30 augusti - godmorgon!

2012-08-30 @ 08:16:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Enda lediga dagen denna veckan, och jag är uppe vid 07:00 pga tvättiden som jag skrev igår... Hopplöst när alla i huset får för sig att tvätta samma dag som jag, haha! Aja jag utelämnade ändå massa lakan och handdukar och tog bara kläderna idag, så får jag boka en ny tid på söndag eller något och ta resten då.

Risifrutti förresten - hur gott?! Testade denna relativt nya smaken, den är väl inte dunderny nu när jag tänker efter MEN HUR SOM HELST - den var skitgod. Älskar ju mango.


29 augusti - trött som fan

2012-08-29 @ 21:30:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Får ursäkta det lilla uppehållet, men har varit fullt upp hittills denna veckan!
 

Måndag: Folkuniversitetet. Sökte jobb på Telenor's kundtjänst för tredje (!) gången.

Tisdag: Folkuniversitetet. De från bemanningsföretaget ringde och sa att de gärna bokar in mig på gruppintervjun på Telenor's kontor. "Imorgon om det går bra?" säger hon för annars får jag vänta till oktober, jag tackar såklart ja. Spenderade hela kvällen igår med att skriva min presentation och knåpa ihop bra svar till frågorna man fick innan.
 
Onsdag (idag): Folkuniversitetet, skriva ut papperna och förbereda min muntliga presentation. Gick runt som en mungo i stan och rabblade för mig själv. Åt en halvgod smörgås på Kullzénska. Ensam. Väl på intervjun gick det väl okej antar jag, vågar inte ta ut nåt i förtid så tänker vänta tills imorgon helt enkelt då jag får veta hur det blir.


Känner nu för att tvätta bort mitt smink och sen bara PANG - stensova supertidigt. Har fått så svårt för att komma i säng denna sommaren, och jag är sån som blir helt slut om jag inte får mina 8-9 timmar liksom... 5 timmar per natt är på tok för lite, = zombie. Har dessutom tvättid imorgon kl 07:00 för det var den enda som fanns innan helgen. Behöver verkligen tvätta, skulle gjort det för mer än en vecka sen men har helt enkelt haft fullt upp med annat. Har typ två trosor kvar... Ska även plantera nya blommor på balkongen imorgon för de som är kvar nu är bruna kvistar och torr gammal jord - blä! Samt städa och dammsuga, också sånt som behövs göras men som inte hinns med...

26 augusti - frid

2012-08-26 @ 16:29:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Att jag mer eller mindre flyttade hemifrån för nästan exakt 2 år sen känns lite sjukt ändå. Jag känner mig som en helt annan människa mot hur jag var då, svårt att förklara hur men det är bara nåt som känns.

Innan kunde jag knappt laga mat; koka ägg och pasta samt steka köttfärs på sin höjd. Städning fanns inte ens på kartan och om någon bad mig diska en middagsdisk så KANSKE jag gjorde det efter högljudda protester och med dramatiskt humör. Tog en cigg i mitt rumsfönster efteråt och svor över mitt liv.

Idag vaknar jag på morgonen, plockar undan både mina OCH min pojkväns kläder, jag diskar, dammsuger. Lagar godaste maten på världskartan bara för att jag tycker det är sjukt roligt egentligen fast att det ibland känns motigt att börja, men tanken på att få äta en skitgod middag som jag själv lagat driver mig till att fortsätta. Jag röker inte längre, jag är sparsam med alkohol och är inte ofta ute. Jag har en balkong med moderna utemöbler och två golvljuslyktor, jag har vita och röda blommor planterade i stora lådor samt en liten smulgubbeplanta i en egen kruka (dock så är de vissna nu sen brittsommarsolen tog död på dem men jag ska köpa nya i veckan). Jag har en katt som jag matar, leker med, klappar och borstar. Jag har en sambo som jag har det så fruktansvärt bra med att det nästan känns för bra för att vara sant.

Det jag vill komma fram till är att jag är så jävla lycklig just nu. I slutet av augusti, med pengar på mitt konto som jag dessutom vet att jag tjänat ihop själv på världens bästa arbetsplats med världens bästa kollegor. Jag är så lycklig för mig och C, för att hösten är på väg som jag älskar så mycket, och att jag har ett hem att gå till. Jag vet min plats, och jag har äntligen uppnått frid. Frid i hjärtat som jag så länge sökt efter. Som jag nog aldrig känt sådär på riktigt.

Men nu är den här - och jag ska göra allt för att den ska stanna.
 
 
 

23 augusti - i stallet

2012-08-23 @ 22:59:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

 
 
Har idag träffat Stefan (ljusa) och Korp (brunsvarta), träffade upp Frida redan strax efter 09:00 hemma hos henne och sen har större delen av dagen gått åt att leta häst, rida häst, kämpa med tjurig häst och sköta om häst. Fast jag följde ju bara med och assisterade då, samt klappade och tränade mitt eget fläsk.

Saknar verkligen ridningen trots att jag inte höll på med det så länge. och trots att jag är lite rädd... Men de är så fina. Och de luktar så gott¨, häst och hö. Och saknar känslan av att sitta upp på ett sånt mäktigt djur, det är lite häftigt. Hade jag haft ekonomi hade jag nog börjat ta lektioner igen, men för att man ska ha råd så måste man jobba och när man väl jobbar så är det ju tveksamt om man kommer ha tid? Får väl ta en sak i taget.
 
 
 
 

23 augusti - alla heter Glenn i Göteborg

2012-08-23 @ 22:41:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Min far har en vän som har en annan vän, hängde ni med? Hursom - far har eventuellt fått tag i en katt från Göteborg. En prickig av nån slags skojig blandras, och pappas polare har döpt den till Glenn redan. Hur underbart? Alla heter ju Glenn i Göteborg?

För övrigt satt jag och snackade i telefon med mamma tidigare, och Shiva-katten låg bredvid och slickade sig i skrevet. Förvåningen blev total när jag plötsligt såg att kattfasen hade en snopp utstickande! Undersökte ju genast detta närmre, och jojomän - Shiva har alltså pungkulor. Like a man-cat. Hur detta kan ha undgått mig är kanske inte så konstigt egentligen, vid den första bedömningen så var ju katten liten och det är ju kanske lätt att ta fel... Katten är ju dessutom relativt långhårig vilket skymmer sikten lite, på korthåriga katter kan man ju se baken utan massa päls i vägen..
 
Ohwell. Nu är det alltså Zantos som gäller! Ber härmed öppet om ursäkt till min bråkiga katt för att jag varit arg på honom och tyckt att han varit jobbig som stimmat så, när det troligen är pojk-hormonerna som gör uppror. Dessutom kan det ju inte vara så kul att bli tagen för en tjejkatt....
 
 
För den intresserade så kan jag ju även nämna att katten endast behövde en avmaskning och så var förra problemet ur världen.
 

21 augusti - förstoppad katt?!

2012-08-21 @ 21:28:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nu är jag så orolig så att jag kan dö! Shiva beter sig skitskumt. Springer runt, rycker som fan och sprätter och är bara jättekonstig - och nej, det är inte ett sånt där vanligt "bus-ryck" som hon brukar ha då hon springer runt som en dåre och busar....

Snackade med mamma och hon tyckte det lät som förstoppning. Är ändå grymt orolig och hade helst velat ha tag i en veterinär att rådfråga, men tydligen ska ett sånt samtal behöva kosta 200 spänn bara för att det är jour (?!), så får helt enkelt vänta tills imorgon. Usch får panik på sånt här. Hon har ju varit på lådan?? GAAH


Bajskatten

20 augusti - ordvitsarnas dag

2012-08-20 @ 22:47:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har dragit ett x antal ordvitsar idag, de flesta för Sofie. Jag var rent ut sagt ODRÄGLIG på City Gross, tänker nu dela med mig av de bästa:

Hittade något som hette snack-paprika.
Jag: Lyssna.... Hör du vad den säger? *håller upp en paprika mot hennes öra*
Sofie: Va....?
Jag: Mm, det är ju en SNACK-paprika!

Hittade en smörgåstårta.
Jag: Vet du vad det där är för ett djur? *pekar på räkorna*
Sofie: ..?
Jag: Kräkor.

Sen kom jag hem. Pratade med mannen om nåt som var "bullshit".
Han: Du är bullshit!
Jag: Amen då är du arg-bajs.
Han: Va??
Jag: Jaa - om jag är tjur-bajs, då är du arg-bajs.


Behöver jag ens nämna att jag skrattade högt och länge efter varje konversation? Ack vad jag är rolig. Skojigare får ni leta efter.

20 augusti - mobilinlägg

2012-08-20 @ 13:41:00
Kommentarer (0)

Sitter om das tåg på väg till stan. Skulle egentligen åkt hemifrån redan vid åtta imorse för jag skulle till Folkuniversitetet, men istället försov jag mig. Min jävla idiot. Hatar mig själv varje gång det händer.

Så aja, det var inte så mycket att göra åt saken. Nu sitter jag lite halvsvettig på tåget alltså och är irriterad över ytterligare två ting:

-Tåget försenat.
Vem blir inte arg av det? När man dessutom bestämt möte med en som ska köpa ett Sims-spel av mig genom FB-loppisen och vi satte tiden 13:30 och man pga Veolia blir försenad till det. Helvete Lars-Olof. Helvete.

- Det är kvavt så in i Nordens ute. Och inne.
Ska samtidigt som jag sitter på ett redan skumpigt tåg försöka sminka mig, och så börjar jag nojja över att folk glor på mig, och så går jag in på toaletten istället.
Har ni försökt balansera på en tågtoalett nån gång?

Nu är jag snart framme ialla fall. Då blir det pommestallrik, stan och prat med Sofie.


18 augusti - Manson

2012-08-18 @ 22:08:00
4. Musik
Kommentarer (0)
 
 
 

18 augusti - myggjävel

2012-08-18 @ 21:49:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vill även berätta att jag smällde en mygga på väggen nyss. Tyvärr hade den redan hunnit sutta på nån, så blev värsta blodfläcken på tapeten. Nästan i stil med en Pollock.
 
Parantes: Pollock målade alltså tavlor. Fast nu är han död. Se exempel på hur alla hans målningar såg ut nedan:
 
 
Antagligen förstår ni nu min jämförelse lite bättre....

(bild från Google)

18 augusti - som en söndag fast det är lördag

2012-08-18 @ 21:45:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Bjuder på en fantastisk bild på dagens outfit.
Hår: flottigt
Smink: obefinligt
Hy: fet och finnig
 
Hade tänkt att jag eventuellt skulle till Kalmar idag och kolla på alla svettiga män och kvinnor som springer Ironman-loppet idag, men blev att jag stannade hemma och skulle städa. Har jag gjort det? Nej. Har däremot ätit fetaste tacosmåltiden på länge så nu känner jag mig peppad att vakna tidigt imorgon och ge mig ut på en löprunda innan dusch och frukost.... SOM JAG SÅ MÅNGA GÅNGER SÄGER. Nåja. Vi får väl se hur det blir imorgon.

17 augusti - sista jobbdagen

2012-08-17 @ 21:20:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag skuttade jag upp som en liten sol ur sängen - kände mig riktigt sprallig och kände sådär skitmycket för att sprida glädje bland kunderna idag med ett sånt där irriterande glättigt leende på läpparna. Sen kom jag på att det var min sista jobbdag för sommaren, och då var det inte lika roligt längre. Fy så tråkigt det kommer bli att sluta! I och för sig kommer jag ju säkert bli inringd nån gång när det behövs så helt farväl är det väl inte egentligen. Men ändå. Sista dagen. Ska hålla hårt i pengarna nu.
 
Så nu är kvällen lite deppig. Tröstar med cola + lime.
 
 
Shiva skuttar förövrigt runt här som vanligt och tuggar på mitt headset och anfaller mina fötter helt oprovocerat... Kan ju inte säga annat än att hon gjort sig välförtjänt av att bli kallad Odjuret.

17 augusti - lolsotrue

2012-08-17 @ 00:16:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAHA SISTA.

Länk
 
 
 

16 augusti - har nu råd att klippa mig

2012-08-16 @ 22:44:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
På tisdag. Då ryker barret! Eller en större del av det. Kommer sakna mitt långa hår, men det är fan inte kul att gå runt med så slitet hår som jag haft heller. Svinto-topparna. Gnugga i lite diskmedel så kan jag använda det till att rengöra ugnen.
Meeeeen, det kommer bli bra. Har ju mitt fejkhår nu. Fattas bara fejknaglar och fejkbränna så är jag på god väg till samhällets ideal. Glömde fejkbröst med. Hade vi snackat för ett år sen hade jag knappast behövt en bröstförstoring (förstår ej vad som hände där), men nu har jag seriösa övervägningar på om jag inte bör göra det. ICA-kassar vid 20 års ålder. Mina bh'ar som jag köpte förra året som DÅ passade mina titz är nu för stora....
 
......
...........
..
 
Förstår ni känslan?
 
 
Ja okejdå, lite ironisk är jag, men det om bharna är true och de har faktiskt blivit hängiga om det inte är att avslöja för mycket. Ironiskt nog ser det verkligen ut som det också på denna bilden, HAHA. Åååh Gud. Är jag med i Freaky Friday? Vem är min dotter?

16 augusti - veterinärbesök

2012-08-16 @ 22:32:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Drog med mig Shiva, aka Odjuret till Djursjukhuset idag för att kolla upp hennes navelbråck. Kortfattat så var hon inte förtjust i att åka buss - tåg går bra, men när vi kliver på bussen blir det jamande-fezt och när man då kliver av och ska gå så blir hon åksjuk och börjar dregla som en bulldogg istället... Voine voine. Inte lätt att heta Shiva.
 
 
Pungade förövrigt ut lite mer än femhundra spänn idag bara för att få det konstaterat att katten inte behöver opereras än. Hade jag nästan kunnat räkna ut själv, säger vi. "Pungade" är förresten ett roligt ord.
 
OOOCHHH!!!1 Måste berätta. Jag vill ta körkort nu. Blev så ilsk igår (?) när det sitter en snubbe på tåget och skröt om hur duktig han kände sig över att han tagit körkort. Läste högt upp för sin väninna alla grattis-sms han fått, RESAN HEM ÄR 30 MIN LÅNG EGENTLIGEN, tack vare honom kändes det som det dubbla. Han ba "Åh vad gött, nu kan jag unna mig en öl och kolla fotbollen ikväll!", FAAN VILKEN FEST hånade jag inom mig samtidigt som jag ville gråta ut på toaletten över att jag själv åker kommunalt och får stå ut med bitska tågvärdar när deras app vägrar fungera och man bara kan betala med mobilbiljett.... Tröstäter gott och blandat-lakrits och tjockar på mig.


13 augusti - tjingeling

2012-08-14 @ 00:21:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Inte fått ett skit gjort idag. Vaknade ju ändå tidigt och gick iväg till affären för att handla hårfärg, tänkte färga håret och dammsuga och diska och massa idag... Somnade dock mitt på dagen och vaknade skitsent i eftermiddags och sen bara försvann dagen. Ringde ialla fall till veterinären och bokade tid så ska dit med Shiva på torsdag och kolla upp hennes navelbråck. Mannen bestämde sig även för att snagga av sig håret helt plötsligt efter att ha klippt det fult, kallar honom Ägg-Bert nu och kollar kepsar tillsammans på Junkyard.se bara för att han ska ha nåt att dölja det med. Ja, jag hatar snagg haha, älskar dock kepsar. Men ska vara schysst. Det växer ju ut igen.
 
På tal om hår - fick pengar av farmor igår till att klippa mig (HAHA hon är alltid sån), så ska boka tid snarast hos frisören och kapa av skiten. Och den eviga frågan då om jag ska bli blond? Kände för det mest nu på sommaren men ju närmre hösten vi kommer så känner jag att jag nog vill behålla det svart lite till. Så väntar nog till våren så får vi se då.

12 augusti - today I joined the dark side....

2012-08-13 @ 00:00:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag skaffade jag hårförlängningar. Mest egentligen som ett första prov eftersom jag funderat på det i flera år, det är alltså lika långt som mitt eget och ska funka lite som utfyllnad då mitt eget är ganska tunt (vilket speciellt syns när jag plattar det). Dessutom ska jag snart klippa mig och då vet jag att en bra bit på längden kommer ryka - går ju trots allt bara till frisören max en gång per år, ibland mer sällan än så.... Vilket alltid resulterar i att jag blir av med + 10 cm. Men det är lugnt, jag trivs i kortare hår också även om jag just nu trivs sjukt bra med längden på mitt hår för jag tycker det passar bäst till mina lockar. Lättskött också, haha! Så det känns kul att kunna ha lite förlängningar hemma nu om jag nån dag saknar mitt längre hår efter att jag klippt mig.
 
Och för er som vill veta var jag igår ute med Frida L - fytusan så kul vi hade! En av de roligaste utgångarna på länge. Vi dansade som fan på O'Learys, trängdes på dansgolvet där de spelade sjuuukt bra dubstep/electro/DnB-musik och jag röt åt en snubbe som ABSOLUT INTE kunde låta Fridas röv vara ifred och som dansade efter oss genom hela rummet för att få "rub his wiener" mot henne... Till slut så tog jag tag i honom som sagt, mitt på dansgolvet i trängseln och sa att han skulle ge fan i det han höll på med och då försvann han snabbt som fan utan ett ljud och sen besvärade han inte oss mer. Frida skrattade som fan och tyckte idag att det typ var det bästa med hela kvällen, HAHA. Somnade vid 04:24 på en soffa i Fridas föräldrars kolonistuga, och sen har dagen idag bestått av att vänta på bussar och tåg, åka och köpa extensions samt hämta kissebebisen i Dalen hos mor. Sitter nu hemma, nöjd och glad med karl'n. Brb / Paradise Hotel DK
 
 
 

10 augusti - hektiskt

2012-08-10 @ 23:17:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Idag var jag uppe med tuppen! Eftersom mannen åkte till Vetlanda idag och inte kunde ge klara besked om vilken dag han är hemma, så var jag tvungen att ta med mig katten till mamma idag då jag inte är hemma imorgon. Och vi vill ju inte att lillekissen a.k.a Odjuret ska vara ensam ett helt dygn nu när hon är så liten! Var så sjukt nervös innan jag åkte med katten - mina katter har en tendens till att bara hata det här med att åka bur. Särskilt när man åker kommunalt också, så blir det ju extra lång restid. Men det gick bra hela vägen, hon sov och var lugn och allt... Tills vi klev av bussen i Lindsdal hos min mamma och skulle promenera från busshållplatsen, hon blev troligen åksjuk sista biten då hon bara en meter ifrån ytterdörren började hulka i buren. Stackaren, haha. Men sen blev hon pigg så fort hon blev utsläppt, så nu lever hon rövare hos mor och styvfar. SKÖNT, haha! Nejmen jag saknar henne faktiskt nu ikväll när jag är ensam och ska sova.
 
För er som är intresserade har jag spenderat min kväll hemma med att diska, laga ASGOD middag och sen kalasa på munkar till Paradise Hotel hela kvällen. Hehe. Det var gott! Nu måste jag dock sova, ska upp och jobba imorgon och efter le jöbb så blir det party med Frida! FANTASTICO.

10 augusti - böckser

2012-08-10 @ 00:21:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Gina Tricot / 599 :-
 
 
Funderar på om man skulle skaffa sig ett par snygga vinröda/oxblodsröda brallor nu till hösten? Älskar ju färgen, kommer troligen köpa massor av plagg i denna röda nyans för jag tycker den är så jävla läcker.
 
Men väntar med fler inköp nu för denna månaden. Ska köpa extensions imorgon. Oh God how I've been waiting for this day to come, haha!

9 augusti - HOLAA

2012-08-09 @ 22:53:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Sitter hemma och lyssnar på W.A.S.P & dricker Monster som är så SATANS gott men som sagt tidigare är jag ju koffeinöverkänslig, så nu sitter jag här och mår lite wierd haha! Men ibland så får man strunta i det. För det är typ det godaste man kan dricka.
 
Har varit duktig och sökt jobb inför hösten idag! Regnat som fan har det gjort också, riktigt skitväder. Sprack däremot upp lite när jag och mannen tog oss in till stan nu ikväll och skulle kolla på folk, stadsfesten började ju idag med RixFM ikväll, men alltså... Vilka skitartister, haha! Inte för att det brukar vara nåt speciellt egentligen, men i år var det så sjukt dåligt utbud att man knappt kände för att ens gå dit. Lite folk var det också. Så vi käkade bara pizza/gyrostallrik och kollade precis i början, sen åkte vi hem. Hade så sjukt ont i fötterna också efter att ha torterat dem med mördarklackar hela dagen.
 
Så nu ska jag lägga mig i sängen och streama Paradise Hotel Danmark, HAHA alltså det är så pinsamt hur man kan bli så beroende av såna skitprogram. Från början var det inte ens spännande, men när man väl kommer in i det så vill man ju veta hur det går sen... Började som tidsfördriv och nu är det standard att dra igång några avsnitt varje kväll.
 

8 augusti - bra dag!

2012-08-08 @ 23:26:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Satt på tåget idag och fick plötsligt en såndär "suddig fläck" i högra synfältet... Migrän. Så jävla hopplöst. Så satt på tåget samt halva bussresan till Ica Maxi och såg knappt ett skit innan flimret äntligen la sig, men då kom ju huvudvärken istället. Hatar migrän-skit!
 
Tog mig ialla fall till Maxi och sen till Smedby för att leka med Sofie, hämtade ut mina skor från H&M också som jag ej kan bedöma om jag gillar eller inte än. Alltså de är ju döfina, men de känns för stora. Båtar? Eh ja. Jag har ju såna pyttefötter. Men å andra sidan är jag rädd att storlek 36 blir lite för litet? Har ju såna enorma stortår i jämförelse med fötterna i sin helhet, HAHA pinsamt nog. Men aja. Jag testade bara ena skon på hos Sofie idag, så ska gå runt lite med dem hemma imon och bestämma mig då. Synd, hade velat ha dem nu på stadsfesten!
 
Förövrigt så pratade jag och Sofie massor, vi åt currysoppa som hon så husligt svängt ihop och plockade lite vinbär på dagiset i duggregnet innan jag drog till bussen och åkte hem med snubbidoo. Fin dag!
 

8 augusti - PS!

2012-08-08 @ 14:29:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir arg om skorna är för små. Eller för stora. Kommer svära på danska då - miljöskadad av Paradise Hotel.
 
 
"For helvede! FACK MÆND!!"

8 augusti - dagens sexyfaces

2012-08-08 @ 14:20:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Tänkte först bara ha en lökig hemmadag i mjukisshorts och gammalt linne med flottig morgon-frisyr hela dagen, så därför låg jag och kollade på Paradise Hotel Danmark hela morgonen med mannen i sängen. Sen fick jag sms om att mina skor från H&M anlänt (!) så då var jag ju tvungen att ta mig till Kalmar för att hämta dem tyckte jag. Och mitt i allt så ringer Sofie och undrade om vi kunde leka, så nu blir det att hämta skor och färga håret med bästis istället. Toppen, slipper jag ju tvätta håret för det ska ju vara skitigt när man färgar det. Gömmer det i keps idag.

7 augusti - mvh/språkpolisen

2012-08-07 @ 23:17:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Igår kom det in en kvinna och bad om att få en "kacka".
......
..
 
 
 
Fick verkligen hålla mig för att inte flina. Eller asså, flinade gjorde jag ändå för jag tycker om att vara trevlig mot kunderna, men just då handlade det om KACKAN. Alltså en kaka. Jag kände så gärna för att ba "vilken KAKA är det du vill ha?", men jag är faktiskt väldigt serviceminded så gjorde det såklart inte. Är ju lika rar och trevlig som jag ser ut, höhö. I vilket fall ångrade hon sig och sa att hon eventuellt skulle ta det senare.

"Eller vill du ha en kacka?" frågade hon sitt sällskap. Sällskapet sa nej.

7 augusti - köpte nytt mobilskal idag

2012-08-07 @ 22:40:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Fast egentligen köpte jag det i helgen.
Men fick det idag. Inget märkvärdigt skit heller, kostade endast 19 kr och då fick jag skärmskydd till också som jag verkligen behövde (mitt gamla var helt fullt av repor och luftbubblor), haha fatta skillnad det blev när jag tog av mitt gamla skärmskydd och putsade upp den! Såg ut som en helt ny telefon. Allt blev plötsligt jätteskarpt och bra, HAHA.
Sen att den nya skyddsfilmen jag klistrade dit inte var av världens bästa kvalité kan vi ju skita i. Snart dags att byta upp sig ändå.
 
Förövrigt skulle jag till Folkuniversitetet idag och skriva nytt CV och sen träffa Sofie efteråt, men på tåget så ringde de från jobbet och undrade om jag kunde hoppa in för min kollega hade sjukt ont i magen. Så det ställde jag upp på, så hon tar mitt pass på torsdag istället vilket innebär att jag nu har långledigt fram tills på lördag! Passar ju skitbra nu när det är stadsfest + RixFM och allt nu från torsdag till lördag.

5 augusti - 03:33

2012-08-05 @ 03:43:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kan ej bestämma mig för om jag kanske ska skaffa mig en liten fejk-tan, eller om jag ska fortsätta köra all-in på min blekhet? Det känns ju kanske mer som mig att vara vampyrblek än solbränd, men det vore ju eventuellt lite trevligt att få känna någon slags solbränna detta året då jag inte solat ETT ENDA SKIT?! Men jag skulle ju aldrig lägga mig i ett solarium. Aldrig i livet. Dels för att jag tycker det skulle kännas läskigt att lägga sig halvnaken sådär och bara steka i en låda, men även för att det faktiskt är farligt. På riktigt. Men det är det ju inte så många som vet.


Dagens moral-kaka:

Solstrålarna innehåller UVA och UVB ljus, och det är av UVB som vi får nyttigt D-vitamin bildat i huden när vi blir exponerade i solen. Naturligt sett så utgör UVA-ljuset den största delen av strålningen, den gör huden mörkare och tränger djupt ner under huden.
UVA-ljuset gör så att vi bränner oss. Båda gör att huden att åldras i förtid samt ökar risken för hudcancer, men den tränger inte lika djupt ner. Den ökar pigmentmängden i huden, och gör dessutom huden tjockare. Vilket skapar ett naturligt solskydd och gör att vi inte bränner oss lika lätt.

I ett solarium däremot, så är inte sammansättningen mellan dessa UV-ljus densamma som i solen, och ger därför inte det naturliga skyddet i huden. Dessutom så är strålningen i ett solarium MYCKET starkare än solen, i norska undersökningar har man bevisat att jämfört med hur solen steker på en sommardag i Oslo, att UVB-strålningen är upp till 4 gånger starkare och UVA upp till (sjuka) 26 gånger mer i ett solarium. Sedan 2009 är även solariesolning klassat som cancerframkallande i den högsta riskkategorin.
 
Tycker det är en ganska bra anledning till att välja brun utan sol istället för solarium.
HÄR hittar du en bra brun utan sol som inte luktar som vanliga BUS-krämer gör, kanske nåt att lägga pengar på istället? ;)

4 (egentligen 5e) augusti - mitt liv som pensionär

2012-08-05 @ 01:34:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
07:00 - Klockan ringer

08:00 - Går till tåget. Alternativt springer om jag är sen.

08:16 - Sminkar mig. Ja, på tåget! Helst ska det göras så snabbt så möjligt för ju närmre Kalmar man kommer ju sämre blir rälsen och då blir det guppigt, = mascaraborsten i ögat. (tur jag har tops i väskan)

08:42 - Framme i Kalmar. Studsar bort till jobbet. Tuggar tuggummi.

08:53 - På jobbet. Byter om, skriver in mig i boken, pratar lite.

09:00 - Börjar mitt pass. Jobbar som en glad gnu. Diskar, tar emot kunder, bär bort brickor som vissa latmaskar lämnar, går ut med smörgåsar, byter kvittorullar och fyller på med servetter, sockerbitar, läsk och kaffe...

12:00 ca - äter lunch, bestående av god hemgjord smörgås med stekt ägg och pannbiff, samt te. Dock händer det att lunchvågen av kunder dundrar in runt den tiden så min egen lunch kan bli både tidigare och senare.

12:20 - Fortsätter jobba. Nu blir det lite mer intensivt då folk vaknar till på eftermiddagen och ba "Hm, undrar om man skulle dra och ta en lunchfika idag?".

(Idag) 15:00 - Stängningsdags, och städdags! Dammsugning, moppning, köra sista disken, städa kök och toaletter... Kan bli försenat om det kommer en våg av kunder strax innan stängning.

(Idag) 15:30  - Mitt pass är slut, och jag går till tåget.

17:02 - Hemma i Blomstermåla. Äter middag. Kollar gamla avsnitt av Kalla Fakta på TV4Play.

19:15 - Ligger mig i bäddsoffan och tänker "Gud vad trött jag är". Somnar.

21:48 - Vaknar till, kollar klockan. Mannen bredvid mig, snarkar på min axel. Katten bökar runt på min andra arm. Puttar på mannen och frågar om han ska sova för natten. "Mmmne." Tänker att jag ska gå upp nu.

00:34 - Vaknar igen. Mannen redan uppe. Jag funderar på om man ska bädda ner sig på riktigt, eller sitta uppe en stund. Dödstrött så lutar åt att somna om, men sitter uppe ändå.


Varje kväll ser ut som ovan. Somnar dödstidigt, vaknar, somnar om. Pensionären Amanda.

3 augusti - en lista innan läggdags

2012-08-03 @ 23:52:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vad gjorde du kl 08 i morse? Jag stod i disken på jobbet och blev förvånad över att jag redan varit där en timme.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Då läste jag lite bloggar och surfade runt på stora, vida webben och sökte stilinspiration.
Vad har du druckit idag? Grönt te, röd laktosfri mjölk och flädersaft
Vad var det senaste du åt? Donuts (MÄTT BLÄÄ)
Vad var det senaste du köpte? Mat, kan vara det tråkigaste. Snackar vi däremot shopping så är det däremot skorna jag klickade hem igår, men de är i praktiken inte betalda än så vet ej om det räknas..?
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun och fult träfärgad!
Vad är det för väder hos dig nu? Inte en aning! Gissar på blött. Det är mörkt ialla fall..?
Godaste glassmaken? Choklad alla dagar i veckan!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Japp, blev väl så med mannen har jag för mig..? Haha!


Vi var väl ett ganska sött par, när det väl begav sig...? ;) December -09

Sover du tungt? Alltid, och är tacksam som fan för det för jag blir ett vrak om jag inte får sova mina sju timmar ostört...
Drömmer du mardrömmar? Jaa, typ bara mardrömmar när jag väl drömmer! Men nu var det länge sen.
Trivs du med ditt jobb/plugg? Jättebra! Skulle kunna stanna där för evigt,
Favoritklädsel? Nonchalant slapp-snyggt, typ blanda antingen jeans eller leggings med större linnen och stora hood-tröjor. Helst med kängor/Converse till, och keps. Ska bli bättre på att använda keps.
Vad ser du om du tittar till höger? Christopher som sitter vid sin dator och spelar LoL och snackar med Mike från England, haha "there's a monk-EEY".
Vad gör dig glad? När andra människor är glada och trevliga. Mysiga kunder på jobbet är bäst!
Vad ska du göra härnäst? Skriva klart, sminka av mig och sova.
Höger eller vänsterhänt? Höger!
Humör just nu? Åh det är bara bra, men dock trött som en gnu. Sjukt med tanke på att jag powernappade innan?
Favoritgodis? Som sagt, choklad alla dagar i veckan. Annars lakrits, men det äter jag inte så ofta.



Kläder just nu? Leggings och bandeau-bh.
Hur många kuddar sover du med? Två!
Spelar du något instrument? Tyvärr inte, är hemskt omusikalisk vilket jag förbannar mig på väldigt ofta. Skulle vilja kunna spela nåt instrument, men har inte tålamod till att lära mig.
Morgon eller nattmänniska? Åh inget av det! Hatar tidiga mornar då alarmet ringer och hatar kvällarna för att man antingen måste tänka på att man ska sova tidigt, eller så är man dödstrött och lägger sig vid nio bara för man är ledig dagen efter. Får man vara dagsmänniska?
Vad är viktigast för dig? Att min familj, min pojkvän och mina vänner är friska och mår bra.


Lilla brodern, som inte är så liten numera!

Är du kittlig? Usch ja. Sidan av magen... Döden!
Stjärntecken? Watörman.
Äckligaste insekten? Alla insekter? Måste jag välja nån så säger jag spindlar, fästingar och silverfiskar.
Stökigt eller välstädat? Går i perioder det där! Skulle vilja påstå att jag gillar det välstädat såklart, och tycker om att småplocka hemma osv men har märkt att nu när man jobbar så finns inte riktigt orken till det längre haha. Kör valross på soffan istället! Men nej, stökigt har vi det absolut inte.
Vad längtar du mest efter just nu? Imorgon för jag jobbar, och då vet jag att jag imon kväll kommer kunna sitta uppe för jag är ledig på söndag, HAHA. Och sen till nästa lön. Måste sterilisera katten, åtgärda hennes navelbråck, id-märka och skaffa försäkring. Kanske inget man borde längta till men jag vill få det gjort bara, haha.

3 augusti - nu äre fan dags

2012-08-03 @ 21:47:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nu ska jag återfå min kroppsform från högstadiet. Är trött på mag-sladdret! PÅ RIKTIGT NU. Måste fasen bli av med det.
 
 
Ska bara äta upp min sista munk.... ÅÅHH de hade så goda munkar nere i affären idag, köpte tre stycken och så insåg jag att de var fyllda med massa skojiga saker! Godast var ju den med nutellafyllning, hehe... Nej men nu ska jag bli fit! Ska tvinga upp en motivation om jag inte finner den för såhär kan vi inte ha det.

3 augusti - (k)räkgryta

2012-08-03 @ 16:04:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Slö som en strandad valross idag, har börjat bli det nu när jag börjar vid 07:00 på jobbet? Hm. Förstår ej. Men kanske beror det på att jag sov endast 4 timmar...? Tur då att jag bara gick till kl 12, sen var det raka vägen hem och bara slappa. Första gången på jag vet inte hur länge som jag åker hem tidigt och inte känner att min kväll redan är upplanerad i mat och sen läggdags.

Därför ska jag fira med att göra skojig mat idag! Blir räkgryta med färsk pasta, får ju hoppas att det är gott annars får jag ge det till katten. Hon har förövrigt nån konstig grej för sig där hon varje gång hon går ut i köket så jamar hon nåt sjukt... Hon har mat. Hon blir busad med. Snälla Bullen, hjälp mig!

Brb/tina bacon i handfatet på toaletten och stoppa in räkorna i micron så de också tinas för orkar inte vänta.
 
 
Bjuder på en göttig frukostbild tagen för några veckor sen. Havregrynsgröt med färska jordgubbar. Satt inte lite fint!

2 augusti - evening skies

2012-08-02 @ 15:51:37
5. Bilder
Kommentarer (0)
 
 
 

2 augusti - spontanköp

2012-08-02 @ 13:23:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Hehe. Hoppsan... Men de var ju fina! Och jag behöver höstskor. JAJA OKEJ DÅLIG URSÄKT, jag vet att jag inte borde köpa mer kläder och sånt denna månaden om jag någonsin ska ha råd med körkort, men lite måste man ju få spendera på sig själv när man levt på ytterst lite pengar och knappt kunnat köpa nåt alls det senaste året... Klart man får bli lite snygg igen? Lite höstsnygg, sådär? Menar det.

1 augusti - Hansa med Frida

2012-08-01 @ 23:53:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Drog till Hansa City med Frida idag efter jobbet, vilket var mycket trevligt! Fick verkligen hålla mig i styr för att inte låta mitt shoppingsug ta överhand. När man har mer pengar än man är van vid, så känns plötsligt inte 100 kr som en stor summa. Men jag klarade mig ut ur Gina utan att dra fram kortet! Men kommer troligen gå tillbaka snart igen för hittade åtminstone en tröja och en bh som jag ville ha, haha men den dagen den sorgen. Sen käkade vi lite på IKEA och pratade om bondage, dåliga magar samt om hur hon hade det på Emmabodafestivalen nu förra veckan. Fan, nästa år måste jag åka! Kände festivalångesten krypa när jag gick runt på jobbet faktiskt, haha men nu har jag ju ialla fall pengar. Det är mer viktigt just nu, och att jag kommer framåt i mitt liv. Men nästa år, då... Då!

Sen kom jag hem, tog skojiga kort med katten och ska nu hugga in på lite hallon-och blåbärspaj som jag svängde till igår. Måste bli bättre på det här med paj, de blir alltid så blaskiga och jätterinniga av bären när jag gör dem, och ändå så använde jag potatismjöl igår... Hm. Antar att jag får dra till med ännu mer potatismjöl om det ska bli nån lyckad paj. Ska bli paj-master. Kladdkake-master är jag redan, i alla kategorier!

Nu ska jag dra mig till kylen och sen sätta igång och streama Fråga Olle-dokumentären på Kanal 5 Play, för mina serier på datorn är slut haha. Länge leve snusket!


Knätugg.



Rumpsnusk.


"Cat,
I'm a kitty cat! And I dance dance dance and I dance dance dance!"

RSS 2.0