29 december - yä

2010-12-29 @ 19:48:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Jag har en väldigt tråkig blogg just nu känner jag - det är glest mellan uppdateringar och hej faderullan. Dock kan jag berätta den glädjande nyheten att jag fick en laptop av min kära far och farmor i julklapp, så nu är det bara att skaffa sig internet så ska vi nog se till att bloggen snart flyter på igen.... För övrigt hade jag en hyfsat trevlig jul, mina julklappar var awesome (massa presentkort som resulterade i en hel drös av nya kläder + parfym på mellandagsrean) och sen min dator då så jag är supernöjd med det hela!

Just nu är jag hos mami, ska käka om en stund och sen ska vi färga mitt hår. Imorgon bär det av mot Linköping med min kära man, där vi ska fira nyår hos Christopher's kompis' kusin så det blir trevligt! Inte för att jag inte trivs i Kalmar eller har något emot att fira med mina vänner, men kände verkligen att jag bara ville komma bort och träffa nytt folk. Var snack om att vi först skulle till Stockholm till Christopher's polare och ev. fira där, men ingen verkade ha några speciella planer (jag fattade aldrig riktigt det, mannen har hållt i planeringen hela tiden), så nu blev det Linköping. Och jag är jättenervös, för ETT: tänk om jag kräks i bussen? Har en tendens till att bli åksjuk nämligen. TVÅ: ... kommer inte på en tvåa?


24 december - snööööööööööööö

2010-12-24 @ 10:43:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vi är typ insnöade här hemma. Världens jävla snödriva utanför dörren, den går att öppna typ 20 cm... Och hur kan detta hända om man bor i ett villaområde i Lindsdal? Jo:
  • Mamman riskerar att få ryggont med sin dåliga rygg & nacke
  • Mats har jobbat, alltså har det inte funnits tid till grundlig skottning
  • Det var världens oväder igår (och även lite idag)
Dessutom är jag grymt förkyld och brorsan är lat så... Blir inomhusjul, men vad gör det - hade inte tänkt gå ut ändå....

23 december - snön lyser vit på taken...

2010-12-24 @ 00:01:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tänkte fortsätta på den snuskiga versionen där tomten våldför sig på en av de stackars tomtenissarna, men jag sket i det....

Jävla dag alltså - julhandling med min familj är en mardröm. Tänk dig en bror som hela tiden jävlas, antingen genom att köra på dig med vagnen, puttas, käftar och allt sånt. Sen skulle man få tag i en granjävel också, som såklart inte fick plats i bilen och vem fick sitta i baksätet i den blöta snöhögen som trädet lämnade efter sig på sätet, och känna vinddraget från den öppna bakluckan? Jag såklart. Övervägde att slänga mig ut på E22an.... Granen var dock gratis, men de får skylla sig själva om de inte finns till hands tyckte vi.

Har ialla fall pyntat och gjort julfint på mitt rum, den rosa julgranen är på plats även i år och jag har köpt nya rosa ljusslingor till den för de smälte in bättre än de gröna jag har haft innan. Förutom det har jag typ 4 andra ljusslingor + adventsstjärna i rummet, känns som en annan amerikansk julafton med julstrumpa på väggen och allt. Lite gousigt!

Funderar på om man ska bädda ner sig i sängen med katten (som jag förövrigt har upptäckt är lika stor som en mindre hund nu - han är inte tjock men fan vad bastant katten har blivit! Hela 6 kg hårboll, inte att leka med). Jag är jävligt trött, sjuk och vill egentligen bara att julhelgen ska gå så jag kan ge mig ut på mellandagsrean på söndag. Dessutom är jag lite intresserad av hur vädret kommer se ut imon, om det fortsätter som det gör nu kommer vi ha vissa svårigheter att ta oss ut genom dörren imon....


17 december - checklista

2010-12-17 @ 19:24:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
- Blå glitterklänning på? CHECK!
- Pengar & mobil i bh:n? CHECK!
- Partyhumöret står på on? CHECK!

 Och Sofie är i TID! WHAAAAAAAAAAAAAAT?! Hahahahahahah! XD Ha en awesome kväll ppl ;)


17 december - kämpig morgon

2010-12-17 @ 11:38:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Fick springa till bussen imorse, även att jag hatar att springa så hatar jag nog ännu mer att se bussen komma körandes och man missar den, så det sista vägde tyngst. Fick först skutta som en liten hjort i knähög snö, och när jag kom fram till snövallen vid trottoaren fastnade jag först med foten och när jag kom loss tappade jag balansen och halkade vilket slutade med att jag satte mig rakt på asset samtidigt som alla i bussen satt och glodde som fån på mig.... Men jag hann ialla fall!

Väntar just nu på att PA'n ska börja så jag kan få bli klar med mina bilder. Blev faktiskt en del highlights i mitt lilla "Nattstad"-tema, så jag är nöjd :)



Och ikväll är det utgång på Palatset! Ska bli skitroligt faktiskt, är riktigt taggad för ovanlighetens skull så det ska bli skojsigt ;)


16 december - sådärja.

2010-12-16 @ 17:21:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Då var shoppingsuget stillat för stunden. Letade jeans som fan på stan idag efter skolan, och jag har insett att jag kommer nog aldrig hitta ett par jeans som sitter sådär asnajs som de gjorde i typ högstadiet... Jag har blivit för tjock helt enkelt. Och man pallar ju inte gå ner (några par tre kilon är ju liksom ingen big deal) och gå upp i vikt vill man ju inte heller så... Det får bli jeansleggings istället. Och jag fann dem på Vila - så nu har jag både ett par svarta och gröna att växla mellan. Försvann även en sväng in på HM för att köpa tygskor för det ansåg jag mig behöva (a)

Och imon är det alltså utgång på gång, jag börjar bli riktigt taggad! Ska bli sjukt kul, och tänkte skaka lite rumpa i min blåglittriga tigerklänning från nyår förra året. Man måste ju använda den fler än en gång?

14 december - gah

2010-12-14 @ 09:21:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Gick in på HM's hemsida, var tvungen att logga ut innan jag köpte nåt. Fan asså. Jag måste däremot springa till HM idag och testa en långklänning, vet att jag har sett den i butik nämligen och passar den så tänker jag nog fan inhandla den även om jag behöver mina pengar till julklappar.... Jag är en egoistisk kvinna, får man vara det?

9 december - otroligt

2010-12-09 @ 18:54:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Fan vad du är underbar. Du är verkligen det bästa jag vet. Älskar när du ler mot mig, det går rakt in som magi-pilar i hjärtat på mig och jag är så lycklig för att du har visat mig vad kärlek verkligen är. Vi har hunnit gå igenom både lätta och svåra saker sen förra november då jag gav dig en fumlig kyss med munnen full av rök på fyllan efter rugbyn då du erkänt på festen att du gillat mig. Lät kanske inte så trevligt, men det var fantastiskt då och ett ögonblick jag aldrig kommer glömma. Varken det, eller när vi gick på julmarknad, satt ute på bryggan vid Kattrumpan när månen lyste klart över Varvsholmen och det var skitkallt men vi envisades med att sitta där ändå bara för det var så speciellt. Och när vi var på fest i Torsås och shotade vodka + jordgubbssaft ur äggkoppar kl fyra på morgonen när det var skola dagen efter, det var då jag kände på riktigt att du kunde bli min. Och jag är så glad att det blev så, jag är så glad att du finns vid min sida och jag vill aldrig vara utan dig! Hur skulle jag kunna leva ett liv utan dig? Jag kanske verkar ung och naiv, men jag älskar verkligen dig Christopher... Våra stunder kommer lämna djupa spår hos mig, och oavsett hur saker och ting blir i framtiden kommer jag alltid älska dig gubben! Och jag hoppas vår tid varar länge, länge... För det är dig jag vill vara med! Du och jag, älskling <3

7 december - här vare tomt

2010-12-07 @ 08:46:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Blir lite lack på att jag varje måndag glömmer att jag har sovmorgon dagen efter - vilket betyder att jag oftast sover i Blomstermåla och måste åka vid 07:18 på morgonen sen när jag egentligen börjar 10:00... Idag glömde jag dock. Känns ju gutt, inte för att det spelar någon roll egentligen men fan, känns ju värre att glömma än att man väljer själv när man ska åka!

Har kommit på massa saker jag vill ha i julklapp. Listan innehåller alltid typ två eller tre saker i november, och dagarna innan julafton är det helt plötsligt sjukt mycket mer grejer man vill ha. Som t.ex:

- en ny dator
- värsta mysiga (och snygga!) mysdressen att mysa runt i hemma...
- ... och en bricka med ben att ha i sängen så man slipper äta i knät (HAHAHA, vem är sängätarN? XD)
- massa presentkort på kläder så man kan shoppa satan på mellandagsrean!

Det lät som fler saker i mitt huvud... :( 


RSS 2.0