25 juli - inför emmaboda 2011

2011-07-25 @ 19:40:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har idag varit och handlat massa inför min festivalvistelse, lots of konservmat blir det men det är ju lite av hela grejen egentligen. Har i stort sett packat klart nu, det är bara lite smågrejer som jag ska få ner imon innan vi åker. Och just nu sitter jag och är deprimerad (!!) över att jag inte kommer få träffa min man på jättelänge... Fick reda på idag att han åker till Stockholm på fredag och blir borta mellan 2-3 veckor enligt honom själv, men jag hoppas på att han åker hem tidigare som de andra gångerna han har åkt iväg och kom hem redan efter en vecka... Håller tummen! Kanske verkar som ett i-landsproblem att sakna sin pojkvän så med tanke på alla människor i Norge som dött och flera vänner som mist en nära nu i helgen, men allt detta har fått mig att vilja vara nära de som betyder mest för mig ÄNNU mer när man verkligen inser hur lätt det är att ena dagen finnas, och nästa dag inte. Vill bara ha Christopher med mig överallt, helst fastlimmad på mig så jag kan ha kroppskontakt hela tiden, men tyvärr går det ju inte. Och nu när han åker iväg så känns det som att jag ska gå sönder, vi har inte sovit utan varandra mer än EN natt sen midsommar, hur sjukt är inte det? Kommer avlida. Ska skeda med Sofie hela festivalveckan, får boka upp mig med massa vänner när jag kommer hem också så jag slipper tänka så mycket på min man..


Kommer förövrigt bli väldigt ilsk om jag inte kommer få användning av mina gummistövlar alls under Emmaboda nu när jag väl skaffat mig ett par... Hade ju varit så typiskt.


24 juli - musiklycka

2011-07-24 @ 22:49:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kom på att minnas min iPod för några dagar sen och insåg att jag kan börja använda den igen nu när jag har en sladd! Eller alltså, egentligen är det min brors iPod men då han inte använde den och dessutom hade två st så jag fick "låna" den på obestämd tid när min blev snodd för...2 år sen ungefär? Hahahah! MEN IALLA FALL. Jag har alltså inte kunnat använda den på ungefär ett år då sladden försvann, men nu har jag ju iPhone och since sladdarna är likadana så ska jag börja använda den till att lyssna på musik på istället för mobilen för att spara batteri (orkar inte med att ladda den varje dag, det är det sämsta med iPhone - batteritiden suger så jävla hårt!).



Blev helt förtjust då jag hittade massa gammal musik på den blåa lilla manicken som jag verkligen saknat och det mesta har jag inte ens på min dator, det är mest gammal favoritmusik som jag lyssnade sjukt mycket på i högstadiet men även massa annat skit som jag inte ens tror jag lyssnade på någon gång... Som till exempel Emilush - Hata Polisen, HAHAHA jag har hatat den låten och framförallt Emilush sen min bror spelade sönder den för några år sen.. Herregud. Och Blod och Knark i Skog och Mark med Slagsmålsklubben, skrattade rakt ut när jag började lyssna på den, verkligen länge sen! Älskar att hitta gamla filer som musik och bilder, helt plötsligt kommer man ihåg allt!

24 juli - tidsoptimisten

2011-07-24 @ 03:36:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Insåg nu ikväll att min måndag kommer bli jävligt stressig...

- Vakna.
- Ta tåget från Blomstermåla till stan
- Ta bussen från stan hem till Smedby och lämna jätteväskan (har datorn och allt med mig)
- Åka tillbaka till stan
- Byta buss och åka ut till City Gross för att handla mat och andra saker inför min festivalvecka
- Hämta saft
- Ta bussen hem igen för att packa min väska
- Väl hemma: packa inför festivalen, samt andra viktiga grejer såsom måla naglarna, diskutera med Sofie, byta telefon (aldrig att jag tar med mig min iPhone, letade fram en asgammal skräpig Samsung med spräckt mic och trasigt headset så jag kan inte snacka i den, vilket påminner mig om nu att jag även måste försöka klämma in ett snabbt möte med mamma så jag kan få ett annat headset så jag kan prata med min man under veckan jag är borta)

Utöver detta ska jag även försöka äta och sova rejält innan vi åker någon gång på tisdag. Herregud, kommer bli stressigt... Kanske kan fråga le padre som skjuts om jag drar på smilgroparna? Aja får väl ställa klockan och åka från Blomstermåla med 11:07-tåget, borde hinna då.

23 juli - vad hände med världen?

2011-07-23 @ 20:48:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Igår härjades Norge av en utklädd galning som dödade nio personer i centrala Oslo och minst 87 ungdomar på ett läger.
Idag hittas Amy Winehouse död i sitt hem.

Snälla Gud, det räcker nu..

EDIT: Måste även inflika att flera av mina vänner har mist en nära nu i dagarna dessutom. Jag kände honom inte, men som alltid när det handlar om död så kan man inte låta bli att beröras, det är liksom helt omöjligt... Jag vill bara säga att jag tänker på er som det drabbar, och även alla som mist någon i Norge. Fattar inte vad det är med denna veckan..

23 juli - studentbilder

2011-07-23 @ 18:10:59
STUDENT 2011
Kommentarer (0)
Kom på att jag glömt att visa er mina studentbilder... Har bara några just nu, resten ligger på pappas dator men ska åka hem till honom någon dag nästa vecka och fixa över dem på en CD så jag kan få dem också.


HAHA fjantade mig massa här och stod med magen rakt ut och klappade på mina blommor och allt var det var.. Det var för övrigt så fucking jävla varmt här att jag trodde jag skulle dö, ville bara bort till flaket och VIND, hahaha!


Glad kvinna på flaket!


Hemma


Jag och mannen doing the flug-puss! Vi ser ut som flugor med snabelmun typ, HAHA asså sämst förklaring men jag hoppas ju ni fattar... Ehe. (and yä I like looking at my man när jag pussar på honom)


Hihi, ååh så töntigt glada! Christopher är så söt och skäggig, vill bara nypa honom i kinden! *nypnyp*



23 juli - hårfärgning

2011-07-23 @ 17:58:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Igår fick jag äntligen mitt hår färgat! Hade en rejäl utväxt eftersom jag inte färgat det sen i slutet av maj någon gång, och när man färgar det svart och ens naturliga hårfärg är den typiskt nordiskt blonda (dvs råttfärgad) så ser det ganska så förjävligt ut när utväxten börjar närma sig 2-3 cm...  Har försökt kompensera det hela genom att fokusera mer på kläder och smink för att dra bort uppmärksamheten från håret, HAHA! Nä usch, riktigt skämmigt känns det. Så igår färgade både jag och Sofie våra kalufser, välbehövligt och känns skönt att slippa skämmas på Emmabodafestivalen som vi drar till på tisdag.

Såhär såg det alltså ut igår. När vi ändå var och köpte hårfärg på Maxi så gick vi även in på Jula för jag hade hittat billiga gummistövlar där som jag skulle köpa till Emmaboda. De kom även till användning väl hemma hos Sofie - vi färgade först hennes hår och då blötte vi ner mattan skitmycket så när det väl var min tur så kunde jag inte sitta på knä i duschen och skölja ur håret så jag fick stå. Men då skvätte det massa på fötterna och benen, så då fick gummistövlarna invigas helt enkelt! (får för övrigt ursäkta att bilden inte är lika stor som de brukar vara, men när jag la in den så stort så kändes det som att hela bloggen plötsligt uppfylldes av min röv så tänkte bespara er det, haha!)



Mina fina gümmistövlar!
Dock är de lite för stora, men 37 var det minsta de hade så får väl ha antingen väldigt tjocka eller dubbla strumpor... Fast det är väl bara bra om de är lite för stora? Har jag hört tror jag..?
Är för övrigt så jävla taggad inför festivalen så det är inte KLOKT, vi har ju även fått reda på nu att man fick ta med sig husvagn mot att man betalade 300 spänn för "hyra", gräsklippning och städning efteråt osv. Och det känns ju lätt värt det när man ska vara borta i fem dagar som oss! Så denna helgen ska jag viga helt åt att mysa järnet med min man eftersom han kanske ska åka hem till Stockholm nästan direkt efter att jag kommit hem och då vara borta i någon vecka, så måste ju passa på nu när vi är hemma!

21 juli - I fight for what's mine

2011-07-21 @ 17:22:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


I'm not that kind of girl who makes a scene, but if a bitch obviously hitting on my man I have no limits.
Watch your mouths, I'm not stupid..

21 juli - Kalmar marknad

2011-07-21 @ 17:09:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Imorse både duschade jag och gjorde mina toalettbestyr till ljuset av levande ljus, värmeljus närmare bestämt. Det var dock inte för mysfaktorns skull som man kanske kan tro, utan upptäckte imorse att badrumslampan hade gått sönder. Spenderade ca 10 min på att skruva bort det enorma glasklotet (eller vad det nu är gjort av..?) till lampa och sen leta efter en ny glödlampa, innan jag insåg att vi inte hade en enda med stor sockel. Därav värmeljusen. Och trots min snabbdusch lyckades jag ändå bli sen så fick sminka mig på tåget till stan, nästan lite stolt över min förmåga att kunna sminka mig helt okej när det skakar och håller på, haha!


Sofie och Pär innan Vallen för ca en vecka sen!

Mötte upp Sofie, Pär och Hanna i stan för att gå och kolla lite på marknaden, som är en obligatorisk sak oavsett om man har pengar eller inte. Inte för att det känns särskilt speciellt att gå på marknad längre, det är alltid samma knallar som säljer samma saker. Jag hade 24 kr, tog en lott på chokladhjulet men vann såklart inte, så köpte mig en polkagrisklubba som tröst. Det var min marknad, det. Följde med folket och dreglade över deras sallader när de åt, innan jag och Hanna tog bussen hem till Smedby. Sitter hos farmor, som gött upp mig lite nu med god korv stroganoff och chokladbollar. Laddar mina batterier nu innan jag drar till Blomstermåla och min kärlek!

19 juli - sömnig?

2011-07-19 @ 02:32:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kolla klockslaget på inlägget.
Hade det varit en vardag hade jag vid denna tidpunkten befunnit mig i en djuuup skönhetssömn sen ca 4 timmar tillbaka. Hade det varit ett skollov hade jag nog troligtvis gått och lagt mig för några timmar sen också.

För sån är jag - jag sover typ jämt. Powernappar nästan varje dag. Somnar tidigt, vaknar tidigt, och sen bara går ut och njuter av dagen! Fast det sista stämde inte riktigt, jag är sjukt lat. Men ialla fall, nu är det mitt i sommaren, jag har vänt på dygnet och det faktum att jag faktiskt är vaken vid denna tiden är lite av ett mirakel om man känner mig. Som Sofie sa: "Du kunde ju inte ens hålla dig vaken till kl 23:00 när vi skulle lana Sims!".

(ja jag är den där tjejen som sitter och gäspar på krogen sista timmen)




Sen att jag sitter uppe ytterligare otaliga timmar och inte kryper ner förrän solen varit uppe ett rätt bra tag är också ganska amazing. Ikväll är jag dock trött, hör och häpna! Redan klockan halv tre. Har diskat, städat badrummet och stekt korv med bröd, spelat Sims halva kvällen, tagit en lååång dusch med katten som sällskap i badrummet (hon jamade oavbrutet på badkarskanten och jag svarade, känner mig på nåt vis skyldig att prata med katten när hon jamar på mig), pratat i telefon med bästis oh tänkte till sist baka nåt chokladigt men margarinet var slut så det sket sig. Otäckt hur beroende jag är av choklad. Bara dåliga program på tv på måndagar, dessutom. Så får nog bli sängen faktiskt. Känns rätt lockande med tanke på att det känns som att min livmoder försöker slå knut på sig själv...

18 juli - lyckan när man får lingonvecka tre dagar för tidigt...

2011-07-18 @ 14:06:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
...och det regnar. Fortfarande.

17 juli - skitväder

2011-07-17 @ 17:31:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Funderade idag på om jag kanske skulle åka hem och hämta mina sista pengar och ett annat Sims 2 (haha, NÖRD!), men sen insåg jag att det är söndag och att jag skulle missa Pretty Little Liars på trean om jag åkte. Asså jag brukar inte vara sådär men tv-serier egentligen, men jag såg första avsnittet av PLL och bestämde mig för att följa det men såklart så har jag missat alla andra avsnitt... Så det står nu mellan att skita i det, eller försöka följa det. Så det får bli det senare alternativet. Kan ju åka hem imorgon annars!

Regnar för övrigt nu också. Fast det gör väl inte så mycket egentligen eftersom jag knappast kan påstå att jag är ute och njuter av vädret när det väl är soligt. Bara det inte spöregnar hela veckan när det är Emmabodafestivalen, det är bara jobbigt OCH KALLT!

15 juli - asså....

2011-07-15 @ 23:48:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)




Såg precis denna reklamen på min blogg.
Alltså....
Vad i ?!

15 juli - hemmakväll hos mannen

2011-07-15 @ 23:44:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har drömt mardrömmar både inatt och under min tre timmar långa powernap ikväll. Drömmer jag nåt så är det alltid mardrömmar, som alltid handlar om att jag är jagad på något sätt eller att jag måste fly. Ett tag drömde jag jämt samma sak - att någon försökte bryta sig in hemma hos min mamma och jag fick beväpna mig med allt möjligt och en gång så drömde jag till och med att en inbrottstjuv kom in och försökte våldta mig! Det var så sjukt verkligt att jag faktiskt gick ner till mamma på morgonen och grät när jag vaknade. Nu är jag inne i nåt slags The Ring-tema där jag blir jagad av Samara herself i gamla otäcka hus med eldar och jag vette fan... Obehagligt är det!

Ångrar dessutom nu att jag åt upp äppelpajen tidigare idag som farmor skickade med igår, visste att jag skulle bli sugen nu inatt! ÅÅÅH. Aja, får väl hälla havregryn i ett glas mjölk och käka med sked, det är faktiskt jättegott.



Såhär ser det alltså ut ikväll. Vi sitter vid varsin dator, och Diva verkar intresserad av WoW? Haha! Lillkissen har dessutom dragit på sig urinvägsinfektion så hon går på antibiotika nu, stackaren. Får ta hand om henne extra!

13 juli - ska gå mot mina egna regler

2011-07-13 @ 14:26:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hudfärgade strumpbyxor. Tantnylon. Har avskytt dessa hemska strumpbyxor hela mitt liv, tycker det känns så "B" att ha hudfärgade strumpbyxor som dessutom SYNS att det är strumpbyxor för att försöka uppnå effekten av att vara barbent fast att man faktiskt har strumpbyxor på sig och.. HUAMEJ som farmor skulle sagt, aldrig i mitt liv!

Därför hatar jag mig själv så hårt när jag inser att jag själv behöver ett par exakt såna tills ikväll. Jag vill ha mina studentskor när vi går ut, men de är somriga och för en gångs skull tycker jag inte att det passar med svarta strumpbyxor. Och jag vill vara barbent. Eller aa, "barbent" med hudfärgade strumpbyxor. Men det är kallt nu, och kommer vara kallare ikväll.

Kommer hata mig själv
efter ikväll. Jag gav efter för tantnylonet! Hjälp.



13 juli - farmor om metal-bibeln

2011-07-13 @ 13:56:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
På midsommarafton hittade jag en metal-bibel i pocketform som jag satt och läste på bussen hem från Öland sen dagen efter. Sen har den bara legat här hemma hos farmor på en stol, det var en såndär engångsläsning.

Farmor: Läser du den där bibeln nåt?
Jag: Nä.
Farmor: Då kan du ju kasta den...
Jag: Varför det? XD Slänger du dina böcker? "Jaha här är en Stieg Larsson-bok, den har jag läst ut så nu slänger jag den!"
Farmor: Näääe men den där bibeln är ju på låtsas.
Jag: Vadå låtsas? Har du läst den?
Farmor: Jaa.. Nej det har jag ju inte, men den handlar väl inte precis om Gud eller?
Jag: Det gör den visst det! Handlar om hårdrocksmusiker som funnit Gud och berättar om sina upplevelser och hur de blev frälsta, och att det faktiskt inte är töntigt att vara kristen utan att även coola rockers-killar kan gå i kyrkan och vara troende.

Vet inte riktigt vad min farmor trodde att den där bibeln handlade om, hahaha den ser ju lite satanistisk ut på omslaget så jag vet inte...

12 juli - seg uppdatering, men jag har faktiskt ett liv också

2011-07-12 @ 01:26:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Märks att det är sommartid nu på internet, varken facebook, bloggar eller tumblr uppdateras lika ofta som tidigare och folk ber om ursäkt till höger och vänster. Tycker det är helt förståeligt faktiskt, även att jag kanske tillhör den lilla gruppen just nu som faktiskt suttit inne större delen av sommaren än varit utomhus... Jag har inte solat sen innan jag tog studenten, (dvs i slutet av maj någon gång), jag har varken besökt stranden eller badat och jag spenderar större delen av min tid hos mannen. Vilket faktiskt är riktigt skönt att verkligen kunna få vila ut på riktigt och känna att jag inte behöver göra något.

Trots detta lilla blogguppehåll
har jag däremot ändå lyckats missa ett möte hos arbetsförmedlingen, ännu en tandläkartid och spenderat mina sista slantar på fryst broccoli, en burk majs och en stor förpackning lätt creme fraiche. Idag var jag hos mamma en väldigt snabb sväng på en liten fika och fick med mig hemgjord körsbärspaj och glass hem till mannen när jag sen åkte hem. Mitt Sims 2 kraschade ikväll (vilket troligen beror på alla jävla downloads som nog är för många, så tror jag ska ta bort dem innan jag pajjar mitt spel som typ hände för några år sen på pappas dator så jag fick installera om hela skiten), jag blir rädd när sånt händer för jag har så dåliga erfaranheter av datorer så jag blir hispig av minsta lilla...

Imon ska jag träffa bästis, det känns verkligen i hjärtat hur mycket jag saknar henne när jag inte träffar henne. Jag brukar jämföra mina relationer med hur det ser ut i Sims, såna där mätare ni vet? Skulle jag och Sofie vara Sims-karaktärer hade vår relation varit 100/100, med en vän-ikon och en bästa vän-ikon. Längtar till Emmabodafestivalen <3


Crappy mobilbild från någon gång under förra våren då jag hade lite ont i hjärtat och min böna ställde upp som alltid <3

5 juli - just another lovely day

2011-07-05 @ 10:49:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känns ju kanske sådär att somna vid 07:00 och veta att jag ska stå hos tandläkaren vid 10:55. Försov mig ju såklart, och precis som jag visste så spelar det inte nån roll om man ringer en hel timme före och säger att man inte kan komma för då måste man ändå betala avgift för att man inte kom dit... Och ringer man inte alls så ringer de och jagar en. Helst ska man ringa dagen innan, men srsly hur många vet dagen innan om man inte kan komma till tandläkaren så länge man inte är magsjuk? Vad är det som kostar pengar egentligen? Får de inte betalt annars? Sitter de bara där då med en kopp kaffe och ba "ahepp. Ingen lön för dessa tio minuterna då..." Jävligt dyra tio min måste jag säga. Skulle ju bara in där en jättesnabb sväng och prata med honom om tandställning + boka upp mig för tid hos en tandreglerare, skulle MAX TA TIO MIN och så ska man behöva betala 200 spänn för det... Jävla löjligt att kräva arbetslösa ungdomar på tycker jag.

JAA jag är trött och hatar tandläkaren.




(random google-bild)

MEN ASSÅ SERIÖST, hur många är sådär glada hos tandläkaren?! Guuuuuuuuuuuuuuuuud. Mina rakhyvlar är tydligen slut också. Måste alltså gå till Ica i päls, känns ju inte heller så roligt kanske. Plus att farmor är arg för att jag missade min tandläkartid. Great day....

4 juli - uttråkad till tusen

2011-07-05 @ 00:24:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag var på arbetsförmedlingen idag. Det gick bra men var drygt som fan. Det var dock häftigt att det luktade likadant där som det gjorde för över tio år sen när pappa jobbade i gamla chokladfabriken som låg i byggnaden innan, trots ombyggnationer och att företaget gick i konkurs för ungefär lika länge sen. Luktade liksom inte choklad, godis eller nåt sånt, men jag lovar att det luktade exakt likadant! Coolt som fan tyckte jag, brought the memories back typ. Efter det träffade jag Frida och vi spenderade resten av dagen genom att spela Sims, käka strömming med hennes föräldrar (hennes mamma var lite lätt chockad över att jag faktiskt gillade strömming, haha!) och gå på promenad.


Random bildutfyllnad från skolan

Och nu sitter jag här. Extremt uttråkad och har varit nästa ända sen jag kom hem. Bestämde mig idag för att inte åka tillbaka till snubbiälsk efter en hel veckas datorspelande och konstiga rutiner. Inte för att jag inte gillar det, men man behöver ju komma hem också tänkte jag. . Nu sitter jag mest här och tycker synd om mig själv - har smäckt i mig en hel påse popcorn själv + päroncider, och är ändå sugen på choklad. Ska äta mig ur denna tristess för att jag saknar min man så hårt...

4 juli - love

2011-07-04 @ 21:40:47
7. Lite bättre
Kommentarer (0)


Du gör mina dagar värda så mycket mer älskling, du är det bästa som hänt mig! Christopher & Amanda - det bara är så och det funkar inte på nåt annat vis. Älskar dig

3 juli - äta, sova, gejma, repeat.

2011-07-03 @ 23:25:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Så därför är min blogg lite halvoff.


11 juli - listaaaa

2011-07-02 @ 00:01:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
(Som jag snodde av HP)

Vad heter du? Amanda Flygt
Vart bor du? Varierande hos farmor i Smedby och mannen i Blomstermåla, mest hos mannen dock!
Trivs du där? Som sagt, mest hos mannen. Men slipper ju diska, bädda, tvätta, laga mat osv hos farmor. Inte för att jag bruka tvätta hos mannen, men ändå... YOU GET THE POINT
Brukar du läsa horoskop? Hittar jag ett så läser jag det, dock aldrig gamla för jag har hört att det ska ge otur..? *skrockfull*
Har du körkort? Nee, var ju planer på det förra året mene... Pengarna försvann. På fest, cigg och godis i princip. Men när jag sparat ihop, då jävlar!
Äger du några Converseskor? Ett par turkosa i bruk, har mina första svartvita i garderoben (trasiga, schackrutiga skosnören, fulla med klotter.. THE emoskor.)
Favoritdjur? Kissemissseeee, och hundar! Älskar hundar! Men det är nog för att jag aldrig haft nån. Skulle gärna skaffa mig en hund, en stor jävel så jag vågar gå ut på kvälspromenader.
Vad spenderar du dina pengar på? Helt fel saker - dock brände jag 600 spänn av studiebidraget på mat till mig & mannen igår. Felt proud.
Senaste konserten? Tåkio Håtel 5 mars 2010. Asum vare!
Festar du mycket? Faktiskt inte längre. Antingen ballar min mage ur (vilket den gör typ jämt), eller så orkar jag inte helt enkelt inte.



Sprit, cider, vin eller öl? Här blir det lite svårt att välja... Vin tål inte min mage så nej, öl kan jag inte dricka längre (för länge sen så glömde bort hur det var), cider funkar men blir ju så sjukt mätt så jag måste väl säga sprit då trots att jag lär låta som en alkoholist..
Brukar du bli för full? Nej, jag har alltid läget under kontroll!
Antal kuddar i sängen? Hos farmor har jag två, hos mannen har jag bara en platt jävel eftersom han har de två bästa kuddarna... Ska ta med mig en egen!
Kan du baka bullar? Nej, men kladdkaka är jag bäst på!
Har du varit med i scouterna? Nej, men ibland önskar jag att jag var det!
Bläck eller blyerts? Bläck, för det är så skönt och mysigt att skriva med :')
McDonald’s eller Burger King? Burger King
Är du allergiskt mot något? Troligen mjölkprodukter men jag orkar inte hålla mig undan det för att testa.. Så jag låter bara bli att dricka för mycket mjölk ur glas.
Äger du ett busskort? YÄÄÄÄ fick ju sommarkortet av kusin med familj i studentpresent! Bästa :*
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Helst röd, smakar typ grädde
Hur ser du ut idag? Lagom snygg i Iron Maiden-tischa och shorts.
Har du haft sex idag? Nicht :(
Nästa mål i ditt liv? Skaffa ett jobb, flytta ihop med mannen... skaffa barn till min Sims-familj? Hon verkar ha problem med det, den där stackars Kaja Croona.
Vad såg du senast på tv? Naturprogram om nån djurpark med uttrar, flodhästar och schimpanser typ.
Hur svarar du i mobilen? "Hallååå" i olika tonlägen och dialekter. Typ skånska när mamma ringer, och puttinuttirösten när det är mannen.
Vem ringde du senast? Que madre!
Vad sa den du ringde? Hon svarade inte, men ringde tillbaka sen och jag lyckades flörta till mig 300 kr + tips om bidrag från Arbetsförmedlingen.
Antal timmar sömn inatt? Typ sju?
Vad innehåller din favoritnattmacka? En asgo toast med skinka och maaaasssa ost, plus lite ketchup.

HAR DU NÅGONSIN...
Bråkat med ditt husdjur: Jag brukade låta mina tonårsutbrott gå ut över min första katt, (som jag älskade på riktigt) Findus, när jag var arg på mamma. Typ röt på honom så han sprang in under sängen och gömde sig. Men sen fick jag alltid dåligt samvete så jag lockade fram honom direkt och satt och gosade med honom hela kvällen sen. Vi var allierade mot min familj, eller ialla fall så ville jag tro det.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Det tror jag inte, men det sjukaste jag någonsin drömt var när jag drömde att jag och en random människa blev jagade av en svart SKITSTOR hingst med silverpistol och som först dödade min "vän" och sen befallde mig att suga av honom. Hästen, alltså. Då sprang jag upp i en stor herrgård och gömde mig och jag var jätterädd på riktigt för denna otäcka häst som ville ha en avsugning och som klapprade runt i huset och letade efter mig...
Är du ensam nu: Nej mannen sitter bredvid! :D
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Diverse jullåtar som jag alltid går runt och sjunger på, oftast "Nu har vi jul här i vårt hus". (HAHHAHAHA skulle skriva "Hej tomtegubbar" också men kom inte på hur den gick så frågade mannen vad låten heter där tomtarna krossar glas och jag kom inte på det alls, HAHAHA *dog*)
Vill du gifta dig: Är det NÅGOT jag verkligen vill, så är det faktiskt att gifta mig!
Vill du ha barn: Ja, fast inte fler än två! Helst flickor.



FAVORIT...
Rum i huset: Mannens lägenhet är bara en enrummare, så får väl säga sängen då!
Typ av musik: Allt möjligt, rockigt, dunkigt, skrikigt, ljuvt, dansigt, hiphopigt och snyftigt...
Månad: Juni känns fan som den månaden man alltid ser fram emot. Så juni!
Sten: ..sax, påse?


DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Inte ett dugg!
Köpt någonting: Storhandlade mat igår. Sen idag köpte jag glass, trosor och eyeliner med Frida.
Varit sjuk: Niet!
Sjungit: Sjunger aldrig typ, bara när jag är själv! Och är inte så mycket själv.
Sagt “Jag Älskar Dig”: Typ 943834893 gånger!!
Velat säga till några att du älskar dem: Ne, eller då säger jag ju det...
Träffat nån ny person: Nej, men känner nåt slags behov av att träffa nya människor. HELT nya människor!
Saknat någon: Min familj lite eftersom det var så länge sen jag träffade dem.
Kramat någon: Älsklingsmannen <3



SENASTE...
Låt du hörde: Antagligen nåt som mannen spelade
Film du såg: Också nånting med mannen
Drink du köpte: OJ, det var länge sen... Men det var väl troligtvis en P2:a för några veckor sen, typ de enda jag dricker?
Sak du stal: Fetaost ur mannens sallad. Men han såg det. Så tror inte det räknas som stöld.
Mat du åt: Cornflakeskakor MADE BY ME!!!
Gången du åt en korv: Jättelänge sen.

FÖRSTA
Första bästa kompis: Caroline Holmström och Sofia Pagels när jag bodde på Öland
Första inhandlade skiva: Most Wanted 4. Dansade sönder till Aqua hemma i vardagsrummet framför spegelväggen.
Första förälskelse: Inte en aning, mitt längsta förhållande var dock med Daniel Rydevång i tvåan i lågstadiet XD
Första begravning: Lilla farfar
Första piercing/tatuering: Naveln i nian
Första fiende: Styvfadern min. Sad but true - går helt enkelt inte ihop med honom, hur mycket jag än försöker.


SENASTE
Senaste människa du slog: My maaaaaaaaaaaaaaan. För att han biter mig i handlederna och suger blod ur dem. JAG LOVAR det hände igår, han skulle testa att göra ett sugmärke på min arm och det blev värsta blodigt! :o
Senaste stora bussresa: Heter det inte långa? Åker inte buss så långt för jag mår lätt illa, men vid nyår åkte jag & mannen till Linköping när tågen var inställda.
Senaste dusch: Igååååår. Ska locka med mannen på en dusch inatt tror jag minsann!
Senaste irritation: FLUGORNA, gud vad jag vill döda dem!
Senaste glass: Idag, en McFlurry med daim och chokladsås.
Senaste skjortan du haft på dig: Min röda herrskjorta i strl tält.

RSS 2.0