5 maj - kentberoende

2012-05-05 @ 22:26:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det stavas
R-Ä-D-S-L-A
Jag är rädd för allt
Beredd på allt



Åh. Lyssnar på Kent nästan varje dag. Nya albumet är slående som vanligt, texten i varje låt tilltalar mig något sjukt mycket. Ibland kan det vara så svårt att sätta ord på saker och ting sådär så att det verkligen blir som en käftsmäll som träffar mitt i prick, men den där Jocke Berg är en poetisk herre som vet precis hur man uttrycker alla känslor genom ord. Skrapar fram allt, gräver ut känslor och får en att fundera på ett djupare plan över livet i allmänhet. Önskar att jag också var poet. Jag älskar Kent.

5 maj - alltså så tråkigt liv

2012-05-05 @ 15:36:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Hej go' vänner! Känner att jag kanske ska uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv. Får nog göra er besvikna genom att avslöja att det är ganska så enformigt och går på rutin för tillfället. Praktiken varje vardag 8:00 - ca 15:00. Sover hos pappa i stan eller hos farmor i veckorna då jag inte har råd att åka hem varje dag.
Helgerna är jag hemma med mannen. Eftersom jag bara träffar honom då. Dvs, blir inget intressant att blogga om. Ser likadan ut på praktiken varje dag, och på helgen är det mjukisbralla och inget smink som gäller... Så det blir ju inte så mycket fotograferande heller som ni säkert förstår!

Är inte meningen att jag ska låta bitter för det är jag inte egentligen - jag trivs bra på praktiken och jag fick till och med erbjudande om att jobba några dagar i slutet av maj vilket jag blev oerhört glad över! Tråkigt bara just nu att jag inte har råd att åka hem i veckorna och träffa Christopher så mycket som jag skulle vilja. Men det är ju bara just nu då praktiken bara är i 2 veckor till, sen får jag ju antingen nåt jobberbjudande och får troligen ett schema som är lite mer varierat. Eller så får jag inget alls och därmed går tillbaka till jobbcoachen som jag numera bara behöver träffa två gånger per vecka, så då kommer det ju bli mer tid till att åka hem i veckorna!

Dessutom så har Diva varit försvunnen sen i måndags, dvs snart en vecka. Och hon har ALDRIG varit borta så länge. Är jätteledsen och orolig över vart hon är någonstans, om hon inte hittar hem, om någon tagit henne, om hon blivit påkörd... Varit ute både igår och idag och ropat och letat längs stora vägen ifall hon kanske blivit överkörd, men inte ett spår. Hon har ju dessutom halsband med pingla, så skulle ju vara sjukt konstigt om någon tagit hand om henne - jag menar, har en katt halsband så fattar man ju att den har ett hem... Dagen innan hon försvann så kom jag även hem, och då märkte jag att hon var med kattungar. Så det gör ju bara saken ännu värre nu när man vet att hon är borta och dessutom ska ha ungar om några veckor... Fan asså. Så fett orolig!




RSS 2.0