31 mars - hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

2012-03-31 @ 10:44:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Godmorgon småfolk!
Alltså jag var så sjuuukt trött igår kväll så ni anar inte, haha! Hade verkligen fullt upp hela dagen som jag berättade, men känns skönt nu ialla fall att ha fått iväg massa jobbansökningar. Bara att hålla tummarna och hoppas nu. Annars flyttar jag fan till Danmark, haha!

Här kommer troligtvis den fulaste bilden jag någonsin gjort, ohwell:



HAHA. Jättefint xD

Nu måste jag fixa mig. Systemet stänger kl 15:00 idag, hatar att handla där på helgen men det har verkligen inte varit praktiskt nog att släpa på massa flaskor och skit tidigare i veckan nu... Blir ju så när man far runt mycket. Blir en liten uppdatering sen hoppas jag!

30 mars - zombiebrüden

2012-03-30 @ 21:48:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Idag har jag sökt 19 st jobb.
Sammanlagt 24 st denna veckan. Ja jag vet, känns helt otroligt... Var först i stan och tog de flesta butikerna, sen åkte jag till Hansa och tog resten. Sen buss till Smedby och färga mitt hår med pinglan, slipper nu se ut som en svarthårig version av Tenny även om mitt look-a-like-flin är oslagbart likt enligt Sofie.

Sen följde jag med Sofie med far sin till City Gross och storhandlade i två timmar. Är bokstavligen död nu - SÅ. JÄVLA. TRÖTT. Och så ska jag upp tidigt imon och ta några ärenden på stan samt systemet innan det stänger vid 15:00, och sen iväg och partaja... Extrema i-landsproblem.

Godnatt mina barn.


29 mars - 999

2012-03-29 @ 22:29:45
4. Musik
Kommentarer (0)
ALLTSÅ JAG KÄNNER MIG HELT EFTERBLIVEN?! Har ju totalt missat att Kent släppt sin nya singel! Nu har jag däremot lyssnat in mig, och ja vad säger man? Det låter Kent. Det är lika fantastiskt, briljant och underbart som det alltid är. Däremot så känns den nya singeln mycket lättare på något sätt? Inte lika ångestfyllt och djupt som de senaste albumen varit, men det kan ju bara vara denna låten i och för sig. Inte för att jag klagar, jag gillar det skarpt och jag kommer troligen lyssna sönder denna nu ända fram till den 25 april då albumet släpps.




Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

29 mars - ett sent frukostinlägg

2012-03-29 @ 15:40:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Lite sent att ladda upp bild på min frukost nu vid halv fyra på eftermiddagen kanske, haha sitter ju redan och hugger in på den obligatoriska "that-week-of-the-month-chokladen" ...

Asså fiiifasen så gott det var med mango i gröten idag! Köpte ju två stycken förra veckan som har legat och mognat i fönstret, och idag så tyckte jag att den ena var lagom att ätas och det var inte helt fel kan jag säga! Dock tyckte jag det blev lite för lite (HAHA, eller? Kolla bilden liksom, inte direkt lite frukt), så jag hade i ett halvt äpple också. Testa nu, mina barn!

29 mars - AAAEEEE

2012-03-29 @ 08:13:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nu är fan snusknivån nådd! Varningslamporna blinkar ilsket rött och tusentals krigslarm vrålar. MITT HEM KRYLLAR AV SILVERFISKAR OCH JAG BLIR SÅ ÄCKLAD.

Imorse när jag klev upp och skulle på toaletten (silverfisknästet).... Så satte jag mig där. Doin' ma thaang. Kollar ner på mattan, och vad ser jag? Inte en. Inte två. UTAN TRE. SNUSKIGA. SILVERFISKAR. Mitt på mattan! Och asså nu snackar i en yta på mindre än en kvadratmeter! Nöp dem allihop med toalettpapper och nu kommer jag har psykiska problem i resten av mitt liv när jag ska gå in på den där toaletten, efter denna ytterst traumatiska upplevelse.. Men asså vad ska jag göra? Ringa hyresvärden och klaga så de tar hit Anticimex? Jag dödar ju åtminstone 1-2 stycken varje dag, hur många bor där egentligen?! Fy.


Jaha, så nu är jag garanterat vaken. Skulle göra mig lite frukost men upptäckte då att mjölken stått framme hela natten och eftersom jag är jättenojig med sånt så var det enda alternativet att hälla ut den... Att mannen däremot varit vaken efter mig och sett att den stått framme, men ändå inte ställt in den är redan dagens dispyt, är det bara jag som tycker att man kan göra andra människor en tjänst? Får knalla iväg till affären när den öppnar vid nio. Ska inte köpa ny mjölk till honom. Eller jo det ska jag, för jag är ju SNÄLL. Sådeså.

28 mars - nya skor

2012-03-28 @ 21:00:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Blev fina röda Converse idag som fina söta farmor köpte! Funderade först på USA-mönstrade, men de var mycket större i storleken och fanns inte i 36,5. I och för sig känns dessa nästan lite för rymliga också, men 36an var precis så den passade... Vilket inte funkar, eftersom jag då får lättare nageltrång på stortårna haha. Så jag antar att det är bättre att stoppa i en tunnare sula om jag nu tycker jag behöver det. Och mina svarta tygskor åkte i soporna så fort jag kom hem, R.I.P för hatar ju att slänga grejer! Gör typ ont i hjärtat. Kan ju dock köpa nya på HM för en hundring till sommaren så inte så big deal...

DÄREMOT, så har jag sparat alla mina Converse sen mina allra första par som jag skaffade i början av sjuan! De första var de klassiska svart/vita med schackrutiga skosnören och Tokio Hotel-klotter på, och sen följde listan på gråmönstrade (med All Star-loggan över hela) och turkosa som nog varit de finaste hittills då färgen faktiskt varit lika poppande och utstickande hela tiden och inte blekts. Hoppas nu på att dessa röda håller färgen och inte blir fula så fort! Dock får de gärna bli lite nerskitade och inte så jävla kritvita som alla nya skor är, hahaha hatar verkligen nya skor när de är vita...

28 mars - stolt och nöjd med dagen

2012-03-28 @ 18:10:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Håhåååå mina pärlor, haft en riktigt bra dag idag måste jag påstå! Sov i ett sträck, vaknade INTE av mannen när han gick och la sig inatt vilket var skitskönt. Studsade upp som en liten lärka och snoozade inte alls - alltså förstår ni hur pigg jag var eller? Haha, underbart!

Har ialla fall varit så jävla effektiv idag. Var på Arnold's på lunchen med farmor och hon köpte nya skor åt mig, visar upp dem lite senare. *blinkblink*.
Såg då också att de sökte sommarvikarier i butiken, så direkt när jag var klar på skolan sen så gick jag dit och lämnade in CV och personligt brev, samt i två andra skobutiker i stan. Hoppas verkligen jättemycket på att någon av dem nappar, berättade om hur intresserad jag var osv så nu jävlar - håll tummarna! Förutom på Arnold's så var jag även på Euro Sko som också sökte folk, och på Scorett hade de redan fixat sina anställningar men där kunde jag kanske få en praktikplats eventuellt. Åååh det känns så skönt nu när man verkligen får tummen ur och satsar!



Bjuder på två morgonbilder från das tåg. Nu ska jag återgå till min monsterportion av ris och köttfärsgryta (seriously, fattar inte hur mycket jag kan äta - hur får det plats?!) och fortsätta kolla på Big Brother och chillaxA innan jag återvänder hit med lite bilder på mina skor. Tjingeling så länge!

27 mars - på skolan och tråkar

2012-03-27 @ 12:26:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Har hittills idag lyssnat på en föreläsning om turistbyrån i Kalmar, var lite intressant men nu har jag haft lunch i snart två timmar och det börjar bli lite drygt när man är ensam... Har gått typ tre rundor på stan och dreglat efter saker man inte kan köpa, buhu känner mig lite som en pank alkoholist på Systemet. Hatar att det finns så mycket snygga kläder just nu, vill ha allt? Vill ha ett jobb så jag kan stilla min shoppingabstinens.

Ska idag försöka skriva klart de personliga breven till jobben jag ska spontansöka i stan på torsdag. Hoppas vi får tid till det bara, men det lär vi nog få höhö.

AHWELL, ska inte tråka ut er med mer snack om vad jag pysslar med osv. Ville bara berätta att jag lever typ. Sådär ja!


26 mars - pärlor

2012-03-26 @ 19:27:27
5. Bilder
Kommentarer (0)


26 mars - havregrynsgröt <3

2012-03-26 @ 18:19:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kan inte förstå hur det gick till, eller när det ens hände - men oh lord... Jag är så addicted to havregrynsgröt med färsk frukt. Bästa kombon är antingen banan (MOGEN, inte grön för då känner man inte att det smakar banan!) eller såna där ljusgröna äpplen till, men testade idag med apelsin och det var inte så dumt heller. Köpte dessutom mango i affären idag, haha nu jävlar ligger de på "mogning" i fönstret!

Något annat jag har svårt att förstå är att jag ägnade ett halv inlägg åt havregrynsgröt....

Ohwell. Var faktiskt inte så segt på "skolan" idag. Tänker härmed kalla det skolan, då det faktiskt är fyra dagar i veckan mellan 9-15 och jag går dit för att lära mig söka jobb. Typ. Så. Skolan! Ialla fall - det var inte så segt som jag fasade över idag. Timmarna går ju relativt snabbt, och idag sökte jag faktiskt jobb både hos Telenor och som hotellstädare/frukostvärdinna. Hoppas mest på det hos Telenor, vore fint faktiskt.


26 mars - måndagsmorgon

2012-03-26 @ 08:19:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Hallå puddingar! Idag är det måndag och jag är uppe med tuppen för jag ska stå hos jobbcoachen vid klockan 09:00. Såklart var ju tåget inställt också av nån anledning, så hamnade på nån buss som jag verkligen är framme i tid.. Pinsamt att komma för sent när man liksom inte kommit in i gruppen riktigt än, och idag skulle vi dessutom byta lokaler så har inte en aning om vart vi ska vara idag HAHA. Great.

Vid kl 16 idag slutar min dag, herregud hjälp mig?! Hahaha kan inte förstå vad vi ska göra där så länge, men förhoppningsvis är vi sysselsatta hela dagen så tiden bara går.

Ha en bra start på veckan kåmpizar!


25 mars - designbyte IGEN (sista gången, promise!)

2012-03-25 @ 22:09:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det andra kändes inte riktigt hundra.

Men nu jävlar! Nu är jag nöjd som fan. Tänker behålla detta ett tag nu också tänkte jag, tryck på F5 eller uppdateraknappen så ska det synas!

Vad tycks? :)

25 mars - tidsfördriv i form av en lista

2012-03-25 @ 16:16:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

1. Hur gammal är du om fem år? 25 år (herregud?!)

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Christopher!

3. Hur lång är du? Länge sen jag mätte mig, men nånstans mellan 161-164 gissar jag på.

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Minns inte, men "Lyckan i LA" på tv iaf :)

5. Vem ringde du senast? Karate-Leif igår!

6. Vem ringde dig senast? Mannen i fredags.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Amääända! Fick en idé på present så ring mig när du har tid :D"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på, har jag gott om tid och dessutom har nåt att berätta som blir för långt att smsa om så ringer jag helst. Däremot så tycker jag det är roligare att smsa och småprata med folk. Får nog säga sms ändå!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? OJ, jättelänge sen! Troligen början på februari på stan, samma dag som jag & Linda skulle ha vår 20-årsfest...

11. Vilken ögonfärg har du? Blååå

12. När vaknade du i dag? Minns inte, men steg upp strax innan kl 13 ialla fall, hehe

13. Vilken är din favoritjulsång? Mer Jul

14. Vilken är din favoritplats? Hemma.

15. Vilken plats föredrar du minst? Ostädade toaletter. Värsta som finns...

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vette fan... Antingen är jag kvar i Kalmar eller så har jag flyttat nånstans. Mest troligt Skåne eller Danmark i så fall.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Var nog nåt som mannen sa nu i helgen, haha

19. Hur stor är din säng? Min egna - 90. Mannens - 120.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbaaar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast utan

22. Hur många kuddar har du i sängen? En till två!

23. Vem var din första idol? Spice Girls!

24. Väggur eller klocka på armen? Väggur, hatar klocka på armen!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, i alla lägen! Sover med strumpor till och med, dock inte så ofta längre..

26. Är du social? Ja det får jag nog lov att säga. Är dock blyg bland folk jag inte känner om jag är ensam.

27. Vilken är din favoritglass? Twister, Magnum, Ben & Jerry's

28. Vilken är din favoritefterrätt? Oh loord... Vart börjar man? Kladdkaka med grädde, fruktsallad, muffins, chokladmousse, citronfromage, kakor, glass, marängswiss, all sorts paj med vaniljsås, LISTAN ÄR LÅÅÅÅNG

29. Tycker du om kinamat? Bästa jag vet! Äter det dock inte så ofta. Kanske därför jag inte tröttnar, haha!

30. Tycker du om kaffe? Tycker jättemycket om smaken av kaffe, men tål ju inte koffein så kan inte dricka det

31. Vad dricker du till frukost? Det som finns, kan variera mellan juice, oboy, te, vatten, mjölk eller läsk.

32. Sover du på någon särskild sida? Jag vill helst ligga vänd mot dörren av nån anledning. Brukar därför föredra att ligga innerst mot väggen, för att då kan jag variera sida och så vet jag att mannen ändå ligger ytterst och tar "smällen" om det kommer nån (vem det nu skulle vara) HAHA.

33. Kan du spela poker? Nope.

34. Tycker du om att mysa/kela? Bästa som finns!

35. Är du en beroendemänniska? Det vette tusan, fast det är jag nog

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Inte en jävel! Däremot flera som fyller år dagarna innan och efter min födelsedag.

37. Vill du ha barn? Självklart, dock inte än!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, kunde ju spanska men tror det rann ut ur hjärnan samma stund som jag lämnade högstadiet haha ..

39. Har du någonsin åkt ambulans? Tyvärr inte, verkar ju skitcoolt?

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet alla gånger. Tycker så synd om de människor som bor mitt i Sverige och får bada i sjöar... Så äckligt, haha! Och bassänger kan man inte ens jämföra tycker jag!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Nöjen och saker som får mig att må bra just för stunden. T.ex kläder, skor, fika... Alkohol när det beger sig, haha!

42. Äger du dyrbara smycken? Haha nejdu

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Top Model Sverige (även fast jag tycker det känns lite B), Lyckan i LA, Vampire Diaries, Ellen... Vad jag kommer på nu. Johanna vill börja kalla mig för "TV-tablån", HAHA.

44. Kan du rulla med tungan? Nej?! Varför kan alla det??

45. Vem är den roligaste människan du känner? Det är nog Sofie faktiskt. Så hysteriskt rolig alltså, haha!

46. Sover du med gosedjur? Nope

47. Vad har du för ringsignal? Klassikern till iPhone... BYTTE, men den försvann när min telefon uppdaterade till iOS 5 och sen har jag inte kunnat byta till en egen... -.-

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jajjemän!

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Bög-kudden som Christopher envisades med att han skulle ha en gång när vi var på IKEA, haha

50. Flirtar du mycket? Inte ett skit

51. Kan du byta olja på bilen? Wish I could :(

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Har inte ens körkort, så näe..

53. Vilken var den senaste boken du läste? Minns inte!

54. Läser du någon dagstidning? Barometern och Kalmarposten när jag är hos farmor

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nee

56. Dansar du i bilen? Hahaha, hur fan gör man det? Nej!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NE-radio igår på powerwalken

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Troligen nåt hos min coach i fredags, de har redan märkt att jag "telefonklottrar" i anteckningsboken haha.

59. När var du i kyrkan senast? Oj..

60. Är du lycklig? Av och till!


25 mars - stel som en nittioåring

2012-03-25 @ 15:19:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Jahapp, såhär såg det ut igår kväll. Jag & mannen skulle ut på långrunda till Ålem och tillbaka, jag skulle knäppa någon rolig bild på honom att lägga upp här på bloggen och då slog han till min hand av misstag (se bild till höger) så min iPhone drog i gatan med ovansidan neråt... Jag trodde fan att skärmen sprack, men som tur var gjorde den inte det! Sen blev vi ovänner pga det, HAHA så typiskt oss! Så vi studsade iväg bredvid varandra, skittjuriga och med musik i öronen. Sa inte ett ord till varandra under de två timmarna som powerwalken varade. Men det gjorde nog det hela mer effektivt tror jag, haha för fyfaaan vilken träningsvärk jag har idag och speciellt i röven.. Herregud säger jag bara.

Men satan så jag jobbade igår, speciellt på hemvägen då mannen drog upp tempot och jag som redan började bli trött fick jobba som fan för att hålla mig i samma takt som honom - det var ju liksom mörkt när vi kom hem och jag som är så mörkrädd haha.. Men känns skönt idag! Får göra det till en vana.


24 mars - blev det nån runningtrip imorse?

2012-03-24 @ 16:27:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nej.....

Hahahaha, vad tror ni om mig liksom? Nääemen, jag ställde faktiskt klockan. Dock orkade jag aldrig ta mig upp, får bli en liten runda nu i eftermiddag/kväll istället.

Så vad händer idag då? Inte ett skit skulle jag vilja säga. Känns rätt skönt också i och för sig, tydligen ska jag infinna mig hos coachen mellan 9-16 på måndag och jag har redan lite ångest över det hela, haha! Nejmen det blir säkert bra. Måste börja på personliga brev då jag nu nästa vecka ska sätta igång projektet om att skaffa mig en praktikplats eller jobb i butik. Jag blir fan förvånad om jag inte ens lyckas skaffa mig praktik i någon av de över 20 butikerna jag ska besöka, någon borde ju ändå vara intresserad? Jag menar, så värdelös är jag ju inte höhö!


23 mars - natti då, mina barn!

2012-03-24 @ 00:50:55
5. Bilder
Kommentarer (0)
Tänkte bara ploppa in här lite snabbt innan jag går och söver ned mig. Dödstrött! Men kan ju bero på att jag numera har rutiner.



Försök sova nu efter denna mupp-bild, om ni kan! Ähähähä.

23 mars - NY DESIGN

2012-03-23 @ 23:49:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Uppdatera webbläsaren annars kommer det se konstigt ut - tryck antingen på F5 eller på uppdateringsknappen.

Frågor eller åsikter kring detta?! :D

23 mars - sista mötet för denna veckan, och så lite shopping på det!

2012-03-23 @ 19:40:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Hatar just nu Gina Tricot. De har alldeles för mycket snygga kläder för att jag ska klara av det hela, eller snarare - för att min ekonomi ska klara av det, HAHA. Herregud alltså, men jag behöver faktiskt kläder. Köper ju aldrig det i vanliga fall..


Testade först utan bh under, men det kändes lite för löst och typ... Obehagligt? Hahahaha, är ju van vid att de sitter på plats så att säga! Så får bli en bandeau-bh under tror jag, då den har korsade band i ryggen så blir nog det snyggast.

Idag blev det alltså detta lilla åbäket. Satt ju mycket snyggare på än vad jag trodde faktiskt, positiv överraskning! Ska bara sluta äta så mycket onyttigt och träna magen så den slipper sladdra runt till sommaren om man nu ska ha såna här kläder. Har ju dragit ner rejält på kladdkakan, så detta lär jag ju fixa också utan problem! Ska upp tidigt imorgon och springa tror jag, om jag orkar höhö....

Ska fortsätta jobba på nya bloggdesignen nu. Orkar inteee, det är så jobbigt! Blir påmind om varför jag slutade göra designer åt andra för jag tycker det är tråkigt nog att göra till mig själv haha! Men hellre att göra det själv när man faktiskt kan lite om det, än att vara lat och bara kopiera en färdig kodmall som någon annan gjort, skulle kännas alltför latmaskigt för mig. Så tjingeling ponnysar! :*

23 mars - utflykt med mannen igår

2012-03-23 @ 19:15:53
5. Bilder
Kommentarer (0)
Först var vi som sagt i Oskarshamn på sjukhuset för mannen skulle röntga njurarna - det visade sig att njurstenen var borta och att dessutom hade två "ledare" till sin högra njure haha. Sen blev det romantsik middag för två på donken, och därefter beslutade vi oss för att åka till Kalmar också när vi ändå var igång så att säga. Tog ju dock sin lilla tid - 30 min buss från Oskarshamn till Berga, och sen tåget därifrån till Kalmar som tog en timme. Men nu har man gjort det också, haha! Mysig dag :)

Här kommer det en bildbomb (mest på mannen):














22 mars - på sjukhuset i Oskarshamn

2012-03-22 @ 10:32:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Lugn, det är inte så farligt som det låter! Mannen skulle röntgas för sin njursten idag, så jag hängde med för vi tänkte "upptäcka" stan och käka lite när man ändå är här. Men asså, Oskarshamn känns ju ganska så jävla litet egentligen när man är här. Mannen ville ha Burger King men det fanns ju tydligen inte här, så blir nog Donken istället. Romantiskt! ;)

För övrigt så kan jag avslöja att jag även håller på med en ny design till mig själv, satt i flera timmar igår men det är ganska mycket kvar. Tar lång tid och är tråkigt, men blir förhoppningsvis snyggt sen!


21 mars - solkatt

2012-03-21 @ 14:44:54
5. Bilder
Kommentarer (0)







20 mars - bilder från söndagspromenaden

2012-03-20 @ 22:16:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)






Vad gillar ni ljuset i bilderna? Jag tycker det blev ett ordentligt lyft!

20 mars - vårshopping med Bestis ♥

2012-03-20 @ 21:13:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Älskar att det inte blev prickar över ö:et, haha!

Jahapp, detta var vad jag hittade på Gina Tricot idag! Hittade massa annat med men man får ju prioritera lite när man inte har så mycket pengar. Shortsen var däremot tvungen att köpa, ni fattar inte hur länge jag letat efter ett par höga shorts med knappar på, och så hittade jag dessa nu.. DRÖM! Däremot så satt de perfekt och som en jävla smäck inne i affären, men nu när jag skulle testa dem och visa Christopher så fick jag knappt igen dem, samt att världens häng-bulle av mage uppenbarade sig precis ovanför byxlinningen, HAHAHA. Kvällstjock ♥

Nu letar jag bara efter snygga bh-toppar/bandeau-bhar som jag kan ha under linnet och andra lösa linnen till sommaren (svarta såklart, inget annat är möjligt i min värld haha!). Hittade flera på Gina men tyckte de kändes ganska tjocka i tyget och framförallt tråkiga, vill ha lite annorlunda och utstickande! Hittade en men den var för liten när jag provade, och jag hann aldrig testa en större storlek innan jag var tvungen att hasta iväg på möte.. Men ska skutta förbi där igen på fredag och hoppas på att en större storlek finns, det var inte så många kvar nämligen så hoppas jag har tur. Annars får jag åka till den andra butiken, haha!

20 mars - arbetsförmedlingen och dess kassa info, och om Folkuniversitetet som nog kommer bli en bra grej

2012-03-20 @ 20:34:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Igår var jag ju för första gången
hos min nya s.k "jobbcoach" - det var ju ialla fall vad arbetsförmedlingen hade sagt till mig och vad jag förväntade mig. När jag kommer dit inser jag att det kommer vara i grupp om 16 personer i blandade åldrar, vi har ett schema som omfattar 4 dagars OBLIGATORISK närvaro i veckan i 6 VECKOR mellan tiderna 9-16, därefter kommer det vara individuell coaching 2 dagar i veckan i ett halvår framöver...

Min första känsla var att det kändes precis som att komma tillbaka i skolan igen, jag vill ju ha individuell coaching och inte sitta i grupp med massa andra människor och "slösa" bort min dag på att lyssna på föreläsningar som inte alls intresserar mig... Sen kände jag mig lurad av Arbetsförmedlingen också, som inte ens gett info om vad det är man tackar ja till ?! Det enda de frågade var om jag var intresserad av en jobbcoach, jag svarade ju ja på det för jag tänkte att det varit som innan - och så kommer man dit och så är det inte ens i närheten av samma sak?

Men efter att ha gått hem och funderat lite på det, så bestämde jag mig ändå för att ge det en chans. Då får jag ju faktiskt en anledning till att komma utanför dörren, aktivera mig och fixa iordning mig med roligare kläder osv som jag faktiskt tycker är jätteroligt. Jag träffar nya människor, skapar nya kontakter och dessutom har vi tre "lärare" som man alltid kan vända sig till. Det verkade dessutom vara ganska fritt och ändå chill, samtidigt som de ändå är på och pushar en så att man får tummen ur röven och tar tag i sakerna.

Så idag hade vi en kartläggning över vad jag gjort tidigare osv, och de var jättepositivt inställda till mina intressen (fotografering, mode, försäljning och polisyrket) och vi satte genast upp delmål om att jag ska skriva upp vilka butiker här i Kalmar jag ska besöka och presentera mig i. Det kändes liksom lite boostande på en gång, och jag blev faktiskt peppad till att tro på mig själv och VÅGA framförallt! Det kändes plötsligt möjligt att man har en chans att få jobba med nåt man verkligen vill ändå, och då har jag bara haft ett individuellt snack med dem. De var inte heller sådär jobbiga och utpekande som de på Arbetsförmedlingen är, där de inte fattar ett skit och bara vill bli av med en och därför föreslår massa jobb som man inte alls vill ha - de har typ ingen hänsyn till mig som individ. Det kändes det däremot som att de har här på Folkuniversitetet, så jag är faktiskt positivt inställd! Jag ska fan jobba med nåt jag vill, inte med nåt jag måste för någon annan bestämmer det!

19 mars - godmorgon Hubbis!

2012-03-19 @ 08:17:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)





Nu drar jag på möte i tre timmar. Hoppas ju verkligen att det bara var en cirkatid..

18 mars - mardrömsvandringen

2012-03-19 @ 00:03:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag och farmor bestämde oss för att ta en långpromenad idag också. Dock den rätta vägen som vi hade tänkt ta från början igår, dvs över Ulfsborg mot Rinkabyholm och sen hem till Smedby igen. Visste ju att det skulle bli långt, men när vi började närma oss uppåt 2 timmar och vi fortfarande hade ganska långt hem, plus att vi på något mystiskt sätt lyckats komma upp bakom Kalmartravet och insåg att vi gick på deras övningsbana... Då började det bli jobbigt, haha! Rundan slutade på 3 timmar, då var vi båda dödströtta och både ben och fötter var rejält möra vill jag lova. Farmor gjorde potatisplättar till mig innan jag slutligen åkte bussen hem till pappa.

Så nu sitter jag här och väntar på att söndagsfinalen av Big Brother ska komma upp på webben så jag sen kan gå och sova. Ska upp tidigt till möte med jobbcoachen (i tre timmar, Jesus Kristus välsigna mig!), så därför jag åkte tillbaka till pappa i stan idag. Blir lättare sen när jag ska hem till Blomstermåla också sen efteråt!


Knäppte massa bilder idag med men det laddar jag upp imorgon istället!



18 mars - min bebis

2012-03-18 @ 03:17:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Mitt allra, allra bästa köp NÅGONSIN: skinnjackan.
Min bästaste bästa investering NÅGONSIN: pimpa skinnjackan med nitar.

Finns inte ens ord för hur mycket jag älskar min skinnjacka. Till och med så jag tänder på mig själv i spegeln när jag har den på mig, HAHAHA no joke!


17 mars - what I really want, and what I really need

2012-03-18 @ 01:02:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
En kram av min älskling.
Dör av saknad. Hatar att vara hemifrån, hatar att sakna, hatar att känna så mycket. Vill hem nu.


En hund.
Orkar inte längta. Vill ha en liten mopsgris som fjantar runt, att ta med på långpromenader varje dag, att busa med, att gosa med, tävla med... Allt. Tror ej ni förstår hur mycket jag faktiskt vill.


Åka bort någonstans.

Längtar till Danmark. Men tänk om jag får jobb? Då blir det ju inget med det. Visserligen så kan jag ju spara ihop mina egna pengar och åka till nåt annat ställe, men fan asså.. Saknar det. Men behöver ju inte resa så långt heller. Vill bara kunna åka nånstans utan att vara hindrad av annat. ÅH.


Lite alkohol.
Ytlig och tillfällig grej, men i liten mängd hade det nog gynnat mitt sinne denna kväll. Hade varit fint att kunna sitta och sällskapspimpla en lagom mängd hos en tjejkompis och bara prata. Dock har jag inte ens råd med buss, så.. Nej.


Sen saknar jag Frida som en liten gnu. Visst har jag flera andra vänner som jag självklart alltid kan ringa och som jag vet ställer upp när man känner sig ensam, men alla relationerna ser ju olika ut. Man kan ju vara lika bra vän med alla, men alla har en egen roll. Och det känns verkligen i hjärtat nu när Frida varit borta i ett halvår, det är inte alls samma sak och jag längtar som fan tills hon kommer hem.. ♥ Behöver en kväll med dig, vin som jag inte tål, pruttande och gråtande!

17 mars - what doesn't kill you, only makes you stronger

2012-03-17 @ 17:25:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

17 mars - långpromenad mitt ute i ingenstans

2012-03-17 @ 17:05:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Fina farmor på åkern idag


Jaha, tjoflöjt mina vänner! Sov hos farmor inatt, så efter att vi hade käkat frukost imorse så begav vi oss ut på en långpromenad. Vi hade bestämt innan vilken runda vi skulle gå, men på vägen så ändrade sig farmor och tyckte vi kunde gå en annan väg för hon hade för sig att man kunde gena... Tji fick vi. För det första så gick vi jättelångt vid sidan av en åker, när vi kommit en bit tog det stopp vid en å som var skitbred och ingenstans kunde vi gå över... Så slutade med att vi följde heeela jävla åkern runt tills vi kom fram till Ridhuset vid Ulfsborg. Hade vi gått på vägen hade det tagit max tio minuter, detta tog nästan 40 min.... HAHA. Aja, det var roligt ialla fall!

Farmor när vi kommit hem: "Åh jag tycker till och med att jag ser de där jädrans grästuvorna och leråkern när jag blundar..."

Nu ikväll ska jag sätta mig och skriva ihop ett personligt brev och skicka iväg till ett jobb, och sen ska jag kolla på TV med farmor hela kvällen. Är någon social så får man gärna höra av sig!

16 mars - dagen i bilder

2012-03-16 @ 22:39:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Knäppte hundra bilder på mig själv innan jag blev nöjd. Och ja jag är medveten om att min utväxt behöver färgas, men det får vänta till nästa vecka då pengarna trillar in!


Hubbe solade sig på parketten


Sen gick jag & Sofie på stan, körde SNEAKY!-pose på bussen och sen färgade vi hennes hår till Big Brother. Ej rött som Tenny.

SLUUUT.

16 mars - hej knubbisar!

2012-03-16 @ 11:58:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ligger och har det mysigt med Hubbe-katten, inte helt fel! Vaknade för över en timme sen men har kollat Big Brother och så eftersom jag inte orkade kolla på det inatt. Börjar bli grymt trött på Sipan's barnsliga sätt att hantera och skapa konflikter, och så tycker jag att folk faktiskt är lite orättvisa mot Amandus som tycker han gnäller hela tiden, för vafan... Det är ju ett jävla lekis? Och så mycket klagar han ju inte. Då tycker jag Joe är mer gnällspik, som knappt vågar göra uppdragen och hotar med att han ska lämna varje gång det blir tjaffs, hahaha oh lord...

Aja, idag står det ialla fall LEKDEJT MED BESTIS på schemat, ska bli kul som fan! Färga lite hår och kolla Big Brother. Får däremot se om jag sover hos farmor inatt när jag ändå är i Smedby, eller om jag ska orka åka in till stan igen till pappa... Men det orkar jag nog inte. AHWELL, vi hörs sen!


15 mars - hos fadern!

2012-03-15 @ 20:14:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sov hemma hos pappa inatt, det är kul och framförallt skönt att vara hemma lite igen. Igår satt jag och pappa och kollade runt på mopsar på nätet, vill ha nu nu NUU, men måste ju uppfylla min del av avtalet först innan! Men nu har jag mer koll på vilka uppfödare som finns här i närheten också, vilket verkar vara ganska många egentligen! Och pappa är dessutom positivt inställd till mitt val av ras då det är en liten lättskött hund, som ändå har en trevlig personlighet och det känns som att en mops liknar mig själv på väldigt många olika sätt och då kan det ju inte kännas annat än rätt?

HAHAHHAHAHA, korvmops!!
(bild från weheartit)

Idag var jag och pappa ute hos farmor och sorterade ut och slängde massor av pappas gamla grejer där, bl.a massa skrivböcker, pärmar och teckningar från hans skoltid från lågstadiet till högstadiet. Det roligaste var när jag hittade en gammal uppgift, som hade gått ut på att man troligen skulle avsluta en berättelse och göra ett eget slut, HAHAHAHA fyfan vad vi skrattade åt den:

"Hon satte sig och lipade i 7 timmar. Sen halkade hon i leran och slog i bakhuvudet i en sten. Sen drunknade hon."

HAHAHAHAHA, asså jag kan inte ens beskriva hur mycket både jag, pappa och farmor skrattade åt den där jävla berättelsen! Verkligen skrivet så dramatiskt och kortfattat som möjligt, för att han skulle slippa skriva så mycket, hahahahaha! Ja herregud, dog hundra gånger om.. Utöver detta hittade jag även gamla foton på vårt gamla hus när vi bodde i Algutsrum på Öland, bilder på mamma och min moster i sin ungdom, på mig och Isak när vi var små och HÅR från mig ?!?!?! Kände en blandning mellan rädsla och äckel när vi hittade som en liten påse med lockar från mig, avklippta -95.... På min begäran slängde vi den dirr.



Nu sitter jag och ska kolla lite på Big Brother, orkade aldrig kolla på gårdagens avsnitt inatt. Pappa ville även att jag skulle baka kladdkaka, så jag får väl göra det då!!! (som att det är jättejobbigt, höhööhöhöh)

13 mars - jag ska bli en bättre bloggare!

2012-03-13 @ 23:45:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Eller åtminstone lägga ner mer tid på bilder, då det faktiskt blir lite roligare läsning. Kanske även en gång för alla ska börja lära känna min kamera på allvar, ett pinsamt erkännande men jag tycker ju det är så bekvämt att alltid fotografera på "P". AJA, det är ju inte lika illa som att köra på auto ialla fall, hahaha! Men ska ialla fall försöka orka dra med mig min systemkamera lite mer. Det blir ju både finare och roligare bilder, speciellt nu på våren tycker jag då det är lite solsken och sånt ute! Kom ihåg nu att jag lovar!


Ett av mina skryt-objekt. Inte taget med "P".

13 mars - calling dr. feelgood

2012-03-13 @ 23:25:17
5. Bilder
Kommentarer (0)

13 mars - för fin dag

2012-03-13 @ 22:51:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har varit sånt jävla sommarväder idag så ni fattar inte. Imorgon ska jag till stan för att stanna några dagar, då jävlar ska jag njuta! Har till och med börjat planera min våroutfit inför imorgon, HAHAHA känns ju lagom töntigt men det är bara att erkänna nu - alla gör det. Känner mig grymt sugen på att använda mina skeleton-knästrumpor, men även mina klackar för det var så länge sen och vill ju ha användning av dem nu under våren... Hm, vi får helt enkelt se imon vad det blir för snajs!



Sen till något helt annat - är det för tidigt för mygg, eller har de faktiskt börjat leva upp? Har fått två, som ni ser, JÄVLIGT irriterande bett på magen som kliar som fan, vaknar till och med på morgonen av att jag kliar mig haha...
Så, nu har jag officiellt blottat mig i bloggen också.

12 mars - Divafettot

2012-03-13 @ 00:05:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Trött kisse med huggtänder.
Har förövrigt klippt ihop tvättstugefilmen, och oooh lord... Jag är ett sånt jävla retard, HAHA. Men det är lite så jag är - lite tramsig och tycker om att bjuda på mig själv. Laddar dock upp den imorgon istället för just nu har jag glömt mitt lösenord till videofy och det vill tydligen inte skickas till min mejl just nu. Kommer nog ta ganska lång tid att ladda upp den också, med tanke på mitt snigelinternet. Så det får bli imorgon som sagt! Ska kolla ifall det nya BB-avsnittet kommit upp nu, har ju inte Elvan så får ju sitta uppe efter midnatt var och varannan natt och vänta in skiten haha.

HÖRS IMON KITTIES!

12 mars - denna jävla sjukdom!

2012-03-12 @ 17:12:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir kanske lite mycket sjukdomssnack just nu och jag får ursäkta ifall ni finner det långtråkigt, men i och med att det är typ det största som hänt i mitt liv den senaste tiden så får det faktiskt bli lite sånt "tråk bloggande".

Ville bara säga att jag orkar inte må dåligt längre. Mått illa till och från enda sen i fredags, och har känt det konstant ända sen jag vaknade idag... Euäsch. Misstänker magkatarr. Men eftersom jag inte orkar ligga och göra ingenting, så håller jag igång ändå! Igår kväll tvättade jag hela kvällen i min ensamhet, spelade även in en töntig video som jag troligen lägger upp vid nåt tillfälle om jag lyckas klippa ihop den. Och idag har även mannen börjat må dåligt IGEN, så när han har legat och sovit hela eftermiddagen har jag fördrivit min tid med att städa ytterligare en gång. Tredje gången bara på en vecka, börjar känna mig som mamma. Eller Hanna J i Big Brother... Men nu har det ju varit så fint väder hela denna veckan med sol flera dagar, så då blir man ju på lite städhumör! Idag har det faktiskt varit så varmt som 15 grader, gick ut med soporna i mjukisshorts och stickad tröja och FIIIFAAN vad varmt det var. Kändes som sommar på riktigt.

Nu ska jag även trotsa mitt illamående och laga mig själv en god kyckling-och grönsaksgryta då mannen inte har någon aptit. Orkar jag inte allt kan jag ju bara spara liksom. Smarta jag!


Bjuder på en bild där Diva ser skelögd ut.
(behöver kanske tillägga också att hon är inte smutsgul i örat och runt ansiktet, utan hon har faktiskt orange-gula skiftningar i pälsen. Så ingen tror hon behöver vaxa öronen! Behöver katter ens det, förressten...?)


11 mars - dagens höjdpunkt

2012-03-11 @ 10:28:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

...var ju LÄTT när jag vaknade vid klockan tio av att ungarna ute på gården körde med sina jävla plastbilar på asfalt och grus utanför så mitt hjärta sitter i halsen vid uppvaknandet. Tack barn. Ska ställa mig utanför er lägenhet ikväll efter Bolibompa när ni ska sova, så får ni se hur kul det är! HA!!

Godmorgon, förresten.

EDIT: *stå utanför deras lägenhet MED BANDSPELARE. Såklart. Hade ju varit lite creepy annars..? xD


11 mars - hungrar ihjäl

2012-03-11 @ 03:07:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Låt er ej luras av min dvärglängd. Jag är ett fucking matmonster on the inside! Ni anar inte hur mycket mat som faktiskt ryms i min mage... Det är helt sinnessjukt. Jag kan utan några problem alls, äta tills jag befinner mig i total matkoma, för att efter ca 30 min hugga in på en 200-grammares chokladkaka och sluka hela inom loppen av samma tid. Jag kan dessutom under samma kväll få för mig att baka kladdkaka, och därmed har jag ätit en halv form sånt. Allt detta på bara någon timme. Ni vill inte ens veta hur mycket skit jag kan vräka i mig under en hel dag när jag är på det humöret... Brukar ibland föreställa mig hur mig mage ser ut på insidan med all jävla mat, men inte ens det får mig att sluta.

Och nu har det ju liksom vänt på nåt sätt när jag är sjuk, och jag vet inte vart jag ska ta vägen?! Allt jag tänker på är MAAAAAAAAAAAAT och CHOKLAAD och grönsaker och sås och sparris (fråga ej varför, hatar sparris)... Och det enda jag fick ner igår var lite fruktsallad på morgonen och sen två mackor, och det tog hela dagen att smälta. Känner mig som en anorektiker. Vill bli frisk så jag kan äta! Får väl nöja mig med "lätt" mat så länge... Typ fruktsallad varje dag i en vecka.


Vi kan ju låtsas att jag ser ut såhär när jag är sjuk..

10 mars - sick and lonely

2012-03-10 @ 22:49:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Behöver något proffs som kan plocka mina ögon lite sådär arga och "uppåt" typ, vågar ju knappt göra nåt själv med dem för jag är rädd att de ska bli för smala....
Anywayzz. Mår dåligt och är ensam, kul kombo? Nicht. Fick mig dock ett litet fniss nyss då katten höll på att trilla ner från tv'n, hon hade tydligen somnat och slappnat av liiite för mycket haha. Så kan det gå.

Ååååh asså jag orkar inte må såhär dåligt! Vill ju förfan äta, det är ju typ mitt liv?! Inte ens värt att göra sig en kladdkaka här i sin ensamhet liksom. Känner mig som en äcklig padda, behöver en dusch men eftersom mannen ändå tydligen inte skulle hem ikväll kan det lika gärna vänta tills imorgon. Har hört att man typ kan svimma om man duschar/badar varmt när man är sjuk? Vill ju helst inte göra det när jag är ensam såhär, hehe. Förstår om katten hellre ligger på tv'n än bredvid mig.

Dessutom går det inget Big Brother ikväll, och inget annat kul heller på tv'n. Får väl helt enkelt lägga mig och invänta sömnen. Balle.

10 mars - glada nyheter

2012-03-10 @ 21:46:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Har suttit i Skype i nästan två timmar med fina Frida och bara pratat om allt möjligt under tiden som Melodifestivalen stått på i bakgrunden. Fick även reda på att hon troligen kommer hem från Kanada om en månad, alltså fatta lyckan?! IIIH. Kommer bli gråt-och kramkalas när vi ses igen!


Frida på sin bal


För övrigt ångrar jag djupt att jag tidigare tryckte i mig två mackor med te i eftermiddags, jag var ju så jääävla hungrig men fan så illa jag har mått sen dess... Är fortfarande hungrig som ett as, men vågar inte äta mer eftersom jag är rädd att jag ska må ännu sämre. Skit!

10 mars - voine voine, vad skulle han göra utan mig..?

2012-03-10 @ 15:22:12
8. Konversationer
Kommentarer (0)


Christopher ska iväg, och som vanligt så letar han i sista minuten efter alla sakerna.


Mannen: Har du sett mitt armband?
Jag: Jaa, jag la det i garderoben på byrån med din klocka.

Det går 30 sekunder...

Mannen:
Undrar vart mitt headset är..?
Jag: *går och letar fram det* Här.
Mannen: Jaha, tack!

Jag hinner precis gå och sätta mig igen.

Mannen: Var är mina nycklar?
Jag: På bordet. Vid stolen. Stolen! Där.
Mannen: Tack... Hejdå. *flinar*



10 mars - bättre!

2012-03-10 @ 13:36:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade idag och mådde nästan toppen - känns ju förjävla märkligt när jag mådde så pass skit igår. Aja, jag är ialla fall tacksam över att min livs första magsjuka verkade vara av den lindriga sorten, kunde börja äta igår kväll redan och nu idag känner jag mig än så länge ganska pigg. Dock brukar det oftast vara så på morgonen, så vi får väl se hur jag känner mig framåt kvällen...


Divan höll mig sällskap igår när mannen var på akuten...

Idag blir det ialla fall att bara ta det lugnt, mannen sover än till och från men det tycker jag han kan få göra när han haft så ont i ryggen de senaste dagarna och sovit dåligt. Han har faktiskt sovit på golvet inatt den stackaren, bara för han tycker det blir så trångt i sängen... Kanske dags att skaffa en ny säng? I vilket fall är det ju mello ikväll, så vi får väl mysa lite till det här i vår sjukstuga.

9 mars - hemsk dag!

2012-03-09 @ 14:41:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Vaknade vid 06:00 idag och mådde så jääävla illa... Sen efter kl 07:00 så har jag sprungit fram och tillbaka mellan sängen och toaletten för att spy. Nu kan jag inte längre skryta med att jag aldrig varit magsjuk - damn it!!

Även mannen var dålig idag. Han har mått dåligt till och från nu tidigare i veckan, hade feber och haft ont i ryggen och har också spytt. Så imorse när han vaknade ringde han sjukvårdsupplysningen, och de skickade till och med ambulans! Så han åkte iväg till sjukan för de misstänkte njursten, och jag ligger ensam hemma och spyr. Vilken jävla misär, haha!

Nääe usch, det känns rätt illa alltså. Men mår bättre och bättre så jag tror inte detta blir så långvarigt, TACK OCH LOV för jag är dödshungrig! Speciellt sugen på all sorts saftig frukt, som typ apelsiner och ananas...

Nu är mannen ialla fall på väg hem och mitt mående har lugnat ner sig lite så jag hoppas verkligen jag kan börja äta ikväll!


8 mars - frustrationen...

2012-03-08 @ 23:57:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
.....

Alltså, jag skulle skriva nåt som gör mig frustrerad, men jag glömde vad det var... HAHAHHA. Ahwell, återkommer när min hjärncell vaknat.


Förresten:



På tal om mopsar, så var det detta som Ellia fick upp i huvudet direkt... HAHAHA

8 mars - fast å andra sidan...

2012-03-08 @ 21:32:12
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Med tanke på mitt senaste inlägg, så började jag ändå fundera.

Jag behöver ju faktiskt jobb.
DESSUTOM - lyssna noga nu.... Så har farmor lovat mig att om jag skaffar mig ett jobb och en lägenhet, så ska hon köpa en mops åt mig. ALLTSÅ WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Avled typ när hon sa så, hahaha! Tror ej ni förstår hur många år jag velat ha en mops, eller en hund överhuvudtaget. Svart ska den vara (såklart, måste ju matcha mig HÖHÖ), och den ska heta Bo. Blev en sån jävla boost för mig när hon faktiskt lovade mig det. Och dedär Möbylånga-jobbet... Alltså, visst det kommer ju troligen bli jobbigt. Men om det innebär att jag faktiskt kan jobba ihop pengar så jag och mannen kan flytta till större och närmre stan, så är det ju lätt värt det. Får jag dessutom en hund på det.. Ja ni förstår själva. Lika bra att köra hårt, jag måste göra nåt med mitt liv!


Kollage av mig, bilder från weheartit

8 mars - den där jävla arbetsförmedlingen...

2012-03-08 @ 21:23:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tänkte viga ett inlägg åt min frustration över arbetsförmedlingen. Såhär ser situationen ut:

Jag har varit arbetslös sen juni, dvs jag har inte gjort nåt alls.
Har jag sökt några jobb? Knappt.
Har jag hört nåt från arbetsförmedlingen? NEPP ?!


Grejen är den att när jag senast var där (i november...) så skulle jag få en jobbcoach, jag skulle få praktik och bli kallad till ett möte ca 1-2 veckor efteråt. Har inte hört ett smack från dem sen dess, och det har ju inte gjort mig nåt i och för sig.

Däremot, så fick jag ett brev hem om att jag skulle på möte där i måndags. Gick på det, var där i max 5 minuter då hon hörde om hur allt gick osv - jag svarade ärligt som det var att jag i princip aldrig får tummen ur röven att söka jobb. Två dagar senare får jag ytterligare ett brev därifrån - så nu ska jag alltså på nån jäkla info-mässa imorgon, samt att söka ett jobb i fucking Mörbylånga (?!) som barnskötare. Och för er som inte kommer från Kalmar, så kan jag berätta att det är x antal mil dit, och tar typ två timmar allt som allt (om inte mer!) från Blomstermåla där jag och mannen bor, då vi bor utanför själva Kalmar... Det är dessutom heltid, vilket innebär att jag kommer få pendla den där jävla sträckan fem dagar i veckan.

Tänk såhär: om jag jobbar mellan 08:00-16:00, måste jag åka hemifrån kl 05:55, och är hemma till kl 18:00. Alltså fyra timmars bussresa varje dag! Och väl hemma ska man käka och försöka varva ner innan man måste sova vid senast 22:00 för att orka. Alltså vad kommer jag få för liv?!?!?!?! Alltså en sak om jag hade bott inne i stan för då hade det ju funkat, men asså fan... Jag som är så morgontrött. Jag kommer dö.

6 mars - tillbaka efter en jobbig helg

2012-03-06 @ 17:49:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hej mina söta!

Får ytterligare en gång be om ursäkt för att mitt bloggande inte varit som det brukar. Har haft en lite jobbig helg, dock är det okej nu även att det tar lite tid att lägga det bakom sig. Men jag kämpar på! Hoppas ialla fall att ni har haft en bra helg och en bra början på veckan? Christopher har lyckats bli dunderssjuk, så han har bara legat i sängen hela dagen och sovit i princip - dock vaknat till lite då och då och så har jag matat honom med lite yoghurt och clementin haha.


Idag har jag också ringt till 3, då jag råkade betala in senaste räkningen dubbelt och jag vill ju helst ha tillbaka de pengarna... Dock var det för sent att göra det på denna räkningen nu, så får vänta till april så skulle de dra av pengarna på det beloppet där, om jag fattade det hela rätt. Aja, får väl bara vänta och se helt enkelt - fixar det sig inte så får jag ringa igen antar jag.

3 mars - hej ponnysar!

2012-03-04 @ 03:13:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Tänkte bara kika in och säga hej lite. Skulle egentligen berätta lite om gårdagens utgång med, men jag har bilder på kameran som ligger i väskan som jag vill lägga över till inlägget då, och jag orkar inte riktigt resa på mig nu för jag sitter så skönt... Så det får bli imon istället, kära vänner!

Har ialla fall fördrivit denna dag med att städa och kolla melodifestivalen. Putsade fönstrena också - herregud vad rena de blev! Kanske inte så konstigt när man inte putsat dem sen i somras typ... Dammsög också för det såg fan ut som kriget, mina hårstrån ligger ju fan överallt och för att inte tala om dammråttorna... Har gjort ett experiment - skitit i att dammsuga för att se hur länge det tog för mannen att dra fram dammsugaren. Men det hände ju aldrig, och skiten måste ju bort så fick ge upp det idag. Hade varit intressant att veta, dock. AHWELL. Ska glo lite Big Brother nu eftersom jag missade det igår, och sen ska jag ta Divan och sova. Natti!


2 mars - utgång på schemat ikväll

2012-03-02 @ 15:04:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Kände att jag inte riktigt orkade sitta hemma ikväll, så blir till att festa till det lite ikväll hemma hos Johanna med lite kompisar till henne! Blev lite halvspontant, så får verkligen kasta i mig mat, in i duschen nu och börja fixa mig - måste ju förbi systemet också innan de stänger haha! Ha en trevlig fredag, ponnysar!



1 mars - värt att tänka på

2012-03-01 @ 23:08:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Pappa sa idag nåt i stil med: "Du borde också flytta härifrån medan du kan. Annars kommer du skaffa barn och ett tråkigt städ-jobb eller vad som helst, och sitta här i den här hålan för resten av ditt liv. Tänk på mig, jag har bott här i hela mitt liv! Näe, jag ska bosätta mig i Köpenhamn. Eller åtminstone i Helsingborg, så man har nära över..."


Och det är ganska konstigt, egentligen. Jag har alltid velat flytta egentligen, men på senaste så har jag ångrat mig lite... Antar att det handlar om att jag inte vill riva upp den tryggheten men precis skapat sig och börja om på ett nytt ställe igen, men asså fan. Jag håller med pappa - man skulle bo i Köpenhamn. Jag vet inte vad det är med den staden och hela det landet, men det blev som mitt andra hem på något sätt. Doften, ljuden och människorna - allt är så underbart. Jag har så många lyckliga minnen därifrån.

Jag saknar att åka söderut från Helsingör längs Strandvejen, med alla fina husen med glaserade takpannor som glittrar som slott i solen på högra sidan, och till vänster har man Östersjön med sitt blåa vatten och Sverige i horisonten... Med bilrutan nedvevad, vinden i håret och pappas musik ur bilstereon - det är fan livet. Jag saknar Rådhuspladsen med deras jävla indianer som står där dag ut och dag in och spelar sin musik, jag saknar alla duvor, jag saknar de vackra stränderna som liknar Böda fast 10 000 gånger bättre, jag saknar att skratta åt skyltarna "Kun hund i snor" och framförallt så saknar jag alla gator....




1 mars - skrutt

2012-03-01 @ 19:07:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir så sugen på att fotografera så fort jag blir ensam - kan på ett sätt sakna när jag bodde hemma hos mamma och stängde in mig i mitt rum all tid som jag tillbringade hemma i princip, för då fotade jag så himla mycket. Nu ligger systemkameran hemma i Blomstermåla, så typiskt att man inte tar med den men jag ska ju bara vara borta tills på lördag så såg ju ingen idé i det... Aja, så kan det vara!


Idag la jag upp lite kläder som jag inte använder på facebook-loppisen, och har redan sålt en klänning och en kjol. Hon som köper kjolen kanske var intresserad av en annan kjol som jag la upp med, så har ingen köpt den innan lördag då vi ska träffas så skulle jag ta med den med. Känns nästan vemodigt på nåt sätt att göra sig av med den kjolen, min fina svarta emo-tyllkjol som jag i princip bodde i det första året på gymnasiet.. Men jag känner att jag utvecklats i min stil så den känns inte som jag längre, och kan man tjäna pengar på det så kan jag ju lika gärna sälja den liksom. Och så kan jag köpa nya grejer till min garderob, behövs en liten uppdatering nu inför våren och sommaren känner jag!


Liten emofilt 16 år med favoritkjolen varje dag, tillsammans med det obligatoriska nitbältet... Minns hur naken jag kände mig de fåtal gånger jag glömde nitbältet hemma när jag gick till skolan, kändes ju inte alls som jag! Hahaha..

1 mars - <3

2012-03-01 @ 13:02:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Älskar dig <3

1 mars - emofilten ♥ skinnjackor med nitar

2012-03-01 @ 01:11:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Upptäckte att jag samlat på mig en mängd bilder från tumblr med nitade skinnjackor... Gud vad jag saknar min! Längtar verkligen tills det blir mer stadigt väder och liite varmare så jag kan börja använda den igen tillsammans med schyssta brillor och en gosig hood-tröja under. Bästa kombinationen!











Tråkigt nog har nitarna på på min jacka börjat rosta lite precis där det möter lädret... Troligen efter att jag hade den under världens störtregn på Movits' spelning på Emmabodafestivalen i somras och den blev helt genomsur... Men blir de för fula får jag väl bara byta ut dem. Behöver dessutom lämna in den på kemtvätt för fodret har ju blivit lagom äckligt nu när den har varit med på alla äventyr, som svettiga sommarkvällar på stan och legat på drink-blöta dansgolv och trampats på och jag vet inte allt. Dessutom behöver den ordentlig dos av läderbalsam, får börja rusta upp den snart helt enkelt!

1 mars - typ så, ja

2012-03-01 @ 00:12:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Source

RSS 2.0