27 februari - blomflugsjävel!

2011-02-27 @ 22:25:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag är på god väg mot att bli en tvättäkta hemmafru. Igår kom jag hem till Christopher 20:15, satte på TV:n det första jag gjorde på högsta volym (var ju fast besluten om att se Melodifestivalen) och sen satte jag igång att göra middag till min man. Bara till honom dessutom. Min mage var överfylld av kroppkakor. Hur snäll flickvän är inte jag?! Menar det! Gjorde hemgjorda klyftpotatis med vitlöksbiffar och bearnaisesås, all from scratch förutom såsen. Ska däremot försöka mig på att göra egen bea-sås nån dag, det ska visst vara svårt säger dem men jag gillar ju att utmana mig själv i köket. Det slutar dock inte alltid bra (hänvisar ännu en gång till den beryktade historien om mina kolbitar till köttbullar jag gjorde på matlagningsprovet i nian i HK..). Direkt efter det ställde jag mig och gjorde blåbärspaj med vaniljvisp, första gången jag gjorde paj men den var helt okej bortsett från att jag kanske hade behövt sockra den lite mer. Men vaniljvispen i sig var ju söt också så den fyllde ut det. Missade dock melodifestivalen igår pga denna mathysteri, hann ju inte lyssna på låtarna och sen sänkte Christopher ljudet på TV:n... Men vad gör det egentligen, hittills har mellon bara varit skit så känner inte direkt några ledsna känslor.

Nu har jag nyss dödat två fruktflugor/blomflugor, därav den aggressiva rubriken. Ska nog ta mig nåt att käka och hetsuppdatera Facebook i några minuter innan jag går och lägger mig. Kan även berätta att jag nästan har gjort klart ett cv nu, ska bara göra ett till som ska vara till butiksjobb så får väl hoppas på det bästa sen. Need a job! Imon slutar jag tidigt och eftersom det är studiebidragsdag så blir det en runda på stan innan jag förhoppningsvis drar till mannen igen. (Hur ska jag klara mig om han drar till Norge? </3...)

26 februari - härlig kväll igår!

2011-02-26 @ 13:05:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)


Såhär lustigt posade jag igår. Nya väskan + skorna, båda för 350 kr på Scorett och Åhléns (jag köpte den sista väskan i butiken hahaaa). Sen åkte jag iväg till Malin & Bettan för lite tacomys med dem + Anna, Sofie och Hanna, jag mådde sjuukt illa precis innan jag skulle dra och min mage var helt fuckad så jag funderade ett tag på om jag skulle skita i det... Men sen tänkte jag att det är ju mycket roligare att åka dit och umgås så då gjorde jag det, fick magtablett av Malin och sen mådde jag helt okej. Illamåendet försvann ju åtminstone!

Senare när vi hade ätit och haft hysteriska skrattattacker åt allt och ingenting (Malin & Hanna stod för de mesta skrattanfallen), började vi fundera på vad vi skulle göra. Jag tog en powernap på en halvtimme under Big Brother när folket funderade. Sen drog vi bort till Akon för att se om han hade fest, men han var inte hemma så då blev det att vi gick till Pipes istället. Där satt vi lite över en timme och bara snackade och myste och sen blev det hemfärd med Mikael Karlsson runt halvt två, allas vår privatchaufför!

Idag blir det kroppkakor här hos farmor med pappa, Isak och Sofie! Ska bli sjuuukt gott, fast mitt laktos-experiment kommer ju faila totalt känner jag då jag äter mjölkprodukter typ jämt (utom dricka det som det är, händer nästan aldrig). Och om jag nu ska få reda på varför min mage håller på som den gör så måste jag ju experimentera och se vad det är jag inte tål. Men orkar man hålla på med specialmat? Nej. Och nu är det ju bra... Får väl köra på uteslutningsmetoden och tänka efter vad jag har ätit när min mage krånglar, så kommer jag nog fram till nåt sen!

25 februari - dagens låt

2011-02-25 @ 15:04:30
4. Musik
Kommentarer (0)
Sjuuukt länge sen jag postade nåt inlägg i "Dagens Låt"-kategorin. Men kände att nu måste jag fasen göra det! Satt och läste i Barometern om en intervju med Kristofer Östergren som är sångare i Melody Club. Poppade direkt upp en låt i huvudet med dem som jag absolut inte blev av med sen. Varför blir alltid gammal musik bättre efteråt?



Har en del roliga minnen med hela albumet "Music Machine" som denna låten finns med på - min mamma hade ett ex som gillade detta band och eftersom mamma bara hade kassettbandspelare i sin bil så fixade han en kassett till henne så hon kunde lyssna i bilen. Vet att jag höll på och spela in massa radioprogram under denna perioden också, och denna kassetten var den enda jag spelade under ett helt radioprogram... Har fortfarande kvar "Amandas Radioprogram"-kassetten hemma hos mamma men vill inte lyssna på den för låter sjukt töntigt, ni vet sådär så man verkligen skäms inombords och funderar på vad man egentligen höll på med? XD I och för sig var jag ju bara 10 år, men ändå liksom...

JAJA. Dagens låt : Covergirl med Melody Club.

24 februari - varfööööör

2011-02-24 @ 22:50:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känslan att inte vara som andra, att må dåligt över att man inte fungerar som man ska och ångesten över att bli ensam... Det blir lite för mycket ibland.

Sen som jag sa till min vän; det finns ju de som har det sämre. Man får väl vara tacksam för att man inte är helt värdelös!



Imorgon ska jag träffa min mami på stan. Måste förbi Scorett och se om väskan finns kvar, fast egentligen vill jag inte veta innan jag har pengar för finns den kvar kan jag ändå inte köpa den förrän på måndag och då kanske nån annan hinner före, och finns den inte så kommer jag ju bli ledsen över det. I-landsproblemen haglar ikväll känner jag.

När vi ändå är igång och gnäller så kan jag nämna att jag känner mig som en jävla val ikväll (dvs alldeles för tjock och bara ligger här och jäääser), tanken på att min man ska söka jobb i Norge och vara borta alldeles för länge ger mig sån grym separationsångest redan nu och att mina pengar kommer gå till tråkiga saker är sånt som gör mig nerstämd just nu. Hoppas mami bjuttar på nåt gott imon.

24 februari - igår

2011-02-24 @ 13:04:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter i sängen vid datorn och har alltså full syn ut genom fönstret. Är helt inne i Sims... Sen sparar jag spelet och kollar upp och ser Christopher's granne som typ är blind (eller har nån synskada eller vad det nu var) som sitter ute på balkongen på en träningscykel och cyklar.

Jag: Älskling, nu är din synskadade granne ute på balkongen och cyklar.

Så det fnissade vi lite åt, saken i sig att man tränar genom cykling är ju inte kul, inte heller att han är synskadad eller att han är ute på balkongen, men allt samtidigt... Såg ju ganska roligt ut. Sen upptäckte Christopher att fönstret var öppet, så då blev det plötsligt helt sjukt pinsamt och inte långt efter gick han in igen. Stackarn...

Senare på kvällen (snarare mitt i natten)

Christopher:
Åh kolla, det är en ren utanför!
Jag: En ren?
Christopher: Ja, eller en såndär bambigrej.

Kollar ut och ser att det står ett rådjur och glor på oss. Ordförrådet kan ju inte alltid vara på topp.

24 februari - livrädd för att leva och dödsrädd för att dö

2011-02-24 @ 01:35:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känner mig lite djup denna afton. Samtidigt som jag känner mig helt jäkla lugn som en filbunke och omöjligt kan trivas mer än vad jag redan gör just nu hemma hos min älskling, så är det ändå som om något tynger inombord. Jag kan inte sätta fingret på vad det är egentligen, jag menar saker och ting är ju bra nu? Jag har för första gången på väldigt länge en annan ork som jag inte haft innan, en annan motivation och saker och ting känns inte lika hopplöst. Jag har världens bästa pojkvän och jag har ett så fridfullt boende som det bara kan bli hemma hos min farmor, but still... Vad fattas mig? Att jag inte kommer flytta hem igen börjar mer och mer bli ett faktum för mig, och jag har långsamt börja acceptera tanken på att detta faktiskt är mitt liv nu och att det är dags att börja leva det på riktigt. Det känns som att mitt liv på något sätt har avstannat mitt i all jävla stress och jäkt - jag har alltid kastats mellan olika ställen hela tiden, sällan en lugn stund omkring mig och nu helt plötsligt är allt så... Fridfullt. Så lugnt.

Jag har nog fram tills alldeles nyss svävat i något slags mellanläge, jag har inte kunnat slappna av ordentligt sen mina föräldrar skildes egentligen utan jag har hela tiden fått vara beredd på nya förändringar och att vad som helst kan hända när som helst. Att helt plötsligt inse att det är slut på det nu, jag har en fast punkt och kan faktiskt varva ner och känna att jag kan planera mitt eget liv... Det är en lite lustig känsla som jag inte vet vart jag ska göra av för den är så ovan liksom.

Samtidigt har jag en såndär härlig myskänsla i kroppen. Tanken på att jag sitter i en lägenhet ute i Blomstermåla med en kille jag faktiskt varit tillsammans med i nio månader är nästan ogreppbar, att faktiskt ha nån som jag vet älskar mig helhjärtat är nåt som kan få mig att fälla en liten tår av lycka när jag tänker på det. Att ha nån att somna och vakna bredvid, att dela sina dagar med på ett annat sätt än man gör med någon annan... Det är så obeskrivligt.

Samtidigt som allt detta så har jag ändå den här obehagliga känslan av att allt kan vända när som. Jag vet av erfarenhet att man inte ska ta nåt för givet och jag har lärt mig att aldrig slappna av helt på grund av detta - jag vågar inte slappna av för jag vill inte mista kontrollen. Mister jag kontrollen så kanske jag mister allt. Jag är så jävla rädd att allt bara ska bli pannkaka igen....

Men samtidigt kan jag ju inte gå runt och tänka så. På något sätt måste jag ju ändå orka leva mitt liv oavsett hur min väg ser ut framför mig. Det hade kanske varit lättare att veta i förväg hur det ser ut så man är förberedd på vad som komma skall, men samtidigt är jag inte säker på att jag vill veta heller för om det visar sig att saker och ting blir förjääävla tradigt i framtiden hade man nog inte orkat bry sig om att leva överhuvudtaget tror jag.

Jag vill planera min framtid, jag vill ha drömmar och visioner! Jag ska ta studenten, jag ska skaffa mig ett jobb och jag ska flytta ihop med världens finaste kille (om han fortfarande vill när den tiden kommer). Citerar Kent i brist på egen beskrivning - "livrädd för att leva och dödsrädd för att dö".

23 februari - nu är det sluut på veckaaan...

2011-02-23 @ 22:46:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
...nu är det dags för fredagsMYYYYYYYYS....!!

Fast ne. Det är ju bara onsdag. Uppskattar grymt att min man är hemma med mig och myser istället för att springa ute på krogen. Man är ju nervös... Eller aa okej jag erkänner - jag är den svartsjuka typen. Så att han hellre stannar hemma hos mig en onsdag på sportlovet då resten av alla Kalmars ungodmar är ute och super bort hjärncellerna tycker jag är kul. Det är vi och kladdkakan! Eller snarare han och jag vid varsin dator och kladdkakan..... Men vi är ju åtminstone i samma rum!

Christopher: Älskling, vad jag är glad att jag har dig...
Jag: *laddar upp med ett NAAW*
Christopher: ...för annars hade jag ALDRIG fått kladdkaka! :D

Sött. Jag är hans hemmafru. Ibland tror jag seriöst att han inte skulle klara sig utan mig - vem skulle annars diska, göra mat, komma ihåg att mata katten och rensa kattlådan? ;)

23 februari - R.I.P ögonbrynspiercing!

2011-02-23 @ 14:02:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nu är den borta... Fast det var väl lika bra, den har ju aldrig riktigt läkt och då var det ändå ett år sen jag gjorde nu. Antar att det var tack vare snubben på festen i Hovmantorp i mars 2010 som råkade skalla mig på ögonbrynet när han slängde sig i en säng som jag + typ 5 andra människor låg i just då, så aa.... Tack för den. Men sen är ju ögonbrynet ett så pass utsatt ställe också så det är ju inte ens säkert att den hade blivit bra oavsett så. Menmen, nu är den borta ialla fall, fast ser nog ännu värre ut nu egentligen med två röda prickar som lyser som stoppljus i min blekvita hy. Men de går väl bort nån gång antar jag, finns ju alltid plastikkirurgi annars ;)

Nu ska jag belöna mig med att spela lite Sims, har faktiskt varit duktig och gjort klart ett frågepapper om ADHD så nu - spel, sen ska jag försöka knåpa ihop ett cv för jag MÅSTE ha ett jobb. Pusshaaaaj

22 februari - someday we gonna dance with those lions

2011-02-22 @ 11:25:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter här som en annan nörd och installerar mina Sims 2. Funderar på om jag verkligen ska installera alla elva stycken, min dator är ju endast två månader gammal och ganska bra så den borde ju klara av alla, men vore ju tråkigt om datorn blev slö liksom... Men jag tror jag börjar med Studentliv, Nattliv, Djurliv och Året Runt åtminstone så får jag se sen, kan ju alltid installera dem senare liksom.

Och efter att jag har gjort detta klart var tanken att jag skulle fixa till mig lite och sen sticka iväg och umgås med Frida idag, överväger om jag verkligen ska orka tvätta håret eller inte men det är väl lika bra ändå. Tycker inte om att tvätta håret varje dag liksom för det blir ju äckligt lika snabbt igen då.

Har förövrigt varit tillsammans med min man i nio månader idag, känns ju knappt overkligt.. <3

21 februari - I am missing you to death

2011-02-21 @ 20:21:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

And you're the only place that fells like home

20 februari - hääääy

2011-02-20 @ 16:00:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Utgången i fredags blev väl sådär. Helt awesome förkrök med ett superhärligt gäng, och väl på Palace dansade jag som en gud utan minsta droppe alkohol i kroppen, jag var inte ens sugen trots att jag hade pengar. Fast sen insåg jag att Palace i slutänden ändå är ett ställe för singelmänniskor, och efter att ha fått ett rom och cola - regn över hela mig, så blev det too much. Så var hemma runt två redan, och somnade runt tre. Fin kväll som helhet ändå!

Igår var jag ute i Läckeby hos min fina kusin och firade hennes 17 årsdag! Fick skjuts av min gudfar till Blomstermåla vid halv nio, och herretid så mätt jag var... Kroppkakor + supergod (men mäktig) cheesecake med browniebotten gjorde att jag befann mig i matkoma hela kvällen och somnade till slut gott hemma hos älskling.

Idag ska jag plugga lite och om en timme ska jag hemåt, för Christopher ska till Timmernabben och lana. Så ska bunkra upp med godis ikväll och bara köra myskväll vid datorn. Känns ju lagom gutt med sportlov också!

Nu ska jag ta en kaka av Christopher (a)


18 februari - att göra:

2011-02-18 @ 12:02:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
- Skriva som en galning på min PA-rapport så den blir klar och därmed kan åka hem vid 11:30 de följande fredagar fram tills min praktik v 11
- Skriva prov i samhällsekonomi (Gud hjälpe mig)
- Åka till min fina vän Frida och umgås!
- Palatset? Eller?

Frågan är ju om man ska ta en utgång ikväll istället för på onsdag. Vi kan ju väga för-och nackdelar:

Om jag går ikväll...
+ kommer jag kunna dansa
+ det är roligare på Palace helt enkelt

-.. men jag kommer behöva låna pengar av farmor till inträdet
- det kanske inte är så mycket folk?

Om jag går ut på onsdag:
+ kommer jag vara rikare eftersom KM inte har nåt inträde och jag kommer därmed ha råd med två extra drinkar
+ kommer det vara fullproppat med folk (kan dock bli jobbigt eftersom KM blir lite klaustrofobiskt när det är så mycket människor)

- det är långt till onsdag

Vilket väger tyngst? VAD GÖRA?!

17 februari - samhällsekonomi

2011-02-17 @ 21:08:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Här sitter jag och råpluggar som en NV-elev. Har prov imon, i ett försök att uppnå ett godkänt i samhälle... Rester suger. Samhällsekonomi suger - konjunkturer, blandekonomi, BNP och hur priset sätts i en fri konkurrens, alltså jag blir så snurrig. Längtar tills jag tar studenten!

Ska hugga in på choklad nu (som Christopher slängde på mattan), sen ska jag faktiskt sova tidigt. Så himla skönt att sova ju! Sen är det sportlov, känns ju inte lite najs? Utgången på onsdag kommer bli galen - halva priset på KM + sportlov, asså det gäller att vara hemifrån senast halv nio om man ska få nåt bord under kvällen. Ska fortsätta att läsa om inflation och skit nu, herrrrrah :*


Blir en liten bild på Diva i brist på andra bilder... Fan vad hon har hunnit bli stor, knubbisen ;)

15 februari - lista

2011-02-15 @ 16:34:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon?
Bredvid

2. Var är din andra hälft?

Hemma

3. Ditt hår?
Svart

4. Din mamma?
Speciell

5. Din pappa?
Rolig

6. Det bästa du vet?
Mysa

7. Din dröm inatt?
Sjuk

8. Din dröm/ditt mål?
Trivsel

9. Rummet du är i?
Kallt

10. Din hobby?
Pussas

11. Din skräck?
Spöken

12. Vad vill du vara om 6 år?
Framgångsrik

13. Vart var du igår kväll?

Blomstermåla

14. Vad är du inte?
Koncentrerad

15. En sak du önskar dig?
Perfektion

16. Var du växte upp?
Öland

17. Det sista du gjorde?
Åt

18. Dina kläder?
Blå

19. Din TV?
Ingen

20. Ditt/dina husdjur?
Gosigast

21. Din dator?
Awesome

22. Ditt humör?
Hyfsat

23. Saknar någon?
Ja

24. Din bil?
Ingen

25. Något du inte har på dig?
Jacka

26. Favoritaffär?
H&M

27. Din sommar?
Förväntansfull

28. Älskar någon?
Ja

29. Favoritfärg?
Svart

30. När skrattade du senast?
Skolan

31. När grät du senast?

Igår

15 februari - I only want you to think I'm fantastic

2011-02-15 @ 15:22:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter stelfrusen som en jävla hösäck i sängen, hemkommen från skolan... Fick stå och vänta i en halvtimme på bussen, och det var inte så angenämt vill jag lova när vinden är iskall och man nyss har haft en uuuurtråkig lektion med religion om hinduism. Blä. Fick ialla fall ärtsoppa av farmor + våfflor med grädde och varma hallon så nu känns det bättre! Funderar på om man ska plugga lite på religionsprovet jag har imon + en powernap innan jag sticker ut till Blomstermåla. Idag ska jag få laga min middag ialla fall! Och får väl nämna också att "Trassel" igår var så jävla gulligt bra, asså jag tycker verkligen om såna där filmer! Hahaha kameleonten och hästen <3


14 februari - kontrollmani

2011-02-13 @ 21:03:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var planerat att jag skulle göra värsta överraskningsmiddagen till min pojkvän ikväll, men precis innan jag ska dra till bussen ringer han och säger att han ska bjuda mig på bio istället.
Vad gör jag?
Jo.
Jag blir arg?
ARG?!
Varför blir jag arg?

Herregud, det är nåt fel på mig. Supergullig idé när det är alla hjärtans dag och det (inte för att jag ser nån anledning till att fira den dagen egentligen oavsett civilstånd, visar hellre min uppskattning till människor i min närhet varje dag än att göra det speciellt mycket en gång om året). Men fan, jag hade ju värsta planerna! Och kommer nån och ändrar mina planer i sista stund, asså jag blir helt.. ÅH. Så frustrerande. Hatar det verkligen!



Fast sen när jag hörde hur sårad lilla snubbi blev i andra änden av telefonen så kunde jag ju knappast neka till det heller... Jag menar, här är min pojkvän jättesnäll och bjuder mig på bio och jag beter mig som en bitch, haha så kan man ju inte ha det! Så 18:30 börjar "Trassel", ska faktiskt bli roligt att se den eftersom jag velat göra det jättelänge. Mat kan man ju göra en annan dag!

Ha en bra alla hjärtans dag ialla fall!

12 februari - a touch of evil

2011-02-12 @ 22:31:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var inneKillercolours och läste lite, hittade detta inlägget. Mitt hjärta tog ett dubbelhopp när jag fick syn på pistolringen - alltså fy helsike så häftig! Kände direkt att den måste jag bara ha, inget snack om saken! Eftersom jag redan har ett halsband med en pistol som ser nästan exakt likadan ut och är i samma storlek, PLUS att det är mitt favoritsmycke nummer ett, så blev jag helt... JKHJAKJKHAJKHAKJ! MÅSTE HAAA.

Sen var jag ju såklart tvungen att gå igenom hela sortimentet på sidan och insåg att jag vill vara ägare till 95 % av allt som fanns. OKEJ JAG LJÖG, jag vill ha allt okej? ALLT. (känns som att oavsett om jag vinner deras månadstävling så kommer jag vara X antal kronor fattigare ändå när jag får studiebidraget i slutet av månaden...)



















A touch of evil


12 februari - stilkris!

2011-02-12 @ 15:53:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Har insett att jag är extremt lost in myself just nu vad gäller kläder och stil och sånt där. Upplever att jag är lite osäker i mig själv, varför vet jag inte riktigt men jag hoppas att det går över snart för såhär jobbigt att veta vad man ska ta på sig varje morgon har jag aldrig haft det...

Har förövrigt haft en bra start på morgonen - vaknade bredvid snubbi, gjorde asgod frukost som bestod av knäckebröd med ägg & kaviar + te, och det var sol ute. För härligt! Blev nästan sugen på att gå ut och ta en promenad, men kom på sen att jag troligvis är för lat idag och att jag bara har mina kängor som jag har lärt mig att man inte ska ta långpromenader i om man vill slippa fruktansvärda skoskav. Så jag & snubbigubben hamnade vid varsin dator idag, ska föreslå ett mysigt bubbelbad lite senare och ikväll blir det fettokväll i pure Amanda&Christopher-stil (tvivlar på att nån kan äta lika onyttigheter på samma gång som vi... Jag tackar mina goda gener för att jag inte ser ut som en strandad val).








Källa

Och som avslutning lägger jag in lite bilder på tatueringar som gör mig liiite avis. Fan att jag ska vara så velig på vad jag vill tatuera, jag vill men vet liksom inte vad eller vart.... GAH.

11 februari - stressat läge, svar ja

2011-02-11 @ 22:20:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Spenderade min eftermiddag med att gå en sväng på stan med Johanna. Dök in på H&M och investerade i två nya toppar, ganska basic men det är sånt man passar på att köpa när man handlar på presentkort - ynka 6 kr fick jag punga ut. Sen blev det käk på Corner innan jag tog tåget hem till kärleken igen. Överraskade min man med varsin brownie och snickerskaka som jag hade köpt i bageriet på skolan idag, hittade även en hjärtformad sten för en löjlig summa på Partaj med "I love you" inristat, känner att karaktären sweet_flickvän92 intar mitt sinne mer och mer....

Jag har även börjat planera studentbalen nu för första gången på riktigt. Min man har äntligen bestämt sig för att han ska gå (han gick för övrigt modevisning för mig i sin nya kostym, fan så snygg *HJERTAA*), så nu börjar jakten på en djupröd balklänning. Ska åka till Växjö tror jag och kolla, de har tydligen ett grymt sortiment vad gäller balklänningar. Jag är ute efter en lite smalare modell, helst utan axelband - den ska inte heller vara i typisk "prinsess-modell" med jättekjol utan smalare, men gärna typ stenar och broderier och sånt kul.. Hittar jag en sån blir jag glad! XD

9 februari - guuuuud

2011-02-09 @ 09:19:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hejhej! Det är lite tomt här, får skylla på att jag faktiskt har ett liv utanför datorn också.

Igår spenderade jag kvällen hos min älskling, bakade kladdkaka och sen satt jag i två timmar med min skinnjacka och nitade kragen så fingrarna är ömma idag... Men fin som fan blev den! Är riktigt nöjd. Fast jag har ca 50 st kvar, tänkte bara köpa 50 st från början men efter lite funderande insåg jag att jag nog behövde fler så köpte 100. Ångrar jag kanske lite nu, men nitar är ju alltid bra att ha liksom så jag får väl säkert användning av dem på typ nån väska eller nåt.

Hej hej Frida här, jag dyker in med skit och besvär! Tänkte gästblogga lite i min gode o gamle väns blogg :D Mohhahaahaahahaha cola e gott.

Blev nyss anfallen av min vän Frida här i skolan... Herregud XD Aja, jag har inte så mycket mer att säga - ska hem till min älskling ikväll igen och då får jag väl även se hur taket blir när det är som det ska. Färgen har hållt på och flagna i taket ända sen han flyttade in för ett år sen och först nu ringer de för att komma och fixa det... Jävla Mönsteråsbostäder.

Nu tjatar Johanna om att hon vill till sitt skåp och käka nåt, så hörs en annan dag!

6 februari - (fast egentligen den sjunde)

2011-02-07 @ 03:13:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Är så jäkla trött! Har haft Sims-lan med Sofie ikväll, har dock haft en powernap på typ en timme men ändå, jag är en grymt sömnig kvinna på kvällarna så att jag är vaken vid denna tiden är fan ovanligt!

Men nu står det ialla fall sömn på schemat. Blir staden imon för en fika med Sofie & Molly eftersom vi är lediga, och senare bär det av mot Blomstermåla till min kärlek igen! Ska även försöka bestämma mig imon för om jag verkligen är i sånt desperat behov av en ny väska denna månaden, eller om det kan vänta till nästa...? Tål att tänkas på!

Nu: borsta tanden! <3

5 februari - ändrade planer!

2011-02-05 @ 12:20:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir inget med stan idag, varken jag eller mannen var särskilt taggad. Det blåser ju så extremt mycket också! Så det blir myskväll med god mat framför Melodifestivalen ikväll, ska bara skaffa mig en ögonbindel + dregelhink till älskling så hans ögon slipper poppa ut av allt stirrande på den där jävla Marie Serneholt.... ;)

Nähe, om man ska ta och duscha och fundera på middag tills ikväll?

5 februari - sådeså!

2011-02-05 @ 11:55:02
5. Bilder
Kommentarer (0)

4 februari - thai silk & exorcism

2011-02-04 @ 23:12:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Det har min kväll bestått av. Hade trevligt sällskap av Frida L, fan vad vi åt! Fan vad ont i magen jag hade och fortfarande har... Men så jävla gott! Fick äntligen min älskade kinamat liksom <3<3<3<3 Filmen vi hyrde hette "Besatt" och var en sann berättelse om en tjej som troligen var besatt av demoner, och såna filmer är ju bara så sjukt läskiga att jag mår psykiskt dåligt. Kommer aldrig kunna somna ikväll.... Men hade en väldigt trevlig kväll ialla fall!

Var ju hos mamma igår och firade mig för övrigt också! Jag fick randig prinsesstårta, haha! Superfin, ville knappt äta den men var ju tvungen >.< Hade kunnat slänga in en bild men vet inte vart mobilsladden är (misstänker att den ligger kvar hos Christopher, eller fick jag kanske tillbaka den...?). Fick en Ed Hardy-parfym ialla fall, luktar så extremt gott så jag kommer använda den hela tiden fast att jag inte vill för den var av dyrare sort så det är ju inget man unnar sig och har till vardags egentligen.. Men fan! Ibland ialla fall..? Fick även en grå axelväska med massa dragkedjor på som kommer bli snyggt till sommaren när man blivit lite solbränd och sånt, så den kommer komma väl till användning!

Har även insett att jag lider av ett svårt shoppingberoende, mina pengar bara flyger iväg och jag letar verkligen efter saker jag kan köpa... Herregud. Var tvungen att köpa mig 3-pack med ringar idag på H&M för att linda abstinensen. Fast hade presentkort där så det var ju inga pengar som rörde min ekonomi egentligen. Hittade även 3 olika (jaa, TRE!) väskor på Åhléns och Scorett som jag ville ha, kunde verkligen inte välja vilken så ska övertala Christopher att följa med mig imon och hjälpa till XD Fast i slutändan så kommer jag ändå bara lyssna på vad jag själv vill för vi har så olika smak vad gäller både skor, kläder och troligtvis väskor också så chansen att han ska välja samma väska som mig är ganska obefintlig.... Men det är ju ändå alltid bra med en åsikt! (eller egentligen inte. Jag blir bara sur när han inte tycker om det jag gillar XD)


Nya väskan


Nya parfymen




Nya ringar (70 kr på H&M) + ofräsch_tjej_i_behov_av_dusch.
Nytt halsband också kom jag på, men det är sen tidigare i veckan! (Ur&Penn, 30 kr)

3 februari - (natt)

2011-02-03 @ 02:26:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter här och blir så jävla hungrig på all möjlig mat.

Bakad potatis med skagenröra....
Corner's pommestallrik med vitlökssås....
Fläskfilé med potatisgratäng.....
Kinamat....


Fan vad jag ska äta imon. Godnatt!

2 februari - fantastiskt födelsedagsfirande...

2011-02-03 @ 00:05:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tanken var att jag skulle ut på krogen ikväll med alla mina kompisar för att fira min födelsedag. Tji fick jag - glömde ju såklart leget. Pappa ville inte hämta. Ringde inte ens på min födelsedag den jäkeln :( Fick gå ensam till centralen i klackar i jävla skitregnväder och ta bussen hem... Så har min kväll i stort sett varit.

Fick ialla fall nyfärgat hår och halsband, nagellack, fickplunta & hårband av mina fina kåmpizar! Och hann ju inviga nya skinnkjolen och tröjan några timmar åtminstone....

Bilder från förfesten:















Nu äter jag chips och väntar på att sängkamraten (min man) ska komma intrillandes...
Jävla skit, jag är fan sur nu.

RSS 2.0