30 september - nördar

2012-09-30 @ 18:17:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

 
 
Ett av mina stiligare husbyggen, gammalt dock!

Spelat Sims hela dagen. Dör vad roligt det är när man hittar gnistan igen och bara nöter! Och det blev lite Twilight-feeling över det hela som jag snackade om igår, snygga vampyren uppe i bergen var en Edward-kopia även om han inte ens hette nåt liknande eller hade alla syskonen som de har i familjen, haha! Tycker det är roligt när de lägger in sånt så man får en liten överraskning när man spelar!
 
Nu värmer jag vitlöksbröd i ugnen och ska sen käka. Kör på samma som igår eftersom det blev så mycket sallad över. Sen ska jag ner till tvättstugan, hatar egentligen att tvätta kvällspasset mellan 19-22 för det är så otäckt i tvättstugan och den påminner verkligen om en sunkig gammal källare från nån amerikansk rysare. Kanske tar med mig datorn ner och nördar Sims under tiden som jag väntar på centrifugen...? HAHA. Okej nej det ska jag inte.................. Eller?
 
 
 

29 september - Sims 3 Övernaturligt & Twilight

2012-09-30 @ 00:34:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ikväll har jag alltså utforskat The Sims 3: Övernaturligt, där det tillkommit nya varelser som vampyrer, varulvar och zombies. Blev glatt överraskad när jag kollade runt i grannskapet och hittade en "kopia" av Twilight-sagan, HAHAHA. Skillnaden var dock att Bella Swan hette Bailey Swain istället och hennes pappa hette Chester istället för Charlie.... Bara en sån sak! Bara i The Sims liksom, haha. Så listade jag ut att det bor en uråldrig vampyrfamilj i samma grannskap fast uppåt bergen istället, så planen är nu att kolla upp dem och se om det finns en Edward-kopia där som denna Bailey kan bli hopplöst förälskad i, hehehehe. Det finns tydligen en varulvsfamilj med, så då kanske det finns en Jacob med ?!  Dör ju om spelet är upplagt så att det ska ske som i filmen, IIIHH.

På tal om det - älskar ju första Twilight-filmen! Den är så vacker och man blir så tagen av hela den där kärlekshistorien som är så komplicerad men de gör ändå allt för varandra och ÅÅHH. TWAJLAJT <3 Men dock bara första filmen. De andra är inte alls lika bra, men det är nog för att de fungerar mer som "utfyllnad" i själva historien för att man ska hänga med ordentligt.
 
 
Bjuttar på mina två favvolåtar från soundtracket, ta fram snytpappret! (det gör ialla fall jag för jag tänker alltid på vilken sekvens filmen är i och så blir jag blödig, hahahaha)





29 september - gos med Glenn

2012-09-29 @ 13:30:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Haha, alltså jag måste bara tillägna ett litet inlägg åt pappas nya katt Glenn... Förutom att han har så himla roligt namn, så är han så sjukt skojig i övrigt också! I början var han lite rädd och blyg, vilket man kan tänka sig då han åkte tåg från Göteborg i fem timmar, sen kom han hit till helt nya människor och dessutom en annan katt som bara fräste och morrade hela tiden... Stackars Glenn! Och stackars Hubbe som inte träffat en annan katt på 1½ år som plötsligt ska dela sitt revir med en busande kattunge haha!

Men det går redan bättre, imorse vaknade jag av att båda katterna körde rally över vardagsrumsgolvet där jag sov, och det var ju inte en kort stund de höll på heller... Och Glenn har blivit lite mer framåt nu och när vi väl fick tag på honom och kunde ta upp han i famnen så spinner han och gosar för fulla bullar så detta blir nog bra! Synd bara att jag inte tog med min kamera, ni får nöja er med crappy iPhone-pics tills jag hälsar på här nästa gång igen....
 


Nu ska jag avrunda min frukost med lite chokladpudding sen igår, innan jag tar nya tag och blir nyttig igen, HAHA. Har bara väntat på att nån ska ta upp det och fråga hur det hade gått med nyttigheterna... I sanningens namn så har jag haft en liten "återfallsvecka" sen förra helgen, vaknade på söndagen och var helt slut på alla sätt ni kan tänka er så det har inte blivit mycket gjort den senaste veckan. Men på måndag ska jag dra och lösa gymkort med mami så då ska jag dra igång med mitt projekt på allvar!

28 september - dagens påhitt

2012-09-28 @ 21:47:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
 
Spenderade min morgon med att sitta och glo på mannen i flera timmar när han satt på golvet och pusslade ihop sin dator, tycker det är sjukt intressant det där och jag är så imponerad av hur man kan lära sig vart allt sitter haha! Men jag börjar lära mig lite ialla fall, och var nästan nära på att skruva isär min dator ett tag för att kolla hur dammig den var... Men istället blev det att jag färgade håret.

Sen åkte jag till Kalmar för att hälsa på pappa och lillebror! Och nya katten - som heter Glenn, HAHA. Han är ju göteborgare så klart han skulle ha ett typiskt göteborgskt namn. Nu ska jag äta chokladpudding, trudelz :*

27 september - Hansa City igår med Johanna!

2012-09-27 @ 13:07:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
 
 
 
 
 
Herregud. Shoppade loss totalt igår, haha! Storhandlade på Rusta för typ 600 kr, WHO DOES THAT?!?! Aja. Jag är ju så svag för inredningsprylar, så blev bl.a en ny lampa och bäddset med Amerikanska flaggan på, och andra småprylar. Inne på IKEA hittade jag också sånt där småtjafs, tills vi kom till växtavdelningen och jag fick för mig att jag skulle köpa en ny orkidé eftersom jag dödade den som jag fick av Christopher i våras, haha! Tyvärr hittade jag ingen likadan som den, vilket var lite tråkigt eftersom jag tycker det är den absolut finaste färgen (vit och stora mörklila prickar på), så det fick bli den här monsterblomman istället som är mer än dubbelt så hög som den förra! Sen smälte mitt hjärta totalt när jag fick se att de hade små bebis-orkidéer, så jag kände att jag bara var tvungen att ha en sådan också, HAHA. Det är ju rätt stor skillnad på dem, som ni ser på näst sista bilden. Och nu står de i varsitt fönster, och jag hoppas verkligen jag kan hålla dem vid liv...

Förövrigt så totalregnar det idag, så det blir hemmachill. Skulle egentligen behöva dammsuga och skit, men ärligt talat - vem orkar städa varje dag man är ledig? Så jag bestämde mig för att inte ha några måsten idag utan bara ta dagen som den kommer, så får vi väl se vad jag hittar på. Kommer säkert sluta med att jag städar runt ändå, haha...
 
 

26 september - åh ljuva semesterersättning

2012-09-26 @ 11:56:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
Hade lite ångest över att mina pengar inte skulle räcka till nu denna månaden till de saker jag hade planerat, bl.a det här med gymmet. Och sen fick jag snällt betala min egen mobilräkning eftersom pappa tyckte det var helt galet att jag köpt SMS-biljetter till tåget/bussen för över 1000 kr, vilket det självklart är! Herregud, hur kan det bli så dyrt?! Så jag förstår varför han inte ville betala den åt mig, och nu eftersom jag inte jobbar mer så blev jag lite orolig att jag ska börja min höst med att gå back i min redan tajta budget...

Men så kom semesterersättningen! Och det var ju verkligen en positiv överraskning, haha. Så nu har jag betalat mina räkningar, och nu känns det mycket bättre. Jag brukar tänka såhär - man behöver inte ha mycket pengar, men bara man har så man klarar sig och kan betala sina räkningar. Då är jag nöjd! Självklart vore det ju skönt att ev ha några hundralappar extra varje månad så man kan känna att man kan leva lite mer brett, men jag är bara glad att jag får min ekonomi att gå runt. Trots att det egentligen är knappt och att man verkligen får planera upp exakt hur mycket pengar som ska gå till vad varje månad, det är ju lite tajt att leva på 3000 kr varje månad när man dessutom flyttat hemifrån. Men kom ihåg det barn - räkningar och mat är alltid nummer ett! Allt annat är en lyx.
 
 
Men alltså... Det är ju klart man skulle vilja ha mycket pengar ändå! Jag är ju ingen hycklare haha! Hade jag fått ett jobb och plötsligt börjat tjäna jättemycket pengar, så hade jag gett tillbaka mycket till min familj som tack för att de alltid ställt upp för mig. Rätt ska vara rätt liksom! Sen hade jag köpt en stor lägenhet till mig och mannen, och en hund!
 

Vad hade ni gjort om ni fick jättemycket pengar?
 

25 september - end of regnig dag, nu sängen med hjärtat!

2012-09-25 @ 22:26:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Gammal bild på mig och snubbidoo. Har regnat hela dagen, rätt mysigt ändå men imorgon får det gärna vara uppehåll för det är inte kul med för mycket regn. Mulet och lite blåsigt kan jag dock leva med! Ska nu bädda ner mig med Christopher för jag är tant och somnar innan midnatt varje kväll numera trots att jag är arbetslös... Puss och godnatt!

25 september - ohja

2012-09-25 @ 22:05:19
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

25 september - vad jag har i min väska

2012-09-25 @ 11:54:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
 
Och nu blev bilden lite muppig, men vi behöver inte låtsas om det mkey?

Ialla fall, här har ni vad jag går runt och släpar på i min väska! Och den är inte särskilt stor ska ni veta. Dragkedjan har till och med börjat ge med sig nu för att jag proppar den så full och sen tvingar igen dragkedjan, haha för jag är så nojjig att nån ska ta nåt ur den ifall jag lämnar den öppen.

1. Sak nummer ett, är pennor. Både bläck och tusch. Viktiga grejor!

2. Diverse papper. Typ kvitton, gamla räkningar som redan är betalda, informationspapper... Alltså mest skit.

3. Sminkväskan, som behöver bytas ut till en större. Här i har jag mitt basic smink, sånt som jag använder varje dag. Skitgammal är den där sminkväskan förresten, använde den till och med som pennskrin i högstadiet! Står faktiskt "Amanda 7B" på ena kortsidan skrivet med silverpenna, HAHAHA.

4. Axe bodyspray for women. Använder den som en vardagsparfym, den är inte lika tung som en parfym och därför får jag inte ont i huvudet lika lätt som jag annars kan få då jag är lite känslig för starka dofter. Däremot är den helt sinnessjukt stark precis när man sprayar, herregud astma!

5. Hårspray, obligatoriskt att ha i väskan även fast jag inte använder det särskilt ofta. Nästan slut dessutom, haha.

6. Passet, eftersom jag inte har nåt ID-kort. JAG VET, har aldrig haft nåt och kommer troligen inte skaffa förrän detta går ut nästa år heller.

7. Smycken i mängder! Har som en liten "börs" där jag lägger mina smycken för att hålla reda på dem, men oftast ligger de i botten på väskan och skramlar ändå...

8. Nagellack. Ligger alltid i väskan för jag målar oftast naglarna hos andra, haha... Och då är det svart som gäller! Nyaste matta topplacket ligger även där, men det är för att jag inte orkat ta ur det än.

9. Hårborste. Använder just denna väldigt sällan då jag har två stycken, men jag glömmer alltid att ta med en borste när jag ska sova hos farmor eller pappa och då är det lika bra att ha den där liggandes i väskan.

10. Paraply, som är jävligt trasigt och som jag nästan aldrig behöver använda... Men när det väl behövs är det guld värt!

11. Nycklarna!

12. Plåster. Ett måste i min väska, eftersom jag alltid får skoskav i tid och otid så det är därför.

13. Solglasögon som jag egentligen borde plocka ur nu, de har dessutom gått sönder men det är väl inte så konstigt när de ligger längst ner i botten på väskan haha.

14. Mina favorittuggummin med ett tuggummi kvar i. Brukar alltid försöka ha det i väskan!

15. Idominsalva (you never know when you need it!), deodorant och parfym från Ed Hardy.

16. Nagelfilar som ligger kvar sen jag fixade gelenaglar hemma för några veckor sen... Också nåt jag inte orkat plocka ur, haha!

17. Lakrits. Perfekt när man är påväg hem och lite hungrig haha!

18. Mineralfoundation från True Match, ett beige-brunt läppstift från Viva la Diva, ett knallrött från Make Up Store, ett hallonrosa läppglans från Colour Workshop, samt fickspegel för att se vart man applicerar läppgucket haha!


25 september - tycker män borde tänka på detta ibland

2012-09-25 @ 10:54:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 

25 september - pigg som en lärka ?!

2012-09-25 @ 09:56:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Haha, UNDERBART att vakna och känna sig superpigg och jättepepp! Dessutom när jag mått så pissigt nu i helgen. Det är säkert pga Nutellan, min sockernivå är nu "normal", dvs dunderhög och jag är speedad som fan innan jag dippar igen och blir trött igen.. Haha, har man problem eller?

Kände mig faktiskt sugen på att gå rundan till Ålem och tillbaka, men det regnar ju en hel del... Inte för den sakens skull egentligen, utan jag vill inte vara ute massa med träningsskorna när det är blött ute för de började tjippa i sulan senast och jag vill inte förstöra dem. Alltså jag blev ju inte blöt om fötterna, haha men jag kollade aldrig upp om man kunde ha dem ute och känns ju onödigt att förstöra dem direkt om det nu är så att det inte pallar regnigt väder!

Tumblr
 
Fast å andra sidan borde jag faktiskt ta och röra lite på fläsket så att säga... Kanske ska hoppa till amatör-Zumba inomhus framför Youtube istället? HAHAHA. Det är så jag rullar! Nu ska jag äta ordentlig frukost, tror ej jag klarar mig på endast Nutella idag. Tjo!

24 september - glöm inte kolla på Vakna! imorn

2012-09-24 @ 23:02:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Eftersom jag numera kommit in i rutinen "somna tidigt - vakna tidigt", så blir jag klarvaken varje morgon när Christopher kliver utanför dörren för att åka till skolan (eller praktiken nu framöver). Detta händer alltså kl 07:00, och då sätter jag alltid igång tv'n och ligger och kollar på Vakna! med the Voice fram till klockan nio då jag stänger av för då börjar den där jävla tvshop-skiten.

Ialla fall. Imorgon gästar inga mindre än Näääk och Nimo the Voice på morgonen. Och det vill man ju inte missa? Jag har ju blivit lite miljöskadad av mannen när det gäller denna sorts musik, men jag tycker de gör sköna låtar! Missade ju dem när vi var på Hultsfred, så jäkla tråkigt! Men hoppas ju det kommer fler gånger.

 
 

24 september - får man vara såhär slö?!

2012-09-24 @ 22:26:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Skulle träffat Sofie idag, men var tvungen att ställa in för jag har känt mig så hängig, trött och olustig. Inte pigg någonstans! Känns som att jag har nåt virus som aldrig bryter ut, det är så förbannade jobbigt ÅÅH. Aja, ska leka med Sofie imorn ialla fall, har ju tid att vila denna veckan oavsett!

Haft ett par "dåliga dagar" nu på kostsidan... Har varit skitduktig och ätit jättebra och nyttiga grejer, men både lördag, söndag och idag har jag frossat som fan. I skrivande stund sitter jag och slevar i mig Nutella, min jävla idiot HAHA, men jag unnar mig en liten "relapse" innan jag känner mig helt pigg igen. Har varken haft ork eller tid till att dra ut på nån löprunda eller ens en liten powerwalk, men väntar som sagt tills jag har lite mer energi för just nu är jag bara så jävla dödstrött hela tiden.

Ska faktiskt ta katten under armen och bädda ner mig nu, ska bara säga åt mannen att han ska sluta vråla åt datorn så man kan få lite sinnesro här! Vad är det med killar och deras datorspelande? Måste man skrika rakt ut för man missar nåt? Det är ju som att jag ska skrika som en idiot varje gång jag stavar fel i mina inlägg här på bloggen, haha. Och det mina vänner, blir ganska ofta, för jag skriver alldeles för fort och slarvigt.
 
 
Bjuder på en knäpp bild på Zhantos-kissen. Helt sjukt hur lurvig han var där?! Han är inte alls så fluffig längre, buhu!

24 september - I wish this never ends

2012-09-24 @ 14:36:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
 
Please, never let me go

23 september - alla goda ting är treee

2012-09-23 @ 22:37:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Tre saker jag inte förstår mig på: Den manliga hjärnan, varför min katt pruttar och biter mig men aldrig Christopher, och varför godis inte är nyttigt :(

Tre saker som finns på mitt skrivbord/soffbord just nu: Kvällsmacka, kläder och ljuslyktor

Tre saker jag gör jag just nu: Förundras över responsen på min nya profilbild på FB, kliar mig i näsan och försöker hålla mig vaken i fem minuter till

Tre saker jag vill göra innan jag dör: Bli artist, sjukligt rik och skaffa barn.

Tre saker jag kan: Äta ofantliga mängder av ALLT, spendera mina pengar alldeles för fort samt att jag skulle kunna tänka mig att göra en pälsmössa av min katt när han dör. (dock ej själv)

Tre saker jag inte kan: Kontrollera mitt impulsiva humör, hålla mig för skratt när Christopher härmar hur jag skrattar, och svälja samtidigt som jag håller för näsan.

Tre saker jag skulle vilja lära mig: Sluta vara så aggressiv (HAHA), lära mig magdans och hemligheten till hur man orkar gå upp och göra sig snygg varje morgon

Tre saker jag tycker om: Christopher (såklart, mest av allt!). Men om man inte får säga personer, alltså att det måste vara saker... Så säger jag nog tidiga mornar när man kan ligga kvar länge i sängen utan att hela dagen försvinner, att jobba och murriga höstdagar.

Tre favoriträtter: Currykyckling med ris, taiwanesisk flygbäver, knäckebröd med såna där frö på och massa smör

Tre favoritlåtar: Of all times? Wonderwall - Oasis, Sweet Dreams - Eurythmics, Sjukhus - Kent.

Tre favoritminnen: När jag som liten lekte att farfar var min häst och jag tvingade honom att ha ett morgonrocksband över axlarna som tyglar medan han kröp runt i hela deras hus på alla fyra under tiden som jag satt på hans rygg, HAHA.
När jag och Christopher skulle på biodejt, men att vi istället hamnade på en fest i Torsås där vi shottade vodka + saft ur äggkoppar kl 03 när det var skola dagen efter.
Dampen i korridorerna under gymnasietiden med Johanna, helt skruvade var vi men ack så kul vi hade under både rast och lektioner! Och allt dokumenterades med mobilkameror! "Dedär... Det.. DET är Leif!"


20 september - Sverige i ett nötskal

2012-09-20 @ 20:52:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Skulle googla vad nåt betyder (minns inte vad bara för det nu), och så får jag upp detta....
Är inte detta det roligaste ni någonsin skådat?!

ALLA går runt och säger "swaaag!" och vrålar "YOLO!".
Och så verkar knappt nån veta vad det betyder! Hahahahahaha! Sjukaste idag. Att båda de orden ploppar upp efter varandra dessutom.

Fast egentligen är det ju rätt bra att Google finns. Eller bra ibland. För en hypokondriker som mig, så är det ju ett helvete när man inbillar sig diverse tarmsjukdomar eller påträffar mystiska larver i köksskåpen, och så stämmer allt helt plötsligt in! Och så får man panik och tror att man kommer dö, eller att ens hem kommer bli uppätet av galna mottfjärilar för att jag hittade två larver i ett skåp. På tal om den, bommade igen skåpet och har ej öppnat det sen dess. Christopher skulle skura ur det, men tror ni han gjort det?! Nej. Öppnar inte det där skåpet ens en millimeter, någonsin, igen. Om inte mamma kommer hit och hjäkper till, förstås...

20 september - summan av dagens kardemumma

2012-09-20 @ 20:44:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hör och häpna - även drakarna på Arbetsförmedlingen verkar ha tinat upp lite under sommaren! Haha. Gick faktiskt jättebra på mötet där idag. Jag tog upp detta med serviceyrkeskursen och hon berättade att jag kunde komma tillbaka redan imorgon för då skulle det vara ett infomöte om vad kursen går ut på och vad man ska göra osv, det fanns fortfarande platser kvar så jag antar att jag troligen kommer med i den gruppen som startar redan nästa vecka. Känns så jäkla härligt, äntligen liksom!
 
Hann även förbi en sväng runt farmor för att hämta kängorna (YEEEEEES <3<3<3<3<3), samt träffa Frida ett par timmar för jag skulle få tillbaka min kjol som jag hade glömt där. Jag i ett nötskal, glömmer ALLTID något när jag är hos kompisar... Dock oftast smycken, haha. Passade även på att låna hennes spel Spore till datorn, det är ju flera år gammalt men det är ju från skaparna av The Sims så jag har ändå en liten förhoppning om det! Frida tyckte dock inte det var roligt, så vi får väl se om hon har rätt.
 Nu ska jag spela!

20 september - dagens planer

2012-09-20 @ 11:29:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Ska till Arbetsförnedringen idag på möte... Och ja, det är meningen att min klang ska låta lite negativ. Tycker verkligen inte om det. Har blivit dåligt bemött från första gången jag satte min fot där inne, men jag kan ändå vara nöjd med att jag ändå inte blivit lika dåligt behandlad som andra jag känner.
 
Det känns som att det enda AF gör, är att vara en extra mydighet som egentligen inte gör nåt särskilt mer än pappersarbete. De förmedlar inga jobb. Och mot vissa är de skithårda mot, medan andra (typ mig) har de varit jätteslappa med och knappt pratat med. Efter att jag hade varit inskriven i över ett halvår så fick jag till slut en handläggare. Kändes under denna tiden som att jag inte alls hade någon speciell kontakt på AF dit jag kunde vända mig med frågor. Min handläggare har jag haft två personliga möten med under hela tiden, och då har jag varit inskriven i ett och ett halvt år. Fick en lapp hemskickad i våras med tre frågor - "har du något sommarjobb?", "har du vanligt jobb?", "har du övriga frågor?". Skickade aldrig in den, och det är ingen som har hört av sig heller angående det. Tycker det är löjligt att jag ska behöva posta en lapp till dem, när det är hur enkelt som helst för henne att bara ringa upp mig och ta max 5 minuter av sin dag till att höra med mig om sånt. Man har ju en handläggare av en anledning...

Sen blev jag inskriven på Folkuniversitetet av dem, trodde jag skulle på jobbcoachning för det var var de sa, och så kommer man dit och så visar det sig att det är som en skola där man ska befinna sig 5 dagar i veckan... HELTID. Och alla var lika oförstående. Vi blev bara ditslussade, informationen fick de på Folkis stå för. Där har jag däremot trivts bra, jag har verkligen fått hjälp med det jag behöver. Men just nu har jag fastnat där man känner att det jag gör på Folkis två dagar i veckan kan jag lika gärna göra hemma. Vi sitter liksom bara vid varsin dator, två timmar om dagen, och letar eventuella jobb. Som att det finns överflöd av det liksom...

Och jag vet ju att idag kommer vara som alla andra gånger man besöker AF.
"Söker ju några jobb? Vilka då?"
"Hur tänker du dig att du vill fortsätta?"
"Är du intresserad av praktik?"

Åååhh... Så tröttsamt. Men jag ska ialla fall be om att få börja en av deras kurser inom service och så får vi verkligen hoppas att det går igenom. Annars blir jag arg på riktigt....

20 september - Zhantos bråkar

2012-09-20 @ 08:52:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kände redan från början när katten började stimma runt min skurhink att det troligtvis skulle sluta illa... Han älskar nämligen att leka med vatten.


19 september - svårt dethär med sockeravänjning, HAHA

2012-09-19 @ 20:03:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har ju förstått att jag har det värsta sockerbegäret man troligtvis kan ha, men att det skulle bli SÅHÄR svårt... Åt några rutor choklad igår, sen gav jag bort resten till Christopher. Och lyssna på detta då - jag slängde 4 muffins, för jag inte ville äta dem. Har aldrig någonin hänt! Kändes ju bra igår åtminstone, haha.

Gick ialla fall till affären idag för att handla, dock inget onyttigt var min tanke. Ni anar inte hur svårt det var, jag cirkulerade runt i typ 10 minuter och velade mellan frukt, vaniljkesella, choklad.... Sen till slut köpte jag 5 stycken Risi-Frutti för det var extrapris, gick ut med världens ångest över att jag inte kunde hålla mig, men de är ju samtidigt inte bara till mig heller... Jaja, vad gör man inte liksom...Gjort är gjort.

Har ialla fall bestämt mig för att jag ska köra en detox nästa vecka, eller jag tror jag ska göra det. Är tydligen en "populär" Hollywood-diet bestående av citronvatten blandat med lönnsirap och cayennepeppar, som man ska dricka 6 gånger om dagen. Det och inget annat. Ska tydligen rensa ut gifter och slaggprodukter ur kroppen inför en sundare diet, och de som verkligen går in för det kör på detta i ca 10 dagar... Vilket känns lite overkill för mig, haha! Om jag nu ska testa på det så lär jag ju endast köra typ 3-4 dagar, räcker gott och väl tror jag. Men jag ska läsa på lite mer om det först, man vill ju liksom inte bli sjuk eller chocka kroppen totalt liksom!


19 september - frukost

2012-09-19 @ 09:00:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Har varit dålig på att äta ordentlig frukost nu på senaste tiden, brukar åtminstone alltid trycka i mig en macka om jag har bråttom på morgonen och inte hinner stå med gröt och grejer. Men det har det inte heller blivit nåt med, så har blivit mycket yoghurt med såna där översockrade flingor på stående fot istället, haha!
 
Men idag så tog jag äntligen tummen ur och fixade mig lite gröt! Idag toppad med kiwi, torkade katrinplommon och såna där lite halvsyrliga svenska äpplen som är den absolut godaste frukten enligt mig. Riktigt bra kombo för magen också tillsammans med ett glas vatten.

18 september - details

2012-09-18 @ 22:06:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



17 september - ser fräsch ut på bild men stinker stekt bacon just nu

2012-09-17 @ 20:22:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
 
Har varit sånt härligt höstväder idag! Äntligen liksom. Körde på vinröd klänning med strumpbyxor, knästrumpor, skinnjacka och goshalsduken, helt i min stil och jag insåg hur mycket jag saknat detta med mycket kläder på lager liksom, haha! Älskar verkligen hösten över alla årstider.

Kändes dessutom rätt skojigt att kunna klä upp sig lite med klänning och så idag, har den senaste tiden levt i min grå hood som är alldeles för stor. Men det är lite jag i ett nötskal - det ska vara gosigt och bekvämt, och helst ta så kort tid som möjligt så att jag kan sova så länge som möjligt på mornarna hahaha...

Ahwell. Ätit god middag som tog åratal att fixa iordning, absolut sista gången jag steker baconlindad kyckllingfilé i den stekpannan åtminstone för dra åt helvete vad det fastnade. Väntar nu på att jag ska bli hungrig igen så jag kan hugga in på Maraboun på 200 g i kylskåpet... Måste ju käka upp allt jag har hemma innan nyttigheten börjar på allvar, hehe!

17 september - nyttigt

2012-09-17 @ 10:23:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 Dagens frukost - keso, paprika och ägg.
Älskar keso! Har aldrig ätit det i hela mitt liv, sen fanns det i skolan nån gång och jag testade, och det var ju skitgott! Blev lycklig som få när mannen hade köpt hem det nu häromdagen, haha.
 
Steg förövrigt upp tidigt idag för att ge mig ut på en powerwalk. Lika bra att börja långsamt med raska promenader på minst en timme, jag är ju så grymt otränad och har ingen kondition för fem öre. Får typ astma om jag springer nu, HAHA! Nej okej, men det känns ialla fall som att jag dör så fort jag springer en kortare sträcka så nu börjar vi med PW's innan jag kommer igång på allvar med gymmet också. Kikade bara in här en sväng för att uppdatera lite, nu måste jag fixa mig för ska in till jobbcoachen snart!
 

15 september - förlåt mig herre, jag har syndat.

2012-09-15 @ 21:28:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vrålade ut på både Facebook och Twitter imorse om min fasliga morgon. Hade råkat stänga toalettdörren till kattens låda, = kattkiss på mitt täcke och mina knän badade. Detta inträffade kl 05:00, skulle upp och jobba, och allt blev väldigt stressigt. Slängde täcket i badkaret & fyllde upp med vatten. Kastade mig ner i tvättstugan, och upptäcker att enda tvättiden ledig idag var mellan kl 16-19. Och jag slutade jobbet 15:30.......

Efter jobbet blev det stamp-tvätt i badrummet av madrass innan jag fick ner den i tvättstugan och kunde hänga det + täcket på tork. Med endast en timmas tvättid kvar. Och det är nu min synd kommer!

Alltså, jag förstod ju typ direkt att åtminstone madrassen aldrig kommer torka på en timme. Planerade därför att säga till nästkommande tvättare att min madrass hängde kvar och ifall det var okej. Men då var det ingen där. Och nu har jag inte vågat gå ner igen ifall jag möts av en arg tant. Så jag tänker vara så överjävlig att jag hämtar den tidigt imorgon bitti redan inna klockan 07:00.



Allt är ditt fel, katten. Du kunde väl kissat på golvet lika gärna?!

Suck. Jag mår dåligt för att nån kanske svär på mig just nu. Men det var ju en nödsituation....



14 september - det kan du FETHAJJA att jag ska!

2012-09-14 @ 10:11:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
 
Ska bli astight. Brb / powerwalk i två timmar trots att det regnar...

14 september - skaffade fjortizstyle 6 år försent

2012-09-14 @ 09:02:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Är ensam hemma idag också. Standaren är numera Vakna! med the Voice på femman, men det tog slut nu så nu står TV-shop på och maler om klibbfria stekpannor i bakgrunden. Ska dock se till att vara produktiv idag! Känner för att dra en PW till Ålem och tillbaka, gå ut med katten en sväng och sen tvätta framåt kvällen. Vad ska ni göra idag? :)

14 september - HAHA, så sant!

2012-09-14 @ 08:49:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

13 september - kirrat gymkläder bara för att känna peppen

2012-09-13 @ 18:26:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Bakade mina favoritmuffins ur denna boken igår - de som är på framsidan. Och de är precis lika goda som det ser ut! Men sen vaknade jag imorse och ba... "usch" ? Aldrig känt så förut. Fick någon slags insikt i att jag är trött på allt socker.

Jag tror faktiskt inte många förstår att jag verkligen lider av ett beroende. Skämtar en hel del om det, och det är inte så att jag hymlar om det heller eftersom det inte märks sådär på utsidan. Men jag vaknade imorse och kände plötsligt att det är ohållbart nu... Liksom, jag MÅSTE ha nåt sött med mig hem varje gång jag är i affären. Även att jag kanske inte är sugen på det just då, för jag vet att jag kommer bli senare. MÅSTE ha något varje kväll - bakar jag inte något och redan har i kylen, så köper jag något ur affären. Nu har jag även börjat "köpa på mig", dvs jag har flera sötsaker hemma, jag typ hamstrar. Som just nu: jag har både muffins, en 200 grammare Marabou, popcorn.... Tidigare nöjde jag mig med en sak och tog det dag för dag, nu planerar jag längre framåt. För att inte tala om hur jag verkligen ökat i intag. Känner mig pluffsig och "mjuk", många hör mig säkert säga att jag jämt är så trött och det är väl troligen pga detta... Men nu ska det bli ändring.

Mamma ringde mig häromdagen och frågade om jag ville komma igång och gymma med henne. Och det blev jag jätteglad för, trivs att umgås med min mami och man blir ju liksom taggad när folk runt om kör igång med träningen, som Christopher till exempel. Så därför gick jag idag och köpte mig nya tights, skor (som var på rea!!) och en braaaa. Nu vet jag ju att jag kommer vilja använda det, haha! Så denna gången ska det bli av på riktigt. Bjud mig inte mer på godis nu, haha!
 

12 september - livrädd

2012-09-12 @ 12:58:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Skulle ha en skön hemmadag ensam, bara jag och katten. Skulle baka muffins. Hittar en vit larv, knappt 1 cm lång i muffinsformen.

....
.....
..
 
Jag har sån sjukt fobi för insekter. Spindlar, visst - men insekter som skalbaggar och larver är nog nästan snäppet värre. Blev först skitnojjig och ringde mamma, hon sa att jag skulle städa ur skåpet och slänga allt mjöl osv. Bara det att jag inte har nåt sånt i det skåpet!! Bara te och vaniljsocker/bakpulver, men teet har jag kollat igenom och det verkade okej och vaniljsockret och det är det ju lock på så det borde väl inte vara nåt i det?

Plockade ur skåpet ialla fall, och när nästan allt var ute så hittade jag en till! Och då fick jag verkligen panik! Frågor som nu uppstår:

- Vart kommer de ifrån?
- Vad är det för slags larver?! Mardrömmen vore ju mal.
- Finns de i andra skåp?!
- Finns det i min säng? I min kudde? I mattan? I garderoben?
 
Sitter nu alltså här hemma och vågar knappt vara i min egen soffa. Helt förstörd är jag. Ringt och storgråtit till både mamma, pappa och min farmor, vad ska jag ta mig till?! Och jag som skulle baka. Stor risk att jag kommer våga det nu liksom.... Och pappa ba "Rensa ut det andra skåpet också och kolla i mjölpåsarna osv", jag känner FUCK NO, vill inte ens gå in i köket nu, känner mig helt galet äcklad av att jag har djur i skåpet. LARVER. Fyhelvete. Och jag är liksom inte den som är den, jag blir inte äcklad av särskilt många saker. Skulle utan problem kunna plocka hund- och kattbajs med bara händerna, se på när 10 personer fontänspyr, städa en sunkig toalett som luktar avlopp.... Bara jag slapp se en larv igen.

Det som jag är rädd för också - att jag ska stöta på fler i andra skåpet. Vill på nåt sätt inte veta fast jag vet att jag måste ta reda på det då det gäller livsmedel och det skulle ju knappast kännas bättre av att man KANSKE har larver i det skåpet också. Det är ju bakom/över fläkten som larv-skåpet är, vilket kanske skulle kunna vara en naturlig förklaring på vart de kommer ifrån. Kommer ju aldrig mer ha nåt i det skåpet vill jag lova.
 
"Är inte mannen hemma då", NÄÄ det är ju också så jävla typiskt! Han är på utbildningen och ska gymma efteråt, vilket betyder att han inte kommer vara hemma förrän kl 22 ikväll. Herregud, hur ska jag överleva?! Vill knappt vara kvar här hemma längre. USCH.

11 september - snubbisöt

2012-09-11 @ 20:56:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Två fina bilder på mannen, från vår lilla fotorunda i slutet av maj då vi tog parfoton (där jag förövrigt ser ut som en slusk, haha!).

Har fördrivit även denna eftermiddag på Folkuniversitetet. Känns ju inte helt nödvändigt egentligen, men vad gör man inte för sina ynka pengar man får...  Övriga aktiviteter jag ägnat mig åt idag:

- besökt banken jag ska byta till
- hämtat ut min katts öronmedicin-skit på Apoteket, nu får han aldrig mer bli sjuk för detta är alldeles för dyrt!
- besökt biblioteket och betalat en skuld dit på 40 kr sen i våras som jag inte ens visste om, förrän jag lånade en bok om Kat von D idag och jag såg det på kvittot
- mysat med mannen

Sen känns det som att jag tappat gnistan lite gällande bloggen, vet inte riktigt vad jag ska blogga om längre för det känns ju lite tråkigt att berätta varje dag vad jag gör för jag gör ju bara tråkiga saker, HAHA. Så jag får väl ta massa bilder på mig själv och lägga upp som alla andra. Kanske skriva provocerande saker om unga mammor som Kissie?
Näemen, inspirationen hittar väl tillbaka!

10 september - KALLA MIG KATTEN 'RÅÅ

2012-09-10 @ 12:55:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Hejhej. Dagens planer är att sitta på Folkuniversitetet och ruttna (ska mobba min jobbcoach bara för jag mötte honom ute i fredags, HAHA) och sen ska jag möta Sofie för en liten dejt över en pommestallrik!

Bjuder på en outfit från förra veckan som jag kände mig lite snügg och heftig ut i. Funderar starkt på att köpa en liknande keps till mig själv som jag har på bilden, hittade den och köpte den till mannen men jag vill fasen ha en likadan själv haha... Tråkigt bara att de plockat bort mycket kepsar nu och ersatt med mössor?! WTF bara september hallå, haha sure att de är tidiga med sånt men måste man plocka bort kepsarna bara för det liksom? Balle. Får internetshoppa som jag inte gillar egentligen.

 

Och hata mig inte nu för jag bara lägger upp dåliga iPhone-bilder, jag orkar ju aldrig dra med mig kameran. Köpte ju faktiskt en större handväska förra året eller när det nu var, bara för att kunna ha plats med systemkameran när jag drar till stan och såna grejer. Men tror ni den får plats? NÄE. Den är istället fylld med skit som paraply som jag ytterst sällan använder (men som ändå är sönder så kan lika gärna kasta det?), hårspray, parfymer och deo, smink och plånbok, snycken, mobiltillbehör och GAAH. Allt typ.

Påminn mig om att jag ska göra ett inlägg om vad som finns i min väska någon dag. Tänkt på det i flera månader.

11 september - self portraits

2012-09-10 @ 10:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

9 september - sjukaste likheterna

2012-09-09 @ 22:24:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har nu de senaste dagarna upptäckt hur sjukt lik min pojkvän blev Sebbe Staxx ur Kartellen nu efter att han rakade av sig håret... Men det tycker inte han själv, haha! Så därför kände jag mig tvungen att googla en bild på Sebbe, och sen be mannen sitta exakt likadant utan att han först fattade vad jag skulle göra, och ta en bild på honom haha. Så ja, egentligen är han nästan identisk då han är oförberedd och ser sådär allvarlig ut, nu fick han ju posera lite... Samt att jag skrattade som fan vilket fick honom att flina också haha!

MEN ÄNDÅ. Lika?! Eller är det bara jag som tycker det? xD
 

5 september - nästan ledig dag

2012-09-05 @ 10:45:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 


Är lite ovän med katten idag. Började med att han trampade i bajs, FRÄSCH KILLE tyckte jag och började tvätta honom som han inte tyckte om. Sen introducerade jag honom för koppelselen eftersom vi ska till veterinären idag, och då kan ju den vara bra att ha på om han vill gå ur buren och göra sina behov. Han har ju en tendens att göra allt sånt i buren när man ska åka någonstans....
Och selen var tydligen inte önskvärd hos herren, så nu har han rullat runt på golvet och försökt få av sig den jättelänge innan han nyss hoppade upp i knät hos mig och däckade.

Som ni ser på mitt ytterst avancerade schema, så har jag alltså en del att styra med idag innan jag och katten drar till stan om några timmar. Tur man är uppe med tuppen då! Vad ska ni hitta på idag? :)
 

4 september - mjukis

2012-09-04 @ 21:55:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Åh. Jag kan vara så arg på min snubbidoo, men fyfasen vad jag älskar honom. Verkligen mest av allt i världen. Är så stolt och glad för allt han gör för mig, så tacksam att han visade att han verkligen gör allt för mig. För oss.
Känns skönt att få vara arg för små skitsaker istället för att vara arg på allvarliga grejer.

Du har ett hjärta av guld älskling, även om det inte är många du visar det för. Du är verkligen mitt allt Christopher, älskar dig mest av allt i hela världen! ♥

 
 

2 september - alltså min balkong nu...

2012-09-03 @ 15:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Bild tagen av Sofie
(inte alls arrangerad; "Stå där och låtsas peta i blommorna!")

Drog med mig bästis till stan i tisdags för kinesmat och växt-shopping. Är det inte lite vuxenpoäng att gå och handla blommor själv? Tantpoäng kanske? Sofie är dessutom den perfekta människan att ta med till såna ställen eftersom är lika road som jag, så då gör det inget att man står i typ hundra år och funderar på om man ska kombinera sin ljung med bollkryss eller lila prydnadskål.

Blev till slut lila och vit ljung i balkonglådorna och sen en ljuslila höstaster till en kruka vid sidan om. Aster vet jag luktar så jäääävla gott när man klipper av blommorna och ställer in dem för att torka, det är som att blomman börjar dofta först när den dör haha.... Fast egentligen ska man ju plantera såna ute i en rabatt så att den kan komma tillbaka år efter år och att den blir skithög och grejer, men jag får helt enkelt nöja mig med det jag har. Nya krukor från IKEA också,  lite jobbiga att plantera yviga blommor i samt att vattna då vattnet typ rinner ut ur hålet högst upp haha. Man får vara långsam! Men fint är det nu.
 
 
 
 
 
 

3 september - folkuniversitetet

2012-09-03 @ 14:37:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Letar skor.
Går loss på "uppdatera"-knappen på facebook.
Spelar mobilspel.


Kan ju inte säga att motivationen är på topp idag direkt.

2 september - största problemet just nuuuu

2012-09-02 @ 22:18:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hur ska jag få mina extensions att smälta in bäst i mitt eget hår? Blev plötsligt lite svårt nu när jag klippte mig. Har ju iofs inte testat än... Men hatar ju verkligen när man ser på folk att de har hårförlängning. Dessutom blir det ju ytterligare lite svårare i och med att mina extensions är raka med ett lätt självfall, och jag själv är Guldlock fast utan guld. Platta, visst - men det är sånt känsligt väder ju?! Fuktigt och dant.

Hur ska jag kunna hålla det platt? Hur lockar jag mina extensions så de ser ut som mitt egna?
Låter som en nÅÅb nu men jag har ju aldrig pysslat med såndär skit innan, haha! Gör dessutom naglarna nu ikväll, ytterligare en sak jag aldrig gör. Främst egentligen för att jag är så jävla lat, beundrar fan Kissie och alla andra våp som verkligen orkar hålla på med sitt hår och naglar och smink och allt. JÄMT. Samt att vara bruna. Herregud liksom.
 
 
Kan ju dock när jag vill egentligen.
Snoffsar upp mig i modern transparent skjorta och allt. MEN, notera - nagellacket skär sig mot färgen på skjortan. Detta visste jag mycket väl om redan innan jag gick hemifrån på morgonen. Tror ni jag orkade bry mig? Näe! Så höstens nya mål - sluta vara lat.

Det vill säga: bli snygg och modern samt börja träna bort onyttighetsvalken som växer sig större för varje dag. Huga.

2 september - H&M herr

2012-09-02 @ 10:00:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
 
 
 
Gick förbi denna tröjan på H&M för flera veckor sen, trodde först det var en tischa och dundrade genast fram för att inspektera den för hade gärna sett mannen i den. Men upptäckte ju rätt snabbt att det var en college-tröja och att den saknade luva, och eftersom det inte är hans stil så struntade jag i den. Älskar dock trycket, och för några dagar sen kunde jag inte låta bli att köpa den till mig själv! Ny favvis i höst.
 
 
På översta bilden ser ni också hur "kort" mitt hår är nu. Där är det ju plattat så blir lite längre än vad det är när jag har lockigt, men känns ju sjukt ovant ändå. Folk säger att det fortfarande är långt, HA säger jag då för det är det inte alls om man är van vid att man nästan kan sitta på det. Funderar däremot på om jag ev ska ta lite till på längden när jag ska på "putsen" om en månad... Vi får väl se!
 

1 september - saker jag gör när jag inte bloggar

2012-09-01 @ 22:47:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
- Går runt och svär över att jag inte får ett "ordentligt" jobb.
Trivs ju överdrivet mycket på fiket, men det är ju bara ett extraknäck och jag behöver verkligen komma upp i en heltid. Vill inte sitta hemma och leva på bidrag, som många tror man gör av ren lathet när man varit arbetslös länge. Telenor sket sig, trots tredje försöket och först blev jag jätteledsen och fett depp, men sen ryckte jag upp mig och vaknade dagen efter med världens "jävlar anamma" och kände mig ändå oslagbar. Jag är ingen idiot och bara för att det inte står i mina papper att jag jobbat si och så länge och på olika ställen, så betyder inte det att jag inte fixar att sitta i kundtjänst + sälja abonnemang till kunder. Jag är fan en av de mest serviceinriktade mäninskorna man kan hitta. Jag är artig, trevlig och SJUKT ENGAGERAD i det jag åtar mig. Dessutom är jag ju rolig som fan. Ska skicka ansökan igen och visa dem, får jag det inte ska jag hitta nåt annat och bli BÄST. Jag är tamejtusan inte värdelös.
 
- Bakar som en dåre.
Haft en citron-cheesecake i kylen som räckt i nästan en vecka (OMG?!), nu är den dock slut så idag passade jag på att göra brownies som blev skitgoda. Tror jag - har bara smakat lite smulor från plåten under tiden som jag la över dem i en burk. Åt mig alldeles för mätt på tacos nämligen.

- Sover.
Alltså jag förstår ej vad som hänt?! Är liksom dödstrött hela tiden. I förrgår gick jag och bäddade ner mig vid 19:00, HELT SANT även om jag inte somnade förrän ca 22:00 då... Men ändå! För att inte tala om vilken gegg-hjärna jag har de första 3 timmarna på morgonen innan jag vaknar till liv på allvar. Enda dagen jag faktiskt vaknade pigg var igår morse ( kl 05 dessutom...), råkade dock somna på bussen till jobbet och sen var jag helt död resten av dagen. Ögonen har svidit som fan hela dagen idag, men tror det beror på att jag hackade världens värsta lök också haha. Fick ropa på chefen som fick ta kunderna som råkade komma just då, kunde inte visa mig för mascaran bara rann. HEHE.


Har förövrigt nästan köttat min tumme idag, högg mig av misstag på en gaffel som kom in under mer än halva tumnageln, så nu är den helt öm och spänd. /blodförgiftning nästa




Och hur konstigt känns det inte att det redan är första september idag?? Invigde detta med nya halsduken som jag dock inte kunde ha på mig hem eftersom det sjukt nog blev väderomslag och sommarvärme... Tycker det kan bli riktig höst nu!

RSS 2.0