30 september - höst hallå?!

2011-09-30 @ 13:32:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Typ dör idag, hur jävla varmt kan det bli? SMHI säger 23 grader men jag tror fan det är mer asså.. Blir så arg, ni som följer min blogg vet hur frustrerad jag blir när vädret bara växlar hela tiden men detta tar nog fan priset - imorgon går vi in i oktober och det är fucking sommarvärme?! Blir galen.

Ska för övrigt göra ett litet avslöjande här i bloggen, faktiskt får ni ta del av något nu som bara min mamma och man vet om än så länge.. Trumvirvel tack! Idag ska jag faktiskt bli brunhårig. Behöver en förändring, frågan är bara hur det kommer bli med tanke på min horribla utväxt... Men schh om detta, haha! Är framme i Kalmar nu, ska på stan med mamma en sväng innan hårfärgandet så jag återkommer med resultat. Tjingtjing!


28 september - morr!

2011-09-28 @ 08:33:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Är så jävla arg på 3! Inte ens lånemodemet fungerar, alltså det här är fan inte sant.. Idioter. Bloggtorkan håller nog i sig ett tag till.. Plus att blogg.se-appen behöver en del buggfix, går inte att publicera eller se kommentarer.

Osminkad Mowgli. (mannen retas alltid och kallar mig Mowgli..)


24 september - min mun och hals är ett krigsfält

2011-09-24 @ 15:56:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Bacillerna vs jag. Detta är typ tredje gången sen i våras som jag blir sjuk, och då ska man veta att jag kanske blir sjuk 1-2 ggr om året i vanliga fall. Först i våras hade jag feber, sen var jag dödsförkyld bara för någon månad sen efter Emmabodafestivalen och nu igår så vaknade jag med världens böld under käken, dvs min halsmandel som svullnat upp till arton storlekar större och gör skitont så fort man bara rör på utsidan av käken. Dock inget ont i halsen - det kom idag istället. Samt värk i hela kroppen OCH till råga på allt, så har jag lyckats bita mig själv i kinden allra längst bak där visdomständerna sitter, och det såret har också svullnat upp skitstort nu. Allt på min högra sida, och det känns som att hela munnen samt halsen på den sidan är dubbelt så stort som vänster. Stackars mig.

Och btw, jag är hemma! Och med en ny internetdong - som mannen lyckades låsa för ingen av oss fattade vad "unlock-code" var för nåt, varken PUK eller PIN funkade, och ingen svarar i telefon när jag ringer till 3-butiken... DAMN YOU, 3 !


14 september - SIMS 3. Nu tack!

2011-09-14 @ 21:02:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tycker mannen kan slita sig från datorn nu en kort stund och lägga över Sims 3 från sin hårddisk till min dator... Just sayin' !

14 september - Rio

2011-09-14 @ 21:00:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Måste bara visa er ett klipp från filmen "Rio", och det är introt... Helt seriöst, har aldrig sett en sötare bebisfågel! Kolla gärna hela klippet, men det är vid 01:14 som det gulliga kommer IHIIHIHIHIHIH asså gud, blev nästan sådär överdrivet glad så man blir halvt tårögd och har ett flin lika brett som det är mellan öronen haha! Helt sjukt. Sen att filmen var så jäkla mycket bättre än jag trodde var ju bara ännu bättre, haha!


13 september - ursäkta en äldre herre

2011-09-13 @ 20:21:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har två anledningar till varför mitt bloggande har varit lite svalt på senaste:

1) Jag har fortfarande inget internet mer än det min iPhone erbjuder. Eftersom 3 är så jäävla snåla med att skicka iväg saker på reparation och verkligen insisterar på att det minsann fungerar om man uppdaterar programvaran i min internet-dongel och sätter i ett nytt SIM-kort, när felet uppenbarligen är mer fysiskt än så då jag faktiskt kastade in den i garderoben... Känns ju onödigt nu i efterhand, men jag var ARG och då kan sånt hända. Känns ändå fett irriterande att de inne i 3-butiken är så sega och inte kan skicka iväg grejerna, drar ju bara ut på tiden liksom..

2) Jag befinner mig i den kungliga huvudstaden - Stockholm. Det blev en spontanresa som bestämdes på en kväll då Christopher's moster med man skulle åka upp till sitt hus, och eftersom vi både åker upp hit och sen hem gratis så var det ganska lätt bestämt då vi ändå bara sitter hemma och gör ingenting om vi inte skulle följt med.

Jaha, och vad händer om dagarna då? Vi åkte förra torsdagen, och har hunnit med en hel del - varit och hälsat på Christopher's mamma och kompisar, hjälpt till hemma hos mannens moster med deras hus då de ska flytta ner till Kalmar till betydligt mindre boende än nu och behöver hjälp med lite olika grejer, såsom rensa ut saker från garaget och måla och lite sånt. I helgen målade jag halva trappan ute, sen började det regna och hälften av färgen rann av.. Förbannat! Så blir väl till att slänga på lite ny färg när vädret blir lite torrare, har regnat enda sen i söndags typ så har inte varit läge för det de senaste dagarna. Var ju ändå inte klar så!

Idag har vi åkt till Christopher's kompis Jerry som har världens gladaste hund, utan att överdriva! Aldrig träffat en gladare hund, haha! Vi var på Vegabaren och käkade en göttig hemgjord hamburgare som hette Sambal, lite kryddig alltså och sen med bearnaisesås, sallad, rostad lök osv på, den var faktiskt jättegod! Sen åkte vi hem igen, och nu sitter jag, Christopher och Jerry hemma hos sistnämnda vid varsin dator och löakar.  Lovar att höra av mig när jag har tid igen, men som ni säkert förstår så är jag ganska upptagen så det kan ju ta sin tid.


Och ja, såhär rofylld såg Diva ut första kvarten på tåget till Kalmar när jag skulle hem till mamma och lämna katten där eftersom hon skulle vara kattvakt under tiden som vi var borta...
På bussen ut till Lindsdal upptäcker jag (samtidigt som min jobbcoach ringer) att katten har kissat i buren och det skvalpar runt nåt enorm när bussen kränger, samtidigt som hon bokstavligen försöker bryta sig ut - hoppade av flera busshållplatser för tidigt och gick hem istället. Mamma mötte mig vid affären för hon skulle handla cigaretter, och när vi nästan var hemma börjar katten speka som fan i buren igen och jag håller upp den och kollar, tror ni inte hon har bajsat också?! Så det första vi fick göra när vi kom hem var att tvätta kudden som hon satt på, och tvätta både bur och katt. Voine voine, tror jag ska be pappa köra hem mig sen när jag ska hämta katten igen...
(för den envise djurvännen kan jag försäkra mig om att Diva var helt återställd kort efter att vi kommit hem, och att hon nu njuter i fulla drag hemma hos min mamma där hon har två våningar att regera på samt lyxen att kunna vara ute som hon vill)

5 september - nån heting jag hittade på busshållplatsen en dag

2011-09-05 @ 23:22:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)




Eller okej jag erkänner - det är min man. Och vi var på väg hemåt, från min kära moder.
Blir lite förundrad ibland över vilken snygging han är, den där pojken :*

5 september - internet out of order

2011-09-05 @ 22:50:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Återkommer när jag har fungerande internet!

RSS 2.0