30 juni - fast i facebookspel-träsket...

2011-06-30 @ 17:17:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Någon gång under Farmville yran, när folk började skippa skolarbeten och vuxna smög sig in på Facebook gång på gång på jobbet för att checka till sina morötter osv, så lovade jag mig själv att jag aldrig skulle bli en sån tönt. En såndär facebook-tönt som mitt under samtal var tvungen att "bara kolla farmen".

- Men HELLOOO?! tänkte jag, vafan är detta? Rymmer grisarna annars eller? Kunde verkligen inte förstå hur man kunde fastna i ett sånt meningslöst spel.

Well... För några kvällar sen satt jag och mannen vid varsin dator, när han började gnälla om att han ville spela nåt nytt Facebook-spel. När han senare började tjata på mig om att jag bara skulle gå in och bli hans granne i Cityville, så tänkte jag att det kunde jag väl göra (tänkte ju liksom inte spela). Och nu sitter jag alltså här, stör mig på att min energi är slut så att jag inte kan få pengarna som mina affärer drar in, och att jag inte har pengar nog till att bygga större hyreshus.

Fööööck.


29 juni (fast egentligen den 30e) - gameday

2011-06-30 @ 01:29:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har suttit hela dagen inomhus hos snubbiälsk <3, trots strålande solsken och tydligen ganska varmt. Älskar hur man kan sitta bredvid varandra vid varsin dator och spela en hel dag och båda är okej med det, haha! Ville bara berätta egentligen om hur AWESOME mitt hus på Sims blev nu inatt! Igår skickade jag min tonårssim (Theo Caliente) till univesitetet, ikväll blev han färdig och flyttade hem till mammsen igen. Dock har han numera flickvän, som jag givetvis även vill få in i huset också, och eftersom huset då var för litet fick det bli nybygge. Åhåhåhåå älskar att bygga hus i Sims, blev så nöjd! :D
(upptäckte nu att bilderna fick skitdålig kvalité, antar att det är pga kamerainställningarna i spelet men orkar inte gå in igen och ändra och ta nya bilder - ni ser ju ändå hur det ser ut haha!)


FIIINT?!

Fast jag såg nu att resten av bilderna var bajsdåliga, så lovar att uppdatera en annan dag om hur mitt fina hus ser ut haha! Brb / spela tills jag somnar av utmattning!

29 juni - what I love about you

2011-06-29 @ 00:51:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Hittade en skojig lista hos Killercolours, trevligt tidsfördriv såhär på kvällskvisten.


Vilken bloggare skulle du vilja byta frisyr med?
- Gabriella! Långt, lockigt och snygg röd färg. Är det någons hår jag är avis på så är det nog hennes :(

Vems blogginlägg läser du allra först?
- Itsmellslikeemo aka Ellia, lätt. Hon ligger dessutom först bland blogg-bokmärkena så förutom den anledningen så är det även för att hennes blogg är en av mina favoriter.

Vem har snyggast stil?
- The Juicy Details, en av mina inspirationskällor rent stilmässigt måste jag nog säga. Rockigt men vuxet. Och det är nog tack vare denna bloggen som jag hittade tillbaka lite till rosa, haha!



En favoritbloggare som bor i ett annat land än du?

- Eftersom jag inte läser något annat än svenska bloggar så får det väl bli den enda jag kan komma på - Audrey Kitching. Läser den inte så ofta egentligen och hon uppdaterar lite dåligt, men ibland faller det mig in.

Vem verkar ha ett bra självförtroende?
- Kenza, ibland önskar jag att jag var henne hahahaha!

Om du skulle bli bästis med någon bloggare, vem skulle det vara?
- Detta är en ganska svår fråga egentligen. Men jag tänker svara HanaPee här, för hon verkar vara en sån jäkla skön tjej och jag tror vi skulle ha rätt kul ihop. Älskar verkligen hur hon bjuder på sig själv i bloggen!



Vem har det sötaste bloggnamnet?
- Becca Babycake!

Vem har båda fötterna på jorden?
- Egoina tycker jag verkar vara en sådan tjej.

Vem skulle du vilja shoppa med?
- Min kära vän Frida, en tur på fredag maybe? :*



Vem har du föjt sedan dag ett?
- Ingen tror jag, eller så tröttnade jag. Men säger White Trash of the Day bara för att jag tycker den bloggen borde nämnas!

Vem kan du relatera till, är mest lik dig?
- Känner på nåt sätt även här att Ellia borde nämnas, hon beskriver saker så jäkla klockrent och det känns som att vi är ganska lika (eller så är det bara rent önsketänkande från min sida för att jag tycker hon är en heftig tjej xD)



Vem har det finaste leendet?

- Rothbart, som för övrigt inte bara har ett fint leende utan är väldigt vacker i sig!

Vem skulle du vilja ha som syskon?
- Killen som har the Complete Truth, för då hade jag haft nån som lärt mig fotografera bättre.

Vem lär du dig alltid någonting av?
- Måste svara två bloggare här. Först Killercolours, eftersom hon lägger upp bra tutorials och tips om smink, har lärt mig massa genom den bloggen! Sen har vi Fröken Nål som är en gudinna på att fixa naglar!

Vem bloggar mest kreativt?
- Samma som ovan, sjukt kreativa bloggare båda två!

Jag taggar dessa: Alla, så feel free att kopiera och dela med er av era favoriter!


27 juni - "kolla älskling, jag har också en jumpsuit nu! Jag jumpar!"

2011-06-27 @ 22:21:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Älskar iPhone-kvalitén <3

Har glömt att uppdatera er om att jag faktiskt numera bor i en mörkblå jumpsuit. Och tydligen mannen också... Fast en svart/röd sovsäck.

27 juni - nobody likes the records that I play

2011-06-27 @ 12:48:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Hallojken! Ursäkta min lilla ofrivilliga "bloggpaus", men det har varit full rulle med Blomstermåla-häng, midsommarfirande och bakisdagar så tiden har helt enkelt inte funnits. Sorry för det! Känns som att jag nu ska skriva av mig om vad jag gjorde på midsommar, så för att göra en längre historia lite kortare så kan jag börja med att säga att det var trevligt! Inte superduperkul, men helt okej trevligt! Absolut inget fel på den midsommaren, inte. Jag och älskling åkte upp till Köpingsvik på Öland med bl.a Linn, Malin och Pär där Sofie's föräldrar hade husvagn + tält. Men det är nog sista året jag var där på en midsommar faktiskt, känns som att jag har växt ifrån det där lite. Kanske är roligt om man är singel, men ser man det med andra ögon så är det faktiskt bara småtjejer, fjortisar och brudar yngre än -93, samt femtontusenmiljarder desperata killar som hoppas på ett ligg bakom ett tält. Bokstavligen. Så ne, nästa år får det bli på traditionellt sätt med gott käk, jordgubbar och lite dricka. (helst med mannen då men han älskar ju enorma folkmängder och att träffa nya människor så vi får väl se om jag lyckas)


Vacker bild på två salongsberusade från midsommar på toaletten på Klinta camping.

Idag ska jag till stan för att träffa min pingla på the almighty Corner. Vet man att jag ska till stan, så är det där ni hittar mig allra oftast - pommestallrikarna med vitlökssås är lätt Kalmars bästa både smak- och prismässigt, och... Aa det är därför Corner är så bra, HAHAHAH. XD

21 juni - Amanda goes jättebebis

2011-06-21 @ 01:35:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har nu bestämt mig för att om jag får studiebidraget för juni nu också (vilket jag i och för sig inte tror, då det i min värld vore mest logiskt att när man tagit studenten så får man inga fler pengar från CSN, fast vad vet jag, de kanske tycker om att vara generösa?), så ska jag köpa mig en jumpsuit/onepiece/sparkdräkt för vuxna som tycker om att gosa till det, från Gina. Velat ha en skitlänge, och eftersom jag fick pengar i studentpresent från min kusin så vore det ju faktiskt kul om man kunde lägga dem på en rolig sak som verkligen består än att de går upp i rök på annat. Men det är bara om jag får studiebidraget den 30e, i annat fall måste jag nog tyvärr spara mina pengar till nödfall längre fram och till Emmabodafestivalen. Arbetslöshetens baksida - man får vända på varenda krona!

Så därför väntar jag nu spänt på att den sista dagen i månaden ska infalla! Wihoo! Frågan är vilken färg man ska välja då? Gaaaaad. I-landsproblem. Kommer typ bo i den, sova i den, gå till affären och köpa choklad i den, åka till snubbi i den, låta snubbi bo i den MED mig, osvosv....


Kan se mig själv med nöje lufsa omkring i denna. Föreslog idén för snubbi om att han kunde flytta in i min jättesparkdräkt, och han verkade på. Påminde mig även om när han och jag delade på mina mjukisbyxor när vi sov på stranden på Böda förra sommaren med ett gäng kompisar, fan vad roligt det var men kallt som fan! Och inget täcke hade vi typ, så jag och mannen fick för oss att vi skulle krypa in båda i mina mjukisar för att hålla värmen hahaha! Gick ju sådär, minns att hela min röv var utanför och att jag frös om den.. Hade behövt större byxor!


21 juni - just so in love

2011-06-21 @ 00:31:45
7. Lite bättre
Kommentarer (0)
Vill skriva nåt långt, vackert och romantiskt om hur fin min pojkvän är. Hur han och ingen annan kan få mitt hjärta att fladdra till bara sådär helt utan anledning, och ändå gå mig så fullständigt på nerverna ibland att jag har lust att high fiva honom med en stol rakt i fejjan. Hur han har kraften att göra mig fullständigt knäsvag av tre små enkla ord som vem som helst kan säga, och samtidigt kunna bryta ner mig så enkelt genom att säga något helt annat. Facineras av hur man kan avguda en annan människa så. Tror bara de som upplevt äkta kärlek förstår vad jag menar..

Vill bara säga att du är mitt allt hjärtat. Det finaste jag har, du är en underbar människa och du är min framtid! Älskar dig snubbidoo <3


Men älskling, du får gärna panta oftare så det inte blir ett likadant berg som det var senast... Kunde ju inte öppna skåpet bredvid sophinken ens, haha!

19 juni - storstädning

2011-06-19 @ 15:09:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Började med att jag tog intiativet till att byta sanden i kattens äckliga låda eftersom Christopher uppenbarligen har utvecklat nåt slags supersinne som gör att han inte känner när det luktar illa. Har nog i två dagar nu väntat på att han ska byta sanden men icke. Och när det började osa ut till datorn till och med så fick det vara nog.

Så när jag gjort det tyckte jag att golvet såg smutsigt ut, så tänkte våttorka det. Men eftersom det var kattsand var jag tvungen att dammsuga först. Och när jag våttorkat golvet störde jag mig på dammet på handfatet, så började torka det också. Och efter det tyckte jag att jag lika gärna kunde skura toaletten också. Slutade med en hel jävla storstädning av toaletten på grund av kattlådan.

Känner mig välförtjänt av lite Sims 2 nu.


19 juni - en parantes

2011-06-19 @ 02:20:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Något som stör mig nåt otroligt ibland är hur människor kan höja andra människors klädval för dagen till skyarna, och så har de på sig svarta vanliga jeans, en vit tischa och skinnpaj samt kängor. Kanske solglasögon. Det behöver inte vara fantasifullt, men snälla - gå ut på stan och jag lovar att du hittar minst en med exakt likadan utstyrsel. Vi kan ju ta Kate Moss som exampel. Fattar inte hur hon kan framställas som en modegud, det är ju från oss random människor på gatan hon och alla modeskapare plockar stilar och gör en egen grej av det. Men det verkar inte folk förstå. "Detta är min önskeoutfit, ååh vad jag vill ha detta men måste spara pengar nu om jag ska ha råd att köpa denna t-shirten från Topshop" - klassiskt citat du kan hitta i vilken modeblogg som helst, då rycker det lite i irritationsmuskeln. Och bifogat i samma inlägg finns en bild på en bohemchic-brud som står i en onormal ställning med skitdyra märkeskläder du lika gärna kan skaffa från butikerna i stan och ge en extra touch hemma med saxen/nål och tråd/nitar/whatever. Jävla latmaskar (eller måste allt vara så speciellt?).

Sen är ju Kate Moss givetvis one of a kind och jag tror nog hon kan se snygg ut oavsett om hon går klädd i burka, regnrock eller Calvin Klein.


19 juni - lever livet

2011-06-19 @ 01:21:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
En god köttbit tillsammans med potatisgratäng och bearnaisesås stod på matsedeln i Blomstermåla här idag. Jag börjar fan bli riktigt bra på att laga mat nu om jag får säga det själv! Dock är hemgjorda potatisklyftor nästan godare till bearnaisesås, men det åt vi igår. Det bästa efter studenten nu är att det blir massa mat över så man kan göra värsta lyxmaten utan att behöva lägga ut en halv fömögenhet. Blev till exempel skitmycket kött över som skulle grillats, och ikväll har jag även kalasat på mango och vattenmelon som jag tog med mig från farmor. MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.

För övrigt känns mitt liv bara så jävla great just nu! Känns verkligen som en lättnad att veta att jag inte behöver gå tillbaka till skolan mer, även att jag inte har jobb. Kommer ju säkert tröttna efter sommaren på att bara gå hemma, men just nu är det vad jag verkligen behöver för att repa mig, sista tiden har verkligen varit kämpig på många olika sätt.

Menmen, ikväll njuter jag! Har en fin man och god mat. Fick för övrigt även reda på tidigare idag att Emmabodafestivalen inte erbjuder husvagnscampig i år! WHAAAT?!?!??! Fatta hur kämpigt allt blev plötsligt! Här har man varit bortskämd och van vid att man ska bo i husvagn där alla saker kommer vara torra, säkra och hyfsat varma oavsett väderlek och tid på dygnet - och nu ska man sova i tält?! I fyra fucking nätter! Kommer ju avlida fan. Hahahaha! Näämen det blir säkert jättebra, jag tycker tält är mysigt men att veta att det finns 9p248u4874 miljoner andra människor bara centimeter ifrån ens tältduk som knullar, super, spyr, äter och utför sina behov känns lite.. Uä. Känns som en bra idé att investera i ett par fina stövlar nu. Men det ska nog gå bra! Bara man har med sig silvertejp, så löser sig allt.

17 juni - arbetslös

2011-06-17 @ 14:04:57
STUDENT 2011
Kommentarer (0)
Fantastisk dag igår.
Även att studentlunchen i skolan var lite fattig, och hela dagen gick ut på att vänta ivrigt så själva utspringet, så var det något av det härligaste jag någonsin gjort. Vår klass var andra som skulle springa ut, jag och Johanna stod först och var alltså först upp på scen när Song 2 med Blur drog igång i högtalarna. Fyfan. Känns som att den låten numera är soundtracket till mitt liv framöver. Wooohooo!

Och alla människor som mötte oss utanför sen! Människor man inte ens trodde skulle vara där stod helt plötsligt framför mig med en blomma, jag höll på att avlida av värmeslag under mössan för det var så stekande varmt - varmaste vädret på hela veckan. Flaket var det bästa av allt, men det kanske jag inte behöver berätta ens? Väl hemma fick jag alla presenter jag önskat mig, dags att boka tatueringstid till hösten! Släktingar jag inte träffat på länge var där, maten var skitgod rent ut sagt och allt var bara så. Jävla Bra.

Vi hade en härlig förfest hemma hos Linda dit Christopher även hängde med. Sen skulle vi till Vallen, men jag hade ju såklart glömt legget (fjärde gängen nu tror jag?), så jag och mannen åkte hem vid 23:07-bussen. Inte för att det gjorde så mycket egentligen, jag hade haft en sån jävla toppendag ändå och festa kan man ju faktiskt göra fler gånger. Jag var sådär lagom mysigt full när vi kom hem och somnade gott bredvid mannen efter lite fyllekäk.

Idag mår jag som en Gud. Ångesten syns inte till, så ska sticka iväg till Blomstermåla om en timme ungefär och bara njuta av mitt liv. På måndag bär det av till arbetsförmedlingen!


Elene, Johanna och jag på utspringet. Ren lycka!
Foto: Mikael Einarsson

15 juni - förberedelser

2011-06-15 @ 23:32:37
STUDENT 2011
Kommentarer (0)
Kan nog bara sammanfatta denna dagen med ett "herregud".

11:07 tog jag tåget till Kalmar från min kärlek i Blomstermåla, och sen dess har det varit full fart hela dagen. Det bästa av allt är att vår fantastiska klass inte engagerar sig ett skit och bara tror att andra ska fixa sakerna och att de själva bara kan åka med på en räkmacka. Hoppas verkligen de fattar efter studenten att det är barnfasoner, nu är vi åtminstone så pass vuxna att man måste inse att vill man ha något, får man se till så man får det för ingen kommer göra sakerna åt en.

För det första detta med flaket. Vi har haft massa info om tider, vad alla behöver ha med sig osv för att skriva på lakanen, detta skulle ske kl 13:00 idag. Det dök upp sammanlagt 6 personer med mig själv inräknat, av 21 st i klassen. Bra där, BF08B, bra där. Härligt också när man träffat på diverse människor i skolan men som sen gått hem "för de har så mycket att förbereda inför imorgon". Som att inte alla har det eller? Sen skulle en del på student, några försov sig och missade bussen, vissa dök inte upp alls och aa... Dåligt engagemang alltså. Dessutom så fick vi två lakan mindre eftersom de som hade dem inte dök upp, vilket resulterade i två lakan och ingen färg mer än 3 spritpennor + flaskfärg som en snäll lärare uppe i bildsalen lånade oss. Guld värt ♥

Efter detta droppade hälften av eftersom de skulle på student osv, så det slutade med att jag, Emma och Elin själva tog bussen till Ljungbyholm där ingen någonsin varit i hela sitt liv för att pynta flaket. Vi hade inget björkris heller, men vi hittade asp åtminstone som vi drog av och tog med oss. Tog hela jävla dagen, var hemma vid sju och nu ikväll har jag tillsammans med farmor skrivit kort, fixat blommor tills imorgon samt lagt champagnefrukosten på kylning och duschat. Känner att det får bli tidigt ikväll så jag pallar upp imorgon för behöver måla naglarna osv.


Elin och jag med en hysteriskt spretig frisyr idag i Ljungbyholm

14 juni - anonyma idiotjävlar

2011-06-14 @ 09:15:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Amene, aa. Känns ju gutt att bli tagen för en komplett idiot. Seriöst, vad fan tror du om mig? Är det nån som vet nåt om min pojkvän så är det nog fanimej jag hörredu. Att du dessutom tror du är anonym är ju bara skrattretande eftersom ditt ip-nummer loggas och jag med hjälp av det kan ta reda på vad du heter och vart du bor. Löjligt säger jag bara.

Och igår gick mitt favoritdiadem sönder. Fuuuuuck. Ska nog krypa ner här bredvid min varma, gosiga man som ligger under täcket och sussar sött. Gud vad jag älskar dig.

10 juni - a lot going on

2011-06-10 @ 23:25:39
STUDENT 2011
Kommentarer (1)
Tja!

Tänkte börja med att säga att jag har fullt upp just nu. Skolan är så jävla slapp så det finns inte, men ändå lyckas jag fylla mina dagar tillräckligt för att inte ha tid, ork eller lust att blogga. Känner dock att jag måste göra det nu såhär nära inpå studenten och allting, vill ju kunnas minnas det på ett annat sätt än man kommer ihåg i huvudet.

Igår var jag på Frida's student i Växjö. Fan vad man känner peppen. Fan vad man känner skräcken. Det är helt sjukt att det bara är knappt sex dagar kvar för mig nu! Hängde på Frida en fin studentbukett med blandade blommor, hon strålade med sin skylt och man börjar kunna föreställa sig hur det kommer vara. Då blev jag rädd.

Idag var jag på John Bauer-gymnasiets student. Christopher, Bettan och alla andra härliga människor i Sagoprinsen hade ett litet halvglatt utskuttande på Larmtorget i Kalmar under en regntung himmel, men peppen lyckades infinna sig någonstans på vägen mot flaket och min man skrek högst av alla (yes, vi hittade tillbaka till varandra förra helgen så allt är frid och fröjd igen! Låt oss bara säga att det var en nyttig del i vårt förhållande att se det ur ett annat perspektiv, och nu håller vi i varandra hårdare än någonsin men ändå inte så man kvävs!). Hängde på honom en fin, röd ros och lite pussar senare vinkade vi av dem vid flaket. Då var jag inte rädd, nej då kände jag bara glädje, iver och längtan efter att äntligen få uppleva allt det där själv.


Fina Frida igår, på sitt flak


Jens och Christopher med Sofie idag innan killarna gick till flaket

Jag vet att jag kommer vara arbetslös om en vecka, jag vet att jag numera inte har någon fast rutin i mitt liv och jag vet att jag nästan aldrig mer kommer träffa människor man ser varje dag i skolan. Jag vet att mina betyg kunde varit bättre men så är det väl alltid, jag vet att jag borde kämpat mer och jag vet att ingenting kommer vara serverat framför mig längre utan jag kommer få kämpa för det jag vill ha. Men jag vet också att jag har gjort så gott jag kunnat utan att gå under, jag är stolt över mig själv att jag faktiskt orkade hela vägen hit och inte gav upp förra året som jag var så jävla nära på att göra. Jag tänker ta en dag i taget, njuta av tiden nu innan mitt nya liv börjar och verkligen minnas allting. För jag ser det inte som något som tar slut, utan det är nu det börjar...



EDIT:
Har lagt till en ny kategori nu, "STUDENT 2011" där jag samlar allting kring studenten just nu!

4 juni - I'm alive

2011-06-04 @ 12:29:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Ja. Jo. Jag lever alltså. Vet bara inte vad man ska skriva nu, för det känns liksom som ett helt nytt avsnitt i bloggen liksom... Men jag överlever..

Har sjukt fint väder! (och gud vad det kändes klyschigt att börja prata om vädret mitt i allvarliga saker..) Varmt så satan. Ska sola idag tänkte jag, och sen ladda upp inför kvällen då det blir partaj i Nybro. Hade tänkt ta med mig Sofie också, men hon skulle till Liseberg idag så det gick ju inte... Men jag tror jag klarar mig, haha!


RSS 2.0