31 augusti - [insert frustrerad svordom here.]

2009-08-31 @ 21:11:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)


Alltså...
Det är vid såna här tillfällen man önskar att man hade bättre immunförsvar. Jag hatar att bli sjuk/dålig vid sämsta tillfälle :(

Nu ska jag gå och ta en macka, sen blir det sova. Puss åde :*

31 augusti - inte så pigg

2009-08-31 @ 19:15:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Så pinsamt imorse! Försov mig, så jag kom typ 20 minuter försent. Och första lektionen idag var historia för första gången med en ny grupp och grejer så det gjorde ju inte saken bättre -.- Menmen, läraren verkade schysst även om hon verkade gilla att prata mycket om sig själv och gruppen var helt okej så det ska nog bli bra.

Skolan gick ganska snabbt idag, fast jag har frusit och haft ont i nacken (sovit konstigt) vilket har gjort att jag har världens huvudvärk nu. Jobbigt! Det var gympa sista timmen, och alla som läser min blogg ch känner mig borde veta vid det här laget vilken sorts inställning jag har till gympa...
Dessutom skulle vi gå till nån jäkla badplats och ha badkläder med oss så alla var ju inställda på att bada.
Ni som inte orkar läsa kan hoppa ner till nästa stycke för det imellan är inte intressant egentligen, det är bara jag som har svårt för att sluta skriva mitt i. Så jag & Malin gick hem till henne och tänkte strunta i gympan, och vi försökte få med Johanna & Maria också men såklart var lärarna som hökar över dem så det var ju lättare sagt än gjort. Och eftersom jag & Malin var desperata efter att få med dem, så följde vi efter våra klasser till badplatsen och när vi ändå var där så tyckte vi att vi lika gärna kunde vara med. Aja, det var inte så jobbigt idag, bara massa samarbetsövningar för att lära känna den nya klassen typ.

Och varför är Grey's Anatomy alltid så frikkin' sorgligt?! Jag gråter fan alltid det det numera, Grey's Anatomy och Extreme Home Makeover = serious gråtattack. Så nu har jag ont i huvudet, mår illa (för mycket nutella idag med antar jag) och känner mig lagom snorig. Typ "hej-vilken-underbar-dag."

30 augusti - dagens låt

2009-08-30 @ 21:24:08
4. Musik
Kommentarer (1)
Okej, jag kör en dagens låt också innan jag lämnar datorn för ikväll. Det var ju så länge sen liksom...

Och eftersom jag är inne i en The Used-period (som jag kan tacka min vän Veronica för) så blir det en ruskigt bra låt med just detta ruskigt braiga band. Texten alltså, ahh så bra! <3 Sen kan vi ju typ ignorera att det är världens mest kärleksfulla smör-video, haha! XD
Dagens låt: Smoother Me - The Used


30 augusti - ignoring orders and breaking rules

2009-08-30 @ 21:13:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Festen igår kväll/inatt i Nybro var helt okej, ingen direkt höjdarfest men inte dålig heller. Sköna människor osv, så det var inget jag ångrar att jag hängde med på.



Vaknade hos Sofie imorse, låg vaken i 1½ timme och väntade på att hon skulle vakna, men det gjorde hon aldrig så jag började packa ihop mina grejer och precis när jag tog på mig ytterkläderna då vaknade hon. Så vi pratade en stund, sen drog jag hem och har chillat hela dagen. Myst i mina Hello Kitty-pyjamasbyxor och tofflor i åskvädret. Åkte iväg och köpte Nutella efter London Ink, så nu mår jag illa. Tror faktiskt jag ska gå och sova nu, skola imorgon och första lektionen är historia... KUL! Varför jag har valt det som individuellt val kanske ingen fattar, men det är ett krav att man måste ha läst Historia A om man ska söka till Polishögskolan, och eftersom min plan är att bli polis så har jag inte så mycket att välja på.. Men aja, historia kan vara intressant ibland, bara det inte handlar om krig så är jag nöjd för det är så mycket man ska veta om alla jävla krig -.-

29 augusti - outfit

2009-08-29 @ 18:20:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
Nu måste jag verkligen sticka, hejsvejs!


Laddar upp senare på lookbook också.

29 augusti - god eftermiddag, kära läsare!

2009-08-29 @ 14:39:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag får panik över hur varmt det är i mitt rum varje morgon när man vaknar! :o Tack gode gud för takfläkt.

Jahaja, idag var det egentligen tänkt att Sofie med familj skulle komma hit och käka middag som tack för att jag fick bo med dem i deras husvagn under midsommar uppe på Böda och under Emmabodafestivalen. Men nu har mamma insjuknat i feber och mådde inte alls bra, så vi fick ställa in det. Så det blir fest i Nybro ikväll för mig och Sofie istället! :D Ska bli kul, men först har jag lite annat att göra (t.ex tanka moppen, plocka upp på rummet och bädda sängen, hjälpa till inför middagen osv), så vi hörs senare innan jag åker. Laddar upp en outfit-bild också. Pusspuss :*

28 augusti - slut på sommarlov

2009-08-28 @ 23:20:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
Första riktiga skoldagen idag, håhå jaja vad kämpigt det kommer bli... Det är bara jag, Johanna, Manne, Kim, Johannes, My och Karolina från vår gamla klass (hoppas jag inte glömde nån nu :S), resten är från parallellklassen. Och det är läskigt med nya personer! Menmen, lärarna bverkar ganska chill hittills, jag blev glad att jag fick kalla Gun för Gunsan och Jesper var en rolig typ och jag tror vi kommer ha sjukt kul med honom :D Schemat däremot suger apröv, men det kan man ju inte göra så mycket åt... JAG SAKNAR GAMLA KLASSEN!

Gunsan: Vad är normer?
Någon: Oskrivna lagar!
Gusan: Precis. Är det någon som kan ge ett förslag? Amanda?
Jag: Öhm... Att man inte ska snyta sig i gardinen till exempel?
Kim: *dör av skratt*

Jag behöver köpa block. Och pennor.


26 augusti - svarthårig igen

2009-08-26 @ 19:55:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Frida: Haha, joo jag fattade det ;) Ringer dig imon (torsdag) när jag kommit hem från skolan :)

Jag färgade håret idag!
SJÄLV!!! Ett stort steg faktiskt, haha! Trodde det skulle bli sådär men jag fixade det faktiskt skitbra och jag missade inte en enda fläck. Stolt är jag :) Bowlade nyss med familjen, jag låg etta i början men sen vann Mats -.-

Imon börjar skolan :o Det känns lite skumt, som om det bara var en månad som vi satt i aulan och väntade på att få gå hem. Och nu börjar jag tvåan..... Med halva klassen ny. Galet! Men det ska bli spännande. Börjar klockan 14:00, riktig mjukstart alltså så jag hinner se seriestarten av True Blood ikväll vid 22:00 och Paradise Hotel vid 00:15!


Oooooch en liten osminkad bild på amäända i sitt svarta hår innan jag drar, tjingeling!

25 augusti - amanda hjärta hm

2009-08-25 @ 22:59:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Alltså, förlåt att jag tjatar så mycket om kläderkläderkläder och skorskorskor... Men jag kan knappt hålla mig tills jag får pengar och kan springa ut på stan och handla nytt till höstgarderoben! Surfade runt på H&M's hemsida och hittade en del godsaker, take a look.

Rosettbälte, 79:50 kr


Topp, 149 kr


Vit topp, 99 kr (åhh, jag har blivit helt förälskad i vita t-shirts!)



Leggings, 99 kr


Vit stickad klänning, 199 kr


Randig lös topp, 199 kr


25 augusti - AAWWW

2009-08-25 @ 21:54:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kollade nyss klart på Linas kvällsbok, och jag blir alltid lika kär i Viktor Axelsson som spelar Ivar! XD Han är ju så söööt, haha !




Aww, kolla på honom liksom?! :D (Bilder från Google)

25 augusti - hej

2009-08-25 @ 15:20:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Det slog mig nyss att jag har inte köpt en riktig godispåse på hur länge som helst. Jag har festat för alla pengar jag har fått den senaste tiden, ack ack... Nu låter det ju som att jag har varit riktigt wild and crazy och festat varje vecka, men det går ju pengar till buss osv också när man drar på fest för druckit varje gång har jag knappast. Så nu vet ni det. Och idag har det ploppat in 100 kr på mitt lilla konto (WOOOOW ASSÅÅÅÅÅÅW, ETTHUNDRA KRONOOOR!!!!) så jag ska cykla iväg till affären nu och införskaffa mig godis bara för att det var så länge sen.

Har laddat upp dagens outfit på lookbook nu, KLICKA HÄR.

25 augusti - polisfest

2009-08-25 @ 12:36:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Helt sjukt galet vad mycket poliser det var ute igår! På något sätt måste ju polisen fått reda på att det skulle vara jättefest i parken, det var ju måndag och det var ändå fler poliser ute igår än vad det var under stadsfesten och RixFM. Så för att undvika polisen och eventuell konfiskering av alkohol, drog vi till Raketparken som låg på vägen mot Stensö och jag har inte en aning om att den låg där XD Aja, varje dag lär man sig något nytt. Så vi chillade där ett tag, de flesta var från John Bauer och gick IT/Media men det var roligt ändå. Träffade massa trevligt folk som det var lagom länge sen man träffade så jag var glad, och helt nykter.


Det var dessa tre brudar jag spenderade kvällen med; Malin, Erika och Johanna :)

Senare kom polisen dit också, och då jävlar blev det fart på folket som fortfarande hade dricka kvar! XD Så vi flydde, och vad jag vet så var det ingen som blev tagen av dem som vi hängde med ialla fall.
Efter detta så bröts ju liksom festen upp och alla försvann åt olika håll, så vi gick till parken för att leta efter Sofie, vilket var helt omöjligt för allt folk. Visade sig sen att de var uppe på stan, så vi gick och mötte dem och det var roligt som fan XD Tog sin lilla tid, och när vi kom tillbaka sen var Malin & Erika trötta så vi gick hem. Jag tog moppen hem strax efter 01:00, tog en macka och kollade på MacGyver innan jag somnade :)

*hejallaorkarläsasånahärlångatexter*

IDAG!!! Ska jag inte göra något alls. Skööönt. Och min mobil kommer funka vilken dag som helst nu, iiiih!!! :D:D:D::D

24 augusti - gomorr'

2009-08-24 @ 12:28:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)

Uff, jag ser ju tjock ut :(

Sov skönt, mamma kom och väckte mig vid elva vilket faktiskt var helt okej... Dagen börjar bra, Isak försvann ut genom dörren så fort jag klev upp så det kanske är en bidragande faktor? Lyssnar lite på Miss Li och känner hur jag börjar återvända lite i taget till mig själv. Ska snart gå upp och ta en dusch, sen ska jag ringa Johanna vid tre och höra när jag ska in till stan ikväll. Tänkte även ringa Frida L därefter nånstans, skulle ringt henne igår och kom på det ganska sent så jag vågade inte ringa eftersom hon har börjat skolan... Så jag hoppas på att hon har slutat vid tre så jag inte ringer mitt i nån lektion och skämmer ut henne (a)

På tal om skolan, åh vad jag längtar. Helt seriöst, jag behöver skolan för att funka normalt! :o Jag hatar att gå längre perioder och inte göra något speciellt, jag behöver struktur och något att göra... Nu ska jag gå och välja ut kläder tills ikväll, så tjingeling!

24 augusti - läggdags

2009-08-24 @ 00:29:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh gud vilken dag, trots att jag inte har gjort något speciellt är jag helt slut... Vaknade hos Frida S, hade ont i magen. Åt frukost, stack till farmor och gjorde mig iordning. Ont i magen. Gick till Frida L, vi chillade och promenerade, hon bjöd på glass. Tack kvinna <3 Det var mycket gott, jag fick ont i magen. JAG HAR HAFT ONT I MAGEN HELA DAGEN, VARFÖÖÖÖR?!

Tajm att sova nu, känner mig lite matt efter att ha varit både lite ledsen och deppig. Kanske därför jag har haft ont i magen också? Aja, only God knows. Imon ska jag sova ut riktigt länge, sen chilla sönder fram tills kvällen då jag snofsar upp mig lite lagom och sen drar till Malin B för att sen dra in till parken där det blir fest. Dock ska jag bara hänga med som sällskap, väldigt nyktert alltså.



Jag är inte helt på topp alltså... Hoppas på att det är bättre imon. Godnatt <3

23 augusti - förlåt

2009-08-23 @ 20:32:53
7. Lite bättre
Kommentarer (1)
Jag är verkligen jätteledsen, och det vet du. <3






21 augusti - lista

2009-08-21 @ 13:55:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Väldigt jobbiga saker just nu:
  • jag behöver en människa, 18+
  • det är så fruktansvärt kvalmigt, typ åskvärme
  • förlåt att jag tjatar så mycket om hur lite pengar jag har, men det är faktiskt väldigt jobbigt 
  • jag kan inte ha ring i läppen längre för jag har tappat alla mina kulor, vilket innebär att jag får gå med jättelång stav tills jag kan köpa en ny i slutet av september... Där gled samtalsämnet pengar in igen som på en inoljad gummibå -.-

20 augusti - man blir nästan rörd :')

2009-08-20 @ 21:46:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fick en kommentar från en fransk vid namn Marion idag, haha! :D Kändes ju lite coolt att veta att man har en fransk läsare, fick mig att känna mig lite speciell XD
Marion; thank you for your comment! :)


Åbyån, när jag var i Läckeby hos Hanna.

Idag har jag solat faktiskt! Eller jaa, så länge blev det ju inte för min brorsa har varit hemma idag och han var galet rastlös -.- Så han höll på heeeela tiden och jävlas och bråka med mig, så sjukt irriterande! Till slut tröttnade jag så jag klampade upp på mitt rum och satte mig och surade med H&M-katalogen i knät, haha ;) Hjälpte senare mamma med maten, det blev grillad flintastek och klyftpotatis, så sjukt gott! Hann även med ut till farmor en sväng.

Vad som står på Att göra-listan ikväll är inte alltför mycket, tänkte hinna med att måla mina naglar inför imorgon då det är party i Skogsby! Sen får jag se, tänkte gå ner till min familj nu och kolla tv med dem, och om Isak kan låta mig va ska jag be mamma klia mig i huvudet med den där massagegrejen som ser ut som en visp XD Så jäkla skönt! Sen blir det Paradise Hotel som vanligt runt tolv innan jag går och nanar ;) Detta blir nog sista inlägget ialla fall, postar en uppdatering imorgon innan jag åker. Pusshej!

20 augusti - läggdags

2009-08-20 @ 01:50:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Klockan är nu 01:50, känns som att det är dags att gå och sova nu. Måste försöka vända tillbaka dygnet snart, annars vet jag en som kommer vara jäkligt trött sen när skolan sätter igång...
Imon ska jag även försöka lägga upp en nu outfit på lookbook, var faktiskt lite för länge sen nu. Så svårt att bestämma sig för vad man ska ta på sig bara, haha! XD

Godnatt snyggingar! :*

20 augusti - en liten lista

2009-08-20 @ 00:20:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
(Jag borde göra en egen kategori åt alla listor jag gör, men det får bli en annan gång ... XD)

OM MIG
Namn - Amanda Flygt
Bor - Kalmar
Syskon - Isak
Född - 92
Ögonfärg - Bluuuuue
Längd - Något strax över 160 cm
Sko storlek - 36/37
Höger eller vänsterhänt -Höger
Stjärntecken - Vattuman
Hårfärg - Just nu brunt med en hemsk utväxt, men det ska egentligen vara svart.. Väntar med att färga det tills nästa vecka lagom till skolan börjar
Födelseort - Kalmar/Öland
Hudfärg - Väldigt blek

Dagens...
Låt - Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off - Panic! at the Disco
Saknar - Skolan
Kläder - Hemskt slappt; tights och bh
Dagens humör - Växlat mellan "okej" och "pissarg"
Underkläder - Japp
Mat - Macka, pommes & hamburgare, macka igen XD
Köp - Inget :<
Göra sen - Se på Paradise Hotel
Godis - Inget, men hade jag haft ngt hade det varit soda pops och choklad
Pinsammaste - Mitt fruktansvärt pinsamma sms som jag skickade fel... KOMMER ALDRIG GLÖMMA, fyfan vad jag gjorde bort mig! XD *rodna som fan*

SVARA ÄRLIGT!!
Tycker du om att plocka svamp - Aldrig gjort, så...
Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Öronen
Tycker du att du själv är söt/snygg - Ibland, beror på vad jag har för dag
Du ger mycket komplimanger till andra - Eftersom jag själv tycker om att få komplimanger, så jaa
Är du nöjd med ditt förnamn - Jajaja
Du tycker att du själv är smart - HAHA, alltid!
Vad är det sämsta hos dig - Jag är glömsk och lat
Vad är det bästa hos dig - Jadu, jag venne? Vad tycker ni?
Har du bra självförtroende - Tycker jag nog
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - För många!
Du tycker om att vara med tjejer? - Jo
Känner du dina grannar - Några
Vad har du för färg på dina underkläder - grå
Använder du kalsonger varje dag - Nu fick jag en känsla av att detta är ett killtest :(
Svär du ofta - HAHAH, fråga min kusin! XD
Gillar du skolan - Ibland
Har du någon gång skolkat - Ja
Spelar du något instrument - Nee
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Inga nu, men har dansat och ridit
 Vad ska du jobba som? - Förhoppningsvis polis, annars får det väl bli förskollärare *suck*
Har du några piercningar - Naveln och underläppen
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Ett par
Tycker du om djur - Jodå

19 augusti - old times

2009-08-19 @ 23:02:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag med några ur klassen, här gick vi i nian.
Från vänster: John A, Linn, jag, Putte, John W, Nikkie, Olle (som då hade emofrisyr, HAHA gud XD), Robin J, Sofie, Adam, Emma, Ewe, Sara J, Linus & Robin Engström.




Jag på skojfotograferingen i nian, jag skulle vara Bill Kaulitz XD




John A & jag, även detta från skojfotograferingsdagen innan vi hade fixat oss helt.




En av de sista dagarna i nian, vi fick sitta på taket en bildlektion och göra lite vad vi ville... Tror killarna vek pappersflygplan och kastade ut på gatan, vi tjejer satt och ritade XD
Från vänster: Niklas, jag, Ewe, Linn & Sara J.




AHAHAHA, fjortiiiiiiis! XD -07




Hahaha, nämen kolla vad jag hittade här? :D En viss liten John Hammevik till vänster tillsammans med någon jag inte känner XD Detta var förra hösten innan jag ens kände John när jag & brudarna hade varit på Zorba's och käkat och skulle ut lite på stan. På larmtoget skuttade dessa två fram till oss och började pladdra om att de samlade på hångel XD Fast hos oss hade de ingen lycka ;) Läs John's blogg HÄR!


19 augusti - studiebidrag

2009-08-19 @ 16:55:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh vad jag älskar listor!

Att köpa när jag fått mitt studiebidrag för september:
  • underkläder!
  • ett klädesplagg av något slag, sjukt länge sen jag köpte en topp eller kofta så troligtvis blir det något sånt
  • spara till skor
  • [ Insert andra förslag here ]
Att köpa när jag fått mitt studiebidrag för oktober:
  • löshår (var planerat att köpa det i våras redan, men jag tänkte att det var jobbigt på sommaren & att jag behövde de pengarna till annat)
  • ännu mera kläderrrr, skor?
  • spara till julklappar, HAHAHA
  • [ Insert andra förslag here ]

Och här emellan ska jag även försöka få min mor att köpa mig en skinnjacka, har siktat in mig på en billigare variant på Gina Tricot (599 :-) och en dyrare på MQ (1599:-).. Ska se hur länge de finns kvar och så, jag är jäkligt sugen på den dyrare men man kan inte ha råd med allt... Så vi får se, men en skinnjacka ska införskaffas ialla fall!
Nu ska jag gå ner & passa mina pommes :)

19 augusti - kan vara det roligaste jag sett på länge

2009-08-19 @ 16:43:11
6. Videos
Kommentarer (0)
Så jäkla sjuk kille, HAHAHA <3


18 augusti - haunted by demons

2009-08-18 @ 21:42:25
5. Bilder
Kommentarer (2)













Erkänn att jag fick till ett riktigt "hej-jag-är-psykiskt-sjuk"-face på sista bilden..? ;)

18 augusti - trött amanda

2009-08-18 @ 17:33:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

Tyck vad ni vill om mitt svar, hon frågade ju faktiskt och jag tror inte hon bryr sig särskilt mycket egentligen...

Goddamn motherfucking attentionwhores.... *PANG!* JAA, jag har en dålig dag!

18 augusti - glad amanda

2009-08-18 @ 11:43:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Min dator är ju tillbaka nu, åh vad jag har längtat! Jag är en sån jävla datornörd, jag borde tycka att det är pinsamt men... Nää. DATORN ÄR MITT LIV.

Sen har jag funderat på om jag ska slopa mitt nickname "emofilten". Har haft det sen hösten -07, och det känns som om jag har växt ifrån det lite grann... Jag känner mig inte fullt så alternativ längre som för typ ett år sen, och det känns lite fel att kalla sig emofilten när man inte har något alls att göra med emo egentligen.. Så ett namnbyte är nog snart på g.

16 augusti - fotafotafota!

2009-08-17 @ 00:09:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var hos min lilla kusin vitamin Hanna i Läckeby idag, vi fotade massa, lagade mat osv.... Jag hatar Läckeby's affär, den stänger klockan 16.00 på söndagar?! Skandal!

Och nej, jag tänker inte ladda upp bilderna förrän jag har redigerat dem! Så hejdå, imon blir det stan med Johanna.


Troligtvis världshistoriens snyggaste bild på mig. JAA, DET ÄR JAG! XD

15 augusti - lazy

2009-08-15 @ 14:37:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det har varit några riktigt lata dagar nu den senaste veckan känner jag, troligtvis för att man känner hur skolan börjar närma sig.. Och i ett sista desperat försök att verkligen leva ut sommarlovet ligger jag helt krashad med otvättat hår i sängen och kollar på en sorglig film om en brud som blev förlamad som elvaåring men är värsta Einstein.

Men jag vaknade faktiskt bara för två timmar sen. Så då är det ju okej, det är ju bara morgon för mig än så länge. Tänkte gå ner och käka nu, sen ska jag läsa bloggar, duscha och troligtvis ge mig ut på en fotorunda. Hejdå.

14 augusti - höstlängtan

2009-08-14 @ 21:23:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag surfar runt på olika modebloggar och nätshopping sidor som en galning, jag längtar helt sjukt mycket efter hösten och alla snygga skor, kläder och väskor! Har hittat en del som jag vill ha, och här kommer ett litet urval.
(emofilten goes modeblogg, haha XD)


Alltså, helt underbara! De är  mig!
750 kr, Bianco


De här är också supersnygga, i såna här tillfällen får jag ångest eftersom jag bara har råd med ett par.. Så det står mellan de ovan och dessa, vad tycker ni?
Melba.se, 799 kr



Sen har jag gått och blivit lite kär i tunikor och kortare klänningar, tycker det är så snyggt att ha på sensommaren med bara ben eller mot hösten; med strumpbuxor eller leggings till. Tunikan ovan kärade jag ner mig helt i när jag såg den, frågan är bara om den är värd pengarna eller om man kan hitta en billigare någon annanstans? Jag är ganska snål egentligen, samtidigt som jag älskar att spendera pengar... Hur det nu kan gå ihop, haha!
Melba.se, 249 kr



Behöver jag ens förklara varför jag tycker om denna klänning så?
Nelly.se, 349 kr

Detta var bara ett litet urval, om jag får som jag vill hade jag tänkt mig en av klänningarna och ett par av skorna, och utöver detta räknar jag även med att en snygg skinnpaj i bikermodell och att en hatt ska få inträda min garderob i höst... Men vi får se, den som spar han har och jag har väl aldrig varit direkt känd för att hålla i pengarna jag får några längre stunder... Men nu när jag har haft en sommar utan jobb och därmed inte varit särskilt rik så känns det som att jag skulle kunna spara lite inför höstmodet. Men det märker vi, hoppas mamma hjälper till också och det gör hon säkert med något ;)

14 augusti - igår...

2009-08-14 @ 21:02:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

...var det lite tjejkväll hos Malin B med Johanna, Maria och Erika (och Malin då, förstås!). Lika kul som vanligt, jag och Malin var ute på lite jakt, tyvärr tänker jag inte avslöja vad det var för slags jakt men en mycket nödvändig jakt ialla fall! Tyvärr avbröts vi av världens regnskur, så jag fick gå med blöta skor hela kvällen, och som lite extra fick jag skoskav tack vare detta också...



Men jag höll humöret uppe ändå! Vi hade en trevlig kväll, bokstavligen bjöd in oss själva på en avskedsfest på Ängö hos Johannas killkompis där vi stannade till runt tolv då jag & Erika ville gå hem, vilket visade sig lite svårt då både Johanna & Malin var upptagna på sitt håll... *host* HAHA! Men det löste sig ändå, jag var bestämd och morrade lite och till slut fick vi med dem även om en annan kille stod och gapade efter oss om hur ledsen Johannas kompis skulle bli nu när hon skulle gå från honom osv osv... Otroligt jobbig kille det där alltså, men det var väl lite för mycket alkohol inblandat i hans fall också så jag ska inte döma honom.

Åkte moppen hem vid ett, sen satt jag och kollade på McGyver. Troligtvis den enda mannen som passar bättre med mustasch än utan.


13 augusti - kom igen nu!

2009-08-13 @ 13:20:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag har en hyfsad statistik, vilket betyder att folk faktiskt läser min blogg (eller glor på bilderna) och kommer tillbaka. Ofta, dessutom!

Varför får jag då inga kommentarer? Sätt igång nu!
Och nu vill jag inte ha en massa kommentarer bara på detta inlägget, tack!

Annars är allt bra. Tror jag..

12 augusti - staaaon

2009-08-12 @ 23:07:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Träffade Johanna idag, det var ganska galet. Vi åkte moppe till stan, det regnade och vi var inne på Kalmar Outlet och hälsade på Joel, sen inne på Blomsterlandet och jag kärade ner mig i fina krukor. I stan gick vi ganska planlöst omkring och drev, kollade i olika affärer, och jag började fundera på vad jag ska göra när jag den 27e september äntligen får mitt första studiebidrag....

Om jag hade råd med allt, så skulle jag köpa detta:
  • Nya underkläder! Något jag tycker är hemskt tråkigt att köpa, men gud så bra det känns sen! Man känner sig som en helt annan människa :D
  • Nya skor! Helst av allt tre par; höga stövlar med och utan klack och ett par stövletter med klack, kanske ett par pumps...
  • ...och lite nya, snygga kläder att ha till.
  • Mascara, puder & rouge, har sparat på det alldeles för länge nu
  • Löshår
  • Nya piercingsmycken

Om studiebidraget räckte till allt detta + att jag fortfarande hade lite över, så hade jag varit tacksam.

För övrigt har jag bara obehag av mina visdomständer, en växer snett & trycker på alla andra tänderna, en har inte kommit fram helt och en tredje har ett litet hål... Jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeee. Vinkelivink - bofink!

11 augusti - dålig dag

2009-08-11 @ 19:55:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hela dagen har jag känt mig helt ur form! Även om det bara har varit bra saker som hänt idag! Jag har fått jeans, jag har fått min favoritmat, Mats är hos sin mamma i Helsingborg och jag har kakor, men ändå är jag typ sur..? Jobbigt är det ialla fall.

Måste passa på att klaga lite på alla jobbiga fjortisbloggare som verkar ta över bloggvärlden. Har man väl börjat följa en börjar man läsa alla andra också eftersom det hela tiden blir bloggbråk som förstoras upp till enorma draman á la Hollywoodbabes +35. Det skrivs oerhört mycket om "white trash", vilket man tydligen är om man har fötterna på sätet i bussen, jeans & munktröja, slitet löshår och gud vet allt, om hur INTE OKEJ det är att gå i lågskor, om hur stökigt det är i samtligas rum, fester, rökning och för att inte tala om alla inlägg som handlar om diverse samhällsproblem som ska få läsaren att tro att bloggaren är så mogen och klok för sin ålder, men alla över 15 fattar att den här bruden verkligen inte vet vad hon snackar om. Det är skrämmande att 15-åringar beter sig som vuxna skandalbrudar från USA på tv, vart fan gick det fel någonstans? Någon behöver ta ner dem på jorden igen. Jag tycker synd om deras föräldrar....

Jag skulle se på Paris New Bff nu, men jag kände att jag orkar nog inte med fler omogna människor ikväll... -.-

10 augusti - lite planer

2009-08-10 @ 21:27:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Ikväll: Se Beck om 10 minuter

Imorgon, tisdag: Vila upp mig, försöka bli frisk

Onsdag: Leka med Johanna, fota i Kläckeberga

Torsdag: Filmkväll med brudarna hos Malin

Fredag: Träffa två saknade pojkar & umgås för det var månader sen sist.

Och varför funkar inte listfunktionen ikväll? :@ *arg amanda*


För övrigt har jag kommit på att jag träffar mina killkompisar för sällan. Vilket är synd, för jag gillar faktiskt att umgås med killar! Kan nog helt ärligt säga att det är oftast killar som får mig att skratta sådär hysteriskt, tjejer är inte så bra på det. Bara några få tjejer lyckas med det det, Frida Sjögren til exempel :) Vet inte varför det är så, ganska konstigt... AMAGAD VAD JAG SNACKAR, Beck nu!


10 augusti - förkyld kvinna med VHS:er i tankarna

2009-08-10 @ 14:00:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Bild från i torsdags, riktigt nöjd med mig själv var jag! Synd att man inte är lika fräsh idag, buhuuu... Är nämligen så pass dödssjuk att jag gick i sömnen inatt och puttade ut sängen 1 dm från väggen, varför har jag inte en aning om... Men det är sånt där jag brukar göra när jag är sjuk, gå i sömnen alltså. Åh jag är så varm, usch! Och jag vill ha choklad, men jag vette fan om jag har pengar till det. Har jag nog inte egentligen, men jag kan nog rota fram några mynt ur kryddskåpet utan kryddor i...

Förutom att det suger att vara sjuk, så suger det även ganska hårt att vi inte har någon videobandspelare här hemma. Hittade ju nämligen min gamla filmlåda ute i förrådet när vi städade där förra veckan proppfylld med barnfilmer som Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump på de 7 haven, Skönheten & Odjuret, Spiderman, Mora Träsk osv. Hade ju varit perfekt att ligga och glo på nu när man är snorig som ett dagisbarn och hostar som en lungsjuk, men eftersom min brossa fick för sig att stoppa in sin napp i den för ca 7 år sen så dog den ganska rejält och eftersom dvd-spelaren var en s.k "heftig-modernitet-som-alla-ville-skaffa"-pryl så köpte vi aldrig någon ny vhs-spelare. Går de ens att få tag i nu? Får väl typ kolla blocket eller nåt, I guess...

Nu ska jag nog fixa till mig och sen ta min cykel till affären för att investera i en Marabou. Eller om två timmar. Mest troligt.. Vinkelivink bofink!


9 augusti - våldtäktsmän i Frasse-parken

2009-08-09 @ 14:14:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var med Malin & Erika igår kväll, blev lite förfestande på "ballen" (HAHAHHAHAHA, det är så jävla roligt ord, helt seriöst XD) innan vi drog ut på stan. Träffade först PB & Kennie som hakade på oss, sen hängde vi i parken ganska mycket och myste med mashaller :)

Sen ringde vi till Manne och tjatade på honom att han skulle komma till parken, det ville han inte och Erika kallade honom dum flertalet gånger XD Sen kom vi ändå överrens om att träffas vid Frasse's strax innan två så det gjorde vi. Vi gick in i den s.k Frasse-parken som ligger precis bakom själva grillen, och jag började direkt noja om våldtäktsmän. De andra bara skrattade och drev med mig, liksom vem sitter i en buske en hel natt och väntar på att det förhoppningsvis ska dyka upp någon?

Men sen när vi satt där hela gänget såg vi plötsligt hur någon satt längst in i buskaget längre bort och rökte, vi såg när han blossade hur cigaretten glödde. Vad var det jag sa liksom, våldtäktsmän finns överallt?! XD Vi såg liksom att det glödde då och då, men sen glömde vi bort det för det kom en turk på cykel som åkte iväg och trodde det var han så vi sket i det. Sen när Manne & Micke höll på att kramas och bråka och vad de nu höll på med, ialla fall började de gå mot det buskaget. Och halvvägs framme såg de hur någon tände en cigarett och satt där och blossade igen XD HAHAHHA, fan vad rädd Manne blev XD Sen peppade vi dem att gå och se efter, så killarna gick och kollade och då visade det sig att det var ett par som satt där i buskarna... Lite lättad blev man ju, men det kändes ändå lite skumt att veta att de suttit där och iakttagit oss i 1½ timme och inte ens svarade när jag ropade och frågade varför hon/han/dom satt där och glodde på oss...

Vid halv fem var Erika galet trött och höll på att somna, så då gick vi hem till Malin igen för att sova. Vaknade igen vid kvart i elva efter 6 timmar sömn, ganska hyfsat egentligen men jag är ändå trött som fan. Pappas kommentar när jag kom hem var: "Du ser helt förstörd ut... o_o" HAHHAHA. Jag ska nog sova nu eller nåt... Så tjingeling!

8 augusti - Kalmar stadsfest

2009-08-08 @ 13:55:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sista dagen av Kalmar stadsfest idag tror jag, åh känns ju nästan tråkigt... Igår var jag med pappa & brossan i stan och kollade på uppträdanden vid nåt ställe jag inte ens vet vad det heter XD Men något ställe i stan iaf. Träffade en hel del jag kände igen, och såg några jag tänkte hälsa på men som jag aldrig fick ögonkontakt med så det sket sig. Blöö. Sen blev det Smedby ett tag, vi kollade på Armageddon och jag somnade när det var som sorgligast och vaknade upp till världens gråtande XD Lättgråtna jävlar.

Idag har jag världens otäckaste skoskav sen RixFM och en lätt antydan till sjukdom, ska vi gissa på halsfluss eller? Men jag ska ändå ut ikväll och kolla på folk och så, orkar inte sitta hemma för det. Nu ska jag duscha och sen sticka ut till farmor för vi ska käka där vid fyra :) Vinkelivink, spade och hink!

7 augusti - lyckad kväll!

2009-08-07 @ 12:40:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Gårdagskvällen blev precis så bra som jag hade hoppats på! Förfest hos Malin B först med alla brudarna, det blev vinpimplande på hennes balkong ur min galet snygga partymugg och allsång till Spcie Girls. Skön stämning var det! Gick till stan sen, träffade på både den ena och den andra och till slut hamnade vi i parken bland massa människor. Sen kom Niklas dit, och vi tog bussen hem vid tolv. Lägger upp bilder sen för jag ska till stan nu med folk...


Jag på "ballen" med partymuggen
(HAHHAHAHAH, "ballen", så jävla roligt ord för balkongXDDD)

6 augusti - duktig flicka!

2009-08-06 @ 11:21:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Jag överlevde natten! Jag ringde hit Johanna igår vid tio, hon åkte runt ett eller nåt och sen somnade jag med katten vid min sida. Tur för honomo att han var kelsjuk igår och var supergosig, annars hade jag nog känt mig ensam...

Vaknade exakt 10.10 idag, tyckte det var viktigt för er att veta! Klev upp och konstaterade att köket såg förjävligt ut, så för att slippa jobbigt tjat och gnäll från mamma & Mats om att "jag faktiskt kunde ha diskat upp och tagit kattlådan" osv, så bestämde jag mig för att städa upp! Så jag startade diskmaskinen, diskade upp allt det andra som inte fick plats, torkade spisen (som faktiskt blev skitsnygg, det är svårt att fixa så det inte blir flammigt), rensade kattlådan och matade katterna. Sen var jag på väg att städa rummet, men sen hamnade jag här ialla fall XD

Tycker faktiskt att mor och styvfar behöver komma hem snart... Mamma ska skjutsa mig & Johanna till stan idag vid halv fem, vill liksom att hon ska veta det så hon inte blir sur sen över att jag inte har sagt det till henne... VARFÖR RINGER HON INTE ENS HEM?! :( Jag kunde lika gärna legat död på golvet i en liten mörkröd pöl utan att någon hade haft en aning *emo*

Nu ska jag nog ta itu med mitt rum eftersom jag får besök efter RixFM ikväll/inatt. Fast det är inte så mycket, bara lite kläder på golvet... Ehe. Hejdå.


Och det är jävligt störande att jag hela tiden tror att det är min familj som kommer hem så fort det kommer en bil på gatan, och så studsar jag upp och kollar i fönstret men så är det bara någon av grannarna -.- Bajs.


5 augusti - update

2009-08-05 @ 21:10:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Har varit lite glest med uppdateringar den senaste veckan, men jag har haft fullt upp.

Till att börja med måste jag bara berätta hur jävla underbart det var på Emmabodafestivalen! Det var nog seriöst de roligaste 6 dagarna i mitt liv hittills, jag fattar verkligen inte hur jag kan ha missat hela festivalgrejen... Jag ska lätt tillbaka nästa år, plus någon mer festival tänkte jag ;) Man blir ju helt sentimental när man tänker tillbaka på alla minnnen, på våra tyska och norska grannar och Linköpingsborna, The Bloody Beetroots framträdande och hur vi dansade som galningar, Gurra med sina jävla ihoptejpade brillor utan glas, rökelsepinnar och McDonaldsbollar, Sofie som var hes varje dag utom den sista och hur vi gick på pussjakt... XD Herregud, listan kan göras lång. GALET ROLIGT HADE JAG!


HAHA, det ser fan inte ut som jag?! XD Åhh jag vill ha tillbaka min solbränna </3

Var i stan idag med Johanna, köpte bakad potatis, glass och örhängen så nu är mina pengar typ slut igen. Får dock 250 spänn imon till RixFM-festival, så jag klarar mig ett tag till ialla fall ;) Fett peppad inför imon är jag nu ialla fall, blir förfest och grejer hos Malin innan och jag satsar på att ha en jävligt rolig kväll eftersom det 1), var länge sen jag festade till det med tjejerna och 2), de senaste festerna jag har varit på har varit halvbra, typ hyfsade. Och jag vill ha en dunderkväll, så så får det bli! Valde kläder igår kväll och hjälpte Johanna idag med att plocka fram ett urval så hon kan välja sina själv imon. Ååh, det ska bli så sjukt kul, och som extra plus följer herr Halfluss med mig hem och sover här, mums <3

Nu ska jag rycka i kylskåpet. Är ensam hemma tills imon bitti för mamma & Mats är på Ulf Lundell i slottsruinen. Åh gud jag kommer dö av mörkrädsla :(


RSS 2.0