31 oktober - en utekväll

2014-10-31 @ 21:44:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Jag och Rebecka delade på en flaska rödtjut i onsdags, och eftersom vi inte hade något bättre för oss så bestämde vi oss för att dra ut en sväng för att kolla läget.
Det var dock dött så när på några få personer som jag kände - de var ungefär lika många som handens ena fingrar. Sen var det bara gymnasie-elever ute. Vi kände oss gamla som fan, och sen drog vi hem vid halv tolv redan. Lagom och bra!
 

31 oktober - halloween

2014-10-31 @ 11:58:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Idag är det halloween! Har ju inte firat det på flera år faktiskt, lite synd på ett sätt för jag älskar ju att klä ut mig, men de senaste åren har det inte blivit av bara, pga gravid och förra året relativt nybliven moder så det var ju rätt naturligt att inte dra ut och partaja då haha. Blev däremot bjuden på jättestor halloween-fest detta året, men jag har Joline hos mig hela helgen så jag ska ha hemmamys istället och tända lite ljus och äta nåt gott. Har klätt upp henne i fladdermuströjan dagen till ära, haha! Ska bli roligt nästa år när hon är lite mer medveten, det är hon ju inte riktigt nu på samma sätt, så nästa år ska det pyntas fint! Då måste jag även ha en pumpajävel, så ledsen att jag inte har nån i år! 
 
 
 
 
 

31 oktober - sneaky

2014-10-31 @ 11:40:43
5. Bilder
Kommentarer (0)
I onsdags tog Rebecka och jag hennes bil över till Öland för att fotografera i skogen. Planen var att köra till Österskog's ödeby där det tydligen finns ruiner från gamla gårdar mitt ute i skogen, men det var knepigare än vi räknat med att hitta dit då det som sagt faktiskt ligger mitt i skogen utan några exakta koordinater eller något. Vi hittade dock ett annat ödehus, men det vågade vi inte gå in i för det stod en skylt om att det fanns risk för ras. Vi nöjde oss till slut med en random stenmur bredvid en åker.
 
Helvete vilken bra plåtning vi hade! Vi insåg rätt snabbt att vi är ett bra team som fan, Rebecka var svinlätt att jobba med (kan ju bero på att hon modellat innan) så jag var jättenöjd bara pga det, och hon var kalasnöjd över bilderna. Det blev ju dock en hel del bilder, och jag har inte jättemycket tid att sitta vid datorn så det lär väl dröja några dagar innan jag har sållat ut de bästa och redigerat dem lite. Kan dock bjuda på ett oredigerat litet smakprov! 
 
 
 
Michael Kors var med ute på den öländska landsbygden, haha!
 
 

29 oktober - att sakna någon så sjukt mycket

2014-10-29 @ 08:24:39
Kommentarer (0)



Världens bästa lilla människa, och jag saknar henne så sjukt när hon är hos sin pappa. Sitter och bläddrar igenom bilder på henne och blir nästan lite bölig, haha ÅÅÅHHH snuttan jag älskar dig så mycket!! Imorgon ses vi äntligen igen 💜


Jag sysselsätter mig alltid med massor när jag inte har henne hos mig, sitter jag hemma ensam så blir jag helt dum i huvudet. Åker antingen och hälsar på hos någon och sover oftast borta, eller så kommer någon till mig. En dag går bra, men då passar jag på att tvätta och städa så jag sitter sällan bara rakt upp och ner och bara låter dagen gå framför datorn liksom. Det är jävligt jobbigt att vara utan sitt lilla pyre...

Så ja, idag ska jag damma av min kamera och åka till Öland med Rebecka och fotografera lite vid en ödeby med gamla husruiner mitt ute i skogen. Det blir roligt och spännande!


27 oktober - smörgåsgalning

2014-10-27 @ 09:32:49
Kommentarer (0)
Jag överdriver inte när jag säger att jag kan äta frukost hur länge som helst med den här lilla mini-människan bara pga att hon är så galen i smörgåsar. Hon får alltid gröt på morgonen, och den måste intas FÖRST innan man ens plockar fram smör och bröd för annars kniper hon ihop munnen som ett streck och sitter och fäktar och gnäller mot mackorna istället. Sen när gröten är uppäten är det smörgåsfest!




Med en liten tår i ögat av tidigare missnöje intas smörgåsen sedan under tystnad. 


26 oktober - så lång dag?!

2014-10-26 @ 16:19:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Näe hörrni, detta med att ställa tillbaka klockan är jag INGET fan av. Innan jag blev mor så var det väl kanske inget jag märkte av direkt, men NU... Herregud. Barnet vaknade 06:22 idag och jag ville mest skrika "NOOOOO" högt, men det gjorde jag ju inte naturligtvis. Så ja, den här dagen har känts otroligt lång, redan vid lunch kändes det som att det var eftermiddag hahaha. 
 
 
Och när vi ändå är igång och gnäller, så kan vi ju ta en liten lista på saker jag behöver i mitt liv nu:
  • Ett jobb. Vad som helst duger så länge det inte innefattar 8 timmar arbetsdag vid ett skrivbord och hantera arga eller missnöjda människor per telefon.

  • En vaxning av benen. Har odlat de senaste dagarna nu bara för att kunna ge mig på detta otäcka för första gången. Ser framför mig en skräckscen med mycket blod och höga skrik. Låt oss hoppas att jag överlever.

  • Julstämning. Har härjat med N som fan de senaste dagarna om att jag vill ha jul NU. Jul-älskare som jag är så tycker jag det känns helt okej och inte alls orimligt att affärerna har plockat fram julpyntet innan halloween ens har passerat.

  • En bil. För det hade varit gutt. Och för att jag saknar att köra bil.
 
 
 

26 augusti - myshelg

2014-10-26 @ 14:59:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Så skön helg. Noll knop, en liten promenad igår, och levt på tacopaj sen i fredags. Fan så fint.

22 oktober - bullonsdag

2014-10-22 @ 23:29:15
Kommentarer (0)
Inatt har jag lyckats med konststycket att sova i soffan hela natten. Vaknade strax innan kl 06 helt förvirrad, haha! Och vid halv åtta kom N hem från jobbet, så sov nån timme till innan jag klev upp.

Och medan herren har sovit idag, så har jag sysselsatt mig på bästa sätt - jag har bakat bullar! Det händer inte så ofta, är ju sån torsk på kladdkaka som typ alla vet vid detta laget. Ville dock göra bullarna lite roligare än jag brukar, så denna gången testade jag att "snurra" dem och de blev riktigt fina om jag får säga det själv!

Vädret idag har varit riktigt kallt och tråkigt med massa regn, så efter att N vaknade så har jag bara legat i soffan hela kvällen och kollat när han spelat Dead Space, vi har ätit och kollat film och nyss åkte han till jobbet. Ska försöka att inte somna i soffan ikväll haha....

20 oktober - självporträtt

2014-10-20 @ 12:11:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Ler fan aldrig på bild pga tycker jag tycker det förstör min hårda image. Måste ju bibehålla bilden av tuff_metalbrud_92.
Skämt åsido. Tycker däremot jag ser lite muppig ut när jag ler med tänderna. Men ibland så faller känslan på, och då får man väl passa på att publicera det på bloggen! Så håll tillgodo kamrater.
 
Nu ska min avkomma få lunch, sen ska vi ut i höstrusket.
 

20 oktober - bildbomb

2014-10-20 @ 11:28:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

 
Då dotterns lugg mest varit en Danzig-frisyr den senaste tiden, tog jag fram saxen och klippte bort det som låg i ögonen. Två tofsar på vardera sida senare, och VIPS såg hon ut som den lilla flickan i filmen "Monsters Inc".
 
 
En dag var vi och handlade, och Joline fick åka korg. Random tant skrattade och frågade vad man kunde köpa "sånadär" samtidigt som hon pekade på Joline, haha.
 
 
 
Vi har varit på inskolning på dagis, och förra veckan när Joline skulle vara där ensam i tre timmar så var jag ute och gick. Hälsade på farfar's grav, gick förbi gamla barndomskompisars hus, på cykelvägar och genom skogar man lekte vid... Återupplevde gamla minnen helt enkelt. Och när jag kom tillbaka för att hämta det lilla barnet så log hon skitstort med hela ansiktet fullt av knäckebröd och smör, och så insåg jag hur fint livet blev och ÄR ändå, trots motgångar. Med den här lilla människan blir allt så mycket mer värt.
 
 
 
I fredags var det dags att fira N's födelsedag med hans vänner, med käk, bowling och utgång i Oskarshamn. Och herregud alltså, vad roligt jag hade! Minns inte ens när jag skrattade så mycket, haha så sköna människor. 
 
 
 
Och på lördagseftermiddagen hämtade jag hem mitt lilla barn igen från sin pappa, och så åkte vi ut till min kära kusin för lite födelsedagsfirande två månader i efterskott för Joline haha! Hon fick en jättefin overall som tyvärr var för stor så den ska vi byta, och sen en liten klänning och xylofonen på bild, haha den var roligast tyckte hon för fasen vad hon har gått runt och plinkat på den nu hela helgen!
 
 
 
 
Och idag är det måndag! Idag är det inget dagis, så vi är hemma och myser. Tänkte att vi skulle vara ute mycket idag och gå, det enda negativa är ju att det är så tråkigt väder med regn till och från, men vi får väl klä på oss ordentligt! Sen ska jag dammsuga och städa här hemma i eftermiddag, för imorgon ska vi till förskolan på morgonen, sen åker Jullis till pappsen och jag åker till Oskarshamn. Så tråkigt att komma hem till ett ostädat hem, kryper i kroppen de gångerna det händer....
 

8 oktober - höstmys

2014-10-08 @ 21:30:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Joline hann ju som sagt bli sjuk under helgen, så i måndags när jag hämtade henne struntade vi i att åka hem till Nybro och bosatte oss hos min fina farmor i Kalmar i två dagar istället. Då lilla pluttan har varit febrig till och från så har vi stannat hemma från inskolningen också och bara tagit det lugnt, lika bra det. Idag har hon varit bättre, men då ungarna ska vara feberfria i ett dygn innan de återvänder till förskolan så får jag hålla henne hemma imorgon också då hon inte varit helt hundra idag heller.
 
Istället har vi myst inomhus höstvädret, vilken storm det var inatt hörrni! Känns som att jag inte sovit ett skit inatt pga att det blåst så, dessutom Joline sover oroligt när hon är sjuk - är det inte mardrömmar hon vaknar av så är det sin snoriga näsa. Får ta igen min sömn i helgen haha! Nu sover avkomman för natten, så jag har tänt lite doftljus och tänkte skicka ut lite jobbansökningar innan jag sätter mig och kollar de avsnitten av Big Brother som jag missat.
 
 

7 oktober - sjukstuga

2014-10-07 @ 09:57:34
Kommentarer (0)
Mitt hjärta kom hem igår och var sjuk! Inte så förvånande egentligen med tanke på att hon precis börjat på nya förskolan med nya baciller, en riktig klassiker att bli sjuk andra veckan då haha. Så idag stannar vi hemma och myser. Tänkte att jag ska klä på oss ordentligt och gå ut på en promenad lite senare om vädret inte är alltför otäckt.


5 oktober - Kalmar Tatueringsmässa 2014

2014-10-05 @ 19:06:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hej vänner! Jag har haft världens bästa helg. Glidit runt på tatueringsmässan med fina vänner och bästa snubben, kollat tatueringar, träffat roliga människor, lyssnat på bra musik och bara haft det kalasbra! Det kliade ordentligt i fingrarna att få göra fler nu när man gick runt och hörde surret från alla maskiner, haha! Idag är det söndag och jag har varvat ner lite nu ikväll med gårdagens pizza (Batman från pizzeria Amigo i Nybro är det enda rätta), nu har jag lite annat att göra men ville bara kika in och uppdatera er om helgen.
 
Och tack, tack, TACK till Nicklas som bjöd mig på detta som en dejt! Du är så jäkla bra. Jag har världens bästa snubbe 
 
 
 
 
 

2 oktober - inskolning

2014-10-02 @ 09:04:24
Kommentarer (0)
Jag och madame är på väg till förskolan, dag 3! Hittills har det gått jättebra, men om jag får vara HELT ärlig - är nån förvånad? Haha. Näämen, hon är ju alltid så jäkla glad bland folk, hoppar upp i knät hos första bästa och pratar och håller på. Hon är ju så jäkla social, och sen när första inskolningen på gamla förskolan gick så bra, så var jag inte så orolig inför detta alls. 

Igår var det dessutom skolfotografering, och det tyckte jag var jättekul när jag fick sitta vid sidan av och kolla på när den svettiga fotografen och de svettiga pedagogerna försökte få ordning på 14 stycken småbarn som ska sitta stilla, hahahahaha! Och Joline skrattade så himla stort vid det enskilda fotot, så jäkla go hon är!


Trött avkomma.



RSS 2.0