20 januari - trött

2010-01-20 @ 21:07:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Snackade med mamma idag om min 18-årsfest, ska bli så sjukt kul! Ska hyra lokal i Lindsdal, ska bara kolla med mamma så att allt är klart innan jag sätter igång med att bjuda alla människor ;) Gjorde spellista på Spotify idag med skön musik + gästlista ialla fall, vet inte ens om jag vågar säga hur många det är för då kommer ni smälla av! XD Ni får höra sen när allt är klart.

Sov 1½ timme efter skolan, och nu är jag dödstrött...! Har ont i magen som fan också, kan antingen vara donken eller brownien jag åt. Whatever, haha!

Såhär såg jag ut idag ialla fall! Eller nästan, jag struntade i höga stövlarna & benvärmare och körde på mina kängor istället. Sen hade jag en helsvart hatt istället för den med nitar på.


17 januari - GAAH. Picspam -08

2010-01-17 @ 03:03:22
5. Bilder
Kommentarer (0)
Vart har min stil tagit vägen?
Jag vill ha sommar året 2008, vara 16 år och skutta runt i korta shorts, färglada leggings med svarta knästrumpor, slitna converse och tuperat hår. </3







11 januari - poo.

2010-01-11 @ 19:11:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Helt okej dag i skolan. Sa hejdå till Klinth som i skrivande stund troligtvis sitter på planet tillbaka till Umeå efter att ha spenderat jullovet här nere hos oss... Fan Klinth, alltid lika sorgligt när du åker tillbaka! Ses på sportlovet :)

Drog till Hansa City med Johanna efter skolan. Hon skulle ha en väska men den var slut, så hon köpte massa annat onödigt. Sen fick jag ett samtal och sen blev jag depp.



Det är kallt ute. Snö och kall blåst, helvete kan det inte bli lite varmare?

Jag är så onöjd med mig själv. Fan vad jag känner mig tjock och ful. Jag önskar jag vore riktigt smal, med tunna ben och axlar... Ge. Mig. Nu. Jag. Är. Desperat.

Dock smsar jag med Christopher nu, skrev att jag skulle tvinga honom att lyssna på "Possibility" som de kör på Spotify-reklamen, ni vet den där bruden som sjunger helt segt och låter typ...påtänd? Vi hade en diskussion om den låten i lördags då vi möblerade om:


C: ASSÅ, lyssna på denna låten!! *nynna svagt med & stirra tomt ut i luften*
A: Va, vadå? XD
C: Hör du inte?! *nynna igen & stirra* Asså, jag blir helt dum i huvudet av den..!
A: Hahahahahahhahahhahahhaha *dog*

Shit hej, torr humor.se = jag, men vafan, det var roligt just då och nu kommer själva poängen med det hela; jag sa det till Christopher igen and I made him laugh, vilket fick även mig på bättre humör. Lite, ialla fall.

Tror jag ska gå och äta något, eller jag kanske ska strunta i det föressten, vill ju inte bli ännu tjockare... Hejdå.

10 januari - myshelg!

2010-01-10 @ 18:50:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fredag: Blev fest hos Akon med bl.a Johanna, Sofie, Frida L, Crippz, Sötterman, Klinth osv... :D Hyfsat roligt till en början, men det ändrade sig sen och vi hade faktiskt ganska roligt! Synd bara att vissa killar inte har lärt sig att man håller tassarna borta från tjejer som klart och tydligt säger nej, fyhelvete säger jag bara... Hängde med Crippz hem och sov på kvällen. Var en väldigt sjuk natt, Crippz varvade sitt spelande med att sova emellanåt, slutade med att vi somnadepå riktigt vid åtta på morgonen XD

Lördag: Var hos Crippz hela dagen, vi möblerade om och städade hans rum nästan hela dagen och avslutade med att glo på film halva natten och käka varma mackor :)

Idag: Stack hem från snyggingen i hyfsad tid, och har bara tagit det lugnt. Funderar på att gå och duscha snart..


En nördig pojk - en händig man ;) <3

7 januari - Pojkvänssyndromet

2010-01-07 @ 01:02:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
- Hals, nacke & armar innehåller diverse bitmärken och ömmar pga detta.
- Jag kommer hem med en tröja som inte är min, och som dessutom råkar innehålla en nyckelknippa.
- Jag börjar tappa kollen på vart mina saker tar vägen - tandborste, smycken, hårsnoddar, tändare, tröjor...
- Jag är knappt hemma längre.

Fast bitmärken - who cares?
Tröjan är kärlek bara den, om ni bara visste vad denna tröja har för en liten historia bakom sig!
Och värdsliga saker som smycken & tröjor kan man vara utan!
Och pappa klarar sig, han har ju Isak ;)

Pojkvänssyndromet - gotta love it!



Nu blir det sängen, gott folk. Trots allt skola imon... G'natt!

EDIT: Imon måste jag fota. Jag är porträtt-sugen, med mig själv som modell dock. Så nu vet ni.

5 januari - natt

2010-01-05 @ 03:24:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Haft myskväll med mannen, myten, legenden - Crippz. :) Vi hade mysigt, käkade chips, drack julmust osv. Riktigt najs! Nu har jag en riktig uppesittarkväll, vilket innebär att jag tvingar mig själv att sitta uppe... Jag har käkat ost & kex, druckit varm choklad, läst bloggar och kollat på när grannkillen klär av sig för att gå och sova. Jag låter som en riktig nolifer. Tycker dock ganska synd om killen som inte vet att jag ser rakt in i hans rum, men det är ganska roande att se när han går runt och spänner sig... Fast för det mesta sitter han vid sin jävla dator.

Imon (idag) har även jag och Crippz vår 1 månads-dag. Känns ganska sjukt, redan en månad liksom? Men jag är så glad att jag har honom, puss min herre! <3 Fast han sa idag att han tycker jag ser ut som en gädda när jag sover. EN GÄDDA LIKSOM?! HALLÅÅÅÅ?! Snäll pojkvän man har XD Det blir pisk imon! Ska förövrigt se Avatar på bio imon så det blir gos. Och pisk, moahahahaha! Nu; sängen. Klart slut!


1 januari - 2009 var ett bra år trots allt

2010-01-01 @ 15:40:16
7. Lite bättre
Kommentarer (1)
Allt som allt måste jag säga att 2009 var ett väldigt bra år, jag fick många nya erfaranheter, både bra & dåliga. Jag har fått svårare att lite på folk efter att ha blivit ganska sårad av två olika killar som jag trodde var bättre än så. Jag har lärt mig att lära känna människor och ta allt som sägs med en nypa salt. Tråkigt att det ska behöva bli så eftersom jag aldrig har haft problem med att lita på folk innan, men kanske samtidigt bra då jag kan undvika att behöva bli sårad?

I år var jag även på min första festival någonsin, Emmabodafestivalen. Det var ett minne för livet, och det var absolut inte sista gången det händer. Hultan och Emmaboda 2010 säger jag bara ;)

Jag och Sofie har varit närmre än någonsin 2009. Festivalen, midsommar, Oskarshamn... Säg någonstans vi inte har varit och festat? Och alla fotorundor vi har gjort, för den delen! Jag har så mycket minnen från 2009 med dig och jag vill inte glömma ett enda. Jag önskar jag kunde leva om hela året för att få uppleva allt igen.

Johanna... Du är så jävla bra, det vet du. Vi har haft en del småtjafs sen festen hos Jimmy i slutet av sommaren. Jag är verkligen ledsen för vad som hände då, men det har vi lagt bakom oss och jag önskar jag kunde få det ogjort. Men nu är det som vi är, och vi får försöka sluta tjaffsa om såna där onödiga småsaker.
Mina starkaste minnen med dig från detta året är allt vårt flummande i skolan, och alla fester vi varit på tillsammans. Sommar + stadsparken + Johanna & Amanda = elit. Vi har haft så sjukt roligt du och jag!

Året kunde inte ha fått ett bättre avslut än det fick, jag blev tillsammans med Christopher. För första gången så känns det som att jag har hittat någon som är på riktigt, och trots att det bara har gått en månad så klickar vi verkligen. Nyårsafton firade jag med Christopher och mina två närmsta och även bästa vänner - det känns så himla lyckat. Vem behöver något annat än fantastiska vänner och en underbar pojkvän?


1 januari - god fortsättning!

2010-01-01 @ 15:12:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jaha, hur mår folket idag? Känns som om alla ligger hemma i en smärre bakfylla XD

Min kväll igår var mycket trevlig ialla fall, fast jag är ett riktigt klantarsel. Vi var hos Malin, och skulle gå till Ängö på fest. Det är ca 15-20 min promenad. När vi kommer fram kommer jag att jag har glömt min väska... Med dricka i. Så jag och Johanna går tillbaka, hämtar väskan (borde även tillägga att det var -8 grader ute och jag hade högklackat på mig) och när vi kommer in på festen igen... Kommer jag på att jag hade lagt drickan i kylskåpet. Så jag hade ändå ingenting med mig XD HAHAHHA. Fyfan. Menmen, jag hade väldigt roligt ändå. Dock blev vi kickade från festen vid elva för folk började bli lite för vilda, så då gick vi till stortorget för att kolla på raketer. Det var nog det mesigaste någonsin, knappt inga alls ju! Så vi smet in på café Dream tillsammans med alla andra av Kalmars ungdomskretsar och satt där och häckade till två då sista bussen gick.

Jag och Crippz gjorde pommes med bearnaisesås när vi kom hem till mig, sen somnade vi vid halv fem. Steg upp vid ett sen, och sen åkte han hem inte långt därefter. Så nu har jag käkat kinamat och känner mig väldigt nöjd med livet. Kanske ska gå och sova lite, känner mig trött och frusen. Vad ska ni göra på årets första dag? :)

RSS 2.0