30 november - planer

2010-11-30 @ 10:33:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Idag: Simma med Johanna & Sofie, sen leka med Sofie i Smedby
Onsdag: Leka med Linda, krogen
Torsdag: Åka till Blomstermåla med Johanna som ska till Eskilstuna, sen åka hem igen bara för att jag har lovat henne att åka tåg
Fredag: Palatset
Lördag: Fest @ Frida L
Söndag: Middag hos mamma

Jag förstår inte hur jag kan lyckas boka upp mig på så mycket saker... Men hellre det än att bara sitta hemma och glo, hatar verkligen att inte göra nånting.

Dessutom har min mobil 10% batteri, gud hur ska jag klara mig.................?


30 november - höhö

2010-11-30 @ 10:29:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Igår var jag på IKEA med mannen. Blev en hel del grejs - bl.a en ny hallmöbel, lampan Knubbig, persienn och andra saker man får vuxenpoäng av att köpa, så nu är Christophers lilla etta fullproppad med nya, roliga saker. Julstjärnan blev till och med uppställd lite för sent i fönstret, föreslog att han skulle skaffa julgardiner också men det gick han inte med på...


Saker jag borde ha råd att göra:

- klippa mig. Mina hårtoppar är sjukt risiga...
- gå ut på krogen mer. Faktiskt - festar bara en gång i månaden numera och det är ju kanske lite för lite med tanke på att man är inne på sista året med klasskompisarna innan studenten.
- skaffa mig ett simkort. Alltså, ett kort så man får simma. Inte ett sånt man sätter i mobilen.


På tal om simma - Johanna har nåt träningsgrejs som projektarbete där det ingår simning, så idag ska jag & Sofie följa med henne och plaska några längder. Kanske är lite otroligt för att vara mig, jag menar jag fick inte ens godkänt i idrott... Men simma är faktiskt kul, har alltid varit lite av en vattenmänniska och kommer fortfarade ihåg när man var på stranden som liten med familjen och hur farmor ropade hysteriskt över hela stranden att jag inte skulle vara under vattnet. Jag var väl i och för sig mer under vattnet än över faktiskt, men ändå.. Dit jag ville komma var att jag vill börja simma! Träna är tråkigt, men simma är kul och vill man få bort överskottsfläsket så är väl det bästa att simma om man hatar att svettas som jag, haha!
(Och ja jag vet att mitt överskottsfläsk knappt kan kallas fläsk, men jag kom inte på vad man annars skulle använda för ord)


29 november - trött som ett as

2010-11-29 @ 07:30:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det är sällan jag har såhär svårt att gå upp, men idag... Herregud, blir till att bara hoppa i kläderna och dra en mössa över de trassliga lockarna och sen ge sig iväg. Tacka gud för att man bara går till halv tolv idag...

28 november - glömde tillägga några saker

2010-11-28 @ 23:50:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Farmor har egendomliga grannar som skottar snö tio i tolv på natten en söndag. Min näsa är kall. Och jag har ont i min armhåla (varför liksom? Finns ingen förklaring - gör bara skitont. Ska man ha det ibland eller?).

28 november - det kommer bli en lång, kall vinter

2010-11-28 @ 23:43:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har kommit fram till att oavsett om man hatar snö eller inte, så blir man nog ändå lite lyckligare inuti när man ser snön falla utomhus som miniatombomber. Det sista lät ju kanske inte så behagligt nu vid närmare eftertanke, men det passar ändå rätt bra in på snöovädret som chockade oss alla denna veckan. Själv har jag blandade känslor inför detta, jag menar om det är såhär nu och svinkallt hur kommer det då inte vara mot nyår när man ska vingla ut i kylan, lättklädd för att se på fyrverkerier? Menmen, den dagen den sorgen, och jag tror snön botade min lilla höstdepression som jag insåg för nån vecka sen att jag led av.. Jag menar, man blir glad på sommaren för då är det ljust? Och nu är det ju vitt, = ljust. Och sen är det ju fint också, och vem blir inte glad av fina saker liksom? Känner mig lite löjligt halvlycklig, dock inte helt okej men funderar man på vissa grejer kan man ju inte annat än bli tacksam för det man har. Resten löser sig med tiden. Man kan ju inte vara hellycklig jämt?

26 november - skitstad, kom så sticker vi

2010-11-26 @ 20:53:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Börjar bli mer och mer trött på denna sömniga stad jag lever i. Fast egentligen är det inte staden i sig jag är trött på, jag älskar den vackra atmosfären, gatorna, husen.. Allt. Allt utom människorna. Ibland vill jag liksom bara be en del människor dra åt helvete, så sjukt jävla trött på att alla ska gotta sig i andras problem, relationer, intriger, pengar och Gud vet allt! Det fula är ju också att folk tror att allt de säger stannar hos personerna i rummet, men guess what?! Så fort personerna lämnat rummet börjar det pratas och det börjar direkt; småprat i sängen efter krogen en sen kväll, telefonsamtal, "förtroendesamtal" vänner emellan, nästa förfest... Man kan inte lita på nån, inte ens sina vänner. Du tror att du har nån på din sida, nästa stund sitter den personen och diskuterar sizen på dina lår med en väldigt negativ klang. Och jag är så jävla trött på det nu, fortsatt snacka ni men jag har växt ifrån det där nu och nästa gång folk börjar tänker jag sitta tyst och bara tycka synd om er som tydligen inte har tillräckligt med spänning i ert liv utan att ni måste leva på att snacka om andra.

24 november - kärlek

2010-11-24 @ 08:31:21
7. Lite bättre
Kommentarer (0)



22 november - ett halvår med mannen. Gaaaaolet, gaolet, men ack så kär (a) <3

20 november - ge dom ett finger och värm min hand (i ett iskallt IKEA-land)

2010-11-20 @ 15:40:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Står kalas på schemat idag. Bror fyller 13 och pappa fyllde 47 förra tisdagen, vilket resulterar i 60 års-kalas hihi! Måste träffa mannen senare också eftersom jag råkade glömma att ta ur hans bankkort ur jackfickan igår när jag hade varit och handlat, så får väl se när det blir... Senare ikväll ska jag ialla fall träffa Sofie lite, så blir nog en trevlig kväll.

Jag vill ha nya klääädeeeeeerrr


20 november - grattis bror!

2010-11-20 @ 15:26:59
7. Lite bättre
Kommentarer (0)

Gammal bild från förra sommaren, semester i Köpenhamn

Tänka sig att min lilla bror fyller 13 år idag... Det kan man fan inte tro. Han kan vara sjukt omogen och är det oftast för det mesta, men emellanåt går det faktiskt att umgås med honom och ibland kan han slå mig med häpnad när man har ett samtal som faktiskt är vettigt. Lillalillalillebror, känns som att det bara var ett par år sen som:
  • du och mamma kom hem från BB och jag ville vara snäll mot dig och skänka dig en av mina leksaker; en låda med djur som hoppade upp om man tryckte på en knapp. Slutade med att jag skrämde livet ur dig, lyckad storasyster från första stund (y)
  • när jag gick i mellanstadiet och skulle ta med mina kompisar hem, slutade det alltid med att du stod naken i fönstret vid ytterdörren och vinkade åt mina kompisar, får fortfarande höra från en del "Kommer du ihåg när vi var små och din lillebror alltid stod naken i fönstret?"...
  • alla våra bråk vi haft. Kan inte minnas alla gånger vi har jagat varandra genom huset när vi varit ensamma hemma med järngalgar, toaborstar, bestick, saxar, pennor, softairgun-pistoler och jag vet inte allt - på blodigaste allvar.
Vi har varit ett jävligt bråkigt syskonpar och det är knappt så våra föräldrar knappt står ut med oss ibland, men man växer upp och idag bråkar vi inte alls lika mycket som innan. Så grattis på 13 års-dagen gubbeputtenutten, hoppas tonåren får dig att mogna till ännu lite till så vi kan sluta bråka helt ;)

19 november - don't I look pretty walking down the street in the best damn dress I own

2010-11-19 @ 14:48:30
5. Bilder
Kommentarer (0)

19 november - yes sir ima tourist

2010-11-19 @ 14:22:27
5. Bilder
Kommentarer (0)
















Från förra lördagen då jag & Sofie åkte till Ölands Köpstad för att leka turister och byta mina skor samt även explorade ICA-affären med troligtvis det största ketchup-sortimentet jag någonsin sett, hälsade på lax & forell, lekte med grönsaker och slutligen hamnade på MAX i Kalmar där vi hade gamfest. Det var en trevlig dag!

13 november - kadaver

2010-11-13 @ 19:56:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Sofie och jag åkte som sagt till Öland idag. Bytte mina skor inne på SkoDej och virrade runt inne på Ica tills bussen gick och jag har lidit av extrema skrattanfall hela dagen... Har däremot haft sjukt ont i huvudet, så mina funderingar över en eventuell hjärntumör som spökar i mitt huvud känns ganska relevant.. Okej man ska inte skoja om sånt, jag vet, men när man hela tiden har så jävla tryckande huvudvärk som blir värre när man reser sig upp osv börjar man ju faktiskt undra?

Lyckades ialla fall hitta ett par andra stövlar idag som var helt okej, dock inte lika snygga som de gamla men de var okej.. Fick ialla fall godkänt av Klinth och Hanna som vi träffade i Smedby vid busshållplatsen så då var de nog bra, hoppas på ett bra betyg från mannen också ;) Hittade även ett par andra som jag känner mig desperat över att ha nu, men då min budget inte klarar 500 kr varken denna månaden eller nästa får det väl vara. Kanske kan fråga farmor...? (a)

Ska ialla fall med Sofie till Anna nu och hänga med dem en sväng innan de drar till Sandra för att se Björn Rosenström och jag till Blomstermåla för att mysa med mannen vid halv tio. Så måste kila nu, vinkelivink bofink!


12 november - jävla reklamationer..

2010-11-12 @ 22:46:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känner att jag har börjat tuffa till mig lite vad gäller returer och sånt... Hade aldrig vågat gå och klaga på en vara för typ ett år sen, haha! Började ju typ med mobilen, och nu var det de nya stövlarna som inhandlades för endast två veckor sen och redan var trasiga i hälen, så jag och farmor åkte ut till Hansa för att byta skiten. Fick ett par nya, men upptäckte att de var helt flammiga i färgen så gick tillbaka igen och det visade sig att alla skor i den modellen på lagret var lika flammiga.. Och efter mycket om och men, argument från min sida (ska det vara såhär?! / Sverker olofsson från plus), ett telefonsamtal till butiken i stan där skorna även där var likadana, så fick jag pengarna tillbaka! Rätt ska vara rätt. Sen började jakten på nya stövlar, inte det enklaste när man har en viss bild av hur de ska se ut i huvudet och när det inte finns några som ser ut så... Blev till och med så att vi åkte till Ölands Köpstad där jag till slut hittade ett par, men ångrade mig när jag kommit hem så blir att åka tillbaka imon och byta igen XD Känner mig lite trött på alla returer nu.. (a)

10 november - hej hej, hemskt mycket hej

2010-11-10 @ 16:57:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Sitter med mitt gamla vanliga axelont vid datorn, även kallad musarm. Men jag föredrar att kalla det axelont eftersom att musarm lätt misstolkas av kunskapslösa människor till något betydligt snuskigare än lite ont i en axel...

Ialla fall, aj aj säger min axel och ja ja säger mitt huvud för jag har inte suttit vid en dator på evigheter och blir liksom lite halvt lyrisk numera när jag får chansen så jag tänker faktiskt strunta i att min axel snart skrumpnar ihop till en liten spasm och blogga lite ändå så ni får veta hur det går till numera i mitt ack så rutinerade men oh så mysiga liv jag lever.

Jag pendlar typ var & varannan dag mellan Smedby (mitt nuvarande hem tills vidare)/Kalmar/Blomstermåla och jag har börjat bli åksjuk som fan... Inte okej! Men värt det ändå, Blomstermåla är som mitt andra hem och när mannen bor där med världens mysigaste katt så är det ju inte svårt att inte vilja dit liksom, då kan man tåla lite illamående och en halvtimmes hypokondriska tankar där "Inte spy inte spy inte spy" är den genomgående meningen.

ÅÅÅHHH IIIIHHHHH blir helt gosig när jag ser katten alltså XDDD

Höhöööö. För övrigt försöker jag gå i skolan, jag letar nya jeans (inga passar mig och min putiga lilla mage + smånna handtagshöfter) och jag umgås med folk. Jag har även köpt nya stövlar som jag nog ska lämna tillbaka efter Malins bekännelse om sina som för övrigt är likadana och höll i knappt en månad, och vill liksom inte riktigt känna att jag slösade 500 spänn på skit när jag är en fattig student utan jobb... Nu ska jag logga, sen käka, sen Blomstermåla. Tror visst jag har 1,5 liter julmust & en chokladkaka med russin och nötter i kylskåpet där ute...

8 november - känns som att ramla ner i en brunn

2010-11-08 @ 13:51:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Och jag har liksom inte ens en laptop....

5 november - förkröööök

2010-11-05 @ 22:16:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Har börjat snurra en del i min skalle nu, och snart ska vi dra ut... Och med vi menar jag mig själv, Sofie & Molly. SES VI ELLAH?!

(varför trycker jag på tangenter som inte ens används i ordet jag ska skriva?!)

4 november -mobilblogg

2010-11-04 @ 07:46:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känns ju inte helt okej längre att vara utan dator. Saknar det en hel del, men samtidigt blir det liksom ett litet prov på hur nördig man är... Dock har väl iofs aldrig dator varit mitt stora nördobjekt, utan mer mobilen... Har jag bara mobilen så löser sig allt! Var utgång på g igår också, men jag ångrade mig i sista stund för jag blev aldrig nöjd med vad jag skulle ha på mig, jag blev stressad som fan, fick huvudvärk och sen ba NÄÄ så låste sig allt och jag sket i det. Men inga tårar över det, blir ju utgång på fredag istället så får börja peppa inför det! Funderar på vad jag ska göra resten av morgonen innan alla mina planer sätts igång? Har varit vaken sen fyra pga en viss man som ringde och väckte mig, tack för det du! ;o Får väl typ läsa eller nåt annat... Kulkul. Jätte. Kul..

RSS 2.0