31 juli - tröttast.se

2012-07-31 @ 12:58:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vet inte vad som hände igår, det är inte första gången jag börjar jobba vid 07:00 och därmed måste gå upp klockan fem på morgonen. Jag jobbade dessutom bara två timmar längre än jag brukar, men vafan två timmar extra är ju inget särskilt? Hursomhelst, så kändes det inte som att jag tog mig ur den där morgontröttheten alls på hela dagen, utan hade konstant ont i huvudet och kände mig mer eller mindre svimfärdig av trötthet. Att jag dessutom åkte ut till Maxi efter jobbet och köpte saker till katten och disktrasor med mera, gjorde att jag var mer eller mindre ett vrak när jag kom hem. Däckade direkt efter maten runt kl 21:00 och vaknade idag vid elva typ.... Ja, det var skönt att sova. Ja, jag har idag ångest över att jag sov bort hela min kväll igår.



På tal om trötthet, så är det inget som verkar drabba Shiva-katten. Fyfan vilket odjur hon är! Bara bråkar och busar och stimmar heeeela tiden, herregud alltså haha! Visst att kattungar är såna, men jag har fan aldrig varit med om en sån galen katt som denna... Bara för det så har hon dock däckat nu, men då har hon ju hållt på och hoppa och jaga den älskade fjäderpinnen i två timmar i sträck. Kanske bör passa på att sortera mina kläder då eftersom jag är ledig idag?

29 juli - min sjuka styvfar

2012-07-29 @ 17:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Han är lite speciell, min styvfar...



HAHA, blev så jävla full i flin när jag fick detta smset från honom i fredags när jag skulle ut... Vi skojar ofta om att Mats är gubbsjuk och ska hänga med på Vallen där lammköttet hänger och fistpumpa på dansgolvet i röda brallor, hahaha och så smsar han detta. "Daddy M", HAHAH.... Dog!

29 juli - kissemiss

2012-07-29 @ 10:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 


Den här bedårande pälsbollen är ett litet monster! Aldrig varit med om en sån jobbig och stimmig katt, hon är fan överallt... Klättrar, hoppar och sen däckar på en minut och sover som en sten. Men söt är hon, och nästa vecka är det dags för lilla bebisen att flytta hem till mig och mannen! Kommer bli så kul, fast på ett sätt ser jag inte fram emot det för hon kommer troligen riva hela stället. Får limma fast allt som kan trilla i golvet.

Saknar dock Diva fortfarande såklart, varje dag... Vissa husdjur man har sätter större spår än andra, och Divan var verkligen en sådan katt som man verkligen minns tillbaka till och svär över att det gick som det gick. Usch lilla Divan, finaste kissen någonsin <3

Men som sagt - nästa vecka ska vi hämta nya kissen hos mamma! Christopher har bestämt att hon ska heta Shiva, jag är fortfarande inte så förtjust i namnet men vi har hållt på och fundera på namn i tre månader nu och vi kan inte komma överrens om nåt annat så jag ger mig helt enkelt i den diskussionen haha! Ska ringa veterinären snart också och fixa sterilisering och så att de fixar navelbråcket som hon har sen hon föddes, kissen har en liten utåtnavel och oftast så brukar det inte bli nåt problem men OM det skulle bli nåt så kan det bli livshotande och det vill inte jag så lika bra att de fixar det samtidigt som de knipsar henne haha. Ser ni förresten hur långhårig hon är? Känns ju ganska sjukt då mamma-katt är korthårig, så nu är vi ju lite nyfikna på vad det är för nån lurvig fader katten har...

28 juli - bra avslut på denna veckan

2012-07-29 @ 00:35:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känns skönt att avsluta veckan hemma i Blomstermåla hos mig och snubbidoo, med tända ljus och Winnerbäck's senaste platta. Eller tja, vi sitter ju vid varsin dator som man kanske kan tycka är sjukt osocialt, men det är sånt som behövs när man samsas på 27 kvadrat.

Har jobbat i veckan och det har varit kul men svettigt som vanligt, och igår var jag ute med Johanna och hennes vänner. Kändes skönt och det var roligt, men idag har det varit så himla skönt att vara ledig och dessutom veta att jag är det imorgon också! Så idag stack jag iväg till IKEA själv och skulle leta duschdraperi-stång som man slipper borra för att sätta upp, hittade det plus annat småplock och när jag kommer hem upptäcker jag att jag glömt duschstången vid kassan haha... Stod vid självscanningen och hade bara ställt den bredvid mig och sen glömt att blippa och ta med den, så kan ju trösta mig med att jag inte betalade ialla fall och sen glömde den, då hade jag blivit arg. Skyller på tanten och gubben efter mig i kassan som hade så bråttom och ställde upp sina saker och började blippa innan jag ens fått bort mina saker från bänken....


Annat jag gjort idag när jag kom hem var att plocka isär min orkidé som jag fick av Christopher, den håller på att dö och skulle egentligen behövt planteras om direkt när jag fick den men det är ju sånt man aldrig tänker på. Så klippte bort döda rötter och vattnade den för det har jag inte gjort på jättelänge, haha så nu hoppas jag att den tar sig igen! Annars köper jag en ny på IKEA, där kostade de bara 60 kr typ.

Jag är en sån hemmafru.

24 juli - äntligen internet...

2012-07-24 @ 11:50:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
...och ni, kära läsare, kan därmed dra en lättnadens suck - bloggtorkan här är officiellt ÖVER!


Igår kom installations-snubbarna med vår router och boxer, i och för sig en månad försent, men ack så efterlängtat! Nu kan man alltså blogga, ladda upp bilder OCH ha Spotify igång samtidigt utan att det kommer upp felmeddelanden om "connection lost"! Förstår ni vilket århundrade det har känts som att jag levt i?

Dessutom fick jag mitt första lönekuvert igår, det var fett spännande och jag blev glatt överraskad över min lilla summa jag skrapat ihop denna månaden på Hamnkaféet. Hade inte väntat mig särskilt mycket egentligen, så det är ju alltid kul när man inser att nästan det dubbla rullar in på kontot imorgon. Och då blir det shopping mina vänner! Handlar ju i princip aldrig kläder numera, kanske ett plagg i månaden om ens det, så nu tycker jag faktiskt att jag förtjänar något nytt haha. Ska boka tatueringstid snarast också för en mindre summa, och sen ska jag spara resten av pengarna. Har faktiskt insett hur SKÖNT det vore med ett körkort..

Ahwell, så är det med det! Sitter här lite på halvspänn och undrar om de ringer in mig på jobbet idag... Är egentligen ledig men eftersom det nu under semestertid kommer så sjukt mycket folk på eftermiddagarna, så sa jag att de kunde ringa mig ifall det skulle krisa idag. Trivs ju så sjukt bra där och själva jobbet är ju hur roligt som helst, kunde lätt bli arbetsnarkoman haha.
 
 
Näe, nu får det vara nokk. Ska studsa upp och fixa till mig lite så jag kan dra iväg snabbt ifall de ringer från jobbet! Pussel :*

17 juli - ooh baby, I just need you like never before

2012-07-17 @ 01:40:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Nu är det nane-tajm, mina barn. Ska ju tyvärr upp till Folkunivesitetet imorgon och sitta vid Facebook i två timmar eftersom jag redan har ett deltidsjobb och inga andra jobb finns att söka nu, vilket är ett måste enligt Sveriges stat för att jag som arbetslös ska få mina pengar från Försäkringskassan. Har en hel del att säga om Arbetsförmedlingen egentligen, men det får jag ta en annan dag. Kanske imorgon? HEHE. Natti!
 

16 juli - dagen då jag träffade Lars Winnerbäck

2012-07-17 @ 00:38:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag var svettig, stressad och hade stått i kassan i typ 2 timmar i sträck, när jag plötsligt lyfter huvudet för att ta nästa kund och ser ett bekant ansikte framför mig. "Det där ser ut som Lars Winnerbäck" hann jag tänka i några sekunder innan jag fattade att det faktiskt var han. Så mycket mindre på nåt sätt än jag föreställt mig, och sådär härligt Kurt Cobain-grunge'ig med långt hår och skägg. Det tog nog 10 min innan nervositetsdarret i händerna släppte, HAHA.

Senare när det var stängningsdags så stod jag vid entrédörren som var öppen och dammsög, såg om möjligt ännu mer sliten ut och gned våldsamt med dammsugaren över dörrmattan, när jag tittar upp precis lagom till att Lars W med crew på ca 10 personer passerar. Och självaste Lars Winnerbäck ser rakt på mig, nickar åt mig, ler och säger "Hejhej!". Jag skiner upp som en stråle och hälsar tillbaka innan jag låter några sekunder passera och sen stänger av dammsugaren, skuttar helt lyrisk ut i köket till de andra och berättar att nu har fan självaste gud hälsat på mig.

Spenderade sen resterande tid av eftermiddagen på stan med Johanna, på Lasse-jakt i hopp om att få en bild. Hittade jag honom då? Nej. Men jag fick ju åtminstone ta hans beställning.

14 juli - lite marknad och fika

2012-07-14 @ 16:31:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Lillebror idag på fiket/mitt jobb, älskar att vara med på bild haha...

Idag vaknade jag och kände att jag var tvungen att göra nåt med min dag, eftersom det är fest ikväll och jag i annat fall bara skulle sitta hemma och vara förväntansfull inför det haha! Så ringde ett samtal till brorsan som var den enda tillgängliga att umgås med idag och drog med mig honom på marknaden. Köpte ett linne, gick flera varv både i affärer och på marknaden och hade det himla trevligt faktiskt för en gångs skull haha! Sen gick vi till mitt jobb och fikade på blåbär-och hallonpaj innan vi gick några varv till i Kalmar och sen åkte hem på varsitt håll!

Jag tänkte på det sen när jag kom hem - undrar hur många som möter oss på stan som faktiskt kanske ser att vi är syskon? Det skiljer 5 år mellan oss, vi är inte särskilt lika egentligen mer än när vi kanske skrattar eller pratar, och dessutom har han ju växt ifrån mig nu så han är ju typ 10 cm längre än mig (och han har fortfarande inte slutat växa....) och har storlek 44 i skor medan jag har stannat på 36-37 ... Ser ju ut som en pygmé bredvid honom numera, haha! Men det var trevligt att ha lite syskontid även om jag ser ut som 17 år när jag umgås med honom!

14 juli - bara en fråga:

2012-07-14 @ 16:11:45
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Varför fungerar det inte att ladda upp bilder?!

WHY GOD, WHYY??

Collapse

2012-07-13 @ 23:32:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jobb och inget internet är skälet till att det är lite tomt här. Hoppas ju att det blir bättre snart!

Saker som stör mig:

- När engelsktalande personer frågar oss svenskar om vägen, eller om vår stad. Och så råkar personen de frågar inte tala engelska, och så svarar de på svenska istället... Alltså va?! Logiken i det, tack!




8 juli - avundsjuk på farmor

2012-07-08 @ 18:29:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nu händer det. Farmor har bestämt sig för att flytta, efter typ 5 års velande fram och tillbaka ("kanske ska vänta till sommaren, kanske ska vänta till hösten, kanske ska vänta till våren...") och 50 år i samma hus som min farfar byggt, så ska hon alltså flytta in till lägenhet i Kalmar. Huset är sålt, och idag följde jag med farmor och min faster till nya lägenheten för att plocka upp porslin och kolla hur den såg ut.

Kan ju säga att jag är galet avundsjuk - visst kommer det ju bli att jag bor där då och då, men fasen vad jag vill ha en sån lägenhet nu till mig och Christopher! Fräsch trea som är så jäkla lagom, ÅÅH haha jag vill ha ett fast jobb nu så vi också kan flytta, helst till samma område. Höll ju på att svimma när hon sa att det var vanliga hyreslägenheter, trodde ju det var insatser liksom....

Aja. Nu är jag skittrött egentligen och hade velat ta mig en liten powernap, men mannen kommer nog hem snart om nån timme så lika bra att jag duschar osv så jag kan ses sen. Vinkelivink!



[här skulle det varit bilder men mitt internet ville inte ladda upp några såna idag tydligen.]

7 juli - för mycket Kent, för mycket hjärna

2012-07-07 @ 20:02:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åh mina läsare. Jag är så arg numera. Har alltid varit gapig och slängt mig med onödigt aggressivt språk över småsaker, men jag går verkligen runt med pms-humör 24/7 numera. Är det verkligen så att människor runt omkring mig blivit dummare, eller är det helt enkelt mig det är fel på? Jag tror det är en blandning av båda. (okej kanske mest jag)

Men alltså, en del folk... Herregud. Vad hände? Vad HÄNDE?! Så många som stannar upp i utvecklingen, föreställer mig dessa människors hjärnor som ett skrumpet litet russin som skramlar runt i sin ensamhet där inne. Skrammel skrammel, liksom. Fina människor som bara blev dumma i huvudet. Det blir lite samma effekt som när man köper ett äpple och när man ätit upp nästan hela och råkar bita genom kärnhuset, så upptäcker man att där bodde det visst en äcklig liten mask som man just nu glupskt tuggar på i typ en sekund innan man spottar ut det. Typ så känns vissa människor. Osköna som fan.

Dagens aggression avklarad. Då kanske jag kan fortsätta med mitt liv för denna gången, tack och adjö!

Andra osköna typer.


7 juli - Gamla Ullevi

2012-07-07 @ 18:48:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

7 juli - lördag

2012-07-07 @ 18:11:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hade planerat en hemmakväll egentligen, då jag jobbade igår och idag och det är sista kvällen med farmor innan Christopher kommer hem från Stockholm... Men när jag satt på bussen hem från jobbet och kände mig svettig (sjukt tropisk dag för övrigt), vuxen och rastlös så blev jag plötsligt sugen på att gå ut istället. Men det lutar nog att vara hemma ändå då mina närmsta inte kan följa med, jag behöver spara mina pengar också egentligen OCH jag har heller ingen vuxendricka. Det sista hade ju kunnat kvitta egentligen,men den fick vara med bland bidragande faktorer ändå!

Tills vidare får ni stå ut med crappy iPhone-pics tills jag orkar damma av kamerajeveln.
Och ja. Bilderna är givetvis bara på mig. Hälsningar egofilten

6 juli - get with me

2012-07-06 @ 21:44:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Svettig dag på jobbet, måste vara varmaste stället att jobba på i Kalmar haha! Kvavt ute + kaffekannor och ugnar och hela köret, herregud men man kan ju hoppas att man svettas bort några hekton? Typ de två Nutella-burkarna jag smäckte i mig själv förra veckan... Hehe. MEN, jag klagar inte - jag tycker det är skitroligt att jobba där och jag är sysselsatt hela tiden, vilket är bra! Idag var det rätt mycket folk också men det är skoj tycker jag.

Fick skjuts hem av Frida S som tittade in en sväng och skulle visa upp sina shopping-inköp för sin mamma (ma' baws, ya know), och sen har jag duschat vilket var jävligt skönt och nu ska jag spendera kvällen i sängen med lite Grey's Anatomy, musik, glass och sen sova tidigt är min tanke.


5 juli - boiled frogs

2012-07-05 @ 22:09:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


I'm always wishing, I'm always wishing too late

For things to come my way
It always ends up the same
(Count your blessings)
I must be missing, I must be missing the point
Your signal fades away and all I'm left with is noise
(Count your blessings on one hand)

My youth is slipping, my youth is slipping away
Safe in monotony, (so safe), day after day
(Count your blessings)
My youth is slipping, my youth is slipping away
Cold wind blows off the lake, and I know for sure that it's too late
(Count your blessings on one hand)

5 juli - sagan om den galna klänningen

2012-07-05 @ 21:55:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


I helgen fyllde Johanna, a.k.a Karate-Leif 20 år och det firades igår med en hejdundrande förfest hos henne med endast oss tjejer och sen en krogrunda. Jag hade tidigare varit på stan och hittat mitt livs första klänning som jag faktiskt tror jag kommer använda fler gånger, trots det galna mönstret. Jag hade ialla fall skitkul, svepte cider och diskuterade och skrattade med de fina brüdsen innan vi packade in oss i en taxibuss mot stan. Troligen chaufförens längsta 15 minuter den kvällen med hela bussen fullpackad med 8 tjejer och en kille som sjöng haha... Kvällen avslutades inne på O'Learys där jag och Anna svepte den sista drickan och krystade "HUULA HUUULA" och sjöng med till Forever Young inne på toaletten innan de stängde, tills jag och Christopher gick hem till pappa och sov. Härlig kväll indeed!

Kanske ska göra som Johanna i fortsättningen när hon väljer kläder inför en utekväll - hon väljer nämligen utifrån hur roligt hon haft i de olika klänningarna. Lär ju ha galna hippie-klänningen fler gånger i så fall om det nu är så att det är den som bestämmer hur kul man kommer ha? Haha!

5 juli - jag lever!

2012-07-05 @ 21:40:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hej kitties! Jag får börja med att be om förlåtelse för min frånvaro här på bloggen - det har inte blivit mycket bloggande de senaste veckorna och jag är ledsen för det.

För det första så hände det en del privata saker som var ganska jobbiga som gjorde att jag la bloggandet på hyllan - bland annat så blev min och Christophers fina kisse Diva påkörd och finns inte längre hos oss. R.I.P Divan...



Den bättre delen av den historien är att mammas honkatt hade kattungar på gång, så vi väntade spänt på att de skulle komma till världen då vi känner att det blir för tomt att leva utan katt. Så för ganska så exakt 6 veckor sedan föddes det en liten tjejkissebebis (ja, endast en!) som just nu provisoriskt heter Harry-Hassan tills vi kommer på nåt roligare, hahahaha!


Sista saken att beskylla mitt glesa bloggande på är att vi har haft en del problem med internet, vi har endast kunnat samsas om min telefon och det är ju inte så jäkla snabbt. Men fibernät har installerats i vårt hus, och fast internet är på gång! Så håll ut mina vänner, det finns ett ljus i tunneln!

Annat värt att nämna är att jag numera jobbar lite extra på Hamnkaféet i Kalmar, där jag trivs som tusan och förhoppningsvis kommer få jobba en del i sommar när det behövs.

Det är allt ni behöver veta just nu. Nu kör vi igen - emofilten är uppe och igång igen!


RSS 2.0