31 mars - jävla... JÄVLA.

2010-03-31 @ 23:22:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Insåg nyss att de senaste inläggen har innehållit samma svordom i rubriken, dock helt omedvetet... Jag och mitt dåliga språk alltså. Svor idag för första gången på praktiken också, vände mig sen om när jag hade pratat färdigt och insåg att jag hade ett helt gäng gapande ungar bakom mig som i kör ropade "Jag hörde vad du sa, DU SVÄRDE!!", och jag kände mig genast utpekad som en väldigt dålig fritidspedagog.

Blev maxi efter praktiken, inhandlade mig en bodyspray för det ansåg jag att jag behövde, samt en 200 grammare frukt-och mandelchoklad som jag smäckte i mig på en kvart. Sen blev det Smedby och jag färgade Sofie's hår. Nu är jag så galet trött att jag håller på att somna med huvudet på tangenterna, ska bara slänga i mig min äggmacka först och sen blire fan sängen.


30 mars - jävla dag

2010-03-30 @ 21:11:03
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Gnäll-tisdag på praktiken. Ingen ville ha jacka, ingen ville göra si och ingen ville göra så, alla bad mig göra teckningar åt dem, jag skulle skala clementiner, ingen lyssnade, jag känner mig som kommandoran, jag fick krupp.
Åkte till stan efter, träffade Nisse, Sötterman, Davve & Signe en snabbis och lånade en tändare. Mötte sen upp pappa vid 3butiken och lämnade in min mobil på lagning, så hej skräpig 3Skype-lånemobil med redan full ordbok och världens sämsta smsfunktion (kan inte ens se vem som smsar mig, står bara numret även om kontakten är inlagd).

Imon får jag mina pengar ialla fall, tack gode Gud för det. Om det nu finns nån helig ande där uppe, han verkar ju inte vilja mig väl vad jag har märkt hittills.... Och sen är det ju fest på fredag, ser nog fram emot det på ett sätt fast inte det minsta på ett annat. Har en dålig magkänsla nämligen, hoppas den är falsk. Fast det har den inte varit en enda gång, så det är väl lika bra jag förbereder mig på det värsta så jag slipper bli... Ehh, besviken? Eller nåt.




Juste.


29 mars - jävla emokväll

2010-03-29 @ 21:06:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tror jag avslutar kvällen här och nu. Det är ju en dag imorgon också.

29 mars - waiting

2010-03-29 @ 20:32:03
4. Musik
Kommentarer (0)




It's hard to say I'm sorry
It's hard to stand here alone
You're that someone
I can't get you off my mind
It's hard to say I miss you
It's hard to stand here alone
You're that someone
I just hope that you're all right...

29 mars - I just wonder

2010-03-29 @ 19:20:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
För oavsett, så gör allt så jävla ont.
Att åka buss, att umgås med andra, musik....
Allt gör så jävla ont.
Och jag blir helt förtvivlad, för jag vet inte vad jag ska göra av alla mina känslor? Jag har inte en aning. Trodde aldrig att man kunde må såhär jävla skit.


All I see is black.


28 mars - godnatt

2010-03-28 @ 22:38:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Nu blir det fan sängen. Ladda upp mig inför praktiken imon, så att säga... Hoppas jag sover bättre än inatt, eller aa bättre och bättre? Jag har sovit jättegott bredvid Sofie, men fick höra imorse att hon hade vaknat till och bara efter någon minut hade jag vänt mig om, stirrat henne rakt i ögonen (vi snackar alltså om typ 3 cm från hennes ansikte) och sagt "Men kom då, KOM DÅ!" skitkaxigt! :o Hon blev ju skiträdd och frågade vad jag pysslade med, men då hade jag bara vänt mig om igen och somnat om, så det gjorde ju hon också. Sen hade hon vaknat till senare igen, och då hade jag legat och gråtit, asså verkligen snyftat. Och hon hade försökt väcka mig, men jag hade inte vaknat. Och efter ca 15-20 sek hade jag bara tystnat och somnat om. Och som om inte det vore nog hade jag också gnytt i sömnen och varit väldigt orolig hela natten, och tjaa... Det har väl kanske sina anledningar just nu då jag känner mig väldigt emotionellt ostabil.

Ska bli skönt att att sova i sin egen säng ialla fall. Sov hos Sofie tors-fre, sen fre-lör sov jag, Johanna och Sofie som små packade sillar i samma säng efter festen och nu inatt sov jag hos Sofie igen efter Nybro-partajet så min säng känns väldigt lockande just nu. Ha en bra natt ppl, för det hoppas jag att jag får...



MÖRDARKLACKARNA. Bara för att. Och behöver jag ens nämna hur galen jag är i dem?
Brandos.se : 699 :-

28 mars - videor från Hovmantorp

2010-03-28 @ 19:24:43
6. Videos
Kommentarer (0)


Älska den sjuka småländskan jag fick till XD
Jag: Joo men det här är skitkul, det här måste vi liksom dokumentera nu när vi sitter här...
Johanna: Aa, ELLER HUR.




Och här måste alla älska mitt Janne Långben-skratt i slutet, herregud hur fan lyckas jag...?

28 mars - numb

2010-03-28 @ 18:43:07
4. Musik
Kommentarer (0)




I was weak before now you made me so numb
I can't feel much for you anymore
I gave you my all, my baby
I'm numb, numb, numb

28 mars - ...it's Shaun the sheep

2010-03-28 @ 17:44:32
6. Videos
Kommentarer (0)
Nerrullade gardiner.
Mysbyxor på.
Choklad + godis + kaka.
En säng.
Och fåret Shaun-boxen.

Fanfanfanfanfan.........



27 mars - girls just wanna have fun

2010-03-27 @ 16:08:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Alltså herreminget. Gårdagen var sjuuuukt lyckad, 18-årsfest i Hovmantorp och jaa shit... Hade verkligen skitroligt! Vi blev "utschasade" kl. 09:30 idag, så vi har suttit på Hovmantorps station i tre timmar och väntat på tåget. Kände sig ju ganska sliten när man klev in på ICA med gårdagens smink, oborstat hår och trasiga strumpbyxor XD Men det är så det ska va, då vet man att man hade kul ialla fall!

Nu tänkte jag gå och sova en timme, sen drar jag till Sofie för att därifrån ta oss ut till Nybro för lite chill"fest" ikväll. Blir dock lugnt som fan.



Uuh, vilken puma hahahha XD Aaae men jag hade inte sminkat mig än, och håret blev snyggare sen... MEN SKORNA KOM IGÅR <3<3<3<3

25 mars - härlig dag indeed!

2010-03-25 @ 17:08:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hade en väldigt trevlig eftermiddag på stan! Känner mig inte ett dugg sjuk längre (bortsett från att jag hostar lite emellanåt och är något täppt i näsan), men kändes ändå bäst att ta på sig lite mer kläder än vad som behövdes idag... Körde på dubbla leggings och halsduk för att hålla halsen varm, och sen solbrillor såklart! Det är ju trots allt stark vårsol, haha!

Ialla fall, mötte upp Sofie och vi gick runt på baronen och kikade lite innan vi drog till Corner. Sen kom Bettan, Linn och Maria, och vi satt där i nån timme och snackade massa skit... Eller skit och skit, konstaterade och diskuterade vissa personers svagheter på ett mindre snällt sätt (precis som Facebook-gruppen uttrycker det) ;) Det ÄR skillnad!


25 mars - *visselvissel*

2010-03-25 @ 10:53:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har dagens låt på hjärnan hela tiden, haha lagom jobbigt! Och om jag känner mig själv rätt efter lite alkohol, så lär jag nog kräva att den spelas halva kvällen imon också (=alla kommer hata mig) XD Ohwell, den är ju galet bra ialla fall så får väl hoppas på att resten tycker det med...

Nu ska jag ta mig en sväng in i duschen, känns ganska behövligt! Mår mycketmycket bättre idag, så imon ska jag absolut gå till praktiken! Hade säkert kunnat gå idag också, men känner att jag verkligen vill vara säker på att jag är pigg så jag inte blir sämre direkt igen så det var därför jag stannade hemma. Ångrar det väl lite nu när jag tänker efter, men nu är det ju lite för sent påtänkt kanske!


Och fråga fan inte varför jag gör en kopia av min mobil i Paint och lägger in här helt random? XD

Blir en lugn fika med tjejerna på stan senare, ska nog ta mig en sväng förbi Gina också... Vi hörs senare ialla fall, ha en awesome dag!
(Och grattis Mats på födelsedagen :))

25 mars - STARSTRUKK

2010-03-25 @ 10:29:15
4. Musik
Kommentarer (0)




Push it baby, push it baby
Out of control
This is the same old dance that you already know

24 mars - hungrig

2010-03-24 @ 16:47:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hittills idag har jag ätit några kex och tre våfflor.
Nu kommer vi till det stadiet då den stora hungern sätter in, och jag letar som ett skadedjur i skåpen efter nåt att gnaga på. Pallar ju knappast laga nåt? Så det får väl bli det gamla vanliga - mackor, pasta eller socker.


ELLER FINNS DET NÅGON SOM HAR EN ANNAN IDÉ?!

24 mars - pieces

2010-03-24 @ 13:54:46
4. Musik
Kommentarer (0)




I tried to be perfect, it just wasn't worth it
Nothing could ever be so wrong

24 mars - HAHA, åh <3

2010-03-24 @ 09:59:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Aaaaaee asså.
Jag har en blogg-crush.
PÅ ETT ICKE LESBISKT VIS.

(Kände att jag tvungen att tydliggöra det, då jag & Sofie förra veckan bestämde oss för att ha ett öppet förhållande på ansiktsboken som så många andra har med sina vänner som en kul grej. Det roliga var bara att Sofie's pappa inte förstod skämtet, så fick höra häromdagen att han hade frågat Sofie om det var något på gång mellan henne och mig. På fullaste allvar. Roligt men pinsamt XD)

Tillbaka till ämnet...

För ca 9 månader sen hittade jag in på en rolig liten blogg som skrivs av en  tjej som heter Hanna. Hennes blogg innehåller allt ifrån pepp-talk till toalettvanor, men även en del vardagsbetraktelser. En tjej som verkligen kan bjuda på sig, helt enkelt! COOL_BRÜD.

Sen skrev jag en söt liten kommentar i hennes blogg igår...
HON SVARADE, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!11
Shit. Jag har fått ett svar från min blogg-Gud. Kommer leva på detta i flera år!!

LÄS HENNES BLOGG HÄÄÄÄÄÄÄÄR






Aww, jag fick ömma smek av HanaPee :'D

23 mars - .... men mig går det bra att såra? :/

2010-03-23 @ 21:36:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Ska du prata om jobbig känsla i magen?
Ska du prata om att vara känslosam?

Att du överhuvudtaget ens har samvete att prata om hur jävla dåligt DU mår, hur jävla illa du har betett dig mot andra men totalt skita i MIG och mina känslor?

Du är bara så jävla tragisk, du är inget annat än en väldigt ensam och osäker människa som är så sjukt rädd för att förlora det du har just nu, du behöver din trygghet nånstans och söker den hos något som du en gång lämnade av en anledning. Förstår inte hur man kan snacka så jävla mycket skit och elakheter om en annan människa, och sen komma krypande som en jävla hund och tigga förlåtelse? Det är så jävla vekt i mina ögon, svagt, löjligt, patetiskt, mesigt... Du fattar verkligen inte hur mycket du gör dig till åtlöje, och egentligen är det bara så synd om dig för du bevisar inget annat än att du bara är omogen, känslokall och nonchalant. En jävla hund som inte lärt sig hur man beter sig i flocken.

En sak har du dock rätt i: fyfan för dig asså.


23 mars - knappt stört

2010-03-23 @ 17:05:32
6. Videos
Kommentarer (0)
Video från härmkvällen när jag, Nille & Sötterman satt hemma hos sistnämnda och spelade julmusik, tände ljus och bara kände julstämningen... Läskigt hur taggad på jul man kan bli av bara lite julmusik XD

(Och jag lyckades få in ordet "jul" fem gånger i denna korta text)


23 mars - do a Michael: cut my nose off ?

2010-03-23 @ 15:29:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Släpade mig till affären med mamma (visade sig bli riktigt kämpigt, jag är visst sjukare än jag trodde) och lade mina absolut sista pengar på ett paket ballerina kladdkaka. Mina förväntningar var så jävla höga, vilket jag ångrar djupt nu för jag känner inte ens vad de smakar pga förkylningen... Merde.

Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och sova, vill verkligen bli frisk nu :(


22 mars - nu blir det sängen

2010-03-23 @ 03:37:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ujujuj, jag är så jääävla trött! Väntade runt strax efter elva på att datorn skulle bli ledig så jag kunde kolla facebook och blogga innan jag somnade, men självklart somnade jag... Och vaknar 02:30. Så nu har jag suttit uppe en timme och det är verkligen dags att sova, tur att jag redan bestämt mig för att inte gå till praktiken imon för så dåligt som jag mådde idag... Inte roligt, känns ju dessutom som att det går ut över barnen, har känt mig som kommandoran -.- Aja, g'natt!

22 mars - invaders must die

2010-03-23 @ 03:26:49
4. Musik
Kommentarer (0)



22 mars - knappt dålig uppdatering eller?

2010-03-23 @ 03:03:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fast kanske inte egentligen, med tanke på att jag inte är en superbloggare som inte tjänar en krona på den skiten jag skriver? Har bara blivit att jag uppdaterat så sjukt mycket de senaste dagarna för det samlas så jävla mycket tankar i huvudet som jag bara måste få utlopp för... Som jag sa till nån en gång; "Jag uttrycker mig mycket bättre och framförallt lättare genom text än genom att t.ex prata med någon om problemet", vilket faktiskt ofta stämmer. Sen kan man ju överanalysera saker och ting i efterhand med hur många stackars människor som helst, men det är ju en annan femma.



Haha, lagom ledsen man blir när man upptäcker hur jävla lågt statistiken sjönk idag, jämfört med både igår och förrgår XD Blev jävligt förvånad över att mätaren över unika besökare höjer sig så högt ovanför antal sidvisningar, är jag SÅ intressant..? 100 unika besökare den 17/3 (alltså i onsdags), inte så illa pinkat mina läsare små!

OCH JAA JAG ÄR SJUKT STOLT ÖVER MIN STATISTIK, MADDAFAKKA YÄYÄ!!!!111

22 mars - FÖR trött!

2010-03-22 @ 17:57:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Asså, fysatan vilken dag. Ungarna skriker i kör i varsitt öra på mig och det bara ekar i min förkylda skalle, jag håller på att hosa upp mina lungor och det svider i halsen när jag röker, plus att jag dessutom failade stenhårt på provet om samhällsekonomi efter praktikens slut. Tur att mamma överraskar med ett vaniljhjärta när jag kommer hem trött och sleten, nästan bud på en powernap nu....

Jag känner mig så jävla deprimerad.

22 mars - har bara en sak att säga....

2010-03-22 @ 06:33:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
FAN VAD SJUK JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR D:

3 mackor + varm oboy med grädde helps me get motivationen att gå överhuvudtaget...

21 mars - so much sadness inside, but no tears left to cry

2010-03-21 @ 21:10:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Är så jäkla trött på min förkylning nu, har haft den i nästan exakt en vecka och jag brukar bara vara förkyld i ett par dagar... Gaah! Ont i huvudet, hostar som ett as, snorar, yr... Fyfan. Och jag kan inte stanna hemma imon heller eftersom jag var hemma mån-ons förra veckan, kan inte missa för mycket av praktiken. BAJS. Tycker inte om att vara yr heller för det är så otäckt, blir ju lite orolig men jag hoppas att det bara är förkylningen som satt sig i örat (=balanssinnet), för det var jag med om förra året. Alla ba *careface* ..?

Nu ska jag gå och duscha, sen blir det te för halsen och en macka för magen och sen ska jag fanimej sova tidigt för en gångs skull. Ha en BÄTTRE kväll än mig.


Kan man inte bara öppna ett stort fucking hål i huvudet och låta alla förbannade tankar rinna ut och sen korka igen som ett ölfat, så man slipper alla jävla frågetecken... Allt som ekar är "varför varför varför...?" och jag blir galen över att jag inte får något svar. Varför?

21 mars - töntarna

2010-03-21 @ 16:13:40
4. Musik
Kommentarer (0)




Så häng dom högt
Så häng dom långsamt
Men häng dom högt
Jag kräver hämnd
En tidig morgon
Född till tönt


21 mars - HAHAHAHAHHAHA <3

2010-03-21 @ 15:36:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag när jag skulle hem från Sötterman så kommer det ut ett äldre par och går ut från porten samtidigt som mig. Plöstligt säger mannen:

- OH, jag trodde det var Lisbeth Salander!

Och om jag får säga det själv, så är jag nog ganska lik henne när jag kommer där i min skinnjacka, svart hoodie med uppdragen luva, smala svarta jeans och kängor, med en cigg i näven.... Och efter dagens "detektivfasoner" och försök med att leka datahacker (som jag senare insåg var way more difficult än jag trodde först) så känner jag mig nog ännu mer som henne XD

Har bara en sak att säga: Jag är fan bäst. HAHAHHAHHA<3



Lisbeth Salander.

(Bild: google.se)

Edit: Alltså. Nu är det ju såhär va att jag inte menade att jag är bäst på grund av att vissa råkar tycka att jag liknar Lisbeth Salander... XD Som jag kom på nu att man kanske kunde tolka det som.
Utan det var en annan grej som made me SO DAMN AWESOME så aa... Men det handlade om Salander på ett vis kan man säga :) Jag är hemlighetsfull, hihihihihi.

21 mars - I will remember before I forget

2010-03-21 @ 12:26:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var med Sofie igår. Vi drog till Kalmarteatern för att kolla in länsfinalen i Musik Direkt, en musiktävling för unga musiker. Anledningen var att våra vänner i Blind Puppet skulle spela, så vi tjoade och visslade åt dem när de röjjde runt på scen! Det var väldigt många bra och talangfulla band så konkurrensen var hård, och favoritpojkarna gick inte vidare... Men de kan ju trösta sig med att de får en spelning nån annanstans, så det är ju alltid något! Tappa inte gnistan nu, det kommer fler tillfällen! <3

Efteråt drog jag, Sofie, Nille och Sötterman till Corner, så efter en pommestallrik och cola var jag så sjuuukt trött att jag kunde somnat på direkten. När jag väl skulle gå till bussen lyckades dom övertala mig att sova över hos Sötterman (som jag av nån anledning alltid gör när hans mamma är bortrest, hon tror nog att jag snart flyttar in) så vi sa hejdå till Sofie, och började sedan vandra hem till Siimååån. Vi hade julstämning, lekte med mardrömständaren (DEN ÄR VÄRRE ÄN LINDA'S!!!!!!!!11), kollade på film och somnade sedan.

Nu har jag fått lite pengar så jag ska knalla iväg till affären typ nu och köpa CIGG och GODIS. Hej beroende.

20 mars - duality

2010-03-20 @ 15:45:49
4. Musik
Kommentarer (1)




Tell me the reality is better than the dream
But I found out the hard way
Nothing is what is seems!

20 mars - hårt mot hårt mot ensamheten

2010-03-20 @ 12:32:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
3 saker som stör mig just nu:
  • att jag dricker varm choklad till varm macka och sedan sitter med den VARMA datorn i knät. Så jävla dum, nu sitter jag här och svettas... -.-
  • att jag inte har en krona, och därmed måste sitta hemma hela dagen, och imon också...
  • att jag är så galet förkyld

3 saker som gör mig glad just nu (believe it or not) :
  • musik
  • att veta att pengarna kommer om en vecka och då ska jag äntligen få dessa skönheter!
  • att min mamma är så snäll

3 saker jag ser fram emot:
  • Fridas & Agnes 18-årsfest i Växjö nästa fredag! Kommer bli grymt ;)
  • Tims, Annas och Sofies 18-årsfest helgen efter, kommer också bli grymt!
  • Kvällen, ska glo Stieg Larson-filmerna tänkte jag ^

Nu ska jag göra nåt annat. Hejdå.

20 mars - svarta linjer

2010-03-20 @ 02:22:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Dagens humör: Inte överdrivet bra

Dagens mående: Ganska crappy

Dagens borde: Sova!

Dagens frisyr: Uppsatt

Dagens smink: Puder, mascara, kajal, eyeliner. Som de flesta dagarna!

Dagens klädsel: Lackleggings, lång t-shirt, nitbälte, randig hoodie, kängor, skinnjacka

Dagens planer: zzZZZzzz....

Dagens materiella vill ha: Massor av pengar!

Dagens fundering: "Varför? Varför varför varför varför.........?"

Dagens beroende: Vänner

Dagens tråkigaste: Att jag troligtvis har sett skitsur ut hela dagen.

Dagens längtan: En kram

Dagens superlängtan: En kram....

Dagens tidning: Kalmarposten

Dagens låt: Kent. <3


19 mars - vi är idioter

2010-03-19 @ 19:17:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Praktiken är så jävla rolig egentligen när jag tänker efter. Visst, jag har en tråkig inställning till det mesta i mitt liv som inte handlar om kompisar, resor eller fester nu när jag tänker efter, och det är väl knappast på fjäderlätta steg jag skuttar iväg till Bergavik varje morgon... Men fyfan vad jag trivs där. Personalen är så sjukt rolig, trevlig och allmänt... Aah! Skitgoa! Och jag tror det räcker med att säga att vi idag har sett på fredagsshow (då alla ungarna får uppträda med låtar), hört lärarna sjunga karaoke till "Främling", sett på Hedvig och Ugglan, fruktbingo BARA IDAG så säger det nog ganska mycket om hur roligt det är. För att inte tala om vilka härliga barn det är!

Efter praktiken drog jag till Bauer, fick saker och ting sagt för sista gången och nu är det finito med den saken. Senare gick jag, Julia, Simon och Tim till Corner och snackade massa (fast 95 % var det jag & Julia som höll låda XD), var lättande samtidigt som det gjorde jävligt ont att höra vissa saker... Men det gör mig bara mer övertygad om att jag verkligen har gjort rätt, och jag kan inte tacka mig själv nog för att jag gjorde som jag gjorde för ca en månad sen och inte lät det gå längre, för fan... Det hade nog sårat mig mer. Nu går jag ialla fall ut ur det hela med värdigheten i behåll.

19 mars - ignorance is your new best friend

2010-03-19 @ 07:21:14
4. Musik
Kommentarer (0)





You treat me just like another stranger
Ignorance is your new best friend


18 mars - the hjärta och smärta

2010-03-18 @ 22:10:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag kan inte komma på nåt som någonsin har sårat mig så hårt.


18 mars - mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn

2010-03-18 @ 18:14:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag känner.
Jag känner ilska, sorg, besvikelse... Och svek.
Det där jävla sveket.
Det är nog det som gör allra mest ont, jag kan verkligen inte fatta hur du kunde göra så som du gjorde. Och även om du nu inte menade nåt med mig, har du ju fortfarande ett annat sårat hjärta på ditt samvete. Och jag hoppas att du lider.

Jag förstår inte hur du kunde vara så jävla svinig. Du förtjänar fan ingenting.
Och därför ber jag dig dra åt helvete, även fast det gör så jävla ont i mig. Känslor försvinner inte på en kväll, men jag tänker inte ge dig nöjet igen.

Jag är så jävla trött på killar just nu.


18 mars - hjärta

2010-03-18 @ 17:56:05
4. Musik
Kommentarer (0)




Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns

När det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta



17 mars - lista

2010-03-17 @ 21:16:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
HAHAHA alltså förlåt för alla jävla uppdateringar idag men den här jävla dagen alltså... Ujujuj!

Dagens humör: Innan var jag jävligt depp, men nu är det sjukt awesome!

Dagens mående: Eh, är inte det samma som humör...? Men aa jag mår bra!

Dagens borde: Stänga ner, ta en macka, kolla Efterlyst, blossa, borsta bissarna, nana!

Dagens frisyr: Uppsatt och en aning skitigt

Dagens smink: Först bara mascara, sen kladdade jag på rejält med kajal och eyeliner för jag fick bara lust

Dagens klädsel: Linne, kjol, strumpbyxor. Fast nu har jag shorts istället (y)

Dagens planer: SOVA.

Dagens materiella vill ha: En ask cigg. Gud vad fruktansvärt det lät att skriva så :C

Dagens fundering: "Hur fan tänker människan....?"

Dagens beroende: Datorn och choklad

Dagens tråkigaste: Imorse blev ju saker och ting lite snurriga, tråkigt att det blev som det blev men det är ju inte mitt fel...

Dagens längtan: En fest!

Dagens superlängtan: Nästa fredag, då kommer pengarna!! *dregelgubbe*

Dagens tidning: Nej.

Dagens låt: Pain of Salvation - Road Salt. Har gått på repeat exakt hela dagen, tills jag blev glad senare och drog på some agressive shit MADDAFAKKA YÄYÄ.


17 mars - KUNGKUNGKUNG

2010-03-17 @ 20:15:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Idag gjorde jag något som gör mig riktigt stolt över mig själv.
BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST.


17 mars - IIH!

2010-03-17 @ 17:23:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hittade världens snyggaste skor häromkvällen! :D

Platå, röda sammetsklädda klackar, varulvstryck... Som hittat! Ska beställa direkt när jag får mina pengar nästa vecka ^^







Från Iron Fist, 798 :- BESTÄLL HÄR

17 mars - chocolate & cigarettes.

2010-03-17 @ 14:53:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nej jag vill inte att ni ska tycka synd om mig, eller fråga vad det är med mig.
Jag behöver helt enkelt bara skriva av mig.
Vill ni veta så berättar jag när jag själv känner att jag klarar det för just nu vill jag inte prata alls, vill bara skriva och skriva och skriva... Och glömma.

17 mars - Road Salt

2010-03-17 @ 11:50:06
4. Musik
Kommentarer (1)




This time I've tried not to get hurt
This time I'll stay untouched by pain and dirt
This time I'll stick to what I've learned
This time I'll fly so low I won't get burned

Maybe it's not enough
Maybe this time it's just too much
Maybe I'm not that tough
Maybe this time the road is just too rough
Walk down
So I sit down

I've walked this road so many years
I've worned out all my boots
I've cried all tears
So many cross roads left behind
So many choices burned in to my mind

Maybe it's not enough
Maybe this time it's just too much
Maybe I'm not that tough
Maybe this time the road is just too rough
To take me home

But I walk on...

17 mars - heartache

2010-03-17 @ 09:59:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Palla att jag alltid gör om samma misstag. Jag vill alltid tro det bästa om människor, men det slutar oftast i skit.

Palla dig.
Palla att du ringer och ber om ursäkt för allt, att du ångrar dig, att du gjorde fel, att du saknar mig.
Palla att jag sväljer det som en jävla godisbit. Jag är ju så svag för godis.
Palla att jag åker hem till dig, att allt känns så jävla bra, att det nästan känns som förr.

Palla att hon ringer.
Palla att hon trodde saker. Saker som du gett förhoppningar till.
Palla att du ber mig vara tyst om detta.
Palla att du är så jävla rädd för henne.
Palla att ni båda lyckas förstöra allt, både för er själva och för andra människor.

..THAT'S FUCKING TEAMWOOORK!! (8)

15 mars - hagel och nerrullade persienner

2010-03-15 @ 17:08:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag är så ostabil hela tiden, ena stunden är allt så jävla awesome och sen räcker det med att en person säger något så blir man helt... Ugah, igen.



Sofie Karlsson.
Utan tvekan min allra bästa vän - vi är så jävla unika. Från början tyckte jag verkligen inte om dig, men nu är jag så galet glad att jag har dig! En vän man verkligen kan lita på, du finns alltid där i vått och torrt för mig och alltså.. Jag vet inte ens vad jag ska säga, du är för bra för att vara sann! Jag finns alltid för dig, glöm inte det! <3













(nu är hon ju iofs brunett men jag har bara blondin-bilder på henne XD )

15 mars - trött. trött. trött. trött...

2010-03-15 @ 13:09:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade idag, duschade, åt frukost och började föna håret av gammal vana, men när jag började klä på mig insåg jag hur jävla trött jag var egentligen. Var likadant igår, gick dessutom och la mig vid tio så... Aja. Kände ialla fall inte någon större lust inför att sitta och underhålla massa barn hela dagen fram till klockan fyra idag, så jag ringde och "sjukanmälde" mig.

Och nu sitter jag här, med tungt huvud, förkyld-täppt näsa och fortfarande lika trött - trots fyra extra timmars sömn. Antar att man överbelastar sig med för mycket tankar på saker och ting....?

Ska gå ut och ta en cancerpinne nu, som tydligen har blivit en av mina nya belastningar utan att jag knappt märkte hur det kunde gå till. Lite tråkigt egentligen; man luktar illa, får ofräsh andedräkt, lungorna tar massa stryk, man kan få cancer osv. Men ändå gör man det? Dessutom är det dyrt. Fyfan vad dum i huvudet man är egentligen XD Men aja. Jag lär väl sluta ganska fort den dagen jag inser HUR farligt det är. Behöver bara bli tillräckligt skrämd först...

9 mars - TOKIO HOTEL LIVE, del 1

2010-03-09 @ 18:46:54
7. Lite bättre
Kommentarer (2)
Torsdagen den 4 mars
Vi åkte vid nio på morgonen; jag, pappa, Mariam, Frida & hennes mamma Lotta. När vi skulle hämta Mariam dog bilbatteriet XD Alla blev skiträdda. Så det fanns inget annat att göra än att springa igång bilen och det lyckades - samt att vi troligtvis skämde ut oss inför halva Smedby då den fullproppade morgonbussen hade oturen att komma precis när vi stod som fån runt bilen som stod "parkerad" vid busshållplatsen....

Bilresan var nästan för lång (5 timmar), men vi lyckades roa oss med tidningar, kameror, böcker och självklart massa Tokio Hotel-musik i cd-spelaren ;) Vi var framme i Göteborg vid ca 14:30, checkade in på hotellet och fräshade bara till oss lite snabbt innan vi drog ut på stan. Vi gick runt i olika butiker på väg mot Nordstan, där vi sen hängde enda fram tills klockan 20:00 då det stängde XD Pappa hade tröttnat på oss för länge sen vid det laget, kan jag meddela, så det var 3 trötta ungdomar samt en äldre ungdom som vandrade tillbaka till hotellet med miljoner kassar.

Lista på vad jag köpte (för den som mot förmodan intresserar sig):

  • turkosa Converse, Nilson Shoe's 699 :-
  • svart topp med puffärmar i spets, Zara 179 :-
  • svart armband med blixtlåsdetaljer, Scorett 149 :-
  • svart rosettarmband i skinnimitation, KappAhl 69 :-
  • svart korsett med svarta paljetter, H&M 199 :-
Inte särskilt mycket, men jag har en budget att utgå ifrån som fattig student...

När vi kommit till hotellet vilade vi i ca 30 min, sen drog alla i sällskapet ut på stan igen för att leta upp en mysig restaurang att käka på. Vi hamnade på Pasta Plus som hade skitgoda pastarätter <3 Innan vi vandrade tillbaka mot hotellet skulle vi förbi Seven11, och det var på denna lilla promenad som Louise ringer från Stockholmskonserten... FJÄRILAR I MAGEN, gud vad glad jag blev :'D Stupade i säng strax efter 23:00, förväntansfull...


8 mars - ursäkta så djupt

2010-03-08 @ 18:34:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Får väl ta och ursäkta så ödmjukast för detta inlägget då jag säkert uppfattades som en besserwisser, egocentrisk, självgod och alla andra såna där saker som är oförlåtliga.

Om man läser mellan raderna och känner mig så är det inga problem att förstå budskapet och dissen till en del idioter som det inlägget var riktat till, samt hyllningen till mina äkta vänner som alltid ställer upp för mig när jag går igenom svåra perioder som man inte behöver nämna offentligt i en blogg.

Ni andra som står utanför det kanske uppfattar mig som uppmärksamhetssökande, vilket jag kan förstå då texten är ganska flummig egentligen.

Jag tänker inte dra en snyfthistoria för då lär det väl säkert bli ännu värre, men meningen med inlägget var för att hylla mina vänner som sagt och att dissa idioter.

8 mars - obeskrivligt.

2010-03-08 @ 17:04:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Finns fan inga ord för hur lycklig jag var fredagen den 5 mars.
Jag såg Tokio Hotel live - det tog mig två dagar att komma ur "konsertkoman". Jag var helt off. Fyfan.
Jag ville inte åka hem <3

Ska ta allt lite senare när jag har laddat upp bilderna på facebook först, sen kommer det delade inlägg om resan.

2 mars - uh, trött.

2010-03-02 @ 22:25:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Blev helt matt och orkeslös när jag öppnade läxböckerna.
Det får nog fan va asså....

Ska skriva en liten lista på vad jag ska ha med mig till Göteborg på torsdag, så ska jag packa imon på morgonen. Efter skolan bär det av till pappa, och på kvällen hem till Nille för chillkväll med film - uppskattas! (y)

PÅ TORSDAG ÅKER JAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Kyss <3

2 mars - this one's for you; the negligent wh*re and the disrespectful wannabe-gangsta' !

2010-03-02 @ 20:49:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Ibland kommer jag ner i såna där svackor då jag bara känner mig så jävla ful, tjock och obetydelsefull, och verkligen inte fattar varför jag ser ut som jag gör och hur någon kan tycka om det.

Men sen inser jag hur sjukt fina vänner jag har.
Och mina vänner ljuger aldrig.
De går aldrig bakom ryggen på mig.
De är alltid ärliga och vill mitt bästa.

Och när de berättar hur grym, snäll och cool jag är, hur modig jag är som vågar trotsa människors mallar om hur man ska se ut och bara kör mitt eget race...
Då känner man verkligen hur omtyckt och älskad man är.

Jag är bra. Jag har mängder med vänner! Och alla tycker om mig, precis som jag är!
Och jag är så jävla mycket bättre än er.
Jag behöver inte göra mig till, jag behöver inte ljuga, jag behöver inte snacka skit.
Ärlighet varar längst, och jag tycker synd om de som inte vet hur äkta vänner beter sig.
Jag tycker även synd om de som inte fattar hur jävla lättlurade de är.

Man bara står och ser på hur människor lurar varandra, de tror att de är varandras bästa vänner när det är så uppenbart för alla att de är precis lika patetiska, blåögna och lättlurade båda två. Men varför bry sig? Lika barn leka bäst, sägs det ju, och om de vill leka lyckliga bakom en fasad som inte finns, så sure go ahead. Idioter..


Tack alla vänner för att ni finns! Tack alla för att ni ställer upp för mig i svåra tider! Känns som om vi är en hel armé mot idioterna som inte fattar bättre. Och jag kommer alltid finnas för er när ni har det svårt, glöm ALDRIG det!
Jag älskar er. <3

2 mars - tjockast.se

2010-03-02 @ 17:53:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag var jag på HAIR som uppsättningsmodell. Sara är mycket duktig och hennes specialitet är tupering och extrema frisyrer - passar mig utmärkt! Tre uppsättningar + en tvätt av håret hann vi med på tre timmar, snajsigt blev det men jag hann dock inte ta kort på dem... Men kan ialla fall meddela att om jag får så kommer jag troligtvis vara med på bröllopsvisningen på slottet den 30 juni! Så jäkla kul!!

Nu sitter jag med choklad, latte, gröna äpplen och snart kladdkaka med grädde. Jag, tjock? :o Förstår inte vad ni menar med det... OKEJ JAG ERKÄNNER. Jag äter för mycket skit. Och rör inte alls på mig. Tackar min kära mor och far för awesome gener som inte gör mig till en mastodont (y)


1 mars - lista

2010-03-01 @ 23:11:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Dagens humör: Väldigt trött

Dagens mående: Upp och ner

Dagens borde: Lämna in mobilen på lagning men så länge den funkar (dock knappt) har jag kvar den för jag vill inte lämna bort den

Dagens frisyr: Lockigt och utsläppt

Dagens smink: Mascara på överfransarna

Dagens klädsel: Jeans, åtsittande randig tunikagrej

Dagens planer: SOVA.

Dagens materiella vill ha: En kram

Dagens fundering: "Hur fan kunde jag lyckas med att bränna bort mitt näshår med Linda's tändare?"

Dagens beroende: Cigaretter antar jag

Dagens tråkigaste: Svenskan var bara för dryg

Dagens längtan: En kram

Dagens superlängtan: ...........................................

Dagens tidning: Nej

Dagens låt: Aggressivt.


1 mars - uschuschusch

2010-03-01 @ 07:51:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
SÅ JÄVLA ARG.
OCH ÄCKLAD.
IRRITERANDE BRUDJÄVEL, ÅÅÅÅÅHHHHHHHH.
Dö.

RSS 2.0