29 juni - börjar helgen med att däcka

2013-06-29 @ 09:15:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Var nog liiite tröttare igår än jag ville erkänna. Somnade innan kl 22 ovanpå sängen, med kläderna på och en tröja som täcke. Vaknade nästa gång vid kl 02 när mannen skulle krypa ner - då hade han låtit mig sova sådär nästan hela natten HAHA?! Blev skitsur först. Sen tänkte jag efter lite och insåg att jag nog hade blivit lika arg om han kommit och väckt mig och sagt att jag skulle bädda ner mig ordentligt, såatteee... Jag är ingen lätt kvinna numera.
 
Och idag borde jag egentligen diska och ägna mig åt lite körkortsteori, men mannen ska iväg så jag tänkte dra hem till pappa en sväng och förhoppningsvis få lite skojig mat. Vill köra lite också men vi får väl se hur det blir!





Igår eftermiddag var jag på stan med mamma! Ååh:ade oss över bebiskläder, jag handlade billig duschcreme på Rusta och införskaffade en bambuspaljé till mannens jäkla klängväxter som måste planteras om NU innan de dör. Bebis vinkade hej också!
 

27 juni - nåt som jag störde mig på idag

2013-06-27 @ 20:50:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Stod i disken på jobbet och fick en burk tonfisk som ställdes in genom luckan av "chiiifen".
Började störa mig nåt så OTROLIGT MYCKET på fiskjäveln som pryder framsidan.
Ser han inte jävligt bjäbbig ut?




Bjäbbig tonfisk? Snarare en bjäbb-gädda tror jag.


Och kul att jag var tvungen att göra en google-sökning på tyska för att få fram rätt bild...
 

27 juni - mör

2013-06-27 @ 20:44:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag vet inte om det är för att jag är hormonell och tycker lite extra synd om mig själv ibland, eller om det faktiskt bara är så att jag ÄR tröttare pga graviditeten - men efter att ha varit igång varje dag denna veckan och gjort något så känner jag mig lagom mör och seg i kroppen. Jag är dessutom den där sortens människa som behöver minst 7-8 timmars sömn på en natt för att ens kunna fungera, och tack vare vår fyllegranne som skulle spela musik hela natten fram till kl 07 mellan mån-tis, så fick jag bara 3 timmars sömn.... Vilket resulterade i att det sabbat alla veckans dagar. Det måste vara pga det.
(och bara för jag tar upp fyllegrannen så satte han precis igång sin musik IGEN och sekunderna efteråt hördes det välbekanta ljudet av när någon knäpper en bärs....)
 
Ska bli jävligt skönt med helg faktiskt.
 


Ägg-och pannbiffsmörgås på jobbet, det är gott som fan! Men min absoluta favorit är den med lax... Får ju tyvärr inte äta den nu när jag är gravid. Dreglar varje dag...
 

26 juni - har varit på sjön idag

2013-06-26 @ 21:28:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)






Det var en del vatten i Kalmar idag. Spöregnade KONSTANT från det att jag steg upp vid kl 05:50 fram till lunchtid, vilket ledde till att det blev en del översvämningar i stan. Tack och lov slutade det regna sen, så när jag skulle hem nu ikväll hade vattnet pumpats undan och man kunde åter igen ta sig fram. Inte varje dag man åker buss på sjön.
 

 
Gjorde risktvåan/halkan idag med på körskolan! Det var nyttigt som fan, man trodde ju man hade koll innan men det är ju inte förrän man provat på det nu efterhand som man inser hur KÖRD man är om man bara kör liiite för fort, vad som kan hända om man inte har säkerhetsbälte på sig eller hur maktlös man är när man får vattenplaning eller råkar köra ut på blank-is. Vi var två som skulle köra idag, satt först med i bilen när den andra snubben skulle göra övningarna men jag insåg efter några hårda inbromsningar i både 70 km/h och 50 km/h att det gungade lite väl i magen - bebisen började sparka som fan och vända sig, så jag valde att gå in i huset så länge medan han körde för att inte utsätta magen för onödiga påfrestningar.

Även att den ligger skyddad inne i magen så kändes det lite obehagligt, det kändes mycket bättre och helt klart annorlunda sen när jag själv skulle köra eftersom jag då både kunde spjärna emot med fötterna mot golvet när jag pressade på bromsen och samtidigt hålla fast mig i ratten. Kändes mer kontrollerat än att sitta i baksätet och inte riktigt ha nåt fast grepp om nåt. Men det gick bra!

Nu, SOVA.
 

24 juni - saker som fått mig att fnissa idag

2013-06-24 @ 22:16:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
1) När det klev in en tysk på fiket som försökte göra sig förstådd på knackig engelska och mycket tyska, det gick inget vidare trots att jag försökte föklara att jag inte pratar tyska. Till slut stod vi bara och skrattade åt hela situationen. Han köpte en macka ialla fall som han tyckte var "sehr gut!" så jag antar att han blev nöjd.
 
2) Özz Nujen. Skrattar som en tok nu när jag hör att mannen tittar på hans senaste show.

3) När jag till slut fick mannen att gå till affären med all pant vi samlat på oss i hundra år. Till slut gick det inte ens att öppna skåpet under diskbänken eller ens byta påse i sophinken utan att det trillade ut massa flaskor... Var en syn att se mannen släpa sig iväg med alla kassar och sen stå och irritera sig på burk-maskinen som var slö.
 
 
 
Nej hörrni, jag är skittrött i kroppen ikväll så ska snart sova. Behöver hoppa in en snabb sväng i duschen och spola av mig också, helvete vad svettigt det blir nere på fiket nu med kaffekannor, diskmaskinen och stekbord som står och ångar! Imorgon ska jag ringa till veterinären också tror jag, Figge-stackaren har problem med prutten så lika bra att åka dit så de får slå ett getöga innan det eventuellt blir värre. Zhantos svansproblem har däremot försvunnit, tack för det!
 
 
 
 

22 juni - dedär sockerberoendet

2013-06-22 @ 16:36:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ni vet känslan när man har chips, mentos, jordgubbar, blockchoklad, glass och fruktpaj hemma.? Och så blir man sugen på nåt helt annat - typ chokladkex. Och inget annat duger än chokladkex, och så måste man inleda en kamp med sig själv där man ska övertala sig själv om att man har massa annat gott hemma som man kan äta istället?
Den känslan regerar hos mig just nu.

Allt är reklampausen i Paradise Hotel's fel. Den där förbannade Ballerinakex-reklamen har hjärntvättat mig...
 
 

22 juni - midsommardagen

2013-06-22 @ 16:27:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

Hade en otroligt lugn och pensionärsaktig midsommarafton igår. Vi googlade lite symptom på mannen och kom fram till att han troligen fått nån ögoninfektion så det var väl kanske lika bra att stanna hemma eftersom det smittar så lätt. Jag ägnade min dag åt att laga mat istället!


Frukost: Obligatorisk jordgubbs-frulle med mjölk

Lunch: Obligatorisk sill-lunch med nypotatis, gräddfil och massa gräslök. JAG åt alltså detta. Mannen tråkade och hulkade över silldoften och värmde gårdagens rester istället, hahahah!

Middag: Här skulle jag göra en midsommargryta på fläskkarré var min tanke, det funkade skitbra tills jag råkade höja värmen ett snäpp för mycket och samtidigt glömde bort tiden lite. Så rätt som det var hade all sås kokat bort och jag stod med små oljiga grytbitar som börjat bränna fast. Lyckades dock rädda det hela genom att ta bort det brända och göra ny sås, det blev ju dock inte så mört som jag ville men vi var otåliga och hungriga till slut.

Efterrätt: Jordgubbs-och rabarberpaj med vaniljsås/vaniljglass. Jag satsar på att bli paj-mästare, men det är svårt tycker jag för antingen blir de för sura eller för blaksiga i konsistensen, och då tycker jag att jag häller på hur mycket socker och potatismjöl som helst varje gång. Får väl överdriva så kanske det blir perfekt en dag. Däremot inte sagt att gårdagens paj var god, för det var den!

20 juni - nervös

2013-06-20 @ 21:27:59
2. Gravid
Kommentarer (0)
Har mer och mer börjat tänka på förlossningen nu i takt med att magen växer. Det faktum att det bara är 2 månader kvar känns helt absurt, vart tog tiden vägen?! Och så börjar jag fundera över hur ont det gör egentligen. Det är ju knappast nån hemlighet att det är en helt galen smärta, men åh herregud - jag vill ju ha kontroll och kunna planera! Har insett på senare år att jag har ett kontrollbehov som heter duga, jag vill helst ha allt planerat och klart framför mig oavsett vad det handlar om. Förstå då frustrationen i och med graviditeten, när jag inte kan planera nåt alls. Det bara händer av sig självt, och det finns ingenting jag kan göra mer än att försöka hänga med.
 
Självklart kan jag ju förbereda mig genom att läsa på om smärtlindringar, läsa om andras erfarenheter och försöka planera saker runt omkring så gott det går - men grejen är ju att i slutänden blir det ju troligen inte som jag vill ändå, det är inget man bör ställa sig in på i varje fall. Mest rädd är jag för att jag kommer få nån slags panik när det väl är dags och flippa ur totalt, stressa upp mig och barnet jättemycket och att jag kommer göra mig ovän med Christopher och att jag bara kommer ligga där och skrika att jag vill åka hem och sluta föda barn. Det sistnämnda lär jag väl säkert göra, haha men ÅH jag vill ha en hint av hur det kan kännas! Så jag kan känna mig lite beredd ialla fall. Barnmorskan tipsade om att man kan sitta med sin partner som nyper en i låret, så ska man försöka andas sig igenom smärtan. Borde nog testa det. Börja härda redan nu!
 
 
Och för första gången börjar jag faktiskt känna av graviditeten som lite jobbig - är i v. 29 +2 och det märks verkligen att bebisen tar större plats. Jag vaknar i princip varje natt av att jag har kramp i vaden eller foten, och det blir svårare och svårare att hitta bekväma sovställningar, jag är oerhört uppsvullen om magen på kvällarna efter middagen och magen fungerar inte alls längre utan hjälp på traven. MEN JAG SKA ICKE KLAGA - jag är inte tjock, är inte svullen förutom lite grann runt fotlederna, jag har inte foglossning och inga ryggproblem så jag har det nog ganska bra ändå.

20 juni - en lista

2013-06-20 @ 16:49:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Vilken dag är det idag?
Torsdag! Och imorgon är det regndag. Midsommar alltså.

 

Om du var en emoji vilken skulle du vara då?
Känner att jag kan identifiera mig med denna:

 

Vad ska du göra ikväll?
Plugga lite körkortsteori.
HAHA okej lär ligga i sängen och kolla Paradise Hotel istället.

 

Säg två bra uttryck:
Nej

 

Vad blir du glad av få höra att du är?
Blir alltid lika glad när folk liknar mig vid Megan Fox. Antal gånger det hänt: 0

 

Visa en bild du inte minns ha tagits:

Ytterst tveksam målning.

 


Vem saknar du?

Diva-kissen :(((((
 


En bild på något som är asbra att ha:


Toalettpapper. Har alltid med mig det i väskan. Om man t.ex behöver snyta sig.
 

 

En outfit som är ovanlig för dig att ha på dig:

 

 

Vad är du bra på?
Att skjuta upp saker!

 

Vad vill du ha?
En säker framtid.

 

Vad tycker du är roligt?
När Christopher härmar mig när jag en gång sa något om arton potatisar i kylskåpet, enligt honom har ja tydligen dubbelhaka som kom fram lite extra den gången. Hans imitation är oslagbar. Slutar aldrig skratta.

 

Vad är du dålig på?
Jag grubblar alldeles för mycket. Borde ta saker mer som det kommer. Och sen är jag rätt dålig på att sätta i en ny rulle toalettpapper efter mig om jag har tagit det sista.

 

Vad tänker du baka i veckan?
PAJ. Helvete så god paj jag ska baka!



Hur ser du ut när du är nyvaken?

 

Vem är du kär i just nu?
Christopher! Och kanske lite i jordgubbar.

 

Vad var det första du snodde?
Det var en ring från en kompis i lågstadiet - vågar ju dock inte säga vem, för jag har mått dåligt över detta ända sen dess. Har aldrig varit någon som stulit saker. Aldrig ens snattat. Tror detta är det enda jag någonsin stulit från någon. Det var dock ingen nära vän varken då eller nu så är väl kanske inte värsta grejen, MEN ÄNDÅ.

 

En bild då du dricker alkohol:


Första festen där jag drack alkohol ever. Nyår 08/09, ettan i gymnasiet med nya kompisar. Var ju dock inte så värst i gasen som bilden utstrålar!
 

HÄR, däremot. Två månader senare, februari -09. Men då gick vi på de starka grejerna, jag och Frida delade på en flaska billig vodka + Fanta Tropic denna kvällen och det var första gången det susade till i huvudet.


Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?
Gå och laga mat. Men den här listan tog ju ap-lång tid!
 

Vad bävar du inför?
ALLT. Nästan. Eller nä.

 

Vad händer i helgen?
Regn?! :))))

 

Är listan slut?
Definititivt!

 


20 juni - slappardagen

2013-06-20 @ 15:00:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Borde prioritera en ny strömsladd till min dator. Min nuvarande glappar som fan så jag har löst det med maskeringstejp så länge, men det håller ju bara ett tag innan man får göra om det. Och jag vill INTE köpa en ny. För en ny sladdjävel kostar 500 spänn - känns surt att behöva ta av mina sparpengar som ska gå till bebisen, flytten till lägenheten osv för att köpa en ny sladd till datorn. Även att jag vet att det bara är en tidsfråga innan den slutar funka helt. AJA den dagen den sorgen!
 
Idag är det ialla fall torsdag, och det är dagen innan midsommar. Vi har absolut NOLL planerat detta året, haha när blev vi pensionärer?! Till och med min pappa ska iväg liksom. Men ja, jag är ju gravid och Christopher är småsjuk och har varit hela veckan. Fast jag tror ju snarare han har fått nån allergi... Så idag hade jag tänkt städa lite och sådär inför imorgon, men jag orkar fan inte. Har varit så mycket denna veckan att jag förtjänar lite chillande, det ska bli skönt att bara vara hemma imorgon!

Random arkivbild som jag sparat sen 2011 "för den kanske kommer till användning", haha jaa 2 år senare..

Planerar mat inför imorgon istället. Hade jag fått välja så hade jag kört på det klassiska sill med färskpotatis, gräddfil och gräslök (FÖR DET ÄR DET GODASTE MAN KAN ÄTA TYP), men mannen råkar avsky sill så vi får väl göra fläskfilé... Ska demonstrera och göra jordgubb-och rabarberpaj istället. Ska äta hela dagen imorgon.
 
 

19 juni - gravidhjärnan

2013-06-19 @ 21:42:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Saker jag glömt idag:

- mat i kylskåpet hos mamma. Kom på detta när jag gått halvvägs till bussen. Och eftersom jag numera bytt ut mina vanliga raska steg mot en något långsammare vaggning, så innebar detta att jag missade bussen hem.
OCH JA, det var nödvändigt att vända tillbaka för 1) det handlade om grillad kyckling och potatissallad, och 2) jag hade lovat mannen middag.
 
- min jacka. Även denna hos mamma. Kom dock inte på detta förrän jag redan var inne i stan, får väl klara av detta regniga veckoslut utan min nitpimpade älskling.
 
 


Felix vräkte ut sig på ryggen idag när solen tittade fram lite, och så låg han sådär i typ en kvart och bara spann med framtassarna rakt ut i luften. Mimmi skymtar inne i busken, hon surade däremot.
 

18 juni - vecka 29

2013-06-18 @ 21:28:38
2. Gravid
Kommentarer (1)
Idag var jag hos min barnmorska på rutinkoll för bebisen. Och jag hinner alltid bli så nervös emellan besöken för jag vill ju att allt ska vara bra med lille bebbson, men ännu har inte oroligheterna varit befogade för det såg bra ut idag också!
 
Vi mätte magen som vanligt och jag har ökat från 24 cm till 28 cm nu på ungefär en månad. Vi lyssnade också på hjärtljuden - ÄNTLIGEN fick jag höra dem! Senast låg hen så kontigt till så vi uppfattade bara min egen puls och flödet i navelsträngen, men idag hittade vi nästan direkt små hjärtljud och det pickade på jättefint! Nu är mammsen nöjd. Mina egna värden såg bra ut också förutom järnvärdet då som fortfarande måste upp, men jag äter ju mina järntabletter varje dag så det kommer snart förbättras trodde hon. Och när hon slog in de nya värdena i datorn för att få upp kurvan, så upptäckte vi att jag följer den exakt och det känns ju alltid betryggande att höra!
 
Har fortfarande svårt att sätta mig in i tanken av att något lever inuti mig. Det känns fortfarande konstigt, men jag tycker inte längre att sparkarna känns obehagliga, antagligen för att man vant sig och för att bebisen ändrat sitt mönster lite. I början var det mest fladder och man kunde känna hur det kittlade till där inne, sen gick det över mer till buffar och på senare tid har jag börjat känna av de riktiga sparkarna och verkligen känna skillnaden på rörelserna. Jag känner t.ex skillnad på hickningar, när bebisen sträcker på sig eller när den vänder sig.

De senaste veckorna har jag märkt att aktiviteten ökat sjuuukt mycket där inne, det buffas och sparkas och hen håller igång ordentligt! Nästan direkt när jag sitter stilla eller lägger mig ner så sätter det igång, när jag är uppe och går däremot brukar det vara lugnt. Emellanåt rör det sig nästan oavbrutet, speciellt på kvällarna. Ibland kan det nästan kännas som att det "burrar" där inne, när bebisen gör flera rörelser efter varandra. Känns lite som att ha en torktumlare igång. Eller som en liten Furby som surrar.



På tal om Furby's så älskade jag dem när jag var liten. Fick jag nån? Näe. Får min egen nu dock, hiho!

17 juni - slut som artist

2013-06-17 @ 22:00:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jaja, jag förstår om ni tyckte rubriken till senaste inlägget var dramatisk - men jag är verkligen helt slut fortfarande. Nu beror det dock på att jag har så mycket att göra och stressar ner mig totalt. Förstår inte hur jag ska överleva denna veckan?! Det är bara måndag och hela veckan är redan upplanerad. Hur tråkigt som helst. Eller ja - hade massa kul planerat, sen var jag på Folkuniversitetet idag igen på uppdrag av AF och ska tydligen spendera fyra dagar i veckan där... IGEN. Hela sommaren. Förutom när jag jobbar. Precis som förra året. Helvete AF, har ni inte nåt bättre upplägg? Hopplöst att man ska behöva göra om samma saker trots att man arbetar.
 
Så ja, hade planerat att ha en lugn morgon med kanske en timmes möte på folkis och sen dra till pappa för lite övningskörning och teoriplugg innan föräldrakursen i eftermiddag, men det sket sig ju. Så resten av veckan ska jag roa mig med att:

- plugga teori
- fördriva värdelös tid på Folkis
- ha körlektion
- besöka barnmorskan
- gå på studiebesök på BHC (barnahälsovården)
- hälsa på hos mamma och lämna en klänning innan midsommar
- fira midsommar
- andas

Blä. Jag återkommer.
 
 
Nu ska jag ta mig en sup äcklig vätskebindande tarm-medicin som smakar sötsliskig sirap att sova på så jag slipper den förbannade graviditetsförstoppningen som man tydligen ska behöva dras med. / mvh fröken fräken
 

15 juni - död

2013-06-15 @ 22:18:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Oerhört lugn dag på jobbet, = man har gått runt och trampat och blivit sömnig pga för lite att göra. Träffade Frida direkt efter att jag slutat, har haft ont i huvudet, fick åka hem senare än tänkt för tåget inte gick och jag har ätit dåligt. Allmänt seg dag alltså, förutom att träffa Frida då för det var sjukt länge sen! Imorgon ska jag plugga körkortsteori tänkte jag, så man blir klar med skiten.

Och katten verkar inte bli bättre med sin stackars svans, den verkar klia på honom så får väl likt förbenat bli en tur till veterinären nu efter helgen. Satfläsk. Tur man har sparat undan pengar, även att jag hellre hade lagt dem på roligare saker - men djuren måste ju gå före...

14 juni - studenttider

2013-06-14 @ 11:19:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag tar min älskade kusin studenten! Och som jag sett fram emot denna dagen med glädje, känns som att jag varit nästan lika pepp som henne! Men det är väl för att man minns tillbaka till sin egen student och på hur roligt man hade. Sen råkar ju min kusins fader (såvida även min gudfar) ha en tendens till att alltid bjuda på god mat, så själva studentskivan ser det här preggot fram emot också hiho.

Synd bara att det är så konstigt väder idag - mulet och efter-regn-fuktigt, men nästan lite kvavt ändå. Får hoppas för studenternas skull att det spricker upp senare eller att det åtminstone blir varmare!




13 juni - allas önskan

2013-06-13 @ 22:50:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Såhär på kvällen när man suttit liiite för länge vid computtern' och börjar bli riktigt sömnig, så önskar jag att jag hade en personlig assistent. Som bar mig till toaletten så jag fick tvätta av mitt smink, sen skulle assistenten borsta mina tänder och slutligen bära tillbaka mig till sängen och bädda ner mig för natten.

Är. Så. Sömnig.
 
Försökt muta mannen ikväll men det lyckades ej så får väl släpa mig upp till toaletten ändå och göra mig iordning för natten. Sen bädda ner mig i tomte-lakanen. JA man kan visst ha tomtar på sina sängkläder såhär på sommaren!
 
 

13 juni - "du ser lite gravid ut"

2013-06-13 @ 20:17:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Rubriken kläckte min körlärare idag precis innan körlektionen, haha det var en rolig kommentar! Hade en annan som jag inte kört med tidigare. Men det var skoj! Dock har jag inte kört på flera veckor nu, ofrivilligt uppehåll kanske man ska kalla det. Körde lite motorväg och sådär, och det gick rätt bra idag tror jag. Sen fick jag hemläxa och en banning om att jag inte gjort nån teori, så nu ska jag tydligen vara klar med Fas A tills på tisdag... HAHA. Lär gå bra det här! Lär inte ha tid varken imorgon eller på lördag så får ligga i stenhårt.
 
Sen fattar jag inte hur man kan vara så känslig för sol som jag - för två helger sen brände jag mig som satan på bröstet/axlarna på min kusins bal utan att det knappt var nån sol. Nu när det lagom har lagt sig så händer samma sak igen, fast ännu värre! Ni ska se hur jag ser ut, vet inte vart det är värst men hela bröstet, axlarna, övre ryggen och nacken är helt knallrött efter igår. Har inte ett skit hemma att dämpa det med heller. Skitkul bränna att visa upp på studentskivan imorgon, lär lysa likadant som klänningen som är korallröd.
 


/mvh er kräfta *nypnyp*
 

12 juni - hälsningar från Bahamas! ...eller jag menar Blomstermåla

2013-06-12 @ 17:25:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Helvete vad varmt det är idag! Pjuh! Fast det blåste rätt kallt när jag kom till Kalmar imorse, men det glömde man snabbt bort när man började gå runt för då blev det svettigt. Åtminstone för mig - kan ju dock bero på att jag är preggo och lite flåsigare än övrig befolkning.
 
Har idag varit en sväng på stan, har bl.a letat nya trosor att ha under min nya genomskinliga klänning på min kusin's student på fredag. Ja jag köpte en genomskinlig klänning! Men den var så fin. Och jag tänkte ju att man kan köpa hudfärgade trosor att ha under, så jag har letat i alla tant-butiker i Kalmar idag men insåg snabbt att 1; de kostar 100 kr paret (vem ger ens det för ETT PAR trosor?!) och 2; jag är ändå så pass blek att det kanske syns mindre med ett vita än om jag köper ett par beiga som är alldeles för mörka för min hudfärg. OHWELL.

Mötte sen upp Madde för att kolla lite studenter, fan vad sugen man blir. Och nostalgisk. Fick gåshud när flaken åkte förbi och man såg alla lyckliga studentisar!

 
 

12 juni - nyttig bärpaj

2013-06-12 @ 11:03:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
"HERREGUD STOPPA PRESSARNA!!" tänker ni säkert nu när ni ser rubriken. Men det var faktiskt helt okej! Det blir ju dock inte lika sött som man är van vid med paj, och inte lika frasigt heller egentligen, men för den som är intresserad langar jag här receptet så kan ni prova själva!
 
 
Till en paj behövs:
3 dl frysta hallon och blåbär
1/2 dl Stevia strösocker (detta hade jag inget hemma så jag tog vanligt strösocker)
4-5 äggvitor
2 dl havregryn
2 tsk kanel
 
Sprid ut bären i pajformen, utan att smörja den innan.
(jag hade även lite potatismjöl på för att den inte skulle bli för blaskig)

Vispa sockret och äggvitorna jättefluffigt!

Häll i havregrynen i fluffet och rör om försiktigt
(ja det står ett nudelpakets-torn i bakgrunden som mannen skapat och som jag inte orkade ta bort)

Smeta sen ut havrefluffet över bären - och det kanske känns mycket först men flufftäcket krymper när det kommer in i ugnen så var noga med att täcka runt om alla bären.

In på 200 grader och sen är den klar när täcket har fått fin färg och blivit lite frasigt - men som jag skrev så lyckades jag inte få det riktigt frasigt efter 20 minuter så antingen har jag en dålig ugn eller så får ni pröva er fram själva!

11 juni - barnvagnsinlägg

2013-06-11 @ 21:42:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Efter att ha suttit och letat barnvagnar i evigheter nu på internet så verkar jag äntligen ha hittat en vagn som har allt vi (läs: jag) kräver samt inom vår budget. Vi har funderat länge på om vi ska köpa en ny eller begagnad vagn, men jag är så inställd på hur jag vill att den ska se ut att det lär bli svårt att hitta en begagnad som lever upp till kraven. Och vi ska väl inte sticka under stol med att jag har varit den drivande delen på denna punkten, så efter lite diskuterande bestämde vi att jag får bestämma vad det blir för vagn.
 
Vi båda vill ju som sagt att det ska bli en sån billig historia som möjligt och jag har absolut inga problem med att köpa en begagnad vagn, men vi vill ha med fyra hjul varav de främsta är svängbara och de är relativt nya på marknaden verkar det som för alla begagnade som vi hittat hittills har bara fyra fasta. Kvalitetsvagnar som Emmaljunga däremot, och många är i fint skick till bra priser - men ni vet hur det är när man har bestämt sig för något.




Bildkälla

Ovan ser ni B-Motion 4 från Britax, som egentligen är en sittvagn men som man enkelt kan klicka loss och istället klicka i en liggdel på chassit så kan man använda den från nyfödd. Science! Andra saker jag fallit för kan ni se i videon om ni är intresserade!

 
Helvete så smidig den är. Hela kalaset med liggdel kommer gå på strax över 5000 kr - men jag känner att det kan det vara värt med tanke på att den ska hålla länge och till framtida barn, och att vi inte har behövt köpa nåt alls knappt hittills så ska något vara nytt och fräscht så tycker jag man ska satsa det på vagnen. Men jag vill ju såklart provköra, så tanken är att ta mig in till Babyproffsen någon dag och göra det så får vi väl se sen hur det känns!

11 juni - Figge på äventyr

2013-06-11 @ 20:07:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 

Kollade ut genom fönstret och fick se min orangea gingerkorv utöva akrobatiska konster i en spaljé på grannhuset. Där satt han en stund och jamade lite oroligt, men plötsligt dök han in i busken och kom ut på andra sidan och kunde sen ta sig ner. Sen sprang han hem de 20 metrarna över gräsmattan i solnedgången.
 
Kan ju nämna att det bara tog 10 minuter, sen fick vi se grannens katt göra exakt likadant - med undantaget att han löpte hela linan ut och hoppade upp på balkongen precis ovan istället. Kattjävlar

11 juni - dramatisk händelse nummer två

2013-06-11 @ 17:30:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ja dramatiken med Zhantos-kissen var inte det enda som hände inatt.
 
Lagom tills jag var på väg att gå och lägga mig så satte vår granne igång att yra i trapphuset igen. Och för att förtydliga: vi har alltså en granne som bor ovanför oss som är liiiite av en alkoholist får man nog lov att säga. Varje gång han är full så sitter han först ute på balkongen och spelar skithög svensk musik. De gångerna han är riktigt dyngrak börjar han gå runt i trapphuset och prata för sig själv mitt i natten, och vid ett flertal tillfällen har han kommit och ringt på hos oss och snackat massa skit om svensk patriotism och invandrare. Och det är ju mitt i natten också, dvs efter midnatt och när som helst därefter. Och öppnar man inte så står han utanför i flera minuter och pratar och bultar på dörren i omgångar, riktigt obehaglig!
 
Och igår var han alltså igång igen, vi öppnade ju såklart inte men han bara fortsatte och till slut blev jag riktigt förbannad. Det bor för fasen äldre människor i huset också, och hur kul är det för alla grannar att han ska hålla på och leva rövare om nätterna?! Så jag öppnade dörren när han var ute i trapphuset och så gav jag han en riktig utskällning och sa att han skulle ge fan i att virra runt mitt i natten och väcka andra människor som sover, och att om han inte slutade skulle jag ringa polisen. "Gör det, ring polisen och hälsa från mig...!" mumlade han sen när jag stängde dörren. Självklart gjorde jag ju inte det men nån ordning får det ju fan vara. Han gick ialla fall upp till sig, det var tyst i en kvart eller nåt innan han kom tillbaka och bankade på vår dörr igen. Men då vrålade C att han skulle lägga av, och efter det så blev det tyst.
 
 
Känns skönt att vi ska flytta härifrån nu så man slipper den där otäckingen, däremot när vi var på visningen i vår nya lägenhet så fick C ironiskt nog syn på en man som stod på en balkong i huset bredvid som såg EXAKT ut som vår läskiga fyllegranne! Haha hur sjukt liksom... Enligt tjejen som bor i den andra lägenheten som vi ska flytta till nu, så var grannarna i det huset lugna och inga som hon märkt av så det känns ju skönt att veta!
 

11 juni - rabies

2013-06-11 @ 15:54:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Låt oss alla minnas tillbaka till min dramatiska gårdagskväll. Satt i telefon med Sofie en stund rätt sent igår kväll, hörde hur det smällde till på fönsterbrädan utanför och får se Zhantos sitta där och se skärrad upp med en puls på 230. Släppte in honom såklart, tänkte att han stimmat med nån av grannkatterna, men han for in som en raket och betedde sig skitmystiskt. Fick lägga på med Sofie och ta hand om min katt som var ett vrak i typ två timmar - han svettades floder om tassarna som de gör när de är stressade eller rädda, pulsen gick skitfort och ena stunden kröp han ihop i ett hörn på toaletten, för att i nästa sekund rusa runt och flaxa hysteriskt med svansen och sen kasta sig ner för att bita/slicka den och benen, och så kröp han ihop i ett hörn igen. Det var liksom tydligt att han inte mådde bra, och det kändes som att det var nåt med bakdelen som han var irriterad på.
 
Han låg ialla fall i min famn i typ en timme inne på toaletten och jag klappade honom så att han skulle lugna ner sig, sen förflyttade vi oss till sängen där han kröp ihop och så sakta började han bli lugn. Han slutade svettas och lyckades slumra till, men pulsen var fortfarande hög. Här hade jag börjat bli riktigt rädd och funderade först på ormbett, men jag kände igenom honom noggrant flera gånger och jag hittade inget bett eller svullnad. Sen funderade jag på om han ätit nåt, men hur ska man veta det? Det är ju inte jättelätt att försöka ta sig iväg till en veterinär mitt i natten från där vi bor heller, när ingen har körkort av oss.
 
 
 
Sen blev klockan 03:00 ialla fall och eftersom katten somnat och lugnat sig något så bestämde vi oss för att göra detsamma och åka till veterinären idag om han inte blivit bättre. Vaknade imorse och då var han som vanligt i ca en halvtimme innan han började flaxa runt med svansen igen - fast inte alls likadant som igår kväll. Imorse verkade han mer irriterad bara, igår var han verkligen stressad utav något. Men det försvann efter en liten stund, och idag har han varit ute och kom nyss tillbaka och var helt som vanligt så jag fattar inte vad det var som hände med honom igår. Han har ätit och druckit. Men jag ska köpa avmaskningsmedel ialla fall för sådär med svansen gjorde han en annan gång och då försvann det när jag avmaskat honom, kan ju vara nåt som kliar i rumpen liksom.
 
Men panikanfallet är verkligen ett mysterium, han var verkligen dålig där ett tag och jag är så tacksam att det gick över av sig självt samtidigt som jag hade velat veta vad det var för fel.... Fina Zhantos <3

10 juni - lista

2013-06-10 @ 22:43:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Saker som upptar större delen av min tid just nu:
 
  • Att dräpa mygg. Vet inte om ni har läst om de så kallade "attack-myggen" i Expressen, men det har jag gjort ialla fall och jag kan säga att det som står i den artikeln knappast är någon överdrift även om man gärna skulle vilja avfärda det som trams. ATTACK-MYGGEN FINNS!
    (här kan du läsa om det)

  • Barnvagnsletande. Visste sen innan att det var en djungel, men ju mer man läser och letar desto värre snärjer man in sig. Mannen tyckte vi kunde sno en kundvagn och bädda in med en gosig filt och en liten kudde, yeah why not liksom?

  • Oroandet. Denna punkt är väldigt tröttsam och det är förmodligen detta som tar mest av min tid - jag oroar mig för allting. Tänk om vi inte blir bra föräldrar? Undrar hur det blir ekonomiskt? Hur ska det bli med nya lägenheten? Kommer vi trivas? Bär jag på ett friskt barn? Äter jag tillräckligt med grönsaker? Hur länge kommer jag orka jobba?
    Typ så.

För övrigt befinner jag mig nog i en hormonell bargochdalbana just nu när jag mest känner mig gråtig och tycker synd om mig själv. Skönt att släppa lös det, känns ju lättare efteråt men å andra sidan är det ju inte kul att inte vara sig själv! Sen är det mycket förändringar som sker också, jag står inte bara inför det faktum att jag och C ska bli föräldrar utan det är både jobb och flytt som ska klaras av också och det är tre rätt stora grejer på en och samma gång. Är väl kanske inte så konstigt att man blir lite knasig i huvudet!
 

Bjuder på en bild på Figge för han är så snäll och go och alltid får mig att le.
 

9 juni - dunderklumpiz

2013-06-10 @ 08:29:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Har fördrivit denna helgen på detta vis - halvliggande läge och letat/läst på om barnvagnar på nätet, ätit alldeles för mycket Toblerone som vi köpte med oss hem från Danmark och kollat ifatt snart alla avsnitt av Vampire Diaries som jag missat. Länge sen jag hade en hel helg utan något inplanerat, det behövdes!
 
Som ni även ser så börjar Kanonkulan växa till sig lite. Ja den är vit som en tavelkrita men det är resten av kroppen också egentligen - preppade benen med hederlig brun-utan-sol innan vi åkte till Danmark för lite färg vill man ju ha. Har dessvärre bränt mig på axlarna och på bröstet, men det är ju tyvärr standard. Ska dock ta det extra försiktigt denna sommaren, eftersom man lätt får pigmentförändringar i huden när man är preggo om man inte tar det försiktigt i solen. Tar därför blekhet före snygghet och kör på solskydd! Benen är det dock ingen fara med känner jag, får knappt nån färg där ändå och skulle man få nån pigmentfläck där så är det väl inte hela världen. Värre om man får det typ i fejjan som nån annan brun blaffa. Får bada i brun-utan-sol istället.
 
 
[skulle postat detta inlägget igår men då började det åska så fick bli nu istället, hiho]

8 juni - hormonanfall

2013-06-08 @ 20:13:31
2. Gravid
Kommentarer (0)
Okej, bröt alltså ihop nyss när jag stod och diskade pga hormonvågen som slog över mig. Bölade högt och snorigt över detta:
  • Att mannen gjorde blodpudding trots att han VET att jag hatar det, men gör det ändå bara för att jävlas "för det är nyttigt när man är gravid"

  • Att jag behövde diska trots att jag gör det varje dag

  • Att jag nog känner mig lite preggo-fläskig ändå

  • Att mitt navelpiercingärr är typ det fulaste jag sett nu och att jag är rädd att den bristningen jag hittills fått där ska bli över hela magen *peppar peppar ta i trä*

  • Att jag hittade nya bristningar som är på gång

  • Att mannen lägger alla burkar på micron pga för lat för att lägga dem på översta hyllan i skåpet där de egentligen ska vara, så att JAG ska behöva klättra upp på bänken varenda dagjävel och göra det trots att jag inte når och trots att jag själv är som ett ovigt jävla skåp just nu

  • Att vi inte har en pall jag kan klättra på istället
 
Sen ville jag tröstäta choklad i min misär men insåg att jag redan ätit tillräckligt med sånt idag och vill inte ha en 4,5 kilos sumo-bebis så därför bör jag låta bli - och så bölade jag över detta faktum, plus att jag fick dåligt samvete för att jag inte ätit mer frukt och grönt än en stor morot och en näve körbärstomater idag.
 
Men så kom mannen in i köket och frågade varför jag var ledsen, så jag hulkade ur mig varför medan han stod och skrattade och pussade på mig och avdramatiserade det hela, så då kändes det bättre. Sen klagade vi tillsammans på att mitt hår ser förjävligt ut, och att jag faktiskt blivit lite tjock fast jag luktar ju åtminstone gott.
 
Blä.
 
 

7 juni - en lista såhär innan läggdags

2013-06-07 @ 23:57:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vad heter du?
Amäända päända.
Vad har du på dig?
Mjukisshorts (som nu sitter så jävla bra i röven pga viktuppgången woho!) och gammal hemma-skrutt-linne.
Ögonfärg? :

Spelar du något instrument?

Tyvärr inte, gjorde halvhjärtade försök med gitarr för nåt år sen. Gav upp.
Dina första tankar när du vaknar?
"Vad är klockan..?!" och sen "Undrar vad som hänt på Twitter... Och Instagram... Och Fejsbukk.."
Vart befinner du dig just nu?
I soff/sängen. Ska bli så förbannat skönt att kunna sitta vid t.ex ett KÖKSBORD sen i augusti när vi flyttar.
Biter du på naglarna?
Slutade för flera år sen!
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?
Helt vanliga hipsterstjosan i blå/grön leo på framsidan och grön spets på asset. Ett av de fåtal jag fortfarande kan ha, HAHA känns helt overkligt att jag plötsligt har en rumpa
Är du singel?
Höhö NEJ
 
 
Vem är snyggast?
Snubbidoo och Damon i Vampire Diaries. OBSERVERA bara karaktären, tycker inte Ian Somerhalder är lika snygg privat
Vem vet mest om dig?
Mannen och Gud
Vad vill du ha just nu?
En billig barnvagn, en billig soffa, 100 miljoner på kontot, färska jordgubbar, katter som inte kräks och kissar på mattorna samt tar sönder massa skit när man lämnar dem ensamma hemma i ett dygn
Rädd för?
Att vara ute ensam när det är mörkt pga otäcka män, äckliga saker som att rensa avlopp och att hitta insekter på ställen man inte vill hitta dem.
McDonalds eller Burgerking?
Kung Börje. Har fortfarande inte smakat deras varma chokladkaka-grej, MÅSTE MEN BLIR ALLTID SÅ MÄTT?!
Sjunger du?
Så bra att jag och mannen blev ovänner i början av vårt förhållande om vem som kunnde sjunga. Ingen vann.
Vill du gifta dig?
Skulle faktiskt vara jättekul, men jag känner att det inte är det viktigaste. Är åtminstone förlovad - sen om man vill ta slutsteget i framtiden får vi väl se.
 

Kommer du överens med dina föräldrar?
Faktiskt bara ibland - kan ha väldigt hetsiga gräl med båda mina päron (oftast jag som hetsar hiho) men det brukar alltid lösa sig med några dagars tystnad så kan man återkomma sen som att inget har hänt.
Din hårfärg?
Trefärgad
Vad ska du göra idag?
SOVA
Vad ska du göra i morgon?
Ville sola men kom på att det kanske inte är så stor nytta när jag ändå bara bränner mig och med solskydd så tar det inget alls, såatteee....
Skor du har på dig idag?
Marinblå låga converse. Kan vara mitt bästa converse-köp jag gjort.
Vad sover du i?
I födsloskruden
Något som får dig att mysa till lite?
Myggen som just i detta nu käkar upp mig ger mig verkligen de rätta mys-rysningarna jag är ute efter :)))))))) /brb bada i myggmedel

7 juni - Danmark

2013-06-07 @ 22:05:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
När alla andra svenskar passar på att anamma den svenska försommaren i sann Svensson-anda med grillat och ett glas vitt på vår nationaldag, så bestämde jag och mannen oss för att fly landet tillsammans med pappa och A. En heldag i Danmark! Och gud vad jag tjatat om att jag saknat det landet men det har jag verkligen gjort, och det var fantastiskt skönt att få komma tillbaka och lyssna på grötig danska (även om det bara var över dagen).
 
Så vid 06:15 begav vi oss med bil, tog färjan över vid 10:20 och så körde vi längs Strandvejen ner mot Köpenhamn, bland de vackraste husen jag vet med glaserade takpannor som blänker i solen, flotta trädgårdar och havsutsikt över Öresund med Sverige på andra sidan. Det var perfekt väder, och runt lunch var vi framme i Köpenhamn där vi parkerade bilen och sen gick vi in till centrum.
 
Man hinner ju inte så mycket bara på en dag egentligen, men vi käkade i Nyhamn iallafall, gick längs Ströget och strosade - letade efter skor men hittade inga som jag föll för även om vissa butiker tar mellan 100-300 kr/paret. Gick förbi Kungens Nytorg ner mot Rådhusplatsen, och så ner en sväng i "red district" där vi såg prostituerade och pundare i gathörnen. Sen var vi en sväng på en stor saluhall, innan mannen började envisas med att han TVUNGET skulle på KFC - snäll som jag är följde jag med dit, och de hade den äckligaste toaletten jag varit med om. Hu!
 
Sen gick vi för att leta upp far och A, promenerade tillbaka till bilen och började åka tillbaka mot Helsingör för att ta båten tillbaka. Stannade på vägen för att köpa hem lite skojig "mat" - kan ju inte åka från Danmark utan Matilde's chokladdryck! Och så hittade vi skojiga chips "med baconsmak - galaktisk gangsta flava" så den var vi ju tvungen att köpa. På båten tuggade vi snabbt i oss en pölsa innan vi speed-shoppade ännu mer godis i taxfreen. Var tillbaka på svensk mark ca 21:20, och jag sov i bilen hela vägen hem. MYSIGT.
 

Snubbidoo i bilen
 

På båten
 

Försökte ju fotografera husen men mannen var ivägen på typ alla...
 
 

Vi parkerade på Stockholmsgatan, mannen kände sig hemma!
(Eller "Stockhoulmsgääde" som dansken säger - men tanten i GPS:en sa "Ståckhålmsgadde" så svenskt hon kunde)
 

Rådhusplatsen
 

Rådhuset
 
ISTEEEE!
 
 

3 juni - tycker nog om sommaren detta året

2013-06-03 @ 21:23:46
2. Gravid
Kommentarer (1)
 


Har rastat de vita benen idag för första gången detta året! Brun-utan-solade mig lite lätt imorse innan jag åkte iväg, NEJ NI SER INTE DET men det räckte för min självkänsla idag hehehe-he..
 
Hälsade på farmor en sväng och sorterade ihop lite bebiskläder som vi fått av släktingar - det är så kul att vi får så mycket, det mesta i denna laddningen var bebiskläder i de minsta storlekarna så vi lär knappast behöva köpa nåt nytt precis i början. Och egentligen är väl det lika bra eftersom de växer ur kläderna på bara några veckor, det vi fick nu var i jättefint skick och knappt använt. Dog när jag hittade zebratofflorna på bilden, HUR SÖTA?! Kommer ju vara toppen sen framåt hösten för bebis att gosa i, om hen nu vill ha på sig dem och inte sparkar av sig dem under ett vildsint vansinnesutbrott. Vet redan nu att jag kommer få en vild bebis så har förberett mig på det värsta!
 
Sen drog jag på föräldrakursen - utan mannen denna gången för han hade ett möte, men idag handlade det om amning.... Och även om barnmorskan försökte poängtera att männen kan hjälpa till mycket med amningen genom att peppa och avlasta osv, så kändes det ändå inte som att C missade så mycket idag. Det skulle i så fall varit när barnmorskan drog fram ett låtsasbröst i tyg stoppad med vadd för att demonstrera hur det ska gå till, HAHA det var en rolig avdramatiserande grej!

(btw lägg märke till min mage på första bilden, ja detta är alltså min vy numera. Eller ja, egentligen ännu mindre då jag vinklade fram kameran för att kunna få med fötterna, ser dem inte längre om jag inte böjer mig framåt)

2 juni - barnvagnsdjungeln

2013-06-02 @ 20:50:48
2. Gravid
Kommentarer (0)
Trodde ju aldrig att det skulle bli såhär svårt att bestämma sig för en barnvagn. Inte bara för att de är så jääävla dyra, utan för att alla har massa olika funktioner som gör att det tar evigheter innan man ens kommit fram till vad man har för behov.
 
Mina krav är egentligen att jag vill ha fyra hjul för då känns den stadigare än de där som bara har tre - framhjulen ska däremot vara svängbara, jag är ju relativt kort och inte så stark så därför vill jag att det ska vara så enkelt som möjligt för mig att kunna ta mig runt med vagnen både i stan och på promenader och att jag ska slippa häva mig så mycket när jag ska svänga. Med tanke på min och mannens olika längd så är det därför också viktigt att handtaget går att justera i längd så den är skön att köra för båda. Sen är det ju viktigt att det finns gott om plats för barnet i både sitt-och liggdel så att hen inte växer ur den direkt!
 
Har väl egentligen hittat fyra olika vagnar nu som stämmer in på ovan - tre från Brio som är ett svenskt märke och den sista från Trille som är danskt. Det som egentligen skiljer dem åt är ju pris då naturligtvis, men även måtten. Det är ju så svårt att avgöra på internet också, suttit i flera dagar nu och letat runt och samlat info och vill helst av allt bara åka till Babyproffsen i Kalmar nu och provköra några av vagnarna (och kanske några till) för att man ska få en känsla av vilken som passar oss bäst. Vill inte köpa nåt på ren chansning!
 
Sen finns ju självklart blocket också då det känns lite väl saftigt att lägga ut 6000 spänn på en ny vagn, men att försöka hitta en modell som passar just oss där kan ju bli relativt svårt. Å andra sidan så har vi fått så mycket saker till detta barnet att om det är nåt man ska lägga pengar på i så fall så är det väl just vagnen som ju ska hålla länge. Så känner jag ialla fall! Men det är ju fortfarande mycket pengar. Dock inget man ska hasta fram heller, och vi har ju ett litet tag till på oss att bestämma oss för vad vi vill ha för sorts vagn, och tills dess har vi troligen hunnit spara fram pengar till eventuellt en halv vagn, och då kanske det inte känns lika dyrt längre. Vi får se helt enkelt!
 

Vad har bebbs att säga om saken?

2 juni - somrig söndag

2013-06-02 @ 19:04:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Och så klev vi in i juni, och det är idag exakt tre månader kvar tills den lille plutten i magen är beräknad till att titta ut. Tre månader. Förstå grejen. Har alltså varit gravid i ett halvår, herregud och det är först nu jag börjar känna mig preggo...
 
Denna helgen har det arbetats fredag och lördag, och idag har jag varit på min fina kusins bal och fotograferat lite. Bilderna har jag däremot inte lagt över än så dem bjuder jag på en annan gång! Dagen till ära klädde jag upp mig i svart långklänning, håret gick åt helvete redan när jag klev utanför dörren pga fuktig väderlek men det är sånt man får ta som självlockig. Att min hårfärg är som ett annat spektakel tog lite på min självkänsla idag också när man såg alla perfekta människor, men får trösta mig med att de flesta kommer ha fläckiga kostymer och rufsigt hår med dräggiga uppseenden om några timmar när de fått i sig några drinkar, HEHE. *SkAdEgLaD*
 
Sen dök Madde upp som en liten tomte från ingenstans, och så stötte jag på gamla kompisar osv och sen tappade jag bort min släkt så då gick jag och Maddson och tog en glass innan jag åkte hem. Nu tampas jag med halsbränna och borde gå och köpa toalettpapper såvida vi inte känner för att leva lite "wild and crazy" tills imorgon. Men det känner vi inte för. Vill gärna torka mig med toapapper. Alternativt pengar men är ju tyvärr inte miljonär!
 

RSS 2.0