30 september - skärpning, amäända!

2009-09-30 @ 09:42:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)

Nu har det varit en waaay to long bloggpaus tycker jag! Internet på min laptop har tyvärr gett sig, så jag får sno brorsans dator när han inte är hemma, men eftersom vi har en sån förtjusande nära relation han och jag så ligger punkten "Att låna ut grejer till varandra" inte särskilt högt upp på listan över saker man som syskon borde göra för varandra.. Så mja, det kanske blir lite glest med blogguppdateringar, men jag ska ialla fall försöka göra mitt bästa. Jag har även funderingar på att göra en ny blogg, men jag vill ha kvar denna också för minnenas skull...  Men detta är också något som får vänta.

 

 Jag har blivit en sån skoltrött jävel. Riktigt synd tycker jag själv, men jag vet ändå inte vad det beror på denna gången. Det kanske helt enkelt bara är så att jag inte trivs på min linje? Lite försent påkommet nu, kanske... Jag får försöka skärpa till mig på den punkten också, det är ju polis jag vill bli så då ska jag fanimej bli det också. Hoppas verkligen jag passar att göra lumpen, gör jag det ska jag absolut göra den sen när jag är klar med skolan för jag tror det är en bra merit om man ska bli polis. Ni anar inte hur mycket jag vill det, det är nog faktiskt den enda drömmen jag någonsin har haft och som jag känner att jag kan genomföra. Jag ska bli polis, sen får ni säga vad ni vill om att jag är liten & blabla.

Ska chilla idag, sen framåt två blir det stan med Johanna. Behöver köpa mascara, puder, rouge och en ny pincett (eftersom vår pincett försvann spårlöst efter min fest), vinka hejdå till pengarna för resten av denna månaden!

 


18 september - fest

2009-09-18 @ 07:52:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)

Denna veckan som mamma & Mats har varit bortresta har nog fanimej varit den bästa i mitt liv! Jag har haft kompisar som sovit över varje natt för jag inte vågar sova ensam, så Johanna har sovit här tre nätter, Niklas två och Tessan en gång. Tessan & Johanna har fått allergiska reaktioner på mina katter, så det har varit ett väldigt nysande, snorande och kli i ögonen för deras del XD Men vi har haft kul ändå! Chill som fan varje kväll med Idol och någon form av chips, choklad eller godis, och det bästa av allt; ingen behöver tjata på mig om saker som jag ska göra, för jag gör det själv när jag vill. Och visst gör jag alla de här grejerna, jag diskar varje dag till exempel (eller ställer in i diskmaskinen), jag tvättade igår, jag håller galet rent och snyggt för övrigt faktiskt och det är fan inte dåligt när det är mig vi snackar om! De skulle se mig nu, så skulle de få äta upp allt de någonsin sagt om att jag är lat och att min första lägenhet kommer se ut som ett bombnedslag... Börjar tro att mammas städtvångstankar på något sätt har hoppat över på mig, fast i mildrare format....

Det där med mammas städtvång är en ganska rolig, eller sjuk historia egentligen. När jag var liten så städade hon fan jämt. Hon dammsög varje dag, allt skulle verkligen vara kliniskt rent. Tack och lov har hon ju lagt av med det där nu (det var faktiskt ganska många år sen), fast hon är fortfarande noga med att städa och kommer det folk så flyger hon runt som en galning och ska putsa på diverse ställen som inte en människa ens skulle få för sig att kolla på om man är på besök hos någon annan. En liten parantes bara ;)

Ikväll ska jag ha fest, och jag blev skitnervös när jag vaknade för jag drömde om att mamma och Mats kom hem idag istället för imon och bara klampade in här och typ "NU ÄR FESTEN SLUT" och alla blev asbesvikna -.- Förstår inte hur jag ska hinna med allt, vi slutar skolan 13:10, då ska vi ut på stan och handla lite för att sedan åka hem, sova (eller Johanna ska, jag behöver nog inte), laga mat, diska upp, städa, plocka undan saker jag inte vill ha framme, låsa rum jag inte vill ha in folk i och slutligen göra mig iordning. Och de första kommer vid typ halv sju, så jag känner att det kommer bli liiite stressigt... Men det blir nog skitbra!


13 september - excuse moi!

2009-09-13 @ 16:25:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)

Ursäkta för sämst uppdatering, men jag bor inte hemma så ofta längre så det innebär att jag ytterst sällan får tag i en dator...
Så nu vet ni.


1 september - grattis Bill & Tom Kaulitz, 20 år!

2009-09-01 @ 23:15:59
7. Lite bättre
Kommentarer (4)

Bild: google.se

Fick nyss reda på att TH kommer till Sverige nästa vecka... Vet inte vad de ska göra, men troligtvis intervjuer och signering av något slag. Det är ju inte utan att man får lite ångest och en klump i magen, för fan vad jag egentligen vill se dem på riktigt. Men jag har inte alla pengar i världen och jag har helt seriöst inte råd att åka upp till Stockholm för att "bara kolla" på dem. Men satan alltså, jag vill verkligenverkligenverkligen.... :/

RSS 2.0