31 januari - idag för ett år sen...

2011-01-31 @ 22:49:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Eftersom jag inte har gjort nån årsresumé av året som gått, så känns det liksom lite ... efter att göra det nu. Så därför tänkte jag att jag tar det månad för månad istället, där jag den sista i varje månad skriver om vad jag gjorde förra året vid denna perioden.



Under januari 2010...


Jag hade ett awesome nyår 09/10 med nästan alla mina vänner!
Jag var så extremt ful på alla nyårsbilder det året, denna är nog den mest normala


Var på Fridas & Saras 18-årsfest


Var så kär i Christopher att jag kunde dö!


Det hände inte så värst mycket i januari egentligen, eller jag har åtminstone knappt inga bilder därifrån.. Men jag hängde rätt mycket med Christopher, det var rätt mycket fester också har jag för mig. Och att hänga ut julmusten från fönstret när det snöade... Julmusten blir fan godare. Minns att jag planerade rätt hårt inför min 18-årsdag och festen jag skulle ha. Det var nog i januari som världen ljusnade lite för mig - har alltid haft en tendens att se saker ur en negativ vinkel men under denna perioden blev det lättare på nåt sätt. Jag var en glader tjej!

31 januari - nyklippt åde

2011-01-31 @ 18:56:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har ingen bild - mitt ansikte ville inte riktigt fastna idag. Men det är typ 1 dm kortare, jag har en lugg igen och det känns grymt mycket tjockare. Men ja, helt okej, det är inte så jättestor förändring mer än att det är kortare bara.

Har haft grym huvudvärk hela dagen, så ska nog inte sitta så mycket vid datorn ikväll. Imon fyller jag för övrigt 19 svåra år, wihuu! Ska försöka övertala mannen att möta mig i stan så jag kan göra av med lite födelsedagspengar + käka kinamat (han påstår att det är onödigt eller nåt att käka på kinarestaurang när han bara äter friterad kyckling & ris, men jag borde få bestämma imon!). Så det hoppas jag på. Annars drar jag fan med mig Sofie någon dag! Jag ska liksom ha kinamat inom en snar framtid, har dregalt efter det i 4894384389 år nu och jag dör snart.

Btw, letade efter de fina skorna jag spanat efter på Euro Sko, men de var ju såklart slut i min storlek... Som allt annat i den butiken. Typiskt när det är 50-70 % rea på allt i hela affären, så finns det inte en enda 36a eller 37a kvar bland några av de skorna jag kollat på. Så ni som har strl 38 och uppåt kan ju gå dit, hoppas ni inte hittar nåt *skadeglädje*

30 januari - glader!

2011-01-30 @ 20:25:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir ett snabbt litet blogginlägg nu innan jag drar till Blomstermåla! Hade ialla fall en übertrevlig eftermiddag/kväll med släkten. Fick en sjuuukt snygg kjol av kusin med familj i fuskskinn, lätt att den åker på på onsdagens utgång! Sen fick jag 500 spänn av pappa och mer pengar utav farmor som ska gå till hårklippningen imon, det tackar jag så hjärtligt för, samt skojpresenter i form av pappersnäsdukar, toalettpapper och fotfilar... Knäppis-farmor! :)

Nu ska jag packa ihop mig lite snabbt och sen gå till bussen, hörs imon!

30 januari - kalas

2011-01-30 @ 11:09:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tjoflöjt! Eftersom jag fyller år på tisdag, så ska släkten på pappas sida fira mig idag här hemma hos farmor. Så det blir middag och tårtsmaskande med pappa, bror, farmor, faster + man och min kära lilla kusin! Så ska väl börja plocka iordning lite här så det inte ser ut som ett bombnedslag, sen får det blir dusch och fix!

Ska platta håret idag + imon och ha det utsläppt för övrigt bara för att känna hur det känns nu när det är så långt, ska ju klippa av det på måndag... EHEHEHEEE. Ska bli sjukt skönt faktiskt, även om det är fint när det är långt och roligt när folk frågar om man har löshår fast man inte har det. Men känslan efteråt sen - AWESOME. Håret blir så mjukt, haha! Aja ska sluta prata hår och gå och göra nytta, vink!

29 januari - lågstadiedisco?

2011-01-29 @ 23:06:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tack vare en vän på Facebook som länkade en låt på Spotify, så fastnade jag tillfälligt i lågstadiedisco-träsket ikväll... Men fan vilka minnen man får bara av att lyssna på en del musik! Känns ju nästan som att det var igår man skuttade runt i den hyrda matsalen på skolan med sina kompisar med discobollarna snurrande i taket, Kevin's pappa Pelle som DJ på scenen, alla hade sina finaste kläder på sig och kanske till och med fått låna mammas smink och det luktade popcorn överallt... Minns hur snygg man alltid tyckte att man var! Och höjdpunkten på kvällen var alltid Snöbollen då alla skulle stå i en ring på dansgolvet och så skulle man dansa tryckare i mitten, ja herregud så spännande det var, haha!

Blümchen - Heut' Ist Mein Tag
Peaches - Rosa Helikopter
Caramell - Ooa Hela Natten
Fairytale - Tills Natt Blir Dag




29 januari - trött brüd

2011-01-29 @ 19:19:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Fjortisposen.


HAHA. Sofie tog mängder av outfit-bilder på mig men jag ser av nån anledning bara muppig ut på alla.
Denna var minst muppig.



Chinesegirl_92


Hade en awesome gårdagskväll! Sofie P fyllde 18 år tidigare i veckan, så igår var det biggt kalajs. Det var roligt, 93or kan tydligen vara helt okej de också (har ju lite fördomar mot typ 93or, 94or & 95or som många av mina nära vet). I had fun - lots, fast det var tråkigt att basen (eller ena högtalaren? Fattade aldrig riktigt) dog och att min sista cider försvann. Ska helt sluta lita på festande människor, det blir alltid bara blaj av det när jag slappnar av lite för mycket. Som för två år sen när jag festade i O-hamn, vet inte hur många gånger jag dragit den historien om hur min plånbok blev snodd med hela studiebidraget i, plus min mp3 i jackfickan. Jag ska köpa en handväska att ha min dricka i när jag går på fest.

Tänkte först skriva handfesta.
Sen tänkte jag skriva handfeska.
Sen var jag på väg att skriva fästa också men då tog jag ett djupt andetag.
(detta hände inom loppet av några sekunder alltså)


Jag är grymt trött idag förövrigt, jag & Sofie kollade i flera timmar på gamla videos och bilder från högstadiet. Vi skrattade hjärtligt åt att vi spelade in döseriösa filmer där vi snackar engelska och tackade Gud för att vi aldrig la upp dem på YT och på min blogg. Jag hade skämts ihjäl....

Ikväll blir det chips, dipp och läsk hos min lilla farmor. Sova tidigt också tror jag, kan vara skönt... Pusshej!

28 januari - tagga!

2011-01-28 @ 15:37:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Haft en relativt chill dag i skolan, jobbade riktigt bra med min PA-rapport och fick äntligen skärmen med bilderna på plats i gästmatsalen på skolan - vill ni av någon anledning komma förbi och kolla så är det ni ska gå alltså!

Nu taggar jag inför party ikväll genom att lyssna på bra musik, ska bli riktigt kul faktiskt! Väntar på att farmor ska komma hem från affären bara så jag vet om hon ska laga mat eller om jag ska värma nåt ur frysen, sen blire dusch och sen ska jag dra till Sofie. Ska fixa mig där och kolla på gamla bilder och videos som hon hittade på sin dator som vi letat jättelänge efter, bl.a en 10 sekunders video där jag har somnat i hennes soffa och snarkar som en dammsugare.. Asså det låter helt cp, önskar jag kunde visa er men jag känner inte direkt för att lägga ut den på internet så XD Kanske lägger upp några av de skojiga bilderna lite senare om jag har tid (lär ju säkert hinna när Sofie duschar), jag var ju blond en gång i tiden vilket jag tror de flesta faktiskt har glömt? Så kan ju vara lite skojigt att visa kanske :)

Nu: spana i fönstret efter farmor, äta & duscha :*

26 januari - alltid lika roligt att plugga

2011-01-26 @ 18:00:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Speciellt när arbetet skulle vara klart innan jul och redovisat efter lovet... HE-HA. Awesome att min dator inte har Powerpoint heller, vilket betyder att jag får göra ett skrifligt arbete och hoppas att min lärare godkänner det som muntlig redovisning. Ska bara komma på vart man kan bo, göra, äta och hur klimatet är i England, + om min lärare menar att vi har att röra oss med 10-15 000 svenska kronor eller pund? Hoppas pund, för man orkar ju fan inte räkna ut det liksom.

Geishan har äntrat magen. Den kurrar nöjt. Jag ska försöka plugga lite nu. Notera: försööökaa...


26 januari - taggar till

2011-01-26 @ 14:35:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hade en fantastisk morgon, = skoskav på väg till tåget från Blomstermåla på morgonen, fick åka hem till Smedby och byta skor och kom 25 min sent bara för det. Dagen har även präglats av hinduism-tjat och svenska-skit, gud vad jag var opepp på skolan imorse men jag vill ju fortsätta få pengar...

Börjar däremot
tagga till lite inför fredag då det blir 18-årsfest för Frida! Ska bli riktigt roligt att festa till det lite också. Ska försöka boka in en fika med mamma på lördag också, och på söndag kommer släkten och firar mig lite eftersom jag fyller år på tisdag. Denna veckan och nästkommande ser jag fram emot (y)

Nu: käk!

25 januari - jag vill gräva ut min mage

2011-01-25 @ 17:56:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har haft så extreeeemt jävla ont i magen idag. Helt sinnes, och typ bara på högra sidan också så jag blev skiträdd men vågade till slut gå till skolsyster (efter lite tjat från Johanna) som också började fundera på blindtarmen och gud, jag ville dö. Men sen ändrade det sig mer mot mitten av magen så sen blev jag lite lugnare. Fick däremot ställa in den planerade fikan med mamma idag, det var synd för vi träffas ju inte så ofta längre... Men det var skitskönt att komma hem och slänga sig på sängen sen vill jag lova! Eller aa, hem till Christopher då. Sen gick mitt magont över nästan helt när jag kom hem, så vette fasen asså. Har haft asont i magen till och från sen i söndags så.. Aja, dör jag så dör jag.

Nu ska jag allvarligt talat slita loss min pojkvän från den förbannade datorn så att han går och diskar och sen lagar mat åt mig! Jävla dumburk, jag hatar WoW, det är djävulens sattyg. Ska kasta ut hans dator från balkongen en vacker dag...

25 januari - buhuhuuuu

2011-01-25 @ 13:06:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Min mage gör så jävla cp-ont. Fattar inte varför. Jag vill hem nu :(

24 januari - unkillable monster

2011-01-24 @ 15:52:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känner så extremt jävla fet-mycket för att inviga mig skinnjacka idag eller imorgon. Alltså seriöst - har sån abstineeeens efter den jackan så ni fattar inte, är så trött på den feta vinterjackan som i och för sig är varmare. Men skinnjackan... ÅH. Det är fan min andra älskling alltså! Nu ska jag gå och rota i min garderob och sätta ihop olika outfits som jag brukar göra när jag har tråkigt eller börjar tänka på kläder.

Och jag lovar er att kameran ska få följa med mig på lite fler äventyr i fortsättningen, nu när man väl har en kompaktkamera som är lätt att ta med sig så kan man ju lika gärna börja knäppa lite bilder så det slipper vara så tomt i bloggen.


Bjuttar på en gammal bild från förra vintern på mig och Bästis när vi var i Nybro och festade. Älskling som tagit bilden

24 januari - min farmor är gullig hon

2011-01-24 @ 15:36:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Farmor ansåg nu att mitt hår har blivit tillräckligt långt för en klippning. Hon insisterade på att jag behövde klippa mig, jag sa mig emot det först eftersom jag för första gången egentligen inte känner för det och så har jag heller inga pengar. Farmor erbjöd sig att ringa till "hårfrisörskan" åt mig - plus att betala klippningen åt mig. Så då var det okej.

"Hon har ett litet långt hår" hörde jag henne säga i luren, jag undrar vilken bild frisören fick av min hårlängd i samband med den förklaringen..?

23 januari - lista

2011-01-23 @ 17:03:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
En efterlängtad lista! Var ju så länge sen. Och någon sån här lista har jag aldrig gjort heller så kul med lite variation...


Din stil i en mening:

Blandad som fan - kan vara väldigt rockigt ena dagen och mer "normalt" en annan dag. beror oftast på vilket humör jag är på.

Stilförebild:
Just nu har jag faktiskt ingen, kanske därför jag står lite mittemellan min gamla stil och den nya som håller på att växa fram..?

Vad inspireras du av i vår:
Väldigt mycket internet - bloggar, klädsidor osv. Och alla kataloger från H&M och sånt!

Vad tror du på inför våren:
Sånt där har jag aldrig varit riktigt bra på, men jag har en magkänsla på att det kommer luta åt det fulsnygga hållet, med lite konstiga matchningar och galna färger och mönster.

Det bästa basplagget i vår:
Lätt ett par korta jeansshorts, helst ett par gamla favoriter som du har klippt till själv!

Färger i vår:
Alla!

En ideal outfit i vår:
Korta shorts med ett stort instoppat linne + accesoarer. Kör på platta skor och mindre smycken på dagen, och svida till det med (lagom) höga klackar och fler smycken på kvällen så har man outfit som passar både på dagen och på partykvällen.

Skor eller väska:
Skor. Lätt val.

Do’s and don’ts:
Alltså... Det är så svårt att säga vad som är "rätt" och "inte rätt" inom mode, alla har ju olika smak, kroppstyp osv så man passar ju i olika saker.

Ditt senaste köp:
Två rosett-diadem från H&M, bara för att jag behövde dämpa min shoppingabstinens.

Tre saker på vårens önskelista:
Skor, skor, skor! (Har redan prickat in ett par ballerinaskor, ett par heels och ett par Converse som ska införskaffas snabbast möjligt)

23 januari - söndagshäng

2011-01-23 @ 16:39:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Slängde bokstavligen ihop en omelett tidigare idag - den första i mitt livs historia. Aldrig ätit, aldrig lagat. God blev den dock, tomat och broccoli är ett tips!

För övrigt har denna dagen bestått av usla tv-program (eller vad man nu ska kategorisera dokumentären om transsexuella barn som?), pussande på snubbi och lite godisätande. Ska vara duktig och ställa mig i köket snart igen, blir lite man-tager-vad-man-haver-middag med hemgjorda klyftpotatisar, hamburgare och currysås.

Är för övrigt lite frustrerad över att jag inte har Powerpoint på min dator när jag för en gångs skull har bestämt mig för att plugga hemma...

23 januari - jahaja, tack för den

2011-01-23 @ 13:17:20
8. Konversationer
Kommentarer (0)
Christopher: ... sen kan det komma en vampyr och ba ZÄÄÄHH!
Jag: Ja! Jag vill vara vampyren!!
Christopher: Du? Med dina jävla tänder kommer ju folk tro att du föreställer en häst.

23 januari - ajaj

2011-01-23 @ 10:27:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det ligger... 6 st Geisha-papper på bordet..
Det står en tom cola-flaska på bordet..
Jag har ont i magen.


Igår stod det myskväll på schemat. Fast innan den infann sig så gick jag och Christopher ut på en kvällspromenad, eftersom jag hade gnällt tidigare på dagen om att vi gör för lite tillsammans. Så då bestämde vi oss för att gå ut och gå, och det slutade med att vi gick ända till Ålem och hem igen. Det tog två timmar och en kvart.... Och jag var död när vi kom hem.

Inte nog med att jag hade glömt hur otränad jag är - dessutom glömde jag även att mina kängor inte är världens bästa vandrarskor, och särskilt inte när de är så grymt slitna på insidan i hälen att jag får skoskav på undersidan av foten efter typ en halvtimme. Jag började gnälla redan på ditvägen alltså, och herregud... Hade jag vetat att det verkligen var SÅ långt så hade jag nog fan protesterat waaaay more än jag gjorde igår. Shit alltså. Jag menar, visst man fattar ju att det är ganska långt men när det bara tar 10 min med buss så tänkte jag att dit-sträckan tar man på 30 min, för mig kanske 45... Men vi var fan inne på en timme redan innan vi var framme i Ålem.

Och såhär tycker Christopher att vi ska göra 2 gånger i veckan. Herregud.. Aja vi får väl se hur länge jag orkar med det. Det var ju ganska trevligt ändå förutom att jag hade ont i fötterna (känns idag också vill jag lova!), man får ju verkligen tillfälle att verkligen prata med varandra.

Nu ska jag fixa mig och lämna mannen för dagen - åker dock tillbaka ikväll. "Hur orkar du åka så mycket fram och tillbaka?!" frågar alltid min farmor. Det gör jag inte alltid, men Blomstermåla känns mer som hemma än något annat gör just nu, och då är det ju klart man vill tillbaka igen. Svårt att förklara dedär...

22 januari - toalettpapperstankar

2011-01-22 @ 20:14:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Härligt att rubriken låter väldigt mycket mer nasty än vad det var tänkt....

Ialla fall. Älskling skickade mig till affären nyss, bland annat för att inhandla toalettpapper. Och jag hatar verkligen att köpa toalettpapper! För till skillnad från andra produkter där man kan välja mellan lågpris och normalpris och ändå få i princip samma sak utan större skillnad, så är toalettpappersdjungeln enorm! Och det funkar liksom inte att tänka ekonomiskt - för det billigaste tar slut på typ en dag (ja, jag erkänner att jag är en toalettpappersmissbrukare), men sen känns det så idiotiskt att välja något som kostar 30 spänn med rosa prickar på bara för att sånt toalettpapper känns... lurigt? Tänker alltid att allt dyrt = lurigt, företagen ska tjäna pengar och då kan jag lika gärna ta något billigare.

Men sen finns det ju hur många olika sorter som helst att välja på?! Och så kan man stå där i typ en kvart för att man måste klämma på alla så att man inte bara betalar för luft (det måste ju vara ganska hårt rullat), sen ska man göra huvudräkningen och överväga vilket som är mest prisvärt, plus att det antingen säljs med sex eller åtta rullar i varje förpackning och UTÖVER DETTA måste man även se till så att man inte slarvar och tar hushållsrullar istället för toalettpapper - har hänt mig alltför många gånger och då får man alltid suck och gnäll till gensvar när det för min del egentligen inte spelar någon roll... Papper som papper?

För er som vill veta så köpte jag för övrigt det billigaste. Som det sen gnälldes över när jag kom hem. Men hallå - jag var ju åtminstone snäll och tänkte på älsklings ekonomi när det var han som hade cashen. 13 kronor är ju inte så mycket att klaga över, bara att gå och handla nytt om 8 dagar igen när det troligtvis är slut (och då ska jag se till att han handlar det själv om det nu inte duger!).


22 januari - jag sitter ensam här och undrar vart vi hamnar härnäst

2011-01-22 @ 17:56:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag är det 8 månader sen vi satt på Sofie's altan i försommarvärmen. Det luktade grillat kött och cigarettrök, solen höll sakta på att försvinna ner bakom den höga häcken och jag minns att jag hade platt, utläppt hår med några flätor och att du kallade mig indian.

Det är konstigt hur man minns saker så exakt.
Jag älskar dig Christopher - alltid <3

21 januari - bläääää

2011-01-21 @ 11:09:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag har så jävla ont i magen, är trött som fän trots att jag sovit de timmarna jag ska och allt känns allmänt skit... Har tagit hem massa böcker över helgen ialla fall, för nu har jag bestämt mig för att jag ska ta tag i skolan. Det är sant! Jag är snart klar med Mitt liv-boken och ska mejla den till min lärare senare, och utöver det så ska jag jobba hela helgen med resterna jag har kvar i personlig assistent-kursen samt plugga inför religionsprovet vi har på tisdag! Känner att det är lika bra att ta tag i det så snabbt som möjligt för nu kommer det gå fort fram till studenten och har ju lite att ta tag i så.. Måste mejla min samhällslärare också för han har nog glömt mig, pratade med honom för en vecka sen och han skulle mejla vilka sidor i boken jag skulle plugga på men det har han inte gjort så får nog påminna honom lite.

20 januari - dagens outfitta

2011-01-20 @ 13:00:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)




Om nån nu skulle orka bry sig. Jag har inget bättre att skriva just nu. Och det var tomt med bilder.
Försöker för övrigt bli klar med "Mitt liv-boken" eftersom den ska vara inlämnad imon, orkar inteee men måsteee.

20 januari - *gnisselgnissel*

2011-01-20 @ 07:48:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
Jag är för tröööööött.. Buhuhuuuu....
Sängen <3

Nu ska jag duscha. Hoppas på att man vaknar till, i annat fall lär man väl bara bli tröttare.

19 januari - are you ready for me?

2011-01-19 @ 22:17:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har spenderat min kväll hos Sofie ikväll. Har lagat axelbanden på ett av hennes linnen som hade gått sönder, sen färgade jag hennes hår och efter lite chokladätande och en snabbvisit hos Hanna så vandrade jag hem till farmor igen. Vi skrattade för övrigt som fan åt Hanna's katt Otto som pep som en annan mus när hon kramade om honom lite hårt, asså det var det roligaste ljudet jag har hört en katt utstöta! Fan vad vi skrattade XD

Nu har jag ialla fall käkat risifrutti, det är ju så sjukt gott. Funderar på att ringa mannen lite en sväng innan jag kryper ner, måste försöka sova även om jag inte kommer fixa det på några timmar >.< Wellwell, najti!

19 januari - fulaste någonsin

2011-01-19 @ 21:55:11
5. Bilder
Kommentarer (0)
Min farmor fick för sig att sticka ett par raggsockor av gamla garnstumpar bara för att bli av med det...
Fan vad vi har skrattat åt hur omatchade färgerna är XD



18 januari - tänd eld på dina tankar med dina svarta, tysta tårar

2011-01-18 @ 21:20:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Är så jävla trött på en del saker i mitt liv, varför kan man inte bara ignorera det som får en på dåligt humör och bara kunna strunta i det? Fan, jävla människa, inse att dina laster inte bara drabbar dig utan din omgivning också....

Ska nog försöka stänga av min dator nu ialla fall och lägga mig i sängen för att invänta tröttheten. Jag måste försöka somna tidigt så jag kommer upp imorgon, har totalt vänt på dygnet och det är ingen höjdare. Fryser som en sparris (typ som på reklamen om färska grönsaker) så har gosat in mig i en av snubbi's tröjor. Ska försöka tjata mig till lite mys en stund ifall han kan lämna sin dator ett tag... Jävla datornörd! >.< Fast älskar honom ändå, tänk att den snygga killen på bussen med svart tröja med schackrutor i luvan skulle bli min? Haha känns så sjukt att tänka så! Aja vinvink! :)

18 januari - sen var det balhelvetet också...

2011-01-18 @ 16:53:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har en liten fundering angående balklänningar. Folk börjar ju införskaffa sina klänningar nu, och man börjar ju nästan känna stressen trots att det är flera månader kvar tills balen är... Men balklänningar är svindyrt. Och att lägga mellan 2 000 - 3 000 på en klänning man bara kommer använda en gång känns ju lite ovärt på ett sätt. "Men man kan ju hyra!" kommer det nån som säger då, och ja det kan man ju, men det är ju inte riktigt samma sak. Man måste vara asförsiktig; inte spilla eller på annat sätt "förstöra" klänningen eftersom den inte är min, och efteråt så måste man lämna tillbaka den och man kan därmed inte öppna garderoben nån gång ibland och beskåda minnet av en (förhoppningsvis) awesome kväll..

Men nu är det ju såhär, att eftersom min mamma gifte om sig för några år sen med min styvpappa så köpte hon en ny bröllopsklänning. Dock inte vit, eftersom det var andra gången hon gifte sig, så hon köpte en aprikosfärgad. Och min mamma och jag är extremt lika kroppsmässigt, vilket innebär att hennes klänning passar mig nästan perfekt (jag har testat den men det var länge sen). Så frågan är ju om man istället för att göra sig besväret med att leta svindyr klänning som i genomsnitt lär användas 2-3 gånger under ens livstid, ska lägga pengarna på att sy till mammas klänning så den passar mig exakt? Det enda som stör mig något med mammas klänning är att färgen inte direkt är mig, men vad spelar det för roll egentligen när jag bara ska ha på mig den en kväll? Den är ju inte ful på något sätt liksom och när den ändå bara hänger där i garderoben och samlar damm så kan det ju vara ett bra tillfälle att använda den. Så jag vet inte, får väl åka hem dit någon dag och testa den och se hur den sitter numera, har ju gått upp några kilo sen de gifte sig så... Ska langa bild på den också tänkte jag, fast har ingen nu så det får vänta.

18 januari - blöpp blöpp

2011-01-18 @ 05:51:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Älskling väckte mig vid 04:30 genom att slänga upp katten i ansiktet på mig.
Sen dess har jag varit vaken.
Nu inser jag att min första lektion är totalt onödig att gå på då den kursen avslutas idag och jag har inget kvar att göra...
Jag börjar alltså kl 12:20. Känns ju värt att vara vaken redan nu...

Btw mitt internet kommer inte ens upp i närheten av den hastigheten jag skulle kunna ha. Jävla Blomsterhålaskit >.<

17 januari - you're the storm

2011-01-17 @ 22:08:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter hemma hos snubbi i Blomstermåla och vi nördar vid varsin dator som vanligt. Ska försöka att somna tidigare ikväll, men frågan är ju hur bra det kommer gå? Jag vill bara spola fram en vecka till det nya schemat och allt kommer bli skitsoft (utom för mig som har lite att ta tag i sen förra vårterminen...)! Jag har ialla fall två sovmorgnar, resten av klassen har fyra.... Men wth, det gör inget! Jag slutar hellre tidigare än börjar sent och går till typ fyra. Håll med om det?

Hört på tåget idag: ett sällskap kvinnor i åldern 50~ sitter och diskuterar ett vitamintillskott som en av dem börjat med.
Kvinna 1: Det är jättebra det här, massor av vitaminer!
Kvinna 2: Ja det är sånt ungdomarna använder!
Kvinna 1: Ja och det fungerar så bra, det är både vitamin b, c och allt var det nu var - koffein var det också!
Kvinna 3: Jaså, jaså... *eftertänksamt* Är det lite kaffesmak då eller...?
Kvinna 1: Eh.. nääe..?

Sen när blev det koffeinet som ger kaffesmaken? Cola smakar ju inte särskilt mycket kaffe liksom...

17 januari - den eviga bloggtorkan är över!

2011-01-17 @ 16:23:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Välkomna tillbaka till min blogg, mina vänner (och ovänner)! Härligt med en dator + lite internet igen, det firar vi med glass ;)

RSS 2.0