29 november - ny header

2009-11-29 @ 12:28:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Eller aa, bytte ut bilden i headern. Uppdatera webbläsaren för att se!

29 november - första advent å allt...

2009-11-29 @ 11:53:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ja herregud säger jag bara. Vart tar tiden vägen?

Nu är det 2 veckor och 5 dagar kvar till jullovet.. Dvs endast tio skoldagar. Jag längtar som en gnu, känns som att skolan kommer döda mig en vacker dag inom en snar framtid.

I fredags var jag på fest hos Malin! Det var rrriktigt roligt, bara massa härligt folk och jag hade skitkul! Men 30 personer i en liten 2:a var väl kanske inte det bästa... Slutade med att både hyresvärd & polis dök upp, vilket kanske inte var så lyckat. Men jag + några få till lyckades på ett smidigt sätt smita därifrån innan polisen tog itu med oss, vilket jag var riktigt glad för! Sen blev det att gå ut istället, och det var ju inte lite kallt eller så? Stod utanför biblioteket i säkert en halvtimme tror jag innan jag, Malin, Simon, Davve och Nille drog hem till Simon och chillade järnet innan vi nanade. Resten av helgen har bestått av chill och plugg.

Saker jag vill ha:
  • piercing i ögonbrynet
  • nya kläder
  • MASSA pengar så jag kan leva som en gud i Göteborg under Tokio Hotel-resan
  • en ny kompaktkamera (min har ju varit broken sen januari -.-)
  • ny musik (Marilyn Manson's senaste album & TH's senaste bl.a)
  • nya band t-shirts. Jag har någon liten crush på bandtröjor, har dock bara med Linkin Park & TH... Vill skaffa en med Guns N' Roses, en ny TH-tröja och en med Marilyn Manson.

Saker ni kanske skulle vara intresserade av att veta *not*:

  • Jag är inne i en Marilyn Manson-period, men det märks inte va?
  • Jag blev fruktansvärt sugen på donken nu!
  • Stagg/Jenny vann rugbyn, yey! Synd att biljetten ska vara snordyr, annars hade jag också varit där. Nästa år ska jag dit för då har treorna "förtur" på biljetterna, men då förlorar vi väl naturligtvis...


Nu ska jag tjata på pappa om att vi ska sätta upp adventsljusstakarna. Herrå!

24 november - piercing

2009-11-24 @ 13:42:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det första jag ska göra när jag har vaknat upp på min 18-årsdag är att sticka och pierca ögonbrynet och köpa ett paket cigg, det sista bara för sakens skull, för att jag kan.

Får försöka hejda min piercingabstinens tills dess. Bara typ två månader kvar... 1 februari, då jävlar.

24 november - hemma från skolan

2009-11-24 @ 08:33:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fryser och blir varm till och från (feber?), mår illa som fan och har ont i huvdet... Vore ju lagom ironiskt om jag skulle få svininfluensan, bara för att alla på vår skola tog den förra veckan och jag avstod.

Ska nog slänga mig i soffan och dra på en bra vhs, som jag faktiskt har här hemma hos pappa! En vhs-spelare, alltså. Vår dvd gick sönder för typ 1-2 veckor sen helt utan förvarning, den läser inte skivan utan bara snurrar och stannar, snurrar och stannar och sen kmr det upp "ingen disk". Sådärja, du förväntar jag mig en dvd-spelare i julklapp. Nu kommer det en lissssssssta.

Dagens humör:
"Whatever", typ.

Dagens mående:
Inte så överdrivet bra.

Dagens borde:
- göra historian
- vila mig

Dagens frisyr:
otvättat och uppsatt

Dagens klädsel:
Leggings, röda mysstrumpor (sjukstrumporna! :D), t-shirt & pappas för stora hoodie

Dagens planer:
Plugga, överleva dagen

Dagens vill ha:
Något riktigt onyttigt. Och pengar.

Dagens längtan:
Rugby-matchen på torsdag :D Eller okej, jag ljög. Jag ska inte ens på rugbyn. Palla betala 300 kr för att sitta och glo på en tråkig sport när vi ändå inte vinner? Det är ju festligheterna som är roligt.

Dagens fundering:
Varför saffran måste vara så sablans dyrt som mellan 40.000-70.000 kr/kg?

Dagens tråkigaste:
Läxorna. Dagen hade vart komplett utan dem

Dagens låt:
Jag säger bara The kids aren't alright med The Offspring. Minnen som fan, plus att den är braig!


15 november - fan vad hårdrock jag är

2009-11-15 @ 14:04:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Ehehehe, not. Men den här helgen har verkligen varit fullspäckad med musik! Jag såg en film om Backyard Babies igår, den var okej men jag är övertygad om att den hade varit roligare om de hade snackat på svenska istället för på engelska och haft engelsk undertext istället... Enda stället de snackade svenska var när de kastade kniv in i väggen, det var lite roligt.

Sen plöjer jag Slash i Guns N' Roses självbiografi och den är faktiskt bra även om den är aningens seg. Eller alltså, den blir ju aldrig tråkig. Men den går så sakta, man tror liksom att det har gått skitmånga år och sen får man reda på att det bara gått två år... En annan självbiografi som är väldigt läsvärd är Mötley Crüe's, där turas killarna om att skriva varsitt kapitel och på det sättet får man ju en större bild av både deras karriär och varandra. Skitbra är den, så den borde ni definitivt läsa! Plus att jag har en liten crush på Nikki Sixx, även om han börjar bli lite gubbig nu. Han är ungefär som Johnny Depp på något konstigt vis. Och jag kan inte fatta att jag precis jämförde Nikki Sixx med Johhny Depp då de inte ens är lika på något vis....


Bild: Google.se
Nikki Sixx, och vad säger man..? Tänk om man själv var sådär snygg efter 50 år?


Nu sitter jag här och lyssnar på Hardcore Superstar, inte helt fel det heller. Egentligen borde jag sätta fart med mitt historia-arbete nu så jag får det klart, men jag är så seg med skolarbeten att jag alltid gör det i sista stund och gör massa samtidigt så det tar minst tre gånger längre tid än det egentligen borde ta. Tur att jag har godis och massa mat, mat är viktigt när man pluggar :)

14 november - let the feelings out

2009-11-14 @ 13:12:44
5. Bilder
Kommentarer (1)
Länge har jag använt kameran som ett sätt att få ut mina känslor. Men på senare tid har jag inte haft någon vidare inspiration. Jag vill få fram mina känslor precis så som jag känner dem, och det är inte alltid det går igenom kameralinsen. Jag vill kunna få dem precis som jag föreställer dem i mitt huvud. Därför har det blivit att jag har börjat rita istället.

Jag är absolut ingen konstnär, och har aldrig varit heller. Jag tänker lägga ut två av mina bilder och sen får vi se vad det slutar. Kanske blir en om dagen, som ett sätt att beskriva hur jag upplevt dagen istället för att sätta ord på det? Ord kan vara så svårt ibland.

Och kom ihåg; det är inte vad du ser som du ska bedöma. Det är vad du känner.


12 november - dagen i detalj (nästan)

2009-11-12 @ 22:41:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh, vad dumt det blir ibland när man bråkar med sina vänner. Var ju en skitdum grej, tur att vi kom på rätt spår igen så nu är vi vänner. Feel's naaajs <3

Idag hade vi prov med Ulla-Bulla. Det gick åt helvete. Har gått runt hela veckan och trott att det bara handlade om ett litet svårare test, men när jag öppnade böckerna igår kväll insåg jag att det var betydligt svårare och mer komplicerat än så. Vilket resulterade i att jag bara satt och stirrade tomt på frågepappret, och inget klickade i huvudet. Inte ens en gnista. Två frågor av åtta gissade jag på och resten sket jag i, så ni kan ju räkna ut att jag är ganska körd... Ohmy, fan. Aja, hoppas hon inte underkänner mig i kursen och att jag får göra om det. Hoppashoppashoppas...

Lektion nummer två var naturkunskap. Läraren vi har där är troligtvis den...skummaste jag har träffat. Han fastar ibland för han tycker det är kul, vem fastar för att det är roligt?! XD Wellwell, som lärare är han faktiskt bra har jag märkt. Vi har repeterat massor nu tre lektioner i rad, lite långtråkigt och tjatigt har det känts, men egentligen bra när man tänker efter för nu behöver man ju knappt plugga alls inför provet nästa vecka. Jag menar, jag kan i princip allting redan nu och det är ju alltid bra!


Lektion tre: samhälle.
Jag skulle läsa upp tre nyheter, gick väl helt okej bara man är lättsam vilket jag inte har några svårigheter med. Läraren där är sjukt rolig alltså, lätt den bästa läraren vi har! Han borde bli ståupp-komiker, SÅ rolig är han!

Sista lektionen hade vi Britt-Marie i två timmar. Det är helt klart veckans segaste lektion, dels för att den är såååå lång och för att ämnet inte är toppenkul. Faktiskt ganska trist....



Nu ska jag avrunda det här för det känns ganska långt nu. Efter skolan blev det iaf café Corner med Sofie, My & Charliem trevligttrevligt! My bjöd mig på latte, efter lite övertalning lyckades hon övertala mig att ta emot den för jag tycker verkligen inte om att folk ska bjuda mig på saker. Jag får dåligt samvete över att jag inte har pengar, och vill lämna tillbaka så fort som möjligt. Det är där mitt dåliga minne kommer in i bilden XD Pengarna kanske kommer lite sent i de flesta fallen, men jag lämnar alltid tillbaka mina skulder! :) Åkte hem strax efter sju, och har sen kollat på "Halv åtta hos mig" och "Mammas pojkar", två favoritserier! :D Nu blir det att nana, upp tidigt imon ju sen är det ÄNTLIGEN helg! Pusshaaaaj blåbärspaaj! <3

10 november - åhh, allt detta snack om jordens undergång...

2009-11-10 @ 21:46:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
Är det bara jag som är lugn och sansad inför detta fenomen? Jag finner liksom ingen anledning till att drabbas av panik, oro och beslutsångest om vad jag ska hinna göra och vad jag ska göra den dagen jorden går under. Det är ju 3 år kvar för Guds skull, den dagen den sorgen? XD Men jag har ändp en känsla av att om jag kommer se filmen "2012" så kommer jag nog bli rejält uppskrämd. För sån är jag. Så jag ska nog undvika det där ämnet... Annars joinar jag "hysteri-klubben"!

9 november - pappas födelsedag!

2009-11-09 @ 22:28:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Hurra hurra för papput! :) <3

Åh gud i lunden, är faktiskt skittrött. Ska gå och lägga mig nu och hoppas på att jag slipper drömma mardrömmar om otäcka män som gång på gång försöker bryta sig in i huset när jag är ensam hemma... Fan alltså, andra gången jag drömmer den där drömmen, fast denna gången var det inte riktigt lika läskigt. Första gången drömde jag att jag var ensam hemma, och någon öppnade ytterdörren, rusade in till mig & försökte våldta mig. Brutal dröm, I know! Skitläskigt var det, och den var så verklig också... Slutade med att jag sprang in till grannen och då vaknade jag. Kan även tillägga att jag grät när jag vaknade, och det har jag aldrig gjort tidigare av nån dröm.

Inatt drömde jag bara light-versionen; att någon försökte bryta sig in, men jag blev skitarg i drömmen och jagade ut den fega äckelgubben långt ut på gatan, skrek och betedde mig som ett psykfall gjorde jag och viftade med diverse tillhyggen, hahaha XD Så hoppas att jag skrämde bort honom från mina drömmar också nu ;) Godnatt!

6 november - sån kärlek, sån lycka

2009-11-06 @ 17:52:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Och nu pratar vi inte om någon kille.
ALDRIG.
Tss. Killar alltså...

Kent har släppt nytt album. Jag lyssnar sönder på Spotify, och det svider som fan i hjärtat nu när jag vet att jag snart måste gå bort härifrån för min brossa ska ha datorn. Åhh, älskade Kent, älskade Röd <3

Magiskt. Det är fan ordet. Texterna... Helt underbara. Citerar: "Det finns inga ord på det här jävla språket" ur den sista låten på albumet. Det finns inga ord för hur jävla bäst det här är.


RSS 2.0