29 april - shoppiiiing

2011-04-29 @ 20:13:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag har jag varit på stan! Var på bikinijakt och hittade en svart sak med bandeau-överdel, fett bra att jag för en gångs skull hittade nåt jag var ute efter! Så jag är nöjd. Utöver detta köpte jag även en svartgrå och en vit t-shirt på killavdelningen på H&M som jag ska cutta lite i sen när jag orkar, samt ett blågrönt nagellack. Det kostade bara 10 kr, jag behöver ju fler nagellack.

Senare kom Sofie till stan också som hade med sig Claudia, en sjukt härlig Stockholmsbrud som är här nere och hälsar på Sofie och som stannar tills på söndag! Vi hade asnajs på stan, käkade på Corner och stan sprungit runt överallt och Sofie hittade äntligen sin studentklänning. Sen åkte vi ut till Hansa en sväng också för att kolla skor, käka glass och nu har jag precis kommit hem nästan.... Ska börja fixa mig om ett tag tror jag, sen bär det av in mot stan igen för ikväll är det utgång med brudisarna som står på schemat innan valborg imon. Mycket festande detta påsklovet, heHA.


Kändes som att det bara var jag på stan som hade shorts idag... Blåste lite kallt och blev rätt kyligt när man var i skuggan, men jag behöver få färg på benen så lika bra att passa på när det är soligt ute för att ligga och pressa är ju ganska tråkigt faktiskt.


Sofie tyckte min bikiniöverdel passade som huvudbonad...


Sen var det en klumpig busschaufför som kört på en av skyltarna på centralen idag. Känns ju tryggt att åka buss i Kalmar.

28 april - bajs

2011-04-28 @ 20:05:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känner mig så tung inombords ikväll. Har faktiskt inte en förklaring på det heller, för en gångs skull. Annars brukar man ju kanske kunna räkna ut om det är nåt särskilt man funderar över som gör att man känner sig lite down, men jag kan inte ens komma på nåt... Får hämta glassen så går det nog över!


26 april - allting känns så svårt

2011-04-26 @ 10:08:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Oerhört skönt att få chansen att vara helt ensam i flera timmar. Inte varit det på flera månader, saknar det verkligen att ha ett helt hus för mig själv. Vaknade av mig själv vid prick 06:00 idag, sen kunde jag inte somna om. Ska gå ner och käka frukost, har redan sminkat mig för jag hade tråkigt som fan och har hunnit ta hundra bilder på mig själv. Vid ett ska jag till stan med Johanna, härligthärligt! Ska skaffa mig nya tygskor idag var min tanke. VITA. Första gången sen förskoleåldern då mamma valde kläder och skor gissar jag på.


26 april - daily bunny

2011-04-26 @ 07:54:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)















Källa

AAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!


Asså seriöst,
saknar min kanin som fasiken nu asså! :( Hade en lejonhuvad dvärgvädur i brun/beige/grått, han hette Plutt och jag fick den av min mormor på den tiden jag fortfarande hade kontakt med henne. De hade värsta kaninkenneln typ haha. Så jag och min brorsa tjatade till oss varsin, dock var ju min mycket sötare för den var långhårig på huvudet. Isak's kanin skänkte vi däremot bort sen efter nåt år eftersom det visade sig vara två hannar och vi kunde inte ha dem i samma bur så det blev för mycket jobb som ingen hade tid med. Hade kvar min ganska länge i en utebur i trädgården i markhöjd, men mot slutet så brydde jag mig inte särskilt mycket om den heller om jag ska vara riktigt ärlig... Sen en morgon när mamma kom ut och skulle mata honom så var det ett stort hål i ena hörnet av hönsnätet i buren och nätet var typ uppböjt utåt eller vad man ska säga, så det var nog en räv som hade tagit honom. Stackars Plutt.....

Blev en liten historia där med. Skulle ju bara säga egentligen att ända sen jag såg på Saltkråkan när jag var liten så ville jag ha en vit kanin med svarta fläckar, en sån som Pelle hade. IT'S SO FLUFFYYY!

25 april - zerozero

2011-04-26 @ 00:06:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter just nu hos mor min med magkramper som inte är av denna värld, uuh känns som att min livmoder tar sats och försöker pressa ut sig själv. Mycket obehagligt. Fick tre små chokladägg av mamma plus strawberry/melon-saft, glad blev jag. Tänkte sitta uppe och vänta tills det senaste BB-avsnittet kommit upp, men tror fan inte jag orkar det...

FÖRRESTEN - det kröp en silverfisk i mitt täcke! INUTI! GAAAH! Paniken asså, mamma fick komma farandes med papper och nypa det lilla äcklet. Nu har jag nog fått men för livet, silverfiskar och spindlar är hatdjuren nummer ett på min lista så hädanefter ska jag ruska ur mina sängkläder innan jag somnar. Lätttttt....


25 april - kulturarbetarblues

2011-04-25 @ 16:34:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har pressat som fän nu, har en röd hals + nyckelben & bröst nu med härliga utslag, måste bara älska min albinohy <3<3<33<3<3<3<33<3<3
..... -.-

Hatar förövrigt det faktum att det har varit helg i 5 fucking dagar nu. FEM!! Jag som trodde de var slut på sånt nu när de var måndag, men näe... SKIT I ATT JAG BEHÖVER NYA VITA TYGSKOR, gör det bara, för all del liksom.

Skitdagen.



25 april - WAAJ OOH WAAAAJ ??!

2011-04-25 @ 10:49:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har sovit extremt mycket det senaste dygnet. 6½ timme igår natt, sen 3½ timme på dagen (missade ju det soliga vädret också naturligtvis.......) och till sist 9 timmar inatt. Har dock ingen rimlig förklaring på detta beteende, jag har inte varit uppe alltför sent och festandet har varit på en normal nivå hela helgen. Konstigt det där. Skyller på solen!

Och bara för att jag tänkte lägga mig och steka idag så uppstår den fantastiska lingonveckan. Är det bara jag som verkligen tappar all lust för allting under dessa förjävliga dagar? Jag vill liksom inte göra något alls.. Men får väl gå ut och lägga mig ändå, det är ju inte så jobbigt att bara ligga. Hoppas också på att min man kommer hem idag...


Gullig iPhone-bild från i lördags när jag, Malin och Sofie lagade mat! Stekte kött, gjorde hemgjorda klyftpotatis (min specialité numera) med bearnaisesås och sallad + vitlöksbaguette. Sjukt gott, mästerkockarna! ;)

24 april - jag vill bara va bredvid, vi kan mata duvor om du vill

2011-04-24 @ 22:31:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

23 april - vad dom än säger

2011-04-23 @ 11:53:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)


Torsdag: Hängde med Malin och Sofie, jag blev extremt sugen på att bli full och vi jagade reda på alkohol och drog sedan iväg till Oxhagen där vi mötte Henke & hans gäng och satt och hängde vid en mysig brasa. Sen gick vi in till stan, jag hade ju såklart glömt mitt leg som jag brukar så jag och Jocke drog hem lite tidigare till Malin där vi kraschade i varsin soffa och snackade i typ en kvart innan Malin var hemma igen haha! Somnade dirr när lampan släcktes 02:45.

Fredag: Vaknade bara lite lätt tung i huvudet, drog hem supertidigt och åkte sen in till stan igen till tolv för att möta upp Malin. Gick tillsammans med henne, Jocke och Henke och hämtade bilen i Oxhagen. Skjutsade Jocke till stationen, hämtade upp Henke's kompisar och körde sedan hem dem. Åkte förbi Subway och köpte mat innan vi landade i parken för lite stekande. Blåste dock rätt kallt, men satt där ett par timmar innan vi drog hem till Linda. Vid detta laget hade även Sofie anlänt. Satt i en halvtimme ungefär och försökte komma på vad vi skulle göra med kvällen, slutade med att alla drog hem till sig och hade en ensamkväll. Jag tröståt kladdkaka, kollade Big Brother och somnade vid 22:00.

Idag: Påskbuffé hos farmor med lite släkt, har hjälpt till att påskpynta lite och målat naglarna. Ska lägga på ett sista lager gult och sen duscha och fixa iordning mig. Ikväll är det matlagning med Malin & Sofie + utgång som gäller, HÄRLIGT! Fett jävla taggad!


För övrigt vill jag 100000% gärna gå på Emmabodafestivalen detta året, har lagt en önskan hos farmor och ska föreslå en biljett som studentpresent så jag hoppas ju. Ska skutta som fan till Movits, The Bloody Beetroots, Familjen, Skrillex, Slagsmålsklubben, Rusko & Daniel Adams Ray och samtidigt försöka hitta nya favoriter. Bandlistan i år är svårslagen!

22 april - wodka

2011-04-22 @ 21:51:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Tumblr


20 april - hängpung.

2011-04-20 @ 20:00:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

yez, ballz.

Förstår inte hur jag ska klara mig utan min man hela fucking lovet (?!), kommer vara fett deprimerad. Ska fylla mina dagar uta' bara hillvitte, så jag slipper tänka på honom. Kommer däremot inte ha haft en endaste lugn stund på hela lovet så jag kommer väl likt förbannad vara trött & stressad över skit när jag kommer tillbaka till skolan... Men de kan de nog vara värt. Bara 5 veckor kvar nu ju!

Fick för övrigt veta att min frånvaro på totalt 5 dagar + två försovningar á 2 timmar INTE behöver jobbas ifatt, vilket jag blev otroligt lycklig över! Får mitt lov för mig själv. Så imon är det alltså tack och goodbye till Dörbyskolan, det var en trevlig vistelse men jag tror nog faktiskt inte att jag ska satsa på förskoleyrket. Inte på det sättet. Ska specialutbilda mig i så fall.

/brb tröstäta kladdkaka tills jag spyr sen sova för jag håller på att bli sjuk

18 april - scream

2011-04-18 @ 20:40:52
6. Videos
Kommentarer (0)


You get up and somebody tells you where to go to
When you get there, everybody's telling you what to do
Thank you it's been another bloody Monday
And no one is asking what you wanted
Anyway

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN

SCREAM 'til you feel it
SCREAM 'til you believe it
SCREAM and when it hurts you
Scream it out loud
SCREAM 'til you feel it
SCREAM 'til you believe it
SCREAM and when it hurts you
Scream it out loud
Scream...

17 april - the difference between men and women after a break up

2011-04-17 @ 10:41:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Men

The break up day


After a week


After a month





Women

The break up day


After a week


After a month



HAHA. Åh kära tumblr... Källa

17 april - ett sällsynt exemplar

2011-04-17 @ 10:01:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Här var det tomt. Jag har i princip ingenting att berätta om känns det som, gör ju bara samma saker på praktiken och känns inte så roligt att berätta om mina ospännande dagar där haha! I fredags var det ialla fall fest i Folkets Hus i Lindsdal, Sofie P & Malin J hade 18-årsfest. Fick en del flashbacks från min egen fest jag hade där förra året (då jag förövrigt däckade på toan vid 22:30 och åkte hem en timme senare), haha men det var roligt! Bra ljud och ljus, trevligt folk och aa, gutta! Dock nyktert för min del, men det är det ju nästan alltid numera pga min mage. Vågar inte dricka för jag vet inte om den ballar ur, plus att nu var det så länge sen jag drack så nu lär jag ju få värsta fjortisfyllan på en starkcider och det är så pinsamt så jag undviker alkohol av den anledningen också. Ska dock festa till det på påsklovet, Sofie har lovat att vi ska ha en "test-fylla" hemma hos henne någon dag innan också så att jag vet vart min gräns går numera haha!


Jag, Sofie & Malin (dock INTE de två födelsedagsbarnen, haha jobbigt när alla heter likadant!)


Hanna & Sofie P (här har vi födelsedagsbarnet dock XD) och min Sofie's arm




Min fina man <3

Har spenderat min helg hos min mami för övrigt. Jag och mannen hade mysigast på länge på natten efter att vi kom hem från festen i fredags, toast 02:45 satt fint! Vaknade i hyfsad tid igår, så åkte hem till farmor på eftermiddan för att hämta min dator när mannen ändå åkte hem, sen stack jag tillbaka till mamma och har varit här inatt också. Ska dock tillbaka till farmor idag för har ju praktik imon. Sista veckan på praktiken, fan så skönt! Inte för att jag på nåt sätt inte trivs där, alla är jättetrevliga och ungarna är ju underbara osv, men som alltid så blir man ju helt isolerad när man inte är i skolan och träffar kompisar. Lusten till att fixa upp sig är lika med noll, på fritids är det varma kläder på som gäller och orken till att sminka sig på morgonen är obefintlig "då man ändå bara träffar barn" eller vad man ska säga... Känner mig som en riktigt bonnig mjukisbralla. Längtar tillbaka till det sociala i skolan, dock inte allt som jag vet väntar på mig i arbeten osv.

9 april - löjligt glad

2011-04-09 @ 21:43:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har gått och blivit med iPhone. En helt ny värld har öppnat sig för mig! Herregud. Jag är lyrisk.


Återkommer när jag är i ett mer balanserat sinnestillstånd.

7 april - lista

2011-04-07 @ 20:04:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Du heter: Amanda
Smeknamn: emofilten, stumpis, gäddan
Låt som när du är ledsen sörjer till?
perfect - sum 41 (HAHA)
Beroende av:
Socialt umgänge
Vad tror folk om dig?
Jag vet inte, faktiskt.. Vad tycker ni?! XD
Stämmer det?
Eftersom jag inte vet så kan jag inte uttala mig
Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon
Hur imponerar man på dig?
Svår fråga, men har man samma humor som mig så spelar inget annat nån roll!
Brukar du skratta för dig själv?
Händer ibland, när man läser nåt brutalroligt i ett sms/datorn/tidningen t.ex. Eller om nån säger nåt kul på bussen.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Men jag vill se den ändå :)", lät ju lagom pervigt men det var Sofie som ville se bil-videon
Var bor du?
Kalmar
Trivs du där?
Helt okej
Har du haft sex idag:
Nej
Hur svarar du i mobilen:
"Hallå?" eller "Ah det är Amanda" om det är okänt nr
Vem ringde du senast?:
Farmor
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att vi ska åka in och fixa min mobil imon
Antal timmar sömn inatt:
Ca 7
Sov du ensam:
Nej, med gosen ju :$
Brukar du komma i tid:
Är tidsoptimist, så nej jag blir ofta sen. Stressar alltid sista minutrarna innan jag drar hemifrån. Har däremot försökt skärpa mig på praktiken nu, så pinsamt att komma försent
Hur känner du dig nu:
Ont i huvudet och trött!
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart är genomgående i min garderob
Vad tycker du om fötter:
Lite smått otäcka, men så länge de håller sig borta från mitt ansikte är det okej
Vad saknar du:
Sommaren & vänner man umgicks mycket med förr
Hade du en bra kväll igår:
Både bra och lite mindre bra
Favorit dryck på morgonen:
Proviva mango, eller te
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Mellan 22-00
Är du blyg?:
Beror på sällskapet, träffar jag nya personer kan jag vara ganska tillbakadragen och vill helst inte vara den som startar ett samtal av den anledningen att jag har inte en aning om vad jag ska säga... Börjar däremot nån snacka med mig flyter det på som fan!
Sysslar du med någon idrott:
Herregud, nej!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Jodå
Har du spytt offentligt:
X antal gånger.
Första gången i en buss mot Linköping när jag var runt 7 år. Sen diverse fyllespyor, det var dock länge sen
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Testa allt man inte kan som tjej, dvs stå och kissa osv
Är du nöjd med ditt liv:
Synd att klaga
Är du bortskämd:
Egentligen är jag nog det, fast det ligger i släkten på pappas sida att vara övergenerösa med allt oavsett hur mycket eller lite pengar man har... Tycker ändå det är roligare att ge än få, så kommer ju bergis bli sån sen också
Vad gör du i morgon:
Då ska jag först till skolan på naturfotolektion, sen praktiken till 14:00. Efter det drar jag hem till pappa, vidare till Telesnor för att fixa min iPhone, sen 18:15 bio med snubbi och efter det så blir det antingen hemmamys i Blomsterhålet eller fest!
Vad är det värsta du vet?:
Att svettas,
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Det har jag absolut!
Vad är det finaste du fått?:
Går inte att välja en sak, jag uppskattar allt så himla mycket!
En speciell dag du minns:
22/5-10
Du samlar på:
Smycken, fina sms, samlade på bussbiljetter ett tag också men när min plånbok blev snodd med hela samlingen i så försvann liksom det roliga...
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Christopher, mamma, Sofie
När grät du senast:
Igår (typ jämt numera ehehe)
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Skaffa mig en tvåa i stan och sätta in resten på ett sparkonto för framtida behov
Vill du gifta dig:
Oja!
Vill du ha barn:
Jajje
Är du musikalisk?:
HAHAHHA, nej XD
Vad dricker du helst när du är törstig:
Iskallt vatten är ju det absolut godaste!
Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Joo
Biter du på naglarna:
Nee, inte på flera år! *stolt*



3 april - 340 days

2011-04-03 @ 22:10:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

MRAWR

Åh vad jag är trött! Väntar på att nya avsnittet av Big Brother ska läggas upp, det laggade så nu när jag kollade live så tänkte att jag väntar. Behöver plugga också, guud... Halva min praktik har gått nu också! Skönt.
Inget mer att säga, blö HERRAH

RSS 2.0