30 november - den som lever på hoppet kommer dö av svält

2012-11-30 @ 23:06:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

30 november - jaha, så var det med det

2012-11-30 @ 22:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Pratar ju om min skinnjacka, naturligtvis. Minns ni att jag skrev för bara typ en vecka sen att jag skulle trotsa detta med vinterjackan för det inte var okej att plocka fram den redan i oktober, och därför gå tillbaka till min skinnjacka fram tills snön kom BARA för jag känt mig ful och tråkig hela hösten? Well... Det blev ju långvarigt liksom haha.
 
OHWELL, det kommer en ny tid för dig min älskade vän i skinn! Tråkigt bara att vi skulle skiljas åt så snart efter att jag tagit fram den igen. Men eftersom det ligger snö nu och vi träder in i december imorn så känns det ändå okej, det känns lugnt att dra fram michelin-jackan nu. Man vill ju inte frysa sådär mycket faktiskt.
 
 
(Lufsar förövrigt runt i uppsatt hår VARJE DAGJÄVEL numera bara för min utväxt är så brutalt äcklig att jag knappt står ut med att kolla mig själv i spegeln. Och jag som hatar att ha håret uppsatt - ont i hårbotten, mina bebishår syns och hela pannjäveln blir typ enorm?!  Det enda negativa med att ha svart hår och egentligen vara mellanblond: utväxten blir så fruktansvärt tydlig. Dröjer ytterligare 12 dagar tills jag har råd att lägga pengar på det. Då ska det bli en ordentlig genomfärgning.)
 
 
(Och ja, tycker om att posa på toaletten inne på AF.....)

(Tycker också om, paranteser.............)

(.)

(Hatar dock rosa mobilskal och rosa överhuvudtaget. Påminn mig om att jag ska köpa ett nytt efter jul)

30 november - så kom vintern

2012-11-30 @ 21:44:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Känns alltid lika magiskt när första snön faller. Det kändes så oväntat i år också, är det inte lite tidigt? Eller är man bara så van vid att vintern inte brukar komma förrän skitsent här i södra Sverige? Hur som så blev jag helt mysig och varm i magen igår när jag hade adventsstädat och julstökat hela dagen, och så kom snön. Har nu hållt på och städa och plocka i tre dagar, men jag har tagit det ganska lugnt så det är därför det tagit lite tid.
 
Idag blev jag äntligen klar - julpyntet har börjat komma upp så smått, advensstjärnan är uppe (även att jag ska köpa en ny pappstjärna till den tror jag för tycker inte riktigt det gulvita passar till årets gardiner), advetssljusstaken är proppad med mossa och redo att tändas imorgon bitti till frukosten... Monterade även upp en ljusslinga på balkongen som jag fick i julklapp av Sofie för två år sen, den är jättefin för den ser ut som istappar och det blev så himla stämningsfullt tillsammans med snön.
Ska väcka älsklingen med frukost på sängen tidigt imorgon, och så ska vi se julkalendern tillsammans har jag bestämt. Sen ska jag bara mysa hela dagen innan vi åker in till stan framåt kvällen och går på julbord tillsammans med mamma och Mats som är så snälla och ville bjuda oss på det.

Mysigaste första advent på länge känner jag på mig!
 
 

28 november - jobbsökande

2012-11-28 @ 16:44:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blev ingen uppdatering igår då det var full rulle hela dagen. Inne tidigt i stan, väntade på Madde på Baronen (dvs satt på en bänk och spelade "Shoot Bubble" i 45 minuter), sen åkte vi till Arbetsförmedlingen på Drop-in. Tog massa lappar med jobbannonser, och pratade med en jättetrevlig och positiv handläggare - stoppa pressarna, alla är tydligen inte drakar!
 
Lämnade tillbaka "50 nyanser..." till Madde, och fick bok nummer två med mig hem. Sen var jag på stan med mamma en sväng innan jag åkte till farmor och åt upp hennes Geisha-choklad och hämtade julsakerna. Kartellen var med i lurarna hela dagen.
Och idag har jag tvättat och städat. Kul liv. Har nyss sökt 5 jobb också, ska eventuellt söka två till också men måste ha ett bloggavbrott kände jag, och laga mat med. Snälla ni, håll tummarna för att jag får ett jobb nu för såhär kan man fasen inte ha det längre....
 

Känner typ såhär. Vill ha ett jobb nu.

26 november - haha asså ärligt

2012-11-26 @ 19:57:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vad är detta?! Helt slut, dödstrött. Skulle kunna gå och lägga mig nu! Kollade på klockan för typ en timme sen, blev så jävla besviken när jag såg att den bara var sju, HAHA. Men jag kan ju inte sova än. Då vaknar jag ju skittidigt imorgon...

Näe, nu ska jag ta mig en promenad till kylen och se om jag hittar nåt att knapra på. Sen ska jag se på Burlesque. HEIDÅÅÅÅÅ
 

Vill kidnappa med mig min snubbidoo från datorn, men det lär väl bli svårt...

26 november - ånger & kamp

2012-11-26 @ 00:08:03
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Det som spelas allra mest här hemma i musikväg är absolut svensk hiphop, för mannen har de dominerande högtalarna och då får man tydligen bestämma vad som ska spelas haha!
 
I vilket fall - idag har han spelat Kartellen's nya album. Och jag gillar det skarpt! Tycker alla ska ta sig en liten lyssning för det helt sjukt bra. Nu ska jag bädda ner mig, ska stå på gymmet vid 08:00 imorgon så måste ju vara pigg! Natti på er mina barn!

25 november - en novell

2012-11-25 @ 22:43:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har en såndär funderarkväll, då jag har jättemycket jag vill dela med mig av. Vill skriva jättelångt och passionerat om nåt som berör mig. Därför tänker jag göra det.
 
Jag fick ett jättefint sms av min bästa vän Sofie idag. Vi satt nämligen på bussen tillsammans igår, och så kom vi in på detta med att säga ifrån till folk och kunna stå upp för det som inte är okej, och att kunna ställa folk mot väggen när de betett sig illa eller konstigt mot en. Jag sa då att jag tyckte det var så roligt att se hur Sofie har växt på det planet, för när vi lärde känna varandra så var hon verkligen helt tvärtom på den punkten och jag var mer den som styrde och ställde med folk och inte var rädd för att säga ifrån. Numera kan jag säga att det snarare är hon som tar tag i saker direkt när det är nåt som inte känns okej för henne, oavsett om det gäller vänner eller bekanta. Sen ringde Frida och jag pratade med henne lite, och sen slutade vi prata om detta.
 
Men i vilket fall så smsade Sofie imorse, och skrev jättelångt och fint om att det är min förtjänst att hon har blivit den hon är idag på det sociala planet, att jag visade henne att det fanns en annan värld och att hon förr om åren kunde tänka att hon önskade att hon kunde säga ifrån till folk som jag gjorde. Att jag ska vara stolt och ta åt mig, att alla borde ha en vän som mig.

Förstår ni hur rörande detta var? Jag blev helt tårögd och kände mig så jävla lycklig över att jag har så fina vänner. Och jag kan omöjligt ta åt mig äran för nåt sådant, jag blir helt... Aa jag vet inte. Helt sjukt, min fina Bödde vad jag älskar dig <3
Jag är så jävla glad att jag hamnade i samma klass som dig på högstadiet. Idag ser jag tillbaka på vår högstadietid och känner att det var fan tur att du var så ihärdig och aldrig gav dig fast att jag inte alls ville vara din vän från början, haha! Och jag vill tacka dig för allt du och din fina familj någonsin gjort för mig, ert hem är verkligen mitt andra hem och både du och dina föräldrar har alltid fått mig att känna mig välkommen, trygg och omhändertagen. Tack Sofie, tacktacktack! För att du alltid ställer upp, ger råd, hjälper mig när jag behöver, skrattar med mig och göder mig när jag kommer hem till er haha. Bästis <3
 
Emmaboda -11

Min 19-årsutgång, då jag glömde legget och fick åka hem


Pussiga i Nybro <3
 

Karatefylla i Oskarshamn - extremt emo, Rekordelig's 7.0% skogsbärscider, julgransdansen och blev bestulen.
 

Nyår 2010-2011, min bh var svartrosa och syntes igenom på alla bilder med blixt. Såg även oförberedd ut på alla bilder från den kvällen. Glömde dessutom min dricka TVÅ gånger, det blev i princip nyktert.
(HAHA dundertutten på denna?! Önskar tillbaka dem buhu </3


Studenten 2011. Bästaste <3
 
 

HAHA, lite såhär vi brukar se ut. Sofie har MÅÅÅÅÅÅNGA såna här bilder. Alldeles för många. I love you rävbur.

25 november - min bästa vän

2012-11-25 @ 18:03:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 

25 november - filmtime

2012-11-25 @ 12:25:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Jag vet inte om jag är dålig eller så, men jag har faktiskt aldrig sett "The Nightmare before Christmas"..... HAR DOCK ALLTID VELAT?! Minns ni de där små reklamerna med filmsnuttar ur kommande filmer som alltid visades på VHS:erna när man kollade på film när man var liten? Jag tror det var på min Lejonkungen-VHS som denna reklamen var med, och jag tyckte alltid den såg så spännande ut! Och han pratade så gulligt, haha! Men jag vet inte hur bra jag var på att framföra önskningar då till mina päron - jag fick den aldrig ialla fall och har nu i vuxen ålder tagit mig i kragen och faktiskt planerat att se den.
 
Så det ska jag göra nu.
Så vet ni.

25 november - igår

2012-11-25 @ 12:06:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Hej katter! Igår kväll rockade jag röda läppar i ca en och en halv timme innan vi käkade tacos och allt försvann, haha. Sen orkade jag aldrig smeta på nytt. Hyser någon slags hatkärlek till läppstift - jobbigt som fan att ha på sig, men snyggt som tusan!
 
Väl hemma hos Tessan hade vi det trevligt, jag var nykter hela kvällen och lyckades dricka upp en hel stor flaska hallonsoda själv, HAHA fattar knappt hur det gick till för jag var bara på toaletten en gång. Men det var ju så små glas vi drack ur, så jag fyllde ju på nytt hela tiden och rätt som det var så fanns det bara en liten slatt kvar... Så  kan det gå!

Vi spelade ialla fall "Med andra ord" och "Jag har aldrig...", vilket var sjukt kul! Och när typ halva gänget skulle till stan så följde jag med bara en kort stund för att lösa ut mina (hehe, Mats..) spelmarker. 150 kr rikare och 45 min senare tog jag sista bussen hem till Blomstermåla vid halv tolv, tog en huvudvärkstablett när jag kom hem och somnade med katterna på mig.
 
Idag har jag fortfarande migränhuvudvärk så får väl leva på Ipren idag, känner mig otroligt slö och bakfull fast jag bara drack läsk hela kvällen... Måste vara sockret och att jag skrattade så mycket, haha! Det var så roligt att träffa Fia igen också, vi var ju bästisar när vi var små och jag fortfarande bodde på Öland, så vi skrattade helt sjukt mycket åt gamla minnen! Roligt också att de skaffade hund när vi fortfarande var kompisar, och att han finns än! Så hade jag glömt bort vad han hette - visar sig att han hette Figge OCH DET DÖPTE JU FÖR TUSAN JAG MIN KATT TILL BARA FÖR EN MÅNAD SEN?! Hur sjukt, hahaha!

24 november - planer för dagen

2012-11-24 @ 11:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Lär troligen inte uppdatera mer idag, så antar att jag återkommer imorgon! Ha en gosig lördag, kitties!

23 november - nu får det bli ändring

2012-11-24 @ 00:22:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känner att jag måste ta itu med min foto-torka snarast. Detta duger inte längre. Minns hur jag höll på förr och tog massor av självporträtt - egentligen inte för att man är egenkär som många vill tro utan snarare ett sätt att förmedla känslor på exakt det sättet jag vill förmedla dem. För mig fungerar det inte att fotografera någon annan, typ en kompis, och be hen stå si eller så. Bilden finns redan i mitt huvud liksom och fotograferandet blev liksom min ventilationskälla. Jag saknar verkligen det där.
 
Måste hämta mitt stativ hos pappa imorgon och sen sätta igång, nu är ju den bästa årstiden att ta utomhusfotografier enligt mig. För en fattig hobbyfottograf som mig, som inte har råd att investera i dyr utrustning så får man förlita sig enormt på ljuset som finns. Så imorgon - då jävlar! Ska sätta kameran på laddning direkt faktiskt.
 
 

23 november - gos

2012-11-23 @ 19:40:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Asså åh. Gose-Zhantos. Vad skulle jag göra utan katter i mitt liv? Har haft dem runt mig i princip hela mitt liv. Minns än idag när mamma fick en kattunge, den första katten som var min. Som jag hade längtat. Han var svartvit, orolig och så himla liten - och jag döpte honom till Findus för jag hade alltid velat ha en katt som gubben Pettson hade i sagan. Som pratade och allt. Tyvärr pratade ju inte Findus som mig, men han jamade ju konstant och jag älskade verkligen den katten över allt i hela världen. Grät nästan ögonen ur mig när vi hittade honom påkörd, men då hade han åtminstone levt i nästan tio år med oss och han hade ju haft det bra.
 
Kommer aldrig kunna leva utan katter omkring mig. Den kravlösa kärleken man får tillbaka från dem är nåt jag aldrig vill vara utan. Och som Zhantos - att vakna med honom PÅ sig med den stora burriga svansen som killar en i ansiktet som en liten dammvippa, och Figge som ser ut som en mumsig liten kolaglass i pälsfärgen och som spinner så högt så man får höja tv'n. Att de helst vill ligga i mitt knä när jag sitter vid datorn, helst samtidigt och på varandra för att få plats, och att de alltid ska stå runt fötterna på en när man är i köket fast att man jagar ut dem minst tio gånger varje gång tills de trumpna sitter utanför dörren och blänger på en för att de inte får vara med... Åh! KÄNNER MIG SÅ BLÖDIG NU BUHU <3 <3

23 november - dagsutflykt

2012-11-23 @ 19:16:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Inte fått mycket gjort i denna dag, inte.



Roligaste som hänt idag är:

- Vaknat av att det borrades nere i tvättstugan (igen) kl 08.

- Spelat Sims 3 (äntligen fått ordning på husjäveln)

- Försökte skruva isär min dator för att rengöra den från damm, men upptäckte att tre skruvar var av pyttemodell och vi har ingen sån liten mejsel. Skruvade tillbaka alla skruvar igen.

- Åkte till Ålem bara för att de har ICA-butik och för att de har billig kattmat. På hemvägen råkade jag hoppa på fel buss och kunde hamnat i Timmernabben om jag inte hoppat av vid E22:an, dessvärre fick jag vänta i en kvart på att en ny buss skulle komma. Och att stå ensam i mörkret ute vid Ålem E22 är ingen höjdare vill jag lova. Tur det bara var en kvart liksom.
 
- Fått en jätteliten fiol av mannen (se bild). Så liten att den inte ens syns. Finaste gåvan jag fått!
 
Mini-fiolen.

23 november - Kent

2012-11-23 @ 01:20:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

 
 
 
"Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu? Jag väntade mig ingenting

Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser
Och hundratusen röster skriker efter något mer

Snälla säg det igen,
och säg det igen
Snälla säg det igen,
snälla säg det igen
Snälla säg det igen,
snälla säg det igen

Hur tänker du nu?
Jag väntar mig en värld
Hur tänker du nu?
Hallå, är det nån där?
Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål
som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på .."
 


Kent-kväll. Bjuder därmed på en bild från tidernas begynnelse - 15 år och blond i den berömda "emofilten".
Nystartad karriär som Kent-fan.

Och det känns som hundra år fast ändå som igår?
 
 

23 november - arg på datorsatan

2012-11-23 @ 00:53:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
GRRRR. Började bygga på ett hus i Sims när jag var hos Sofie idag, och när jag kom hem så fortsatte jag att bygga... Plötsligt bara dog datorn?! Hade suttit nästan två timmar liksom, och inget sparades ju såklart. FAAAN. Startade upp spelet igen ialla fall och gjorde om det mesta som försvann (tack och lov inte så jättemycket ändå), men sen tröttnade jag så ska gå och sova nu. Imorgon ska jag skruva isär datorhelvetet och rengöra den så fläkten kan andas normalt.
 
Annars har dagen varit bra! Slänger därför upp en bild från tidigare idag som kan bevisa detta. Godnatt barn.
 

22 november - Simsdejt med Sofie

2012-11-22 @ 13:32:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Holaaaa! Åh jag längtar helt sjukt mycket till julen nu. I år är jag faktiskt positivt inställd, jag ska vara hos mamma och Mats och jag känner på mig att det kommer bli jättemysigt. Frågade om mannen ville följa med, men han skulle vara med sin familj och det förstår man ju att man inte vill bryta sina traditioner sådär liksom. Längtar jättemycket ialla fall! Julpynt, fina kläder och en fin gran. Ska göra massor av julgodis! Och sen ska man ligga hela annandagen i soffan och livnära sig på julmust och Aladdin-asken. Kommer bli asum!
 
 


Nu ska jag däremot hoppa in i duschen och göra mig iordning lite, ska nämligen iväg till Sofie nu i eftermiddag och spela Sims i några timmar! Hörs sen puddingar!

21 november - ny header, TJOHOO!

2012-11-21 @ 17:52:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Efter att ha planerat en ny header gaaaaanska så länge nu, så kom jag äntligen till skott. Ironiskt att jag pillat med flera andra exemplar med bilder på mig själv, mannen, katterna... Och sen känt "mjäääää" och aldrig laddat upp den. Gjorde denna som allra hastigast igår kväll typ, tog ju kortaste tiden ever och kom fram till att den nog blev rätt schysst ändå. Så får det alltså vara nu, tills vidare.
 
 
Nu ska jag improvisera fram nån mat. Lutar åt baconlindad varmkorv och pasta. Lyxig mat á la arbetslöshet.
 
 
 
Tja.

21 november - tråkigaste hösten ever

2012-11-21 @ 17:43:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag vet inte, men jag är så jävla irriterad på på hösten detta året. Hittills i mitt liv har jag alltid älskat hösten, och nu på senare år lite mer då jag insett att jag trivs bättre rent klädmässigt denna årstiden än vad jag gör under t.ex sommaren. Så jäkla skönt att kunna klä på sig tjocka tröjor under skinnjackan, gosa runt i tjocka halsdukar och betrakta mina kängprydda fötter på ett regnigt underlag.
 
Har därför kommit fram till att detta årets irritation måste vara vinterjackans fel. Den jäveln. Men det var ju så galet kallt där ett tag. Men nu när man gått runt i ful dunjacka i en månad och inser att det faktiskt är en bra bit kvar utav hösten så blir jag lite bitter. Vinterjackan är varm, gosig och alldeles super under vintriga dagar - men det är INTE OKEJ att jag plockade fram den redan i oktober. Så känner jag. Känner mig som en tjock Michelin. Tänker därför bosätta mig i skinnpajen igen tills snön kommer, HA.
 
 
Nån dag i början på oktober, innan det blev sådär förbannat kallt och plötsligt blev normaltemp för årstiden igen...
 
(OCH JAA, tröjan är hundra år gammal och har dessutom blivit för kort. Ser ut som att jag köpte den när jag var 12. Det gjorde jag inte. Finns alltså en anledning till att jag bär den till så höga jeans.)

20 november - mobilinlägg

2012-11-20 @ 16:38:24
Kommentarer (0)
Tjoflöjt. Här sitter jag och roar mig. Idag är det kalas och jag skulle göra tårta med farmor. Stressade som ett djur idag för jag skulle hinna möta upp mamma innan jag skulle till farmor. Hann ändå inte, för farmor hann göra hela tårtan själv. Frågar när själva kalajset börjar. "Inte innan fem", svarar hon då. Okej. Jättebra. Bra att jag stressade och då och hon hade så bråttom med tårtan.

Har nu suttit i snart två timmar och inte gjort ett skit. / Bitter och tårtsugen.




20 november - four year strong

2012-11-20 @ 01:03:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 

20 november - kattkärring

2012-11-20 @ 00:44:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Eftersom jag inte har nån fritid och även en relativt ny telefon, så kommer det sig rätt naturligt att jag börjat fotografera mina katter i alla möjliga sorters vinklar och i olika vardagsmönster. Dock oftast när de sover för bara då är de stilla. För de som är intresserade så har de även slutat bråka så mycket som de gjorde i början, nu är de mer broderliga och busiga även om Zhantos fortfarande tar i lite för hårt ibland. Och att han faktiskt vill sätta på Figge ibland. Måste kastrera den jäveln snart. Ulla-Ugglan verkar vara ett minne blott.
 

 
 
Nejmen faktum är att Zhantos faktiskt har blivit jättemysig nu de senaste veckorna, så jävla skönt att slippa bli anfallen varje gång man reser sig och ska gå genom rummet. Längtar tills Figge växer till sig och blir stor också, sa idag till mannen att det ska bli så kul att välja halsband till lillkissen och sen se dem skutta runt på gräsmattan tillsammans här utanför sen om några månader, ÅÅH man känner sig nästan som en stolt förälder hahaha!
 
Vaknade dock inatt av att båda katterna låg på mig. PÅ MIG alltså. Den ena i fejjan och den andra på bröstet. På ena sidan var väggen och från andra hållet låg mannen och tryckte som fan på mig, och varmt på det också - herregud fick knappt luft haha!

Kommer nu på mig själv med att ägna ett helt inlägg åt mina katter som typ ingen bryr sig om. Åh. Jag är en tragisk männniska. Snälla säg åt mig att sluta, HAHA.....
 

19 november - tillbaka efter helgen

2012-11-20 @ 00:29:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hallå i holken! Då var det måndag igen. Inte för att det spelar särskilt stor roll för mig egentligen då jag är "ledig" varje dag pga brist på arbete. Hur har er helg varit då? Toppen? Botten? Min har varit både och (OJ OVANLIGT AMANDA du är ett vandrande hormon-monster), men som vanligt så utelämnar vi det tråkiga och tar bara upp det roliga istället för det är ju faktiskt mycket.... roligare?!


I fredags var jag ju som sagt med min kära mor på Hansa City. Då såg det ut såhär:
 
  
Två oskarpa bilder på mor min, som jag tvingade göra fula grimaser. Vi köpte ett sexpack chokladbollar på IKEA och så satte vi oss och åt upp dom på en bänk. Sen skulle vi åkt och tränat. Men det orkade vi inte. Så vi gick iställer runt hela Hansa i butiker och kollade och pratade och skrattade jättemycket. Var så kul att få umgås sådär igen med mami, vi gör det alldeles för sällan! Har varit sjukt mammig nu på senaste, vill typ fälla en liten tår varje gång jag tänker på henne?! :') Åh lilla mamma. Älskar dig så mycket! <3

I lördags så stack jag till stan rätt tidigt och mötte upp Madde, saknat den kvinnan! Christopher har nu börjat skämta om att vi är lesbiska så mycket som vi hör av oss till varandra nuförtiden, "Jag svär att du är lebb!" HAHAHA. Mycket roande tycker vi men ej sant. Hur som så åkte vi även förbi farmor och käkade kroppkakor där med pappa, bror och A. På kvällen väntades förfest hemma hos Madde med hennes systrar innan vi drog in till stan och för att kolla in Björn Rosenström som spelade på Sandra. Hade en toppenkväll faktiskt, och tack snälla Maddelajn för du bjöd! <3 Jag gottgör tusen gånger om sen när jag får chansen haha!

 
 
Och typ tio minuter efter denna bilden så blev besvärelsen stor när en snubbe som var två meter hög och typ lika bred bestämde sig för att limma på en brud som stod längst fram. Kul för honom men inte för oss som inte såg ett skit bakom honom. Sen la han värsta äggprutten som var något av det värsta jag känt i stinkväg, och sen gick vi därifrån och satte oss istället. Tack långa killen. Tack.
 

Har haft mysigaste dagen idag! Mannen väckte mig vid typ sju av nån anledning, men vi låg och kollade på Vakna med the Voice och jag fick frukost på sängen! Bästa <3 Och sen har vi faktiskt bara suttit i sängen hela dagen och pysslat med allt möjligt - spelat, surfat, kollat film, gosat, ätit och jag har börjat läsa "50 nyanser av honom" för Maddes syster Maria var så himla snäll och lånade ut den till mig! Snart utläst dock, hehe....
Imorgon ska jag iväg igen. Då ska jag baka tårta med farmor och sen fira Isak som fyller år och även pappa som fyllde för nån vecka sen. Lär bli mys!
 
 

16 november - hansa

2012-11-16 @ 10:22:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Ska hinna duscha och göra mig iordning på 40 min. Lycka till säger jag. Hej!
 
 
 
Slänger upp en bild på My, Sofie & mig - 5 dagars festivalande på Emmaboda 2011 är rätt slitsamt. Jag saknar festivaler.

14 november - fruktansvärd dag på gymmet

2012-11-14 @ 19:42:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tog upp träningen idag igen, och helvete jag ska aldrig mer göra ett uppehåll. Fyfan så jobbigt det var! Presterade riktigt uselt, och dessutom var det skitmycket folk idag så man nästan fick stå och köa och BLÄ - det var ingen rolig gymdag. Men nu har jag satt igång ialla fall. Ser fram emot helgen:

Fredag: Näsya gympass med mamma, Hansa City innan på dagen
Lördag: Björn Rosenström på Sandra med Madde, för hon ville gå och bjuder mig som en förtidig födelsedagspresent, HAHA tidigaste presenten någonsin tror jag! Men jag peppar! Av nån anledning så kan jag ju flertalet Rosenström-låtar utantill, troligen är det väl för Frida L gick runt och sjöng på alla hans låtar i typ mellanstadiet så man till slut lärde sig dem hahaha!


Har förresten fortfarande inte hört nåt från min handläggare på AF. Värdelöst. Och denna gången tänker jag faktiskt inte höra av mig igen, tycker liksom inte att det är jag som ska behöva jaga dem när det är jag som ska ha hjälp.
 
 
 

13 november - naken video

2012-11-13 @ 22:29:31
4. Musik
Kommentarer (0)
 
 



Haha åh. Kan absolut föreställa mig själv svänga mina lurviga till den här låten. Vill ni titta på videon så får ni pluppa upp den på Tuben istället, inte för att den innehöll nakna damer och män som skuttar runt utan för att hela videor ser så fula ut i inlägget, HAHA. *ytligbloggarE*

På tal om naket så svängde jag, mor och Mats in på biblan i Lindsdal idag och väntade lite på min buss för det var så kallt ute. Tog en kik efter "50 nyanser av honom", när bibliotekarien plötsligt frågade om vi ville ha hjälp. Mamma var ju ute efter ljudboksversionen, och jag vet inte hur det gick till men någonstans missuppfattade bibliotekarien oss lite och plötsligt hade vi reserverat upp oss på alla tre böckerna, både i bokform och på ljudbok. "Nu får vi ju hoppas att de kommer i ordning också eller alla samtidigt. Fast det gör nog inget om man börjar läsa bok nr två först", log hon när vi gick. "ELLER" tänkte jag.

13 november - keep your head up gorgeous, they'd love to see you fall

2012-11-13 @ 20:53:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Bjuder på en gammal bild från ajfånen, då detta är mitt allra vackraste jag!
 
Iall fall - inte fått särskilt mycket gjort av det jag skulle idag. Åkte till mor, handlade, men inte så mycket mer än det! Blev vansinnig som ett djur när jag skulle åka hem.... Bussen från Dalen var 10 min sen, och jag insåg redan när vi åkte ut ur Lindsdal att denna nya busschaufför med flaskbottnar till brillor inte skulle hinna in till Kalmar tills tåget skulle gå. Tog fan en halvtimme från Lindsdal, och 10 min försening på det. Helvete. Fick ta en buss istället, och fick då sitta och skämmas över att min grillade kyckling i matkassen började lukta i halva bussen samtidigt som jag oroade mig över glassjäveln som då inte hade sett en frys på typ en och en halv timme. PLUSSSSSS att min telefon laddade ur. Balle. Allt var rookie-busschaffisens fel.
 
Har nu avnjutit god mat, ska hugga in på glass och sen dra igång Grimm med Figge-busen på magen. Börjar tycka om den där katten mer och mer, haha han är så mammig! Världens separationsångest har han med, blir jätteledsen om Zhantos går ut så då söker han tröst hos mig. Och råkar jag vara instängd på toaletten eller i köket och lagar mat så står han utanför och piper tills man kommer ut. Stackaren, haha! Men han är så mysig så det gör inget.

12 november - lite splittrat och konstigt inlägg

2012-11-12 @ 21:58:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Klockan är bara halv tio. Men om tio minuter kommer den troligen vara en bra bit över tolv och man beklagar sig över vart kvällen tog vägen. Buhu.
 
Åh imorgon måste jag göra massor. MÅSTE gymma. Shit, känner mig som en åldring nu igen - helt sjukt hur stel man känner sig så fort man slutar hålla igång. Måste även till AF och hämta lappar till Försäkringskassan, och sen hem till mamma en sväng. Åker nog redan vid elva om jag ska hinna och samtidigt komma hem i vettig tid.
 
Blir fortfarande lika smickrad och oerhört förvånad, när jag får höra av bekanta och ibland helt okända att de läser min blogg. Hej liksom! Välkomna! Blir så lycklig när ni tittar in här, haha då kanske jag blir Hollywoodfru en vacker dag! HAHA. Skämt. Kommer aldrig bli Hollywoodfru. Kommer skaffa ett fett jobb och tjäna mina egna cash. Så kan jag flytta vart jag vill. Senast häromdagen så berättade min bror att en av hans kompisar läser här, hahaha alltså det är så absurt. Är så jävla nyfiken på vilka ni är. Därför älskar jag att blogga - det är som en liten bekräftelse på nåt sätt. Lilla jag liksom, hur intressant kan jag vara? Love it anyways. You let me shine. Tråkigt nog att ni är så blyga på att kommentera, haha men det gör inget. Statistiken säger sitt liksom. Det stiger ju lite varje dag!
 
Ska nog dra igång nån serie nu, bädda ner mig med katterna. Har mycket att tänka på, det är lite jobbigt men så kan det vara ibland. Saknar mami också, ska bli mysigt att träffa henne imorgon! Saknar även Vampire Diaries, borde börja se om det för saknar att gråta en skvätt i kärleksscenerna, HAHA. Åh, så fint. Puss.
 
 
 
 

 

12 november - Flyleaf

2012-11-12 @ 21:27:00
4. Musik
Kommentarer (0)
 
 
"Det är sidan där man tillägnar någon boken, där man skriver ett personligt meddelande till personen man ger boken till och det är ungefär vad våra sånger är - personliga meddelanden som ger ett litet klargörande innan berättelsen tar fart..."
 
 





12 november - plupp

2012-11-12 @ 20:02:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hej finisar! Åh det var jättelänge sen jag bloggade nu. Spenderade halva veckan hos pappa, vilket var jättemysigt! Hade dock med mig datorn men orkade faktiskt inte ens dra upp den ur väskan. Har ju haft telefonen fastlimmad i näven ända sen i onsdags så hur skulle det gått att blogga då liksom?! Haha.
 
Men jag har som sagt haft jättetrevligt, jag var hemma hos Madde i fredags och käkade tacos och snackade massa skit, haha ni förstår inte hur rolig hon är. Älskar det faktum att vi är precis likadana på så många sätt, haha! Ni ska veta vår humor - galen!
Sen drog vi ut i lördags för jag nämnde att jag var sugen på att partaja. Maddzeleinen skulle ut med sina systrar, så jag fick haka på! Förade ute på Kattrumpan på en födelsedagsfest innan vi drog till stan och kollade utelivet. Träffade knappt en jävel jag kände (hur ofta händer det liksom?!), men vi hamnade hur som på Bistro ialla fall där det faktiskt var en del folk och så fuldansade vi bland 93or och 94or och när vi blev trötta gick vi och satte oss och skrattade åt andra som dansade fult. Höhö.

Nej, idag har det inte varit en produktiv dag. Försöker förbise att jag faktiskt moffar chips just nu. "Vad hände med det nyttig?!" vrålar era nyfikna sinnen säkert, kan då berätta att min nyttighetstarm tog semester utan att lämna ett meddelande, så kan inte direkt säga när det återvänder. På tal om andra som tar semester så verkar min handläggare på AF också ha gjort det - mejlade henne för en vecka sen nu om hur vi ska göra då kursen är slut och vad jag nu ska göra. Inte ett jävla svar. Men å andra sidan så är hon ju sjuk hela tiden och ingen läser ju tydligen hennes mejl då, så jag borde ju inte vara förvånad. Får väl se när hon återvänder från sina sjukdomar. Hoppas aldrig, då kanske jag äntligen får en ny.
 
 
Blandade bilder från veckan som gått:
 
 
 
 
 
 

9 november - mobilinlägg

2012-11-09 @ 08:10:52
Kommentarer (0)
Får ursäkta dålig uppdatering. Men jag har faktiskt varit upptagen och inte suttit vid någon dator så det är därför.

Skaffade ny mobil i tisdags, blev en Samsung Galaxy S3 och hittills är jag faktiskt jättenöjd! Och innan folk drar förhastade slutsatser och påstår att jag bara hittar på när jag klagar på min obefintliga ekonomi, så är det faktiskt så att jag har världens bästa papput som står för sånt tills jag har jobb vilket jag är jättetacksam för! Love you papput!

Har sovit hos pappa nu i två dagar, ska stanna här inatt med. Igår fikade jag i tre timmar med Madde och snackade och skrattade massor! Blir så glad när jag träffar nya människor som man verkligen känner direkt att man trivs med och att man har skitkul ihop, känns som att det händer mer och mer sällan ju äldre man blir liksom.

Nu ligger jag i soffan hemma hos pappa, kollar på The Voice med Glenn uppe i ansiktet på mig som myser. Och Glenn är en katt. Behövde förtydliga det kände jag. Älskar att ha katterna nära inpå, allra helst i ansiktet. Saknar dock mina bebisar hemma (katterna), mest Zhantos egentligen för han har blivit så gosig sen Figge kom in i bilden. Okej ska sluta prata om katter nu... xD


5 november - mysdag i dalen

2012-11-05 @ 23:54:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Så himla mysigt att komma hem till mamma igen, bara om det är för en natt. Få lite käk, få sin tallrik bortplockad och framförallt PRATA. Prata om allt mellan himmel och jord. Det som är så skönt med min mami är att vi kan prata om i princip allt, och är jag orolig eller ängslig över saker så behöver jag oftast bara prata lite med mamma om det så går min oro oftast över.


Ikväll har vi varit och handlat i den kaosartade ICA-butiken som just nu bygger ut, lär säkert bli fint när det är klart men nu är det ju förjävla rörigt. Sen har vi kollat på ny taklampa på internet, skruvat upp en annan lampa i köket och jag har beundrat deras nya tapeter. Druckit kaffe, och mår nu illa av koffeinet (standard, bara att härda ut haha). Pratat, pratat och pratat. Gosat med Felix-katten som nu är uppe i en storlek likt en mindre hund. Gissar på minst 6 kilo, ska försöka komma ihåg att väga honom imorgon så vi kan få exakta siffror för han är helt sjukt fet nu haha!


5 november - new horizons

2012-11-05 @ 22:47:03
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 
Jag är så jävla trött på att vänta med att lägga mig under nålen. Helvete vad det brinner i huden. Känner det som ett personligt nederlag att jag om endast några månader fyller 21 år, och fortfarande inte skaffat mig min första tatuering. Det känns faktiskt fruktansvärt. Som ett svek mot min stil, min musiksmak och allt jag avgudar - jag har ju längtat långt innan jag ens fyllde myndig. Hatar detta med pengar, som sätter käppar i hjulet för allt. Har ju däremot 1000 kr innestående som mamma handhåller så länge som jag fick i studentpresent, men jag vill liksom inte begränsa mitt motiv efter ekonomin och "nöja" mig med nåt litet så länge bara för att. Därför väntar jag tills jag verkligen har cashen till att genomföra det jag vill. Ska det va, så ska det fan va på riktigt. Inget jävla småtjafs.


Har ju hunnit skaffa mig en liten lista på vad som ska genomföras. Se nedan:
 
- Armarna. Vill ju helst ha en sleeve fylld med massa old school-klassiska grejer, lite mainstream kan man tycka men samtidigt ska det vara i min stil. Pistoler, leoprickar och text. På ena underarmen vill jag ialla fall ha rosor, en banderoll och helst ett porträtt på farmor och farfar i black and white.

- Sidan av låret. Dösnyggt. Har inte kommit på vad jag vill ha där än, men det är ju liksom ingen brådska så haha. Helst ska det vara ganska stort så det täcker från höften och ner till halva låret.

- Vaderna. Nästan nere vid fötterna, relativt litet motiv på varsin vad, ca 5-6 cm. Skitsnyggt med bara ben, speciellt i klackar då man får ännu snyggare ben haha. Här vet jag inte heller motiv, funderar mest på text i snirklig stil men då ska det ju vara två relativt korta ord också som inte går runt hela jävla benet, haha har ju pinnsmala vader liksom...

- Övre magen/under boobzen. Här kan det ju bli lite knepigt också, då jag gärna tar hänsyn till tyngdlagen när man blir äldre också hahaha... Vore ju fruktansvärt tråkigt att sitta som 30-åring och två barn senare ha värsta hängpåsarna som täcker tatueringen på mitten, HAHA.
 
 
Tycker nån kan skänka mig pengar, alternativt rekommendera en billig privat jävel som är duktig och noggrann, samt som helst inte smittar mig med hiv eller hepatit med sina vertyg. Eller nej jag tar tillbaka det sista, HAHA studio ett krav!
 
 

4 november - det behöver inte vara så jävla bråttom

2012-11-04 @ 19:05:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Funderar på om man skulle baka en till kladdkaka ikväll bara för att njuta fullt ut av denna helgen och sen köra strikt anti-onyttigt fram tills nästa helg, vet att jag inte borde egentligen men vafan... Har jag bråttom att se resultat eller? Egentligen inte. Ska jämföra mig själv med bilder om ett halvår och se förändringen, ska bli grymt kul och jag är faktiskt övertygad om att min lilla putmage kommer att vara nästan helt försvunnen då. Dessutom är jag ju precis i start-fasen nu, ju längre tiden går och ju mer jag drar ner på sötsaker desto mindre sugen kommer jag ju vara, = inte äta lika mycket skit. Bara det gör ju mycket, herregud jag minskar ju liksom jättemycket i intag bara genom att plocka bort allt godis, allt jag bakar, läsk och saft. Sätter man dessutom in konditionsträningen så borde jag ju rent logiskt tappa "fläsket", haha.
 
Däremot har jag bestämt mig för att inte fokusera på siffrorna. Jag har aldrig i mitt liv varit särskilt fixerad vid min vikt, jag vet själv att jag ligger på en alldeles normal viktsiffra av 53 kg till mina 163 cm. Däremot vet jag att så som min kropp ser ut just nu, det är inte så den har sett ut och det är ju pga allt godis och framförallt chokladen, samt stillasittande. Och det som skrämmer mig mest är hur jag ser ut på insidan - hur mina blodkärl ser ut, hur mitt hjärta pumpar, vart allt detta onyttiga har satt sig någonstans. Jag är medveten om att det inte är så mycket som syns på utsidan, men allt måste ju ta vägen någonstans eller hur? Och så mycket överskott som jag tryckt i mig, det måste ju lagras någonstans?
 
DÄR ligger mitt driv. Jag vill ha en så frisk kropp som möjligt när jag är 50+. Inte känna mig som en åldring redan vid 30. Men självklart känner jag det som de flesta känner, att man eftersträvar att bli liiite smalare, liiite mer nöjd med sig själv, liiite mer attraktiv. Jag ska inte sticka under stol med att jag känner mig sladdrig, även att jag på något sätt absolut inte är tjock. Många kanske suckar nu och undrar hur jag kan sitta och skriva sådär när jag är uppenbart smal och det finns andra som är betydligt större än mig, men det handlar om självkänsla och att faktiskt vara nöjd själv. Känna sig stolt. Och jag är inte stolt över hur jag utan problem kan kränga en hel kladdkaka själv på en kväll och avrunda med en 200-grammares Marabou kvällen efter. Jag vill ändra på det.
 
Och faktum är att nu när jag väl satt igång och fått in rutiner - jag mår så himla mycket bättre på alla sätt! Jag vet inte om det är inbillning, men jag kan nästan känna själv hur kroppen förändras fast att det bara gått några veckor. Mitt sinne känns lättare för varje vecka. Jag sprang i intervaller ner till stationen en dag efter skolan för att hinna med tåget - jag orkade mer än 100 meter och det kändes inte som att jag skulle tappa andan när jag kom fram. Andfådd och svettig, javisst - men jag hade en helt annan ork.
 
Den stora frågan är ju då - ska jag unna mig kladdkaka ikväll också, eller skita i det? Det är en svår fråga. Jag vet att jag egentligen inte borde, men samtidigt - herregud, vem bryr sig? Det är ju mig det handlar om. Grönsaker är nyttigt för kroppen, kladdkaka är nyttigt för själen. Det behövs en bra balans där emellan för att man ska nå sitt mål. Det kanske inte är det optimala att käka kladdkaka två dagar i rad, men what the hell... Jag har ett helt liv på mig. Och så bra som jag mått hittills sen jag började med träningen, så vet jag att det inte kommer vara nåt jag bara kommer sluta med. Jag kommer fortsätta. Men jag tänker inte köra nån Hitler-style på mig själv för det, med en massa förbud om saker jag inte ska äta eller hur mycket jag ska träna. Riktlinjer, men herregud man är ju bara människa.
 

4 november - skrev aslångt och allt försvann

2012-11-04 @ 18:23:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Är ledsen för att jag snålar så med bra bilder och att jag istället slänger upp tråkiga instagram-pics jämt och ständigt. Om sanningen ska fram så handlar det om lathet, och att min kamera varit urladdad i rpincip sen jag tog denna bilden ovan. Ska dock ladda den. Typ imorgon, hehe...
 
Imorgon är det ny vecka, ska inleda den med att samla vuxenpoäng - ringa samtal, gymma och sen dra hem till mamma och kolla på deras nytapetserade kök. Lär bli övernattning också, fett mysigt om ni frågar mig!

3 november - älskade lördag

2012-11-03 @ 12:25:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kan knappt beskriva med ord hur skönt det känns med lördag och helg i allmänhet. Jag som är en typisk hemma-människa uppskattar ju mina lediga dagar enormt mycket. Det är viktigt för mig att vara hemma, helst så mycket som möjligt för det är där jag trivs bäst! Speciellt när jag kanske haft mycket att göra den senaste veckan, som denna: stigit upp vid 05:00 varje dag och sen haft fullt upp hela dagen fram tills jag kommer hem vid kl 19:00. Då väntar småplocket, matlagning, disk och skolarbeten som skulle göras. Sova tidigt och sen upp samma tid dagen efter. Det blir lite påfrestande, ialla fall för mig. Är medveten om att det är så det kommer se ut i princip jämt sen när jag fått ett jobb, men då får man ju ialla fall en lön!

Så nu har jag käkat frukost i typ en timme (yoghurt, smörgåsar och kaffe), kollat lite bloggar och sådär. Ska ta dagen som den kommer idag, så himla skönt! Diska lite, rensa kattlåda och mata katterna är de enda tråkiga grejerna jag ska göra idag, sen ska jag bara kolla serier, kanske spela lite Sims, planera käk, tända ljus ikväll och mysa i pyjamasbrallor. Bästa!
 

2 november - avslut och början på nåt nytt

2012-11-02 @ 21:58:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Sista dagen på kursen idag. Det var lite blandade känslor ändå - kommer faktiskt sakna att inte gå dit och träffa folket, och framförallt Madde! Men vi får se till att ses ändå, har ju lovat att baka kladdkaka haha. På tal om kakor - vi fick wienerbröd idag av läraren som avslutningsfika. Hur gott?! Åt ett och ett halvt, mmmmh kalorier. Sen fick vi reda på att det tydligen inte blir nån praktik, och det var också sådär halvkul fast ändå inte. Gillar egentligen inte praktiker eftersom det ändå aldrig leder till jobb, men samtidigt hade det varit roligt att testa på nåt telefonjobb sådär innan man kanske satsar helt på det. Sen blev jag irriterad på planeringen av det hela, och sen började jag tänka på hur lite pengar jag har, och då blev jag sur och gick och tränade.

Och en störande sak på gymmet som händer VARJE gång jag är där - man står och studsar på crosstrainern, och oavsett (alltså verkligen oavsett) vart jag ställer mig, så kommer det ALLTID en man och ställer sig precis på maskinen bakom. Behöver inte ens vända mig om för att veta vad deras blick vilar någonstans. Och det kan vara helt tomt där förutom jag och så ska det ändå komma nån och flåsa precis bakom... Och det är ingen idé att ställa sig längst bak heller, för då har man fria vikter-delen precis bakom ryggen och på den väggen är det ju en enorm spegel så där blir det ju samma sak. Skit. I-landsproblem.
 
Blev att åka hem till Sofie några timmar också och färga hennes hår samt snacka med hennes päron lite, innan jag åkte hem. Har duschat, småplockat, slängt ihop en kycklingsallad och precis ätit. Blev dundertrött, så trött att jag skulle kunna somna. Gud vad skönt, jag tror jag ska vara så tråkig och gå och sova redan nu. Så kommer jag vakna tidigt imorgon och hinna ha lite egentid och kolla på serier osv imorgon innan jag sticker till gymmet igen för en liten återcheck med tränaren. Natti mina barn, ha en trevlig fredag! :*

RSS 2.0