30 juni - R.I.P Hultan

2010-06-30 @ 18:11:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Alltså, det är så jävla typiskt! Sofie ringde mig för bara två dagar sen och vi bestämde oss för att åka till Hultsfredsfestivalen istället för Emmaboda i år. Igår ringer hon och berättar att det inte blir nån festival, att de har gått i konkurs. En fucking vecka i förväg innan festivalen går av stapeln för 25e året i rad.

Fan. Jag som ville se Kent....

30 juni - sunny day

2010-06-30 @ 18:06:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade imorse när Christopher kittlade mig, haha! Sjukt varmt i rummet, tack gode Gud för takfläkten <3 Åkte in till stan med Frida L vid tolv för att glo å glane gaute opp å gaute ne' i vö'vutig vegnvock *västerviksdialekt* Hittade en väska på Lindex för 200 kr, väldigt bra kap må jag säga:


Vackert där, kändes väldigt mig. Gilla min hand som ser anorektisk, ådrig och allmänt otäck ut...

Efter stadstrippen blev det Kalmarsundsparken och steka/bada vilket var otroligt skönt. Dock har jag ännu mer utslag nu, kliar och sticker under huden och när jag kliar tillbaka svider det... Fuck it. Aja, så kan det vara. Nu är jag hemma ialla fall. Väntar på mat och saknar min älskling en smula - känns ju faktiskt lite tomt att vara utan honom nu när jag har umgåtts och sovit med honom i ca 2 veckor i sträck, om inte mer... Tanken på att jag ska sova ensam ikväll skrämmer mig lite. Eller som jag sa till Frida; "Jag känner rädsla". Men det kan ju vara bra att vara utan varandra lite också, jag blir så lätt sur och lättretlig när jag umgås med samma människa så länge i sträck och jag tror han har märkt av det en del nu så han tycker kanske bara det är skönt att bli av med mig nu, vad vet jag..? ;) Är nog bara nyttigt att sakna varandra lite ibland, eller vad tror ni?


28 juni - soleksem och nya kläder

2010-06-28 @ 18:23:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Bestämde mig imorse för att jag har tröttnat på blekfis-stilen och gick ut och slängde mig på gräsmattan nästan direkt när jag hade vaknat. Mannen klev inte ut förrän nästan en halvtimme senare, och så solade vi i typ en timme innan vi bestämde oss för att dra till stan. Men har jag fått nån färg då? Knappt. Laxrosa färg och soleksem är det enda jag får, tack som fan för det.... JAG VILL OCKSÅ VARA SEXIGT BRUN.

På Hansa City idag
köpte jag ett linne på Gina Tricot med armémönster och leopardfläckar på, lite lagom heftigt sådär tyckte jag. Sen släpade jag med Christopher igenom varenda skoaffär i jakt på ett par nya sommarskor till mig, men det finns ju liksom bara gladiatorsandaler! VARFÖR?! Jag vill inte ha ett par såna egentligen, för 1) alla har dem, 2) jag tycker inte de är så fantastiskt snygga heller. Men vad gör man när man behöver nya skor? Kände att jag knappast kunde gå runt i mina gamla slitna ballerina med leopardfläckar på för tredje sommaren i rad, så trots mina inre skrik (= "NEJNEJNEEEEJ!!!") köpte jag ett par svarta gladiatorsandaler. Upptäckte senare att min vänstra fossing är mindre än min högra, vilket gör att skon sitter som den ska på höger men glappar på vänster. Kul. NOT.

Nu ska jag läsa bloggar och vänta på mannen som slutar jobbet vid åtta, så hejsvejs!

27 juni - hos que madre

2010-06-27 @ 18:02:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Christopher sitter bredvid med en av kattungarna på köksbordet och nosar och gullar, mamma springer runt och ska fixa sig och jag har fem miljoner myggbett på benen sen i fredags. Midsommarafton blev en intressant dag som trots de ändrade planerna blev jävligt lyckade.

Först var det bestämt att jag och Sofie skulle vara uppe i Köpingsvik på Öland som resten av Sveriges befolkning på 80 % som väljer att sticka till världens tråkigaste ö under denna fyllehelg. Dock hade vi sjukt kul förra året (läs HÄR om vad jag gjorde då), men efter mordet som inträffade då så tog polisen i med hårdhandskarna detta året vilket betyder att chansen som minderårig att få festa utan att åka fast är minimal. Så tack, tack så jävla mycket för det!

Men sörj icke detta. Jag tog mig ut till Smedby till Frida L istället, käkade supergod grillad mat med hennes släkt och familj, och sen drog vi oss in till stan som var heeeelt folktom. Knappt en enda människa utom de vi träffade i vallgraven. Där satt vi någon timme innan vi åkte tillbaka till Smedby för att festa på Filip Magounakis herrgård med trevligt folk. Runt ett stack jag och Crippz hem till farmor och sov, och dagen igår var ett enda stort moln av värmebölja, huvudvärk och rökabstinens. JAG HAR INTE RÖKT SEN I FREDAGS, idag är det söndag och jag är lagom stolt. Det är ju inte svårt att sluta röka, haha! Fast jag ska inte göra det nu ändå, men fatta vad enkelt det kommer bli den dagen jag vill sluta?! Awesome!



Nu ska jag umgås med pojken, ha det bra i sommarvärmen! Kyss <3

21 juni - katteeen!

2010-06-21 @ 18:02:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Jag och mamma har nästan övertalat Christopher till att ta en av våra kattungar till sin lägenhet när de är vuxna nog för att lämnas bort. Vi hade en liten diskussion idag på stan om vad katten skulle heta, och medan jag kom med gulliga förslag som Hubbe, Katten, Moritz och massa annat, var Christophers förslag Stendöd och Överkörd.... Det skrattade jag ganska mycket åt, men fan vilka hemska namn! Ska ju vara en hona också, och honnamn är så jääävla svåra att komma på. Varför är det så?! Finns ju sjukt många söta, gulliga, fula och sjuka namn på killdjur, men när det kommer till honor så finns det bara såna där tråkiga människonamn... Gah, blir galen! Aja vi får väl se hur det blir, har ni några bra förslag är det bara att slänga in en kommentar.

Är just nu hemma hos mamma och utnyttjar lite ensamtid framför datorn, kan vara skönt det också när man umgås med samma människa så mycket som jag gör med C just nu då vi nästan bor ihop i princip, så aa, skönt att komma hem några timmar emellanåt och vara ifrån varandra... Fast imon blir det mysa hela dan, då har vi 1 månad (för andra gången). Och ja, vi räknar om igen eftersom vårt lilla avbrott varade i tre månader och aa, blir lite cp om man ska fortsätta räkna igen... Så japp, en månad imon för andra gången!


Hihihihihi, jag har grisnäsa NÖFFNÖFF :* <3


19 juni - griiiiillaaa!

2010-06-19 @ 17:19:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir grillmys med Sofie + familj hos deras släktingar här i Lindsdal ikväll, ska bli väldigt trevligt! Har varit där två gånger innan lite spontant, så när de skulle dit nu senaste gången blev de så förvånade att jag inte var med, de hade till och med dukat åt mig! Så nu fick jag en inbjudan personligen på facebook av Henrick där han skrev att de väldigt gärna ville att jag skulle komma, så idag hänger jag med igen! Alltså jag älskar verkligen deras mat, kan lova att det är det godaste jag någonsin har ätit - alla gånger! Och ikväll blir det grillning, så det ska bli spännande att se vad det bjuds på för smarrigt idag. Plus att det är väldigt trevligt sällskap också för den delen! Så nu sitter jag och väntar på att Sofie och dom ska köra förbi mig och hämta upp mig så vi kan dra dit, jag hittar inte riktigt haha.






Tror jag skulle passa i mustasch - eller?

18 juni - ÄLSKLING, VI MÅSTE SLUTA ÄTA UTE!!!!

2010-06-18 @ 19:08:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sådärja, nu har jag sagt det också (se rubrik igen om ni inte fattar). Kommer bli en riktig fläskpadda om jag inte slutar äta så onyttigt, asså fyfan det är så jag riktigt kan känna hur allt bara lägger sig i blodådror, på magen och över hela kroppen... Jag tänker då fan inte gå upp mer nu, så nä nu ska jag leva på sallad! Inte för att det kommer funka, men i och för sig är sallad jäkligt gott och aa. Men jag lär väl inte hålla det så länge. Efter sommaren ska jag sluta röka också, heja mig!

Idag hade vi skolavslutning. Jag var inte där, jag vågade ärligt talat inte gå dit pga min höga frånvaro. Har inte pratat med nån ur skolledningen sen jag var där senast, vilket var jävligt länge sen, så jag vette fan hur det blir till hösten. Antingen börja om tvåan, eller plugga igen massa i trean. Vet inte vilket som är jobbigast egentligen, haha men något måste jag ju göra för hoppar jag av har jag automatiskt dömt mig själv till ett socialbidragsfall med skitjobb och lika usel lön på livstid, och det är inget jag siktar på. Jag ska ju bli busschaufför! Så istället för skolan travade jag och Christopher iväg till Birgittakyrkan för att glo på när min kusin slutade nian, kändes kul :)

Just nu sitter jag hos pappa
och väntar på att min snygging ska sluta jobbet vid åtta, sen blir det Blomstermåla och så får vi väl se vad som händer på kvällen.... Behövs verkligen städas, diskas och dammsugas, men det är liksom ingen av oss som har orkat ta tag i det för vi har kommit hem så sent varje dag. Och imon ska vi börja renovera lite, sen på kvällen ska jag grilla med Sofies släktingar i Lindsdal och på söndag blir det tårtätning + leka med Frida L i Smedby, så jag har en helt fullbokad helg! Nu ska jag sluta så ni slipper läsa så mycket (fast det har väl inte ni nåt emot, det finns ju tydligen folk som bryr sig lite för mycket om mitt liv så lite detaljer har väl aldrig skadat). KYSS!


Gammal bild från när jag & C storstädade och möblerade om
i hans rum i Smedby - I had fun with daz dammvippah :*


16 juni - Superman

2010-06-16 @ 11:49:03
4. Musik
Kommentarer (0)




Well I know what I've been told
Gotta break free to break the mold
But I can't do this all on my own
No I can't do this all on my own
I know that I'm no Superman
I'm no Superman
I'm no Superman

16 juni - pure morning

2010-06-16 @ 05:08:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Jag älskar tidiga sommarmornar.

Den kyliga friska luften, en molnfri himmel, solen som går upp, stillheten....
En ny dag som gryr, en början på något nytt som ger mig insikten i att det alltid finns en morgondag oavsett vad som händer. När jag blir stor ska jag ha ett köksfönster med morgonsol, där jag kan stå och röka på mornar som denna efter en sömnlös natt.
Finns inga ord som bättre beskriver det som jag tycker mest om i världen. Andra saker jag tycker om med mornar är att vakna till ljudet av att mamma fönar håret, att vakna och finna mamma ute på altanen med morgonens första kopp kaffe, eller ute i trädgården på knä i rabatten, eller att vakna av att hon dundrar in i mitt rum flera timmar innan jag vaknar och börjar föra ett samtal med mig som jag ändå aldrig minns sen när jag vaknat... Så många olika morgonbestyr förknippar jag med min mamma, kanske delvis är därför jag älskar och uppskattar mornarna så mycket?


Och varför har jag inte sovit? Jag har helt enkelt inte varit trött.
Och vad har jag gjort hela natten? Absolut ingenting. Läst bloggar, plöjt facebook och bdb, lyssnat på mysig musik... Uppskattar tystnaden som numera är så sällsynt. Morgonen är min heliga stund, och en perfekt morgon innehåller inga måsten eller väckarklockor. Att vakna av sig själv en tidig morgon, innan någon annan är vaken - det är guld värt för mig.

16 juni - natt

2010-06-16 @ 01:36:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Känns som ett hål i bröstet där all ork, allt hopp och precis allt bara sipprar ut mer och mer för varje dag. Känner mig så jävla trött på vissa saker, vissa personer, på mig själv. Hur kan man känna sig så jävla ensam, hopplös och deprimerad när man egentligen är lycklig? Alltså det är så svårt att skriva som man känner i en blogg som alla kan läsa, man kan inte skriva vad som helst och aa... Det suger. Jag önskar bara att allt kunde vara lugnt igen, som när man var liten. Jag vill leva ett normalt liv för en gångs skull, är det för mycket att begära?



Älskling, du är min trygghet. Tack för att du finns. <33


15 juni - blondin igen! :D

2010-06-15 @ 19:29:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
...



HAHAAAA, not! ;D

15 juni - när planeterna stannat

2010-06-15 @ 12:57:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hejhej! Jag är typ på awesome humör idag, dunno whaaa' ?! Men gutt ialla fall! Försökte nyss komma in på facebook men jag fick en blackout och glömde mitt lösenord så nu fick jag byta... Yeye.

Dagens schema:

- in till stan & ta ut pengar
- träffa Christopher och lämna hans nycklar
- köpa studentgrejer att hänga runt halsen på mina vänner
- köpa hårfärg
- åka till Smedby och färga håret

HÄR TÄNKTE JAG LADDA UPP EN HEFTIG BILD MEN DET VILLE INTE MIN DATOR.

EDIT: Nu ville den det....


14 juni - sola med kioskmongot!

2010-06-14 @ 11:19:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter ute på en filt i trädgården idag med bby och solar lite, går dock inte så bra för det blir molnigt typ hela tiden och jag tycker det är så trååååkigt att sola så jag går inte direkt in för det om man säger så... Blir pizza till frukost idag med, HAHA fettoklubben ligger inte långt borta nu alltså!

Senare idag ska jag till stan och träffa Linda, sen Öland, körskolan och sist hem till Linda och sova över där. Trevlans trevlans!


Och ang. den lilla catfighten tänker jag inte ens kommentera det för jag bryr mig inte, så vi lämnar det där och har människan nåt att tillägga kan hon komma fram till mig personligen i så fall om hon nu tycker det är värt att tjaffsa för att jag tycker hon ser sur ut XD


11 juni - the BIATCH is back

2010-06-11 @ 18:10:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
(HAHAHAHA älskar mitt nya smeknamn jag har fått XDDD)
Jag är glad!


Jag har fått tillbaka min kamera, = lycklig emofilt!
Jag ska ut ikväll, = soon to be fattig emofilt!
Vi har fått kissemissebebisar som jag & älsk har mysat med idag, = mysig emofilt!
Jag ska till Nybro imon och ha grillmys hos Tess med gosigt folk, = ... rolig emofilt? XD

Åh allt känns nästan awesome mitt i cirkusen på nåt vis, saker och ting är rörigare nu än nånsin innan men jag är ändå glad på nåt konstigt sätt... Skumt det där hur man påverkas av olika saker.




Och jag kanske ska uttrycka mig bättre; det är liksom inget som berör mig om du hälsar eller inte när du ser mig, jag hälsar ju inte på dig eller ens snackar med dig så... Tyckte bara det var lite komiskt att du studsade iväg med näsan i vädret och tydligen tycker så illa om mig när det egentligen är du som var bitchen från början. Och om du nu inte ser nån anledning till att hälsa på mig... Nu har ju ju liksom indirekt brutit det genom att kommentera? Det är väl också en form av kommunikation, om jag inte har fel? SERRU.



GAAAH att jag ens orkar, hahaha nu blev jag besviken på mig själv för att jag inte bara kunde låta det passera (big deal att jag tycker nån ser sur ut?) men fan asså, nu kände jag att jag var tvungen att agga av mig lite. Sen får det vara slut på sånt, tycker egentligen det är grymt löjligt att hålla på så via blogg men aja... Nu blev det så idag! Inte ens lever som jag lär ibland ;)

11 juni - lift me up

2010-06-11 @ 17:30:32
5. Bilder
Kommentarer (0)



9 juni - tårta och krogen!

2010-06-09 @ 17:23:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jaha mina vänner, idag har det varit en händelserik dag. Jag invigde morgonen genom ett raseriutbrott på mamma pga en grej, vilket slutade med att jag drog på aggressiv musik, smällde i dörrar och slutligen gick ut på baksidan och kastade äpplen på förrådet. Tro mig, jag var vansinnig... Vid tvåtiden hade jag lugnat ner mig och gjort mig lite iordning, så drog in till stan i ösregnet (=failat hår, Gud tkr fortfarande inte om mig för helgens händelse... HUR MÅNGA GÅNGER SKA JAG BEHÖVA BE OM URSÄKT FÖR DET, Gud?! -.-). Gick till Bauer och träffade Christopher och lite annat muntert folk *känn ironin*, sen banken för att ta ut pengar och sen pundarbussen ut till Smedby som var knökfull med fyllon som skulle starta slagsmål i bussen och grejer. Säger då det, vilken värld man lever i.

Nu sitter jag ialla fall i värmen och lugnet hos Sofie och hon har nyss bjudit mig på tårta, inte helt fel alls vill jag lova! Blir till att fixa oss lite senare och sen dra in till stan och krogen, känns som att det kommer bli awesome! Jag är sugen som fan på en lakritsshot + en grön syrlig drink, ååh ge mig KM nu!!


Bjuder på en liten bild från förra årets Emmabodafestival då man var solbränd och hade jävligt smala ben!

9 juni - we love hestelskare

2010-06-09 @ 17:01:32
8. Konversationer
Kommentarer (0)


Hittade en rolig konversation på Sofie's dator från november -09 där vi driver med en människa som är lite.. eh, speciell? XD

7 juni - regn och körskola

2010-06-07 @ 20:41:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Alltså jag förstår inte en sak... Varför måste det spöregna varje jävla måndag då jag ska till körskolan? Liksom tredje veckan i rad nu som det har regnat på måndagen, vad är grejen? Tycker Gud att det är roligt att se mig genomblöt och kall i två timmar under min teorilektion? Det tycker inte jag ialla fall!

Idag efter teorin mötte älskling mig vid affären och tanken var först att vi skulle ha såna där kex man doppar i mjölk som de kör hela tiden på reklamen nu (eller "konstiga kex" som Christopher kallade dem, haha!) men då affären inte hade såna blev det choklad och läsk istället. Ingen chips och dipp idag, men det var bara för att jag börjar tröttna... Vi kommer bli asfeta om vi fortsätter i denna takten, men det positiva i det hela är ju att jag slipper bli det ensam åtminstone ;)

Nu ska jag inte vara tråkig och blogga när jag umgås med Christopher, ser på ansiktsuttrycket att han inte är alltför road så jag får väl dumpa datorn nu för lite mys framför Family Guy. Inget man säger nej till direkt :* Puss va!

6 juni - hemma efter en AWESOME helg i Växjö!

2010-06-06 @ 21:38:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fredag: Var framme i Växjö runt 20:00, och då drog vi hem till Frida's lägenhet och fixade oss och sen drog vi ut på krogen! Helt perfekt utekväll som avslutades med fyllekäk på donken, besöka kyrkogården för speciella akuta behov (förlåt Gud!!) och senare sitta vid bryggan vid Växjösjön vid kl. 03:30 på morgonen! Blev följda hem av en random kines på vägen hem som senare försökte pussa oss utanför Fridas port :S OTÄCK!

Lördag:
Vaknade lagom sent men lunkade ändå iväg till affären och köpte engångsgrill, flintastek, potatissallad och cider och gick senare till stranden vid Växjösjön för att grilla och mysa. Bara det att grillen inte gick igång! Pappret började brinna, men inte kolet. Så det slutade med att vi satt och käkade chips och potatissallad, och sen gick hem och stekte steken hemma. Antar att det var Guds straff för vårt lilla bus på kyrkogården kvällen innan...

Söndag: Hem till Kalmar igen, träffa Christopher! Hem till mig och nu har jag nyss filat mina ruskiga fötter som är helt ömma och fulla med blåsor efter att ha gått i högklackat hela helgen i Växjö... Fy helvete. NU SKA VI MYSA, pusshej :*** <3

4 juni - stadsmys med pinglan

2010-06-04 @ 10:57:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Blev inte så mycket fotograferande igår... Vi var lite inne på att vi skulle åka och bada, men jag blir helt off när det gäller att bada på kvällen, fryser som fan och grejer, så vi skippade det helt och åkte direkt in till stan istället. Försökte hitta oss en uteservering med SOL men det verkar inte finnas särskilt många i Kalmar, och de som finns är fullproppade. Bistro till exempel, vart fan kom allt folk ifrån?! Krögers var det också helt smockat med folk på. Inte för att vi kommer in där (?), men ändå!

Hamnade ialla fall på Corner för en pommestallrik, och senare gick vi runt lite på stan för att kolla på folk. Träffade pappa som upplyste oss om att de hade gratis glass på Ben & Jerry's, vilket vi blev förvånade över då vi trodde det öppnade först imon! Men vi käkade glass, gick till slottet där det fanns massor av mysigt folk som vi avundsjukt glodde på när de grillade i parken, spelade kubb, drack öl och spelade gitarr, fyfan så mysigt! Sen ringde mamma och sa att hon och hennes väninna befann sig på Harry's, så vi drog dit och tog en Strawberry Daquiri under en timme innan vi åkte hem lite över elva. Sjuuukt mysig dag!


Jag med brorsan som är kameraskygg som fan...


Wunderbaaar!

Idag hittar ni mig i stan där jag troligtvis käkar glass i stora lass fram tills 19:00-tiden, då drar jag till Växjö och spenderar helgen med Frida!

3 juni - solsolsol!

2010-06-03 @ 14:50:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Och här sitter jag, inomhus...? Ibland är man bra sjuk. Får väl gå och slänga mig i gräsmattan lite innan Sofie dyker upp här, då ska vi ut i mitt lilla Lindsdal och leta upp närmsta rapsfält för att göra vår årliga sommartradition; fota! Riktigt fina bilder fick vi till förra året i rapsfältet fast då var vi i Smedby istället. Hade en sjuk heldag i både stan och Smedby med kameran, minnen som när jag låg och porrade mig på skoj i gräset vid Kattrumpan då det helt plötsligt dök upp ett par som kollade konstigt på mig där jag låg och på Sofie som stod med kameran i högsta hugg, haha sånt glömmer man inte! Eller som när vi cyklade runt i Smedby och till slut hamnade vid rapsen vid Dokumentvägen då det kom en röd moped och körde förbi flera gånger för att glo på oss... Galna minnen! Ikväll blir det stan en sväng, göttgött!


3 juni - if I was a flower growing wild and free, all I'd want is you to be my sweet honey bee

2010-06-03 @ 14:45:22
7. Lite bättre
Kommentarer (0)


Här ville jag skriva något sånt där urromantiskt som på millimetern förklarar exakt hur jag känner så att du förstår hur lycklig jag är med dig, men orden räcker liksom inte till.... Jag är så jävla glad så jag skulle kunna flyga iväg mot himlen och bara skutta runt på de små fluffiga molnen, du är den finaste av alla blommor och jag blir lika glad varje morgon då jag vaknar upp med dig vid min sida även om du ofta väcker mig genom att tuta i mitt öra och bara jävlas... Du är underbar och jag älskar dig nåt sjuuuuukt, jag är din så länge du vill att jag ska vara det <3

2 juni - jag är en dålig människa!

2010-06-02 @ 11:19:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag vågar inte gå till skolan. GAH.



Sitter här och häckar i min Iron Maiden-tröja istället.
Blir snart stan - har lite ärenden att uträtta innan det blir Blomstermåla ikväll igen. Får se vad det blir för mat idag, Christopher hade pyttipanna i frysen men det har jag fått fobi för since mamma hade pyttipanna typ 3 ggr i veckan för några år sen under en period bara för att "det är lätt och gott". Går väl ner numera, men det är inget jag ba ÅÅÅHH PYTTIPANNA. Nu vet ni.

2 juni - årets sommarplåga?

2010-06-02 @ 11:11:50
6. Videos
Kommentarer (0)
Jag tror lätt att den som står för årets stora sommarplåga kommer vara Sean Banan med den ANINGENS (känn ironin) oseriösa låten "Skaka Rumpa". Fast å andra sidan - har vi någonsin varit med om en sommarplåga som har varit seriös, eller som faktiskt har handlat om något vettigt? Tror faktiskt inte det.

Och vad ska man nu sätta för betyg på den här låten? Jag har ju liite svårt för låtar med tramsig text vilket "Skaka Rumpa" absolut har, verserna känns bara slumpmässigt ihopsatta men samtidigt... Refrängen är faktiskt "bra" och sätter sig direkt, plus beatet som faller mig i smaken direkt. Videon däremot är lite skojig sådär, skojig men sjuk.

Vad tycker ni?


2 juni - they always told me I was gorgeous in a way

2010-06-02 @ 09:27:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Lagom sjuka bilder som jag snodde från Bettan från när vi förkrökade hos henne & Malin för 1-2 veckor sen

Hej hopp! Idag ska jag faktiskt till skolan. Känner att jag måste ta tag i saker och ting nu, insåg nyss att det bara är 16 ynka skoldagar kvar. 16 dagar. Det är 2 veckor och 2 dagar, eller 10 skoldagar om man hellre vill räkna så (det vill jag eheheh). Kämpa på nu Amanda, inte långt kvar till freedom all summer!

RSS 2.0