31 december - gott nytt år!

2013-12-31 @ 16:23:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Känns ju verkligen inte som nyårsafton idag, jag vet inte om det är pga avsaknaden av snö och kyla?

Det har hänt så sjukt mycket under detta året - jag har jobbat massor, fått en ny lägenhet och flyttat, jag och Christopher har förlovat oss, jag har tagit körkort... Men det viktigaste, största och bästa av allt är att jag blev gravid, och fick Joline i slutet av sommaren. Det har varit ett spännande år, och jag ser fram det kommande året som kommer vara Joline's första!

30 december - dagens outfit

2013-12-30 @ 13:17:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Body och leopardjeans - Cubus / julklapp från Joline's farmor och farfar

Argt barn medföljer ej.

30 december - seriously

2013-12-30 @ 00:54:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
Ett seriöst inlägg nu då.

Jag vet att det bara är ett lotteri, hur kroppen förändras efter en gravditet. Men jag kan inte låta bli att vara förbannad över att jag aldrig smörjde in min mage förrän det var för sent. Nu har jag otroligt mycket bristningar och jag vet inte hur jag ska hantera detta inför sommaren. Är det inte löjligt ändå? Det är över ett halvår kvar tills det ens är badsäsong, och jag oroar mig NU över vart jag ska hitta tillbaka till det ynka självförtroendet man haft så att jag stolt kan klä av mig på en strand. Jag tycker inte ens om att bada.

Och jag vet att det är ett i-landsproblem, att det är något man får acceptera för tyvärr är det ju så att överskottsvikt och liknande kan man träna bort medan hudbristningar på sin höjd bleknar efter x antal ÅR, men detta är ett verkligt problem för mig som jag faktiskt mår dåligt över. Ja jag vet. Det är trams. Men det är fortfarande ett problem. Jag har sagt nej till alla som har velat se min mage nu efter förlossningen osv, pga detta. TÖNTERIER. Bara mamma och C som har sett. Det bleknar sakta bort men det kommer ändå att finnas där. Ärr. Jag ångrar inte att jag blivit gravid, jag har världens mest fantastiska bebis som jag älskar över allt men det är tråkigt att man ska behöva känna sig som en hundraåring när man bara är en liten ungdom.

Och så satt en tjej jag var bekant med, en gång för nästan 4 år sen, och berättade hur bitter hon hade varit just då över att C hade skaffat sig en så snygg tjej som jag. Det är sånt där som man önskar att man kunde ta åt sig av, men jag kan inte. Varken då eller nu. Tror ju typ att folk bara säger sånt. Och inte heller då var jag nöjd, för då satt jag där och tyckte att jag var så himla fläskig istället när man egentligen inte hade ett skit att klaga på. Idiotism.

Jag vet inte vad det blev för svammel nu. Godnatt.




10 december - går hemma och ruttnar

2013-12-11 @ 00:15:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
ar de senaste dagarna känt ett enormt sug efter ytliga förändringar på den här lilla dvärgkroppen. Typ som att orka fixa mina naglar någon dag, fortsätta bleka ner mitt hår eller helt enkelt bara skita i processen and get back to black, bli av med mitt post-preggo-pluffs... Vågen står nu och väger mellan 54/55 kg, gråter ej över det för vägde 53 när jag skrev in mig i v 12 - MEN man blir ju fladdrig på ett helt annat sätt i magfläsket. Vore ju najs att tajta till det hele.

Men sen kommer jag ihåg att jag gillar choklad och min soffa lite för mycket, och regniga/snöblåsiga promenader lite mindre mycket. Får väl se när jag orkar ta ta i det.





Rotade i arkivet och hittade godingar från 2010, så blir man lite nostalgisk och tycker att helvete vad snygg man var som man alltid reagerar när man ser gamla bilder

8 december - juuulen är häär

2013-12-08 @ 22:02:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)






I veckan härjade stormen Sven fram genom Sverige, börjar bli lite trött på dedär jäkla stormarna (det är väl tecken på jordens undergång som farmor tror) men han förde ju med sig snön åtminstone så lite cred ska väl gubbfan ha. Och jag har pyntat och plockat så det står härliga till! Mannen ägnade dessutom hela onsdagen åt att tejpa + spraya alla fönster i lägenheten med snöspray, nu är julkänslan så komplett som den kan bli förutom granen då. Och hoppa inte i taket över snösprayen på fönsterrutorna - det ÄR inte lika svårt att få bort nu som det tydligen var förr om åren, det försvinner typ direkt bara om katten råkar komma emot rutan liksom så det ska nog inte bli några problem sen när vi tröttnat på att inte se ett skit ut sen i januari.

Och lagom tills jag hade tänkt bli bättre på bloggandet så dog min datorsladd. Skrev ju om det redan i somras om att den nästan var av, så den har glappat nu i flera månader och jag har tejpat den för att det är så förbannat dyrt att köpa en ny och det är så tråkiga pengar att lägga på en liten sladd. Men i veckan så kortslöt den och sen började den plötsligt ryka och lukta bränt, så den har definitivt gjort sitt. Så nu kan jag inte använda min dator pga det. Får bli mobilbloggande tills jag skaffat en ny, lär väl dröja tills tidigast efter nyår åtminstone....

Annars då? Bra med er? Jag har precis nattat avkomman nu så tänkte smyga ur sängen nu och hoppas på att hon sover vidare, vill så gärna sitta uppe ikväll och ha lite vuxentid men eftersom man är nybörjar-päron är jag osäker på om man kan lära så små barn att sova själva innan man själv går och lägger sig? Går säkert. Tror Joline är bortskämd med att jag går och lägger mig samtidigt. Går jag nu hinner jag se andra halvan av Johan Falk iallafall, haha!

RSS 2.0