30 september - life sucks then you die

2014-09-30 @ 13:58:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Bra onsdag. Inte. Längtar till helgen iallafall för då ska jag på dejt på tatueringsmässan, haha! Så jävla bra. Behöver klä upp mig lite, lyssna på bra musik och kolla snygga tatueringar känner jag.
 
 
 

29 september - öm

2014-09-29 @ 14:24:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Min livmoder krampar. Say no more. Dessutom gör det ont i naveln som fan, men det är ju självorsakat.... Min navelpiercing fick jag ju tyvärr ta ut när jag var preggo, och lagom tills jag kände att jag saknade den och tänkte sätta in den igen några månader efter förlossningen så hade den växt igen. Eller ja, nästan, jävligt ihopkrympt har den varit dock. Så i lördags efter två glas vin med mitt kvinnofolk så tyckte jag att det var en bra idé att pressa igenom den igen. Vilket jag gjorde. Nu känner jag mig nypiercad och handikappad, men det är ju övergående. Värt det som fan!
 
Nehejni, dagen idag är lugn och stillsam utan större ansträngningar på schemat. Jag ska boka en tvättid och söka jobb. Äta chokladtårta för det är tydligen min nya last. Kolla på sista säsongen av American Horror Story och fulgråta inför det faktum att jag sover ensam inatt BUHUHUHÖÖÖÖÖH.
 
 

24 september - på väg hemåt

2014-09-24 @ 12:59:53
Kommentarer (0)

22 september - monday morning

2014-09-22 @ 11:11:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tjipp och välkomna! Måndag och barnledig betyder sovmorgon och varma mackor till frukost FOK YE. Men lite nytta ska jag göra också tänkte jag, såsom att söka jobb och andra viktiga vuxengrejer. Blir ju väldigt lite gjort när jag har Joline numera, sen hon började gå har man fan inte en_enda_lugn_stund, det är bara massa spring efter henne. Jag har totalt gett upp att försöka hålla det snyggt och ordningssamt här hemma de dagarna hon är här, då hon nästan maniskt spenderar all tid inomhus med att inventera hela lägenheten. Brukar säga till folk när de kommer hit att om de ska använda nåt ur kökslådorna så måste det diskas först då slevarna spenderar mer tid på golvet än i lådorna på sin plats haha.... Åhh, saknar min lilla gullunge till döden! <333
 
Ja hörrni, så är det. Nu är det nydammsuget men har som sagt lite annat jag ska göra idag också. I eftermiddag packar jag min äkta Michael Kors-väska straight from Turkey (HAHA) och drar några mil norrut till hjärtat i ett par dagar. Bästa!
 
 

20 september - hemmalördag med avkomman

2014-09-20 @ 22:43:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Idag har vi hållt oss hemma i byn! Av någon okänd anledning vaknade madame på bild och var vansinnig redan vid frukosten, men så är det väl ibland. Hon har väl moderns morgonhumör heha. Vi åt frukost iallafall, sen gick vi ut och handlade och hälsade på ankorna på vägen hem. Tyvärr hade vi inget bröd med oss, men Joline älskar ju att bara stå och glo på ankorna i evigheter i vilket fall så det gjorde inte så mycket. Sen blev hon trött och somnade, jag pustade hemåt i värmen och la henne i sin säng och så gick jag och färgade håret en sista gång innan hon vaknade. Förkvällen spenderade vi med att städa - eller ja, JAG städade. 
 
Nu sover barnet igen, jag dricker lite kvällskaffe och funderar på att ta en liten knäckemacka innan jag går och sover. Godnatt alla fina, ta hand om er!
 

20 september - uppdaterade frisyren

2014-09-20 @ 17:01:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Hej vänner! Sååå.... Jag nöjde mig inte bara med att klippa håret själv igår, haha! Fick nåt jävla infall och bestämde mig för att färga hårbotten svart och därmed göra en ombre. Och the main reason till detta är faktiskt att det är jävligt dyrt att uppehålla ett rött hår så pass rött så att det fortsätter vara lika awesome hela tiden. Varje gång det ska färgas utväxt så måste jag bleka först, sen två paket röd hårfärg till mitt långa hår, och så måste jag ha en färgbomb för att håret ska hålla sig rött. Pengar jag varken kan eller vill lägga på mitt hår just nu känner jag, även om det lätt är den snyggaste hårfärgen jag haft haha.... 
 
Så ja, detta blir mer lättskött! Och jag är rätt så jävla nöjd ändå, om jag får säga det själv. Svart har ju alltid varit min "huvudfärg" (HÅHÅÅ, ordvitsareN) ändå sen jag blev cool och emo, och nu när jag färgade det rött blev det min nya älsklingsfärg. Så ja, jag får det bästa av två världar nu! Kan det bli bättre? NEJ.
 
 
Och ja, jag har svart hårfärg överallt i pannan as always och fläcken i mitt armveck är varken glass eller brunsås utan ett födelsemärke

19 september - Kalmar med lilla tösabiten

2014-09-19 @ 22:03:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Började denna fredag med att kliva upp och göra scones till frukost åt mig och avkomman. Det gillade hon! Sen åkte vi till Kalmar och farmor fick agera barnvakt i en timme medan jag åkte och lämnade bilen ute hos mor i Dalen, och sen åkte vi hem idag. Vi har haft en mysig fredag!
 
Och just det, jag klippte mig själv idag också HAHA. Asså jag har gjort det en gång innan i mitt liv men det gick ju helt åt helvete, men nu kände jag att det verkligen var akut. Så jag tog min sysax, klippte längderna och klippte upp det, sen tog jag rakhyveln och tunnade ut det och klippte upp det ännu mer. Tror det gick bra faktiskt, det svåra är ju att se hur det ser ut baktill. Men jag har ju håret i sitt naturliga habitat oftast numera (dvs lockigt), så därför klippte jag upp det ganska ojämnt också så att om det nu skulle se helt hjärndött ut bakifrån så syns det förmodligen inte lika mycket när det är lockigt. Ska be någon ta en kik på det nån dag, litar inte på farmors omdöme där haha.... 
 

18 september - samlat kraft

2014-09-18 @ 20:45:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Har spenderat dessa barnfria dagar i Oskarshamn - genomförkylda och jävliga framför Mythbusters och Harry Potter-filmerna med vin och pizza. Asbäst. 
 

12 september - jag är en sann krigare

2014-09-12 @ 11:52:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var sjuk hela dagen igår. Idag med, för den delen. Låg bara i soffan hela dagen igår och förmådde mig inte att göra ett skit. Bara åt och åt och åt - mådde så jävla illa framåt kvällen sen pga att jag nästan uteslutande proppat i mig massa socker. Blä.
 
Men idag drog jag på mig Effektivitets-brallorna och trotsade min sjukdom. Mår ju dock ännu sämre nu men ibland får man fasen bara bita ihop! Har hunnit tvätta, och behövde köpa kattsand (asså VERKLIGEN) så jag var ju tyvärr tvungen att cykla ner till stan också. Puh. Idag ska jag hämta avkomman, och sen bär det av ut till mor i Dalen. Nu ska jag nog sätta igång med dagens första småätande. Det är farligt att ha hela frysen full av kakor....
 
 
 

10 september - once in a lifetime

2014-09-10 @ 21:25:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

10 september - tisdagsäventyr

2014-09-10 @ 20:09:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Idag har jag och Sveriges Skäggigaste Snubbe varit på äventyr och letat möblemang till herrens lägenhet. Vi har ätit asgott thaikäk i Oskarshamn, och sen har vi snurrat runt både på Mio, Bauhaus, Jysk, Ikea och Media Markt i Kalmar och letat alltifrån tv-bänk till mörkläggningsgardiner. Min avkommas snoriga baciller verkar dessutom ha vandrat över till mig nu och slagit fäste i lill-kroppen min, så jag är skapligt slut trots tio timmar sömn inatt. Kvällen ska jag fördriva i min soffa och kolla på Idol och dricka Zingo. Asum.

9 september - trött och påväg att bli sjuk?

2014-09-09 @ 06:52:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Är så sjukligt trött numera så det är inte sant. Har börjat somna i soffan om kvällarna vilket känns helt sjukt då jag föredrar att gå in och lägga mig i sängen innan det händer. Men Joline har börjat vakna mitt i natten den senaste veckan så jag har inte sovit så bra pga det heller. Hon har haft rätt svårt att somna om, och jag vet inte riktigt vad det kan bero på men det är väl förmodligen bara en period just nu. Hon har ju alltid sovit i min säng men nu har hon flyttat in i eget rum, så det kan väl kanske ha med det att göra. Igår däremot så vaknade hon precis när jag skulle börja göra mig iordning för att sova, så jag bar in henne till mig och somnade själv naturligvis. Känns som dagen efter en utekväll när man vaknar fullt påklädd och med smink över hela ansiktet, haha!
 
Nu tänkte jag rally-duscha innan donnan vaknar, sen ska vi traska ner till dagis och hänga lite nu på förmiddagen innan vi åker till Kalmar och fördriver eftermiddagen där innan Joline ska till pappsen. Jag själv ska till Oskarshamn idag och socialisera mig, känner jag mig själv rätt lär jag däcka på bussen OCH svintidigt ikväll men så får det väl fasen vara då haha. Need my sleep! Ont i halsen har jag med, tycker sjukdomen kan bryta ut NUUU i så fall för jag orkar inte ta det längre fram.
 
 
Älskar att Joline fick såna fina kläder i födelsedagspresent av mina kompisar. Matchar mami!
 

7 september - jag bär svarta kläder för det matchar min själ

2014-09-07 @ 12:13:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Aaaahhfan jag behöver nya kläder. Typ nu. Finns så mycket snyggt! Och så hittar jag massa gosiga och snygga hoodies som är typ det enda plagget jag har i överflöd, ironiskt nog. Halva garderoben består av bara hoodies i princip. Behöver mer linnen och gärna ett par nya leggings. Gåvor sänds till min fan-adress.
 
Skämt, har ingen fan-adress :((((
 
 
 
På tal om gåvor - fick sjukaste överraskningen igår när jag kom hem! Världens största paket stod och väntade på mig precis framför min lägenhetsdörr, skyndade mig in med Joline för att öppna och det var för fasen en heeeel jäkla tallriksservis + massa koppar! Från min snälla granne. För att jag var nere med kakor hos henne tidigare i veckan, och eftersom hon snart flyttar så rensar hon ut massa. Jag blev så jävla glad och OTROLIGT tacksam, då jag knappt har något i mina köksskåp kvar. I tre månader har jag haft TRE tallrikar. Tre djupa tallrikar (assietter fick jag massor av farmor så det har jag typ ätit mest på), TVÅ koppar osv.... Så detta var så jävla välkommet, vilka fina mäniskor det finns! 
 
Idag blir det en lugn dag med Joline, och ikväll blir det soffmys för det ska man göra på söndagar.
 
 

6 september - bra kväll med fint folk

2014-09-06 @ 15:46:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)


Jag och Beckaaaaa så jävla hårda kvinnor



Tänker börja detta inlägget med att nämna att jag härmed träffat mitt första blogg-fan på dansgolvet på O'learys igår! Tack Emma för fina ord! Det var kul som fan, haha.

Idag luktar man som en gammal räv som sig bör efter en utekväll. Hade en förjävla fin kväll igår som började med tjejfest hos Rebeckas kompis, och avslutades med olearys. Idag blir det soffmode!

5 september - syltkokaren

2014-09-05 @ 12:12:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hänger hos Rebecka, hon kokade för fasen SYLT idag?! Sylten var slut och vi skulle äta havregrynsgröt, det går ju inte utan sylt då. Så hon styrde ihop nåt eget jox, jävla husmor det där.
 
Idag ska vi på stan, sen blir det tjejfest och lite utgång med hennes kvinnofolk ikväll. HIIIYAH.
 
 

3 september - technodisco

2014-09-03 @ 22:22:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Tror inte det har undgått någon att mitt hjärta slår hårdast för metal, MEN det som inte många vet om är att jag är minst lika förtjust i techno/trance/fjortisdunk med mixade röster och grym bas. På riktigt, jag älskar det. Speciellt 90-talets musik, fyfan vad fint det var. Är inne i en sån period nu och det är aaasum. 
 
Här har ni en lista med allt ifrån oseriöst svenskt fjortisdunk som "Det var en gång en liten fågel" till vassa klassiker som "Fly Away" och "21st Century Girl".
 
 

RSS 2.0