30 november - utgång!

2011-11-30 @ 21:32:03
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Sitter med bästa Lindis och smygsuper lite innan krogen ikväll tillsammans med Malin! Tänker inte skriva mer ikväll för då blir det nog pinsamt.. Ha en bra kväll bebisar :*


30 november - dilemma

2011-11-30 @ 04:51:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

30 november - dagens lektion

2011-11-30 @ 02:41:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Svara när jag ringer eller messar, annars ring tillbaka DIRRMODE när man ser att nån försökt nå en (alt släng iväg ett snabbt sms om att man är upptagen om man vet att det kommer dröja)

Hatar att man försöker nå någon och ingen svarar, och sen vaknar man flera gånger under en natt och behöver tvångskolla telefonen för att kolla klockan + se om personen hört av sig. Sen ser man ändå att personen är både online och aktiv just nu på facebook! Sånt kan reta mig till vansinne.

Det var dagens lektion i "Lära känna Amanda 'emofilten' Flygt".


29 november - önskelista för julen 2011

2011-11-29 @ 22:21:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Jag behöver helt enkelt mer minne. Både till mig själv och för min dator då, men i detta sammanhanget så syftade jag ju på datorn. Känns som att jag inte behöver förklara detta vidare...





Blir så uttråkad av mina underkläder vissa dagar. Jag behöver nytt! Speciellt bh'ar.



Asså jag älskar
verkligen bilspel på datorn, riktigt roligt! Men de senaste Need for Speed-spelen har varit med massa jävla poliser och det förstör verkligen allt, jag blir så stressad av att veta att jag måste fly från polisen så jag tycker det är mycket roligare när man bara kan koncentrera sig på att vinna tävlingar och PENGAAAR! Och det nya spelet verkar ju skitkul. Så det har jag önskat mig av fadern!





Även här
känns en förklaring ganska onödig. Vem vill inte ha liksom?! :D





Tror fan det är enklast att bara ge mig ett presentkort. Litar inte riktigt på att nån annan kan hitta rätt nyans. Lär säkert sluta med att jag sitter där på julafton med ett ljusrosa stift..





Fast det kommer jag inte få ändå.
Inte en bulldogg heller, men kan ju ändå vara värt att sätta på listan!




29 november - håll i hatten, detta kan vara det snyggaste ni sett

2011-11-29 @ 20:57:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)





Sitter här och tramsar i min fejk-onepiece och farmors raggsocker. ASKALLT här hos famå! Hatar när man precis kryper ner i sängen och det är så jävla kallt att det känns som att alla kroppsdelar ska stelna till och trilla av. Speciellt tuttarna. Därför är jag rejält påpälsad med massa kläder, strumpor, täcke och överkast när jag går och lägger mig, så man slipper känna så. Annat när man ska sova hos mannen, varmt och gosigt - ja tack!

Så nu sitter jag här och lyssnar på gammal musik som jag har på datorn. Är det nåt som verkligen är kul, så är det att bara spela upp ALL musik man har samtidigt på typ iTunes, och sen shuffla hela skiten. Man hittar så mycket roligt! Massor av låtar som man förknippar med något avsnitt ur sitt liv och så minns man tillbaka på vad man gjorde, vilka man pratade med, om man var glad eller ledsen, hurdan stil man hade... Asum! Mycket roligare än ny musik tycker jag. Tycker inte om ny musik.

Taggar för övrigt till lite inför imon, då det vaknas utgång! Linda ska ha sin debututgång sen hon blev gravid osv, så vi är ett litet gäng som ska ut och ränna lite imon. Ska faktiskt bli jättekul, även att jag som jag brukar ska hålla alkoholhalten på måttlig nivå så är det ändå härligt att fixa upp sig lite och komma ut och träffa folk. Brukar ju alltid stöta på gamla kära klasskamrater och andra känningar liksom, haha så litet är Kalmar!

29 november - nu tack!

2011-11-29 @ 15:30:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Jag behöver en engelsk bulldogg. På riktigt!


28 november - no more miss Dörrmatta

2011-11-28 @ 23:50:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Har ikväll insett att jag måste börja stå upp mer för mig själv, för den jag är och mina åsikter, annars kommer alltfler börja trampa på mig. Jag är ingen jävla dörrmatta och har heller aldrig varit någon, men rädslan kan göra mycket med människor och man accepterar saker man aldrig skulle gjort annars. Det är dags att jag blir tuffare och slutar vara rädd, jag har rätt att bli bemött med respekt och jag förtjänar att bli behandlad som vilken annan människa som helst. Bara för att jag råkar vara snäll betyder inte det att man kan bete sig hur som helst mot mig, sluta ta mig och mina handlingar för givet innan jag tröttnar.

Tänker inte dansa efter någon annans pipa längre, jag är min egen herre och det är dags att fatta det nu.

Take it or leave it.


28 november - längtar efter mitt lypsyl

2011-11-28 @ 21:30:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Mina läppar är så jävla torra, och svider som fan. Mitt lypsyl ligger hemma hos farmor i min andra jacka. #hata


28 november - hur får man tillbaka sig själv igen?

2011-11-28 @ 14:01:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har kommit till en punkt just nu, då jag på nåt sätt känner mig berövad på allt som symboliserar mig. Jag vet inte hur det gick till, när det skedde eller varför.. Det känns bara som att alla pusselbitar som är jag har blivit bortplockade eller undansopade bit för bit, och nu står jag helt plötsligt här naken och som en annan människa. Eller påklädd, fast med någons annans pusselbitar på sig, beroende på hur man ser det. Förstår ni?


Vart tog jag vägen?


På tal om nåt annat vill jag ha en hund! Har i hela mitt liv velat ha en hund. Blev lovad en av mina föräldrar när jag var liten, men att vi bara skulle vänta tills brorsan fyllde 3 år. Sen när han fyllde 3, så blev jag lovad en när han fyllde 5-6 (för han var fortfarande för liten ansåg de). Sen skilde sig mina päron, och det där med hund rann ut i sanden. Pappa & hans ex var även på väg att skaffa hund när jag var runt 14, men de gjorde slut också. Sen har pappa varit på väg så många gånger att skaffa hund, men det har aldrig blivit av ändå. Så nu längtar jag tills jag börjar tjäna pengar och kan skaffa mig en hund. Christopher vill ha en dobermann eller en ridgeback, medan jag vill ha en mindre hund fast ändå lite rejäl. Jag har ju snöat in riktigt hårt på engelsk bulldogg, men det säger ju mannen tvärnej till. Jag har även mops som förslag, för det har jag velat ha sen jag var riktigt liten. Menmen, vi får väl se hur det blir med det. Önskar bara det blir av nån gång.

27 november - sugen på salt och sött och surt

2011-11-27 @ 15:35:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Godis alltså. Skulle aldrig kunna leva utan det. Just nu skriker tarmen lite extra efter just lakrits och sura godisar. Inte choklad konstigt nog, men det har jag ju redan ätit idag så kan ju bero på det.

Inte-göra-ett-skit-dag, idag. Sån jävla storm som härjar utanför också, känns riktigt ruttet och så verkar det ju inte bli nån snö till jul heller. I och för sig är det ju en månad kvar tills dess, men man ska ju inte hoppas på för mycket. Gröna jular brukar det ju vara. Ringde också till min arbetsgivare och frågade om igår, då butiken stängde en timme tidigare än vad det stod på mitt schema. Hörde om hur det blev med lön och så. Men jag skulle registrera mig på 7 timmar som jag var schemalagd, så jag är nöjd med det. Just nu försöker jag även få mannen att bestämma sig för vad vi ska ha till middag idag - han är sugen på nån gryta med ris och det är ju kanske inte så jäkla lätt att komma på...

26 november - dagens jobb avklarat

2011-11-26 @ 20:12:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Får ursäkta att det är lite glest med blogginlägg här just nu, men jag har varit borta om dagarna och inte orkat öppna datorn när jag väl kommit hem på kvällen. Men imon vågar jag nog nästan lova att det blir lite uppdateringar!

Idag har jag ialla fall jobbat, det var kul! Och supertrevlig personal på NetOnNet, ska lämna in mitt CV där så man kanske kunde få ett extrajobb, vore faktiskt jättekul. Lyckades även sälja fyra borstar idag, haha score eller nåt! Fick ju även sluta en timme tidigare än väntat pga att butiken helt enkelt stängde då. Sen upptäckte jag att det inte gick några tåg ikväll, så fick GÅ hem till pappa (en promenad på 50 min) och käka lite. Vill heeeem, är så jobbigt att komma hem vid tio.. Menmen, vad gör man?


24 november - vad gör man?

2011-11-24 @ 13:27:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Ibland önskar jag att jag var nån annan.


24 november - ja herregud..

2011-11-23 @ 16:44:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Skulle gärna berättat att jag mådde som en Gud imorse när jag vaknade, men då skulle jag tyvärr ljuga.. HAHA. Vi vaknade upp idag och undrade vad fan som hände igår kväll, hahaha! Aja så kan det gå ibland, när Sofie går loss i barskåpet.

Idag har jag kalla fall träffat Linda och hennes lilla son Linus! Herregud så söt unge. Nästan så jag ville ta med honom under armen hem, haha. Hon fick en liten present av mig ialla fall till Linus - grå body med hängsle-tryck, och svarta mysiga velourbyxor hihi! Och sen har vi kollat på Sex and the City-filmen och frossat i ostbågar, min mage står åt femton håll nu.. Sitter just nu på tåget hem också, längtar hem till finisen och ska pussa riktigt mycket på honom ikväll!


23 november - lite på lyset

2011-11-23 @ 00:30:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tänkte bara uppdatera lite och berätta att jag lever. Är just nu hos Sofie och är lite lagon salongsberusad (på gränsen till lite mer), vi tänkte att vi skulle öva upp min tolerans inför nyår eller nåt (?) och nu två drinkar och tre shotar senare så är jag lite lagom på lyset. Men känns skönt att sitta hemma hos Sofie ialla fall, hellre det är krogen faktiskt. Nu ska jag återgå till min vän och fnissande!

(obs - detta skrevs under mycket stor koncentration för att undvika pinsam fyllestavning)

22 november - dagens schema

2011-11-22 @ 08:56:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

22 november - mornin' sunshines!

2011-11-22 @ 08:31:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Är det nåt jag verkligen hatar, så är det att drömma om Christopher. Nu fattar ni säkert ingenting och ba "Amen det är väl trevligt att drömma om sin pojkvän!" men då säger jag NEJ, för i mina drömmar är min pojkvän alltid en bad guy! Jätteelak! Antingen så är han käftig och jättedum, eller så gör han elaka saker, eller så är han otrogen, och Gud vet allt vad mitt huvud snurrar till det ibland. Och så vaknar man upp med ett ryck och inser att det bara var en dröm, men så ligger man ändå och tänker jättelänge på hur elak han var i drömmen och så inser man att man på riktigt är lite arg på honom ändå, fast han inget har gjort. Tror aldrig jag har drömt en snäll dröm om honom, haha!

Bilder jag hittade igår när jag var hos min kusin Hanna!
Första bilden är då jag nyss fyllt 18 och släkten på pappas sida samlades hos farmor och firade mig. Älskar hur söt lilla mannen är med presentsnöre på huvudet. Jag ser bara skeptisk ut. Som om man luktat på en fis och undrar vems det var. Sen diggar jag att vi lyckats matcha varandra i svarta och lila kläder, samt svart hår. (kan ju inte sluta dregla över det faktum att C var svarthårig, han är fin nu med men jag har ju en liten kärlek till svart hår)


Andra bilden är från när Hanna slutade högstadiet och vi var där med en liten blomma osv. Här är mannen plötsligt blond (observera att detta var 4 månader efter bilden ovan) och använder skjortan som jag älskar men som han tydligen inte känner lika starkt för efter den gången av nån anledning. Och jag har enorma meloner. Och ett konstigt leende. Dessutom.

21 november - pepparkaksdeg...

2011-11-21 @ 13:34:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Fyfasen asså. Så sugen jag blev!


21 november - storstädning och en traumatisk fläktupplevelse

2011-11-21 @ 11:40:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Får väl ursäkta "offigheten".
Har haft fullt upp i helgen! Efter kalajset i fredags så körde pappa hem mig till Blomstermåla eftersom jag hade detta enorma paket med inredningsprylar som mami så snällt betalade! Tack snälla! <3 Och utöver det hade jag även en hög gardiner, juldukar och en dammsugare så det kändes som att flytta haha. Somnade på dirren när jag kommit hem vid 22:00 på mannens arm.

På lördagen sen var det storstädning av lägenheten som gällde! Fick till och med mannen att lyfta på sin lilla rumpa så han dammsög sin dator och dammade borta i sin hörna medan jag gjorde "grovjobbet" så att säga (dvs allt annat). Behövdes ju verkligen kan jag säga - har man inte haft en dammsugare på en månad så märks det rätt snart på både mängden dammråttor men framförallt storleken på dem. Herregud, de under sängen var stora som katter nästan hahaha! Men det värsta var nog fan köksfläkten. Det är en sån sak man glömmer när man städar, eller tänker att så noga behöver det inte vara denna gången.... Och den där fläkten var det äckligaste jag varit med om. Inte nog med hur den såg ut på utsidan, när jag lossade den och såg en hel hög med döda insekter inuti så blev det liksom bara för mycket, hahahaha jag trodde hjärtat skulle stanna! Men fan så fint den gick sen när den blev diskad.

Och igår då så tvättade jag hela förmiddagen. Känner mig mycket produktiv. Kunde inte låta bli att smygstarta med julpyntet heller, HAHA. Så ja, röda julduken är redan uppe i fönstret. Jag gillar't!



18 november - just nu:

2011-11-18 @ 16:59:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Pic: weheartit

Rammstein livedvd och julmust, i väntan på kalasgäster. Ska fira pappas och brorsans födelsedagar ikväll, så om ungefär en halvtimme är kusinen med family och farmor på ingång! Potatisgratäng med en go köttbit, sallad med fetaost (JAAAAAAAAAAAA!!!) och tårta på det känns ju inte helt dumt, ähähähä.

18 november - karma

2011-11-18 @ 12:29:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

18 november - dunderklumpen

2011-11-18 @ 11:01:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Ja, det är alltså min klo. Med ett bastant tag om dunderklumpen. Och mitt ansikte censurerade jag för det var väldigt sammabitet... Inte för att någon hade kunnat klandra mig när man står med sex kilo på en arm (klo), men bara så ni vet LIKSOM.

18 november - ny design!

2011-11-18 @ 08:35:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Suttit uppe sen inatt och bara pysslat med bloggdesign, haha! Gud vad man glömmer bort när man inte håller på med det så ofta längre, vet att jag var ganska skillad för nåt år sen men nu har jag ju glömt det mesta... Men tack vare Designadinblogg.se så går det ju skitenkelt, stort tips att besöka den sidan om man inte är pro.


18 november - primavera

2011-11-18 @ 04:11:35
4. Musik
Kommentarer (0)
Är det nåt jag verkligen kan lyssna på i timmar så är det pianoplink. Föreställer mig själv på min ålders höst på verandan till mitt mysiga hus med utsikt över naturen...

Ludovico Einaudi - Primavera


18 november - skulle ta en powernap men somnade för kvällen

2011-11-18 @ 02:49:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Så var det med den kvällen... Var dödstrött efter maten vid kl 17, och mamma skulle lägga sig och vila en timme för sen skulle vi baka bullar hon och jag. Så tänkte gå och lägga mig jag med. Och så var jag sådär övertrött att jag liksom inte ens kunde resa mig ur sängen för man är så sömnig, och så vaknade jag strax innan ett och så har mami fått baka bullar helt själv... Haha stackars! Så sitter uppe lite nu och kollar Grey's Anatomy innan jag somnar om igen.



På tal om serier så måste jag fixa nån ny serie med många säsonger att kolla på när jag har tråkigt. Är på sista säsongen av Grey's nu, är bara nåt avsnitt kvar innan jag kan följa det på tv'n istället. Så ge gärna tips på lite dramatiska serier (gärna såna man blir lite "OMAJGAD vad kommer hända nu?!?!?!") som jag kan börja titta på. Har redan skrivit upp Gossip Girl och Top Model så brainstorma och lämna en liten kommentar på braa serier! Ja just det ja, the Walking Dead följer jag också så den behöver ni inte tipsa om :)

Haha kom på nu att Top Model kanske inte är nåt man blir lite omg-ig av, men jag vill se det ändå! XD

17 november - Diva

2011-11-17 @ 15:25:55
5. Bilder
Kommentarer (0)




Knubbis har hon blivit med vinterpälsen.

17 november - second thought about my work

2011-11-17 @ 13:31:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Första tanken: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Andra tanken: Amen vafan... Bara för att jag ska sälja eltandborstar så kommer ju alla kolla på MINA tänder, vilket känns sådär då de är både snea och icke-vita. Hahahaha!

17 november - svar på tal

2011-11-17 @ 13:22:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Fast är det verkligen så sjukt? Numera är det nog inte så jävla ovanligt faktisk. Och sen har jag varit grymt skoltrött från typ åttan och genom hela gymnasiet i stort sett, jag hatade skolan och när sommarloven väl kom så var jag helt enkelt för slut för att ens orka bry mig om sommarjobb. Visst, nu i gymnasiet så hade jag ändå tanken uppe om att söka sommarjobb men jag fick liksom aldrig tummen ur. Och sen har min mamma alltid varit så snäll och ställt upp och gett mig pengar motsvarande mitt studiebidrag under alla sommarmånaderna, samt hjälpt till om det var nåt extra jag behövde ibland. Klart man önskade ibland när man gick i skolan att man kanske haft extra pengar eller typ under sommaren, men jag klarade mig liksom.

Nu såhär i efterhand så kan det ibland kännas lite surt att man inte har nåt att skiva i CV't mer än utbildning osv, det blir ju automatiskt svårare att skaffa sig ett jobb om man inte har nån erfarenhet. Men samtidigt kan jag inte säga att jag ångrar att jag satt hemma alla mina somrar, för jag hade det tufft med skolan och andra personliga saker för några år sen och hade jag jobbat hela somrarna DESSUTOM så hade jag blivit ännu mer utmattad rent psykiskt. Kanske låter som en lätt ursäkt, men när det handlar om psykiskt mående så tror jag nog att man bara förstår om man själv varit i en liknande situation. Eller att man lättast förstår då. Ser jag tillbaka på det ur mitt perspektiv så tycker jag inte det är så konstigt om jag aldrig har jobbat tidigare. Men jag förstår också om andra utomstående kan tycka det är "sjukt". Fast å andra sidan tog jag ju studenten för bara 5 månader sen, och det är ju inte så jättelång tid heller. Tar ju ibland längre tid för vissa att skaffa jobb, vet de som det dröjt uppåt 1-2 år efter att de slutat skolan innan de får jobb.

Haha, vilken lång text det blev nu!

17 november - på väg till jobbcoachen

2011-11-17 @ 08:15:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Frågan är ju varför tåget alltid är försenat när jag ska någonstans. Förra veckan gjorde det inte så mycket för jag hann ändå, men idag kommer jag komma ca 15 min sent till mötet... Störande som fan då jag idag dessutom ska öva arbetsintervju med honom, asså vi ska låtsas att jag kommer dit och söker jobb och det är ju skitbra att bli sen då. Skittåg.

Så hoppade på en direktbuss som kom nu istället, tar i princip lika lång tid och känns bättre att vara på väg än att sitta ute och frysa och vänta på tåget.

Så ja. Min morgon börjar ju toppen!


16 november - JOBB!!!

2011-11-16 @ 12:21:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Alltså vad säger man? ÖVERLYCKLIG! Dock är det ju bara under en dag, ska sälja eltandborstar haha! Men så jävla kul, åååh jag är så glad - äntligen kan jag skriva i mitt CV att jag faktiskt har gjort någonting yrkesrelaterat! Man måste ju börja nånstans om man ska nå toppen en vacker dag, haha.

16 november - jag & Divakissen

2011-11-16 @ 10:04:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Härligt att katten ser helt galen ut när man för en gångs skull tar fram kameran, hahaha!

15 november - cravings

2011-11-15 @ 16:09:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Gick igenom bildmappar på datorn, och hittade då gamla bilder från när jag & Sofie var på Corner någon gång i våras och käkade pommestallrik. Blev så sugen att jag var tvungen att messa henne dirr och berätta om mina cravings, samt föreslå en dejt när jag fått pengar.




15 november - vad mina föräldrar borde döpt mig till istället och hur svårt det egentligen är att vara arbetslös

2011-11-15 @ 13:02:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Hade de bara vetat för snart 20 år sen att deras dotter skulle vara ett sånt sockermonster, så hade de og döpt mig till Amanda Chokladen Flygt istället för Josefin som mellannamn.


Hatar att ha dåligt med pengar, det betyder att jag inte kan ägna mig åt att äta (som har blivit lite av en hobby). Men däremot så känner jag mig inte så frustrerat sugen på typ choklad, kladdkaka och sura godisar som man kanske kan tro - nu har jag varit utan allt sånt ett tag och har man väl kommit över den där tröskeln så slutar man efter ett tag att tänka på socker 24/7. Nu känner jag mig mer uppgiven över att det ekar så tomt i både kylskåp och skafferi på allt annat också. Och så blir jag sådär gaaalet sugen på en riktigt god, hemmagjord sallad med tonfisk, fetaost och spenat. Så jävla gott. Och att kunna göra en ljuvlig potatisgratäng med biffar. Men nu finns det inget sånt hemma, och tillgångarna är inte mycket att hurra över heller.


HAHAAA, såna otroligt klockrena kladdkakor - lätt att jag ska göra såna till jul! Hittade bilden på Tumblr.

På torsdag ska jag ialla fall till jobbcoachen, sen sova hos mamma och på fredagen ska vi fira pappsen som fyllde år förra veckan och brorsan som fyller år på söndag. Vet att jag har fått papperna från Försökringskassan nu också vilka jag ska fylla i när jag kommit till pappa, så inom 2 veckor kommer jag börja få mina pengar som troligen kommer landa runt 3000 i månaden. INTE ILLA PINKAT. Nä men asså det ska bli så jävla skönt. Har aldrig haft så mycket pengar innan, hahaha! Har ju aldrig jobbat och mitt studiebidrag låg ju bara på 1050 kr. Kommer känna mig så sjukt rik! Och det känns så skönt att man kan snudda vid bättre tider nu - min heminredning från Ellos som mamma betalade har kommit nu, och om två veckor ska jag börja julpynta för fullt. Vi kommer också få en bäddsoffa + soffbord av Christopher's moster, vilket kommer bli jättekul! Och är så härligt att veta att jag kommer kunna köpa julklappar till min familj, speciellt eftersom de hjälpt mig så mycket ekonomiskt. SKÖNT är ordet!

15 november - HEJ

2011-11-15 @ 07:39:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade vid två nu inatt och kunde inte somna om. Kan ju bero på att jag gick och la mig vid sju igår kväll. Menmen, det är okej - mannen vaknade typ samtidigt konstigt nog, och jag är hellre vaken tidigt och kan gå och lägga mig tidigt än sitta uppe hela nätterna och sova på dagen.

Sen ville jag nästan slita mitt hår nyss. Anledning: jag vill för en gångs skull ut och powerwalka/jogga/springa och bara RÖRA PÅ FLÄSKET, tänkte att "fan så skönt, nu är jag uppe i gryningen och det är den bästa tiden enligt mig", är på gränsen till att resa mig ur sängen och klä på mig träningskläder och sen ba NEEEJ. Jag har inga skor att powerwalka/jogga/springa i !! Alltså jag blev så irriterad, när man för en gångs skull faktiskt är motiverad.. Och vad har jag för skor då? JO. Mina jävla overknee-stövlar med låg klack, som dessutom har det där klack-ljudet när man går. Det kan man ju inte ha om man ska ut och springa? Tänk er dem till mjukisbyxor. Med byxorna över. Tjena lågstadietiden då man hade byxorna över gummistövlarna typ. Och man kan ju inte ta på sig nåt annat som skorna passar till, kommer ju se ut som att man bara har väldigt bråttom nånstans. "Ja, hej...hej. Här springer jag, i mina vardagskläder. Klickklackklickklack"

Baaaaalle. Får väl gå ut och promenera istället eller nåt, ser väl inte lika dumt ut...


14 november - "lägg den i en burk då!"

2011-11-14 @ 11:11:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Christopher sitter och spelar.

Jag: Kan jag få en puss?
*mannen sträcker ut tungan och slickar min pussmun*
Jag: Amen usch, inte så! Kan jag få en riktig puss?
*mannen pussar men blåser ut samtidigt vilket gör att han blåser rakt i munnen på mig*
Jag: EN RIKTIG, sa jag, inte sådär!
Mannen: Men vad ska du ha en puss till? *superkoncentrerad*
Jag: Jag kanske vill spara den? (a)
Mannen: Lägg den i en burk då!


14 november - uppe med tuppen!

2011-11-14 @ 10:38:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kan knappt beskriva hur SKÖNT det faktiskt känns att vara vaken när det är ljust ute, haha! Har kommit till en såndär punkt nu att jag håller på att vända tillbaka dygnet igen tack vare att jag sover fler timmar än jag är vaken - igår gick jag och la mig vid 11:30 på förmiddagen (jag vet, crazy..) och så bestämde jag mig för att vakna helt runt midnatt efter att ha somnat om flera gånger efter kl 21:00 typ. Så nu har jag räknat ut att om jag håller mig vaken hela dagen idag så kan jag gå och lägga mig tidigt ikväll istället och kommer därmed vakna tidigt imorgon bitti, och är det nåt jag verkligen tycker om så är det att vakna tidigt av mig själv. Så nu är det alltså dags att skapa sig rutiner igen vilket kan vara på tiden. Ska ju upp till jobbcoachen på torsdag morgon, och orkar inte riktigt göra som jag gjorde senast då jag inte kunde sova på hela natten och därmed dygnade plus lite till, och sen sov 14 timmar när jag väl somnade...

Idag ska jag duscha och sen gå ut på en promenad faktiskt, behöver komma ut och röra lite på mig. Sen fundera ut vad vi ska ha för middag idag, men det blir väl inte så svårt eftersom vårt kylskåp ekar ganska tomt... Blir liksom lite så när man inte har några pengar. Olika sorters pasta och köttbullar eller hamburgare är vad vi varierar oss med just nu, hahaaa vad livet är vackert ibland..! Och så hatar jag att det bara går matprogram på tvn för då blir man så jävla hungrig. Skit. Menmen...


..låter bilden tala för sig själv...

13 november - om min egna skeva kroppsuppfattning

2011-11-13 @ 08:50:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Ibland blir jag så trött på att många människor inte verkar inse att man faktiskt kan må dåligt över hur man ser ut även om man kanske är helt normal i andras ögon. Enda sen jag var liten har min mamma alltid överöst mig med komplimanger om hur söt och fin jag är (som de flesta mammor gör med sina barn såklart), ingen har någonsin sagt något om mina onyttiga matvanor, jag har aldrig haft svårt för att passa in i grupper och heller aldrig haft några problem med att skaffa nya vänner eller träffa killar.

Därför undrar jag vart fan det gick fel någonstans? Varför tar jag inte åt mig när nån ger mig en komplimang? Istället bara låter jag det passera och lägger istället fokus på mina svagheter och negativa saker som folk säger om mig - jag vrider dessutom oftast om allting som sägs och tolkar minsta skitsak som nåt negativt mot mig. Och varför får jag alltid så dåligt samvete så fort jag stoppar nåt i munnen? Och så sitter jag och känner mig som en klump på kvällen.



Jag vet ju att jag är helt normal egentligen. Jag är en vanlig, söt och normalviktig tjej. Därför tycker jag det är så konstigt att jag tycker totala motsatsen. Och det värsta är att man liksom inte kan ta upp det här problemet med någon egentligen, folk verkar liksom inte förstå att man kan se normal ut men att ens huvud säger nåt annat. Att det inte handlar om att söka uppmärksamhet eller att man har ett bekräftelsebehov som behöver mättas. Att man faktiskt menar allvar.

Och ännu mer förundrad blir jag när både mamma och farmor på samma dag kommenterar att de tycker jag blivit smal, när jag känner helt tvärtom. "Det är bara för jag har svart på mig nu." "Har du sett mig utan kläder eller..." Kanske om de sa det hundra gånger, då kanske... Kanske att jag skulle tro dem då.

12 november - sagohesten

2011-11-12 @ 08:19:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Min sagohest på Sims 3. Tänkte bara visa er denna söta lilla skapelse. Hade ju helst velat göra en enhörning, men eftersom det inte finns några horn att tillgå så fick jag klara mig utan. Notera att den har stjärnor på röva och turkosfärgade toppar i manen, HAHA. Åh jag vill ha en sån :')

12 november - CHACHAA

2011-11-12 @ 07:09:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag är en hemsk bloggare just nu, jag vet. Och det beror helt enkelt på att jag inte har nåt att berätta i princip, asså alla mina dagar ser likadana ut och det finns faktiskt inte så mycket roligt att skriva om.. Antar att jag är skyldig er alla en såndär jättegöttig vaniljbulle. Skriv upp det!

Har precis kollat klart på ett avsnitt av Walking Dead, och ska nog fortsätta med lite Grey's Anatomy innan jag kryper ner i sängen. JA JAG HAR INTE GÅTT OCH LAGT MIG ÄN. Fan jag hatar att vara uppe såhär och ha sånhär skruvad dygnsrytm, men det blir ju så till slut när man inte gör nåt.. Ska ta kameran nu ialla fall och gå ut på balkongen och ta kort på dimman, älskar att det är så dimmigt varje morgon. Har alltid velat ta kort på dimma tidigt på morgonen, men jag har aldrig varit så pass pigg att jag orkat gå upp... Men nu jävlar!

4 november - torrhumor.se

2011-11-04 @ 17:20:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

3 november - trött i sinnet

2011-11-03 @ 21:27:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kom hem till mannen igår strax efter 22, och eftersom jag inte har nån nyckel så kom jag inte in genom porten. Jag förmodade att han låg och sov, och han vaknade inte av telefonen. Så fick trampa runt på gräsmattan utanför och kasta sten på balkongfönstret för att han skulle vakna vilket han till slut faktiskt gjorde. Sen när han väl öppnat porten och jag kom in, visade det sig att han hade ställt in mat i ugnen och råkat somna ifrån den, så hela jävla lägenheten osade bränt. Så typiskt när han monterade ner brandvarnaren för bara nån dag sen för att den är så känslig och går igång nästan varje gång man lagar mat.. Tänk om jag hade ångrat mig i sista stund och inte hade åkt hit? Han hade ju aldrig vaknat då, och då hade det ju mest troligt börjat brinna och Gud vet vad som kunde hänt då... Så fick slänga ut plåten med potatisklyftor och hamburgare på balkongen och öppna och vädra, fyfasen vad det stank. Behöver jag ens nämna hur maten såg ut?


Den sovande kocken <3

Igår stängde de dessutom av vattnet under natten för de håller på och gräver ute på gatan. Och det hade ju Christopher såklart missat även att lappen satt på porten, så det var ju lite lagom kul när man upptäckte att man helt plötsligt inte hade nåt vatten alls mellan kl 23-06... Kunde varken borsta tänderna, tvätta av sminket eller gå på toaletten innan jag somnade, hemskt var det! Dock vaknade jag till vid 05, och då sa mannen att vattnet var tillbaka igen så då var jag snabb som fan på att springa på toaletten haha! Ikväll ska de också stänga av det, men nu är jag dock FÖRBEREDD, har två flaskor vatten i kylen och en i badrummet till att fylla på toaletten med ifall det kniper.

Det var min natt/dag det. Har det varit lika dramatiskt för er?

2 november - så. jävla. trött.

2011-11-02 @ 21:14:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Ååhhh jag är så jävla sömnig! Hatar att åka tåg på kvällen, för det första är det så mörkt ute så man ser inget utanför fönstret och då börjar jag må illa. Och är det dessutom lite varmt och det gungar samt trött dag på det, då somnar man garanterat. Och det vill inte jag, för då måste jag sätta larm så jag inte sover förbi min station! Får sätta tändstickor som håller upp ögonen, som Pluto.


2 november - ganska exakt beskrivning av min dag

2011-11-02 @ 18:11:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)




Nu ska jag gå och göra chokladpudding och kolla på Grey's Anatomy och förhoppningsvis lipa lite så jag slipper göra det sen hos mannen. Lett da filings loose så man har 'att gjort SÅ ATT SÄGA. Feelings då. Inte kalsonger. (Även om jag kanske gör ett halvhjärtat försök, HÄHÄÄ)

2 november - dagens bästa

2011-11-02 @ 18:04:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Brorsan: Varför har du köpt en fågelholk...?
Pappa: Det är ingen fågelholk, det är ett knivställ!

HAHAHAHAHAHA. Dog rätt hårt när brorsan berättade detta. Höll på att kissa ner mig!





Och orsaken till att det då först låg i diskstället var att pappa precis hade diskat av det...

2 november - arg.

2011-11-02 @ 15:52:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Skitskitskit. Vill bara lägga mig ner & gråta över mitt eländiga liv. Ska dock vänta tills pappa åkt till jobbet.

2 november - godmorgon valnötter

2011-11-02 @ 12:49:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade för en stund sen när mamma kom in med munnen full av stroganoff och ba "Det ör lonch no", haha. Håller på med projekt: Övertalning, första stadiet. Hon börjar bli trött på att jag börjar prata om skor varje gång vi startar ett samtal nu, hahaha så får väl ligga lågt ett tag ..

Får väl bli lite frulle nu innan jag drar mig in mot stan till pappa. Känner mig som en riktig lodis - upptäckte igår att någon använt min tandborste (HOSTstyvpappaHOST) också eftersom det finns två likadana, sooo jag fick gurgla med tandkrämsvatten igår. Fresh! Orkade inte sminka av mig heller så har mascara och eyeliner i hela ögonen. Härligt liv. Får se ifall jag träffar Johanna idag med, om hon orkar vilket jag hoppas hon gör! Annars ska jag bara ta det lugnt idag och ikväll, pappa jobbar nämligen natt så är ensam med brorsan. Vilket i princip är som att vara ensam hemma då han stänger in sig i sin bunker till rum med datorn bland gamla snusdosor, äckliga använda prillor, godis- och chipspåsar, colaflaskor och vattenpipestank i hela rummet...


Gunnar. Som jag & Johanna träffade i somras när vi satt på bryggan i gästhamnen.

1 november - in das såfa

2011-11-01 @ 22:41:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter här i soffan med nån dålig SVT-film på i bakgrunden och tandborstgurgel från badrummet, mor & Mats börjar visst plocka ihop sig och ska gå och sova och jag har lite svårt att bestämma mig för om jag ska spela lite Sims, eller om jag ska glo på Grey's Anatomy.

Fille vet ialla fall vad han vill göra resten av kvällen...
(Nej jag är inte naken, har bara väldigt ljusa leggings)



Fille är förövigt lika stor som en mindre schnauzer nu. Blir lika förvånad varje gång när jag kommer hit för det känns som att han slutar aldrig att växa. Ser ut som att han har ätit upp en annan katt. Eller en fotboll.

1 november - MORRRR

2011-11-01 @ 22:20:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fick Nelly-skorna idag OCH DET SÖG. För det var fel färg?! Hade beställt brun mocka, och det stod det på kartongen också, men tror ni inte det ligger ett par tantbruna i fejkskinn i lådan istället?! DÖÖÖÖÖ. Men sen testade jag dem, och de var för små också. Så då kändes det lite bättre. Men blev ledsen över att de var så höga... Jag menar, så höga såg de ju inte ut på bilden? Fan asså. Hade aldrig kunnat ha dem till vardags nån gång ibland ändå, så då blev jag lite depp igen. Hade blivit retur i vilket fal, alltså. Så nu ikväll har jag gått runt och gnällt på att jag vill ha ett par Jeffrey Campbell's istället. Mamma tycker de är gräsliga och förstår inte hur jag inte kan se att de är jättefula. Hon är dum!

Ja ja. Får väl börja spara så jag kan köpa ett par JC's innan de hinner bli omoderna. Hade ju varit min vanliga otur liksom.


1 november - mot mor i dalen!

2011-11-01 @ 14:01:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Sitter nu på bussen på väg hem till mami. Första gången jag åker med buss nr 18, den går inte så ofta men ska fan försöka pricka in den fler gånger för Gud så skönt att åka med denna! Nästan inget folk som kliver på, och det går ju mycket snabbare då. Och dessutom slipper jag få halvt panik av alla människor som ska åka med bussarna vid denna tiden då folk slutar osv..


31 oktober - döda dagar

2011-11-01 @ 00:23:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag behöver ta tag i mitt liv. Ska ialla fall åka bort i två dagar imorn, ska bli skönt på ett sätt att kunna göra annat än bara sitta hemma men kommer ju sakna mannen såklart... Menmen. Ska först hem till lilla farmor och hämta nya kläder, FATTAR INTE hur jag glömde ta med nederdelsombyte?! Alltså kjol och strumpbyxor då. Brukar alltid ha med mig ett extra ombyte, men nähe det glömde jag tydligen. Tur att jag bara varit hemma så jag kunnat ha Christopher's mjukisbyxor istället för de där jävla tunna, slappa strumpbyxorna. Usch så skönt det ska bli att slippa dem!

På eftermiddan blir det hem till mamma och spendera natten där, sen förhoppningsvis träffa Johanna på onsdag om hon kan. Sen sover jag hos pappa och utnyttjar deras snabba internet lite HÄHÄÄ och sen på torsdag ska jag träffa Frida och Mariam innan jag åker tillbaka till Blomstermåla på kvällen. Förhoppningsvis kommer mina skor imon med! Längtar som en gnu. Ska planera mina kläder helt därefter tror jag, haha. Känns dock lite surt att jag såg på facebook att Henrykole.se får in Lita Spikes, Lita Black och Lita Everest Black imon med, fan att jag inte har några pengar... Menmen, har ju mina bruna älsklingar att bo i så länge. Nästan lite tur att jag valde bruna ändå - då vet jag ju att jag kan köpa ett par svarta Jeffrey Campbell's sen och verkligen älska dem!


Önskar att man kunde uppfinna ett nagellack som aldrig gick bort mer än om man inte använde ett speciellt medel, hatar att måla naglarna för det är ju så trååååkigt, men hatar även att ha omålade naglar för jag tycker mina fingrar ser så nakna ut då haha!

Måste försöka sova tidigt ikväll även om jag sovit ganska mycket idag till och från. Mannen väckte mig redan vid tio, sen satte han på en film som jag försökte somna om till men jag vaknade flera gånger pga att han hade så jävla högt ljud. Sen stängde jag av den för jag märkte att han hade somnat. Det var vid tolv. Sen gick jag upp vid ett och käkade frukost, och sen gick jag och la mig igen vid typ tre och vaknade inte förrän klockan sex. Så blir väl lagom om jag går och kissar nu efter detta inlägget (hållt mig jättelänge nu) och sen kollar på Alla Helgons Blodiga Natt på tvn och sen försöker somna.

(En parantes: VARFÖR GÅR DET INGA HALLOWEEN-FILMER I ÅR?! Alltså, det brukar ju vara värsta maratonet på TV3, TV6 och ibland på kanal 5, varför är det inte så i år?? Fattar ingenting. EN film har jag hittat, och det är den jag ska se nu. Inga ungjävlar har plingat på idag heller... Sverige går utför när det gäller Halloween, får väl åka till USA i fortsättningen.)

RSS 2.0