30 juni - fully alive

2014-06-30 @ 20:31:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Så jävla levande. Hade glömt bort hur det kändes att må såhär bra!
 
 
 
Dagen på jobbet har varit bra som vanligt, men det märks nu att semestrarna är igång för trycket blir genast lite högre. Men det gillar jag. Gillar att få lägga i en extra växel och bara kötta på i kassan när kön ringlar lång ut genom dörren, extra kul är det ju när man får beröm från kunderna om hur imponerade de är över att det går så snabbt och att man fortfarande har full kontroll på allt (även om det är en kompis pappa HAHA). Skitkul! Idag var det däremot inte SÅ mycket folk, men det kommer längre fram. Längtar!
 

30 juni - måndagspyssel

2014-06-30 @ 19:31:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
När jag kom hem från jobbet idag så blev jag så glaaaad, för ryggmärket hade kommit till västen! Tjoho! Så kastade mig in genom dörren och drog fram sylådan och sydde fast det. Som ni ser så var jag tvungen att ta bort raden med nitar som jag redan hade satt dit, för de fick inte plats. Satte dem på axlarna istället. Vi får väl se om jag nöjer mig med att ha den såhär, haha just NU är jag nöjd iallafall men rätt som det är kommer jag väl på en ny idé och ändrar om den igen. Därför jag valde att sy dit märket istället för att limma, lättare att ändra om som man vill!

30 juni - deathbeds

2014-06-30 @ 12:01:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 
 

29 juni - join the club

2014-06-29 @ 23:44:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

 
 
We're all fifty shades of fucked up

29 juni - just fucking don't

2014-06-29 @ 18:45:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 

29 juni - fräknigt

2014-06-29 @ 16:37:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Myser sönder i mitt soffhörn här hemma idag - har tryckt i mig en halv vattenmelon, mumsar vit choklad och har en kycklingfilé på tining i vasken som jag tänkte göra en liten currygryta på senare för blev så förbannat sugen på det. Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt och sen sova tidigt, för imorgon väntar jobb!
 

28 juni - utgång

2014-06-28 @ 21:22:27
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sitter hos Frida och surplar Black Tower ur skojiga glas. Lämnade min avkomma hos hennes far idag, det är alltid lika jobbigt men jag vet ju att hon är i goda händer! Sen lämnade jag bilen hos mami, dunkade Näääk & Nimo hela vägen så jag nästan fick ont i huvudet, och sen tog jag bussen till stan.
 
O'Learys väntar ikväll. Gå dit och hälsa på rödtoppen!
 
 

27 juni - kiss me hard before you go

2014-06-27 @ 17:22:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 

27 junni - mobilen är död

2014-06-27 @ 15:06:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ja som ni ser i rubriken - mobilen är död och helt kaputtish, så vill man ha tag i mig får man väl skriva på nån av mina hundra miljoner sociala medier och hoppas att jag har WiFi och således kan se meddelandet, eller så får man kasta sig på en cykel till Nybban.
 
Så. Nu kan ni återgå till era liv. Jag ska gosa med avkomman!
 
 

27 juni - surprise, surprise!

2014-06-27 @ 10:01:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Jag gav rött en chans till, och tur var väl fan det för jag ÄLSKAR det! Bilden gör dock inte färgen rättvis, det är ännu rödare i verkligheten. Sen att det egentligen var meningen att jag skulle bli blond under gårdagen behöver vi ju inte låtsas om.... HAHAHA. Asså jag har försökt bli blond så många gånger nu på egen hand, det BLIR ändå aldrig som jag vill ha det så nästa gång jag får ett blondin-infall kan vi inte hjälpas åt att påminna mig om då att gå till en jävla FRISÖR?! Bra tack fint. Så igår när det blev gult och ojämnt och allmänt bajsig färg som en - ursäkta mitt fördomsfulla uttryck, men -  hemmablekt förortsmorsa, så slängde jag mig iväg till affären och handlade rött och slängde i. Och så blev det pissbra, satan vad jag är nöjd. Nu måste jag bara skaffa mig en färgbomb i den eldigaste röda nyansen jag kan hitta så att jag kan fortsätta se ut såhär, för rött är ju ett helvete pga färgen "blöder ur" typ direkt och så får man dassigt hår direkt.

26 juni - bara för att klargöra

2014-06-27 @ 09:16:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har skjutit upp detta inlägget ganska länge för jag vet egentligen inte hur jag ska utforma det. Eller om jag ens ska skriva det.
 
 
Men jag har fått en del frågor om det, och jag kan bekräfta att jag och Christopher har separerat för en tid sedan. Jag vill inte gå närmre in på detaljer med respekt för vårt privatliv när vi dessutom har ett barn ihop, men ibland är det helt enkelt bättre att gå skilda vägar och så har det varit i vårt fall. Angående Joline så är det ju såklart skittråkigt och sorgligt, jag tror inte någon som skaffar barn önskar sig detta men man får se det positivt på det sättet att hon fortfarande är så liten - även att jag verkligen önskar att det hade funkat mellan mig och C så att hon hade kunnat vara en av de få som faktiskt har föräldrar som bor ihop.Just nu har vi henne tre dagar åt gången när hon är såhär liten, men tanken är sen att vi ska jobba oss sakta uppåt med en dag extra i framtiden så att vi sen har henne varannan vecka.
 

För mig känns det som ett nederlag på ett sätt för att man plötsligt blev den här klassiska klyschan "unga som skaffar barn separerar alltid", och det är väl svårare att hålla ihop en familj när man är yngre - inte fan vet jag. Vi var ändå tillsammans i 4 år. Men såhär kan det väl bli ibland I guess. Jag mår bättre nu iallafall, har mer energi, kraft och ork till att göra saker, och jag känner mig allmänt gladare vilket många påpekat också. Jag bor kvar i lägenheten just nu men tanken är väl att flytta till Kalmar någon gång, kanske om ett år eller så. Vi får se helt enkelt!
 
 

26 juni - hemligheter

2014-06-26 @ 16:58:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hihihoho




25 juni - kalasdag

2014-06-25 @ 20:29:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har varit på helt sjukt bra humör idag, haha! Eller ja, jag har känt mig bakfull (?!) vilket är jävligt märkligt, men jag somnade sent igår så förmodligen har jag varit trött. Har fumlat massor idag - tappat bestick, sluddrat på orden när jag snackat med kunder, tappat mackor uppochner i smörgåsdisken, snubblat hur många gånger som helst... Ja ni hör ju själva, vet inte vart jag har haft huvudet idag men det har inte varit med iallafall!
 
Sen på eftermiddagen piggnade jag till åtminstone, måste varit laxmackan... För sen har jag varit så jäääävla speedad, och glad! Gick runt hela eftermiddagen och var sådär sprudlande uppåt - jag har sjungt "Happy" och fuldansat till den i köket, jag har varit sådär äckligt övertrevlig mot ALLA kunder, städandet var ett nöje och ja herregud, riktigt överglad med andra ord. Fast det kan ju bero på att jag fick lön idag (mycket mer än jag trodde!), att jag har ett allmänt bra liv just nu och att jag fick hem Joline idag. Bara tanken på att jag skulle få se hennes leende idag och få höra henne babbla sitt nonsens gör en så lycklig i hjärtat <3 Och precis nyss så beställde jag ryggmärket till västen, så nu är den på gång!
 
 

25 juni - i can't drown my demons they know how to swim

2014-06-25 @ 19:36:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

25 juni - dagsplaner

2014-06-25 @ 07:37:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
  • Jobb
  • Hämta barnet <3333
  • Ringa försäkringskassan pga nån jävla tomte där har satt in bostadsbidrag till mig TROTS att jag inte ens ska ha det varken denna månaden eller nästa när jag faktiskt har hyresfritt. Orkar inte bli återbetalningsskyldig senare så lika bra att ringa och härja med dem direkt.
 
NU MÅSTE JAG SMINKA MIG TACOHEJ
 
Min lilla älskling <3
 

25 juni - fuckyeahlifesgood

2014-06-25 @ 07:30:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 

24 juni - busy girl

2014-06-24 @ 20:28:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Jobb, jobb, jobb. Blir dåligt med uppdatering då! Fast har ju världens bästa jobb med dödssköna kollegor + chef, samt att jag får betalt så det är bara gutt. Vi pratade om det idag - vi har sån skön stämning emellan oss, alla är på glatt humör, vi fulsjunger till radion som står på för jämnan i köket, och man lär känna de flesta av kunderna för många är stammisar vilket gör att man får en lättsam relation till dem med, så det är bara toppen! Kommer vara helt miljöskadad på min nästa arbetsplats och fortsätta likadant där, haha de lär väl inte tro att man är klok!
 
Nu är det dock bara jobb imorgon också, sen är det några dagars ledigt till måndag igen. Och imorgon kommer min älskling hem igen <3 Längtat så efter henne! Vi får väl se vad vi hittar på, lovade farmor att åka dit och hälsa på iallafall någon dag nu innan helgen så det får vi väl ta och göra.

23 juni - måndag

2014-06-23 @ 22:34:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Måndag och jobb från 07-16:30, det känns i både kropp och knopp kan jag lova... Men jag klagar inte, älskar att jobba! Imorgon börjar jag däremot vid kl 09 så jag får "lite" sovmorgon.
Ska nog ta mig en liten kvällsmacka nu innan jag hoppar i snarklådan med katterna.
 
 
 

22 juni - dagens planer

2014-06-22 @ 09:43:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
- städa upp i rövarkulan (alltså mitt hem.)
- tanka
- köra till Kalmar
- lämna barnet
- lämna brodern
- krasha hos farmor inatt pga börjar jobbet kl 07 imorgon och känner inte för att åka hemifrån Nybro redan innan kl 06 på morgonen
 
 
 
Bästa ungen. Jag älskar dig så mycket Joline, du är mitt allt <3
 

21 juni - im your kittygirl and your back is like my scratchingpole

2014-06-21 @ 23:29:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



Lyssnat på Krewella ikväll och bestämt ryggmärke till västen. Detta blir naiz.

21 juni - hemma efter midsommarhelgen

2014-06-21 @ 22:08:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Har haft en jättebra midsommar! Jag och Joline har firat ute i dalen hos mamma, med så mycket mat att jag kan leva på det i en hel vecka haha! Och idag kikade brorsan förbi på grillat innan han följde med mig och stumpan hem till Nybro. Nu har vi bakat kladdkaka, barnet sover, och vi känner oss rätt slöa så det blir nog snart att tagga snarklådan. Asum helg!
 
 
 
 
 
 

19 juni - in progress

2014-06-19 @ 13:22:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
I gymnasiet när jag umgicks varje dag med mina punkar-vänner, så fick jag för mig att jag skulle skvätta ner en gammal jeansjacka med klorin. Minns inte ens om jag använde den efter det, kanske en gång men sen dess har den faktiskt bara legat i garderoben. Så nu tänkte jag att "fan, den är ju jävligt snygg ändå..." och så klippte jag av ärmarna och satte lite nitar på ryggen. Tanken är att det ska på fler nitar efter hand, även ett ryggmärke vars motiv fortfarande är oklart. Lutar åt antingen en logga med nåt metal-band, eller nån form av goth-kors. Vi får väl se vad som händer!
 

19 juni - metal och målarfärg

2014-06-19 @ 12:27:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det faktum att färgen på vardagsrumsväggen täckte ÄNNU bättre än det vita jag målade i köket var ju bara för fantastiskt. Två lager färg och jag har ett fucking drömvardagsrum, haha! Så igår kom Nille hit och så lyssnade vi på metal och målade klart ena väggen, sen insåg jag att färgen definitivt kommer räcka till motsvarande vägg med så vi gick på den med. Helvete så bra det här blir hörrni! Lovar att lägga upp före/efter-bilder.
 
Idag lyssnar jag på detta som jag fann alldeles nyss, känns som att jag inte har lyssnat på musik på typ två år så det blir jävligt mycket sånt nu. Gillar man ej skrik och gap så bör man inte lyssna på detta. Eller så gör man det och upptäcker att det är fint som fan!
 
 
 
 
 
 
 

18 juni - vilka är NI ?!

2014-06-18 @ 09:19:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
Idag har jag ett sjuuukt späckat schema och kommer inte hinna blogga. Och så satt jag och kikade på min statistik. Jag ska inte komma och påstå att det är jättemånga som läser här, men jag har iallafall ca 30-50 personer som är mig trogna och klickar in här åtminstone en gång om dagen. Antalet sidvisningar är nästan lite mer än det dubbla, vilket betyder att ni faktiskt är många som går in fler gånger och kikar på en dag. Skitkul!
 
Men nu undrar jag ju såklart vilka ni är?! WHO ARE YOU PEOPLE?!
Hur och när hittade ni min blogg?
Vart är ni ifrån?
Och kanske den viktigaste frågan av allt - varför läser ni min blogg?
Vad gillar ni mest och vad gillar ni minst?
Finns det något ni vill se mer eller mindre av?
Tar jag för mycket selfies?! (tror vi alla vet svaret på den frågan HIHU)
 
Och på riktigt nu, snälla svara på detta och lämna en kommentar, jag tycker det är skitspännande! Ni vet ju massor om mig men många av er kanske jag aldrig ens har träffat och därför inte vet ett jack shit about! Och har ni frågor om mig eller bloggen så kan ni ju passa på att ställa dem också så ska jag sammanställa allt i ett inlägg sen efter midsommar!
 
SHOOT!
 
 
 
 
 

17 juni - så king jag är

2014-06-17 @ 23:22:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Mitt kök kommer bli så förbannat fint och fräscht när det är klart. Det enda negativa med att måla vitt på väggarna i ett kök där övrig interiör som lister och skåpsluckor har några år på nacken, är att färgskillnaden blir så markant. Luckorna är ju förvisso ljusgrå så det spelar inte så stor roll, men helt plötsligt ser kaklet GRÅTT ut också, och det var ju inte riktigt meningen. Får se om jag kan leva med det, annars får jag väl måla om det med eller sätta upp såndär kakeldekor i nån skojig färg!
 
Men fan vad kul det är att pyssla såhär hemma. Skulle på riktigt kunna leva på nudlar i en månad och istället kunna lägga pengar på inredning och andra grejer till att göra om här. Imorgon ska ena vardagsrumsväggen målas i grått, det lär vara det som färgen räcker till gissar jag på. Nästa fondvägg får vänta ett litet tag så jag har koll på cashen! På sikt ska det även målas om i sovrummet men det får jag se när det blir, det känns inte så akut just nu även om det är den tapeten som jag faktiskt avskyr mest med hela denna lägenheten haha! Nej men det ordnar upp sig nu här hemma. Hämtade även hem mitt självporträtt på canvas från mamma idag och hängde upp på väggen i hallen. Klart Kingen ska sitta på väggen i sitt egna hem HÖHÖ.
 
 

17 juni - besiktning

2014-06-17 @ 18:04:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Följde med mamma idag och besiktigade hennes bil. Vi var skitnervösa innan att den inte skulle gå igenom, och jag fick köra för att jag skulle få lära mig typ så besiktningsmannen trodde ju såklart det var min bil haha.... Sen när han var klar så sträckte han fram nycklarna till mig och sa med glimten i ögat "nu får ni ta bussen hem, hehe" men tack och lov var det bara skämt! Haha den gick igenom felfritt förutom att det var början till rost på bromsbeläggen, tydligen bromsar vi för lite så jag får väl bege mig ut nån dag och bromsa då haha!
 
Sen blev vi pissglada så då drog jag igång Black Sabbath SVINHÖGT och så kidnappade jag med mig mamma ut till Hansa och köpte mera färg till väggarna, så ikväll ska jag måla klart köket så jag kan ta vardagsrummet imorgon! HIHO så pepp!
 

17 juni - det är så det kan vara

2014-06-17 @ 12:35:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)



17 juni - bästo fyller år idag

2014-06-17 @ 01:25:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
En av mina bästa vänner fyller fan 23 år idag. Jag har varit en sån usel vän återkommande gånger genom dessa 9 år vi känt varandra, och jag har fan aldrig känt mig mer tacksam över att ha en vän som dig när du bara lägger det bakom dig och så kör vi vidare som att inget har hänt. Världens bästa snubbe är du. Sveriges Corey Taylor. Om jag är Pippi är du Herr Nilsson. Typ så, haha! Lovar att det aldrig ska bli ett sånt här umgängesuppehåll igen som vi haft nu. Har saknat att umgås med dig. Bjuder på en bild från tidernas begynnelse, i början av 2010. Med POOFF-frillan som vi snackade om idag, hahahha!
 
Grattis på din födelsedag, Nisseman! ♥
 

16 juni - jobbish

2014-06-17 @ 00:56:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Asså haha, så händelserik dag! Jobbade mitt första pass för i år, är äntligen tillbaka på älskade Hamnkaféet och det känns fantastiskt roligt! Jag slutade klockan 15:00, och då drog jag hem till min kära mamma där hon och styvfar hade varit barnvakt åt Joline idag. Hade gått jättebra, men det är ju inte så förvånande egentligen med tanke på att hon är den snällaste ungen någonsin!
 
Och kvällen har bestått av lite allt möjligt - lämnade Joline till sin pappa, och sen bjöd mamma & styvfar på kinabuffé. Och resten av kvällen har jag hängt med Nille och bara snackat skit, fick skjuts hem till Nybban nu ikväll - bara det en bilfärd i sig! För det första var det så jäääävla dimmigt, såg inte ett piss. Och sen när vi svänger in på parkeringen hos mig, då kör en jäkla polisbil upp bakom oss, stannar och ba "Godkväll, körkort och nykterhetskontroll!" HAHA hur ofta händer det liksom?! En vanlig måndag, förvisso rätt sent och sen att det är Nybro vi pratar om... Men ändå!
 
 
 
 

14 juni - ny fån

2014-06-14 @ 22:08:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har varit (och ÄR fortfarande, egentligen) så fruktansvärt nöjd med min Samsung Galxy S3. De senaste åren känns det som att jag bara har haft problem med mina mobiler, de har gått sönder, de har kommit tillbaka ofixade från reparationen - tack och lov så försvann de flesta problemen när jag bytte operatör från 3 till Telenor. Men min Samsung som jag har haft nu har hållt och jag har varit jättenöjd med den! Men det märks ju när man haft en telefon i nästan två år, prestandan BLIR sämre oavsett hur väl man vårdar den tror jag och det är väl nästan lite meningen från företagen för att de ska tjäna på sin skit. Aja. Mobilen har den senaste tiden blivit allt segare och segare, min original-laddare sa tack och goodbye för redan ett halvår sen när den helt plötsligt började ladda svinlångsamt, och jag har lånat en annan tills dess - som också gått sönder. Har nu ytterligare en lånad men nu glappar laddningsingången i själva telefonen, och jag kan inte använda den under tiden som den laddar för då tar den inte emot nån laddning haha... Skit också. Den som faktiskt funkar bäst nu är min egen som laddar långsamt, men den funkar ju åtminstone även om det är knappt. Tar typ en hel natt att ens komma över 60 % batteri om den är helt urladdad när jag går och lägger mig. Har däremot inte känt att det är nå idé att försöka kirra ny laddare när abonnemanget snart går ut.
 
Så idag var jag och Joline inne i stan och förlängde mitt abonnemang! Och numera känns det som att alla de senaste mobilerna inom samma märke är nästan likadana, t.ex Samsung - asså det är ju inte mycket som är nytt om man byter upp sig från en S3 till en S5. Samma med iPhone. Och när jag skaffar nåt nytt, vill jag att det ska kännas! Så därför fick det bli en Sony Xperia denna gången, en Z1 Compact närmare bestämt. Hade redan innan funderat på Z2'an men VARFÖR måste den vara så stor?! Helvete hörrni, de gör ju bara telefonerna större och större. Så värdelöst för nån med små labbar som mig, får ju hålla den med båda händerna som nåt annat småbarn om jag ens ska kunna sms'a haha! Så snackade med snubben på Telenor lite och jag bestämde mig för Z1 Compact istället då det i princip är samma telefon, fast billigare och mindre. Typiskt nog hade de ju inte den hemma nu så de ska skicka den, så får vänta till mitten av nästa vecka någon gång. Men den som väntar på något gott!
 
 
 
Fick bli en vit, älskar vita telefoner! Sen är det kalasbra att den är vattentät för då kan Joline hålla på och dregla hur mycket hon vill på den utan att man ska behöva vara orolig över att den får vattenskador höhö. Nästa gång jag skaffar telefon ska det nog bli en iPhone (HAHA ja jag planerar redan nu, är ingen prylgalning men älskar att byta mobil). Hatar dock iTunes, tycker det är det mest värdelösa som finns men om iPhone släpper nåt nytt och fräscht lagom tills jag ska byta upp mig igen så kanske jag kan ha överseende. Finns ju mycket mer roliga skal och annat shit till iPhone.
 

13 juni - dagar man minns

2014-06-13 @ 22:24:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

13 juni - blött

2014-06-13 @ 22:16:35
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tjoflöjt! Jesus vilken dag. Är helt slut! Det tog fasen på krafterna att vara uppe så sent igår....
 
Regnat i princip hela dagen. Dessutom när jag rensade kattlådan imorse, så ställde jag kattbajspåsen på skohyllan, på mina skor. Ihopknyten osv. ÄNDÅ har "doften" lyckats tränga sig igenom påsen och sätta sig i skorna?! Varför skulle jag ens sätta påsen på mina skor?? ÅÅH. Köpte nya skor i stan idag iallafall, fräsha som fan. Farmor gödade mig med en enorm fika, och när det var dags att gå och möta upp C för att hämta Joline så öppnade sig himlen. Alltså TOTALT jävla monsunregn! Ville ju inte förstöra mina nya skor så bytte tillbaka till kattlådesandalerna, de blev helt sjöblöta innan vi var hemma igen så nu lär de väl inte lukta illa längre åtminstone.
 
Hängde sen hos farmor några timmar i eftermiddag innan vi åkte hem, däckade på soffan i tvä timmar men det blev nästan värre för nu är jag ännu tröttare.... Joline somnade för en stund sen, så jag ska faktiskt också ta och göra det nu. Imorgon ska jag städa på förmiddagen och sen får vi se vad dagen har att erbjuda! FÖRRESTEN, jag har fått en biljävel?! Haha fantastiskt. Min styvpappas pappa (ja, min låtsasfarfar blir det väl eller nåt) känner sig för gammal för att ha kvar sin, så han hade bara sagt att jag kunde få den så han ska väl skriva över den på mig här nu i dagarna. Världens goaste gubbe men världens fulaste bil med världens fulaste lack. Får väl sätta upp ett klistermärke i bakrutan "Det är insidan som räknas".... Bilen står uppe i Västervik så jag får väl ta en dag då jag åker upp dit och hämtar hem den, får se när det blir.
 
 

Bleka små pygméfötter. Blev plötsligt väldigt tydligt att jag brukar brun-utan-sol
 
 
 
Jävligt blött. Men det var kul!
 

13 juni - mitt i natten

2014-06-13 @ 02:24:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ja asså hörrni, det är inte ofta jag är uppe såhär sent numera. Men jag kom hem sent ikväll för det första - har hängt hos Frida och käkat lasagne. Tidigare idag målade jag första lagret färg på väggarna i köket, sen åkte jag ju iväg och nu när jag kom hem sent så kände jag att jag var tvungen att köra en pensling till så att det hinner torka tills imorn innan Joline kommer hem. Så har jag stått här hela kvällen fast att jag har varit dödstrött, och nu för en stund sen så började jag bli ordentligt snurrig i bollen, kollar klockan och så var den över två! Shit vad tiden har gått. Nu är det iallafall två lager lagda, behöver bara pensla på skarvar och sådär imorgon så får vi se hur det ser ut och om jag behöver göra en pensling till. Jag tycker just nu att det ser helt täckt ut överallt men man vet ju aldrig vad som lyser igenom sen i dagsljus, haha.... Rusta-färgen får iallafall helt klart godkänt! Så nu vågar jag köpa samma färg sen när det är dags för vardagsrummet.
 
Natti natti vänner så hörs vi imorgon!
 
 

12 juni - spontant

2014-06-12 @ 10:26:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Igår var det dags för C att ha avkomman. Så på eftermiddagen drog jag ut till Hansa med Frida för att köpa målarprylar + färg till köket, sen gick vi hem till henne och satte oss och pratade. Sen kände jag bara att vafan, jag skulle komma hem så sent, förmodligen vara trött och därmed skita i att måla på kvällen - så vi fick för oss att vi skulle köra på en spontanutgång! Det var typ vi och alla Kalmars gymnasiestudenter, dvs vi kände oss som riktiga gammeltackor HAHA!
 
Nu ligger jag i Fridas soffa och väntar på att bussen ska gå, ska hem och måla här nu på dagen och sen efter kl 18 nån gång ska jag in igen för då ska jag träffa Frida nr 2!
 
 

11 juni - onsdagsmums

2014-06-11 @ 13:42:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 

11 juni - barnets första tand

2014-06-11 @ 10:40:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
I två nätter nu har Joline varit riktigt gnällig, haft svårt att somna på kvällen och har även vaknat flera gånger på nätterna och varit ledsen vilket verkligen inte är hennes stil. Men sen idag så petade jag lite i tandköttet på henne för att se hur det går för tänderna, OCH SE PÅ TUSAN inatt har den första brytit sig igenom! YEEY! Jag började nästan bli lite orolig för hennes tänder, vanligast är ju att de får sina första tänder runt 6 månader, och hon är 9 ½ månad nu utan att det har dykt upp en enda liten bissing. Förrän nu! Nu lär det väl slå till så har hon typ asmånga innan hon fyller ett, haha!
 
 
Busigt sumo

11 juni - dagsplaner

2014-06-11 @ 10:19:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag ska jag städa, åka in till stan och träffa Frida, och dra med mig henne och köpa färg. Jag snackade ju om att jag bara ville ha vita möbler nu, bestämde mig lite spontant för att jag skulle köpa färg och måla om mitt köksbord vitt, men sen insåg jag att det kommer nog krävas en del färg som jag inte har råd med nu. Bättre att ta det senare i sommar när jag jobbar. Så nu tänkte jag måla om väggarna istället, det blir ju en större skillnad och kommer göra mycket här hemma då alla tapeterna är H-E-M-S-K-A. I köket liksom - köksluckorna är gråa, kaklet är vitt, så långt är det okej. Men tapeterna.... Inte nog med att de är i en såndär klassiskt äcklig grön färg, med stora gula blomgrejer på, så är de dessutom så jävla fläckiga av allt möjligt (mat, diverse vätskor, fett...) så där ska jag faktiskt måla först. Det är ändå väldigt lite väggyta som ska målas då det mesta täcks upp av skåp. Så det ska bli vitt! Sen ska jag måla en fondvägg i vardagsrummet också, kanske två, jag får se hur mycket färg som behövs och hur mycket det går på. Tror det blir någon form av grå. Men hur som helst - stor förändring för en liten peng! Sjukt pepp. Ska lägga upp före/efter-bilder!
 
 
 
 

10 juni - lökigt som fän

2014-06-10 @ 22:01:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Skuttade glad i hågen ner till stationen idag bara för att upptäcka att jag kollat fel på buss. Dis idiot hade kollat avgångar FRÅN Kalmar och inte till, som jag skulle.... Haha helvete. Riktigt kass. Så där stod jag vid kl 12 och nästa avgång var inte förrän kl 15. Fick messa Madde och sen traskade jag till Lindex med avkomman och köpte henne en solhatt som hon tydligen hatade för hon tog av den heeela tiden. Kom hursomhelst in till Kalmar tids nog idag, och har haft en jättebra eftermiddag med Madde, med fika och promenad!
 
Men hörrni så varmt det är ändå? Tycker NÅGON att detta är skönt? Inte jag iallafall.
 
 
 
 
Däckad tjej på bussen hem

10 juni - staaaan

2014-06-10 @ 10:30:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag ska jag och Jullan-Bullan in till stan och träffa Madde! Jag har brun-utan-solat mina kritvita ben (HAHA det behövs!!) och snart är sommarklänningen på. Tidigare idag har jag även suttit och kollat på Ikea's hemsida, är i behov av en ny byrå, hyllor och en tv-bänk, och hör och häpna JAG VILL HA MÖBLER I VITT?! Stoppa pressarna! Nejmen jag har tröttnat så på alla svarta, jäkla möbler. Nu ska jag inreda hela min lägenhet i vitt, grått/silver och sen ev nån annan accentfärg beroede på rum. Eller så bara kör jag vitt sterilt aka sjukhusmiljö. Har haft en dröm rätt länge nu om att hänga en kristallkrona i hallen så det ska jag försöka ordna med hehe.... Fast inte idag, dock. Får bli senare i veckan tror jag.
 
 
 
 
Världens bästa tjej. Jag går genom eld för dig <3
 

9 juni - måndag

2014-06-09 @ 10:14:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
 
 
Så var helgen slut! Storstädar och möblerar om mitt hem. Lite knepigt när Joline är med, det tar ju lite längre tid och man får pausa för att leka clown, men det går :)
 
Helgen har varit toppen iallafall! I fredags var jag med Sofie på inflyttningsfest och sen på Björn Rosenström, och i lördags hade jag reunion med Nille och Simon efter ett långt umgängesuppehåll. Nu har vi fan lovat att det inte får hända igen att vi slutar umgås! Så mycket som jag skrattat denna helgen asså, haha galet FAST nåt som är ännu galnare är fan alla människor som sagt att jag är snygg?!??! Herregud asså. Sjukt kul! Bara glider fram på mitt snygghetsmoln när jag är ute, haha!
 
Nu sover avkomman så jag ska fortsätta med min städning. Sen ska jag duscha och sen ska jag dra med mig henne ner till affären, alternativt långpromenad till ÖoB om jag känner att vi orkar :)

5 juni - taylor momsen

2014-06-05 @ 19:48:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Orkar inte med den här jävla kvinnan alltså. Så snygg. Får mig att vilja skaffa långt blont löshår och pandaögon-make.
 
 

4 juni - with you

2014-06-04 @ 23:10:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 
 

4 juni - skatten <333

2014-06-04 @ 17:33:32
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fick skatteåterbäringen idag. Jag vet inte vad jag hade fått det ifrån att jag skulle få 1.500 ungefär, för det var mer än så och FÖRSTÅ hur fantastiskt det känns?! Herregud. Bäst. Så mycket ångest som släppte. Så nu funderar jag på att ta med mig avkomman ner till affären för att handla - nutella bland annat, haha! Och lite go frukost. Fast blir nog inte så mycket mer än så pga inte hemma i helgen.
 
 
 
 

3 juni - nutella

2014-06-03 @ 23:08:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag vägde mig igår kväll och hör och häpna - vågen stod på 48 kg?! Men det kan ju omöjligt stämma?? Har för mig att den diffar typ 3 kg mindre än vad man egentligen väger. Blev lite chockad där ett tag. Så imorgon ska jag gå och köpa Nutella och äta direkt ur burken. Because I'm fucking worth it.
 
 
 

3 juni - Boss Bitch-mode

2014-06-03 @ 22:42:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 

3 juni - svart & svår

2014-06-03 @ 22:30:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Det är fan jobbigt nu. Jag hoppas det blir bättre snart.

3 juni - sitter hemma och ugglar

2014-06-03 @ 14:10:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Fick för mig att sy en peplum-topp här idag utav en gammal tisha som bara låg och skräpade. Jag hade ju ändå MVG i syslöjd liksom, så jag gick in för detta med inställningen att jag är Batman själv men det var tydligen inte så längre. Sned blev den, jag lyckades spräcka midjesömmen när jag tog av mig den pga pattarna var i vägen, OCH jag sydde dessutom fel. Kanske borde följt instruktionen istället för att freestyla....
 
Jaja, hade det inte varit för att det är ett skitsnyggt tryck på tröjan så hade jag nog inte orkat fixa till den, men nu känner jag mig tvungen till att göra det. Bättre att gå loss på denna jäveln som jag nästan förstört ändå, så kan jag göra en ny senare när jag bättrat på mitt IQ. Vill ha volangen mer "volangig", vilket den hade blivit - om jag följt instruktionen, hehe....
 

2 juni - fate of the divine

2014-06-02 @ 17:56:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Be true to yourself
 

2 juni - Chuck Bass

2014-06-02 @ 16:13:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Älskar Gossip Girl bara pga Chuck Bass. Världens mest komplexa man. Rätt romantisk och klok också osvvvv. (och snygg.)
 
 
 
 
 
 
 

2 juni - måndag igen

2014-06-02 @ 11:26:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Är precis så sömnig idag som jag ser ut på bilden. Vaknade hos Sofie idag eftersom jag missade min buss igår och det blev så sent. Vilken tid hon väckte mig idag? Strax efter 06, haha! Jaja det är ingen big deal, det är ju nästan standard för mig ändå numera men med tanke på att jag bara fick två timmars sömn igår morse efter festligheterna så börjar sömnbristen kännas i skallen nu. Jag bara klev upp, snodde upp håret i någon slarvig tofs och fick sen skjuts in till Kalmar när hon ändå skulle till jobbet. Väl i Kalmar fick jag en käftsmäll i form av TÅGSTREJK, så då fick jag sitta där i över en timme och vänta på en bussjävel istället.
 
Aja jag kom hem iallafall! Har fräschat till mig lite så att man känner sig som människa, men det blir inte många knop idag känner jag. Det blir en tidig kväll!

2 juni - bästis

2014-06-02 @ 11:18:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
Igår var det söndag, och nästan direkt när jag kom hem till min tomma lägenhet ville jag ut igen. Så jag ringde Sofie vars föräldrar skulle ha grillmiddag som jag blev bjuden på, så jag åkte ut dit och käkade helt sinnessjukt god mat. Och sen kläckte nån (det kan ha varit jag) idén om att vi skulle till Färjestaden och sitta i hamnen - sagt och gjort, så blev det! Vi åt glass och bevittnade mitt livs vackraste solnedgång. Det var verkligen magiskt. Havet var som sammet, det var verkligen ljumt i luften och helt vindstilla. Vi satt vid trapporna i över två timmar och bara pratade, pratade och pratade. Pratade så mycket att vi glömde tiden och jag missade därmed min tilltänkta buss. Nästa gick vid halv tolv, och jag var dödstrött så jag sov hos Sofie.
 
Men på riktigt, fantastisk kväll. Fantastisk helg. Kommer aldrig glömma denna helgen, bästa helgen på så länge. Tack Sofie för att du är min vän <3
 

1 juni - så bäst

2014-06-01 @ 09:57:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Bästa kvällen på länge. Herregud vad roligt jag hade! Så längesen som jag var ute med Sofie (vi räknade ut att det måste varit sommaren 2012 - nästan två år sen!!), och det var precis lika flamsigt och skrattigt som det alltid har varit. Skred runt i min blommiga klänning och kände mig skitsnygg, HAHA! Idag ska jag ta det lugnt och njuta av det härliga vädret tänkte jag.




Posade som fan gjorde vi

RSS 2.0