29 februari - skottårsdagen

2012-02-29 @ 23:28:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag har jag varit så jävla slö hela dagen. Men blir väl så om man dygnar, hehehehe....

AHWELL. Kastade mig iväg till stan tillsammans med mannen som skulle köpa byxor, hatar verkligen att köpa kläder med den människan för det tar så lååång tid för honom att bestämma sig haha! Sen har jag varit hos pappa hela kvällen och ska även sova här.

Fick även reda på ikväll att min underbara kissemiss Felix är försvunnen sen en vecka tillbaka.. Mamma hade dessutom sett grannen köra på något på deras uppfart som liknade Felix, men det var svårt och se och han har varit borta sen dess så är ju så jävla orolig att han blivit skadad. Fina fina Fille-killen, kom hem :( <3


Kom hem, Fille <3

28 februari - dagen då jag fick daglig olycka i 7 år framöver

2012-02-28 @ 22:35:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Skulle ställa upp det nyinköpta balsamet och schampot
över badrumsskåpet, när flaskan missar hyllkanten och istället flyger ner och slår ner Christopher's rakspegel rakt ner i badkaret. Stod i flera sekunder och bara stirrade med dödsångest på spegeljäveln innan jag slutligen tog upp den och insåg att jag spräckt den i tre delar... Och jag som är så förbannat skrockfull, ni kan ju tänka er hur detta kändes. Här tycker man att ens liv varit ganska oturligt från och till ALLTID, och nu händer detta?! Förstå vilken otur jag kommer ha.

Endast tio minuter efter incidenten blev jag ivägskickad till affären av mannen. Står i kassan med en påse frysta pommes i ena handen, och en liten flaska kebabsås i den andra. Utan att jag ens fattar hur, så bara glider kebabsåsen ur handen på mig....och landar på golvet. Med ett smack. Och flaskan spricker såklart, och vitlöksdoften sprider sig överallt. Kvinnan framför mig i kassan tröstar med att hon tappade en flaska glögg på golvet ute på IKEA en gång i julas, så det kändes ju lite bättre då. Usch, bad om ursäkt flera gånger, så pinsamt!



Så jag är alltså fri från denna förbannelse den 28 februari 2019. Kommer alltså vara 27 år gammal... Känns jävligt långt bort!

28 februari - usla, usla jag!

2012-02-28 @ 03:55:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
JAG ÄR EN DUM, DUM BLOGGERSKA!
Men jag skyller på tidsbrist. Och att jag haft lite annat för mig. Detta har hänt:


FREDAGS
Var på krogen med min kusin Hanna och drog en bärz som var jävligt god (älskar att dricka öl när man är riktigt sugen). Fick sen en halv öl av en snubbe, frågade ju först om det var rohypnol i den såklart och det var det inte heller då han själv drack ur den för att bevisa. Jag överlevde också.
Träffade både nya människor och bekanta, drog med Hanna på en jungfrufärd både till KM, Bistro och Rocken innan vi tog Nybro-bussen hem till farmor för att sova där.




LÖRDAG
Sov hos farmor och mello-mysade med chips och Trocadero. Det blir ingen sammanfattning av mellon denna veckan för det känns lite förbi nu och ingen bryr sig ändå!


SÖNDAG
Åkte hem till mannen, åt kåv mä brö' och kollade på Wallander och Big Brother.


MÅNDAG (idag)
Träffade upp bästa Sofie i stan för lite pommestallrik och fint girltalk. Köpte snygga brillor på Glitter (VISAR IMON!!!!11) och godis + Pommac och åkte hem till Smedby. Ville ju ha Troca eller Champis, men det fanns fan inte så fick bli pommac istället "för det smakar ju typ likadant" tänkte jag, men nja - riktigt samma sak äre ju inte ändå...
Kollade på massa gamla bilder och videos från högstadiet, ringde dit Mariam även Frida på ett hörn. Sistnämnda stack strax innan tio, medan vi andra stannade kvar och kollade på Big Brother innan vi också stack hem.




Den enda bilden jag har på denna datorn från min högstadietid - jag & Frida i sjuan/åttan..

24 februari - heei kitties!

2012-02-24 @ 15:29:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Tänkte mest bara svänga förbi en sväng (haha?) och dra en uppdatering om vad som händer just nu!

- Det mobila bredbandet som mannen sitter på har slutat funka, men beräknas vara igång igen antingen idag eller typ nästa vecka. Som den snälla flickvän har jag lånat ut min tele till mannen under tiden så han ändå kan få sin dagliga dos av onlinedatorspel och därmed slipper jag att se honom sur och rastlös! Winwin? Indeed! Därav lite sämre bloggande.

- Big Brother kan vara det roligaste jag vet. Hade det inte varit så dyrt hade det nästan varit värt att skaffa live.

- Idag väntar en tur på stan (älskar att gå på stan själv, så skönt att slippa anpassa sig efter nån annan), ska byta ett elektriskt spets-nattlinne jag köpte förra veckan mot underkläder istället. Ja och asså det var elektriskt på så sätt att det klistrade sig mot kroppen och fick håret att flyga åt alla håll. Ej elektroniskt menat.

- Ikväll ska jag ut med min finkusinen Hanna på hennes jungfrufärd på krogen. Det ser jag fram emot med glädje, mina snygga skor är dessutom omklackade och då kan det ju inte bli annat än bra?


Ha en trevlig fredag, folket!


23 februari - no, you don't get it. I'm hilarious.

2012-02-23 @ 14:47:04
8. Konversationer
Kommentarer (1)



Pappa skulle posta ett brev åt mig, och jag påminde honom för att det inte skulle glömmas.
Jag vet att han flinade lite bakom sin telefon.

23 februari - stan med Johanna i tisdags!

2012-02-23 @ 14:40:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Åhåhåhåååå, vi hade så kulT ! Satt på Zappa's och käkade och snackade i säkert två timmar, och sen drog jag upp en låda med cupcakes som jag hade tagit med mig hemifrån också så då tog det ju ÄNNU längre haha. De var nog glada när vi gick därifrån...

Sen var vi på stan i flera timmar, och pratade om allt och inget. Vi får ta vår fettokväll snart?!


Johanna hittade en JÄTTESKO i storlek 45 inne på Arnold's.
"HAHA WHOOOW, kolla vilken jävla BÅT, ska vi ut och ro?!?!?!!!"



Sen rodde hon.



23 februari - efter ett evigt uppehåll

2012-02-23 @ 14:23:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har äntligen börjat uppdatera/rebloga på min tumblr igen. Klicka på bilden för att komma dit!


22 februari - CHEESEBURGER-CHIPS

2012-02-22 @ 19:30:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
JAAAAAAAAAAAAAAA!! Som jag längtat!


NAAW, hahaha sötaste jag sett! :'D Mannen med de göttiga chipsen!



Ni får höra senare om de var goda eller inte!


21 februari - drar till stan!

2012-02-21 @ 11:07:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Ska ha en heldag med Juhääna, står donken (JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! :'''''D ) och sen motionering på schemat (eller?) eftersom Johanna upptäckte igår att hon numera bara kan ha två par av sina 24 jeans... HAHAHA! Härligt att det inte bara är jag som drabbas av sambo-fetman ;)



Göran, HAHA! xD

Vi kanske träffar Göran idag igen? Johanna älskar ju fåglar, så vi får hoppas på det bästa!

21 februari - want

2012-02-21 @ 02:36:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

Bild lånad från den här brutalt snygga tjejens blogg! Läs HÄR


Alltså kolla in läppstiftet? Så snyggt! Hade ju inte tackat nej! Nyansen heter "Black orchid" och du hittar det på Make Up Store för 170 kronjävlar. Måste ta en sväng i stan och kolla hur det ser ut på, blir det likadant som på bilden kommer jag avlida långsamt och behöva skaffa fram pengar. Därför hoppas jag att det är mycket mörkare och mer åt det svarta hållet så jag inte gillar det!

21 februari - trött, trött, trött

2012-02-21 @ 02:25:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh hatar att vända dygnet helt åt skogen.

Natten mellan lördag/söndag: Tre timmars sömn innan jag vaknade vid 06:00 och inte kunde somna om.
Natten mellan söndag/måndag (inatt): 4 timmars sömn. Vaken i 1½ timme. Sov sen 7 timmar till.
Inatt: Dödstrött. Ska upp vid nio. Lär sannolikt vakna inatt med.

Nu går jag och nanar. Natti!





Bjuder på en bild på mina skäggiga men fina man som skrattar så gulligt, haha ÄNTLIGEN har jag fått det på bild! Puss va :*

20 februari - chokladcupcakes, i repris!

2012-02-21 @ 01:05:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Efter mitt senaste misslyckande så gick jag tillbaka till mina favoriter, chokladmuffinsen! Och de blev ju lika goda såklart! Tänkte dela med mig av receptet dessutom, så här kommer det:



Till kaksmeten behöver du:

- 75 g mjukt smör (värm några sekunder på högsta effekt i micron om du glömt lägga fram det!)
-3 dl strösocker
- 3 1/4 dl vetemjöl (tre och en fjärdedels dl alltså, haha!)
- 3/4 dl kakao (samma här - tre fjärdedels dl)
- 1/4 tsk salt (brukar bara måtta lite på en höft och slänga i lite på måfå)
- 1 msk bakpulver
- 2 ägg
- 2 1/4 mjölk

Till chokladkrämen behöver du:
- 400 g finhackad mörk blockchoklad
- 4 dl vispgrädde


Receptet kan verka lite udda och lite krångligt med onödiga moment, men det blir gott i slutänden! Vill man förenkla det som att t.ex smälta smöret gör det ju säkert ingen skillnad, men jag har inte vågat testa ifall det failar haha!

GÖR SÅHÄR

1. Värm ugnen till 200 grader, och sätt fram muffinsformarna (16-24 st beroende på storlek på formar) på antingen en plåt eller i en särskilt muffinsplåt.

2. Använd elvisp eller matberedare, och vispa ihop smör, socker, kakao, salt och bakpulver på låg hastighet tills blandingen är finsmulig. Det kommer vara lite smörklumpar här och där, men det gör inget för det arbetar ut sig sen!

3. Vispa ihop äggen och mjölken för hand i en annan skål eller kanna, och häll sedan i det i smulblandingen medan du vispar. Ta lite i taget så går det bäst! Vispa tills smeten är smidig och len, dock kommer du fortfarande kunna urskilja smöret som små mikroskopiska pluttar i smeten men det gör att muffinsen blir extra saftiga och luftiga!

4. Fyll muffinsformarna antingen till hälften eller upp till tre fjärdedelar, beroende på om du använder muffinsplåt eller hur höga och stadiga formarna är. Fyller du för mycket finns risken att det rinner ut. Sätt in i ugnen i ungefär 15-20 min (jag brukar ha dem i 15 och då blir de perfa, och jag har en tråkig omodern ugn)

5. Nu ska du göra chokladkrämen! Hacka blockchokladen och lägg i en bunke. Värm upp vispgrädden i en kastrull tills precis innan den börjar koka, och häll sedan den varma grädden över chokladen i bunken så den smälter. Rör om försiktigt så det blandas ihop och ställ sedan in den i kylen för att svalna lite. Om du vill kan du sätta över lite plastfolie så det inte skapas en skinnyta, men det brukar jag skita i för man ska ändå vispa ihop det sen!

6. När muffinsen är klara kan du låta dem svalna på ett galler tills de är helt kalla. Sen tar du varje kaka och gör ett hål i mitten med en vass kniv, ca 2x2 cm i diameter och lite lagom långt ner. Hålet ska inte gå ner till formens botten! Spara de utskurna kakbitarna.


7. När chokladkrämen blivit sval tar du ut den ur kylskåpet, och vispar med elvisp tills den blir krämig och formbar. Den ska inte vara för rinnig för då flyter den av muffinsen! Den kommer vara mycket ljusare i färgen när den är lagom vispad.

8. Fyll en sprits (eller en fryspåse du gjort klippt ett litet hål i ena hörnet av) med chokladkräm, och fyll hålen i cupcakesen. Sen sätter du tillbaka varje kakbit som du skar ut i hålet igen. Ta en kniv och bred ut rejält med glasyr på varje cupcake, avsluta med en liten virvel. Pynta med strössel, silverkulor, riven choklad, nötter, godis... Vad som helst. KLART!

20 februari - 18-årskalas!

2012-02-21 @ 00:40:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
(Skulle egentligen postat detta inlägget för flera timmar sen, men internet var emot mig så jag gick och bakade cupcakes istället. Recept kommer upp efter detta!)

Igår fyllde min fina kusin Hanna 18 år
, GRATTIS IGEN! Av mig fick hon piggelingrönt nagellack från FACE som hon önskat sig, dock var jag osäker på om det var rätt nyans då det fanns typ 4 olika gröna nagellack där, haha! Men hon fick kvittot ialla fall så hon kunde gå och se efter och i så fall byta. Sen bestämdes det även att jag ska följa med henne och hennes kompis till KM på onsdag och ta hennes krog-oskuld, hahahah ååh det ska bli så roligt!


Mina tåg gick så cp i söndags, så jag kom inte förrän kl 17:00 (sist av alla höhö).
Tog en söt bild på Hannis när hon skulle öppna dörren, hihi!



GODASTE MATEN!!! Ohmygod. Bakad potatis med persiljesmör, vitlökssås med persilja och grejer i, kyckling & köttbitar, sås med honung och annat i, aaaasgooo sallad.


Vilde Willhelm! Min käre gudfar som skämtar så löjligt tråkigt, men är en riktigt rolig prick. Älskar att driva med mig om allt, jag driver tillbaka minst lika friskt!


Sen tog Wille min kamera, jag posade mitt snyggaste såklart! "Ser ut som vanligt!" sa Wille.


Sen tog han en fin bild på födelsedagsbarnet också som tuggar på en kaka!


Sen kom Hanna på att hon hade en skoluppgift att göra klart innan midnatt, så då satte vi oss och försökte lösa det! Jag suger ju som pluggrådgivare då jag tycks ha tappat bort den tänkande delen av hjärnan! Men sen var det ju en enormt svår uppgift med, förstår ej hur hon orkar!

18 februari - sammafattning av kvällens mello

2012-02-18 @ 22:19:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Youngblood - "Youngblood"
Trams. De kunde ju inte ens sjunga?

Maria BenHajji - "I mina drömmar"
Måste varje deltävling ABSOLUT innehålla ett sömnpiller? Övriga kommentarer överflödiga.

Mattias Andréasson - "Förlåt mig"
Blev så jävla förvånad, hade han SÅ bra röst? Det var ju lite sjukt. Och att han sjöng på svenska med kändes roligt. Synd (och ännu mer förvånad) över att han inte gick vidare, men å andra sidan så passade kanske låten inte så jättebra in i Melodifestivalen. Något jag däremot kommer lyssna på efter detta!

Love Generation - "Just a little bit"
Mjä. Häftiga utstyrslar, men det var ändå något som saknades. Helt okej!

Carolina Wallin Pérez - "Sanningen"
Har tydligen gjort mycket covers på Kent, och det märktes. Rejält. Påminde alldeles för mycket om Kent, fast mycket tråkigare.

Andreas Johnson - "Lovelight"
Dög. Andreas har ju liksom ett speciellt sound som ALLTID kommer fram i Melodifestivalen. Börjar däremot bli lite uttjatat nu, men det var ju inte dåligt heller.

Molly Sandén - "Why am I crying"
SÅ BRA. Fyfan asså, hon är ju så jäkla vacker och har en röst som är helt sjuk, riktigt glad att hon gick vidare! Kvällens bästa, utan tvekan.

Björn Ranelid och Sara Li - "Mirakel"

......
Vad i helvete ?! Finns bara ett ord - PINSAMT! Vad skulle ens Björn där och göra? Det hade ju varit så mycket bättre om han inte var med, hade varit en klockren låt utan hans jävla berättande. Och klappandet med händerna i takten MITT I LÅTEN, asså... Näe. Usch.


18 februari - sånt man förr aldrig trodde skulle gå över

2012-02-18 @ 04:17:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Har suttit ganska länge nu och läst igenom gamla inlägg från våren 2010. Och det är sjukt hur man glömmer - vet ju liksom att det var en riktigt jobbig tid just då men man får upp minnen i huvudet som man totalt glömt bort när man läser om det. Och helt plötsligt så återupplever man allt det där, och får nästan lite ont i hjärtat över hur betydelselös man kände sig.

Jag kan knappt fatta egentligen på ett sätt att jag gav allt en ny chans - trots att jag var så jävla sårad, ledsen, arg och besviken. Nu när jag tänker tillbaka på det och inser hur allt som hände just då fick mig att må, så är det lite av ett under egentligen. Men det är mig i ett nötskal, ska alltid tro det bästa om alla och tror verkligen in i det sista att människor kan ändra på sig. Och som tur var så blev det ju så den gången.

Jag är dock glad att jag faktiskt gav allt en ny chans igen, trots svek. Men jag tror jag gick in i det hela på ett nytt sätt - utan förväntningar överhuvudtaget och hade inte minsta lilla förhoppning. Jag hade redan sett botten, och ansåg inte att det kunde bli värre. Skulle det skita sig så hade det ju gjort det, men då hade jag ju åtminstone sluppit att bli sårad ytterligare en gång. Och tack och lov så blev det ju bra sen till slut!

Är så glad att jag vågade tro igen. Men jag tänker inte låtsas som att det gått på räls rakt igenom - det har varit väldigt mycket berg-och dalbana över det hela och det har varit mycket jobb och uppoffringar, kanske mer än man ska behöva göra. Men det är ändå ingenting jag ångrat, inte för en sekund har jag ångrat att jag gav det en ny chans. För det är såhär jag vill ha det, och det är såhär min framtid ser ut.

För första gången på väldigt, väldigt många år så har jag äntligen funnit en trygghet att hålla kvar vid.

17 februari - fast egentligen den 18e

2012-02-18 @ 02:32:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blev faktiskt en runda på stan idag lite spontant! Kom på att min kusin faktiskt fyller hela 18 år på söndag, så var tvungen att dra in till stan och köpa present haha. Bruden med koll kan ni kalla mig! Sen precis när jag bestämt mig för att dra in till stan så messade Linda (haha, tankeconnection?!) och frågade om jag inte hade vägarna förbi stan idag för hon var lite sugen på shopping. Så mötte upp henne och lilleman när jag kommit till Kalmar.

Gick även förbi skomakaren och lämnade in mina skor (Jeffrey-kopiorna) och frågade om han kunde fixa klacken, och det var inga problem tydligen! Så han skulle fixa den andra klacken också eftersom det troligen bara är en tidsfråga innan den ger sig med. Så frågade jag vad det skulle kosta: 50-60 kr! Trodde han skojade först, haha fett billigt ju? Så egentligen kan man ju säga att jag då bara betalat 130 spänn för skorna bara för de gick sönder, och de kostade liksom 549 kr från början... Tjänade ju på det som fan, haha!


Andra roliga saker som hänt idag:
  • Köpte ett svart nattlinne i spets idag på Gina, men frågan är om jag ska behålla det? Känns som en halvonödig grej men ändå något jag vill ha, haha. Tål att tänkas på!

  • Linus tjurade ihop på mig idag inne på TGR - Linda lämnade mig vid barnvagnen för att gå några meter bort till kassan och växla pengar till toalett. Linus sätter igång och storbölar inom 3 sek, och det blev ju inte bättre av att tjejen framför Linda i kassan VAR SÅ JÄVLA SLÖ. Linus gapar otröstligt tills mamma kommer tillbaka. Sen blängde han surt på mig hur länge som helst, fick knappt titta på honom sen innan underläppen började darra haha! Han tyckte jag var en dum tant!
    (dock löste sig detta när jag sjöng "tänd ett ljus" och dansade jätteknasigt framför honom väl hemma hos Linda)

  • Mötte helt oväntat min andra kusin strax innan jag skulle gå på tåget, haha kände ju knappt igen henne! Har ju inte träffat henne sen min student, så nu har vi bestämt att vi måste ses nästa vecka när hon har lov - man ska ta vara på sina kusiner!

 



Orkade inte med mig själv och mitt fjortisface idag, så för att bevisa in självdistans slänger jag här upp mina fulposer - från vänster "Crazy tjack-lady" och "Chinese Girl".

Ja, min handvinkning var nödvändig. *drottning Silvia med protes*


17 februari - buhu!

2012-02-17 @ 12:23:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var inne på Members.com och SPAMMADE SÖNDER minutrarna innan kl 12:00, när erbjudandet väl dyker upp... Bara de fula färgerna kvar som de haft på Nelly i månader?! Gaaaaaah. Så där sket det sig. Fast kanske bara var bra ändå - de har ju rätt ofta nedsatta priser på Nelly Shoes på Members där alla skorna kostar typ 99 kr / paret, så är väl mer värt att vänta tills dess kanske. Även att jag älskar Jeffrey Campbell så skulle jag aldrig köpa ett par såna i en färg som var skitful, bara för att... Vet ju att vissa gör sånt, herregud why?

Jahapp, så nu har jag varit uppe i två timmar nästan till ingen mening! Hahahaha, långsovarN for real. Nää men jag behöver faktiskt vända tillbaka mitt dygn lite, går liksom inte att sitta uppe så sent i längden. Ska nog försvinna ner i tvättstugan och boka en tid nu, sen diska och släppa ut katten. Ha en bra dag, kåmpizar!

Kyss till min älskling som faktiskt varit inne här på bloggen (jag vet, wow!) och till och med kommenterat jättegulligt, hihi! ♥


17 februari - blir alltid lika förvånad...

2012-02-17 @ 02:45:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
...när jag inser att de mest oväntade människorna läser min blogg! Har ju en väldigt blygsam liten skara läsare, men det är så kul när man märker att folk faktiskt kikar in här ganska regelbundet!



17 februari - missa inte detta!

2012-02-17 @ 01:31:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Snubblade över detta tipset lite av en slump idag på Facebook, och tänkte att jag kunde sprida det vidare!

Erbjudandet gäller alltså IMORGON KL 12:00 (eller idag, eftersom jag postar detta på natten ehehe. 17 februari är det som gäller alltså!) hos Members.com, och det är 50 % på ordinarie pris som gäller!

Och vad är detta för sida då?
Här kommer det kluriga. Members.com är en sluten sida med enorma rabatter hos kända märken inom kläder, skor och smycken osv! Du kan få upp till 70 % rabatt på vissa erbjudanden, och det är alltså på riktigt. För att bli medlem är det bara att gå in och registrera sig - eller, så blir du inbjuden av någon. Till exempel mig! För det är nämligen så dumt att går man in och registrerar sig så måste man bli godkänd först, vilket kan ta flera dagar och då har troligtvis just det rabatterbjudandet som du är ute efter hunnit försvinna. Däremot om du blir inbjuden av någon, så kan du bara gå in på sidan och anmäla dig och sen har du direkt tillgång till webshoppen!

Hur gör man då om man vill bli inbjuden?

Jo då är det bara att skriva en kommentar till detta inlägget med din mejl, så fixar jag det på dirren! Så får du ett mejl av Members senare som bekräftar att du blivit inbjuden. Sen är det bara att gå in på sidan, registrera dig och sen är du igång!


Bra att satsa på just nu ifall man är sugen på Jeffreysar billigt, liksom halva priset?! Lätt värt ju!

17 februari - glömt att nämna...

2012-02-17 @ 00:57:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har äntligen fått tillbaka mina pengar för skorna jag beställde från Vivistyle.com för över en och en halv månad sen (mer om det kan ni läsa HÄR). Fick ju "bara" påminna dem om det en gång, men det har man ju blivit van vid... -.-

Mejlet jag fick:



Svaret jag skickade tillbaka:




Alltså seriöst... Vad tror de? Här har jag verkligen fått kämpa rent ut sagt för min rätt i överdrivet lång tid för att ens få ett par nya skor, och när jag väl blir lovad att få pengarna tillbaka så blir ÄVEN DET försenat, asså åh jag orkar inte. Riktigt jävla oeriöst företag. Skulle fått mina pengar i början av förra veckan egentligen, och när man till och med får mejla och påminna dem.. Herregud. Glad att jag ens fick tillbaka mina pengar! Ska gå med skorna till skomakaren nån dag och se om jag kan få dem lagade ialla fall, hoppas nu att ingen annan som läst detta hamnar i deras fälla!

16 februari - ohlord

2012-02-16 @ 00:57:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
MIN KÄRLEEEK - AHA!
SKA BRINNAA - AHA!
SÅ KLAAAR SOM EN STJÄÄRNA I NATTEEEN
MIN KÄRLEK - AHA!
SKA FINNA - AHA!
SIN VÄG I DE DJUPASTE VATTE-EH-EH-EEEEN
MIN KÄRLEEK TILL DEEEEJ

(skor.)


Behöver snart skaffa hjälp. Eller ett jobb.

15 februari - typiskt!

2012-02-15 @ 22:42:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var lite planerat att jag skulle ut ikväll egentligen, men fick reda på igår att det inte blev så typ... Sen har jag inte tänkt på det mer förrän NU, asså why?! Haha, åh jag orkar inte. Bra att komma på det efter tio på kvällen, när man dessutom inte har de bästa förbindelserna in till stan härifrån vid denna tiden. Ahwell, kommer ju fler gånger! Hade bara varit lite kul att fixa upp sig och träffa vänner osv, men å andra sidan så brukar man ju oftast hamna på KM och där är det ju alltid så brutalt mycket folk på onsdagar vilket jag inte är så jätteförtjust i (ni vet, trångt och varmt...) så det kanske är roligare om man tar det en helg någon dag.



Idag har vi alla fall varit ute på lite äventyr! Råkade hitta en annons på Facebook-loppisen för Kalmar/Öland, på en kontorsstol för endast 100 kr här i Blomstermåla. Och mannen som behöver en nappade ju direkt, så vi tog en promenad hem till dem och köpte stolen och bar sedan hem den. Så var äventyret slut!

14 februari - skitcupcakes

2012-02-14 @ 23:54:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ja asså. Skulle ju lyxa till det och göra fina cupcakes till mig och mannen idag eftersom det är Alla Hjärtans Dag och allt. Och eftersom de senaste jag gjorde här blev så lyckade, så var det ju givet att dessa skulle bli lika bra tyckte jag. Så var ju inte fallet.

För det första så failade det redan i ugnen. Var tvungen att köpa nya muffinsformar i affären, och då sortimentet inte var jättestort här på Coop Konsum i Blomstermåla så stod jag länge och valde mellan lite lyxigare, höga och fina formar eller om jag skulle ta budgetvarianten med fler i... Olyckligtvis tog jag ju budgetvarianten (never again när det gäller muffinsformar!), vilket slutade med att nästan hälften av muffinssmeten rann ut i ugnen och la sig i plåten istället...


Inte så vackert. Sen skulle det ju på glasyr också, och den var inte nån höjdare. Men jag är ju inte så jäkla förtjust i florsockerbaserad frosting heller så det hade jag ju kunnat lista ut, trodde ju det berodde på att jag bara smakat äckliga såna glasyrer men det beror visst på konsistensen har jag kommit på... Och allt som allt så blev det bara dåligt.



För den som vill veta var det alltså cupcakes med smak av svartvinbärs-te. Lät ju gott (och det var ju inget större fel på själva kakan egentligen), men njaa... Det var sådär.

14 februari - new in!

2012-02-14 @ 23:33:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Jeans från Gina Tricot
Fick ju som sagt presentkort på Gina i födelsedagspresent, och när jag ändå var på stan igår så tog jag mig en sväng inne i butiken för att se om jag hittade nåt. Ganska hopplös tid just nu egentligen för att köpa nya grejer, då det fortfarande är vinter men snart vår liksom, så man vet ju inte riktigt vad man ska satsa på?! Kändes ovärt att lägga mina 400 kr på typ stickade tröjor eller sånt. Dock är jeans något jag verkligen behöver, och blev ju ganska så glad när jag hittade dessa som bara skrek "Amanda-style"! Dessutom är det stretch vilket jag avgudar - har ju så svårt att hitta jeans annars då de antingen är för smala i midjan men sitter perfekt runt benen och rumpan, eller tvärtom... Så tyckte det var värt att slå till!



Armband och örhängen + earcuff från Glitter
Fick även reda på att de tydligen har "tag tre, betala för två"-kampanj på alla earcuffs (antagligen är jag efter då jag inte ens varit inne i den affären på flera år typ, men tips till er som inte visste ialla fall!).

14 februari - alla hjärtans dag!

2012-02-14 @ 22:54:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Tjingeling mina hjärtan!

Igår
- Åkte in till stan
- Köpte en röd/svart-randig tröja av Stina för endast 30 kr, så fin och så bra pris! ASUUM
- Gick till stan och väntade på att Linda skulle höra av sig
- Fördrev min tid med att köpa jeans på Gina och nya smycken på Glitter för mina presentkort jag fick i födelsedagspresent
- Träffade mannen lite innan han skulle iväg och fika med en polare
- Linda ringde och sa att hon inte kunde ses
- Gick till Dynamite och pekade ut en navelpiercing som mannen betalade - sen födelsedagspresent hihi!
- Åkte hem och gjorde asgod mat, currykyckling med ris.



Idag
- Vaknade utav mannen som hade gjort frukost på sängen till mig, supermys!
- Plockade iordning och diskade
- Gick till affären
- Gjorde asgod mat, fläskkotletter med örtpotatis och bearnaisesås
- Gjorde cupcakes som failade redan från början (köpte sämsta muffinsformarna som gjorde att hälften av muffinssmeten rann ut i plåten, glasyren var för lös, och sen var de äckliga till på köpet).


Mer om allt lite senare!

12 februari - dagens citat

2012-02-12 @ 15:45:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Mannen spelar WoW igen med en polare för första gången sen november, och har även fått reda på att hans konto hunnit bli både hackat och bannat under tiden han inte använt det.

Mannen: Det här känns ju helt sjukt. Det är ju något jag kommer bära med mig hela livet, det är typ som att bli våldtagen...



Aa, fast inte riktigt gubben...

12 februari - frükost

2012-02-12 @ 15:42:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Har äntligen köpt mig en te-sil, så idag kunde jag premiärdricka mitt te jag fick av kusinvitamin i födelsedagspresent. Och mumsigt var det minsann! Kalkonmackor till var inte helt dumt det heller.

12 februari - skor. Jag hatar dem.

2012-02-12 @ 00:51:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fast ne, det gör jag ju inte. Jag älskar skor. Satt tidigare ikväll och funderade på om jag kanske ska sälja mina varulvsklackar på Facebook-loppisen, men sen insåg jag att det skulle nog bli svårt. Så jag struntar nog i det, tänkte jag.

Däremot var jag ju dum och lyckades hitta ett par nya skor att sukta efter. Och nu blir det jobbigt! För när jag hittar ett par som jag verkligen vill ha, då vaknar den där känslan inom mig som gör att köper jag dem inte så förföljer de mig även in i mina drömmar. Oftast flera nätter innan jag lyckats lägga det bakom mig. Så det kanske är värt att sälja ett par knappt använda skor som bara står och dammar så jag kan köpa ett par andra? Hm. Kommer inte länka eller ens lägga upp bild på dem för då kommer nån annan med likadana eller köper upp alla storlekar, HAHAH.


En ledtråd kan ni väl få då.

På tal om drömmar. Har drömt om våldtäcktsförsök hur mycket som helst den senaste tiden, förstår ni skräcken i att bli antastad i en dröm och sen vara livrädd och bara springa som en idiot, för att sen vakna upp och upptäcka att det var en dröm? HELVETE. Hatar det, fattar inte varför jag drömmer så mycket om det? Så jävla obehagligt. Inte riktigt lika äckligt som när jag drömde att nån bröt sig in hemma, men inte långt ifrån alltså...

11 februari - dagens citat

2012-02-11 @ 23:09:49
7. Lite bättre
Kommentarer (0)
Jag och mannen sitter i badkaret under tystnad (duschar alltså):

Jag: Vet du?
Mannen: Nej.
Jag: När jag sitter på toaletten så räknar jag alltid hur många kakelplattor det är runt badkaret...
Mannen: Du är fan sjuk.


Jag använde dock inte exakt det ordvalet, men jag valde att försköna det lite (ja, FÖRSKÖNA. I used the forbidden b-word), utifall någon här skulle ta illa vid sig. Flickor gör ju inte sånt? Heheeee. Mer än jag då. Och då räknar jag kakelplattor.


Mannen klickar upp sin brittiska kompis på Skype och skriver att han är upptagen.

Jag: Ska du inte skriva att vi kollar på Eurovision?
Mannen: Amen det är ju den stora..
Jag: Ja jag veeeet väl det, men hur ska man annars översätta det..? "We are watching the Meloudifestivaulen" *brutal svengelska*
Mannen: *ser på mig i en sek med blicken "u serious?!" *
Jag: HAHAHAHAHAHHAHAHHA, JAG SKOJAAAAR, HAHAHAHHAHA
Mannen: Fast det gjorde du ju inte alls, säg vad det heter då?
Jag: HAHAHHA, nej allvarligt jag skojade, kom inte på vad det hette ju!


Mitt i "Shout it out" med David Lindgren:

Jag: Kolla, hon den blonda som dansar i bakgrunden ser ut som Pink.
Mannen: Mm..

Nästa gång låten visas:

Mannen: Pink igen.
Jag: Kiss.
Mannen: Vadå kiss? .. Jaha -.-
Jag: HAHAHHAHAHAHHAHAHA
Mannen: Men asså du är ju förjävla tråkig som skrattar själv, väx upp!
Jag: *dör av garv*

11 februari - melodifestivalmys, del 2

2012-02-11 @ 22:44:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Sitter här och känner mig lika uppblåst som en Thanksgiving-kalkon, men så ska det ju vara efter en myskväll! Kan ju säga att det var brutalt gott med lime i colan för ovanlighetens skull, varför dricker man det inte på det sättet oftare? Däremot känner jag svagt av koffeinet nu faktiskt efter typ tre glas på raken, blir lite konstig i huvudet typ HAHA. Ja jag är faktiskt så känslig, dock är ju inte koffeinhalten alls på samma nivå i coca-cola som i typ Redbull och kaffe osv så det går bra ändå.


Jaha, och hur sammafattar vi deltvävling två i Melodifestivalen? Tänkte dra en kort sammanfattning om vad jag och mannen tyckte här hemma:

Ulrik Munther
- "Soldiers"
Varför påminner han så mycket om Johan Palm? Vem är ens denna Ulrik? Fin röst osv, men passande i Melodifestivalen? Mjä.

Top Cats - "Baby Doll"
Svängigt! Dock inte tillräckligt för att jag ska vilja hoppa upp och leka Grease med mannen.

Sonja Aldén - "I din himmel"
SNAAARK - inget vi inte redan sett alla andra år! Börjar bli lite tradigt med alla pastelfärgade långklänningar med glitter och tre meter långa släp, rök och golvfläktar, för att inte tala om BALLADER i sig. När lär sig folk att det aldrig slår i Eurovision ändå?!

Andreas Lundstedt - "Aldrig aldrig"
Blev så besviken. Hade förväntat mig stordåd, men vad hände? Väntade hela tiden på att det skulle bryta loss och ba WWWAAAOOOO, men nehepp... Tråkigt Andreas, tråkigt. Men du hade fin kostym!

Timoteij - "Stormande hav"
Starkaste bidraget i denna deltävlingen. Och då var det inte ens sååå bra. Men ändå inget att klaga på - anser att de har god chans att slå i Eurovision både pga det unika soundet de har, samt utseende. Mannen dreglade sig igenom hela låten.

David Lindgren - "Shout it out"
Alltså här hann jag knappt fatta egentligen. Minns inte ens hur låten gick? Och ska man vara sån så var det ju i princip bara musiken i sig som gjorde låten, David själv bidrog ju knappast med något om man ska vara riktigt ärlig. Har kanske chans att slå i Eurovision bland alla baltikum-länder, men å andra sidan så kan det ju floppa totalt också.

Mimi Oh - "Det går för långsamt"
"Häftig ju!", var det första mannen sa när hon kom fram i rutan. Och jodå, utstyrseln var ju häftig! Men när låten väl började så var det lite som när man drar fram köpta köttbullar ur kylen - man tycker det ska bli skitgott, men man tappar liksom aptiten när man öppnar förpackningen som plötsligt luktar lite prutt. Typ så kändes denna låt. Lite av en besvikelse. "Ja det går alldeles för långsamt, spola fram tack!", sa mannen efter 30 sek.

Thomas Di Leva - "Ge aldrig upp"
Alltså, lilla Thomas. Jag gillade faktiskt detta bidraget! Inget som någonsin hade gått vidare i Eurovision tror jag, men Di Leva är ju ändå Di Leva liksom. Och lyssnade man på texten så var det ju helt briljant.



(Så kort blev det ju inte. Men det skrev jag bara för att jag visste att hälften skulle sluta läsa annars, ÄHÄHÄHÄ sneakysneaky!)

11 februari - svarta listan

2012-02-11 @ 15:34:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)







Brudjävlar asså... Tror vi lämnar det så.

11 februari - trudelZ

2012-02-11 @ 15:25:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
I'm back! Blir ju lite dåligt med bloggande när jag är iväg och sover borta, och bloggappen är ju typ råttbajs för att man inte kan ladda upp bilder i inläggen. Men aja, jag har inte gjort så mycket - i torsdags så fikade jag med Johanna i X antal timmar, snackade massa och sprang runt på Coop och Maxi haha! Och igår så träffade jag Sofie och färgade hennes hår, och sen åkte jag hem till Blomstermåla igen. Skönt att komma hemifrån lite ibland men lika skönt att komma hem! Hör ju hemma hos min fina man liksom ♥



Ikväll blir det ialla fall myskväll på högsta nivån, är ju Melodifestivalen så ska tvinga mannen att kolla på det med mig denna veckan också haha! Så blir väl säkert nån god mat och nåt mumsigt sen till kvällen. Ska bara släpa med mig latmasken till affären.. Kanske bakar något om jag orkar, vi får se helt enkelt höhö.


9 februari - halihalåå

2012-02-09 @ 14:45:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)




Idag vaknade jag som en liten sol! Gott om tid har jag haft på mig också, så idag blev det lite extra sminkning! Om man ändå orkade stå så varje dag... Ahwell, så hinner ju både blogga OCH visa upp hur jag ser ut idag när jag ska trotsa snön för att ta en fika med Johanna, haha! Hade även tänkt ta med mig kameran men batteriet dog nu mitt i mitt egofotande så får väl helt enkelt lämna den hemma....

9 februari - sann historia

2012-02-09 @ 00:30:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Jaa, såattee.... Hör av er!  /fattigflikka_20

8 februari - enstöringen ska äntligen ta sig ut ur bunkern

2012-02-09 @ 00:02:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Hej kära små barn! Har inte träffat någon annan än mannen nu sen i lördags. Visst har vi det mysigt i vår lilla bunker, men jag vill ju ut och träffa kåmpizar också! Därför har jag bokat in en dejt med Juhääna, aka Karate-Leif imorgon. Ska bli kulT ! Har redan börjat planera vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut, ooh God I need a life HAHA. Ska även sova hos lilla farmor över natten, och på fredag ska jag träffa Sofie och färga hennes hår bl.a. Är det nån som vill ses är det bara att höra av sig, lika bra att ta allt på samma gång när man ändå är ute och rör sig höhö!



Digga mitt spretiga hår :'D

8 februari - havregryn

2012-02-08 @ 19:47:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Godast att äta bara som de är utblandade i kall mjölk i ett glas, men har även börjat tycka om det i grötform. Helst med frukt som typ banan eller äpple i, men funkar att äta bara med mjölk också.


7 februari - gardinbytardagen

2012-02-07 @ 23:02:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Låg i sängen till klockan två idag och kollade på nån fjompig actionfilm om leksaker som fick liv tillsammans med mannen, innan han plötsligt flög upp som en liten svala och ba "ÅÅHH det är så fint väder, då vill jag STÄDA!". Han tog intiativet till att hänga upp de nya gardinerna som vi fick av pappa, men då upptäckte vi att de svävade nästan 2 dm från golvet, vilket jag tyckte var hemskt så tvingade honom att byta till de gamla. Upptäckte att de också var korta, har försökt intala mig själv om att de varit så hela tiden och att det bara är en vanesak från de andra som var långa, men det KAN också vara så att jag råkat krympa dem lite när jag tvättade. Hoppsan. Aja, det ser ju inte lika dumt ut som med de andra ialla fall!!

Sen blev jag på lite dåligt humör av okänd anledning (hatar när det blir så) och la lite syrliga kommentarer här och var till mannen, skönt dock att han var för munter idag för att tjura tillbaka utan istället så började han tönta med mig tills jag blev på bättre humör. Bra taktik där!


6 februari - svar på kommentar

2012-02-06 @ 23:41:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fick en fråga om vad jag var utklädd till på min & Linda's maskerad i fredags. Jag bestämde mig till slut för att köra på dödsängel/svart ängel/nåt i den stilen(mördarängel som Frida sa, haha!). När jag satt på tåget på väg in till Kalmar på fredagsmorgonen så var planen att jag skulle dyka in på Partaj och köpa såna vingar + gloria, men då hörde Sofie av sig och sa att hennes mamma mirakulöst hittat hennes svarta vingar! Dock utan gloria men det spelade ju inte så stor roll tyckte jag. Så då lånade jag dem!

Var nöjd med min outfit ialla fall, fick såna fina komplimanger för min klänning också vilket alltid är roligt! Kul att jag hittade ett tillfälle då jag kunde använda den, den har sånt fint fall och sitter så bra och önskar att jag kunde använda den lite oftare men det finns ju inte så många tillfällen tyvärr..





De obligatoriska egobilderna i spegeln, där man ser lite bättre hur jag såg ut. Hade kvällen till ära även lockat håret, första gången någonsin... Har ju så lockigt hår själv, haha! Nämen jag tyckte det kunde vara en kul grej att göra. Ser ni dessutom att jag numera rockar svart hår igen..? HAHA. Aldrig kan man vara nöjd! Aja svart ska det vara nu ialla fall hädanefter, det är min färg det sen får folk tycka vad de vill!

6 februari - chokladcupcakes i Muminformar!

2012-02-06 @ 23:19:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
En av de fina presenterna jag fick av tjejerna i fredags, var denna underbara receptbok fullsmockad med recept på goa kakor, tårtor och ljuvliga cupcakes. "Nu kan du ju börja baka annat än kladdkaka", haha aww blev så glad! Boken heter "Söta dagar - recept som gör varje dag speciell" från The Hummingbird Bakery som är ett göttigt bageri i London. Det bästa med boken var dessutom att det var NORMALA recept i - alltså inte massor av konstiga ingredienser som man behöver köpa hem och jätteavancerade beskrivningar. Vem som helst skulle i princip kunna göra allting i boken. Det var också bilder till 99,5% av recepten, som är skitbra det med!



Det första receptet som jag kände att "wow, detta MÅSTE jag testa först!", var detta på chokladcupcakes med chokladkräm glasyr (även på bild på framsidan). Har aldrig i hela mitt liv gjort cupcakes, så därför måste jag faktiskt säga att jag blev sjukt stolt när de blev så bra som de faktiskt blev! Är ju en sån sucker för choklad, och jag lovar att de är exakt så goda som de ser ut med både chokladkräm ovanpå och som fyllning inuti. Nu fick jag ju dessutom användning för mina fina muffinsformar med Mumin-mamma på som jag fick av min kusin i födelsedagspresent, hihi!


6 februari - ett helt inlägg tillägnat min nya favvotröja

2012-02-06 @ 01:13:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Jag på stan i fredags efter min debut på Systemet (iförd goströjan såklart!)


Tröjan ni ser är mitt nya älsklingsplagg. Visst är den fin? 399 :- på Gina.


ELLEEEEEER.......???


NÄPP. För den är hemmastickad! Min farmors verk faktiskt, och den gjorde hon på 80-talet åt min PAPPA, asså fattar ni hur gammal den är egentligen?! Hahaha. Ändå så fräsch. Känns nästan otroligt. Men visst fan är den snygg? Den ser ju köpt ut liksom.

Det sjuka är att den låg i en hög nere bland andra kläder i farmors källare som hon skulle skänka. Tur att jag kom där och ryckte in, höhö. Kommer bo i den nu hela vintern! ♥





Sött att det finns flera bilder i gamla fotoalbum där pappa har denna tröjan på sig, och då var jag inte ens född... Älskar ARVEGODS eller vad man nu ska kalla det, hahaha!

6 februari - drömmande

2012-02-06 @ 00:59:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Suttit i Skype i lite mer än en timme med fina Frida och bara pratat om allt möjligt, mest om hur hon har det där borta i landet där haschångorna ligger som en slöja över stan under helgen och annat kul, haha.

- Har du bestämt dig än om du ska komma hem efter du har varit i Mexico i mars, eller om du väntar?
- Asså... Näe. Eller .. äe men det är typ.. Asså ÅH jag vet inte. Man kan väl säga att det hänger på killarna här.
- HAHAHA, det hänger alltså på männen??

Sen fick jag höra den gulligaste lilla historian på länge och jag håller tummarna så brutalt för att det går vägen, haha! Kanske till och med slänger iväg en liten bön till herren Gud innan jag går och lägger mig inatt, religös som jag FAKTISKT är, det trodde ni inte om mig va..?


Känner förövrigt ett behov av att komma ut och träffa folk lite oftare. Har insett att många av de som var på maskeraden i fredags, är människor jag inte träffat sen nyår och det är ju skandal! Måste försöka träffa folk mer.

5 februari - resumé från maskeraden i fredags!

2012-02-05 @ 14:45:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)


Jag, Anna och Linn i fredags

Måste bara börja med att ge ett STORT TACK till alla som kom, och även till Linda som öppnade sitt hem för oss! Hade verkligen hur kul som helst, fick världens finaste presenter och ja.. Hur kul som helst!

Dock blir jag ledsen på människor som försöker ta andras dricka... Visst att det är lätt att ta fel om man är full och så, men man tycker ju ändå att man borde kunna se skillnad vissa gånger. Jag hade ställt en halv flaska Explorer i kylskåpsdörren som stod där hela kvällen fram tills de sista timmarna då den mystiskt bara hade försvunnit. Borta. Och det var bara jag som hade en sån dessutom, så alltså är det ju någon som med mening tagit den. Och eftersom alla vi bjudit in var vänner till mig och Linda, så blir man ju så jävla besviken på sånt! Dock hjälptes vi åt att leta och till slut hittade vi den gömd på toaletten och nästintill orört innehåll så då var det ju lugnt när jag hittade den, men ändå... Blir så jäkla besviken. Det var ju ganska så uppenbart sen också om vem/vilka som var inblandade i det där. Får helt enkelt sätta lappar på flaskorna hädanefter.




3 februari - borde kanske sova, men...

2012-02-03 @ 02:35:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Peppar inför min debut på Systembolaget imon. Känns lite spännande, nytt och nästan förbjudet. Ska med nöje slänga fram passet framför näsan på bruden i kassan (tar för givet att det är en tjej, och för att det är roligare att driva om brüdz), "ÄÄÄÄHÄHÄHÄ jag är 20!". Sitter till och med och surfar lite på deras hemsida (heheee?) och kollar göttiga och sötsliskiga cider jag ska dricka imon.

Slog mig också att jag numera har friheten att dricka exakt vad jag vill. Hejdå äckliga Rekordelig-cider!

Och nu behöver ni ju inte sitta med hjärtat i halsgropen och slåss med tanken om att jag nu inleder min karriär som deltidsalkoholist - det kommer aldrig hända. Mannen är jätterädd att jag ska börja festa och dricka mer nu bara för jag fyllt 20, ta ett lugnt andetag vill jag säga till honom. Vi kan ju jämföra med vuxna - alla vuxna människor har möjligheten att röka och dricka. Gör ALLA det, bara för att de KAN? Nej.


3 februari - dagens låt

2012-02-03 @ 00:59:08
4. Musik
Kommentarer (0)
Har denna låten på hjärnan 24/7, går runt och nynnar på den lilla biten de spelar i Viasat-reklamen. Och jag har hela tiden varit övertygad om att det är Amanda Fondell som sjunger, för det är så läskigt likt på rösten och sättet att sjunga på. Men så var det ju visst inte.

The Majority Says - 114



Did you get my last call?
Regarding the new glass ball
Oh so sound
Shiny, shiny balls of gold
How I wish I never grow old

So they say
How are things today
Hold on, wait up!
The take me overseas
So they say
How are things today
Hold on, wait up!
Where I want to be

We would go back eighty years
Share our laughs and cherish our tears


2 februari - dan innan maskeraddan

2012-02-02 @ 23:26:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var en sväng idag på stan med min fina kusin! Mötte henne på Kagg lagom tills hon slutade, skönt att hon går kvar ett år till för sen har man ju ingen anledning till att springa på gymnasieskolorna mer och uppleva gamla minnen haha! Sen traskade vi till stan ialla fall i TOTALT SNÖKAOS, asså vi såg fan ut som snögubbar... Jävla ryssväder.

Köpte ialla fall nytt smink för lite av mina födelsedagspengar - hatar när ALLT tar slut samtidigt, så det kom ju lägligt med lite extra pengar nu faktiskt. Vi tog även en svängom runt Partaj, och landade slutligen på Kullzénska för lite varm dricka och fika. Satt väldigt fint måste jag säga! Skulle egentligen åkt runt mamma också och sen tagit det sista tåget hem, men eftersom det kom så mycket snö nu ikväll så var jag rädd att tåget skulle bli inställt och att det skulle bli förseningar osv, så jag struntade i det och åkte tidigare hem. Kändes säkrast!


Imorgon har jag ett fullspäckat och halvstressigt schema:

- Ta mig till Kalmar i snön med all packning inför kvällen
- Köpa änglavingar på Partaj
- Köpa primer (glömde idag)
- Göra debut på Systembolaget (herregud, kan knappt tro det)
- Köpa hårfärg
- Ta mig till Linda
- Hjälpa till att städa
- Färga håret
- Äta
- Fixa
- Festa. För vid åtta kommer folket.

Så nu vet ni! Vi hörs imon kitties :)

1 februari - jag fyller 20 år idag!

2012-02-02 @ 01:26:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Stort grattis till mig! Idag har jag firat med mannen och lite släkt, ätit tårta och bara chillat. Bra dag med fina presenter och trevligt sällskap. Och sen slog det mig att om BARA TIO ÅR så är jag fan 30. Hur i hela friden gick detta till?! Gud. Åldersnoja typ, haha!

Avslutar min kväll med kladdkaka framför tv'n med mannen. Inväntar nu Efterlyst som vi missade ikväll, haha det börjar kl 02:00 och SEN ska jag fanimej sova!

(ps, mens är sämsta födelsedagspresenten ever, ds.)


Tänkte ju ta gulliga bilder med mannen när vi ändå stod och gosade framför spegeln men då började mannen fjompa haha. Hann bara ta en bild innan mamma ringde & sen skulle älski gå hem till sin bror en sväng, så blev ju bara denna...

RSS 2.0