31 oktober - tumblrpics i brist på intressant uppdatering

2011-10-31 @ 03:29:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)








30 oktober - fail.

2011-10-30 @ 03:10:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Eftersom jag missade Värsta Pojkvänsakademin i tisdags, så kollade jag upp när reprisen skulle gå. Idag kl 04:40... Men det såg jag inte som nåt problem, jag menar jag har ju vänt helt på dygnet och kan utan problem sitta uppe till framåt morgonen, så bestämde mig för att hålla mig vaken och kolla på det innan jag somnar.

Härligt då bara att jag ikväll faktiskt varit trött sen kl 01:00 typ, så har suttit här i tre timmar och verkligen kämpat och så när jag kollar klockan så inser jag ju att den ställt tillbaka sig till vintertid.. Så känns ju inte så jävla lockande att veta att man måste sitta och vänta i en timme och 40 min till. Så nej, nu blir det sängen. Godnatt!

30 oktober - borde nog söka hjälp (eller skaffa mig ett jobb)

2011-10-30 @ 02:26:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Har drömt skitkonstiga och jättesnurriga drömmar inatt, och det enda jag minns är att det bara handlade om Jeffrey Cambell-skor. I typ, alla färger och mönster! Och så minns jag att jag tänkte för mig själv "imon måste jag googla amerikanska sidor så jag får se hur alla modellerna ser ut".

Antingen behöver jag söka hjälp, eller så får jag helt enkelt se till att skaffa mig ett jobb och det är snabbt som fan... För nu är jag totalt insnöad på detta - kan nästan jämföras med hur besatt jag var av The Sims i mina yngre år. Vet inte om jag har berättat om det, men för att göra en lång historia kort så var min Sims-period så galen att det under en ganska lång tid var det enda som mitt liv gick ut på egentligen. Jag ville inte göra nåt annat, bara spela. Och jag har liksom lite den känslan nu, så därför är det viktigt att jag faktiskt tar tummen UR RÖVA och söker ett jobb! VART SOM HELST, donken eller var som bara jag har råd att köpa ett par skooooor... Det enda jag kan tänka på just nu, haha. Får hoppas det lugnar ner sig lite när jag får hem mina Nelly-skor, som jag hoppas kommer på tisdag. Ja. Då lugnar jag nog ner mig lite...


Kanske inte riktigt så lugn och avslappnad....

Måste köpa ägg och kako imon också, kan inte vara utan nåt sött en enda dag till! Så får bli den hederliga gamla kladdkakan igen. Billigare än Marabou, har inte råd att slänga 20 :- på en tvåhundragrammare flera gånger i veckan. Nu ska jag kolla Grey's, och sen reprisen av Värsta Pojkvänsakademin som börjar 04:40 hahahaaaa. Ja jag har vänt på dygnet. Ja jag gillar det.

29 oktober - dagens sanning

2011-10-29 @ 23:05:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hittade på Tumblr:

"If a girl is flirting with your boyfriend..

You wish he would not kindly, but rudely tell her to fuck off and that he’s happily taken with you. Too often guys say, “oh she is just being friendly” and let them continue flirting with him and that shit hurts. Boys, if a girl is flirting with you while in a relationship don’t let that shit slide. If guys were getting at your girl I’m pretty sure you’d want her to tell them to fuck off because she’s yours and you're her's."





29 oktober - längtan

2011-10-29 @ 02:31:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
När jag äntligen får ett jobb, så ska jag belöna mig själv genom att köpa några av dessa för min första lön:







Nu är det såhär, att jag totalt har snöat in på skor. Framförallt Jeffrey Campbell's Lita, jag vill bara ha och ha och ha. Helst av allt nån av de ovan. De med nitar på är ju så jävla awesome, men jag tror att jag skulle tycka att de vore lite för mycket för att användas ofta... Partyskor absolut, men jag festar ju inte så överdrivet ofta så därför vill jag att de ska kunna funka i de flesta sammanhang också. De i lack är så jäkla coola, och de sista i svart mocka vore ju ett perfekt substitut för Nelly-skorna som tog slut innan jag hann köpa dem. Är nog mest sugen på dem faktiskt. Ska bara hitta en återförsäljare också, hittade dem på henrykole.com men där är de slutsålda och de räknar inte med att få in några nya läste jag. Så då är ju frågan om jag kommer få tag i några överhuvudtaget... Well, kanske ska spara ihop pengar först, prislappen ligger runt saftiga 1700 :- ..

28 oktober - men det bästa med dagen var nog ändå...

2011-10-28 @ 23:41:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

..när jag kom hem och fick ta av mig de jävla tunna strumpbyxorna.
Äntligen kan man känna sig som en normal människa! Det borde vara tillåtet att glida runt i pojkvännens mjukisbrallor + hood varje dag.

28 oktober - halloweenmys

2011-10-28 @ 23:36:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sånt här pyssel har jag sysslat med ikväll när alla singlar, vänner & bekanta är på årets halloweenparty på Palace, haha.. Hade gärna klätt ut mig och gått dit jag med, men har inte riktigt råd med det egentligen och har inte snackat med nån av mina nära vänner om det heller egentligen så gör inte så mycket. Det kommer ju fler år! Och då har jag ju förhoppnigsvis pengar också, haha!

Fick ett infall nu när jag var hos farmor, och insåg att min familj inte skurit ut en pumpa sen mamma och pappa skilde sig, och det var liksom 10 år sen... Så farmor skaffade mig en pumpa igår, så det har jag ägnat mig åt ikväll, samt rostat pumpakärnor.





Idag var jag först på möte hos jobbcoachen vid klockan tio! Mötte upp mamma en snabb sväng på stan sen efteråt och gick in på Lagerhaus där jag köpte ett fint skifferfat som jag spanat på såååå länge för endast 25 kr, och ett svart blockljus till det. Anledningen: jag fick en förpackning med silverglittriga stjärnljus av farmor, och behövde nånstans att lägga dem på haha! Men sen är de ju så fina så vill inte tända dem, så därför fick de bli mer som dekoration och så kan jag tända blockljuset istället. Allt för de där jäkla glitterljusen! Invigde även min fina ljuslykta i svart metall och glas (längst till vänster på bild), som jag fick av Frida S i studentpresent! Tjusig som fan.

Håller på att go nuts på allt julbestyr för övrigt. I år är jag totalt förberedd på allt vad julpynt innebär, har redan planerat hur allt ska se ut och vad som ska inhandlas, så nu behövde jag göra nåt nytt så länge bara för att jag inte ska pysa över av iver. Längtar så sjukt till jul!

27 oktober - hejhejhallå

2011-10-27 @ 21:40:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Svar till Amanda som undrade om vart jag hittade skorna: De finns på Nelly.com, men de svarta i mocka är redan slut (fattar inte hur det gick till?!). Hoppas du haffar ett par du gillar innan de tar slut också!



På tal om skor så klickade jag faktiskt hem de bruna i mocka idag! Så galet nöjd. Hade ju helst velat ha de svarta mockaklackarna, men eftersom de tog slut så... Och jag ville inte ha de i fejkskinn heller eftersom jag tyckte de såg väldigt "oäkta" ut, så fick bli bruna helt enkelt. Lite olikt mig och kanske blir lite svårmatchat, men har man bara en brun väska till så löser det sig nog. Vilket jag inte har. Men tänker låna en av mamma som hon inte använder för tillfället tills jag har råd att köpa mig en egen, hahaha!



Sitter just nu hos mami under en filt i soffan och halvglor på Robinson med en katt i knät, medan mamma ger mig fotmassage, HAHA. Livet är gott ibland.

27 oktober - dagens två hatobjekt

2011-10-27 @ 15:10:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
1) iTunes.
Dra åt helvete med skiten säger jag bara. Många drar hatgränsen så långt till att de hatar även iPhone, men så är icke fallet här - älskar min mobil med då fan inte programmet. Krångligare och buggigare skit får man leta efter. Både när jag var här hos pappa senast och lånade hans snabbare internet, och denna gången, så händer det nåt med iTunes när jag ska uppdatera. Antingen krashar det eller så säger det att det är fel på min nätverksanslutning (vilket det inte var), vilket skapar lite panik i mitt lilla huvud när man precis har återställt telefonen och inser att den befinner sig i nåt jävla mellanläge där den inte går att använda alls. Fick dock igång det båda gångerna, men vette fan om jag vågar uppdatera den fler gånger....



2) Tunna strumpbyxor som blir slappa efter no time
Man hinner inte mer än gå lite, sitta lite och gå på toaletten, sen är det kört. Sen hänger strumpbyxorna som andra blöjbyxor under kjolen. Och så går man och drar och drar och drar, utan resultat. Har man knästrumpor på sig så är det ännu svårare, och har man inga såna så korvar sig strumpbyxorna till slut och bildar veck nere vid anklarna och så ser de bara jättestora ut trots att de satt perfekt för en kvart sen. Värst är det med tunna strumpbyxor som inte är lika elastiska som tjocka, är de tjocka så sitter de åtminstone uppe ett tag. Tunna är åt skogen.

26 oktober - sånt som roar mig

2011-10-26 @ 22:58:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


"Hur många lingon finns det i världen"
"Hur många centiliter starksprit 40 motsvarar 50 cl starköl 7 0"
"Hur hånglar man"
"Hur många bultar finns det i Ölandsbron"



Älskar att skriva in bara ett ord i sökfältet på Google och se vad som kommer upp.

26 oktober - mer skor FIFAN

2011-10-26 @ 21:09:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)


Svarta. Bruna. Grå. Alla i mocka. Och alla lika snygga. De bruna är ju egentligen to die for, men med tanke på min stil så skulle ett par svarta passa bättre. Men fan asså! Gillar träklacken på de bruna & grå, det lyfter liksom det hela. De finns i fejkskinn också (svart & konjak), men de såg lite "plastiga" ut tyckte jag.

Förlåt. Ska sluta tjata om skor nu.

26 oktober - avlider

2011-10-26 @ 20:12:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Alltså, jag behöver dessa SÅ JÄVLA MYCKET. Beviset på att matreiell lycka existerar. Fyfan, suttit och stirrat i typ en halvtimme nu hahaha! De är ju så jäkla fina. GE?!

För övrigt så har jag namnsdag idag! Amanda står det i almanackan. Och Rasmus. Men det är oviktigt! Har käkat massa kakor hela dagen, och till och med fått tårta och pengar av farmor. Och nu äter jag choklad och dricker cola. Och fråga inte ens hur det gick med "nu-ska-jag-banne-mig-röra-på-mig"-projektet, jag har helt enkelt inte viljan till att sluta äta! Jag har ett sånt matbehov så det är inte klokt. Det går inte att fylla det tomrummet med något annat än mat och socker. Möjligtvis skorna ovan.

Måste fundera ut hur jag ska göra för att övertala mor om att dessa skor måste bli mina. Helst innan alla får lön och alla storlekar tar slut, kommer slita mitt hår om det händer. Och jag känner verkligen i mitt hjärta att jag kommer använda dem massor! (akta hur djup jag är nu) De kommer inte vara som mina Mördarklackar #1 & 2, de är mer partyskor medan dessa troligen inte kommer vara så jobbiga att ha ibland till vardags.. Och ja, mina partyklackar heter Mördarklackarna, till och med Sofie använder det ordet när hon frågar vad jag ska ha på mig om vi ska ut. "Vad ska du ha för skor då? Mördarklackarna?"

Måste nog ringa mamma och berätta.


UPDATE: Ringde mor. Hon undrade vad hon skulle göra åt att jag behövde dem. Jag svarade att hon skulle tycka de var jättefina, och sen se på sin vackra dotter som hon älskar så djupt och tänka att jag förtjänar skorna SO BAD. Vi skulle prata imon, hahaha JAAAAAAAAAAAAAA.

25 oktober - dark and twisty

2011-10-25 @ 02:22:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Känner mig så otroligt manodepressiv hela tiden. Nu kommer jag med mina egna diagnoser igen, men alltså allvarligt... Det måste vara så. Jag måste vara manodepp. Jag kan inte komma på nån annan förklaring till varför jag kan vara så löjligt lycklig och supernöjd med livet ena stunden, och bara senare samma kväll känna mig så otroligt less på mitt liv och allt vad det innebär och bara vilja lägga mig och gråta tills hjärnan rinner ut ur ögonen. Varför är jag såhär? Varför är jag så jävla konstig? Varför kan jag inte bara vara nöjd med allt ?! Blir så trött på mig själv.



Saknar mitt svarta hår. Är inte det konstigt? Jag är nöjd med färgen, men kan ändå inte låta bli att sakna det svarta. För det är mig. Jag är inte mig nu. Åh jag skriver bara massa skit som ingen fattar ändå. Stuck alone with my dark and twisty thoughts.... Yeeey.

24 oktober - musiktips

2011-10-24 @ 01:38:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har lite smått snöat in på Dev, hennes nya album innehåller flera låtar som jag diggar starkt. Tycker ni ska ta er en liten lyssning!


Dev - Fireball

Dev ft the Cataracs- Lightspeed

Dev - In my trunk



24 oktober - wishes

2011-10-24 @ 01:05:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Fick en såndär plötslig känsla som fick mig att börja sakna min vän Veronica typ GRYMT mycket. Tradigt som fan att hon bor i ena änden av Sverige och jag i den andra, det gör ju allting så mycket krångligare och framförallt dyrare att ses.. Vi har bara setts en gång, och det var när båda skulle på Tokio Hotel-konserten i Göteborg i mars 2010. Och det är så jäkla länge sen! Och då blev det ändå aldrig av att vi sågs särskilt länge.. Så fan alltså, ikväll är jag pissed på att jag är en fattig arbetslös och inte har råd att resa, hade lätt befunnit mig i Sundsvall inom den närmsta tiden om jag hade haft pengar.. :(


23 oktober - virrig

2011-10-23 @ 02:50:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Insåg precis att jag skrev om nåt helt annat i föregående inlägg än vad jag skulle skriva från början.
Jag har ont i magen ialla fall! Borde nog träffa en doktor.

23 oktober - gud vad jag låter störd i det här inlägget

2011-10-23 @ 02:48:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har en hel del konstiga rädslor, som jag har haft enda sen jag var liten. Tänkte skriva ner dem för att få lite översikt över det hela, men asså jag låter ju som ett riktigt psykfall HAHA. Ahwell, sån är jag - nervös och instabil.

Bussfobin
Haft sen jag var liten. Sprang hem från skolbussen på morgonen x antal gånger när jag började skolan för jag fick nån slags panikattack, så mamma fick skjutsa mig alla de gångerna. När jag blev äldre var jag först rädd för att åka buss ensam utan nån jag kände, men det försvann när jag började åka buss till skolan i högstadiet. Nu är det mest koncentrerat på långfärdsbuss, eller bussturer som varar längre än 45 min. Anledning: jag är rädd för att jag ska spy... Troligen pga att jag kräktes i en buss när jag åkte till Linköping med mami när jag var mindre. Kollar alltid efter soptunnor & påsar när jag kliver på IFALL jag skulle bli illamående. Jeez. Hänt en enda gång i mitt liv när jag var typ 11. Känns som att jag borde komma över det snart.

Hypokondri
Alltså, jag har riktigt galna rädslor för att bli sjuk. Jag googlar alla symptom som kan tyda på sjukdomar, och skrämmer upp mig själv med alla möjliga diagnoser. Sjukvårdsupplysningen på nätet är min bästa vän. Däremot är jag inte sådär nojig med handhygien och sånt som en del kan vara, vissa är ju sinnessjukt bakterierädda men det är jag inte alls, tvärtom nästan. Ganska lustigt med tanke på att jag är så rädd för att bli sjuk, vilket man oftast blir av baciller...

Människor i massor
Hänger ihop lite med bussfobin. Hade jag träffat en läkare så hade han nog sagt att jag har nån lättare form av social fobi, men eftersom jag aldrig brytt mig om det så vill jag inte direkt säga att det är det heller. Men antagligen nåt åt det hållet. Hur som haver - får väldigt lätt hjärtklappning och börjar svettas om jag är på trånga ställen med mycket folk. Som till exempel en liten klädesbutik med mycket människor i. Eller krogen (KM i Kalmar mår jag så sjukt dåligt av att vistas på ibland, speciellt onsdagar då det är ofantligt mycket folk och lite plats...). Men framförallt bussar eller tåg, vilket hör lite ihop med grejen om varför jag inte tycker om att åka buss långt och så. Har märkt att är det inte så mycket folk, bara halva bussen full ungefär, då går det bra. Men börjar alla sätena fyllas, fyfan då är det bara att plugga in iPoden och försöka facebooka på mobilen och tänka på annat tills man kan kliva av för annars börjar jag må riktigt dåligt. Detta är ett litet mysterium också eftersom jag inte har nån förklaring på varför jag reagerar så, för det är ju inte såhär om jag är t.ex ute på stan under stadsfesten eller så. Det är bara på ställen där det är svårare att komma ifrån. Mysterium.

Donkenfobin
HAHA, denna är lite rolig faktiskt, bjöd Linda på världens asgarv när jag berättade det en gång. Inget jag lider av längre men som jag tyckte var riktigt jobbigt när jag var liten var att äta ute på restaurang, och framför allt McDonalds av alla jävla ställen! Men det vet jag varför! När jag var typ 8 så var jag i Danmark för första gången med mamma och pappa, och innan vi skulle på Tivoli i Köpenhamn så skulle vi käka nåt och gick väl till donken I guess. Vilket slutade med att jag började må illa, och det blev inget tivoli. Ooooch sen hade jag jätteproblem med att äta donken i flera år efter, ni skulle känt mitt hjärta i McDriven... DUNKDUNKDUNKDUNK. Hahahaha! Aja lite roligt faktiskt.

18 oktober - hemmafrugan

2011-10-19 @ 00:58:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har haft fullt upp sen jag vaknade vid halv elva idag. Bakade scones på morgonen och lyckades starta brandvarnaren IGEN, retfullt när mannen ligger och sover i samma rum. Det sämsta med denna lägenheten - den är liten, och brandvarnaren sitter nästan precis bredvid spisen fast på andra sidan väggen vilket betyder att så fort man öppnar ugnsluckan så sätter den igång för fulla muggar. Jävla idiotgrej. Han vaknade bara till lite grann dock, men han somnade vidare vilket var bra eftersom jag ville ha tid att ensam kunna fixa med massa idag när han fyller år och så.



Åt mina scones till några avsnitt av Grey's Anatomy innan jag började sätta igång med det övriga matlagningsbestyren - chocolatechip cookies och hembakad pizza med banan, ananas och curry. GOTT. Har även hunnit skumbada lite med herren samt glo ännu fler avsnitt av Grey's. Tänkte faktiskt gå och sova nu, jag har inget intressant att tillägga...

GNATTE.

17/18 oktober - grattis bebi! <3

2011-10-18 @ 02:04:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Det är alltså jag som har skrivit lappen. Och det är då jag som är Gäddan. Och ja, jag skriver ofta kärleksbrev och lappar. Dock mer förr, och mest post it's. De sätter han upp i nederkanten på datorskärmen, haha sött <3

Christopher fyller 22 år idag! <3 Har hittills firat med kladdkaka mitt i natten. Ska gå och sova nu och imorgon ska jag fortsätta med massa bakande och matlagande eftersom jag inte har råd med present än... Yttreligare en nackdel med det tuffa livet som arbetslös - man har aldrig pengar till roliga saker. Får vänta in papprena från Försäkringskassan som lär komma om typ en månad. Sucks.

SÅ FIRAR SÅ GOTT VI KAN. Och om bara 3 månader och två veckor så fyller jag 20, sick?! Fattar inte hur tiden kan gå så snabbt. Ahwell g'nite, hörs imon!

17 oktober - för jag är livrädd för att leva men dödsrädd för att dö

2011-10-18 @ 00:03:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)




Känner mig så jävla löjligt skör och lipig hela tiden, det är tur att Grey's Anatomy är så sorgligt så jag har en ursäkt till att gråta.

17 oktober - invisible

2011-10-17 @ 23:42:53
4. Musik
Kommentarer (0)



I take these pills to make me thin
I dye my hair, and cut my skin
I tried everything, to make them see me
But all they see, is someone that's not me

Even when I'm walking on a wire
Even when I set myself on fire
Why do I always feel invisible, invisible
Everyday I try to look my best
Even though inside I'm such a mess
Why do I always feel invisible, invisible

Here inside, my quiet hell
You cannot hear, my cries for help
I tried everything, to make them see me
But every one, sees what I can't be

16 oktober - långpromenad och skoskav

2011-10-16 @ 19:00:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Är det något jag verkligen blir provocerad av, så är det snygga och smala människor med perfekta leenden, platta magar, vackert långt hår och fina kläder. Gud vad jag hatar snygga människor. Jag får någon slags tävlingsinstinkt så fort jag ser en person som jag tycker ser snyggare ut än mig - sminkar mig lite mer på morgonen innan jag går hemifrån, sträcker lite extra på mig när jag går förbi... Egentligen är det ju hur löjligt som helst att tänka sådär, men jag har så jäkla svårt för att bara skita i andra och rock on myself ibland. Folk pratar om att Kissie provocerade förut med all bantningshets, om att hon bara åt barnmat, att hon är en sån typisk mall för hur "Den Perfekta Kvinnan" ska se ut, men jag kan liksom inte identifiera mig med det eftersom jag vet att inget av det där är äkta - hon gick in i en roll och både hennes kropp, utseende och personlighet är "gjord". Då blir jag fan så mycket mer provocerad av Kenza, som besitter alla de där egenskaperna utan att göra ett skit.

Kände igår att nu får det fan vara nog på gnäll från min sida. Man får inte plattare mage av att sitta hemma och tröstäta kladdkaka fem gånger i veckan. Så idag när jag vaknade gav jag mig ut på en powerwalk Blomstermåla - Ålem och tillbaka på 1h 40 min. Lite besviken på ett sätt eftersom jag helst hade velat springa egentligen, men eftersom jag inte motionerat regelbundet på två år (dvs knappt rört mig alls sen dess) så kände jag att jag troligen kommer på en hjärtattack om jag börjar med en sån kraftansträngning... Skämt åsido, men kände att det nog var bäst att mjukstarta lite så fick bli en powerwalk istället.

Nu sitter jag hemma med enorma skoskav och blåsor under fötterna och ömmande ben men jag är lite gad ändå. Nu ska det fan bli ändring!

13 oktober - snark.

2011-10-13 @ 08:27:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Bestämde mig igårkväll för att jag skulle ut och springa idag.
Faaaaast näe. Det är kallt kl 08:30 på morgonen, och jag är trött som ett svin. Får bli ikväll istället tror jag ...


12 oktober - höstmys

2011-10-12 @ 17:54:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det gick jättebra hos jobbcoachen idag! Han tyckte mitt CV såg väldigt snyggt/stilrent/tydligt ut, vilket gjorde mig både glad och lite mer hoppfull om att jag nog inte är helt hopplös ändå. Sen diskuterade vi lite mer om vad vi kan förbättra på mitt personliga brev och vad jag kan ändra på osv, så det gick bra.



Åkte hem till farmor efter mötet och ska spendera natten här. Vi har varit nere i Farliga Källaren och tagit kort på smidesstäd som farmor ska sälja och som jag nu lagt ut som annons på Blocket. Sen har jag följt med henne ut i trädgården när hon har balanserat högst upp på stegen och plockat päron från trädet. Jag har även flyttat på en stackars stelfrusen padda/groda som hade hoppat ner i källartrappan som farmor inte vågade gå nära ens, så han har nog burrat ner sig under löven på andra sidan trädgården nu.

11 oktober - jobbsökarN

2011-10-11 @ 21:51:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Den främsta anledningen till att jag faktiskt fortfarande är arbetslös, är att jag helt enkelt är för lat för att söka jobb. Jag välkomnade min studentdag med öppna armar och tårfyllda ögon för DAMN IT vad jag skulle njuta av det faktum att jag nu faktiskt själv bestämde över mitt eget liv. Och det har jag gjort också, mer än väl. Och hade det inte varit för att jag varit så jäkla pank så hade jag nog faktiskt inte ens brytt mig om att skaffa ett jobb heller, för vem fan vill jobba EGENTLIGEN?

Men eftersom jag nu varit arbetslös i tre månader så har man rätt till jobbgaranti för ungdomar, dvs typ 3000:- i månaden från Försäkringskassan. Men för att få detta, så måste man ju bevisa att man aktivt söker jobb, så nu är det hög tid att sätta igång. Jag har även möte hos min jobbcoach imon dit jag skulle ta med mig en jobbannons + mitt CV & personligt brev och så ska vi gå igenom det tillsammans och se hur jag kan bli bättre på mina ansökningar. Vilket jag kind of har skjutit upp lite den senaste veckan. Men har fixat det nu ikväll ialla fall, samtidigt som jag har sökt jobb som fritidspedagog på Hagbyskolan (långt åt helvete men vad gör man inte) samt som eventpersonal till ett event i Kalmar om 2 veckor. Det går framåt åtminstone!

Har tröstat min lingonmage med choklad ikväll, och efter denna ansträngning tänkte jag även unna mig lite Grey's Anatomy innan jag går och sover tidigt. Uppdateringar kommer!

7 oktober - mina tre kärlekar

2011-10-07 @ 14:22:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)




6 oktober - skitväder!

2011-10-06 @ 23:44:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Hade en mysig eftermiddag med kusinen! Dock satt vi mest på Alexis Café och hon bjöd på té eftersom jag är så sorgligt fattig. Sen cyklade jag hem och har i princip suttit bänkad vid Grey's Anatomy hela kvällen, pratat med min fina man har jag också gjort. Jag åkte nämligen därifrån förra helgen för att hälsa på mamma och sen pappa, och det börjar snart kännas lite för jobbigt eftersom man är så van vid att umgås 24/7 .. Hur han pussar mig på näsan, hur han fjäskar genom att smyga upp bakifrån och hålla om mig och hålla i mina händer när jag för hundraelfte gången i rad tar disken, hur han kan komma och väcka mig genom att lägga sig och hålla om mig en stund när jag sover flera gånger under en natt när han sitter uppe och spelar (sånt som egentligen stör en men som man ändå inte kan bli arg på för jag tycker det är lite mysigt trots allt) .. ÅÅH fy så jag saknar honom nu! Balle. Tar ett kex på det.

6 oktober -

2011-10-06 @ 12:02:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Idag ska jag leka med min kusin! Ska cykla bort till Kagg vid 15:00 tänkte jag och sen får vi väl se vad vi hittar på. Hubbe blev för övrigt en riktig djävul igår - han ville inte sova i sängen! Han sprang hellre runt i rummet och kuttrade och förde oväsen. Stänger ut katten. Det går två minuter. Sen börjar det hysteriska jamandet och hoppandet på dörren. Blir tokig! Men tyckte synd om honom samtidigt den lille stackaren, han ville ju inte vara ensaaam...

Dagens fet-diss går till delay i filmer, där talet är antingen före eller efter. I detta fallet Grey's Anatomy. Föööck.

5 oktober - jag & Hubbe säger godnatt

2011-10-06 @ 00:21:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Tänkte bara berätta att Hubbe - som inte är den sortens katt som kommer och kelar och gosar med människor utan som hellre betraktar dem på håll och anfaller deras fötter om han är på bushumör - nyss kröp upp i mitt knä här i soffan och bara tvärsomnade. Han spinner till och med! Aldrig hört honom göra. Känns hemskt att man ska gå och sova nu men får väl ta med honom och hoppas på att han inte misstycker att sova i sängen istället... Godnatt!

5 oktober - jag lever!

2011-10-05 @ 21:27:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Överlevde cykelturen idag. Dock fruktansvärd motvind på vägen dit, så när jag var framme var jag så jävla yr att jag trodde jag skulle svimma.. Kände rädslan lite när jag satte mig på cykeln hemåt igen, tänk om jag hade svimmat, ramlat och spräckt upp hela huvudet haha! Men det hände ju som tur var inte. Hade medvind hem men det är mer uppförsbackar åt det hållet så det var ju i princip samma sak egentligen.

Är just nu ensam hemma med lillebror för pappa jobbar. Vi fick pizza + varsin stor chokladkaka så nu ligger vi som två strandade valar här i soffan. Känns soft. Blir nog inte så mycket mer uppdateringar ikväll för jag ska nog spela Sims 3, men vi hörs imon mina vänner!


Slänger upp en lagom hemsk bild på mig själv från idag, för att ni ska kunna se hur min hårfärg ser ut numera (insåg att jag inte lagt upp nån bra bild ännu som gör färgen rättvis). Börjar blekas bort en del nu i och för sig, främst i hårbotten där blekningen tog som fan så skiftar nästan åt guld mitt på huvudet haha! Sen är det en del nyansskillnader på sina ställen - ljusare bak, mörkare på sidorna och i luggen, utväxtlinjen... Men ska mätta på det på fredag så håller tummarna för att det blir bra då!

5 oktober - enda nackdelen med iPhone..

2011-10-05 @ 12:06:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
i to the fucking TUNES !

Hatar programmet. Av en mängd olika skäl. Dagens utbrott grundar sig i att iTunes mitt i uppdateringen av min iPhone slutar fungera, vilket resulterar i att skiten typ kraschar och jag måste återställa den... Kunde ju få tillbaka alla programmen som tur var eftersom jag säkerhetskopierat den med jämna mellanrum, men att själva återställningen + mitt sorterande av alla appar i olika mappar (hahaaa, rim) skulle ta typ två timmar var ju mindre kul. Och att jag dessutom bara äger en sån sladd, och behövde ladda min iPod, var ju inte heller så kul för det blev ju uppskjutet två timmar vilket betyder att det nnu kommer dröja UNGEFÄR LIKA LÄNGE innan jag kan cykla iväg till mamma idag.

Hard life. Dessutom har jag ont i magen.



Känner mig väldigt mycket såhär idag..

4 oktober - [insert valfri rubrik]

2011-10-04 @ 22:32:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Köpte en Monster-energidryck idag på Coop (de är ju så jävla goda), och jag har suttit och smuttat på den i typ fyra timmar OCH JAG MÅR INTE DÅLIGT?! Hur bra är inte detta? Måste betyda att det inte är lika mycket koffein i Monster som det är i typ Red Bull.

För er som inte vet det så är jag väldigt känslig mot koffein - dricker jag en kopp kaffe med mjölk så blir jag först snurrig och sen illamående i flera timmar, kan må dåligt en hel dag bara pga lite kaffe. Och energidryck är bara helt omöjligt om man inte dricker den jättesakt och utspritt under en hel kväll, annars reagerar jag som på en nikotinkick - blir darrig, yr, illamående och det känns skitobehagligt. Men Monster är ju så sjukt gott så idag kunde jag faktiskt inte låta bli, och uppebarligen går det ju bra när jag dricker sakta så nu är jag glad!



Har bestämt mig för att cykla till mamma imon och hämta mina underkläder som jag glömde, tog med en hel påse med smutstvätt dit när jag åkte från mannen som jag sedan tvättade, men när jag åkte från mamma igår så glömde jag underkläderna... MEN jag hade faktiskt några extra par i väskan, tänkte bara nämna det haha! Men imon måste jag som sagt åka dit och hämta dem. Och när man inte har pengar får det bli cykel, är ju en bit från stan i och för sig men känner för att utmana mig själv. Kommer dö som en svettig fläck på cykelbanan....

4 oktober - bulldagen?

2011-10-04 @ 16:47:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Det var ju visst kanelbullens dag idag! Hittade dessa söta inne på Akademibokhandeln. Räcker gott och väl för mig. Bra dag för övrigt - har åkt runt massa med pappa idag, först lite i stan och sen över till Öland och körde igenom vårt gamla grannskap som vi bodde i när jag var liten. Kul att minnas, men känns skönt att man flyttade därifrån eftersom allt verkar ha stannat i tiden. Sen har vi varit på lite loppis, kört genom de öländska byarna med höstlöv och pumpor överallt och kollade även in det lilla huset mina två stamceller bodde i innan jag föddes. Lite kul! Sen var vi ju på ÖB som planerat och köpte den där kattgrejsimojsen och kex som vi åt upp i bilen innan vi åkte tillbaka till Kalmar och handlade lite på Maxi. Det är så kul när jag är ensam med min pappa för vi har så kul åt allting. När jag är med mamma så diskuterar vi mest, och med pappa så är vi mest oseriösa och kommenterar hur andra människor ser ut eller hur farmor skulle sagt om vi hade köpt nåt roligt som hon inte hade tyckt om. Bråååå! *tummen upp*

4 oktober - arbetsförnedringen

2011-10-04 @ 11:31:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Suttit på möte om jobbgarati för ungdomar, så från och med nästa månad kommer jag alltså få 4080 kr i femton månader framåt eller tills jag skaffat mig ett jobb. Jobbigt bara att behöva vänta en hel månad till, men eftersom jag har varit utan pengar sen jag slutade skolan så går det nog rätt snabbt ändå - ska ju bli skönt att få lite cash ialla fall. 4000 kr är ju mer än jag någonsin haft varje månad så det kommer ju bli ett lyft, kommer känna mig som ett barn på julafton hahaha! Så tragiskt.

Nu väntar jag på att faaar ska bli klaaar så vi kan åka till ÖB (nej man säger inte "ö OCH b" här som de envisas med att heta på riktigt..) och köpa en klättra-och-klösa-som-en-liten-savann-katt-grej till Diva. PAPPSEN ÄR SNEL.


Pappa har tydligen fått en ny lägenhet också, i samma område som han bor i nu fast med ett extra rum och bara 300 kr mer i hyra per månad. Score?!

3 oktober - my life sometimes feels like a tragic b-movie, except from the fact that my life is real and the movie isn't

2011-10-03 @ 19:17:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)




3 oktober - "det är som att fånga in små fiskar"

2011-10-03 @ 19:10:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hade en fin dag med Frida på stan idag. Hon bjöd på glass, som hon hann välta på bordet när hon satte ner brickan så all chokladsås rann ut... Men hon gick in och bad om ny sås så det var okej. Har skrattat hysteriskt mycket som jag alltid gör när jag är med henne, hon är ju så sinnesjukt rolig, så nu har jag typ ont i halsen haha! Det är så skönt när man är med henne, vi skrattar lika högt, pratar lika högt och berättar saker lika intensivt och det känns aldrig som att det var länge sen vi sågs trots att det typ var 3 månader sen sist. Får göras om oftare!


Den gottiga chokladsåsen på donken-bordet

3 oktober - BALLE

2011-10-03 @ 14:00:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Dagen som började så bra tills jag upptäckte att MIMMI KATTJÄVELN KISSAT PÅ MIN HANDVÄSKA. På framsidan bland alla fransar, dessutom.. Slösade 25 min på att försöka tvätta den ren med en trasa och tvål, verkade givande först så gick och raketsminkade mig innan jag upptäckte precis innan jag skulle gå att den fortfarande luktar. Så får bära runt på plånbok och skit idag.

Sitter nu på bussen iaf, ska in mot stan och träffa Frida! Men börjar hon tjata idag om att Joe Labero är en hunk vet jag inte vad jag gör.. Mina ögon svider dessutom som att man skulle haft en skål med riven lök under dem.


3 oktober - får jag lov att presentera min flock

2011-10-03 @ 10:36:48
7. Lite bättre
Kommentarer (0)
(Haha älskar när jag blir såhär blogghorig och uppdaterar 24/7, så skönt att ha massor att skriva om tycker ni inte?)

Jag vet inte hur pass stort intresset är för detta faktiskt, men eftersom detta är min blogg och den är väldigt personlig på många sätt så slog det mig nyss att jag har nog aldrig presenterat mina fyrfota vänner riktigt ordentligt för er.. Mina katter är de som nog betyder mest för mig förutom familj, vänner och pojkvän. Såklart de ska ha en plats i min blogg!



Felix
Äldst just nu med sina 3 år, tyngst också med sina 5 kg. Kraftig kisse! Kallas även "Fille" (oftast), jag ville döpa honom till Bosse när vi hämtade honom men resten av familjen tyckte jag hade valt alla våra katters namn så brorsan fick bestämma istället... Han är favoriten nummer ett - ingen kan slå hans personlighet! Felix är som en jättebebis, så fort han får chansen så kryper han upp i knät med sin enorma kroppshydda, ska helst ligga PÅ en så mycket som möjligt och spinna högt under hysteriska trampanden. Även känd som den pratglade av våra katter, han bräker (JA han bräker!) när han är hungrig, vill in, vill ut, eller bara vill prata. Och han svarar alltid om man pratar med honom. Därför anser jag honom som en god lyssnare.




Mimmi
Sen har vi "Mimmsan", som mamma alltid kallar henne. Detta är oturskatten - första gången Mimmi råkade ut för nåt var hon bara kattunge, då fastade hon med ögonlocket i nån konstig jävla ståltrådsgrej i tvättstugan vid fönstret som ingen fattade vad den gjorde där, slutade med att själva huden precis under ögat drogs ut.. Såg ganska otäckt ut, men det läkte fint. Hon har lite problem med  tårkanalerna dock och hon verkar lite ljuskänslig, annars inga andra men. Hon har även åkt med en sväng i ett tvättmaskinsprogram, som tur var upptäckte mamma att katten var instängd innan det hade gått alltför många minuter. Hon har även kommit hem med stora sår på svansen, fått en tagg i magfläsket som blev infekterat, gjort mystiska blodspår i hela huset som sen försvann och ingen fick någonsin reda på vad det var för fel på henne, så... Mimmi skulle behöva en lyckobringare, en hartass kanske? Hon hade nog käkat upp den.




Hubbe
Son till Mimmi, faktiskt! Och denna "lilla" herre bor hos min pappa och brorsan. DÖPT AV MIG, såklart! Han är innekatt eftersom de bor i stan, men det trivs han så bra med. Brukar sitta på balkongen och kika in till grannen som också har katt. Hubbe är dock lite av en sån katt man gärna kallar trög - när grannens katter går in till sig så springer Hubbe in i köket och jamar som en tok, han tror de går in till oss hahaha! Pappa och Isak har mycket roligt åt denna katten, allt som de gör inkluderar Hubbe - om de handlar måste de köpa "Hubbe-mat", om det är en rolig reklam på tv'n så gör de om texten så Hubbe kommer med, om de är ute och åker i bilen och t.ex en annan bilförare kör skitkonstigt så är det alltid nån av dem som fäller en kommentar i stil med "det är nog Hubbe som kör". Kort sagt, katten förändrade deras liv och bara till det positiva! Dessutom har han blivit så jävla tjock, men det är väl inte konstigt då pappas tjej skämmer bort honom varje gång hon är där (tydligen skulle hon äta räkor en kväll när hon var kattvakt då pappa jobbade, men sen blev hon inte sugen så hon skalade ett halvt kilo räkor och gav till katten istället, HAHA).




Diva
OCH SEN LILLA DIVAN!! Hon är från samma kull som Hubbe, vilket betyder att de är syskon (noshit?!). Och hon bor hos Christopher, men tillhör oss båda. Här är världens sötaste kissemiss, och som ni hör på mitt tonfall hyser jag väldigt starka känslor för detta trollet. Lite samma personlighet som Felix, fast hon är mini-liten och lite mer jobbig på sitt sätt. Ett tag höll hon på med hysteriska jamanden efter att hon smitit ut ett par gånger (vi har haft henne som innekatt), men nu när mamma var kattvakt när vi var i Stockholm så fick hon vara ute och när vi tog hem henne bestämde vi oss för att testa att ha henne ute ifall det var därför hon jamade så. Och det hjälpte! Så nu är hon hur harmonisk som helst, ett galet bajsmonster men det märker man ju som tur är inte av så mycket nu när hon får gå ut haha!

3 oktober - dagen börjar bra

2011-10-03 @ 08:31:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Älskar trevliga polskan i receptionen på Folktandvården! Inte ofta man kan avboka sin tid samma dag och slippa undan att betala, men eftersom det bara var en kort tid, att det är precis efter helgen och det gällde en munblåsa som nu försvunnit helt så tyckte hon inte heller att jag behövde komma. Tjohoo! Dagen börjar bra idag.


2 oktober - cpdag, skitskitskit

2011-10-02 @ 23:55:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh känner mig helt snurrig i skallen av allt känns det som. Suttit ensam hemma hela dagen, vid datorn tills jag blivit yr. Ätit lite kall kyckling med bearnaisesås. Lyssnat på katternas pip för att jag inte orkat gå och handla kattmat. Cyklade sen en kvart innan affären stängde. Har försökt fiffla med bloggen, men glömde spara... Fast det gjorde inte så mycket för jag tänkte byta headern på samma gång men jag orkade inte få den i rätt storlek så skjuter upp det till en annan dag.



Ska ta mig en göttig macka med räkost på och kanske spela lite Sims 3 innan jag somnar, har återbesök hos tandläkaren imon kl 11:40 men eftersom såret i munnen har läkt så känns det lite onödigt att gå dit då. Glömde bara ringa och avboka i fredags, så får väl hoppas på att de godtar mitt återbud tidigt imon bitti annars får jag väl åka in dit på en snabbvisit och visa upp min friska mun och åka hem igen... Gnatte.


2 oktober - daily.

2011-10-02 @ 22:45:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

2 oktober - instabil och manodepressiv

2011-10-02 @ 22:43:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


2 oktober - nu jävlar

2011-10-02 @ 20:26:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Nu har jag kommit till en såndär punkt då jag känner att nu orkar jag fan inte lägga ner mer energi på att jämt och ständigt försöka nå upp till andras ideal och önskemål - HÄR ÄR JAG och från och med nu ska ingen tala om för mig hur jag ska leva mitt liv, hur jag ska se ut eller hur jag ska bete mig. Tänker inte bli trampad på, jag är ingen fucking dörrmatta! Det är dags att jag blir mig själv. Try me - de som vågar kommer jag få att krypa tillbaka upp i sin mamma där de kom ifrån början.






2 oktober - blondin?

2011-10-02 @ 15:13:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Hahaaaaa. Nej såklart inte, hur skulle jag lyckats med det på tre dagar? Men la upp samma bild på facebook med en förklaring om att jag nu tänkte bli blond samt att färgskillnaden berodde på att mitt hår var mer svart i längderna än i luggen, HAHA. I själva verket är det två olika hårsnoddar med löshår som mamma har i en låda i badrummet som hon inte använt på hundra år. Fatta svårt det var att få till luggen?! Ahwell, tyckte det var roligt att se hur man skulle passa i det nu, men får nog lov att hålla med brorsan - jag ser ut som 15 år på bilden. Så näääääe, ska nog hålla mig till lite mörkare nyanser faktiskt!

2 oktober - nu ger jag upp

2011-10-02 @ 09:24:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Sovit hos mamma inatt. Och efter att ha blivit väckt av katten när hon lever rullan i rummet samt stått och slagit mig på näsan med tassen och nafsat i handlederna (hon gör så när hon anser att man inte ska sova längre), så har jag nu gett upp tanken om en sovmorgon. Har legat en timme i sängen och spelat pusselspel på mobilen, orkar inte gå upp för det är så kallt och mamma snarkar på så gott inne i sitt rum, men funderar på om jag inte ska gå upp och göra göttig frukost.. Man får passa på att äta gott när man är hemma hos mami, haha!

Och här har ni även bild på mitt hår, ser inte så rött ut men svårt att få den rätta färgen på bild. Notera mina vackra badrumsväggar!


1 oktober - hårfärgningsuppdatering

2011-10-01 @ 08:12:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Voine voine. Min stackars skalp säger jag bara! Ömmar som fan mitt på huvudet i hårbotten, tror fan jag är lite allergisk mot hårfärgningsmedel egentligen.. Och igår blekte jag det först, vilken fruktansvärd process det är att bleka! Luktar som fan och man ser ju inte klok ut när det är ursköljt. Och sen efter det slängde mami i en rödbrun nyans bara för att jag inte vill riskera att det blir grönt, och ja... Det är ju mer rött än brunt nu ialla fall haha! Ska låta huvudet vila i typ en vecka nu tror jag (är ju bara hemma ändå liksom) och sen mätta färgen med antingen samma nyans (har en förpackning kvar) eller nåt lite brunare som inte innehåller så mycket rött. Just nu sitter problemet i utväxten eftersom det är ganska stora nyansskillnader där jämfört med resten av håret, så vi får väl se hur det blir sen. Men jag tror det blir najs när det är klart, man ska ju bara orka lägga ner tid på det så man får rätt nyans. Ska visst krypa ner i sängen nu igen, hejsvejs!

RSS 2.0