30 april - valborg åde

2012-04-30 @ 16:57:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Förstår inte vad det är med blogg.se idag? Kan varken se min blogg eller ladda upp bilder. Skitballe!

Aja. Helgen har ialla fall spenderats i Smedby hos Christophers family, igår åkte vi dock hem och käkade god middag innan mitt alarm ringde 06:00 idag och det var dags för en ny praktikvecka... Vilket inte började så bra egentligen. Mannen kramades så mycket imorse att jag nästan missade tåget, fick springa som en idiot och blev helt svettig (kul), väl på tåget kom jag på att jag inte hade några pengar på busskortet, och eftersom de inte tar kontanter längre på tågen efter ett rån för några veckor sen, så blev tågvärden skitsur när hon inte kunde ta betalt av mig. Väl på praktiken har det däremot varit lugnt idag då det är klämdag och det inte är så många som jobbar som kommer och lunchar, skar däremot upp fingertoppen på brödkniven så har hela dagen gått runt med omplåstrat finger som en handikappad haha.

Slutade runt tre, skulle mött en brud och köpa ett örhänge men hon hade nog glömt det för hon har inte hört av sig... Men har käkat lite nu ialla fall och ska snart dra iväg till Frida och ha lite valborgsfirande med lite folk och min man! Vad gör ni denna valborg? :)

27 april - bra avslut på denna praktikveckan!

2012-04-27 @ 17:13:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Veckans bästa dag var lätt idag faktiskt! Var på gott humör, det var lagom med folk, jag kände mig lagom sysselsatt hela dagen och folket är hjälpsamma och ställer upp och visar mig när jag frågar. Sen var det skiiitgod "dagens" idag, kolgrillad kycklingklubba med rotfrukter, timjansky och tzatsiki. SÅ. JÄVLA. GOTT. Bestämde mig tidigare i veckan för att jag skulle käka dagens idag, men efter att jag sett hur mycket folk det varit både onsdag och torsdag och att de dessutom sålt slut helt på dagens då, så förväntade jag mig ju inte att det skulle räcka till mig idag... Men det gjorde det! Så festade till och med till 'att med en burkcola idag till det. Kändes gött efter att ha ätit sallader med citronvatten varje dag tidigare i veckan, haha!

Så ja, sammafattningsvis kan man väl säga att denna veckan varit väldigt upp och ner - började bra, ville avlida i mitten, men en awesome avslutning! Så jag känner mig nöjd. Ska vila ut riktigt ordentligt denna helgen tillsammans med mannen och inte göra något alls - sova massor, äta gott och sen ladda inför nästa vecka. Det är därför som det blir lite dåligt med uppdateringar nu med när jag har praktik, är för trött för att blogga när jag kommer hem och på helgen vill jag bara umgås med mannen haha. Men ska väl försöka slänga upp nåt inlägg lite oftare än det varit de senaste två veckorna nu!


För långa ögonfransar, I haz 'em.
Hopplöst när mascaran inte hunnit torka och de blir krökta längst ut, baaah! #ilandsproblemz


26 april - hänsyn

2012-04-26 @ 19:48:40
4. Musik
Kommentarer (0)





"Han vet att han gör fel
Han vet att du oftast har rätt
Du räknar aldrig poäng
Bryr dig inte om vem som vinner
Han vet att han gör fel, att du står bakom
Och tar emot honom när han faller
Bara en av tusen detaljer
Som gör att han älskar dig
Som gör att man älskar dig
Som gör att jag älskar dig
Som gör att vi älskar dig

Dom kommer alltid i tid
Men jag har aldrig sett dig skynda
Det slår mig när jag ser dig gå iväg
Så rak i ryggen, så mjuk i hållningen
Det är som en förtrollning
Som gör att man älskar dig
Som gör att man älskar dig
Som gör att jag älskar dig
Som gör att vi älskar dig

Jag gör dig så illa ibland
Jag ser spår av dina tårar
Du ältar ingenting och har alltid haft så lätt för att förlåta
Bara en av tusen små gåtor
Som gör att han älskar dig
Som gör att man älskar dig
Som gör att jag älskar dig
Som gör att vi älskar dig"



23 april - dag 1 på praktiken avklarad!

2012-04-23 @ 18:29:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade med fetaste måndagsångesten idag, försökte verkligen omvända mina tankar till positivt istället då jag hört att det tydligen hjälper men inte ens det funkade. Gick upp, duschade, lagade matlåda, pussade på mannen arton gånger när han sov innan jag slutligen slet mig därifrån och lufsade deppat till tåget - hade ju hellre spenderat min morgon i sängen hos gosiga snubbidoo...

MEN! Det vände kan jag berätta. Klev in på Kallskänken ganska så exakt kl 08:00, och dagen har bestått av att stå i kassan och koncentrera sig på att inte slå in fel pris på sallader och baguetter, att komma ihåg att fråga "Äta här?", "Vill du ha ljust eller mörkt bröd?" och "Vill du ha någon extra dressing till salladen?", samt se till så kunderna får rätt växel tillbaka. Blev rejält stressigt runt lunch då kön ringlade ända bort till dörren och jag kände hur hjärtat fladdrade lite extra, men fasen asså - det är ju såhär jag vill ha det! Att man har något att göra, få träffa mäniskor och ha kuuul. Riktigt kul har jag haft det! Ska bara träna lite mer på huvudräkning framöver så jag snabbt kan räkna ut växeln, är ju pinsamt dålig på matte. Fick knappt godkänt i Matte A liksom, och den kursen hade jag första året i gymnasiet, dvs 3 år sedan nu haha... AHWELL, det ska nog gå bra dethär! Kassan var inte så svår heller, bara man lär sig att se skillnad på vilka salladerna är så man vet vilket pris de har, så kommer det flyta på.



Måste bara skaffa mig bättre skor... Hopplöst att gå runt i platta Converse på såna där hårda golv, hade rejält ont i ryggen nu i eftermiddags och då har jag bara varit där en dag. Måste jaga rätt på ett par fula foppatofflor tror jag, HAHA!

 


22 april - VOINE VOINE

2012-04-22 @ 21:45:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ojoj. Här var det dåligt med uppdatering! Men kan faktiskt berätta att jag har varit sjuuukt upptagen med allt möjligt. I veckorna är jag ju på Folkuniversitetet, och därför sover jag mest i stan hos pappa för att det blir billigast än att åka buss osv. Och så har jag inte haft datorn med mig heller, så därför det har ekat tyst som i en fängelsehåla här på bloggen!



Men vi kan ju ta en kort liten resumé av veckan som gått?

  • Söndags. Mannen kom hem - FINALLYYYYY ♥ Gos så in i bombens!

  • Måndags. Åkte till Folkis, sov hos fadern.

  • Tisdags. Samma som ovan.

  • Onsdags. Åkte till farmor för tänkte träffa C som var där ute hos sin moster, men då det var lite oklart om han kunde ses eller ej, så blev det utgång med Malin, Bettan, Anna och Amanda istället! Senare slöt även Zachy, Sötterman och Rasmus upp, och vi hann avverka både KM, Krögers, Bistro och O'learys innan jag cyklade hem till papput mitt i natta'.

  • Torsdags. Ledig från Folkis, vaknade tidigt och åkte ut till mannen i Smedby och spenderade hela regniga dagen i bäddsoffan med honom, sov 2 timmar, han fick en heftig mohawk-inspirerad klippning, lite käk på Max och sen tillbaka hem dit och sova.
    (observera att detta var andra tillfället vi träffades efter att han kommit hem från Stockholm, kärt återseende!)



  • Fredags. Myskväll med mannen i Blomstermåla.

  • Lördag. Chill-dag, plockade ner påskpynt och åkte sen till Kalmar för att möta upp Frida vid tåget för hon kom hem från Kanada efter 7 månader! Ohlord, I've missed that girl. Blir dejt på tisdag!

  • Söndag, idag. Inte gjort ett skit, mer än ätit ätit och ätit. Känner mig som en julgris nu haha!

 

Blir en tidig kväll ikväll, imorgon börjar min första praktikdag på Kallskänken och jag känner mig taggad även att man på något sätt kommer sakna Folkuniversitetet nu, haha! Näämen detta kommer bli kalas.


15 april - behöver lite sysselsättning

2012-04-15 @ 12:40:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Alltså herregud vilken tråkig helg det har varit. Helt sinnessjukt. Ruttnar bort i tristessbunkern som faktiskt är mitt hem, men som känns mer som ett fängelse när man är ensam och fattig. "Men varför bor du inte hos din farmor eller din pappa då?", JOO för katten måste ha sällskap också. Och eftersom jag har så dåligt med busspengar så kan jag inte hålla på och åka fram och tillbaka bara för att kolla till katten några dagar i veckan, då är det billigare att stanna hemma när jag är ledig.

Livet som arbetslös är hårt,
kan jag säga er. De som tror att man är lat, sitter hemma och slappar och har det bra, eller går ut och roar sig istället för att jobba... Ni har så otroligt, jävla fel. Vi kan ju lista upp hur det ser ut med pengar & fritid:

  • Pengarna. Du får ca 3000 kr från Försäkringskassan varje månad. Hade troligen varit lagom för mig som ensam och när jag bor hemma, men räknar man på det är har jag mycket mindre pengar nu än jag hade när jag gick i skolan. Se här:
    Hyra: 700 kr (och då betalar inte jag ens hälften)
    Matpengar: 1500 kr
    Busskort: 400 kr (vilket räcker lagom om jag åker fram och tillbaka mellan Kalmar & Blomstermåla 2 ggr i veckan)
    Pengar som är kvar: 300 kr.

    Glammigt liv? Och dedär 300 kr är alltså det som blir över varje månad till kläder, fika, fest.. Osv.
    (Sen kanske en del tycker att 1500 kr per skalle till mat varje månad är rätt mycket, men jag känner att jag hellre har god mat på bordet varje dag än snygga kläder.)

  • Fritiden. Man kan ju tro att bara för man är arbetslös så har man huuuur mycket fritid över där man kan göra vaad som helst. Ja alltså, tiden finns ju - men hur ska man ha råd att göra något alls? Du kan bara träffa dina kompisar någon enstaka dag i veckan pga att du inte har råd att åka så mycket fram och tillbaka. Ska man träffa folk flera dagar i rad måste man stanna kvar i stan. Du har ytterst sällan råd att följa med på bio, gå ut och käka, festa. Du kan ytterst sällan unna dig nya kläder, klippa dig.. Allt måste listas upp och bockas av efter prioriteringar.

 

För att inte tala om att folk tror man sitter hemma på sitt arsle och inte söker jobb. Hallå? Kollar ingen på nyheterna? Det har väl knappast undgått någon hur arbetsmarknaden ser ut idag och hur stor ungdomsarbetslösheten ser ut. Blir så arg när någon frågar "Men söker du jobb då?". Klart som fan jag söker jobb, det är väl ingen som vill vara utan pengar liksom...

Haha. Vilket ilsket inlägg det blev! Ville ju egentligen bara tala om att när jag får jobb (förhoppningsvis det på Telenor!), så ska jag börja bejaka min kreativa sida igen. Ska börja måla har jag bestämt mig för, och träna. Och shoppa - haha fyfan vad jag saknat det!


14 april - tumblrinspiration

2012-04-14 @ 22:56:48
5. Bilder
Kommentarer (0)












Tumblr


14 april - party, hashtag, bubblor

2012-04-14 @ 22:48:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Känner mig precis som tanten i fiskpinne-reklamen ikväll.
Har ont i magen, är äckligt över-pigg, är orolig och nervös och tidigare idag fick jag min andra panikångestattack på kort tid. Dock var det värre denna gången, för jag fick skitsvårt och andas och då jagade jag ju såklart upp mig ännu mer. Fast det gick över inom en minut för jag kastade mig ut på balkongen och stod där som ett fån och blickade ut över gården med armarna över huvudet... Fattar inte varför jag börjat få panikångest igen - hade det rätt mycket i mina yngre år och hade skitsvårt för att vara ensam hemma utan att börja må dåligt psykiskt och fick ringa mamma som lugnade mig... Antar att det kanske är för att jag varit ensam så mycket nu. Men det är nyttigt, behöver öva på det!

Ångrar att jag inte gick till affären innan och köpte mig nåt. Åt upp den sista biten kladdkaka tidigare idag, och funderade direkt efter på om jag skulle baka en ny. Det syns inte nu, men om 30 år kommer jag vara smällfet. Tackar Gud så länge min ämnesomsättning fortsätter arbeta i samma takt..För övrigt slog jag huvudet i köksfläkten idag när jag städade, lyckades undvika en bula genom att slita fram en påse spenat ur frysen och lägga på huvudet men jag känner mig däremot öm. Kalla mig klant! Och tant.

14 april - städastädastäda

2012-04-14 @ 17:59:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Städar som en liten galning för att få tiden att gå. Hade aningar om att Christopher kommer hem idag, men det blev det inte heller så ANTAR att det blir imon. Man vet aldrig med den där mannen. Har snart gått en vecka över tiden sen han trodde att han skulle hem, så jag får väl helt enkelt vänta och se.


Stinker citrondoftande såpa och fönsterputs i hela lägenheten nu, haha men det är skönt! Känns så rent och fräscht. Nu har jag gjort mitt för dagen, så ska värma mig lite rester och sen bara ta det lugnt ikväll framför tv'n med lite tända ljus.. Tycker dock mannen kan komma hem nu.


13 april - 02:23

2012-04-13 @ 02:21:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

You gotta love the faktum att vår hemma-alkis-granne sitter och pratar, pimplar och skrålar mitt i natten i lägenheten ovanför när man ska upp tidigt...

#orkarinte


12 april - tumblr

2012-04-12 @ 16:31:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


12 april - jobbintervju på tisdag!

2012-04-12 @ 16:22:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh, blev typ världens lyckligaste just nu! Frida sötnosen smsade tidigare i veckan om att hon rekommenderat mig till sin chef, och nu idag så ringde chefen upp mig och snackade lite om jobb.. Vilket slutade med att jag ska på intervju dit på tisdag kl 09:00, IIIIIIIIHHHHHH så jävla glad och TACK FRIDA för hjälpen, haha ♥ Detta känns stört bra. Och det kändes bra när jag snackade med henne i telefonen också, alltså jag vet ju att detta verkligen är något jag vill satsa på och jag tror det både märks och syns när man verkligen är intresserad, gäller bara att vara trevlig och proffsig så ska det nog gå fint. Dessutom är det min förra jobbcoach som håller i intervjun, HAHA men det känns rätt okej ändå för då har jag ju träffat honom innan och vi har ju övat på arbetsintervjuer tillsammans liksom så då är jag nog inte lika nervös. Håll alla tummar ni kan!!



12 april - klippklipp

2012-04-12 @ 13:03:03
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hittade för nån månad sen kläder i farmors källare som min pappa och bror hade rensat ut från sin garderob som skulle skänkas. Bland annat hittade jag ju favorittröjan nummer 1 (KLICKA HAER), men också en t-shirt som min broder inte längre ville ha bara för det var en pyyytteliten färgklick som inte gick bort på armen som knappt syntes haha... Därför snodde jag den, och gjorde om den.




And yeah... I am the whitest shade of pale, BOKSTAVLIGEN haha.


12 april - I've been screaming on the inside

2012-04-12 @ 10:42:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Är bara så trött i huvudet och själen. Jag känner mig så jävla bortprioriterad när jag egentligen borde vara högt upp på prioriteringslistan... Jag begär inte att jag ska få vara nummer ett i alla lägen, men att åtminstone få känna att du bryr dig om mig och mitt välbefinnande är väl det minsta jag kan få? Respektlösheten sliter mig i tusen bitar, jag går verkligen sönder inuti och det gör så jävla ont. Hur svårt kan det vara att förstå? Det är ingen pjäs som man kan anpassa efter publik eller plötsligt börja improvisera och bete sig som fan på scen - det finns bara ett fast manus och kan man inte hålla sig till det så får man ju sparken? Enkel matte för alla. Så hur kommer det sig då att jag sitter här och undrar varför du spelar Rödluvan och Vargen när står Halmet i manus?


12 april - made of stone

2012-04-12 @ 10:04:48
4. Musik
Kommentarer (0)







11 april - kladdkaksonsdag

2012-04-11 @ 21:07:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Idag är jag glad faktiskt! Har typ inte varit det sen mannen åkte, haha. Men antar att jag vant mig så att det är därför.


HÄNT DESSA DAGAR:
  • Har fått praktik på Kallskänken. Börjar på måndag om två veckor, och ska stanna där i fyra veckor och sköter jag mig och de är nöjda med mina insatser så kunde det eventuellt leda till sommarjobb.
    (typiskt bara att de ringde från Cubus typ en halvtimme efter att jag lämnat in alla papper på AF och ville att jag skulle komma dit och praktisera istället... JAJA, det blir nog lika bra på Kallskänken tror jag)


  • Hade tur och fick besök av bredbandsmontörerna nu när jag var borta antingen igår och idag, känns skönt att jag slapp sitta här yrvaken och dan i en ETTA och glo på som ett fån när de borrar och har sig med uttag och sladdar... (hela mitt nystädade golv är fullt av borrdamm nu)


  • Eeeh.. Det var nog allt xD

 



Hehehehe, läser man rubriken slarvigt så står det kalkondag :D


9 april - my heroine

2012-04-09 @ 17:33:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det är som en film där huvudrollsinnehavaren står som statist i bakgrunden och bara får halv lön.

9 april - jag vill bara vara här bredvid

2012-04-09 @ 17:08:30
5. Bilder
Kommentarer (0)





8 april - don't ever change for anyone

2012-04-08 @ 23:06:23
5. Bilder
Kommentarer (0)


8 april - först var jag arg, sen blev jag orolig, sen blev jag ledsen

2012-04-08 @ 14:42:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Alltså min jävla pojkvän... Han (och mamma) är en av de få människor som verkligen kan reta upp mig på allvar. Ringde upp mannen inatt för att säga godnatt osv, hörde redan då att han hade druckit och informerade mig på 7 sekunder i glad och stressad ton att han skulle kliva av tåget och kissa... "Intresseklubben antecknar" tänkte jag, och förväntade mig ju att han skulle ringa upp. Gjorde han det? NEJ.

Blev ju naturligtvis irriterad, och när det gått en halvtimme började jag ringa först typ var tionde minut för jag ville soooova och inte orkade vänta. Men när han inte svarade på typ en timme så började jag bli orolig, och när jag varit vaken i två timmar extra och både ringt och smsat utan framsteg så somnade jag till slut ändå. Sen har hela morgonen och halva dagen gått åt till att undra vafan det var som hände och vart han tog vägen, hönsig som jag är började jag fantisera ihop massa om att han hamnat i bråk och satt i fyllecell eller nåt i den stilen, haha dramatiskt.. Men nu har jag äntligen fått tag i honom, tydligen minns han knappt nåt? Hm. Känns ju bra det här. Höns_Amanda92 kommer fram igen... Aja, han bad om ursäkt ialla fall och efter att vi har lagt på så satte jag mig här med katten och klämde fram en liten tår av lättnad. Ska låsa in pojkvaskern sen när han kommer hem från Stockholm.

EDIT: Kände att jag var tvungen att tillägga också att inget hade hänt. Han var bara full och virrig, haha.

Tur att jag har Divan här, annars hade det fan varit jobbigt att vara ensam. Fräscha tjejen ska ta en dusch nu, sen laga lite käk och fortsätta glo på Harry Potter-filmer ikväll med kladdkakan som blev över sen igår. Det positiva med att vara ensam - kladdkakan räcker längre! MOAHAHAHA. Det enda godiset jag får denna påsken.. :(


8 april - just stop

2012-04-08 @ 09:37:03
5. Bilder
Kommentarer (0)


7 april - dåligt med inspiration

2012-04-07 @ 23:59:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Haha, jag gör så tråkiga saker just nu så det finns faktiskt inte så mycket att blogga om. Har inte haft lust eller ork till att lägga ner lite tid och fantasi på annat att blogga om heller, så det är därför det blir lite dåligt med uppdateringar.

Igår var jag ialla fall ute med pinglorna, insåg att jag aldrig skulle orka sitta hemma ensam hela påskhelgen annars haha. Det var kalaskul, träffade flera saknade vänner! Och nu ikväll har jag kollat på Harry Potter-filmerna med Diva och käkat kladdkaka, med massa tända ljus. Ska gå och borsta tänderna nu, mata katten och sen sätta igång Big Brother och sen sova. Har ni tur kanske jag slänger upp nåt roligt imorgon, höhö!


HAHA, ser ut som nåt djur på denna bilden?! xD
(sen vill aldrig mitt bebishår följa med i färgningen så är typ alltid ljus där, ser dock värre ut på bild)


6 april - light me up

2012-04-06 @ 13:01:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


6 april - bajs

2012-04-06 @ 11:52:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Oerhört mogen nivå på rubriken idag.

MEEEN det är lite så det känns idag. Bajs.
Gav påskriset en ny chans idag trots allt, efter lus-incidenten igår. Slängde i allt i badkaret och skållade både ris och löss, sen fick det ligga där i typ en timme och sen stod jag och pillade bort alla döda insekter med mina bara händer. Glammigt. Aja det blev fint nu ialla fall, kände hur mitt humör återvände lite och det hade nog varit en ganska bra början på dagen om bara solen hade kunnat titta fram lite också. Men den har visst gått och gömt sig...

Ser ju förjävla tråkigt ut på bild, men det är ju lite av ett kalt hörn haha.


5 april - #misär

2012-04-05 @ 14:10:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
  • Plockade påskris, la det på golvet i hallen en stund när jag kom hem. Fem minuter efter ska jag sätta det i en vas - hela hallgolvet kryllar av björklöss.. Riset åker ut lika kvickt och jag dödar insekterna med fönsterputs.
  • Min katt har varit borta i snart ett dygn nu. Orolig som fan är jag.
  • Har tänkt hela dagen att jag ska städa, men har jag ens börjat? Nej.
  • Gråter för jag inte kan påskpynta. Fjädrarna är ju liksom hela grejen....

5 april - lonely

2012-04-05 @ 11:25:03
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Tycker min katt kan komma hem nu.....

5 april - brukar svälja dina lögner mest för att få känna nåt

2012-04-05 @ 11:18:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)












Tumblr


4 april - hallå i holken

2012-04-04 @ 20:09:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har varit lite frånvarande de senaste dagarna, har haft en del att göra och inte haft datorn med mig. Så kan det vara ibland!

Nu har jag ialla fall påskledigt fram till tisdag, känns skönt! Dock åkte mannen till Stockholm igår och är borta typ en vecka (han kan ju aldrig ge nåt exakt besked på när han kommer hem).. Och eftersom jag är en fattig och arbetslös ungdom som måste spara alla mina pengar jag har till bussresor i veckorna till och från skolan, så ska jag sitta hemma... Ensam. I Blomstermåla. I fem dagar... Jippi. Känner mig lika förväntansfull inför denna helgen som en svensk turist på charterresa med maginfluensa.

Nä skämt åsido, lite skönt ska det väl bli. Har ju dessutom katten. Har planerat att jag ska städa och påskpynta imon, så stay tuned!



Har redan hängt upp två påskhäxor för jag kunde inte vänta, och de är så jääävla fula och skitgamla (minns ju när mamma hängde upp dem när jag var typ 5 år haha), mannen höll inte med om att det var fint HAHAH.

1 april - om en längtan

2012-04-01 @ 23:12:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känner bara sån otrolig lust till att komma framåt i mitt liv just nu. Känns som att allt bara stannat av, man står och trampar på samma ställe och jag vill liksom inte ha det så just nu.. Inte än. Jag vill få ett jobb som jag tycker är roligt och lönsamt att gå till varje dag, jag vill tjäna mina egna pengar och flytta till en lägenhet där det står "A. Flygt" på dörren och som jag kan kalla hem på riktigt. Jag vill ha en egen trygghet, jag vill veta att saker är ordnat för framtiden och jag vill kunna njuta av att spendera mina pengar istället för att känna ångest över att de alldeles för snart är slut. Mest av allt så känner jag en sån otrolig längtan över att skaffa hund.

Imorgon ska jag till coachen igen. Sen får jag väl flytta hem i veckorna eller nåt, för har inte råd att pendla så som jag gjort denna veckan nu... Bara en sån sak - att behöva anpassa sig efter vad som är praktiskt och inte efter det man vill, alltså det är så jävla jobbigt. Ska ju dessutom till coachen nu i fyra veckor till framöver, så det är alltså i en månads tid vi snackar om. Sen är det "bara" träff två gånger i veckan om jag inte fått jobb tills dess... Visst är det bra sysselsättning då jag faktiskt tar den obligatoriska tiden vi spenderar där till att söka jobb som är meningen med det hela, men det kostar ju dessutom och det blir ju en hel del pengar som går åt när man bara har 700 kr kvar varje månad efter hyra och matkostnader.

Life's a bitch. Then you die.

1 april - true story

2012-04-01 @ 21:20:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


1 april - befinner mig i godiskoma

2012-04-01 @ 21:18:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Oh sweet Jesus... Har varit så jävla godissugen hela dagen. Har gnällt som fan på Facebook hela dagen i hopp om att någon snäll själ skulle höra min bön och dyka upp som ett Jehovas utanför dörren med världens godispåse. Tog typ hela dagen, sen ringde pappa efter jobbet och frågade om jag och brorsan skulle hänga med till affären så då fick jag ju min efterlängtade godispåse! Och som extra grädde på moset så kom även Annika ikväll, och tror ni inte hon också hade köpt med sig godis till mig bara för hon hade sett det på Facebook..? Haha, så typiskt! Befinner mig nu i extrem godiskoma och har så sjukt ont i magen, men det är det fan värt!


Indeed.... Indeed.


1 april - tack Anna för lyckad fest!

2012-04-01 @ 10:37:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh, hade så kul igår! Älskar när man inte dricker så ofta och sen när det väl blir så är man aspepp, haha. Kvällen var bara skitnajs, glömde däremot lägga kameran i rätt väska så den låg kvar hemma sen när vi gick till Anna... Meen blev några kassa mobilbilder ändå, as you can see. Mina lösfransar höll rätt hårt hela kvällen också även om jag har kassaste limmet i stan, kanske ska anlita Johanna till att trycka in Mariekex i käften på mig fler gånger när jag limmar fast fransar i fortsättningen, haha!



Bild1: Jag fixade håret & stoppade in det i tröjan och drog åt så att inte skulle locka upp sig. Såg ut som en jättebebis med mycket smink. Bild 2: Linn & Johanna i mörkret. Bild 3: Vi släckte självklart ner under Earth Hour (även om datorn stod på med musiken, hehe).


RSS 2.0