31 maj - ladda Emmabodafestivalen 2010!

2010-05-31 @ 19:27:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Började nyss tänka på Emmabodafestivalen och började längta som fan. Känner ett rikitigt längtans-sug i bröstet, som man känner när man är riktigt kär eller bara är jävligt excited inför något. Det är som ett litet minifyrverkeri tänds inom mig när jag tänker tillbaka på förra årets festival, man vill liksom bara bläddra tillbaka i bildmappen, luta sig tillbaka och återuppleva minnena som varje bild skapat. Den varma sommarsolen, alla glada människor, "En rosa helikopter" & "Mana Mana" som ljuder ur Gustaf's bandare, Camp Dill (YOGHUUURT Å DILL! PALSTERNACKAAA, MED STRÖBRÖD - Å DILL! JAAA, SÅ JÄÄVLA BRAAAA!), husvagnen, våra roliga grannar Linköpingsborna, de snygga norskarna (som solade med bara överkroppar) och tyskarna i vanen..... Asså jag blir helt varm, gaaah ge mig juli!

Tyvärr är ju jag sen som alltid, så jag måste skaffa en biljett snarast. Tänkte göra det nu ikväll faktiskt, men insåg att det fattas 5 ynka kr på mitt konto, är inte det höjden av jävlighet?! Så jag får skutta till banken imon efter skolan och skaffa mig ett kort till mitt sk "rikemanskonto" så jag kan betala det därigenom istället... ÅH JAG VILL HA BILJETTEN NUUU :C

28 maj - åka kundvagn

2010-05-28 @ 22:42:00
6. Videos
Kommentarer (0)
Vi hjälpte mamma att handla tidigare idag, på Ica Magneten i Lindsdal. När vi hade betalat stod vi helt plötsligt med fem tunga matkassar, och det är liksom en bit hem till oss... Så vi packade ner kassarna i en kundvagn, och körde den hela vägen hem till dörren! Hahahaha, sjukt roligt, mamma skämdes lite men vi insisterade på att det var en kul grej och att hon måste få återuppleva ungdomen lite igen. Sen skulle jag och Christopher köra tillbaka den, och jag skulle åka i medan han körde... Ett ord, och det stavas skräckupplevelse XD

Akta mitt fjortisskrik och hur jag säger "Chriiistopheer..!" ...



28 maj - häääy

2010-05-28 @ 22:39:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter med Christopher och inte gör något speciellt alls faktiskt... Myskväll för hela slanten, fick erbjudande om att festa på Flundran med lite folk ikväll men det sket vi i. Choklad och chips med dipp är vår grej!











Ja! Hejdå :*

28 maj - he's like heroine

2010-05-28 @ 13:10:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tomt var det hääär! Ber om ursäkt för det.

I tisdags ialla fall var jag på UM, vilket var mitt livs mest skräckfyllda ögonblick någonsin. Har effektivt försökt undvika det faktum att alla kvinnor nån gång i livet måste gå och undersöka sina nedre delar, men nu kände jag ändå att nu får det vara dags för en liten rutinkontroll, och aa... Jag. Vill. Aldrig. Mer. Gå. Dit. Aja, fick ialla fall mitt recept på p-piller (men varför fick inte jag ett roligt fack med blommor på som alla andra får? Det är ju halva grejen typ) och sen kastade jag mig iväg till tågstationen och vinkade av Linda när hon åkte till Göteborg. Jag blev tilldelad att vara kattvakt under tiden som hon var borta, så tis-tors spenderades med Christopher i lägenheten med mys, tacos och mindre slagsmål. Det där med att slåss är vår grej. Eller - jag jävlas, han slåss. Hann även med en sväng på krogen i onsdags då både Simon och Fredde fyllde år, men vi var inte så taggade så jag och C gick hem rätt tidigt.

Igår städade jag som jag aldrig har städat förut! Jag både dammtorkade, pustade, dammsög och torkade golven inför Linda's och Jimmy's hemkomst. Sen tröttnade Christopher och drog hem (förlåt att jag var en tråkig mört :C <3), så då bakade jag kladdkaka, gick och handlade och nästan somnade vid tvn innan vännerna kom hem med buller och bång och skulle visa allt de hade inhandlat, vilket var alltifrån bäddset och rakapparater till kattleksaker och öl. Vi käkade tacos vid 22:30 typ, sen gick vi ut och satte oss och snackade relationer under stjärnorna. Det var trevligt indeed!

Idag ska jag duscha, sola, och sen hänga med finaste - underbar fredagsunderhållning! Men först ska jag käka frukost och röka, känns som en bra grej att starta med. Puss åde <3

24 maj - misär

2010-05-24 @ 22:32:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Gah, kaaaaaos.

Var på körskolan ikväll, det gick finemangs! Detta ska jag nog klara ut tror jag, hoppas jag, måste jag! De har ju en kaffeautomat också, omnomnom varm choklad kommer bli min räddning <3 Sitter just nu hos Linda och nördar mig och är gaaalet osocial, blir helt off och okontaktbar när jag sitter vid datorn, stackars Linda.... Fast hon snackar i tele med Jimmy så hon klarar sig. Imon när hon åker till Göteborg så ska jag vara kattvakt, så jag ska bo här tills på torsdag! Riktigt mysigt blir det, mwaha!

Nu ska jag röka och smsa, godnatt sötisar :*

23 maj - vems lilla hjärta flyger?

2010-05-24 @ 09:26:03
5. Bilder
Kommentarer (2)

23 maj - alltså....

2010-05-23 @ 23:00:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Har fått höra att jag inte har varit mig själv idag.... Får nästan hålla med lite, har känt mig typ hög? HÖG PÅ LIVET YEAY. Tror jag ska göra en toast + röka och lugna ner mig lite, sen blire sängen. Imon ska jag på körskola, åh herregud hur kommer jag orka? Får ladda upp med nån god mat innan antar jag. PYSSHAAAI.

23 maj - right here, right now

2010-05-23 @ 22:55:45
4. Musik
Kommentarer (0)




Take my hand and walk with me
Let me show you what I'm feeling
What's going on inside of me
Don't you know you have changed me?
Don't you know my wishes all came true?
You're my angel, now I wanna do it all for you

Right here, right now, nothing is impossible
Right here, right now, I'm riding on a miracle
I see your face and I feel your love
and there's nothing I can do
Right here, right now, my heart
My heart belongs to you...

<3

23 maj - happiiiiii

2010-05-23 @ 21:25:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh jag är en lycklig flicka just nu. Men jag tar inget för givet, tar en dag i taget....

<3

22 maj - grillmys på schemat

2010-05-22 @ 15:22:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

Åh så himla härligt med sol nu! Eller okej, jag erkänner att jag gnäller lite (och nu kommer jag bli mordhotad av alla soldyrkare, hur vååågar jag säga så efter den långa istiden 2010?!), men jag är verkligen inte värmetålig för fem öre och så fort det blir sådär steekande hett ute så man knappt kan andas då börjar jag gnälla... Men jag ska inte neka att jag faktiskt är lite glad också, haha man blir ju faktiskt mycket gladare så fort solen tittar fram.

Idag har jag sovit hos Sofie, och som vanligt besvärar jag alltid hennes sömn med diverse störmoment som jag tydligen gör när jag sover. Vanligtvis brukar det vara att jag kryper närmre och närmre med rumpan så jag till slut ligger PÅ henne och pressar in henne i väggen med min röv, hahahha! Inatt var det dock andra hållet, så hon hade vaknat 3 gånger av att jag hade knäat henne i hennes rumpa istället.... Jag säger bara det, jag är våldsam när jag sover!

På schemat idag står det såhär:
- dusch
- solning/besök hos farmor (denna punkten har jag inte presenterat för Sofie än men hon är nog säkert på)
- grillmys med lite folk här hos Sofie!

Kommer bli kalasnajs! Nu ska jag gå och umgås, pysshaaaaaaaaaai :*


Bjuder på en mysig vårbild från typ förra veckan, då jag, Sofie och Gustaf var ute och promenerade. Gissa vilken sko som tillhör vem...?

 


21 maj - hos sofie

2010-05-21 @ 17:45:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter just nu hos sofie på hennes altan i solskenet, hon pluggar och jag sitter med mobilen och nördar mig. Ananas käkar vi också, galen sommarmysfaktor på det alltså! Nu ska jag sociala mig lite med kvinnan, hon behöver hjälp med sitt pluggande... Och nu kom solen tillbaka ÅH HERREGUD EN SPINDEL KRÖP PÅ MIN ARM NYSS :O:O:O:O:O HAHAHA, nää får fan sluta nu, ha det fint! ;)

21 maj - sommar?

2010-05-21 @ 12:23:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känns som sommar idag. Gladast.se!
Denna helgen ska spenderas med min lilla pingla Sofie eftersom hon är ensam hemma - lär bli väldigt fint! Så ska väl sticka ut dit nån gång idag....

GAH JAG KAN INTE BLOGGA MED FOLK OMKRING MIG. Herrah!



Finast <3

19 maj - förkrök hos Malin & Bettan

2010-05-19 @ 20:53:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter här med Malin, Bettan, Linda & Christopher och förkrökar lite. Blir utgång ikväll - som varje onsdag. Helt klart värt det, halva priset på onsdagar ju ;)

Jag har verkligen inget att skriva om just nu faktiskt, kan av nån anledning inte blogga när jag har massa folk omkring mig..? Sjukt. Aja, ha en bra kväll ppl! :* <3

18 maj - jag & fyllot asså

2010-05-18 @ 17:22:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Jahaja, så kan det va. Idag har jag verkligen inte gjort nåt alls i princip - stan sen hem typ. Efter ett besök på macken på hemvägen kom vi hem med en chipspåse, dip, läsk och gårdagens godispåse. Awesome! Christopher klagar på att han kommer bli tjock i mitt umgänge, HAHA jag, godisgris? Aldrig i livet...

Nu är det ialla fall så att vi ska dra oss, så vinkelivink bofink!


18 maj - jag får liksom ingen ordning

2010-05-18 @ 01:31:06
4. Musik
Kommentarer (0)




Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra



Fan. Ska saker och ting gå åt helvete precis när det börjar ordna upp sig? Fan fan fan.... Varför händer allt mig? Jag vill vara lika glad som på bilden - som för övrigt är från den dagen då jag brände upp mina näshår med Linda's lömska mardrömständare.
Eller vara lika glad som jag är när jag är med dig...
Det enda jag söker är helhjärtad lycka - när är det min tur?

17 maj - godiiiiiiis!

2010-05-17 @ 21:24:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter hos Lindis just nu och tjockar oss med godis *dregel*!! Fick idag reda på att jag hade ett konto med femton lakan på, tyvärr bara pengar som ska gå till körkortet men ändå... Tog ändå ut 500 kr så nu är jag rik ett litet tag till iaf (Y) Var även en sväng på IKEA och det var mysigt :))))

Jag och Linda dampar som fan så får ändå inget skrivet, hahahha! XD Vi hörs imon istället :) PUSSS.


Saknar...


17 maj - egoist javisst!

2010-05-17 @ 13:23:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)




Mot körskolan --> IKEA --> Lindis. <3
Känns som en bra dag! (Y)

17 maj - mongo från Kongo

2010-05-17 @ 11:58:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Vid 03:18 inatt var jag klar med mitt rum. Riktigt mysigt blev det kan jag tala om! Hittade även massa roliga saker, typ block med gamla anteckningar och dikter, bandaffisher, gamla skolkataloger, barnböcker från när jag var liten... Finns hur mycket skit som helst i min bokhylla, haha! Fanns även en hel del damm upptäckte jag när jag flyttade runt alla grejerna tvärs genom halva rummet, får väl dammsuga.. nån dag? EHEHE like that would happen.

Vaknade vid klockan 11:00 av att pappa ringde, vi ska till körskolan idag och skriva in mig för nu får det bannemej hända lite grejer på den fronten! Blir så sjuuukt sugen på körkort när man märker att fler och fler kompisar har fått det, så nu är det dags för lilla emofilten också minsann. Stackars den läraren jag får, haha jag har ju inte övningskört ens...
Efter körskolan blir det att antingen åka hem Linda direkt, men har hon inte vaknat så får jag väl följa med pappa en sväng så får jag åka till Lindis sen när hon har vaknat :) Ha en bra måndag, folk ;)

Miss....

17 maj - möblera om?

2010-05-17 @ 00:22:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fick nån knäpp för typ en halvtimme sen om att jag skulle möblera om.
Nu inser jag, när jag har rivit iväg alla möblera långt åt helvete, att jag egentligen inte orkar och att det dessutom inte kommer passa så som jag hade tänkt mig det. Fan. Nu är jag både svettig och orkeslös, vad ska jag göra nu? XD Pallar jag sätta tillbaka möblerna som det var? Nnnnäe. Väntar bara på att antingen Mats eller mamma (eller kanske båda? DET hade förvånat mig!) rycker upp dörren och ber mig sluta för att de inte kan sova... Syyyynd säger jag då. Ibland är jag ond.

16 maj - elegi

2010-05-16 @ 20:28:21
4. Musik
Kommentarer (0)




Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt

Och du berätta' att du saknar mig inatt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

16 maj - like it used to be

2010-05-16 @ 19:17:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh herregud vilka roliga dagar alltså, fyfan... Länge sen jag skrattat så mycket och verkligen känt mig hellycklig ända inifrån!
"Sen på hösten lägger sig hela familjen ner och ba... *spela lam* ", HAHHAHAHA !! Det var fanimej dagens roligaste, skrattade hur länge som helst XD

Jag har nästan slutat röka! Eller åtminstone tills jag har pengar igen, haha XD Bara rökt två cigg på hela dagen, känner mig lite stolt :) Så tänkte fira det med en efter maten-cigg nu, HEH. Aja, ha det så himla awesome för det ska jag försöka ha det, är ju ledig imon så ... Puss och hej!


15 maj - utan dina andetag

2010-05-15 @ 02:55:47
4. Musik
Kommentarer (0)


Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej

allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat

under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud

mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag

utan dina andetag?




Förmodligen en av Kent's vackraste låtar - någonsin. Älskat den sen första gången jag hörde den.... Den där Jocke Berg är en sann poet!

14 maj - våffloooooor

2010-05-14 @ 23:43:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vad för man när man är sjukt sötsugen? JO. Man gör våfflor med vaniljsås! Det var skeeeetgott faktiskt :o

14 maj - AAAAAAAAAAAAHHHHHHH *arg*

2010-05-14 @ 12:15:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
AMEN TACK SÅ JÄVLA MYCKET IGEN LIKSOM, TACK FÖR DEN JÄVLA LINGONVECKAN JUST IDAG PÅ EN HEEELG ÅÅHH SATANS PERKELE DÖÖÖÖ.

Min inställning till mens är inte den bästa.... -.-

14 maj - ojdå

2010-05-14 @ 11:58:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jaha, tack för den regnväderssatan! Var meningen att jag och mamma skulle ha en heldag i trädgården idag och röja upp i rabatterna, klippa gräset osv men eftersom att det regnar funkar ju inte det... Så hon väckte mig först vid ÅTTA och började snacka om att hon skulle till IKEA senare istället och det ville jag ju såklart men då jag var väääldigt trött så vet jag inte om hon uppfattade det för hon hade åkt utan mig nu när jag vaknade... :C Fan då! Aja, kan vara ganska skönt att chilla vid datorn nån timme innan jag börjar den här dagen, ska duscha och plocka lite för sen kommer Linda och det blir ASSUUM för jag har saknat henne! :D <3 Sen blir grillmys och hemmakväll, ganska skönt för jag är aldrig hemma på kvällarna längre känns det som :)))

Jaha nähe om man skulle ta och göra sig lite frukost? Röka? Raka benen? Dansa regndansen? Finns ju SÅ mycket roligt att göra en regnig dag ensam hemma, TACK SNÄLLA MAMMA, TACK FÖR ATT DU LÄMNAR MIN ENSAM I HUSET NÄR DET REGNAR. Tänk om inbrottstjuvarna kommer tillbaka?! :oooooooooooooo


Cui peccare licet peccat minus.

13 maj - HEJ

2010-05-13 @ 20:33:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


HAHA, asså ni får ursäkta alla mobbade cambilder men jag har ju liksom ingen kamera nu, och camen är så jävla lätt att slänga upp och ba *klick* klaaaaart :D Men ny kamera är på gång så håll ut!

Igår var jag på KM med gänget, kul som vanligt! Sen skulle vi till Bistro och skaka lite rumpa, men de hade inträde på 60 spänn och eftersom jag är lite pank så funkade inte det... Vi tänkte vara smarta att gå in på the Rock istället (där det är gratis inträde), och sen ta trappan upp till Bistro och därmed slippa betala, men då blev vi stoppade så det gick inte heller. Har alltid funkat innan, men de har väl blivit smarta eller nåt... Så vi gick tillbaka till KM en timme innan de stängde, och sen hängde vi på rocken resten av kvällen (y) Efter att det hade stängt vid två gick vi hem till Malin för lite chill efterfest, och somnade sen gott i soffan runt fem imorse...

Idag har vi bara tagit det lugnt, och när folket gick och köpte gyros som bakismat ställde jag mig och lagade pasta med bearnaisesås med en morot, en rostad macka och mjölk XD HAHA så går det när man lägger pengar på annat (a) Men det funkade lika bra ändå. Resten av dagen har jag legat i en av fåtöljerna hos Malin och Bettan och kollat på "Rädda Joppe", en annan film jag inte vet vad den hette och till sist "21". Riiiiktigt segt och slappt har det varit, och så förblir även kvällen. Mamma och jag ska schasa iväg Mats till affären och köpa choklad & chips, MOAHHAAHHAH! Onda är vi.

12 maj - whatever doesn't kill you is gonna leave a scar

2010-05-12 @ 18:37:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hejhejhejhejhejhej folk, ikväll blir det KM/Bistro/The Rock för min del. Dock nykter eftersom jag är fattig :C Bjud? (a) HAHA.

Alltså jag har
verkligen inget intressant att skriva längre... Får bli en bild på dagens outfitta istället;





Tröjan från Zara, kjolen från H&M, nitbältet hittade jag i brorsans garderob och sen mördarklackarna såklart - från Iron Fist är dem. NU MÅSTE JAG SPRINGGAAAA

11 maj - amor vincit omnia et nos cedamus amori

2010-05-11 @ 23:40:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jaha, hej! Fan vilken solig dag det har varit asså, suttit ute större delen av dagen efter skolan och bara lyssnat på musik, försökt plugga och rökt.... Inte helt fel! EGOBILDER WE CERTAINLY LIKE :

Nu ska jag sitta uppe halva natten och skriva min svenskarapport, HEEEH ni önskar ni vore mig :3

10 majs - hehe

2010-05-10 @ 12:41:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag och Johanna åkte hem till mig och skulle göra lunch.
Vi gav oss på att koka potatis, och käka med bearnaisesås och kycklingklubba.
Men potatisen tog ju föri helvete aslång tid!
Det fanns EN kyclingklubba kbvar i paketet. Vi fick alltså kompensera med köttbullar....
Och bea'n var inte god som den brukar :(

Ledsen emofilt.
Johanna åkte nyss hem, så ska tillbaka till stan och träffa Sofie :*


10 maj - åh.

2010-05-10 @ 07:26:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Minnen. Tankar. Och faktumet att det aldrig kommer tillbaka... It kills me. För det finns ingen annan än dig just nu. <3


3 maj - dåligt med uppdatering :o

2010-05-03 @ 21:40:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Inte så jävla lätt att vara aktiv och uppdatera när man inte har någon dator längre.... Bara det att jag inte har en kamera och kan lägga in bilder som innan gör ju inte saken bättre -.-

Men jaha, vad händer i mitt liv? Upp och ner går det kan jag väl säga, för tillfället känner jag mig jävligt emo men det blir bättre. Är hos Linda juust nu, hon bjöd på hasselbackspotatis och schnitzel med bearnaisesås som verkligen var awesuuuum! Blir skolan imon också, var tvungen att stanna hemma idag för jag hade sån sjuk migrän igår kväll/inatt/imorse så jag höll på att avlida, fyhelvete säger jag bara. Ringde pappa och grät imorse så han fick komma med panodil (som vårt hus förövrigt alltid verkar vara slut -.-), sen somnade jag om och sen har jag mått ganska bra. Så imon blir det skolan, inte så jävla kul men vad ska man göra? Är så sjukt skoltrött, men hoppar jag av nu kommer jag ingenstans utan  gymnasiebetyg. Jag vill inte börja om, för då får jag ju gå om ända från ettan. That sucks.

Nu ska jag röka och umgås med Linda, pyyyyyyyyyyyss

1 maj - ut ikväll?!

2010-05-01 @ 17:57:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

Jaha, här sitter vi fortfarande jag och Sofie. Vi har tagit över huset - MOAHAHHAHA. Haft lite beslutsångest här nu om vad vi ska hitta på ikväll... Eftersom jag är både dator- och kameralös numera efter inbrottet så har jag ju inte så jävla mycket att hitta på ute i ödebygden Lindsdal, så jag har försökt få med mig Sofie på diverse förslag på vad vi kan hitta på ikväll XD

Först var det tal om att hon skulle med mig hem och att vi chillar i Lindsdal ikväll (Dalen funkar om man har en vän, hehe). Sen föreslog jag Corner och dit var det tänkt att vi skulle åka till typ...nu? Men sen kläckte Sofie idén om att vi kunde dra ut istället, så aa det blir KM ikväll!


Liten lista på de bästa sakerna med att ha fyllt 18:


- Fuckar ens festplaner för kvällen ur är det ingen big deal - krogen finns ju!
- Man kan köpa sina egna cigg
- Man får själv bestämma hur länge man får vara ute *fnissfniss* (ÄNTLIGEN FÅR JAG VARA UTE EFTER NIO!!! <3<3<3<33<33<33<)

Nu ska jag platta mitt halvflottiga dagen-efter-rufs till hår och sen tupera så ingen ser att det är otvättat, tvätta mig och sminka sig. JIHU. Kom till KM ikväll då, så ses vi där :*


1 maj - JAG VILL VARA DIN, MARGARETHA...!

2010-05-01 @ 12:50:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Jag vill vara din, Margaretha, baaara vara din, ska du veta! Stååår här vid din dörr - käääär som aldrig förr, men vågar iiinteee ringa! Pulsarna de brääänner så heta, kääänner du som jag Margaretha?

Hits for Kids är ganska roligt ibland. XD


1 maj - lyckad valborg!

2010-05-01 @ 12:37:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ja herregud, vilken galet bra valborg det blev i år! Jag kom hem till Sofie runt 17:00 igår, vi grillade och fixade till oss (värme framför snygghet för en gångs skull!) och sen åkte vi in till stan. Tog oss ett tag att hitta festen som vi fick höra skulle ligga i närheten av Fredriksskans, men det var snarare vid Lindöskolan istället XD Men det var sjukt mysigt verkligen - så jävla många av mina vänner som jag tycker om samlade på ett och samma ställe, underbart! Och en sån härlig blandning på människor också, gaah så jävla gutt! :D Fast när vi hade varit där i ett par timmar började folk bli trötta och sega och Cheri var hungrig, så vi började vandra in mot stan och Corner :) Sa hejdå till Christopher som var tvungen att sticka hemåt och passa brorsonen då han skulle bli farbror för andra gången, så jag, Sofie, Dennie, Cheri och Gabbe gick in på Corner och värmde upp oss. Sen blev det Maxims och handla cigg, sen kom Sofies papput och hämtade oss. Väl hemma satt vi ute en timme och rökte vattenpipa och käkade kalla biffar, inte helt fel!
"DET ÄR VÄL INTE NARKOTIKA I DEN?!" <3 XD

Idag då? Jaa, det är frågan vad som händer idag... Just nu sitter vi och lyssnar på Hits for Kids, HAHAHHAH XD Ska väl snart gå ut i solen med Sofie lite, sen ska jag dra mig hemåt tänkte jag :) SÅ SKÖÖÖNT VÄDER, skitvarmt :D:D:D:D

RSS 2.0