31 maj - så trött i skallen

2014-05-31 @ 10:56:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Bjuder på en gammal goding idag för att bedöva bruset i hjärnan.

30 maj - amen

2014-05-30 @ 22:38:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 


 
 

30 maj - hängt hos farmor

2014-05-30 @ 22:29:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag har jag och pärlan varit hos min fina farmor! Käkat grillad kyckling med potatissallad, sovit middag på soffan med barnet på magen, och bara haft det allmänt mysigt. Sen när jag kom hem ringde Sofie och jag gick ut och pratade med henne i telefonen i nästan en timme tror jag, hann gå fyra varv i skogen bakom vårt hus, ett varv runt kvarteret och ett varv runt gården innan vi la på. Imorgon ses vi äntligen, då blir det festligheter! Det behöver jag.
 




29 maj - #tbt

2014-05-29 @ 16:43:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
21 februari 2010 - här satt jag i Söttermans kök med honom och Nille klockan 00:54 och drack te. Jag har för mig att jag var deppig över något mansrelaterat och att killarna var hungriga och att de rotade i kylskåpet. Tror de kokade makaroner, eller så var det nudlar. Det här var standard under denna perioden - vi tre hos Sötterman, vi satt uppe hela nätterna, rökte som borstbindare, bara hängde. Glodde alltid film som Nille ALLTID somnade till. Sen när vi skulle sova så ockuperade jag soffan i rummet, Sötterman tog sin säng och Nille som vid detta laget var klarvaken efter sin powernap fick sova på ryggstödskuddarna från soffan, "öarna". Och så låg han nere på golvet och gnällde och jag skrattade som fan för det alltid var likadant. Och på förmiddagen sen när vi vaknat och klivit upp så kom Söttermans mamma hem och till slut så reagerade hon knappt över att vi var där för det var vi liksom alltid. Såna fina tider.
 

29 maj - torsdag

2014-05-29 @ 16:30:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Håll med om att torsdagen är veckans mest ovärda dag? Alltid torsdagarna som skulle vara den längsta skoldagen när man gick i skolan, det var också den dagen då schemaläggaren ALLTID lade veckans idrottslektion, torsdagen är även den veckodagen som har flest bokstäver i sig OCHHHHH att "tor" betyder klippa eller bergstopp på engelska. Ja ni ser ju själva. Torsdag = veckans sämsta dag och jobbigast att ta sig förbi. Veckans jävla berg.
 
Tur att det är fredag imorn iallafall, för det betyder att det är helg och en dag närmare lördag då det händer trevligheter. Ajöken.
 

26 maj - utmattad

2014-05-26 @ 22:21:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Så trött på alla sätt. Trött i huvudet, ONT i huvudet... Ska krypa ner i snarklådan nu så hörs vi imorgon.

26 maj - förkylningen from hell

2014-05-26 @ 11:33:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Min hals började muppa med mig redan förra veckan. Och så vaknade jag upp idag och insåg att bacillerna hade förökat sig i kroppen och nu är jag helt jävla genomförkyld. Sjukt täppt, ögonen svider och jag är så trööööött. Så typiskt när detta ska vara den sista varma dagen denna veckan innan det blir mycket svalare igen, 10 grader imorgon?! Fyfan. Överväger att fly landet till varmare breddgrader.
 
Så idag ska jag ta det lugnt. Ta med avkomman ut på en liten promenad i eftermiddag kanske. Invänta Arktis-vädret imorn.
 
 
Igår var jag sommarfräsh när jag gick och röstade iallafall
 

24 maj - Borgholm

2014-05-24 @ 22:33:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sov hos mamma inatt med snäckan, och så åkte vi över till Borgholm i förmiddags för mamma skulle klippa sig hos mostra mi. Satt på salongen och busade med Joline, och när hon hade ätit lite och blev trött så bestämde jag mig för att sätta henne i vagnen och sen gå en sväng i Borgholm så att hon kunde sova. Tog ju däremot närmre en halvtimme för henne att somna, och på den tiden hann jag ju gå runt stan nästan två varv, så fick gå in på alla smågator bara för att få henne att sova. Och just det ja, jag krockade vagnen med en flaggstång mitt på stan när jag för ett ögonblick böjde mig fram i vagnen för att lägga upp min plånbok och telefon inuti vagnen istället för att det skulle ligga på fotstödet och guppa runt och kanske trilla ner, och självklart så såg ett gäng tanter bredvid mig det och började viska om att "...ja så går det när man går med telefonen i handen!". Och jag blev skitsur och ville ba "JAG HÖLL INTE PÅ MED TELEFONEN JAG LA DEN TILLRÄTTA" men jag höll masken och vandrade vidare. Barnet sov förövrigt igenom hela incidenten så där var det ingen fara.
 
Annars så har jag fått början till en bränna som - hör och häpna - INTE har utvecklat sig till ilsket röd och irriterad hud som svider och kliar = soleksem! Än, åtminstone. Det är ju annars standard för någon med min hy. Jag har även hittat en mikroskopiskt liten fästing i ena ljumsken som jag verkligen inte fattar hur den kom dit eftersom jag inte ens varit i närkontakt med någon form av växtlighet de senaste dygnen. Och ikväll insåg jag att jag endast fått i mig en kopp kaffe + några smörgåsrån på hela dagen. Får kompensera imorn med currykyckling!
 
 

23 maj - idyllen i Dalen

2014-05-23 @ 22:53:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åkte ut tidigt imorse till mamma med Joline, och vi har fördrivit dagen i ett otroligt härligt sommarväder. Mamma beställde hem en utemöbel-grupp utan att ens ha sett den först och det blev kanonfint på altanen, sen tvättade vi två bilen innan jag tog ner den till verkstan och fick däcken bytta till sommardäck (ja jag har inte kört på länge så därför det fortfarande var vinterdäck på), vi åkte till IKEA och kikade lite och Joline fick en matstol att ha hos mormor, innan vi slutligen landade hemma och grillade "hawaii-burgare" på köttfärs med bacon och färsk ananas på. Kvällen avslutades i den nya "loungen" som mor nu kallar den med lite kladdkaka och kaffe, Joline somnade i knät hos mig och vi fick besök av en liten igelkott som var väldigt social innan vi fick lov att gå in för att slippa bli helt uppätna av myggen. 
 
Verkligen en av de bästa dagarna på länge. Och som jag älskar min fina lilla tjej, hon gör mig så stolt och glad! Världens bästa unge ♡
 
 
 

22 maj - klänningsjävel

2014-05-22 @ 23:12:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Skulle ju byta min ena klänning idag till en större storlek, och på två dagar har det tydligen vallfärdats så mycket folk till H&M att det såklart inte fanns en enda klänningsjävel kvar i det mönstret. Eller jo - två i samma storlek jag redan köpt. XS, I alla andra mönster fanns det hur många som helst kvar av alla storlekar... Aja. Den är ju inte jätteliten, men får nog bli handtvätt på dendär med tanke på att H&M's kläder brukar krympa en del i tvätten. Alternativt skaffa mindre tits.
 
Joline den lilla dockan har inte sovit mer än max 30 min på hela dagen, men det är förmodligen pga hennes tänder som är på gång nu. Man kan känna dem genom tandköttet nästan så det är inte långt kvar innan de bryter upp. Vanligtvis brukar hon sova 3 gånger på en dag innan hon somnar för natten, så hon slocknade direkt efter kvällsflaskan vid åtta och sover fortfarande nu, tre timmar senare - vilket är ovanligt med tanke på den senaste tidens kvällsstök som hon har börjat med.
 
 
Nej nu ska jag gå och lägga mig också faktiskt. Imorgon ska vi till mamma, jag och snuttan!

21 maj - sooooool

2014-05-21 @ 22:40:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Invigde nya kjolen idag, flätade håret och trippade ut i kilklackar på sommarpromenad. Fusk-brunade mig dock tidigt imorse bara för att slippa den allra vitaste nyansen av vitt som mina små ben besitter. Jag får göra lite såhär  i början om man ens ska kunna vista sig ute bland folk, fast har lagt ner mycket av dendär hetsen kring att man ska vara skitbrun på sommaren ändå för det är ett omöjligt mål för mig att uppnå i vilket fall.
 
Känns förövrigt så jäkla kul att det nu är närmre nio månader sen Joline föddes, exakt lika lång tid som jag gick runt med henne i magen. Kan inte fatta att jag ens har varit gravid, haha på riktigt, det känns som att det aldrig har hänt. Typ som att det var nåt jag drömde. Jag är dessutom nere på samma vikt nu sen innan, har varit det ett tag i och för sig men nu står vågen stabilt. Jag kan ha alla mina gamla kläder igen, och jag kan i ärlighetens namn säga att just NU trivs jag så förbannat bra i min kropp. Bättre än jag någonsin gjort. Har haft ett par tuffa månader efter jul när jag bara kände mig knubbig och ful, men fan det känns mycket bättre nu - vet inte om det beror på vädret eller vad det är. Känner mig så sjukt snygg typ alltid numera. Det är såhär det SKA kännas!

21 maj - jatack

2014-05-21 @ 10:56:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)


Have2have, 436 kr (just nu, ord. pris 545 kr)
 
 
 
HM, 299 kr
 
 
Jag hittar så mycket snygga skor nu så det är nästan så man gråter blod, för man kan ju inte ruinera sig på skodon liksom. Här har ni två av mina senaste dregelobjekt. Jag vill ha fler ljusa klackar eller åtminstone några med färg, jag har ju i princip bara svarta skor i största allmänhet och jag känner mig mogen för att bryta den trenden nu. I sommar ska jag och världens bästa kusin/vän Hanna åka till Stockholm och secondhandshoppa. Ska leta skor som en idiot då. Sen kanske jag unnar mig ett par nyproducerade också, hehe....
 

21 april - jag är med och tävlar!

2014-05-21 @ 10:21:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
En av mina favvisbloggare Bullermamman har nu en tävling där man kan vinna en sånhär fantastiskt fin sittdyna till barnvagnen från Elodie Details i någon av dessa sju färger!

 



Bild lånad av Bullermamman

Jag blev ju eld och lågor här nu på morgonen när jag uppdaterade Instagram och såg att det var tävlingsdags, för jag ÄLSKAR ju Elodie Details och speciellt mönstret "Apple of my eye" (det turkosa med rosa äppleblommor) som finns som mönster på massor av deras produkter! I sanningens namn så har vi faktiskt ingen sittdyna till Joline i hennes vagn idag, jag har tänkt att vi förmodligen klarar oss utan det men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt bara de senaste dagarna här nu funderat allt mer på om vi inte ska ta och skaffa en ändå. Vi har ju Emmaljungas Super Nitro i färgen Anthrazit Leatherette, dvs grå fuskskinn och den känns så jäkla lyxig men jag har upptäckt att den nog är lite opraktisk ändå. Jättelätt att torka av om det kladdas på tyget, men jag har börjat fundera på om ungen inte får lite rumpsvett ändå? HAHA. Men tänk er själva en varm sommardag, sitta i en skinnsoffa. Eller att sätta sig i en varm bil med skinnklädsel där solen legat på. Avskyr skinnsoffor just pga att det blir så jäkla varmt och otäckt, så nu känner jag att det är klart min lilla unge ska ha en sittdyna att sitta på!
 


Bild från Emmaljunga

21 maj - shopping

2014-05-21 @ 10:04:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Igår tog jag med mig det lilla barnet, och så åkte vi till Kalmar för att möta upp min lilla farmor. Vi kikade runt lite grann, och så köpte hon två klänningar åt mig (bild 1). Snälla, snälla farmor! Finare människa finns inte. Behöver dock byta den svarta till en storlek större, trodde det var en S när jag provade den men tänkte att M förmodligen blir för stort, men såg sen när jag kom hem att det var en XS och då var det ju inte så konstigt att den stramade lite kring boobsen, haha! Farmor har dock kvittot så får möta henne imorgon eller nåt så jag får byta den.



Sen var vi inne på Åhléns också och letade solhatt åt Joline men vi hittade ingen bra, däremot en annan liten vårmössa med små fina hjärtan på som hon fick. Hittade också en liten klänning i samma mönster så den fick också hänga med hem. Sen gick vi hem till farmor och käkade lite och Joline vilade innan vi åkte hem. Vi gick in en sväng på secondhandaffären bara när vi väntade på bussen, och lyckades hitta en jättesöt liten kjol, nya solbrillor och en nylonsjal (YES, förstå hur svårt det är att få tag på dem idag då ingen intresserar sig för såna tunna sjalar längre?), 74 kr gick det kalaset på och det är ju inte illa!






20 maj - idag ska vi på äventyr!

2014-05-20 @ 10:38:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



19 maj - lyssna och lär missa inte chansen

2014-05-19 @ 21:43:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

19 maj - hälsovårdscentralen

2014-05-19 @ 21:19:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
I eftermiddags klädde jag på mig pumps och tog barnet med mig ner till Hälsocentralen, Joline's mage är lite knepig. Det kan vara en fas som går över av sig själv när den lille magen vant sig mer vid vanlig mat, men det kan också vara symptom på allergier så därför ringde jag och bokade tid så att vi får undersöka det hela. Så vi gick dit och tog blodprover, inte det lättaste med ett litet knubbigt barn med i princip osynliga ådror i armarna, så sköterskan fick sticka i båda fingrarna flera gånger och pressa riktigt hårt på hennes små händer. Trodde hon skulle bli ledsen, men inte ett ljud gjorde hon ifrån sig! Sen fick hon små plåster på varje finger som jag snabbt fick plocka av sen halvvägs hem för hon höll på att käka upp dem. Jätteduktig liten tjej var hon, och svar får vi först om några veckor.
 
 


Galnaste frillan!
 

18 maj - you remember this?

2014-05-18 @ 23:03:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Haha åh fjunluggen </3
 
 
 

18 maj - rastlösheten

2014-05-18 @ 22:44:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Älskar mitt barn över alla levande organismer här på jorden, men nu är jag trött på att vara mammaledig. Jag saknar att komma ut ur mitt hem, och jag saknar att umgås med andra vuxna som inte är min sambo eller våra familjer. Ska väl inte påstå att vi hänger med vår släkt all ledig tid vi har, men det är ju dem vi träffar om vi åker hemifrån i princip. Visst träffar jag kompisar och sådär ibland, men det är rutinerna jag saknar. I över ett halvår har jag nu glidit runt här hemma i leggings och tredagars-knuten i håret, inte sminkat mig mer än om jag ska iväg, mina dagar har bara cirkulerat kring detta lilla liv SOM JAG INTE NOOOOG kan poängtera hur mycket jag älskar att umgås med. Hon är världens vackraste och bästaste lilla barn. Så tidig med allt, så stolt jag är över henne. Ett riktigt A-barn, som en jag känner sa.
 
Så nej, nu har jag börjat ta tag i mig själv för det är det enda jag faktiskt jag förändra nu innan jag kliver in på fiket igen i sommar och börjar jobba igen. Har plockat fram alla mina skor med klack för nu är det dags för en glammigare vardag! För när ska jag annars klä upp mig och vara snygg? Hade med glädje sassat runt i mina mördarheels här hemma om dagarna när jag tar hand om lilltjejen eller dammsuger, men jag har lärt mig av grannarna ovanför oss att det är jävligt lyhört i golven så jag skonar vår trevliga granne som bor under oss från det. Sminkar mig ordenligt varje dag, lägger tid på håret, och fan asså det känns mycket bättre! Är så less på mina trötta hoodtröjor som jag dragit på mig varje dag nu i flera månader. Det kanske funkar att sätta möbeltassar på klackarna så jag kan gå runt i dem här hemma utan att störa grannen? ;) HAHA.
 
 

18 maj - söndag

2014-05-18 @ 13:35:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag är det söndag, vilket innebär tvättdag! Gick även igenom garderoben och plockade allt iordning eftersom kläderna har en tendens till att hamna helt huller om buller efter ett tag. Vet inte alls vad det kan bero på.... Lade undan alla mina preggokläder också eftersom de inte känns så aktuella just nu, haha. Slet ner Jolines gardiner också och tänkte tvätta dem också idag samt lägga upp dem om det fortfarande behövs, man vet ju tydligen aldrig när det är köpt på IKEA. Köpte ett par andra gardiner där en gång som jag tyvärr hann sy upp innan jag tvättade dem, och så krympte de i tvätten så att de svävade nästan en halvmeter ovanför golvet helt plötsligt.
 


Det fina barnet igår - äntligen säger hon mamma! Eller ja, när hon är på glatt humör och sitter och småpratar för sig själv säger hon "ba-ba-ba" (pappa) men när hon börjar bli trött, hungrig eller på annat sätt gnällig då är det "mam-mam-mam" som gäller.
 

16 maj - ett långt inlägg om det här med kalufsen

2014-05-16 @ 22:49:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag känner mig så trött på mitt hår för tillfället. Det har fått gå igenom alldeles för mycket det senaste året, eller ja - jag ska väl inte komma och påstå att jag någonsin tagit jättebra hand om mitt hår, jag får väl vara tacksam för att jag fortfarande har något lvar på knoppen. Senast jag klippte mig var (håll i er nu....) i april. Förra året. Det är alltså ett år sen mitt hår ens vidrörde en sax. Sen å andra sidan tror jag att mitt hår ibland kan kännas lite bråkigare än vad det är - jag är ju naturligt lockig, och ett lockigt hår är i regel lite torrare än ett rakt hår, sen har jag rätt tunt hår också som lätt blir flygigt.
 
Balsammetoden som jag har kört med nu i några månader har verkligen varit jättebra för mig, och varje gång när jag sköljt ur håret så kramar jag in en klick hårgelé i hela håret. När jag först läste det så var jag jätteskeptisk, alla vet ju vilken otäck stel känsla som håret får av gelé och att kladda in det i ett långt hår kändes ju bara jättefel. Men så rätt det är för mitt hår! Hemligheten är att det får lufttorka, man ska absolut inte röra det alls innan det är 100 % torrt, och när det är det så vänder jag hela huvudet upp och ner och rufsar runt det ordentligt. Och så blir det bara kalasbra - fina, mjuka och definerade lockar.
 
Överväger dock att sluta med balsammetoden nu. Och det är pga att jag börjat intressera mig mer för att styla håret på ett annat sätt än jag gjort innan. Jag har haft ett par år nu när jag bara låtit det vara sig självt utan någon som hest styling mer än att platta till luggen lite grann. Jag har blivit så inspirerad av 50-talet och alla häftiga vintagefrisyrer med victory rolls och mycket tupering med släta ytor att jag börjat pyssla med massa frisyrer om kvällarna när jag har tid. Men för att det ska hålla så behöver man produkter. Typ hårspray och värmeskydd. Och när man kör balsammetoden så är det JÄTTENOGA att man använder produkter som är "godkända" för det, alltså att de inte innehåller några ämnen som inte går att lösa upp med bara fettet som är i balsam. Schampo finns ju egentligen för att man ska kunna tvätta ur alla silikoner osv som finns i hårprodukterna vi använder. Och om jag t.ex kladdar i ett värmeskydd som inte löser upp sig med bara balsam  och vatten sen när jag tvättar håret, så kommer det ligga kvar på hårstrået och bilda en fet hinna som inte försvinner, = håret kommer se fettigt ut oavsett om det är nytvättat. Detta är även anledningen till att en del inte upplever att balsammetoden fungerar i början och att håret känns fettigt, för att man använder produkter som inte löser upp varandra.
 
Men jo, visst finns det stylingprodukter som man kan använda även om man kör balsammetoden. Men de är få, och det är inte alltid att de håller lika bra. Hårspray är nästan omöjligt att få tag i eftersom att i princip alla innehåller alkohol som är uttorkande för håret. Och jag känner att om jag nu ska börja styra mer med mitt hår så vill jag ha större valmöjigheter. Hur mycket jag än vill, så är det fysiskt omöjigt att fixa mitt hår så som jag vill ha det UTAN att det blir extremt frissigt och att det ser risigt ut. Då ser jag hellre att jag tar bättre hand om det med vårdade produkter istället.
 
 
Så ja. Nu har jag babblat klart om håret, en hel novell.
 
 

Mina egna lockar som de ser ut numera. Otroligt nedtyngda av längen också så det måste klippas. Helst igår.
 

13 maj - det får gärna regna pengar istället

2014-05-13 @ 14:00:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vädret idag är ju rent ut sagt förjävligt. Regnet står som spön i backen, just nu känns sommaren väldigt långt bort - den som kändes så nära alldeles nyss. Det hade ju gärna fått regna pengar istället för vatten, men sån tur ska man väl inte ha. Är alldels för sugen på att köpa skor så på det sättet är det väl tur att vi bor "långt" ifrån Kalmar och dess skobutiker och second hand-krypin. Till sommaren nu så ska jag ju däremot börja jobba igen, vilket innebär både fler rundor in till stan och mer klirr i kassan, = skoshopping. Att vi dessutom har både juli och augusti hyresfria känns ju bara positivt!

Ska ta hand om gnälligt, mammigt barn nu. Är det ljudet av en lugn eftermiddag i soffan jag hör..?
 
 

12 maj - 50's outfit

2014-05-12 @ 19:36:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

Så kass kvalité på bilden ändå trots min braiga kamera, men det är så jäääkla dåligt ljus i hallen även om man tänder i taket så vi skyller på det!

Ja alltså jag har nu fått en liten crush på 50-tals retro/vintage/rockabilly-mode, det var nån cool kvinna på Nyhetsmorgon i söndags som var där och lärde programledaren att "walk sassy in heels" och jag blev inspirerad som fan. Man borde gå oftare i klackar! Har ju dock bara antingen "tantpumps" som jag kallar dem med en blygsam klack på 4 cm, eller skyhöga från 12 cm och uppåt. Borde ju ha ett mellanting så man kan öva upp sin gång igen. Var ju längesen som jag rännde runt i dehär mördarklackarna!
 

10 maj - finaste tjejen i världen

2014-05-10 @ 12:15:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

För några veckor sen när försommarvädret anläde...
 
 
 

9 maj - boiled frogs

2014-05-09 @ 23:31:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

9 maj - och jag är tillbakaaaa!

2014-05-09 @ 23:22:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Och efter 5 månader så fick jag äntligen tag i en ny datorsladd då den gamla brann upp i december. Startade upp datorn nu och det var som att tiden stått still, i webbläsaren spelade episod 7 av Paradise Hotel (det avsnittet där Dorota kommer in) och i Spotify stod Peter Jöback's julskiva på paus. Men helvete så slö datorn är, hade ju för fasen glömt bort hur långsam den är... Så nu i helgen ska jag göra en backup och lägga över allt till min externa hårddisk, har t.ex ALLA bebisbilder på Joline någonsin på telefonen så skulle den pajja är det ju tack och goodbye med allt sånt. Har typ 200 bilder i systemkameran på minneskortet som väntar på att få läggas över till datorn och bli redigerat. Så det ska fixas, och sen ska jag göra en systemåterställning så maskineriet snabbas upp lite. Nu ska vi få ordning på bloggandet!
 
I eftermiddag/ikväll träffade jag Sofie. Och vi har bara pratat, pratat och pratat. Satt först på Le Croissant och tog en fika, sen sprang vi in på HM lite snabbt och sen vidare till Espresso House där vi satt djupt försjunkna i en nedsutten soffa och jag vräkte i mig en mudcake och det var rätt skönt. Det var en bra dag. Tack bästo <3
 
 

7 maj - ösregn

2014-05-07 @ 22:40:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Från lunchtid idag och framåt har jag varit så utrååååkad. Otroligt tråkigt väder ute med regn hela dagen, så att ta med sig ungen i vagnen och gå en långpromenad var inget som lockade. Bara skit på tv'n hela dagen och hela kvällen. Joline har varit grinig, och jag powernappade i eftermiddags så nu är jag inte ens tillräckligt trött för att kunna sova.

Och det värsta är att dagen imorgon kommer inte heller vara mycket att hänga i granen - städning står på schemat. Ska städa hela dagen så att tiden går så att det kan bli FREDAG för då ska jag äntligen få lämna hemmet och få träffa Sofie igen som inte sker särskilt ofta numera. Fredagsfika. Kan ju inte bli annat än bra!

3 maj - soliga dagar

2014-05-03 @ 11:39:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
et känns som att sommaren har anlänt på riktigt nu. Lite svalt vissa dagar fortfarande, men när det är så pass varmt på kvällarna att fönsterna får stå öppna dygnet runt då är det inte längre bara vår.


Och barnet har fått smaka lite på det fina vädret! Bokstavligen. Det har käkats gräs i ett obevakat ögonblick, och vi tittade förbi lite snabbt på Nybro Cruising som var förra helgen. Ungen skrattade högt av oklar anledning, det är det som är så skönt med henne - hon tycker allt är kul. Gladare barn har jag aldrig stött på!


















RSS 2.0