30 december - citat från mannen

2011-12-31 @ 00:30:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ringer mannen:

Han: HEJ ÄLSKLING!
Jag: Eh, hej.. XD
Han: Jag badar jacushi!
Jag: Jacuzzi?
Han: Ja!
Jag: Är du full?
Han: Näe ja e inte full, ja ha ba druchit tvåå aorora!


30 december - oh there ain't no other way, baby I was born this way

2011-12-31 @ 00:18:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Åh Gud vilken dag.
Har varit fullt upp exakt hela tiden i princip, men jag gillar det - jag slipper tänka på mannen och att jag är ensam, samt att jag blir extremt rastlös av att vara helt ensam och göra ingenting.

Har tvättat idag mellan 10-13, och tog även en tripp ner i vårt källarförråd för att lämna lite grejer som stod i vägen här uppe i lägenheten. Möts av ett uppbrutet lås, eller ja själva grejen som hänglåset sitter fast i. Blir så trött... Vem pallar? Vet ju inte om något är stulet eftersom det bara är Christopher som har sina saker där nere, så han får väl ta en kik sen när han kommit hem. Skruvarna låg ialla fall på golvet, så jag gick upp och hämtade en skruvmejsel och lyckades skruva fast det provisoriskt i träet igen, men det lär ju vara ännu lättare att bryta upp nästa gång... Fattar inte varför, det är bara de med nyckel till huset som kan komma ner i källaren och vårt förråd var det enda som var uppbrutet. Vad förväntar de sig att hitta? Juveler? Vad besviken människan måste blivit när han upptäckte att det bara fanns sovsäckar och tomma kartoger, samt ett skrivbord. Fail på dig.

Vid 15:00 åkte jag till stan och kunde äntligen handla mina sista julklappar, känns ju hemskt att inhandla allt i mellandagarna men nu blev det ju så oturligt då Försäkringskassan inte hann betala ut det innan jul.... Skulle gärna skriva vad jag köpte, men jag vågar inte det än så det får väl vänta antar jag! Gick ialla fall i hur många timmar som helst och letade innan jag kom på vad jag skulle köpa, usch det är så svårt med presenter tycker jag! Men nu är det avklarat ialla fall, känns riktigt skönt. Nu är jag luspank så när som på några lappar nu inför nyår, bl.a till käket imon, dricka och sen mina skor som kommer nån gång framöver. Men det gör inte så mycket, nu vet jag ju att jag har en matkassa tillsammans med Christopher och ett busskort så jag kan åka till Kalmar om jag vill, vilket gör att jag känner att jag kan klara mig utan "extra pengar" denna månaden. Spenderar dem hellre på julklappar till familj och vänner faktiskt, än att snåla åt dem för att jag ska ha mer pengar över till mig själv... Jag får ju ändå nya pengar nästa månad.

Nu har jag precis avslutat ett samtal med Linda, och har tagit mig en Star Wars-glass. Tänkte läsa lite bloggar nu, kolla mejlen och lite tumblr innan jag kryper ner, kan fan inte vara vaken till 04:00 inatt med om det inte ska bli pannkaka imon kväll! Natti!


30 december - riot girl

2011-12-30 @ 01:32:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Alltså det är så sjukt hur man kan återuppleva så himla många minnen från flera år tillbaka bara man hör en speciell låt. Minns när "emofilten" föddes, när jag ändrade mig lite i taget och helt plötsligt var jag väääldigt långt borta från den där blonda blyga tjejen som inte tyckte om att synas för mycket, haha! Det är så kul att tänka tillbaka på vad man lyssnade på musik, jag fullkomligen knarkade Tokio Hotel i månader i sträck! Lyssnade bara på samma album, om och om igen. Glodde alla jävla videor på tuben som fanns att hitta om Tokio Hotel. Sen kom Fall Out Boy in i bilden, sen Panic! at the Disco, My Chemical Romance, Lostprophets, Marilyn Manson, Sum 41, Escape the Fate... Och Kent, lite lagom annorlunda genre HAHA. Åh jag får såna minnen <3

Men det bästa är att starta en gammal låt med ett av sina gamla favvoband, så kan man fortfarande texten som att det vore igår. Har fortfarande massa MCR kvar på min iPod (tyvärr försvann nästan all min musik när min mp3 blev stulen och jag hade inte all musik överlagd på datorn pga den hade kraschat och var nyformaterad) som jag fortfarande drar på när jag åker buss eller tåg. Och även om det känns som att man tappat bort sig själv ibland, så är det ändå musiken som påminner mig om vem jag är.

Liten emofilt, 16 år
(har för övrigt fortfarande kvar mina första Converse som jag har på bilden, kan bara inte slänga dem. De har varit med om så mycket, har så mycket klotter på sig och jag bodde i princip i dem under ca 3 år!)

30 december - MITT I NATTA'

2011-12-30 @ 01:13:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Suttit i telefon med Linda i tre timmar nu, haha! Får även ryck på mitt internet då inget verkar vilja samarbeta med mig ikväll. Skitsegt verkligen, herregud hade jag haft en hamster kan jag lova att den hade sprungit igång mitt internet snabbare... Vi har pratat om allt möjligt, mest om nyår men även varit inne på olika nätshoppar och kollat allt från skor till korsetter och sexiga underkläder och diskuterat om en av modellerna var en man, hahahaha!

Jag borde ju egentligen gå och sova nu, ska upp vid halv tio imon och börja styra med tvätten, men jag har inte ro i kroppen än... Behöver nog höra av mig till mannen lite innan för att jag ska kunna slappna av och kunna somna. Nu har jag även hängt upp ett påslakan över fönstret, vi har bara persienn i köket och nu när jag är ensam så tycker jag inte om tanken på att nån utanför kanske ser mig sitta här all alone och försöker göra inbrott eller nåt, HAHA åh gud jag är så störd. Måste kontrollera dörren en gång till så den är låst sen.

Har det ganska bra ändå vill jag nog påstå. Klarar mig bättre än jag trodde att jag skulle göra faktiskt, har inte drabbats av nån panik eller ångest alls, och när jag kommit in på tankar som "shit, jag är verkligen ensam nu..." så börjar jag sätta igång och diska eller nåt så börjar jag tänka på annat. Detta är ganska stort för mig egentligen, jag har liksom aldrig gillat att vara ensam hemma och när jag var yngre så vågade jag aldrig vara ensam hemma typ, ringde alltid dit kompisar eller nåt så att jag nu sovit TVÅ HELA NÄTTER helt ensam är ganska så pretty jävla awesome! Tror mycket beror på katten. Känner mig inte ensam när jag vet att jag har en annan levande varelse här, haha har ju i och för sig silverfisk-äcklena på toaletten men jag vill inte riktigt räkna dem som sällskap...



Hahaaaaaaa <3 Natthumor. Ska glo tumblr nu i 3938783753 år innan jag somnar, HERRAH

29 december - naaw <3

2011-12-29 @ 21:06:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag och mannen pratade i telefon inatt:

Han: Asså jag längtar fan hem! Hur många dagar har jag varit här nu?
Jag: Sen igår..?
Han: ..... Näe..? Vad är det för dag?
Jag: Jo, haha! Det är onsdag idag. Du åkte igår, då var det tisdag.
Han: *tystnad* .... Och jag längtar redan hem ?!


29 december - nya skor på gång!

2011-12-29 @ 20:56:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ni som följer min blogg vet vilken kärlek jag har utvecklat till Jeffrey Campbell's skor i modellen "Lita". Helt kär. Men de är ju så jävla dyra, liksom 1 690 kr för ett par skor är ju lite på gränsen med min ekonomi och då brukar jag inte ha svårt att spendera pengar på saker som jag verkligen, verkligen vill ha. Därför blev jag så glad nu när jag letade på nätet häromdagen och faktiskt hittade ett par JC-kopior, för "bara" 549 :- ! Mycket billigare än orginalet, och vem bryr sig SÅ jävla mycket om märken egentligen, helt ärligt? Ser man knappt skillnad mellan kopiorna och de riktiga så kan det faktiskt kvitta tycker jag.

Dock tvekade jag lite på skorna först, kollade upp sidan lite och upptäckte att en del haft problem med leveransen hos dem och att det tagit flera månader. Stod även att en normal leveranstid för dem är mellan 10-21 dagar och det är ju jävligt länge egentligen! Så jag vågade inte beställa förrän jag skickat iväg ett mejl och frågat hur lång leveranstiden beräknades bli på just de skorna, och fick till svar att de fanns i lager just nu och att det skulle gå snabbt. Satt på centralen och läste mejlet i telefonen när jag väntade på Sofie igår, så lite lagom spontant var jag tvungen att klicka hem skorna bara för de inte skulle ta slut! Så tänkte att de troligen hinner fram till min födelsedag den 1 februari, men jag fick redan nu ikväll ett sms från Posten om att paketet har kommit till dem och att det nu är ivägskickat till mig! Så har jag TUR så hinner jag få dem innan nyår. Det hade ju varit hur toppen som helst, liksom fixa nyårsskorna i sista minuten helt oplanerat haha!

Såhär ser de ut! 549 :- på Vivistyle.se

Jag förstår om en del tycker att de är skitfula, HAHA alla som jag visat dem för tycker de är hemska! Det tyckte ju jag med från början, men har man Tumblr och följer flera olika fashionistor så har typ ALLA Jeffrey Campbell's och så blir man väl lite miljöskadad av det antar jag... Och ta det nu inte som att jag själv anser mig som en fashionista (folk vill ju alltid missförstå!) hahaha, jag har helt enkelt blivit blind så ja, ni har rätt - det är jag som är konstig! XD

29 december - hemmafrugan

2011-12-29 @ 16:20:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Önskar att jag hade haft en dold kamera i köksväggen imorse när följande incident inträffade: hade precis hällt upp mig ett glas juice, ett sånt där jättestor dessutom. Hade mackor i brödrosten. Ställde in juicepaketet i kylskåpet och hade precis vänt mig om och hade lyft mitt glas EN CENTIMETER från diskbänken då mackorna flyger upp ur brödrosten, och jag blev så jävla rädd! Slängde bokstavligen ut hela glaset över halva köket i rena förskräckelsen, åh suck.... Och trots att jag torkade så noga blev det ändå massa klibb. Så därför storstädar jag igen. Tänkte först bara torka golvet i köket, men sen ville jag ta hela lägenheten bara för doftens skull och då var jag ju tvungen att dammsuga innan och sen tog jag badrummet som jag inte hann häromdagen, så ja... Jag fördriver min tid ganska bra här hemma i Blomstermåla utan mannen. Imon ska jag dessutom tvätta mellan 10-13 innan jag åker till stan, så jag tömmer tvättkorgen helt för en gångs skull. Alltid nåt som inte får plats.

Nu ska jag tömma ut skurvattnet för jag får snart andningssvårigheter av all citrondoft känner jag, haha!




28 december - bra dag!

2011-12-28 @ 22:48:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Pissväder idag. Bara regnat.... Träffade ialla fall upp Sofie i stan och sen åkte vi hem till henne och har kollat på Solsidan hela eftermiddagen/kvällen, ätit lite choklad och jag har fått så fina julklappar! Parfym med matchande duschcreme, presentkort på 150 kr på Kicks (BÄSTA, ska äntligen få köpa mig mitt efterlängtade nude-läppstift!) och sen en skojpresent - 10 små badankor i olika färger, HAHA! Ska lätt bada med dem nån dag :*

Stannade mycket senare än jag hade planerat, så jag har bara varit hemma i drygt en halvtimme och hunnit käka lite och installera mig framför tv'n där "Grabben i graven bredvid" går på TV4. Blir att bara ta det lugnt ikväll med katten och sova ut riktigt länge imon, då ska jag städa toaletten tänkte jag och kanske baka något.



28 december - GAAAH

2011-12-28 @ 12:15:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har ju inte haft den bästa starten på morgonen. Till att börja med pratade jag alldeles för länge i telefon med mannen igår (förlåt pappa för räkningen) och somnade inte förrän halv fyra. Men det blev kortvarigt - precis när jag somnat så dunsade till som faan på balkongen, precis som att nån sparkat på den eller att typ en fågel flugit in på den... Blev ju såklart skiträdd och blev klarvaken så då tog det ännu längre tid innan jag somnade om.

Och nu på morgonen
har jag tjaffsat med mamma i telefon, och fick även reda på att hon låst min enda extratelefon som inte är operatöslåst.... OCH JAG HAR INGEN PUK-KOD ?! Alltså åh.

Måste hoppa in i duschen nu innan jag sticker med tåget. Hörs ikväll!


28 december - HAHAHA

2011-12-28 @ 00:43:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Precis såhär tänker jag ofta om låtar. Översätter dem bokstavligen.


















27 december - hard working hemmafru

2011-12-28 @ 00:13:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Igår fick jag äntligen träffa min älskade man! ♥ Efter 11 dagar eller va det nu var, haha! Åh det var så mysigt, och så fick jag trängas med honom i min trånga säng! Wiie! Vaknade 11:00 idag av att klockan ringde, fixade till mig lite snabbt och drog in till stan jättesnabbt med mannen för att kolla om mina pengar kommit in vilket de inte gjort... Sen vinkade (pussade) jag hejdå till mannen som åkte till sin moster, och sen till Stockholm. Nu är han borta igen på okänd tid, hoppas som en liten gnu på att han kommer hem till nyår men eftersom han är världens sämsta planerare och föredrar att ta saker som det kommer och vara spontan så vet man ju aldrig hur det blir... Känns lite bättre att jag hunnit träffa honom innan han gav sig iväg igen, ialla fall!

Ungefär vid fyra ringde jag pappa och så körde han hem mig till Blomstermåla. Så nu ikväll har jag gjort allt för att hålla mig sysselsatt och slippa drabbas av panikångest/oro över att vara ensam, så först monterade jag min Sodastream. Sen packade jag upp min nya dammsugare och tänkte att jag skulle testa den, och sen slutade det med att jag städade hela lägenheten. Och fyfasen vad bra den var, kommer alltid vilja städa nu, vilket suuuuuuug den hade HAHA! Mattan har nog aldrig varit så ren.


Diva ser alltid ut som att hon fått nåt i rumpan på alla bilder... xD

Och efter att ha plockat iordning mannens kläder som alltid ligger utsprätta över hela rummet, diskat en disk på två tallrikar, alla bestick och i 10 glas så lagade jag göttig mat till mig själv vid 21:00 (köttfärs med paprika & chili-creme fraiche, tillsammans med gurka och majs i tacoskal) och kröp ner i mannens myskläder och har nu kollat på lite film med Divan. Blir till att sova relativt tidigt ikväll då jag ska iväg till Sofie och färga hennes hår imon. (kollade klockan NU och insåg att den var över tolv. Herregud. Jag kanske borde sova..)



25 december - jag och Karate-Leif i ett nötskal under gymnasiet

2011-12-25 @ 23:22:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)


Börjar gilla den här tidslinje-funktionen på Facebook, roligt att hitta gamla citat...:



Har precis hunnit logga in på datorn på svenskalektionen:

Johanna: Ae ska vi dra eller? Det här sög.
Jag: Aa. *loggar ut*



Sen gick vi troligtvis till cafeterian och köpte godis. Eller gick hem. Eller till stan. Eller till Kagg. Miss the times <3










Orginallappen: "Vi är i F2. / Ulla."
Baksidan:"Jag är hemma hos Bengt och spelar krocket."




25 december - så. jävla. trött.

2011-12-25 @ 22:57:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tänkte att jag kanske skulle slänga upp ett litet inlägg om vad jag har gjort idag, nu när jag mår lite bättre.

Vaknade rätt tidigt och käkade lax och janson till frukost, med såndär lax-sås de visar på reklamen nu som man har i ugnen? Vi köpte den med mild tomat och örter, och fyfaaan så god den var! Rekommenderas starkt. Sen kämpade jag i en halvtimme med att försöka få igång Need for Speed men produktkoden vägrade fungera.... -.- Sen fick jag ge upp för tillfället, för då kom kusinen med familj och hämtade mig och så åkte vi ut till farmor för ännu mer julmat, lite julklappsöppning osv. Hade egentligen tänkt stanna där för jag hoppades på att jag kanske kunde fått träffa mannen ikväll då hans släkt bor en kvarts promenad från farmor, men han var på väg hemåt redan så det sket sig ju... Så tyckte att jag lika gärna kunde åka hem till mamma igen.

Och väl hemma nu så har jag ätit choklad tills jag mår illa och druckit världens största kopp med julmust. Och försökt få igång Need for Speed igen. Visade sig att jag misstagit ett "U" för ett "V", så nu har jag fått igång installationen, men börjar bli lite irriterad då den stått och tuggat i ungefär två timmar och fortfarande inte är klart, asså snälla liksom.... Hade ju tänkt hinna spela lite ikväll, men nu är jag så jävla trött i ögonen efter mitt "lilla" breakdown att jag nog inte pallar, tror jag. Ska upp "jättetidigt" imon för tänkte vara i stan redan till tio då det öppnar, har sett en jättefin inomhusjacka på Gina som jag känner att jag verkligen vill ha, + en annan tröja så jag hoppas ju på att det är rea på båda så jag kan fynda lite imon. Ska bli skönt med lite shopping, det behöver jag fan.


25 december - <3

2011-12-25 @ 20:56:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


25 december - ledsnast i Sverige

2011-12-25 @ 20:51:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fick idag reda på helt spontant att mannen åker tillbaka till Stockholm på obestämd tid, från och med tisdag. Jag som hade förberett mig på en återförening nu efter jul, men nähe.... Behöver jag nämna att min värld rasade samman? Gråtit som en idiot hela kvällen och jag är bara så förbannat ledsen, det kanske är nåt fel på mig men jag kan inte göra nåt åt det. Fanfanfan. Vad ska jag göra? All min lust till precis allting bara försvann. Jag vill varken fira nyår eller nåt. Jag vill bara stänga in mig och ... dö? Jag venne. #deprimeradtjej

Ska trycka i mig belgiska chokladsnäckor ikväll och imon ska jag tröstshoppa med mamma. Jag måste ju ha aspbergers eller adhd, nåt måste det ju fan va... Det kan ju inte vara normalt att vara sånhär? Vart går man för att få en diagnos? Seriöst nu.

24 december - såklart inte...

2011-12-25 @ 01:29:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vann inte skorna. Såklart. Får väl säga grattis till den tursamme jäveln som fick sitt livs bästa julklapp!

Inte alls bitter. Nejnej.




24 december - julafton

2011-12-24 @ 23:51:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Pappas årliga julskämt: "Ni vet att det heter kulafton va? Jo det är säkert! Och kulmust. Det hette så förr. Det är för att det är så kul, och för att man hänger kulor i granen."

Har haft en jättebra julafton faktiskt, över förväntan! Haft en vacker gran och det har varit så julmysigt hela dagen. Diva och Mimmi-kissarna har sprungit runt och busat hela dagen med varandra. Har käkat alldeles för mycket julmat och har fått allt jag önskat mig utom ett par Jeffrey Campbell's då, men de är ju så pass dyra så jag klagar inte. Fått mycket annat bra istället - ny dammsugare och en sodastream hem till Blomstermåla, presentkort på Gina på 500 kr (nu kan jag alltså köpa mig en kavaj på rean, tjoho!), en extern hårddisk och nya Need for Speed: The Run. Så jag är nöjd! Var även ett par timmar hemma hos farmor med pappa och brorsan och käkade ännu mer mat och öppnade mina paket, och nu är alltså julafton över om ca 30 min. Har krypit ner i min onepiece och tagit bort lösögonfransarna och halvglor på tv med mami! Hoppas ni har haft en bra julafton!


23 december - natti!

2011-12-24 @ 00:57:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nu ska jag krypa ner och invänta morgondagen! Bjuder på lite stilinspiration från Tumblr dessutom, bara för det är den roligaste utfyllnaden jag kan komma på just nu.

1) Ge mig skorna
2) Hade inte tackat nej om jag hade fått byta till mig hennes kropp
3) Jag vill också ha silverblont hår med roliga färger i, och snygga drag i ansiktet.

Jag ser ut som en pluffsig liten valp?!





23 december - dan före dopparedan

2011-12-24 @ 00:11:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Steg upp redan vid sju idag och sen dess har det varit full rulle! Vaknade dock med stans värsta migränliknande huvudvärk, såndär som bultar i hela huvudet så fort man reser sig och gör att man mår sjukt illa bara man tänker på mat... Så började dagen med att släpa mig bort till affären med mamma för att handla Ipren, bingolotter och julgran som vi hjälptes åt att bära hem. Vi hade sån tur - första granen vi tog upp, och den var så perfekt! Jättestor och tät och jämn, finaste granen vi haft på flera år tror jag!


Och ni får väl ursäkta den dåliga kvalitén men jag orkade faktiskt inte hämta kameran så iPhone får duga ibland..

Efter det dök vi hem en stund, jag tog en Ipren och sov i typ en timme och när jag vaknade var huvudvärken borta och vi åkte in till stan för lite sista minuten-shopping samt julmatshandling. Var hemma vid typ fyra, och då började jag och mamma styra med att få upp granen och fixa till lite räkcocktails som vi skulle ha som fredagsmysmat till uppesittarkvällen. Har hängt i soffan hela kvällen sen halv åtta och det var skönt! Nu är det bara att invänta morgondagen, mycket spännande!

Kan förövrigt berätta att min julstämning är på topp nu, trots incidenter. Tror det var granen som gjorde det hela. Magisk inverkan har den.

22 december - tumblrinspiration

2011-12-22 @ 20:47:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)












Tumblr



22 december - ska strunta i att fira jul nästa år

2011-12-22 @ 18:45:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ska sitta helt själv nånstans hela julhelgen. Kanske byta julklappar med nån. Julpynta lite för mig själv. Göra lite julgodis, och göra julmat JAG tycker om. Pynta min egen gran.
Är så jävla trött på att andra ska förstöra den s.k julstämningen för mig varje år, och så ska alla låtsas att man har det så trevligt och sen skylla på att det är mitt fel. Dra åt helvete med allt säger jag bara. Kunde man få EN trevlig julhelg någonsin hade det räckt för mig, sen skiter jag i alla julklappar.

22 december - saker som irriterar mig

2011-12-22 @ 16:14:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
1) När folk särskriver t.ex "råka", "skoja", "våga" osv... Det heter faktiskt RÅKADE/RÅKAR, SKOJADE/SKOJAR OCH VÅGADE/VÅGAR.

2) När man är brutalt kissnödig men har en gosig katt i knät som man inte vill väcka om man stiger upp.

3) När grannarna bredvid smäller igen bildörrar eller öppnar sitt garage så låter det som att det är någon på vår övervåning som stampar runt.


22 december - ännu en bloggtävling såhär innan jul!

2011-12-22 @ 15:45:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Har fått lite dille på tävlingar just nu känner jag, men är man inte med så kan man ju inte vinna! Och löshår vore ju så jävla najs, då det är nåt jag gått och funderat på i säkert över ett år på att jag vill ha och fylla ut mitt egna hår med ibland när man ska ut eller bara vill känna sig extra snygg!

Vill du också vara med och tävla, så ska du gå till Globalhair.se och välja ut det håret du vill ha. Sen går du till Miix's blogg och skriver en kommentar i tävlingsinlägget "jag är med, och jag är fin som jag är!" så är du med och tävlar! Tävlingen avslutas imorgon den 23 december.

21 december - julstämning? njaa..

2011-12-21 @ 23:05:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Börjar få lite klarhet i vad jag ska köpa för julklappar till mina nära och kära nu... NEJ jag har inte börjat köpa julklappar än, haha stabilt med tre dagar kvar till julafton, men så kan det gå när pengarna kommer i sista minuten! Vet ialla fall helt säkert att jag får min lilla lön den 23e, så blir väl att handla några klappar då till familjen som är de första jag ska träffa, sen får jag ta Sofie's, Linda's och mannens julklappar i mellandagarna då mina pengar från Försäkringskassan inte kommer förrän den 27e ungefär... -.- Great! Menmen, kommer inte träffa nån av dem nu innan jul ändå så då gör det väl inte så mycket.

Har förövrigt börjat fundera på om man kanske ska använda nån av sina gamla klänningar i garderoben detta nyåret ändå... Jag orkar fan inte köpa nåt nytt för jag har så svårt att bestämma mig för om jag ska ha klänning eller nåt annat, och jag vet inte vad jag ska ha för skor heller så funderar helt enkelt på om man skulle köra på den svarta långklänningen jag hade förra nyåret när jag och Christopher var i Linköping, det är ju ingen här hemma som sett den mer än när jag använde den ute på krogen en gång i somras och det är väl knappast nån som minns det ändå... Detta är liksom tredje idén jag har angående nyårsoutfit så jag lär väl säkert ändra mig fler gånger. Men får jag presentkort på Gina i julklapp av mami (vilket jag med all säkerhet tror att jag kommer få), så kan jag ju kanske investera i en snygg kavaj på rean att ha till. En kavaj är något jag faktiskt velat ha länge men helt enkelt inte haft råd att skaffa mig. Något jag definitivt kommer använda resten av året också! Bättre än någon superglittrig klänning-sak som bara kommer hänga i garderoben i resten av mitt liv sen..

Vad ledsen jag blir om jag inte får presentkort nu, HAHA!


21 december - vinn ett par Lita Spike hos Dennis.M !

2011-12-21 @ 15:11:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Alltså, från början så tänkte jag inte vara med i den här tävlingen för det känns som att man ändå inte har en chans, men nu när jag såg att flera vänner på Facebook delat bilden och är med och tävlar så blev jag lite taggad och ba "WHAT THE HECK, jag ska ha dem!". Ni som läser min blogg vet hur insnöad jag är på dessa skor och jag börja väl sakta men säkert inse att jag aldrig kommer ha råd med dem, så därför hoppashoppashoppas jag verkligen nu att jag vinner dessa! Gud vad glad jag skulle bli... Eller okej, jag ljög. JAG SKULLE BLI ÖVERLYCKLIG OKEJ ?!?!??!?!


Vill du också vara med och tävla? Gå då in på Dennis.M's fanpage på fb, dela loggfotot med skorna, gå in på hans blogg och skriv en passande slogan till skorna som en kommentar till inlägget och hoppas helt enkelt på det bästa! Tävlingen pågår fram till julafton.



Bild lånad från Dennis.M

Psst! Skorna finns också för saftiga 1690 :- hos Henrykole.se, men de säljer slut direkt så detta är en stor chans!

21 december - mitt 2011 !

2011-12-21 @ 02:15:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Snodde denna gölliga lista från en av mina favvobloggerz HanaPee !



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tog studenten givetvis! Och jag har ätit kladdkaka i fruktansvärda mängder. Jag skaffade mig en egen katt, flyttade hemifrån "på riktigt", och jag har börjat ta bloggen mer seriöst.

Har du några nyårslöften?
Nix! Inte ett enda. Jag tycker nyårslöften känns så löjligt, jag försökte väl för några år sen men det var ju liksom inget jag höll sen ändå... Men när fotografen från Kalmarposten kom fram på krogen i fredaags och ville ta en bild med frågan om vad mitt nyårslöfte var, så kände jag att jag behövde säga nåt iallafall, och bestämde mig då att jag ska försöka käka mindre kladdkaka. Försöka. Det går ju åtminstone lite framåt!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix. Men den som väntar på något gott....... *hEmLigHetSfuLl* hihihihihi.

Vilka länder besökte du?
Inte ett enda tyvärr! Hade hoppats på Danmark men blev inte så... Håller tummarna för att det blir nästa år!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
16 juni - studenten !

Vad var din största framgång 2011?
Att jag faktiskt klarade ut skolan, vilket hängde på en skör tråd ett tag utan att jag egentligen fattade det själv. Att jag faktiskt orkade med att kämpa ut de sista inlämningarna och proven som jag låg efter i, herregud hade ju så många ämnen jag var efter i! Är riktigt stolt över mig själv att jag inte gav upp.


Största misstaget?



Bästa köpet?

Alltså det känns som att jag inte har köpt ett skit detta året. Jag har varit så jävla fattig att jag inte haft råd att spendera nåt speciellt på mig själv, HAHA! Kan inte minnas nåt annat köp heller. Dock var det kul att köpa julklappar till mannen förra året, för jag tycker om när han blir glad! Fast det var ju 2010 egentligen så det räknas väl inte...

 

Vad spenderade du mest pengar på?
MAT. I alla former, utom möjligtvis hämtmat för sånt har det faktiskt inte varit mycket av. Och busspengar, fyfan..

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag har en sån generös familj som ställde upp för mig och Christopher ekonomiskt under sommaren och hösten nu efter studenten när ingen av oss hade pengar. Är så djupt tacksam för allt jag fått av dem <3

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Party Rock Anthem med LMFAO, samt alla andra partylåtar från året som pumpats under alla kvällar...

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och, egentligen. På ett sätt har jag helt klart känt mig lyckligare då jag kommit ifrån gamla ångestspöken, men på ett annat sätt har det dykt upp andra grejer också som gjort att jag känt mig lite olycklig coh som att jag inte räcker till. Men jag antar att det är så livet funkar, det är aldrig perfekt!


Vad önskar du att du gjort mer?
Sökt mer jobb och hört av mig mer till mina vänner

 

Favoritprogram på TV?
Äntligen Hemma, Grey's Anatomy, Vampire Diaries och Idol!


Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Alltså, jag har nu kollat igenom både bloggen och facebook efter vad jag gjorde eftersom jag inte minns att jag gjorde nåt speciellt, utan resultat. Och om jag minns rätt, så gjorde jag fan ingenting. Satt hemma i Blomstermåla med mannen hela dagen tror jag. Skulle gå ut dagen efter, men när vi kom in till stan hade jag glömt mitt legg och ingen kunde hämta det åt mig, så åkte hem och tjurade. Ganska fail.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Splittrad, men börjar hamna på rätt köl!

21 december - but this is who I am

2011-12-21 @ 01:08:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


















20 december - ännu ingen snö

2011-12-20 @ 21:50:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vill kräkas på decembervädret i år. Så jävla opepp på julafton så det är inte sant, ännu mer än vanligt liksom... Har inte gjort ett skit idag heller (ovanligt), haft katten efter mig som en svans hela dagen. Lillebror kom framåt eftermiddagen och vi var i affären och handlade lite åt mamma, sen käkade vi asgod potatisgratäng och köttbullar och mamma tappade en nyöppnad flaska julmust på köksgolvet så nästan allt rann ut... Härligt! Wordfeudat med brorsan och spelat andra spel på telefonen. Uttråkad till tusen!

Ge mig snö!




Bilder från tumblr


Förresten så åker mannen hem från Stockholm imon! Känns skönt på något sätt även fast det fortfarande kommer dröja tills efter jul innan vi ses. Men känns tryggt i hjärtat att veta att han kommer befinna sig inom rimligt avstånd och inte halvvägs upp i Sverige, haha!

Längtar tills det blir fredag och man kan börja aktivera sig inför jul, hatar att bara sitta hemma såhär och vänta och inte kunna ta sig iväg och träffa nån heller för man inte har råd... På fredag ska ialla fall jag och mamma ut på stan för lite julklappsshopping på varsitt håll (hej sista minuten) och sen ut till Coop och Maxi för att storhandla all mat, hem och köpa gran på Ica, göra iordning all julmat, göra gran-kladdkaka, OSV OSV. Ser fram emot det! Sen kommer troligen julafton bara vara en likadan tråkig dag med massa väntan som jag hatar, men ska troligen till farmor en sväng med så det kan ju bli trevligt trots allt.

20 december - ingen kan få mig ur balans som du

2011-12-20 @ 01:57:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Jag hatar att jag saknar mannen så förbannat mycket. Vi sågs senast i fredags, och vi kommer inte ses förrän efter jul för nu är han i Stockholm.. Alltså jag hatar detta. Hatarhatarhatar. Vill bara snabbspola bort hela julen egentligen för det är faktiskt ingen favorithögtid för mig. Jag gillar allt mys och pyssel och sånt innan, men själva julafton .. Näe.

Nu sitter jag som en annan fjant och bölar till Kent. Lipsillen. SNUBBI KOM HEEEM ♥♥♥ Funderar allvarligt på om jag ska gå och snyta mig och sen gå ner och göra kladdkaka vid 01:53 på natten. Men jag vågar nog inte, kollade på Paranormal Activity 3 med mamma förut... Så nä. Ska ha dörren stängd inatt även om katten är här. Hon kanske kissar, eventuellt bajsar, men det kan det fan va värt. Hatar natten.

19 december - tomtering

2011-12-19 @ 23:44:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ja alltså det är vad vi kallar det här hemma när vi börjar julpynta på allvar, med tomtar och sånt. Tomtering. (uttalas inte tomte-ring, utan tomtér-ing). I lördags var det dags! Katterna var med på ett hörn också, även fast det slutade med att Mimmi hoppade upp på bordet och snodde en kotte ur mammas jularrangemang hon gjort i blomkrukan, hahaha!


Fille-killen kliar sig våldsamt i skallen


Mimsan-Pimsan inspekterar jullådorna


Mimsan in action - knycker kotten..


Ljuskronan i vardagsrummet, underifrån. Detta är då Mats arrangemang, hade det varit jaaaaag så hade jag troligen satt dem varannan guld, varannan röd liksom... Men aa. Det där funkar väl med.

19 december - inflyttningsfesten i fredags

2011-12-19 @ 19:39:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Ja, i fredags samlades alltså tjejgänget hemma hos Johanna (och Simon, som jobbade) som har flyttat till en fräsch trea och till att börja med är jag ju så sjukt avis! Fan jag vill också bo så stort. De hade tapetserat en skitsnygg fondvägg i vardagsrummet och dessutom skurit ut ett stort träd i samma tapet och satt upp på väggen mitt emot. NAAAJS. Och målat rött i sovrummet, med tips från mig vart man kunde hitta färg hade de hittat en bra nyans på Maxi och har nu nästan exakt samma röda färg i sitt sovrum som jag och Christopher har i hallen, haha! Fint som snus.

Roligt hade vi också! Partajade hos Johanna fram till strax innan elva då vi tog bussen in till Kalmar och fortsatte festen på Bistro efter en snabb visit på KM. Blev fotad till Kalmarposten tillsammans med Sofie och Linn och fick frågan "Vad är ditt nyårslöfte?"... Har ju aldrig några nyårslöften liksom, men jag drog till med att jag ska sluta äta så mycket kladdkaka, HAHA. Sen bjöd DJ:en mig och Sofie på varsin shot, sen stötte han på mig och typ alla mina vänner med innan jag förklarade att jag hade pojkvän och han drog sig tillbaka. PUH!! Blev även vittne till att en annan snubbe satt och rotade igenom Lindas jackfickor när jag satt bredvid, dum i huvudet? Blev skitsur och påpekade att det var min kompis jacka, varpå han satte sig lite skydigt framåtlutad i två minuter innan han lämnade vårt bord..

Och jag kämpade hela kvällen med de förbannade lösögonfransarna jag skulle testa för första gången i mitt liv, ska jag använda dem på nyår med måste jag fan köpa ett annat lim för det från H&M var ju som förväntat uruselt. Limmade fast samma ände typ 3 gånger under kvällen, och det är ju inte kul... Men snyggt var det, ska öva!




Sofie, jag och Linda

19 december - ursäkta bloggpausen!

2011-12-19 @ 19:15:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har haft en ofrivillig bloggpaus som ni kanske har märkt, får be så hemskt mycket om ursäkt då det faktiskt har kliat en hel del i mina bloggarfingrar! Åkte hemifrån för att hälsa på mamma över helgen, och så råkade jag glömma min mobilsladd så jag har varken kunnat ladda mobilen eller vara ute på internet eftersom jag använder telefonen till det....   -.- <---- frustrerad.

Meeen nu är jag ialla fall till hands igen!

16 december - totales nada på schemat denna dag

2011-12-16 @ 00:55:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Mannen väckte mig vid ca 07:00.
Mannen stack på möte vid 09:00.
Jag kollar Vampire Diaries från 09:00-ca 12:00.
Mannen kommer hem.
Vi kollar på film i ca en och en halv timme.
Mannen somnar.
Jag kollar 4 avsnitt av Vampire Diaries.
Klockan blir 16:15, jag börjar laga mat.
Maten klar 17:00.
Äter.
Väcker mannen 7 gånger som fortfarande sover.
Äter Star Wars-glass.
Kollar dålig film på tv.
Mer Vampire Diaries.


SOVA ?!


15 december - tumblrinspiration

2011-12-15 @ 01:48:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)






Samtliga bilder från tumblr

15 december - ..och mitt indiehjärta slår och slår och slår

2011-12-15 @ 00:44:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Har sakta men säkert
börja hitta tillbaka till mig själv igen. Det känns skönt! Hatar verkligen perioder då man känner för att lägga sig under en sten och invänta bättre tider. Som Frida S sa en gång när vår lärare Rolf i högstadiet undrade varför vi inte jobbade och frågade vad vi väntade på - "bättre tider!" svarade Frida, och det var ju faktiskt sant.

Kanske är lite för att jag lyssnar på Kent ikväll också som jag känner mig lite mer hel. Det finns nog fan inget bättre band än Kent, helt seriöst... Alla andra artister och band kommer och går med både bra och sämre album, men ärligt talat så kommer aldrig någon kunna få fram såna djupa texter på löpande band som Jocke Berg gör och få det så klockrent varje gång. Varje. Jävla. Gång. Visst har man sina favoritalbum, men det varje låt har det här djupet bakomliggande, vackra melodier och kryptiska budskap som gör att alla kan göra sin egen individuella tolkning av låtarna. Kommer aldrig sluta lyssna på Kent.

14 december - du sa att rädslan den går över men den där oron stannar kvar

2011-12-15 @ 00:28:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)







Kentkentkent

14 december - så vänder allt igen, allt vänder om igen

2011-12-14 @ 23:53:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Igår var jag ju då alltså på senaste Twilight-filmen "Breaking Dawn pt 1", och ja den var ju helt okej! Saknade dock lite av den där romantiken som är så typiskt Twilight och som lämnar en med en liten kärlekstung klump i hjärtat över hur romantiskt allt är, istället var denna filmen lite mer dramatisk på ett annat sätt än de andra varit men jag ska ju inte säga att den var dålig heller för det var den inte. Men lite besviken blev jag nog trots allt. Dåligt slut också! Men den är ju ändå nödvändig att se för att man ska följa med i själva historien.

Idag fick jag veta av mannen att jag hade lovat i sömnen igår att jag skulle följa med honom till stan idag för att kolla runt lite och gå förbi banken ett ärende, vilket jag inte hade en aning om HAHA. Jag vet ju sen innan att jag brukar snacka i sömnen men nu känns det ju nästan lite otäckt när vi haft ett normalt samtal och jag har svarat på allt han sagt och vi skakade till och med hand om att jag skulle följa med?! Hahahaha. Så hade ju inte så mycket till val idag. Så det är vad jag pysslat med denna regniga dag! Åt tonfisksallad när vi kom hem (typ det godaste som finns när man börjar äta men som blir sjukt äckligt mot slutet av måltiden), befinner mig i matkoma med en ballongmage som inte är av denna värld men ändå väntar jag på att cornflakeskakorna i kylen ska stelna... Hej liksom.


13 december - frustrerad

2011-12-13 @ 14:53:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känslan man får när ens hår är fulare än det varit på flera år och man bara har lust att kasta sig iväg till frisören och ba "FIX MEEE"...

Men har man inte råd får man se ut som en mupp.

13 december - jävla skitjulväder

2011-12-13 @ 14:52:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tycker det kan börja snöa på allvar nu.

Suttit inne hela dagen och kollat på Vampire Diaries, känns som att det har varit kväll hela dagen. Ska börja fixa mig lite nu och sen dra in mot stan och försöka skriva ut de där papprena som jag skulle gjort igår, och sen in till Linda innan vi går på nya Twilight-filmen ikväll! Kommer väl lite uppdatering senare ikväll när jag kommit hem, I guess!

13 december - Mimmi är både skelögd och asiat

2011-12-13 @ 00:15:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Detta är de enda två uttrycken som denna katten växlar mellan tror jag. På dagarna går hon runt och kisar hela tiden (troligen nån defekt sen hon fastnade med ögonlocket i nån slags ståltråd som kattunge). Och på kvällarna har hon de där klotrunda skela ögonen haha! Ser ut som en liten kines! Med strumpor.

Förlåt att det blir så jävla mycket kattsnack, men de är mina små bebisar och jag är så road av dem! Kommer sluta som en kattkärring om 40 år. Kommer aldrig leva utan katt! Eller åtminstone något slags djur med päls och som tycker om gos.


12 december - min dag av misär

2011-12-12 @ 20:43:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Steg upp balle-tidigt idag bara för jag skulle hinna med 11:07-tåget. Missade det nästan och fick springa, sen fick jag sitta och svettas på tåget i 30 min med mössan på, pga att jag inte ville visa mitt hemska hår. Sen väl i Kalmar åkte jag i dunderfart till Smedby, sen tillbaka till Kalmar och in på Arbetsförmedlingen för att skriva ut mina papper från Försäkringskassan, och när jag väl kommer in där så upptäcker jag att deras webbsida ligger nere. "FÖÖÖCK" tänkte jag, och kutar bort till deras kontor som ligger knappt tio min därifrån för att jag måste liksom ha mina papper idag om jag ska hinna få pengarna innan jul. VÄL DÄR inser jag att skyltarna är nedtagna från fasaden och det är låst. De har alltså bytt lokaler! Upp med telefonen och googlar adress, och den står på den som jag är vid just nu. Helvete. Inser att jag får vänta ytterligare en dag med de där jävla papperna. Kollar klockan och inser att jag måste hinna med bussen som går om en kvart från centralen om jag ska kunna åka på samma biljett hem till mamma. Tar det långa benet före och stressar bort till en busshållplats precis innan centralen. Kollar klockan - 5 min kvar. Anser mig ha tid att gå raskt bort till centralen då bussen brukar vara försenad ändå. Går 20 meter. Vänder mig om. Ser bussen komma. Får panik och stress-adrenalinet pumpar i benen som går så snabbt man bara kan göra utan att springa (måste sett ut som en såndär sport-fotgängare). Hinner med bussen precis i rättan tid.

Väl hemma - färgar över min gräsliga tomatröda hårbotten med en mörkbrun färg. Nu är jag nästan svarthårig, och ojämnt som fan i längderna så just nu ser det ut som att jag färgat underhåret i nacken brunrött med mening.... MEN JAG ÄR JU ÅTMINSTONE INTE RÖD.

Åt god mat idag ialla fall.


12 december - slappdag

2011-12-12 @ 01:40:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
Har gjort absolut nada idag. Väntat på att mannen ska vakna i princip. Eller jo, jag var i affären! Och "storhandlade", två kassar för det var det enda jag orkade bära hem, HAHA. Köpte ialla fall två olika sorters te nu, så ska ta mig en efterlängtad kopp vaniljte till mina rostade mackor imon bitti! Får väl tända tredje ljuset i adventsljusstaken också då, eftersom det aldrig blev av idag.



Vill slutligen uttrycka min ilska över min mun. Jag är arg att jag inte satte upp mig på väntelistan för tandställning för flera år sen, då hade jag ju sluppit sitta här idag och vara arg över mina sneda gaddar i underkäken. Sen är jag arg över att jag har en stor jävla flourfläck på framtanden sen jag var typ 5 år och som aldrig kommer försvinna om jag inte bleker resten av tänderna så den smälter in bättre. Och sen är jag arg över att jag varje gång jag biter mig i kinden numera, så får jag en infektion i såret och så svullnar det upp som fan och det gör ont i hela munnen och det kommer inte gå över förrän om typ en vecka, tio dagar. MORRRRRR. /brudenmedfailattomathår

Bitter? NÄÄÄÄJDÅÅÅ. -.-

11 december - paljettshorts

2011-12-11 @ 02:46:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

(härligt att å:et blev helt mongo bara för den bokstaven inte finns med i typsnittet XD)

Fick idag en eventuell snilleblixt om man kanske ska skita i klänning i år och köra på nåt hela annat? Paljettshorts till exempel, är jävligt sugen på ett par sådana men frågan är ju hur man bäst matchar? Kände bara helt spontant för att strunta i normen om klänning och köra på nåt lite otippat. Eller så blir det klänning ändå, men kör på värsta kängorna istället för heels. Älskar att mixa feminima plagg som klänning med brutalare saker så att det skapas en kontrast mellan det "fina" och det "fula". Tycker om att vara lite fulsnygg, men det är väl sån jag är så antar att det är därför, HEHE.

Vill bara inflika också att jag fyndade lösfransar på H&M i torsdags - råkade nämna högt till Johanna när hon stod i kassan om att jag nog skulle köpa lösfransar till nyår, och det hörde ju såklart kassörskan och tipsade mig då om att de sålde ut såna just den dagen för TIO KRONOR PARET. Hur sinnes?? De kostar 40 kr i vanliga fall. Och sen hade de 10 % rabatt för alla clubmedlemmar, så för mig kostade de ju bara 9 kr, haha! Kapet. Sen var jag ju dum nog att bara köpa ett par, men jag tänkte ju inte direkt så långt när jag stod där då lösisar aldrig är nåt som jag använt eller haft behov till, så det enda som cirkulerade i min skalle var ju nyår då... Känns ju lite dumt nu i efterhand att man inte köpte på sig massor, MEN VAFAN.

11 december - easy to please

2011-12-11 @ 00:55:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Måste nog säga att min gårdag var så jävla bäst, trots min failade hårfärg... Mötte upp mannen på bussen, han var så söt och nyklippt och vi skrattade åt typ allt hela vägen hem. Duschade ihop, somnade ihop nästan direkt efter och sen vaknade jag mitt i natten av att han killade mig på ryggen som är typ det bästa jag vet :') Bästaa <3



11 december - bläk

2011-12-11 @ 00:43:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hatar mitt hår för tillfället. Ansåg mig ha så pass ljust hår nu att jag inte behövde bleka det innan jag slängde i röd hårfärg. Resultat: knallröd hårbotten i utväxten och mörkt brunröd i längderna (typ inget resultat alltså). SER UT SOM EN JÄVLA JULKULA!!!!

Så blir till att färga över med brunt på måndag hos mamma. Där fick man för att man försöker förändra sig, borde kanske hålla mig till svart trots allt...? Once you go black, no never go back som de säger, haha!


Vill även förtydliga att ljuset är sämst på min toalett och tonar ner hårfärgen rejält, där ser det ju nästan okej ut..

Är förövrigt helt mör i hjärnan nu efter en timmes telefonsamtal i ett försök att reda ut nyårsplanerna som helt plötsligt blev jättekomplicerade och kantade av massa missförstånd om att det skulle vara parmiddag och folk som backar ur och bestämmer annat mitt i alltihop utan att säga nåt om det... Nu verkar det dock lösa sig med vissa ändringar, men allvarligt talat så skiter jag i vart vi är och vad vi gör bara jag får vara med alla mina vänner & Christopher istället för att det ska bli uppdelat på två olika håll. Jag vill bara ha ett gemensamt nyår, det kan väl inte vara så komplicerat att fixa? :)

9 december - stormjävel!

2011-12-09 @ 12:03:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kunde ju knappt sova. Roligt med ett jävla träd utanför dessutom som "smeker" väggen en aning brutalt.
Ska kolla ett avsnitt Vampyr Diarré nu (Vampire Diaries, mannens påhitt) innan jag fixar mig lite och drar mot Smedby och hårfärgning. Blir spännande att se vad det blir för nyans idag, mehehehe.

8 december - har man världens mysigaste kisse eller?

2011-12-08 @ 23:53:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Älskade Fille-fetto. Ser ut som en liten gubbe med långa ögonbryn och mustasch. Han blev så glad nu ikväll när jag kom hem till mamma! Han låg och sov på sängen i mitt rum, och direkt när han såg att det var jag så började han jama skitmycket, och när jag satte mig ner i sängen så bokstavligen flög han upp och kastade sig i knät på mig och började böka runt och buffas på händerna så att jag skulle klappa honom. Sen låg vi och gosade jättelänge och han stökade runt och bäddade om sig hundra gånger innan han slutligen la sig på min arm med huvudet ingosat vid mitt. Där har vi sann kärlek!

Har haft en toppendag för övrigt! Åkte in till Hansa city och mötte upp Johanna och hennes Simon på modehuset, strosade runt i affärer lite och letade julklapp till Simon's bror. Sen gick vi bort till IKEA och fikade och letade lampsladdar och hittade påskhanddukar och Johanna ville ha en barnfilt med ögon på men den kastade Simon tillbaka i korgen där den låg, HAHA. Frös så sjukt mycket när jag väntade på bussen även om det bara var i ca 10 min. Var hemma hos mamma runt sextiden och nu ikväll har vi käkat raggmunkar och kollat på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" och käkat choklad. Mys!

Nu ska jag själv dra en film innan jag går och sover. Imorgon ska jag färga håret, och jag har ännu inte bestämt vad det blir för färg så det får väl bli en liten surprise I guess!

8 december - en vän långt bort

2011-12-08 @ 13:17:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag har en vän som finns väldigt långt borta nu. Ända borta i Vancouver, Kanada. Och jag saknar henne så jävla mycket. Jag är så avundsjuk på hennes mod att bara åka iväg sådär till ett helt främmande land och bara leva sitt liv till 100 %. Och jag kan knappt med ord beskriva hur mycket jag längtar tills hon kommer hem igen


I know this girl, she call's herself the ugly duckling
She's the most beautiful girl in the world, and she always make me laugh
And it isn't true what she said, about being the one standing on the ground
watching everyone else spread their wings and fly

You ain't no ugly duckling my dear
You're the swan among the ducks

And you're not the one standing all alone on the ground
You're the only one with wings!

And my friend, the world is a very dark place, and not to many stands in the sun
We just have to remember that we could've stood in the middle of a pouring rain

And when that awful voice whispers bad things in your ear
Remember how far you've come while everyone else seems to stand in the same place

You are important!
You have a meaning!
And I will always stand by your side.
Through the nights and days,
through rain and sunshine
I'll always stand by your side.

8 december - tjoflöjt!

2011-12-08 @ 12:25:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Asså Hubbekatten har varit så jobbig inatt! Jamat och hoppat på dörren. Och släpper man in honom i sovrummet brjar han bara busa och gör annat sattyg, så störande katt ibland.

Nu ska jag käka frulle och sen följa med Johanna & Simon till stan en sväng höhö! Hörs ikväll när jag kommit hem till mami.


Det lilla odjuret som ser oerhört lömsk ut på denna bilden...

8 december

2011-12-08 @ 00:38:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


8 december - tre män som gör mig hel ♥

2011-12-08 @ 00:30:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

7 december - another kind of heartache

2011-12-07 @ 23:14:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Är det nåt jag tycker är riktigt jobbigt, så är det att vara ifrån min pojkvän en eller flera nätter i rad. Jag kan allvarligt sitta och må riktigt dåligt på kvällen samma dag som jag åkte ifrån honom. Separationsångest? Känns nästan som det. Och då är väl det troligen ett tecken på att vi umgås för mycket helt enkelt, så det är ju bara nyttigt att vara ifrån varandra egentligen vilket jag har förnuft att förstå. But still... Så jävla jobbigt.

Å andra sidan så kan jag ju vara riktigt trött på att bara vara hemma med Christopher, precis som man tycker det blir för mycket med andra personer ibland. Och eftersom vi bor ca 30 min tågresa från stan och alla våra vänner och familjer så kan ju vissa dagar kännas oändligt tråkiga och enformiga när man bara går hemma, men när jag åker bort en eller flera dagar så kan jag aldrig låta bli att tänka på hur mysigt vi kunde haft det om jag varit där just då. Och har jag väl börjat sakna, så finns det liksom inget stopp på det hela förrän jag fått prata av mig lite med honom och fått höra hans röst.

Jag tror mycket handlar om trygghet. De senaste åren har jag flyttat runt mycket mellan mina olika "familjer" - hos mamma, hos pappa, hos farmor... Christopher har helt enkelt blivit den fasta punkten, där jag alltid hamnat i slutänden. Och även om jag inte har alla mina saker där och åker till Kalmar ungefär en gång i veckan för att lämna/hämta kläder och hälsa på familj och vänner, så ser jag ändå Christophers lägenhet som mitt slutgiltiga hem.



Önskan just nu: Att få bädda ner sig under tomtetäcket och somna framför tv:n och höra mannen som sitter vid datorn ...

7 december - fryser!!!

2011-12-07 @ 17:38:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Så. Jävla. Kallt.

Helt seriöst, hur kunde det gå från mildväder till typ blixthalka och Nordpolen-kallt på bara nån dag?! Hinner ju inte med. Dags att rota fram halsduken på allvar nu.



7 december - det här med hårfärg

2011-12-07 @ 00:51:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har börjat vela massor om jag verkligen vill fortsätta vara brunhårig/brunrödhårig, jag saknar verkligen mitt svarta hår de dagar jag känner för att plocka fram "emofilten". Utan mitt svarta hår så känner jag mig lite som en dålig wannabee av mitt forna jag, och det känns ju kanske inte riktigt hundra haha. Men sen har jag ju alltid haft rött som en alternativ hårfärg i tankarna när jag har varit svarthårig, men aldrig gjort nåt åt det för det var så jobbigt när jag var det senast och det blir fisrött/rosa så snabbt. Extra jobbigt när man är kolsvart i skallen!

Så därför kom jag på nu ikväll, att nu kan jag ju faktiskt bleka till håret och få till en snygg röd färg ganska så snart eftersom jag har en ganska så omättat, rödbrun nyans just nu. Betydligt lättare att göra så nu än nån gång senare när man mättat på med massa svart igen. Så jag har nog fasen bestämt mig för att bli rejält rödhårig inför jul och nyår, åtminstone känns det så just nu men man vet ju aldrig, kan ju aldrig bestämma mig och ändrar mig lika fort igen haha! Men vi får se. Saknar ju dock det röda en hel del faktiskt, bara så jobbigt att hålla det rött på heltid. Men kan ju ha det ett tag ialla fall!


Denna röda hårfärgen - mums! Beundrar ju verkligen folk som orkar behålla sitt hår såhär rött...
Bild: weheartit

7 december - tumblrinspiration

2011-12-07 @ 00:27:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)











Kan ju även stolt tillägga att jag inte minns när jag rörde en cigg senast. Jag var inte ens sugen på en liten rök när jag var ute och partajade förra veckan!

Kände bara att jag ville poängtera det.

6 december - vad är det för fel på oldschool nu då?!

2011-12-07 @ 00:02:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Mannen: Älskling, jag vill spela wordf.. Wordfju..?

Jag: Wordfeud?

Mannen: Aa!

Jag: Du får väl skaffa iPhone da? *överlägset med huvudknyckning*

Mannen: Amen NÄÄ.

Jag: ELLER, så skaffar vi helt enkelt ett Alfapet?

Mannen: ALFAPET?! Vafan, tror du jag är stenåldersmänniska eller??

6 december - att sakna något

2011-12-06 @ 22:27:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Något som jag verkligen, verkligen saknar - det är de åren då vi hyrde stuga i Danmark varje sommar med brorsan och pappa och hans dåvarande särbo och hennes barn. Jag mådde så himla bra då. Kanske för att allt kändes så normalt?


Saker jag ofta minns tillbaka på och önskar man fick uppleva igen:

- Åka iväg till stranden på somrarna och käka skitgoda baguetter
- Den svarta nyårsduken med silvriga paljettstjärnor strödda över
- Myskvällarna då nedervåningen tilldelades en godisskål, och övervåningen en annan godisskål
- Somrarna i Danmark (som sagt)
- BUB:en
- Handla på ICA och dra med sig kundvagnen ända hem till dörren för man hade så många kassar, och sen bara gå tillbaka halvvägs med den.
- Hjärt-dörrknoppen på garderoben i hallen.

För att inte nämna de tre personerna som gjorde mig så mycket lyckligare mitt i allt kaos som på nåt sätt alltid snurrat kring mig...

6 december - fjuttsnö

2011-12-06 @ 21:26:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir så irriterad på att det inte kan sätta igång och DÖ-SNÖA riktigt brutalt så man får lite julfeeling innan december är helt över... Fast å andra sidan har jag inga riktiga vinterskor just nu ändå, så det kan väl vänta tills jag hunnit inhandla ett par. Men sen - då jävlar kan det få vräka ner!

På tal om vinterskor är jag lite tvekig till hur jag ska göra i år. Mina gamla från förra året var så slitna att jag glömde/lämnade dem på praktiken i våras, så just nu springer jag runt i sneakers alternativt mina overkneestövlar, men de behöver klackas om så jag vill inte ha dem mer just nu. Får väl köpa fula uggs när det ändå inte verkar komma nån snö, och sen fynda riktiga kängor på rean efter jul när snön troligtvis har anlänt, HAHA.



Såhär fjuttigt är det endast. Och snorhalt, dessutom.

6 december - snart dags att kirra nyårsblåsan

2011-12-06 @ 16:46:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Börjar ju bli lite dags nu. Har satt ihop ett litet kollage åt er läsare med de fyra klännigarna som jag velar lite mellan. Som ni ser så står det alltså mellan svart eller kornblått, mot fluffig liten bakelse eller kort, tajt fodral. Drömskorna är ju då såklart ett par Jeffrey Campbell Lita Studs, men tyvärr så är ju inte plånboken lika stor som min vilja så skorna och den svart/blåa drömmen från Nelly lär ju troligtvis inte klickas hem såvida jag inte köper en Triss och råkar vinna ett par tusenlappar.

Den svarta fluffiga saken ser ju sjukt tråkig ut på bild kan jag erkänna, men den är helt annorlunda i butik. Kan ju förklara för er som inte sett den i butik än, att den har ett snirkligt mönster sytt i lite blank, svart tråd över livet innan själva kjolen liksom, så det ger nästan ett litet silverskimrande mönster när ljuset faller rätt. Tycker den är rätt tjusig som nyårsblåsa, men jag tycker ju om att vara fancy men praktisk på samma gång och hatar verkligen att ha massa kläder hängande i garderoben som man bara använt ett fåtal gånger, vilket då kan skapa problem med den klänningen då jag inte riktigt kan se mig själv strutta runt i den på typ krogen en vanlig fredag i framtiden... Vilket man skulle kunna göra med de två nedersta. OCH JAA, jag vet att jag säger emot mig själv lite nu när jag slängt upp en typ likadan fluffig som är ännu mer uppseendeväckande, men den är så jävla fin så den hade jag liksom lätt kunnat köpa ändå och nöjt mig med att ha hängandes i garderoben om jag nu hade haft cashen till det.

Såå... Vilken tycker ni jag ska köra på? Min personliga åsikt står nog mellan den svarta fluffiga och det blå fodralet. (ELLER DEN FLUFFIGA BLÅ FAST JAG INTE HAR RÅD). Åsikter tack, hjälp mig nu!

5 december - baconkorv och nya grannar

2011-12-05 @ 21:39:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ställde mig förut och stekte baconlindade smala korvar, haha! Mannens påhitt men jag som fick genomföra det, blev faktiskt gott med lite pommes till. Hade ju hoppats på att mina pengar skulle ha kommit idag, men icke. Förhoppningsvis imon, och då är det exakt 14 dagar sen jag skickade in papperna till Försäkringskassan. Man har ju hört att de inte brukar vara snabba, men snälla... Ska det verkligen behöva ta så lång tid? Har pengarna inte kommit senast på fredag så ska jag ringa och jaga på dem nästa vecka.

Känns skönt att jag har tuffat till mig lite och faktiskt vågar säga ifrån till främmande människor om det är nåt som jag har problem med. Som för några veckor sen när grannen kastade ner Diva från deras balkong (hur sjuka i huvudet?!), jag blev vansinnig och stampade in dit och frågade vad fan han höll på med. Det visade sig ju då att deras katt tydligen inte vågar gå ut för den är rädd för vår, men då finns det ju faktiskt bättre metoder, hört talas om vatten? Dessutom så hade tanten där inne visst dött också så jag kom ju såklart mitt i en sörjemiddag, ehe hoppsan! Men vafan, det kunde ju inte jag veta. Och man får ju faktiskt inte bete sig hur som helst oavsett om ens mamma har dött eller inte. Beklagade ju dock sorgen som den artiga människan jag är, och han bad om ursäkt för sitt beteende så no hard feelings hoppas jag. Dock var ju tanten & gubben där inne direkt våra favvisgrannar eftersom det inte är första gången de stör sig på lilla Divan, men nu när tanten är död så verkar gubben ha flyttat därifrån för det har varit nersläckt nu i en vecka och deras katt har inte synts till. Så då lär vi ju säkert få nya grannar! Jag och mannen hoppas på en ensam, ung man eller kvinna som jobbar mycket och som inte är så lättstörd som övriga i huset verkar vara. Men det handlar väl mycket om "skillnaden" mellan unga och gamla - är man ung kan man inget, man tas inte på allvar och då är det tydligen okej som äldre att agera förälder åt en även att man råkar ha varit myndig i snart två år och gör exakt samma saker som pensionärerna på dagarna. Men vad vet jag - det kanske inte räknas att vara vuxen förrän man fött barn och gift sig?

5 december - "hade du varit min dotter hade jag varit så stolt över dig Amanda", som en polisman sa till mig en gång. Och det kändes genast lite bättre.

2011-12-05 @ 14:37:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)





5 december - saker som gör mig förbannad

2011-12-05 @ 14:28:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag är så sjukt upprörd över en speciell sak, och jag hade så gärna velat skriva om det såhär i bloggen, men när det samtidigt inte handlar om mig bara utan även om andras privatliv osv så vill jag respektera deras integritet och inte hänga ut dem såhär. Jag vet att de flesta jag känner läser min blogg, och då även inräknat familj och övrig släkt, och börjar jag skriva om det här jävla ämnet som gör mig så upprörd så kommer ju alla flippa över hur jag kan helt "hjärtlöst" skriva så om nära personer i mitt liv på nätet.

Men samtidigt så blir jag arg av att tänka på det med. Detta ämnet är något som är lite halvt tabu egentligen, det är sånt man ska gömma längst in i hjärtevrån och inte prata med någon om, det är sånt man ska gråta ut om i sin ensamhet istället när man sitter i duschen som ett litet barn och låter tårarna försvinna ner i avloppet tillsammans med schampolöddret. Jag blir så arg när jag tänker på det, eftersom jag vet att detta inte är nåt ovanligt - det är saker som händer här och nu överallt i hela världen, bakom stängda dörrar. Och jag vet att tusentals barn känner exakt det jag känt, känner exakt det jag känner, och bara önskar att få veta att de inte är ensamma. Kan det inte vara värt att offra sitt "privatliv", exponera den där dumma, jävla svarta klumpen som gömmer sig i bröstet och bara släppa ut allt, om det bara kan hjälpa någon annan att må liiite bättre?

Varför måste allt vara hemligt? Varför kan man inte bara se sakerna för vad det är och se det som en del av livet? Det finns inget i hela världen som någonsin kommer kunna försköna historien, eller få det att försvinna hur mycket man än ignorerar det som hänt. Och det kommer alltid ligga kvar och gnaga i en avlägsen del av hjärtat, oavsett om man låter bli att prata om det.

Så varför kan man inte ta det för vad det är, och samtidigt hjälpa andra på vägen?

4 december - längtar efter nåt som sätter mig ur fokus, om så bara för en sekund

2011-12-04 @ 19:03:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Hade faktiskt grymt kul med Linda och Malin i onsdags! Tog en massa fula bilder när vi förkrökade och skrattade för glatta livet, slutade med att jag fick en sån jävla fyllehicka på bara 2 drinkar och som visade sig vara omöjlig att bli av med... Den återkom hela tre gånger under kvällens gång, så lite av mitt partyhumör förstördes tyvärr av det då jag både hade svårt att andas och prata även mellan mina hickattacker, men jag ska inte säga att jag hade tråkigt för det!


Såhär kul hade vi! (påminn mig förövrigt om att jag behöver klippa mig snart, OCH färga håret!!)

Nu planerar jag för fulla muggar inför nyår istället med Sofie! Blev så lycklig när jag fick veta att hon inte ska åka bort, så nu känns det lite roligare och lite mer värt att kosta på sig en ny klännig för i år! Hittade en sån dröm på Gina Tricot som jag först var tveksam till, men Linda och Johanna övertygade mig om att jag borde unna mig själv den eftersom jag levt som en annan fattig bonndräng de senaste månaderna. Så får bli nästa inköp när mina jobbarpengar dyker in, och nu är jag så jäkla nervös att den ska vara slut....

Nyårsplanerna är dock lite luddiga än så länge, men det blir troligen trerätters hemma hos Sofie, lagom partajande och sen fyrverkerier inne i Kalmar vid tolvslaget, och efter det är det öppet för andra planer!


RSS 2.0