31 oktober - inspo

2012-10-31 @ 19:24:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 

 
Körde endast kondition idag då jag bara hade en timme på mig, och det känns inte så gutt att stressa sig igenom styrkan bara för att hinna med konditionen också. Det var svettigt och skönt, tar en sväng igen imorgon med och fördriver tiden tills jag ska träffa Frida.
 
Kan även tillägga att jag var fruktansvärt sugen på kladdkaka tidigare idag, men jag håller nog på det till helgen. Måste börja ta det här seriöst!
 
 
 
 

31 oktober - myspys

2012-10-31 @ 18:54:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
Saker ni vill borde skriva upp i era anteckningsböcker:

- Jag är pank.
Mina pengar tog slut direkt när jag fick dem, bara pga den där förbannade interneträkningen. Har inte EN SPÄNN att spendera på mig själv denna månaden. Utan överdrift. Har inte ens råd att lägga hela min del till matkassan... Herregud. Sitter liksom och har lite ångest över att jag kostade på mig nya diskborstar och ljuslyktor på TGR igår för 60 kronor. Då fattar ni kanske. Men aja, så är det att inte ha jobb! Lite surt då jag gärna hade gått ut denna helgen då det firas Halloween på Palace och sådär, men aa. Man får prioritera helt enkelt. Jag får vara glad att jag har ett busskort så jag åtminstone kan åka och träffa folk, så jag får väl nöja mig med det och sen träna massor. Nu är det även det perfekta tillfället att plocka bort sötsaker osv, sån lyx har man inte råd med! Välkommen till det bistra vuxenlivet, Amanda!
 
- Jag älskar ljus.
Och innan jag nu fick reda på min tunna ekonomi för denna månaden, så kunde jag inte låta bli att ta en kik inne på TGR igår, och faktiskt spendera några tior på ljuslyktor. Det är ju nu om nåt man ska mysa med ljus! Har nu ljuslyktor överallt som fladdrar, hade till och med ställt två inne på toaletten - men sen kom jag på att det kanske inte var så smart med tanke på vår automatiska doftspraygrej. Läste på förpackningen där det stod "EXTREMT BRANDFARLIGT - håll på säkert avstånd från antändningskällor!", så jag plockade bort dem igen, hehe..... Hade ju varit tråkigt om hela badrummet plötsligt stod i lågor.
 
- Jag går sista veckan på Lernia's callcenterutbildning.
Och herregud så flummigt det varit, HAHA. Men rätt roligt ändå. Idag hade vi redovisning av intervjuer som vi gjort, och imorgon är det PowerPoint-redovisningar hela dagen. Läraren tror alla är färdiga, men det verkar knappt vara nån som är helt färdig haha... Jag är typ klar, jag ska bara göra en sista touch på min som skulle handla om The Sims. Ska försöka ladda ner en free trial på programmet som jag ju tyvärr inte har, annars får jag väl göra klart den helt imorgon på morgonen innan alla har kommit. Som sagt, jag är ju på plats redan 07:20 - hela 40 min tidigare än vi börjar bara pga bussarna och skit.


Nu har jag skit att pyssla med, så vi hörs och störs imorgon!
 

29 oktober - hej småfolk!

2012-10-29 @ 20:02:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Åh jag har haft en sån bra dag idag! Behövde den där sparken i röven på mig själv igår, haha. Har skojat runt i skolan, sen efter så mötte jag upp farmor, pappa och brorsan hos optikern för att göra ett syntest till körkortet. Hade perfekt syn! Men det var rätt roligt - först tog han ju betalt, och då ropade jag till farmor "Banken!" och då skrattade optikern. Sen skulle jag legitimera mig, men då hade jag ju såklart inte passet med mig så då pekade jag på pappa och ba "Jaha, då får väl du legitimera mig då...!" HAHAHA, herregud jag är 20 år och pappa & farmor får följa med för att sköta det "viktiga"! Sjukt roligt var det. Gymmade efteråt och det var ju inte så jävla effektivt idag kan jag ju inte påstå.... Haha herregud, vad det försvinner direkt?! Kände mig ur-svag idag. Men det tar jag igen imorgon, för då tänkte jag köra ett pass till. Behöver svettas lite på allvar. Sen träffade jag Frida L, det var mysigt och det behöver vi göra snart igen!
 
När jag kom hem tog jag tag i att dammsuga badrummet från kattsandskiten, asså efter endast en dag med kattsand igen så kan jag bara konstatera att jag HATAR det. Det är ju för fan överallt?! Måtte Konsum få in papperspellets-ströet imorgon igen, för såhär kan vi ju inte ha det. Det luktar kattlåda direkt i hela lägenheten! Och påsen är redan slut. Hällvätte, Lars-Olof.
 
Aja, jag har ialla fall städat överallt nu i princip. Fattas bara att dammtorka lite, bädda rent och sen laga chili con carne för första gången i mitt liv tills mannen kommer hem, vi får väl se hur det går... Förhoppningsvis bra. Sen tänkte jag mumsa på A's goda saffransbullar ikväll som hon bakade, fick en hel påse! Bästa hon! Och avrunda med gurkdipp, om jag orkar haha!

29 oktober - back the FUCK OFF, bitch

2012-10-29 @ 18:34:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

28 oktober - jag pekar långfinger åt mig själv

2012-10-28 @ 19:56:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vet du vad, Amanda? Du är en jävla latmask. Ja just det - en latmask! En slö och lat jävla mask. Sluta hitta på ursäkter för allting och kom igång med ditt liv, på riktigt nu! Du kan inte hålla på såhär månad efter månad - ta dig själv på allvar och sluta larva runt. Ja det är jobbigt att inte ha ett jobb, MEN DU ÄR INTE ENSAM OM DET. Du har alla förutsättningar för att få ett jobb, du är bara liiite för oengagerad och bekväm för att orka ta tag i det ordentligt. Och lite oturlig också. Det finns ju hur många människor i världen som helst som kan vara huuur okvalificerade för det jobbet de har, det måste ju betyda att du inte är helt värdelös? Skärp till dig, ryck upp dig, sluta gnäll. Sluta tjata om att du är trött och att du inte har nån energi. Klart som fan du inte orkar något om du bara går runt och tänker att du är så jävla trött hela dagarna! Fixa ditt körkort, svettas som en idiot på gymmet, ge ALLT och för Guds skull... Se till och sök lite jobb nu. På allvar. Du inser ju själv att situationen snart är ohållbar, du kan inte fortsätta göra ingenting såhär!
 
Så se nu för fan till att visa framfötterna på kursen och sen på praktiken. Oavsett vad det är för jobb - ta det! Bara det inte handlar om prostitution eller äldreomvårdnad. Du har en utbildning inom barnomsorg, sluta var så jävla ego och inse att man måste börja någonstans. Börja på botten och fortsätt därifrån. Du har ett sjukt driv när du vill, Amanda. Du kan så jävla mycket när du verkligen lägger ner tid på det, du fattar inte ens själv hur mycket du kan få uträttat om du bara sätter igång. Du är en utåtriktad, glad och fullkomligt kompetent ung kvinna - se till att utnyttja det och visa alla jävla drakar på diverse myndigheter att du klarar detta. Ett och ett halvt år har gått, det får vara någon måtta nu.
Ryck upp dig förfan! Så kan du bli Hollywoodfru sen.

MVH / Ditt samvete
 
 

28 oktober - inspo

2012-10-28 @ 15:48:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Imorgon drar jag igång med träningen igen. Blev inte av alls förra veckan, med magproblem, katter som skulle tas hem, hemmastudiedag och allt var det nu var... Men det är bara att ta tag i det igen! Ska bli riktigt jävla skönt. Känner mig peppad och motiverad, nu ska vi bli av med magfläsket!
 

28 oktober - snusk-Sverige

2012-10-28 @ 14:22:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det här med den där porr-boken "50 shades of grey" eller 50 nyanser av honom som den heter på svenska.... ALLA LÄSER DEN. Och jag känner mig fett utanför som inte gör det än. Vill ju hänga med Alla bara pratar om hur bra den är, amen självklart - det handlar ju om sex! Alla tycker sånt är roligt oavsett om man vill medge det eller inte, haha! Se bara på alla sex-program som kommer och går på TV - "Fråga Olle", "69 saker du vill veta om sex", "Sex ljuva sex"... Allt är så sexifierat. Men det är ju för att det går hem hos alla. Även hos mig som är typ världens prydaste kvinna och som tycker sånt nästan kan vara pinsamt att prata om med mina vänner till och med, HAHA. Men det är ju roligt.

Men för att gå tillbaka till den där boken - ångrar att jag inte köpte den när jag hade pengar. Nu kommer jag inte ha råd förrän alla har läst den och så är man jättefter, haha. Ni får hojta till om ni råkar sitta på ett exemplar som jag kan få låna, jag vill veta varför denna boken är så himla speciell. Så kan jag skriva en liten recension sen.
 

28 oktober - premiärutgång

2012-10-28 @ 13:52:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Idag var det ute-premiär för båda katterna, fast på olika sätt. Zhantos har bara varit ute i koppel hittills, förutom när han har varit hos mamma eftersom de har trädgård och sådär. Figge har inte varit ute alls sen han kom hit. Men idag så fick Zhantos sätta på sig sitt fina röda halsband med bling på och gå ut alldeles ensam ute på balkongen! HAHA, något flickigt med rött halsband, men det var ju för att vi trodde han var en hona från början... Jag som dessutom ville ha ett knallrosa, det var ju tur mannen övertalade mig!

Sen blev Figge nyfiken och lite ledsen, så jag satte på honom koppelselen och band fast honom precis vid dörren med den lite öppen så de kunde vara på balkongen båda två och utforska lite. Det märks på Zhantos att han gärna skulle vilja röra sig utanför balkongen och skutta ute på gräsmattan vilket jag mycket väl förstår, men vi måste skaffa en bräda från balkongen först.
 
Nu har Figge däckat i katthuset (där han ligger på bilden), och Zhantos kom och la sig på mina fötter. OCH DÄÄÄÄR bröts tystnaden av att mannen drog av sig hörlurarna och drog upp sin musik det allra högsta. Alla katter flög. Nu ska jag säga åt herren att sänka musiken, dra upp Zhantos-katten i soffan och sen dra igång American Horror Story som jag såg att en läsare kollade på. Jag är ju en sucker för allt sånt trots att jag blir livrädd så nu måste jag ju kolla om det är nåt att ha!

27 oktober - frost

2012-10-27 @ 11:28:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Holaa! Min mage är på bättringsvägen idag, så jäkla skönt verkligen. Det är så himla sjukt hur magen påverkar hela kroppen, man blir helt handikappad om den är ur balans. Äter mumsigaste frukosten nu bestående av frökusar och proviva, omnomnom!

Och katterna har knappt haft en lugn stund sen jag kom hem vid kl 19 igår... Alltså herregud, fyfan vad dem är jobbiga emellanåt när de kommer igång haha! Springer runt, brottas, jagar varandra, välter saker i fönstret... Finns ingen ände på hyssen! Och så kunde jag inte sova inatt heller så somnade inte förrän tidigt imorse. Men det hänger troligtvis ihop med att jag varit ensam inatt när C var ute igår, brukar alltid ha svårt för att komma till ro och somna då.
 
Vad händer idag då? Det är en bra fråga. För en gångs skull så är det inget speciellt som jag borde göra, mer än diska och mata katterna och sådär. Så troligen kommer jag ligga här hela dagen och ta igen nattsömnen jag knappt fick, glo på nån serie och sen kanske gå ut och gå lite. Ha en mysig lördag!
 
Får be om ursäkt för tråkiga instagram-bilder, men mitt minne i mobilen är fullt och jag kan bara ta nya bilder om det är genom instagram HAHA.

26 oktober - balledag

2012-10-27 @ 00:49:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Mått illa och mått skit. Magjävel. Åkte till farmor för att få tröst och bli kurerad då både mitt kylskåp och plånboken ekar tomma. Kom hem med två olika proviva och vanlig apelsinjuice, en burk hemgjord kräftsoppa, en påse bröd (FRÖKUSAR <3<3<3), ostkaka och toalettpapper, HAHA. Tog även med mig min tjocka vinterjacka eftersom vintern tydligen bestämde sig för att komma tidigt till Kalmar. Sen fick jag en ny väska, eftersom farmor mår så dåligt av att veta att jag släpar runt på två väskor eller plastkassar de få gånger jag ska någonstans numera hahaha! Helst har hon ju velat köpa en såndär tantväska i plast och med hjul som är som en enorm shoppingväska, men det har jag sagt att hon inte fick. Så nu köpte hon en rutig och verkligen stor axelväska, höstig och bra. Kan släpa med mig halva bohaget nu om jag skulle vilja!

Mannen har inte varit hemma ikväll heller, utan han är ute på partaj med en polare. Katterna har röjjt runt som att det inte finns någon morgondag. Och jag ska faktiskt krypa ner nu då jag börjar bli rejält sömnig, godnatt pruttisar så hörs vi imorgon!

26 oktober - det där med "fyllegubbarna"

2012-10-27 @ 00:37:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tror att nästan alla helst håller sig undan, ryggar tillbaka, ignorerar eller helt enkelt går därifrån, när det vid olika tillfällen dyker upp fulla män (eller kvinnor) som ska börja snacka. Oftast är de rejält berusade eller narkotikapåverkade, de kanske vinglar eller har svårt att stå upp, sluddrar och kan lukta illa - och mitt i allt detta försöker de hålla en konversation där de inte ens minns vad varken de själva eller jag har sagt efter två minuter. Många gånger går man helt enkelt därifrån - för klart man känner sig besvärad och i vissa fall kan det ju också vara obehagligt när främmande människor dyker upp från ingenstans och vinglar och nästan sätter sig i knät på en.

Men sen finns det ju de personerna med alkoholproblem, som ändå kan hålla en konversation. Den kanske inte är så innehållsrik många gånger, men de klarar ändå av att prata. Och nu kanske ni tycker jag är jätteknäpp, men idag pratade jag med en man. Har alltid varit typ rädd, känt mig besvärad och helst velat ursäkta mig och gå därifrån när det kommer fram "nån jobbig full typ" som ska börja prata om massa konstiga saker. Men han var inte besvärlig egentligen, mer än att han var full då såklart. Och han frågade om jag tyckte han var besvärlig. Jag sa nej, "då säger jag till så får du gå", och det tyckte han var en bra inställning. Han berättade att han missade sitt tåg tidigare idag, för att han varit för full. Och nu skulle hans "kärring" bli sur. Jag frågade vad hans fru hette, han berättade. Och så frågade jag hur länge de varit tillsammans, han svarade sen i vintras och tillade att det var toppen. Han hade barn, och barnbarn. Frågade om han fick sitta bredvid mig på tåget. "Du får säga nej! Säg om du inte vill!"

"Tror du jag hinner till systemet?" frågade han.
Jag kollade på klockan, tjugo över sex. Upplyste honom om att det i stan hade stängt, att det vid Giraffen hade öppet till sju.
"Va?! Men dit är det ju skitlångt! Äh, jag får köpa en öl på tåget. Höhö."
Sen öppnade tåget, vi gick dit och han skulle gå och fixa den där ölen. Jag satte mig. Och sen glömde han bort mig. Jag var inte ledsen över det, troligen hittade han någon annan att prata med. Jag kände mig nöjd över samtalet, och på nåt sätt tror jag han var det också. Han var ju inte farlig. Även att jag vet att man bör ju passa sig, speciellt om man är som jag - ung tjej.

Men på nåt sätt tyckte jag det var intressant. Plötsligt såg jag inte bara honom som en person med ett alkoholmissbruk - han hade ju en kvinna. Barn och barnbarn. Han blev plötsligt en individ. Och så började jag fundera på hur hans liv såg ut innan missbruket. Vart går det snett för människor?
 
Jag kanske är lite konstig som får såna där funderingar om främmande människor, men det berörde mig på nåt sätt. Jag känner däremot inte något behov av att jag vill träffa honom igen, och det är inte så att jag kommer börja småprata med alla slags konstiga människor i fortsättningen bara för att de tar kontakt med mig. Men det var ett intressant möte i mitt liv. Att få en tankeställare, en inblick och något att fundera över. Om han hade kommit tillbaka och satt sig vid mig på tåget så hade jag nog frågat honom mer om hans liv. Hur det blev hur det blev och sådär. Tror inte han hade tagit illa upp då de flesta som är berusade har en tendens till att gärna vara väldigt öppna och berätta om i princip allt i ens liv även för främmande människor (det vet man ju själv hur man kan mala på med totala strangers om man t.ex varit på fest och börjat snacka med nån, ett samtal som sen aldrig tar slut för båda sitter och berättar hela livshistorian haha).


Klev av tåget sen, och när jag gick längs med tågsidan så kollade jag in. Såg att han då stod upp i gången, snackade med ett gäng ungdomar som var något äldre än jag. De skrattade och verkade ha trevligt. Då kändes det bra.

25 oktober - hej kompisar

2012-10-25 @ 21:22:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Skrattig dag idag - för "imorn är det freeedag, MMMMHHHMMHMMM". Snoozade alldeles för länge idag och orkade varken käka eller sminka mig. Skippade gymmet. Har haft en riktig latmansvecka, men så kan det vara ibland! Ska faktiskt dra igång Twilight nu, eller sista Harry Potter-filmen som jag fortfarande inte sett. Eller det senaste avsnittet av Walking Dead. So many options, so little time... Plus att min mage är igång och fuckar med mig IGEN, alltså jag orkar inteeee. Tror fan jag har IBS, men orkar inte besöka en läkare som troligen kommer konstatera det jag redan läst på om. Och när det dessutom inte finns nån speciell medicin så är det ju skitsamma egentligen.

Det handlar ju mest om kost - vad man tål och inte tål. Man får helt enkelt pröva sig fram. Denna gången tror jag det handlar om att jag druckit vanlig grädde till mitt kaffe de senaste dagarna, och jag är ju känslig mot mjölk. Dricker typ aldrig mjölk som det är ur glas längre för det är förrädiskt. Tänkte ju dock inte jag på. Idiot som jag är. Sen äter jag ju så oregelbundet numera med vilket också är idiotiskt. Måste skärpa mig, får inte slarva såhär! Så blir väl troligen att vara hemma imorgon med, borde verkligen inte egentligen men vad ska man göra? Tror faktiskt inte att man kan förstå eller sätta sig in i helt hur mycket man påverkas när magen är ur balans på olika sätt, om man inte lider eller har lidit av något liknande själv. Önskar jag slapp detta, blä!
 

Bild från en annan dag då jag var mer fräsch än idag. Filmtime nu, woop!

24 oktober - uppskrämd kvinna

2012-10-24 @ 21:49:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har varit ledig idag då jag hade intervjun! Har hunnit kolla på "Walking Dead" (alltså förstår inte hur spännande en serie kan vara?! Det är som en långfilm som jag aldrig vill ska ta slut), sen hade jag tvättid vid kl 13 som jag hade lyckats haffa då de börjar renovera där nere nästa vecka och typ tre veckor framåt. Alla verkar tydligen tänka som jag och vill hinna tvätta innan så de slipper gå till grannhuset och göra det. Lata jävlar.
Blev vettskrämd av en snubbe som bara dök upp rakt framför mig när jag kom ner i källaren, alltid lika pinsamt. Jag är så sjukt vettskrämd! Madde länkade nån jävla berättelse också om nån snubbe som blev hemsökt av andrar i flera år efter att han hade kört anden i glaset med några polare, så nu är jag jätteuppe i varv och kommer knappt kunna somna ikväll. Lär ju vara ett vrak efter hennes redovisning om andar sen, haha!

Nejmen helt seriöst så är jag jätterädd för typ allt - mörker, våldtäktsmän, att vara ensam hemma i ett stort hus, när katten beter sig lustigt och jag inte vet varför... och speciellt när jag hör ljud som jag inte kan förklara och berättelser om andar och spöken. Hatar att gå ner i källaren även mitt på dagen för jag är rädd, och egentligen vet jag inte ens vad jag är rädd för. Jag är bara rädd att jag ska bli skrämd.

Senaste gången däremot så var det faktiskt otäckt på riktigt - i vår tvättstuga är det en liten korridor med automatiska lampor som går på när nåt rör sig och sen släcks av sig självt. Själva tvättmaskinerna är i ett separat rum nästan längst ner i denna korridoren. Och senast så hade jag kvällstiden mellan 19-22, och klockan var väl typ 21:00 när jag hämtade en maskin ur torktumlaren då lampan slocknade. En kort stund efter så tänds lampan i korridoren igen, och jag väntar på att höra dörren slå igen men jag hörde den aldrig. Avvaktade och var beredd på att någon strax skulle gå förbi i korridoren. Men inget hände, och jag hörde ingen dörr. Och det är alltså såna där jättetunga dörrar som verkligen smäller igen hårt så man hör dem upp till lägenheten.... Jag reste mig för att gå, och kommer ut i korridoren och ingen är där! Och det finns bara en dörr till i korridoren som leder till centrifugrummet, och den dörren var stängd. Gick ut ialla fall, och kom ut i nästa korridor som leder bort till vår hiss. Och där var lampan också släckt! Och den lampan är alltså tänd jättelänge efter att man tänt den, den kan vara igång i typ 10 minuter lätt liksom. Det var alltså ingen som hade gått varken där eller i tvättstugan, och Gud jag blev så rädd! Kutade upp till mannen, och sen fick han följa med mig ner och hämta sista maskinen, HAHA.
 
Fy. Ska nu gå och kissa och sen renskriva intervjuskiten innan jag bäddar ner mig med Figge & Zhantos.

Sömnig och snorig Figge - han nyser jättemycket och har rinnig nos och idag hade han ett litet sår i området mellan nosen och överläppen - nån som vet vad det kan vara? Läste om kattsnuva och blir skiträdd då han inte är vaccinerad, men han är ju pigg och så i övrigt så får väl avvakta och hoppas att det går över... :/

24 oktober - godmorgon undersåtar

2012-10-24 @ 10:13:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
 
Såhär såg jag ut igår. Så lycklig över att det är höst igen så jag får användning av det röda läppstiftet, som är så svårt att matcha på sommaren när det är massa andra fäger som spelar in. Och sen att få pälsa på mig tjockt och gosigt under skinnjackan - vem älskar inte det? Min grå hoodie är verkligen mitt favoritplagg av allt jag äger i min garderob - rätt sjukt egentligen med tanke på att det bara är ett vanligt basplagg. Det är hoodien och skinnjackan som rockar mitt hjärta, haha! Kommer bli svårt att skiljas från jackjäveln den dag jag bestämmer mig för det.
(förövrigt så ser jag skallig ut på bilden, jag behöver färga håret men får snällt vänta på att pengarna ska trilla in)
 
Åh och det där med frågepapperna till min intervju idag som jag skrev om igår - det löste sig! Bästaste Madde knäppte bilder på mina papper som hon sen mms:ade, hur snällt?! :'D Nu slapp jag ju gå upp vid 05. Ska käka upp en avokado nu innan den börjar mögla i fruktskålen, och sen ska jag välja om jag ska streama "Fråga Olle" eller "69 saker du vill veta om sex". Roligaste man kan se, haha! Började med Fråga Olle igår men såg bara precis i början tills de visade ett inslag om en man som penetrerade sig själv i bajjan med en dildo som var något av det sjukaste jag har sett rent längdmässigt! Herregud. Den var som halva hans bål. Hur går det ens till?! Trauma, HAHA. Dessutom så satt jag och åt, så jag kände att jag tar nog det programmet en annan dag höhö. ELLER så letar jag upp "Walking Dead" som visst har börjat igen, asså fattar ni hur mycket jag älskar det programmet? Och Vampire Diaries. Och Grey's Anatomy. För det är sånt man gråter till i varje avsnitt, hihi! #nördigtjej

23 oktober - hoppsan...

2012-10-23 @ 21:35:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Skulle ju sluta med sötsaker efter denna helgen som jag skrev. Gick ju bra i en dag? Tänkte att det där wienerbrödet som var asgott skulle vara ett litet undantag... Sen kommer man hem och mannen börjar tjata om cola. Höll faktiskt emot länge måste jag säga, fram tills han började prata om chokladmousse.... Satans chokladhelvete! Varför är det så gott?!

Imorgon ska jag städa, ASSÅ MÅSTE VERKLIGEN. Gud, har planerat det i snart två veckor men det är alltid nåt som kommer i vägen eller så är jag för trött. Så imorgon blir det ingen dator förrän jag har städat och tvättat! Annars får ni kasta tomater på mig. I min säng. I mitt ansikte. När jag sover. Okej?

23 oktober - HAHA roligast idag

2012-10-23 @ 19:48:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Hittade denna på Facebook. Fantastiskt roligt att läsa alla kommentarer, HAHA. Här är mina favoriter:
 
 
- Gone in 60 Seconds
- 8 Mile
- I Am Legend
- There Will Be Blood
- Fast and Furious
- Titanic
- Wanted
- Lord of the Rings
- The Dark Knight Rises
- Scream 4
- Never Ending Story
 
Kommer ni på fler? Jag började ju fundera som fan, kom på Snabba Cash. Skrattade åt den i hundra år hahahaha!

23 oktober - kattbrottning och pulvermos

2012-10-23 @ 16:54:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Holaaaa!
Spenderat min dag på Lernia. Det var trevligt - har suttit i princip hela dagen och jobbat med en Powerpoint-presentation. Vi fick det i uppgift, och så ska vi stå där framme och snacka om vad som helst i princip och ha en Powerpoint till. Min lärare tyckte jag skulle ta ett intresse, och då nämnde jag som hastigast The Sims och då tyckte hon ju såklart att jag skulle ta det... Oh dear, HAHA. Amen whatever, jag vet inte vad jag ska snacka om annars. Man skulle hålla på i 15 minuter och i det fallet så är nog The Sims det enda jag kan prata om så pass länge, tragiskt nog höhö. Jag tycker ialla fall det ska bli kul, jag tycker däremot synd om mina klasskompisar som ska tvingas lyssna på mig mala på!
 
Utöver det så har jag varit på Coop två gånger med Madde, hon bjöd på wienerbröd vilket var skitgulligt och satan så gott det var. Så tacktack! Meningen var ju att jag skulle hunnit träna idag med, men jag orkade faktiskt inte det. Är ledig imorgon för jag ska göra en intervju, MEN kom på precis nu att jag glömt frågepappret i skolan. Min jävla idiot. Nästan så att jag får åka dit jättetidigt innan någon kommit dit (dvs i min vanliga tid), och gå in i klassrummet och hämta papprena. Hade annars kunnat be Madde messa bilder på mina papper, men grejen är ju att jag inte ens har valt ut vilka specifika frågor jag ska ställa än.... Hahahahaha! Alltså det är så typiskt mig. Glöm-Ström, som pappa alltid säger till mig.
 
Nu har jag gjort fiskgratäng och pulvermos. Katterna brottas. Tydligen ska båda ligga på samma ställe, fast egentligen handlar det om rent jävelskap från storkissens sida då han tror han kan få som han vill. Vi har skämt bort honom! Men nu blir det andra bullar när Figge flyttat in, Zhantos får passa sig haha.
 
 
Bättre bilder på bebis-kissen Figge, även att han är svår att fånga på bild i ansiktet!

23 oktober - tidigt

2012-10-23 @ 07:55:06
Kommentarer (0)


Oct. 22, 2012

2012-10-22 @ 07:14:31
Kommentarer (0)

HAAAY BEZTIEZ. Snacka om kontraster! Igår vad dagen från helvetet, och idag känner jag mig helt sjukt ärtig och alert, HAHA. Sitter just nu på bussen till Kalmar och värmer upp med peppande musik (gymspellistan haha), blir skola fram till ca 13:00 och sen ska jag hem och göra nåt åt lägenhetshelvetet som verkligen behöver städas. Egentligen är det inte så illa, men har man bott med en perfektionist som min moder så får man lite annat perspektiv på damm haha...

Aja, ha en bra måndag kompisar! Bjuder på en random bild för att ni vill det.


21 oktober - godnatt hehe

2012-10-21 @ 23:42:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hoppsan här rann tiden iväg, jag som ska upp vid kl 05 imorgon. Lär ju knappt vara död eller så.
 
Har suttit och kollat bland massa katter nu ikväll, Christopher vill att vi ska skaffa en kompis till Zhantos men jag har varit och är fortfarande tveksam till det. Åtminstone så länge ingen av oss har jobb. För med djur så följer ju ansvar, blir katten sjuk så kan jag alltid lösa det ekonomiskt med en katt men har man två så blir det ju andra kostnader. För att inte tala om mat och kattsand.... Sen bor vi ju så litet med. Hade egentligen velat ha Zhantos som innekatt då jag är så rädd att det ska hända honom nåt, typ att han också blir påkörd eller att han springer bort. Skaffar vi däremot en till katt så kan man ju inte ha båda två inne dygnet runt på en sån liten yta, men å andra sidan så skulle de ju ha varandra när man släpper ut dem.
 
En annan fundering jag har också, är att Zhantos är ju så vild. Alltså kattunge-busig, men verkligen one of a kind. Har ju berättat att han är rätt stollig och dampar runt, och ska man då skaffa en kattkompis så måste ju denna tåla lite men samtidigt inte vara rädd för att säga ifrån. Hade varit skönt med en katt som kanske kunnat sätta honom på plats, men frågan är om det går då han var först och har sitt revir? Men å andra sidan så grupperar ju katter om sig när det kommer nya flockmedlemmar, flockledaren kan ju vara både äldre och yngre än de övriga och det behöver ju inte vara en hane heller. Mammas katter går ju bra ihop - det är en äldre hane och en yngre hona och visst, de ryker ihop ibland men då är det faktiskt oftast honan som ryter ifrån. Honor kan ju i många fall vara mer aggressiva än hanar, Diva var ju sån mot grannkatterna haha... Men sätter man två hanar ihop kan det också bli så oturligt att de börjar kissa inomhus för att märka revir, så man måste ju ha den första kastrerad innan och sen kastrera den andra så fort man märker att den börjar bli könsmogen. De kan ju börja kissa ändå, och det är ju aldrig kul för ofta går det beteendet inte att bli av med och många avlivar ju sina katter då... Och det vill vi ju inte! Så jag har en del att tänka på.

21 oktober - saker som väcker min aggression del 2

2012-10-21 @ 21:57:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Detta är något jag suttit och hållt på länge, men som jag valt att inte ta upp här. Det är långt och ni orkar troligen inte läsa, men idag är jag arg och då bubblar sånt här upp.
 
 

Att folk snackar skit.
Just detta verkar jag ändå ha skonats någorlunda ifrån, åtminstone vad jag vet. Inte många gånger det hänt att jag fått reda på att folk snackar om mig på ett negativt sätt. Beror nog på att jag omger mig med bra personer som tycker bra om mig. Jag har verkligen världens bästa vänner!
De få däremot som jag vet snackat om mig blir jag så rysligt förbannad på, speciellt när man inte varit annat än en bra vän och ställt upp i alla jävla väder och skällt ut idiotiska pojkvänner, svarat i telefonen mitt i natten när dennes liv vänts upp och ner och hängt med på galna utekvällar fast att jag kanske inte alltid velat. Och sen få höra i efterhand att man tydligen gjort precis tvärtom, dvs att man aldrig ställde upp i de svåra tiderna utan varit nonchalant, att man varit girig och alltid skulle ha betalat för sig då jag aldrig hade råd med nåt - ursäkta mig men det är inte riktigt så jag rullar, jag är snarare en sån som hellre avstår och är nykter om jag inte har råd, än att jag låter någon betala för mina drinkar på krogen. Jag skäms när folk betalar för mig.

Och jag skäms ännu mer nu, när man tillåtit någon att betala en ett par drinkar eller diverse cigarettpaket för att man trodde att denna gjorde det av välmening och ville det. För att man var nära vänner och att man vet att jag återgäldar det en annan dag. Jag skäms så jävla mycket över hela detta för det är precis det jag fruktar när folk ska hålla på och vara snälla - att de kastar det tillbaka i ansiktet på en och att man framstår som otacksam och girig inför andra personer. Jag är en ödmjuk människa som vill vara alla till lags och låter ofta folk bestämma åt mig för att jag vill att de ska känna sig nöjda. Därmed inte sagt att jag har några som helst problem att stå upp och säga till när något är fel, som nu.

Det finns inget jag hatar så mycket som rena lögner, det är en fruktansvärt ocharmig egenskap att besitta. Oavsett hur en relation utvecklar sig så är det värsta man kan göra att sitta och snacka massa skit med folk, och speciellt i denna jävla staden vi råkar bo i och speciellt till gemensamma vänner för det är sånt som alltid kommer fram i vilket fall. Jag vet inte vad det är mer för skit du suttit och ljugit ihop med andra eller om det är det enda, men jag drar slutsatsen att du är bitter och osäker oavsett hur självsäker, mogen och vuxen du intalar dig själv att du är. Skitsnack bottnar oftast i att man har issues med sig själv, och troligen är det ju så även i ditt fall då jag verkligen inte vet vad jag gjort dig. Eller så trivs du bara med att prata skit om dina "vänner". Men jag tror att det är i dig själv problemet sitter. Tråkigt att det ska gå ut över mig, jag ställde verkligen upp för dig.
 
Jag brukar liksom inte skriva sånt här för det är så tråkigt att läsa för folk som inte är inblandade, men jag kände att jag för en gångs skull skulle skriva ett långt jävla inlägg om hur tragiskt jag tycker sånt här är och ändå trycka tillbaka eftersom vi inte hörts. Och jag vill helt ärligt inte lyfta luren och ha den trötta konversationen om vem som inte hört av sig till vem, och om vart det hela började. Allt det känns ointressant, för att mitt skepp med min besättning seglade för länge sedan iväg medan du stod kvar på kajen, upptagen med att sälja in din värdelösa historia hos andra.
 
Nu ska jag segla iväg till kylskåpet och ta det sista av äppelpajen innan jag somnar.

 
 
/ Kapten Amanda
 
 

21 oktober - girl on period alert

2012-10-21 @ 20:25:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har en dålig dag. Då blir jag lättirriterad, arg, och gråter. Dock säger C att det gör jag jämt i vilket fall, men det är ju pga att han gör mig irriterad.... Hehe.
 
Skämt åsido. Har haft en riktig skitdag - har inte orkat gå till gymmet, har krängt choklad och blivit ovän med C om onödiga saker och så har jag varit jätteledsen pga det, och sen var jag arg. Kan ju vara för jag har mens. Och jag vet inte hur det är med er, men när jag har såna här pissiga dagar så får jag dessutom världens sämsta självkänsla och bara hatar mig själv för jag är en sån kaotisk och arg människa, och sen sitter jag och surar över allt jag inte gör men som jag borde gjort för länge sen. Typ att jag inte städat lägenheten, att jag inte borstat katten, att jag fortfarande inte ringt till Actic angående ett mystiskt brev jag fick i veckan om att det skulle vara nåt krux med mitt konto, att jag inte hör av mig till mina vänner tillräckligt ofta... Jag menar det sista, HALLÅ HUR KAN MAN VARA SÅ SJÄLVUPPTAGEN?! Jag är en sugig vän på det sättet, blä. Sen surar jag lite till på C för oftast går det ut över honom, och plötsligt har jag vänt allt emot mig själv och så är man bara helt slut och vill gå och lägga sig och bara glömma hela dagjäveln.
 
Dessutom så är det en sån dag man inte vill se snygga människor eftersom jag själv känner mig ful och gråt-svullen där man sitter i flottigt hår och mjukisbrallor hela dagen. Brukar glo runt på Tumblr numera om kvällarna för att få lite träningsinspo från bilder med snygga kroppar och peppande budskap. Älskar det annars för det ger en motivation, men idag - surat över det som fan. Bort bort bort! Ni kan stoppa upp era motivationstips i era tajta små rumpor! Sen åt jag det sista av chokladen och funderar på att kränga det sista av äppelpajen också innan helgen är slut så jag slipper att den stirrar på mig i kylskåpet resten av veckan när jag ska ha sockerfritt.
 
Typ så har det sett ut idag. Jag är en tragisk människa.



 
 


Låtar som passar mitt depp-mode idag:
 
 
 
 

20 oktober - dödstrött

2012-10-21 @ 01:25:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade tok-sent idag, och det hatar jag för då känns det som att hela dagen bara försvinner! Orkade ialla fall släpa mig iväg till gymmet, men det var tungt idag och jag hade knappt nån energi. Struntade i att stretcha också då de var på gång att stänga precis när jag var klar, så har haft träningsvärk i både länden och magen nu ikväll, höhö. Det jobbar jag bort imorgon när jag drar dit igen fast med mamma.
 
Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu då jag är dödstrött (ovanligt...), ville mest ta en snabb kik och säga hej! Godnatt mina barn!

20 oktober - saker som väcker min aggression del 1

2012-10-20 @ 02:15:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ska inte sticka under stol med att jag är (har blivit?) en svartsjuk människa. Men ärligt talat nu tjejer - vem av er uppskattar när andra brüdar skriver hjärtan och "puttinuttar" med era pojkvänner? Tror faktiskt inte såna saker lämnar någon oberörd oavsett hur icke svartsjuka man är i sitt förhållande, det är vad jag tror ialla fall. Och det behöver inte handla om att man inte litar på sin pojkvän, utan jag tycker snarare att det är respektlöst mot flickvännen som ska behöva se skiten. Om det nu är skrivet offentligt alltså, typ som en kommentar på en bild eller i en statusuppdatering. Accepterar ju självklart att min pojkvän har tjejkompisar som han träffar och pratar med, smsar eller ringer ibland men man märker ju ganska snabbt ifall bruden hamnar i "Vän-kategorin" eller "SHE WANTS HIS DICK-kategorin".


Jag åtta dagar i veckan haha

Undrar bara ibland varför vissa brudar ska komma och försöka spela Allan och konkurrera när loppet uppenbarligen redan är vunnet av en annan? Har de dödslängtan eller? Det finns liksom bara en Usain Bolt.Och det är fan jag, haha!
Nejmen jag är faktiskt jättesnäll egentligen, och får jag höra av C att nån av hans tjejkompisar säger bra saker om mig eller hälsar till mig om de snackar så kan man ju inte hata, haha. Och likadant om man möter nån på stan när man är ute tillsammans och tjejen presenterar sig och sådär, jag menar vem uppskattar inte sånt? Och de allra flesta är och har varit snälla och ofarliga tjejer liksom. No hard feelings där! Men man har ju däremot varit med om stolpskott som dykt upp och betett sig - alltifrån billiga flörtningar till skitsnack om mig, och sen försökt bli vän med mig efter det? Give me a break liksom, HAHA.


Vad tycker ni om sånt här? Tycker ni likadant som jag, är ni värre än mig (HAHA, går det?) eller är ni helt tvärtom och är helchill? Har ni någon galen historia om nån brud och hennes tarvliga försök? Berätta, sånt här är kul att diskutera tycker jag haha.

19 oktober - trainspo

2012-10-19 @ 22:55:47
3. Träning
Kommentarer (0)
 

Ångrar faktiskt att jag inte drog till gymmet idag, haha... Hade ju inte behövt köra så hårt. Viktigast att man tar sig dit bara och kör lite åtminstone. Men känner samtidigt i kroppen hur trött jag är, orkar dock inte bli sjuk nu. Känner mig peppad på att dra in imorn själv och sen med mamma på söndag, men jag får se hur jag känner mig.

Jag har ju inte varit där själv, för jag är typ lite rädd och känner mig lite töntig. Men jag fattar ju ändå någonstans att alla är där för att träna och fokusera på sig själva, jag själv glor ju inte på när andra gör sina övningar för jag koncentrerar ju mig på mitt, så troligen gör ju alla andra också det. Men det är väl hela den här grejen att man är tjej, nybörjare och man är rädd att "de erfarna muskelknuttarna" ska stå och granska in en både för man är brud och typ det man gör, HAHA. Vill ju varken bli bedömd eller inspanad. Men asså, egentligen borde jag ju. Känns som att man bara behöver komma över den där tröskeln. Vet ju att jag kommer vara skitnöjd sen och att det inte kommer vara nån big deal efter det, haha! Körde faktiskt konditionen själv i onsdags eftermiddag och det var ju skitgutt. Bara det där med styrkan som känns jobbig att göra ensam, haha I need my moral support! Men aja. Jag drar nog imorgon. Ska peppa med tumblr ikväll då sticker jag nog iväg imorgon...

19 oktober - mysfredagen

2012-10-19 @ 20:14:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 

Eftersom C fyllde år igår, så drog vi till hans familj för lite födelsedagsfirande! Vi hade det jättetrevligt och roligt, jag hade ju bakat tårta och jag var dundernervös för ifall den skulle smaka illa, vara för torr, för blaskig... Men enligt de andra så var den tydligen jättegod och de sa att en sån fick jag gärna bjuda på igen, så då blev jag glad och lugn haha. Trots att den blev kantstött under transporten och att marsipanen fastnade i plastfolien runt om, + att florsockret smälte... Inte ett av mina finaste bakverk men smaken räknas ju så, haha.
 
Idag har vi varit helt sjukt trötta båda två, vi skulle egentligen åkt och gymmat tillsammans men ingen av oss orkade det idag. Helt slut i kroppen och ögonen, precis som att man har sovit dåligt. Kontigt med tanke på att jag tycker jag sover så fort jag får chansen, jag menar jag satt typ och halvsov igår kl 20:00 när tårtan var uppäten haha... Men som jag nämnt tidigare, jag är så sjukt trött hela tiden så jag fattar inte vad det är med mig. Säkert nåt med årstiden, kan inte komma på något annat haha.
 
Ska gymma på söndag med mami ialla fall, kan ju inte slappa till nu! Fick förresten frågan från Christopher's bror igår halvt på skoj om jag var gravid med tanke på min putmage jag har, HAHA. Komiskt att han frågade det då jag faktiskt skojade om det till C häromdagen bara när jag stod och betraktade mig själv i spegeln. Det är just vid det partiet mitt sk "sambofett" lagt sig, och det är allt socker jag stoppat i mig helt enkelt. Där och på höfterna har det hamnat, haha! Men jag förklarade att NEJ, jag är inte preggo och det är verkligen inget jag planerar att bli inom den närmsta framtiden heller! Tecken på att jag verkligen gjort rätt i att börja slakta på gymmet nu alltså, hahahaha!
 
Aja, långt inlägg, så kan det bli. Nu ska jag glo på ännu mer Sims-serier (HAHA TRAGISK), äta choklad och sen glo lite trainspo-bloggar innan jag däckar ikväll. Och nej - jag är inte kvitt mitt sockerbegär ÄN, men det kommer. Det är ju åtminstone mörk choklad jag kränger nu. Och bara 100 g. Hehe.
 

19 oktober - nördgrej #2

2012-10-19 @ 16:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Förutom att jag typ gått och blivit helt frälst i allt som har med träning att göra på kortaste tiden i världshistorien, så har jag även gått och blivit helt besatt av The Sims. Igen. Inte mig emot egentligen, jag tycker ju bara det är roligt när man snöar in på saker eftersom jag så sällan gör det. Men det resulterar ju i att jag snackar om det typ hela tiden samt att jag bloggar om det, och visst - är man inne på samma spår så kan det ju vara roligt men jag råkar ju också vara införstådd med att det kanske inte är så jättekul för er övriga 97% som inte finner The Sims som ett givande spel i vardagen, HAHA.
 
Men det får ni stå ut med lite. Det är ju lite charmen med mig, right?!?!??!! :D:D:D:D:D:D:D
 
Ialla fall - hittade av en slump en Youtube-kanal med massa Sims-serier. Alltså 10 minuters episoder bestående av bilder + videosnuttar gjort som en serie, med The Sims! Tänk typ som serierna som går på tv, fast det är med Simskaraktärer istället för vanliga människor. HAHA EXTREMT NÖRDIGT. Men så kul! Fastnade just i en serie vid namn "Anon." som handlar om en tjej med lite vanliga tonårstrouble. Väldigt klyschigt och sådär, man har ju sett det förr men har man väl börjat titta så blir det ju till slut skitintressant och jätteviktigt att man följer det hela HAHA. Kollade på hela första säsongen igår + idag, så därför ska jag nu dra igång säsong två. Ja det är töntigt.
 
Är du också nördig och lite Sims-fantast och inte har något för dig, så kan du ju ta en liten kik om du undrar vad det är för skit, HÄÄÄR.
 
 

18 oktober - grattis älskade du

2012-10-18 @ 11:42:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Grattis på 23-årsdagen, finaste snubbidoo! <3 Älskar dig mest av allt, hoppas du blir nöjd med din dag!
 

17 oktober - inspo

2012-10-17 @ 23:50:00
3. Träning
Kommentarer (0)
 

17 oktober - när jag går in för nåt, gör jag det helhjärtat

2012-10-17 @ 23:01:00
3. Träning
Kommentarer (1)
Trodde aldrig att jag skulle sätta min fot på ett gym för ett år sen. Vem minns inte alla mina kladdkakor jag gjort och all choklad jag ätit? Känner mig så sjukt stolt, och framförallt GLAD att jag faktiskt tagit tag i mitt liv och börjat skaffa mig en mer hälosam livsstil. Självklart har jag ju mina moments då jag måste ha nåt sött på kvällarna, men tanken är ju att jag ska plocka bort det totalt inom en väldigt snar framtid. Tanken från början var ju egentligen att jag ville bli av med "sambofettet" som jag så vackert har börjat kalla det haha, fick däremot en chock när jag ställde mig på vågen på gymmet och jag endast vägde 52,9 kg! Trodde ju på fullaste allvar att jag var uppe på 55-56 kg nu... Och plötsligt så kändes mina små kärlekshandtag inte alls lika stora, och så började jag fundera över vart i tusan jag ska tappa vikten?! Hahaha. Aja, blir jag av med fettet och kan byta ut det mot muskler så spelar ju faktiskt inte siffrorna någon roll. Just nu tänker jag faktiskt inte alls på kroppen om jag ska vara helt ärlig, när jag började gjorde jag ju det men det försvann nästan direkt när jag märkte hur ROLIGT det var! Jag, roligt att svettas? Herregud när hände detta?!
 
 
 
 
 
 
Men troligen ligger det ju i att man får en sån sjukt skön känsla i kroppen när man håller igång. Jag har bara kört i knappt 2 veckor, men känner redan skillnaden i kroppen och hur härligt det känns att gå därifrån. Trodde aldrig att jag skulle tycka det var så roligt som jag faktiskt gör, och då blir man ju ännu mer peppad! Jag har aldrig i hela mitt liv haft en långvarig hobby eller ett brinnande intresse för något - jag har testat på ridning och dans när jag var yngre, men egentligen aldrig varit en idrottstjej. Hatade skolgymnastiken mest av allt i världen. Det enda intresset som faktiskt hållt i sig har varit fotograferandet, men det är det ju inte alls lika mycket med längre. Därför känns det så jääävla härligt att jag kommit igång med träningen, att jag faktiskt tycker det är så himla roligt och det känns verkligen som att detta kommer hålla i sig. Att jag fann ett intresse i nåt som verkligen varit helt uteslutet i princip hela mitt vuxna liv.... Det känns helt galet, men åh - SÅ KUL.
 
 
 
 
För att inte tala om all god mat man blir peppad att käka, jag har ju upptäckt att jag verkligen älskar alla såna där nyttiga saker som alla träningsfreak äter - typ keso, avokado, sallad, tonfisk, kvarg.... Allt är så SJUKT GOTT. Inte för att jag någonsin ätit mycket skräpmat egentligen utan det har varit sockret som har varit min stora last, men nu blir man ju peppad som fan att äta ännu nyttigare när man känner att det känns bra i kroppen. Känns verkligen som att jag hittat det där intresset i mitt liv som jag verkligen vill gå in helhjärtat för och aldrig någonsin släppa.

14 oktober - bad lip reading

2012-10-14 @ 19:04:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Gammal, men så sjukt kul. Fnissade som fan, haha!


14 oktober - sjukaste Sims-upplevelsen

2012-10-14 @ 17:13:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
Ursäkta mitt nörderi. Men hade sjukaste Sims-upplevelsen på länge idag!
Spelar ju Övernaturligt, och varje kväll när det blir fullmåne ploppar det upp zombies ur marken i ett blått litet rökmoln (se sista bilden), och så står de där och gör äckliga ljud och försöker anfalla en om man går ut och är sysslolös haha.
 
ANYWAY. Det blev natt, och ovanligt många zombies ploppade upp i min trädgård. Plötsligt ser jag att de dragit fram värsta bandaren och står och dansar bakom mitt hus?! Så jävla roligt, haha! Efter bara en kort stund så kommer det flera konstiga ljud, och jag upptäcker att TRE av zombiesarna dör av ålderdom. Samtidigt. Mitt i alltihop kommer liemannen och ska förvisa dem till varsin gravsten, resterande överlevande zombies dansar vidare... Ja vad säger man? Det händer bara i The Sims, haha! Tyvärr verkar det ha blivit en bugg, för nu dyker det upp zombies HELA TIDEN både på dagen och på natten, oavsett vad månen står på.... Hoppas det försvunnit när jag startar nästa gång. Orkar inte ifall det ska vara så, haha!
 

 
Har förövrigt haft en horribel helg med migrän från helvetet. Herregud, jag har ALDRIG haft så ont i huvudet som jag hade igår. Det var så att jag grät automatiskt, fick verkligen kämpa för att låta bli då det pulserar i huvudet ännu hårdare när man gråter... Fyfan säger jag bara. Har fortfarande känt av det idag men Ipren hjälpte lite (TACK OCH LOV, inte ofta det händer!) så har åtminstone kunnat vara uppe och leva lite normalt. Ska proppa i mig två tabletter till och sen käka, sen blire fan sängen TIDIGT ikväll igen då man ska upp imorgon... Det var den helgen, liksom. Somnade 19:30 igår, nu får jag vänta en vecka till innan jag får njuta av helgen fullt ut! MORR.
 

12 oktober - try

2012-10-12 @ 21:27:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Where there is desire, there is gonna be a flame
Where there is a flame, someone's bound to get burned
Just because it burns, doesn't mean your gonna die
ya gotta get up and try, try, try
gotta get up and try, try, try
 

12 oktober - hemma idag

2012-10-12 @ 20:57:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var inte i skolan idag, kände mig verkligen inte pigg... Steg upp ialla fall men kände sen att det inte gick så jag stannade hemma och vilade upp mig. Mår så konstigt till och från hela tiden, känns som att jag tjatat om detta i flera veckor nu men jag fattar inte vad det är med mig... Bara så förbannat trött hela tiden, trött och har ingen energi till speciellt mycket. Är jag ledig så åker jag kanske till gymmet, sen är jag dödstrött och vill bara hem utan att hitta på något mer. Likadant om jag jobbat, varit i skolan eller träffat en kompis - pallar de timmarna det tar (ibland knappt det ens), och sen är jag helt slut och vill bara hem och ta det lugnt och vila upp mig.
 
Just denna veckan har jag sovit lite dåligt för det blev så mycket med skolan (körkortskurs och gymmet + att jag kommit hem sent med tåget pga allt det) men annars så sover jag ju helt överdrivet mycket. Somnar alltid på bussen/tåget hem. Kan utan problem sova 12 timmar i sträck. Inatt liksom - somnade 21:30, gick upp vid 06 någon gång, somnade om 07:30 och sov till 13:00 typ. Vad blir det, 13 timmar i runda slängar? Och då kan jag fortfarande känna mig trött och slö. Jag vet att man kan sova för mycket också, men jag har testat att sova mindre också och det blev knappast bättre haha. Får väl helt enkelt inse att jag troligen lider av någon sjukdom och att jag behöver medicieras för resten av mitt liv.
 
Har alltså inte gjort så mycket idag. Spelat Sims. Lagade mat. Upptäckt att Hanna Widerstedt spelat en karaktär hela tiden? Ja vad säger man om det... Antingen så var det hennes enda sätt att komma ur det hörn hon målat in sig i med alla skandaler, eller så är det helt enkelt sant och då blir det ju lite häftigt. Dock är hon nog inte riktigt som hon ska vara i vilket fall, för vem pallar egentligen spela en sån extrem karaktär som hon gjort i nästan ett år...?
Läs mer om det HÄR.
 
Nu ska jag spela. Sen sova - ladda upp mig, har planerat gymmet imorgon med mamma men vi får väl se om jag orkar. Å andra sidan kan det ju vara nyttigt, och jag kan ju inte sitta hemma heller och ruttna bort som ett gammalt musée-föremål.

11 oktober - tjena, knappt bra dag eller?

2012-10-11 @ 19:21:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Igår var jag död. Idag var jag mindre död. Min plan om att gå och lägga mig tidigare igår gick i stöpet direkt när jag kom hem - då väntade diskberg och andra roliga vuxensaker innan jag kunde gå och sova. Satt på handledarkursen till körkortet halva kvällen igår, det var dock kul och vi fick ju smörgåstårta - klart det var kul då!
 
Men idag var jag inte lika trött ialla fall! Ikväll ska jag åtminstone tagga snarklådan TIDIGT, senast nio. Okej, halv tio. Men inte längre än så! Lär väl säkert vara trött snart ändå, fläskade lite på gymmet i eftermiddags med mami. Har blivit så sjukt stel i axlarna/nacken efter passet i lördags, jag är ju typ alltid spänd i de partierna men nu har det nästan varit jobbigt. Kändes lite bättre efter idag, men skulle nog behöva en rejäl massage... Får muta mannen, men han knådar ju så jävla hårt!
 
Aja, nu ska jag käka färdigt. Ja jag äter när jag bloggar.... Sen ska jag svepa runt lite på intranätet och kika efter någon serie att kolla på nu innan jag går och nanar. Ska försöka pilla ihop lite skojigare inlägg men lär bli rätt snålt nu denna veckan tills jag kommit in i mina nya rutiner, och inte är sådär dödstrött då jag bara vill skjuta en snarkpil på mig själv och sen krascha i sängen direkt när jag kommit hem höhö. HÅLL UT MINA BARN.
 
 
 

9 oktober - HEEEY

2012-10-09 @ 22:01:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Gud. Trodde jag skullde avlida av trötthet idag. Steg upp vid 06:30, helt död och typ möblerade om i köket innan jag väl fick på mig lite smink + kläder och drog iväg till Lernia. Var "första" dagen idag på callcenter-kursen. Inte nog med att min handläggare på Arbetsförmedlingen sjabblade till det förra veckan när hon var sjuk, och därmed glömde meddela mig om att kursen började igår (ALLTSÅ ÅÅH SÅ ARG VAR JAG).... Hon sa dessutom fel tid.
 
Snubblade in i den minimala klassen försenad och dödstrött, spenderade de 4 timmarna idag med att lyssna på herren som i och för sig är sjukt snäll, glad och verkligen en drömlärare - men hela lektionen handlade om Svergies historia från bondesamhället fram till idag och det var knappt att jag orkade hålla ögonen öppna. Hatar den tröttheten! Målade en ful drake i mitt anteckningsblock för att hålla mig vaken.
 
Ska nu gå och sova för ska upp ännu tidigare imorgon. Först Lernia från 8-14, sen handledarkurs på körskolan mellan 17-21. Kommer ju knappt vara död eller :D:D:D:D:D
 
 

8 oktober - höststrand

2012-10-08 @ 21:55:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
 
 

6 oktober - holaaa!

2012-10-06 @ 23:54:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hejhej! Idag har det varit dött här, men det är för jag har varit en MIKET OPPTAGEN QVINNA. Åkte in till stan tidigt, fotograferade lite och träffade sen Frida i några timmar innan jag drog till gymmet med mami. Och hur gick det då?
 
Jo tackar som frågar. Det gick bra! Kände mig dock som fjantigast i Sverige när man står och spänner alla muskler i kroppen som om det vore hundrakilosvikter man lyfte, HAHA. Fattar ju nu hur sjukt otränad jag är nu, är det någonstans på kroppen som jag är lite "stark" så är det ju i så fall armarna men de är ju inte mycket att skryta med heller. Taniga som fan. Aja. Rom byggdes ej på en dag! Nu ska vi se till få fart på det här projektet.
 
 
 

6 oktober - musiktipslistan

2012-10-06 @ 11:30:00
4. Musik
Kommentarer (0)
Alltså jag hatar egentligen ordet "rock", för det finns så många olika slags grenar i rocken. Det är som att ställa sig på krogen och beställa en drink. "En drink".
Men eftersom att jag gillar all sorts rock förutom deathmetal som inte innehåller nån melodisk sång alls (sjuka jävlar som lyssnar på sånt haha) så tänkte jag att jag sätter ihop en blandad lista. Däremot tycker ju jag om när det är liiite gapigt och sådär, men jag sparar det till en egen lista i framtiden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 oktober - jag har en ny idé!!!

2012-10-05 @ 22:40:00
4. Musik
Kommentarer (0)
Åh. Maj. Gad. Kom nyss på en skiiiitrolig blogg-grej. Alltså jag älskar verkligen när jag kommer igång såhär med bloggen och ba blir värsta inläggsspottaren. Men, nu till grejen!
 
Jag har haft lite svårt för att variera mina inlägg. Tänker typ att det blir tråkigt om man bara skriver samma sak om vad jag gjort idag osv. Ett tag hade jag en kategori som hette "Dagens låt" där jag la upp en låt varje dag som jag tyckte ni skulle lyssna på. Men eftersom jag haft mina perioder då jag inte uppdaterar varje dag, så blev det att jag glömde bort detdär lite. Så därför tänkte jag nu döpa om den kategorin till "Musiktips" och därmed lägga upp en liten lista på låtar jag tycker är sketabra och som ni bör lyssna på tills öronen blöder (antingen av välbehag eller avsky). Och varje lista ska ha en speciell genre, eftersom jag lyssnar på typ ALLT så att ni kan hitta er en lista som passar er bäst.
 
Tänkte att jag snickrar ihop ett inlägg redan tills imorgon som jag tidsinställer eftersom jag ska iväg tidigt imorgon och inte kommer hem förrän på kvällen så det blir av. Tills vidare så kan ni lyssna lite på denna låten nedan och samtidigt få en liten sneak peek på vad första listan kommer gå i för genre. Kanske inte helt oväntat, haha....
(och ja ni kan lyssna på denna utan att era päron/sambos/grannar tror att ni har en djävulsdyrkarsekt instängd i rummet)
 
 
 

5 oktober - luktar pizza i ansiktet?! (repost)

2012-10-05 @ 22:06:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hej mina barn. Här sitter jag och halsar Cola light, en ny ovana. MEN, imorgon börjar mitt nya liv, då ska jag sluta med sånt där onyttigt skit. För då ska jag gymma med min moder för första gången i hela mitt liv. Alltså bilden jag får upp i mitt huvud på lilla, lilla jag som ska kötta ett gym är så skrattretande. Verkligen ingen situation jag kan se mig själv i! Menmen, mina "love handles" är allt annat än okej just nu. Tror många känner igen sig i den så kallade SAMBO-FETMAN man drabbas av när man flyttar ihop med någon och plötsligt ägnar man sina kvällar åt att äta, äta och äta. Kan knappt fatta att mina ben var som nudlar i högstadiet. Hade typ storlek 25 i jeans? Vad har jag nu, 27-28? Herregud, snacka om tajt baja där. Om jag nu hade nån att ens skylta med, minns inte... Tror i och för sig att jag inte hade nån märkbar röv då om man tänker tillbaka på min ytterst taniga figur haha.
 
Inte för att det är det minsta tjockt eller överviktigt alls för den delen egentligen, på tal om jeansstorleken. Det är väl den ytterst normala storleken på jeans som de flesta har? Men man jämför sig ju ofta med hur man var förr. Eller med andra. Typ min pojkväns tjejkompisar, om nästan alla ser ut som pumor av nån anledning... Det är rätt pinsamt egentligen. Varför jämför man sig? Aja. Imorgon ska jag svettas som en idiot och sen ska jag börja med en ny livsstil. Målet är bara nåt kilo mindre, typ 3-4 kg så jag kan se ut som jag var när jag träffade Christopher, kanske lite tajtare haha... DET SKA BLI SÅ KUUUUL. Men pinsamt haha. Tur mami är med hiho <3
 
 
Jag imorgon och dagen efter det.
 
 
 



EDIT:

Hittade bild på nudelbenen från sjuan.... :
Och ja, jag är sådär töntig på riktigt fast jag lärde mig sen att inte lägga ut sånt på internet HAHA.

5 oktober - min katt juckar på sina leksaker?!

2012-10-05 @ 13:43:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (5)
Zhantos har en handdocka till leksak som jag och mannen köpte åt honom på IKEA. Det är en uggla, som Christopher döpte till Ulla. Och Ulla-ugglan tycker Zhantos mycket om! Han tuggar på den och ligger och håller om den samtidigt som han sparkar med bakbenen på den, ni vet sådär typiskt för katter...? Sen emellanåt så tar han ett rejält bett i huvudet på Ulla-ugglan, och så går han iväg med henne.
 
OCH IGÅR... Upptäckte jag att han börjat småjucka på henne! Alltså herregud, chocken där. Och han är ju inte ens könsmogen än?! Eller är han kanske det... Han är bara ca 4½ månad gammal, så det känns ju jävligt tidigt om den driften redan har börjat ta form, hahahahha! Nä usch, stackars Ulla-ugglan. Jag har lite delade meningar kring det där juckandet, Christopher tycker vi ska låta katten vara med sin jävla uggla men jag tycker det är lite äckligt, HAHA. Nåja. Det är ju knappast så att vi ska gosa med ugglan i sängen. Han ska ändå knipsas till våren, så han får väl passa på medan han fortfarande känner behovet då.
 
 
Bjuder på en lite äldre bild när Zhantos precis fått sin uggla. Fatta hur mycket han växt?! Han ser nästan vuxen ut redan, haha. Han kommer bli en jättebamsing till björn!

5 oktober - litet tips såhär om jag blir lite osocial

2012-10-05 @ 12:05:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Alltså det finns ju så sjukt många sociala medier idag, och ju fler man har desto mindre tid blir det att man lägger på just ett ställe utan då är det flera olika ställen man ska uppdatera haha... Men skillnaden med mig jämfört med många andra som både har blogg, Facebook och Twitter är att jag faktiskt försöker att inte skriva samma saker överallt. Många är ju såna och det kan jag tycka är lite tråkigt, för har man då den människan på Facebook så känns det ju inte lika kul att klicka sig in på dennes blogg om det då står samma saker där? Men jag vet inte, många som kanske tänker som jag i och för sig, haha!
 

Här har ni då ställena jag befinner mig på när jag inte bloggar.
Dvs om jag spelar Sims, skuttar runt i höstrusket, åker tåg eller precis innan jag går och lägger mig.
 

Twitter är jag nog mest aktiv på, för det är det snabbaste stället att posta något kort som händer just för tillfället om man sitter på tåget och det händer nåt knasigt haha.
Facebook hänger jag ju på varje dag men jag uppdaterar inte hundra inlägg om dagen längre hiho. Men inloggad är jag varje dag! Observera dock att jag inte accepterar vänförfrågningar från folk jag aldrig sett eller pratat med tidigare, av den enkla anledningen att 95 % av de randoms man accepterar pratar man aldrig med sen ändå. Och sånt tycker jag är onödigt! Men ni får gärna prenumerera, alternativt lägga lite kommentarer här på bloggen och skapa en liten dialog så är det en annan sak haha.
Instagram, lägger upp lite emellanåt men jag är inne och kollar läget varje dag. Där har jag låst den som privat så jag måste godkänna er som följare, men det gör jag med alla ändå. Det är bara så jag kan ha lite kontroll över vilka som följer mig. (och nej jag är ingen sån som följer tillbaka bara för att ni följer mig, jag följer de jag tycker lägger upp intressanta bilder. Finns tillochmed folk jag känner som jag inte följer trots att de följer mig, men det behöver ni inte vara ledsna för för jag tycker om er ändå hihi)
Tumblr är jag inte inne på så väldigt ofta längre, postar mest där igenom instagram men händer att jag reblogar lite och lägger upp annat också. Men där kan ni kika om ni vill veta vad jag inspireras av!
 
Och ja, lägg märke till mina fantasifulla namn.

4 oktober - el surpriseee

2012-10-04 @ 20:18:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
 
Holaaa! Ser ni någon förändring? Klart ni gör, jag har ju klippt hellugg! Kan dock inte påstå att den befinner sig i sitt bästa skede varken på bilden eller i verkligheten just nu, men försök själva gå i blåshålan Kalmar med ösregn en hel dag - tror ej ni skulle varit så vackra då heller haha! Aja, ville mest bara visa upp den och så, så knäppte en snabb bild när jag var med Sofie på New Yorker. Kommer säkert få klippa till den mer själv imorn dock när jag tvättat håret innan den blir som jag vill ha den.
 
Annars då? Lever ni och frodas och har det gött? Troligtvis inte eftersom jag verkar vara den enda svensken som njuter av skitväder och inte har en höstdepression.... Jag får min årstidsbundna depp-period på våren istället, hahahaha det är helt säkert! Vet ej varför, brukar uppkomma i mars-april någon gång och hålla på fram tills det blir varmt och man glömmer bort att vara depp haha. Även jag njuter av sommaren också faktiskt...! Idag njuter jag dock inte för jag har huvudvärk. Ska trösta med choklad. Tjingeling!

4 oktober - ska idag utanför dörren

2012-10-04 @ 08:35:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Precis, idag ska jag till frisören och banken! Dock i omvänd ordning. Ska stänga mitt gamla konto för jag har bytt bank och har bara väntat på att mina pengar ska trilla in där de ska. Sen blir det bara en liten puts på håret, men har jag tur så kan jag nog bjuda på en liten överrasking som ni i så fall får se sen!
 
Och det blir lite drygt på bloggen just nu, men för första gången på flera år så har jag blivit helt uppslukad av The Sims så det är därför haha.
 

2 oktober - lite inredningsinspo

2012-10-02 @ 21:25:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
 
Något jag inte förstår är hur man INTE kan älska hösten?! Jag måste vara en av de få svenskar som verkligen längtar till hösten, ruggigt väder och mysiga kläder. Min absoluta favoritårstid!
 
Därför satte jag ihop ett litet mini-kollage åt er med några härligt höstiga prylar som man kan uppdatera sitt hem med för att verkligen komma in i rätt feeling, haha. Köp hem ett lager med massa värmeljus och gosa på nu för sjutton, kryp upp i soffan i de skönaste kläderna du äger och njut av regnet utanför!
 

Och nej man måste inte dricka varm dryck som té, iförd onepiece och svettas bland värmeljusen för att det ska gällas! Släng av dig kläderna måttligt eller helt och ba frossa i det godaste du vet, typ Marabou! Du skapar ditt eget mys.
Kvällsmys för mig ikväll blir djungelvrål i leopardmönstrad sidenkimono, inte helt fel! (och det är alltså jag som har kimono på mig och inte godiset)
 
Kram på er!!
 

2 oktober - planer för dagen?

2012-10-02 @ 09:11:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Eftersom att jag numera är väldigt sysslolös så är mina dagar relativt oplanerade. Ska dock inte sticka under stol med att jag är en hemma-tjej som ofta värderar en kväll i tv-soffan eller framför datorn i fula och komfortabla kläder högre än att t.ex vara på en klubb tre dagar i veckan och fistpumpa dansgolvet och dricka sötsliskiga drinkar. Inte för att jag föraktar utekvällar heller, men ni fattar grejen - jag trivs bäst hemma!
(även att jag älskar att klä upp mig och sminka till mig ordentligt och sen dra ut och dansa, slutar däremot oftast i slutänden med att jag gäspar stort kl 00:30 och att jag längtar hem till en varm säng haha)
 
Dock blir det ju lite enformigt att sitta hemma varje dag och känna att ens dagar bara flyter iväg utan att man gör något speciellt. Det räcker liksom med att åka in en sväng och träffa en polare någon timme så känner jag ändå att jag fått ut något av dagen. Och nu när jag dessutom skaffat busskort för alldeles för mycket pengar denna månaden, så vore det ju synd och skam om jag inte använde det nu när jag faktiskt kan åka hur mycket jag vill till blåshålet Kälmäh.
 
 

Ska försöka få med mannen till IKEA idag. Igen. Det är min dagsplan hittills ialla fall! Vill han inte det får jag väl spendera ytterligare en dag vid Sims, hehehehhee.

1 oktober - totalt insnöad

2012-10-01 @ 23:41:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Ja asså jag är ledsen men såhär ser det faktiskt ut i mitt liv nu, haha! Ber om ursäkt om det blir väldigt mycket om The Sims, men jag tycker det är så roligt när man hittar tillbaka till gamla intressen och blir totalt insnöad. Saknar tiden när man var yngre och verkligen kunde gå upp i saker och ting, som mitt Sims-spelande - herregud, då var det inte nyttigt kan jag säga! Satt och dagdrömde i skolan och kladdade i mina böcker, gjorde ritningar till hus och skrev listor på förnamn och efternamn till mina familjer, hahahaha! Sen skyndade jag mig hem för att spela och gick knappt ut på en hel sommar så mina kompisar fick våldgästa mig och dra mig ifrån datorn för att följa med dem ut. Galna tider, men saknar hängivenheten man hade.

DÄRFÖÖÖÖÖÖRRRR är det så kuuuuuuul nu EHEHEHHEHEHHE.
 
Btw, roligare inlägg nu när jag gör roligare bilder?! Det tycker åtminstone jag. Verkligen saknat Photoshop, har ju haft GIMP fram tills nu nyligen och visst, det funkar ju bra men det är långt ifrån samma sak. Är dock ringrostig för man glömmer ju direkt om man inte håller på med det regelbundet, men det torpet ska vi nog få ordning på.
 
Brb / spela sims tills jag somnar.
 

1 oktober - mot stan och mami

2012-10-01 @ 14:36:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Äntligen blir det av, haha! Nu har jag haft en veckas slappande, men nu är det dags att skärpa till sig och bli lite nyttig innan jag får diabetes av allt socker. Såg att Molly Sandén nyligen hade kollapsat, och då upptäckte de att hon hade diabetes typ 1.... Alltså sånt där skrämmer mig för då fattar man att kroppen till slut säger ifrån. Nu vet ju inte jag egentligen orsaken till just hennes diabetes eftersom det kan vara många olika saker, men eftersom jag äter så jävla mycket godis och skit så får man ju sig en tankeställare. Jag som är så hypokondrisk också, haha inbillar mig ju de galnaste sjukdomarna.

Så nu ska jag sätta igång och röra på fläsket tillsammans med mami! Vi ska bara lösa kortet idag och sen boka in en träningstid senare nu i veckan med en coach så jag kommer igång ordentligt, herregud jag är nästan rädd inför detta pga det för jag har ju nästan aldrig rört på mig i hela mitt liv. Men nånstans måste man ju börja!

1 oktober - egoboost förtusan

2012-10-01 @ 10:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Har så mycket att ge, jag vill bara ut och visa alla arbetsgivare i hela världen hur duktig jag är och att jag tamejtusan faktiskt också kan! Jag vill ha ett jobb, jag vill tjäna egna pengar, och jag ska visa er - jag vet att jag kan bli det jag vill bli och jag tänker inte låta något stoppa mig. Jag ska bli så mycket mer, för jag är så mycket mer.
 

30 september - tack och hej

2012-10-01 @ 00:05:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Åh så mysig kväll! Mannen fick dock följa med mig ner till tvättstugan de sista två vändorna, för sista gången jag var nere där själv ikväll så tändes den automatiska lampan i korridoren precis utanför tvättrummet, helt av sig själv... Och inte en jävel syntes till. Blev helt hispig och nu tänker jag aldrig mer köra kvällspasset i tvättstugan, haha! Men nu har jag ialla fall rentvättade lakan med amerikanska flaggan på som jag har bäddat med, älskar en renbäddad säng. Frasar så härligt när man kryper ner, tihi!

Nu ska jag ialla fall söva ner mig, godnatt mina barn! :*

RSS 2.0