26 juli - att göra

2009-07-26 @ 18:37:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ikväll:
  • Städa rummet! Dammsuga bort sanden som av någon anledning hamnade på mitt golv i fredags, och damma ytor som ser dammiga ut...
  • Skaka sängkläder för det är alltid skräpigt i min säng... VARFÖR?! Jag som är så ren :<
  • Måla naglarna
  • Bestämma vad jag ska ta med mig till festivalen
  • Vid tid över, knarka lite lyrics med Navid Modiri & Gudarna och Dead By April

Imorgon:
  • Duscha & göra mig iordning
  • Få klargjort hur mycket pengar jag får med mig
  • Skaffa alkohol (hur är en annan fråga...) OCH PAPPA, JAG SKRIVER ALDRIG OM ALKOHOL OCH FESTER I BLOGGEN LÄNGRE SÅ LACKA INTE NU BARA FÖR ATT JAG NÄMNER ORDET TVÅ GÅNGER! ....
  • Handla lite mat
  • Packa ihop allt
  • Dra till Smedby och lämna pengar jag har lånat av farmor + hennes resväska
  • Åka hem till Sofie och sova över där

Tisdag:
  • Åka till Emmaboda

Ååh, vad jag tycker om listor :'D

24 juli - feets

2009-07-24 @ 14:00:16
5. Bilder
Kommentarer (0)


24 juli - emmabodasnack

2009-07-24 @ 11:28:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag kommer Sofie hit. Vi ska diskutera praktiska saker inför Emmabodafestivalen, typ vad man ska käka, hur mycket pengar vi ska ta med oss osv.

Vad tycker ni om min konstnärliga sida? ;)



22 juli - seg dag

2009-07-22 @ 20:01:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade runt ett, och har bara hasat runt i mjukiskläder hela dagen. Började fixa mig för det var tänkt att jag skulle ut till Niklas ikväll, men eftersom han måste stiga upp vid fyra imon bitti för att gå till jobbet så sket vi i det. Jag är hungrig, så jag ska nog ta mig något lätt att äta och sen blir det tv:n.


22 juli - grillning

2009-07-22 @ 01:01:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ledsen för kass uppdatering men jag har haft tidsbrist osv.

Bergkvara var helt okej, dock inte värt 190 kr. Träffade även pappa helt oväntat, det gjorde mig glad :)
Regnet gör mig så less, ingen idé att lägga ner massa tid på håret för det failar ju ändå, åååhhh det hatar jag verkligen med att ha lockigt hår, att det krullar upp sig dirr när det blir fuktig väderlek -.-


REGNAR DET ELLER?! Jaa som fan, men det syns inte så mycket på bilden -.-

Men ikväll höll sig faktiskt vädret fint, öste ner minuterna innan jag skulle åka ut till Smedby men det var det enda på hela kvällen sen. Alla vi brudar i gamla gänget grillade och snackade skit, det var mycket mysigt. Niklas ringde även, det var roligt för det var ett par dar sen sist :) Ska kanske ut till honom imon, får se hur det blir.

Snart är det även dags för Emmabodafestivalen, bara sex dagar tills vi åker dit nu och sen är det 8 dagar kvar tills festivalen börjar :) Ska bli sjukt kul, längtar asset av mig!

Och som avslutning ska jag be att få länka min kompis Kristian's Myspace-sida, för han gör AWESOME blipblopmusik som ni verkligen borde lyssna på :D:D:D:D Så klicka HÄR.
Och det gjorde jag bara för han var så trevlig ikväll, HAHHAHA XD
Nu ska jag sova, godnatt <3

17 juli - ack detta ostadiga väder, ty det förvirrar min hjärna

2009-07-17 @ 23:37:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Kors i taket, vilken rubrik det blev denna kväll. Lite lagom töntig sådär. Men jag är faktiskt väldigt trött på hur vädret bara ändrar sig hela tiden, och allra värst är det ju när det ändrar sig mitt på dagen. Kul om det spöregnar på morgonen och sen blir värsta medelhavshettan, hur fan ska man veta vad man ska ta på sig för kläder?! Ååh jag blir galen...

Var på stan med Malin och Johanna lite idag, käkade frulle på donken för jag ville inte äta hemma för vårt kök blev invaderat av myror och flygmyror. Jag flydde alltså. Är sjukt trött ikväll för jag kunde inte somna igår kväll, släckte ner vid typ tre imorse (!) och kunde inte somna förrän halv fem... Sen kommer brossan in och väcker mig vid halv tio, bara för att. Så jag har känt mig ganska död hela dagen. Tänkte gå och sova för typ en halvtimme sen egentligen, men jag kom på att jag tvungen att kolla när bussarna går imon och då kunde jag lika gärna blogga lite också.

Och vad händer imon då som är så viktigt? Jopp, då är det ju Bergkvara vattenfestival ;) Ska bli kul, dock är det ju inga speciella artister man vill se men jag åker dit för sällskapets skull och för att komma ut lite... Blir väl lite festande för de flesta men för min del blir det mycket lugnt. Åker buss dit (typ lite mer än en timme, jippi .__.) och sen hämtar mamma oss sen på natten. Ser fram emot imon! Sitter och funderar på om jag ska åka in en timme tidigare till stan för jag skulle vilja köpa mig en röd bandana att ha i håret men jag venne om jag orkar det... Vi har en halvtimme att fördriva i stan innan bussen går till Bergkvara så jag skulle ju säkert hinna springa in på Glitter lite snabbt och köpa en, sen in på toaletten i väntsalen på stationen och sätta på mig den innan bussen åker... Eller hur? Jag tror jag kör på det.

Nu mina vänner blir det sängen, vi hörs imon innan jag åker! Tjingeling <3

17 juli - åh nej

2009-07-17 @ 03:02:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Jag är så trött på folk som raggar helt random.
Börja prata på ett normalt sätt istället för att "EYY BRÜDEN, sugen inatt eller? Adda msn: [email protected]".

NEJ JAG ÄR INTE SUGEN INATT OCH INTE NÅGON ANNAN NATT HELLER FÖR DEN DELEN !

Gud alltså, vilken skruvad värld vi lever i...

16 juli - natt

2009-07-17 @ 00:52:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Eftersom jag tröttnade på att sitta hemma hela dagarna, tog jag moppen ut till farmor idag för att bara sällskapa henne lite. Hade en trevlig dag med massa mat som man alltid får när man kommer dit, när jag var hemma igen var jag även 150 kr rikare för att jag klippte hennes gräsmatta. Det var svettigt, vilket kanske var förståeligt när det var 26 grader i skuggan..

Sen har jag bråkat med min bästa vän idag med för första gången. Jag är ledsen att det blev så, men jag tror att du hade reagerat likadant som mig om du hade varit i min sits just nu..



Jag knarkar The Used, tack Veronica för att du fick mig att börja lyssna på dem :)
Tror jag ska gå ner och ta något nattkäk, känner inte för att skriva mer just nu...

15 juli - my heroin

2009-07-16 @ 00:03:57
7. Lite bättre
Kommentarer (1)

Skickade ju efter bilder för ett tag sen. Nu behöver jag en sån där jätteram från IKEA med plats för typ 15 bilder i samma eller vad det var nu... Tänkte att det kunde vara fint med två jätteramar bara med bilder på människor jag tycker om och bilder jag är kanonnöjd med.

Så jävla tråkig dag, hade inte gjort något om jag hade sovit bort hela. Har inte hört av en enda människa förrän ikväll då jag fick sms från en viss herre... Kunde inte passat bättre, känns bra att NÅGON bryr sig om att kontakta mig nu när min mobil inte funkar och jag inte har pengar att ta mig hemifrån -.- XD

Och det är nästan pinsamt hur mycket jag saknar den där sötbullen alltså... <3

15 juli - lookbook

2009-07-15 @ 14:00:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Lagt upp dagens outfit på lookbook nu, så klicka HÄR!

14 juli - ont i fötterna!

2009-07-14 @ 20:44:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Var ute och gick långrundan med mamma, och fysatan vad ont i fötterna jag fick! Hade helt fel skor när jag gick (mina ballerina), men det är ju för varmt för gympadojjor... Sjukt kvalmig värme ute just nu, trots tiden på dygnet!



Det är bud på att stänga av datorn alltså, det blir så jäkla varmt och det känns som om värme är det sista ag kommer behöva ikväll... Däremot behöver mina fötter ett litet bad och jag behöver måla om naglarna, så jag tror jag ska ägna mig åt det ikväll framför tv:n :) Ha en bra kväll, loggar kanske in senar och slänger upp ett inlägg för ni vet ju hur jag är...

Förressten! Skaffade lookbook nu ikväll, en sida där man kan lägga upp sina outfits på, skriva om det och kommentera andra människors outfits från hela världen! Har inte lagt upp mer än en outfit än, men det kommer .
För att besöka min lookbook, klicka HÄR!

14 juli - rosettfrisyr

2009-07-14 @ 15:19:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)




Rosettfrisyr idag, galet knepig att få till först men efter lite övning ska det nog inte behöva ta fullt lika lång tid.... Vad tycks? ;)

Så här ser jag för övrigt ut idag, allt från H&M utom halsbandet som jag gjort. Shortsen donade jag idag, hittade ett par gamla jeans i garderoben... Och eftersom jag vill ha ett par ljusa jeansshorts men inte har några pengar, så tar man vad man haver och klipper egna av ett par gamla med utsvängda ben som jag hatar :)

14 juli - <3

2009-07-14 @ 02:51:57
7. Lite bättre
Kommentarer (0)

HAHAHA, troligtvis min favoritbild på kvinnan!

Tack som fan för att du följer med till Emmaboda, Sofie! <33

14 juli - oh boy

2009-07-14 @ 00:58:12
5. Bilder
Kommentarer (0)




Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

Oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

I said that
oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you .


- Miss Li

14 juli - insnöad på Hardcore Superstar

2009-07-14 @ 00:42:33
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Galet värre alltså, har aldrig lyssnat på dem som jag gör nu... Mätt är jag ialla fall, käkade mannagrynsgröt med socker, mjölk och färska blåbär, så ruskigt gott så det finns inte! Blåbär jag är väldigt förtjust i, vid närmare eftertanke finns det nog bara en bärsort som jag inte älskar egentligen och det är hjortron. Är det ett bär förresten? Joo det är det va? Aja, true bärälskare är jag ialla fall, så nu vet ni det!

Peppar som fan inför Bergkvara nu i helgen och Emmabodafestivalen nästnästa helg! Nu till helgen ska jag & Johanna åka med min familj ner dit till vattenfestivalen! Ska bli skitkul, även om banden verkligen inte var något att hurra för... Menmen, jag behöver ju inte betala inträdet så då är det ju skitsamma ;) Emmaboda ska också bli sjukt kul, det blir jag och Sofie som åker och vi ska sova i hennes husvagn! Gutt blir det, längtarrrrrrrrr! Ni som också ska dit kan ju låta mig veta det genom att slänga in en kommentar, alltid kul att veta liksom.

Sitter och kollar videos med rosettfrisyrer på youtube, tänkte testa det innan jag klipper av mitt hår (som jag planerar att göra inom en mycket snar framtid). Verkar cooligt som fan, så tänkte testa det imon. Tar kort så ni får se resultatet också.

Nu ska jag borsta ur min säng för katten har legat där hela dagen. Uuh, najs... Not. Hejdå.

13 juli - mot Sherwoodskogen!

2009-07-13 @ 20:50:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Luktar det kattsand här, eller har jag damm i näsan..?

I eftermiddag har Johanna hängt här, vi kollade på "I taket lyser stjärnorna" och käkade sommarchoklad. Sen fick hon världens allergiattack av lilla Felix XD Så vi gick ut och gick, sen stack hon hem. Nu ska jag snart ut i skogen och plocka blåbär för jag SKA ha det till frukost imon! Så tjingeling :*

13 juli - Hasslöfestivalen

2009-07-13 @ 01:17:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hade en sjukt trevlig dag igår på Hasslö! Det var jag, brossan, pappa och Annika som åkte iväg mot Karlskrona på eftermiddagen, jaa precis, eftermiddagen! Vad var det jag sa i föregående inlägg? ;)

Först såg vi Caj Carlsson, och han var bra även om jag inte lyssnar på sån musik. Han stod där på scen, barfota och iförd slitna blåjeans och halvt uppknäppt vit skjorta med uppkavlade armar som fladdrade i vinden och såg sådär härligt somrig ut, påminde lite om Ernst Kirchsteiger faktiskt. Fick lite sommarfeeling där även om det blåste lite kallt och det fanns några oroväckande mörka moln på himlen.

Efter Caj begav vi oss till den andra scenen där ett band som hette X.Stacy spelade. De var ganska bra, men det kändes som om det bara var sångaren och basisten som verkligen gav järnet (sistnämnda skuttade runt som en duracellkanin på scenen, nästan i samma klass som Jocke Berg i Hardcore Superstar men det återkommer vi till senare), de övriga bandmedlemmarna var mest bara där kändes det som.

Senare var det tråk-artister, ni vet typ Dan Hylander, Micke Rickfors osv, sånt där som ingen i min ålder knappt vet vilka de är... Vid det här laget hade dessutom 70 % av alla festivalens 40+are börjat bli lite på lyset, så ni kanske fattar hur det såg ut när alla tanter skulle shejka loss till "Rockin in a free world" med fläsk som dallrade och jättemeloner som guppade, böja sig ner i väskan och ta en slurk ur colaflaskan med okänd klar vätska inuti, hoppa lite till, snubbla, skråla, väskan igen, guppgupp, hopphopp.... Och så vidare. Helt seriöst så skulle jag ha skämts ögonen ur mig om min mamma hade betett sig sådär, fyfan asså. Det tragiska med det hela är även att alla verkade tro att så fort de kommer ut bland folk i sin egen ålder och har roligt så tror de att de är 20 igen, det funkar liksom inte! Som en kvinna, över 40 år, kom där iförd schackrutig kort kjol med remmar och dragkedjor, bikerjacka med fransar och hjärtformade glittriga solglasögon vars ena glas var borta... HALLÅ?! Vart fan försvann hjärnan? Pinsamt, klä er för er ålder för fan!


Såhär såg ialla fall jag ut igår

Efter alla pinsamma tanter åkte vi och käkade på MAX, sen åkte vi tillbaka för att kolla på Djävul. De var faktiskt riktigt bra, över förväntan faktiskt. Och ååh vad jag låter som en bitchig recensent XD Sen var det Sator, Joddla med Siv + andra småband som jag glömt vad de hette, men det var en så dödssnygg basist i ett av banden så nu vet ni!

Och sist var det ju förstås Hardcore Superstar. Hade oturen att hamna framför tanten med glitterbrillorna, som hade sin gubbe med sig och de stod där och hojtade som galningar och var skitsura på dem en kvart innan de skulle gå på scen... Sen gick de för de inte orkade vänta. Tur det. Hardcore Superstar var bra som fan, det var bara synd att publiken inte kom igång riktigt förrän de två sista låtarna.. Stod längst fram fast lite åt sidan, trodde det skulle vara värsta trycket men det var fan inget tryck alls! Hade ju värsta utrymmet, och då stod jag ändå bara max två-tre meter ifrån mitten av scenen.

Kom hem till farmor strax efter halv fyra till farmor, somnade kvart i och väcktes igen vid halv sju för då skulle jag upp och göra mig iordning inför min kusins konfirmation. Men jag var sjukt död vilket ni säkert förstår, så det gick verkligen inte... Farmor lackade som fan och blev sur. Jag somnade innan hon gick hemifrån. Vaknade nästa gång vid halv två, en timme senare klev jag på en svettig bussjävel med oborstat hår och en outfit som verkligen inte stämde nånstans..

Nu måste jag fan sova annars dör jag... Så hejsvejs.

11 juli - Karlskrona idag

2009-07-11 @ 12:06:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Pappa igår:
- Vi åker ganska tidigt imon, runt tolv-halv ett-tiden!

Och vad är klockan nu? Tolv? Och både jag och Isak ska duscha också XD Hahaha, det där med tid är väldigt olika i vår familj, det är olika från gång till gång. Antingen är vi ute en helt annan tid än vi sagt, så då segar man oftast och sen helt plöstligt "VI ÅKER OM TIO MINUTER!" och då är man plötsligt i tid och man fattar ingenting och man springer runt som en galen höna för man vet att då jävlar får man snabba sig om man vill med eller inte XD

Och den där meningen var ett enda stort, grammatiskt fel vad gäller att sätta punkt.



Det här är jag just nu. HAHHAHAHAHHAHA vilken katastrof! XD
Väntar på att Isak ska bli klar i duschen... Röv, jag hatar att vänta.
Vad ska man ens ha på sig?! Det regnar. Blir nog jeans. Usch, vad tråkigt -.-

Hejdå.

10 juli - stan med Frida & Sara

2009-07-10 @ 18:01:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
Som lite omväxling var jag i stan med Frida och Sara idag. Jag var ofräsh, sen och nästan pank men jag lyckades pressa fram några mynt (JAA, mynt!) till en chokladdrink med glass, grädde och strössel på som gjorde gott i magen. Var trevligt att träffa dem igen, blir ju inte så ofta att man träffas nu på lovet. Träffade även Johanna med syster på bussen hem :)

Nu har jag nyss käkat pasta alfredo á la värma i micron-käk och funderar på vad jag ska göra härnäst... Som ni ser så har jag även fifflat lite med designen, gjorde en ny header och blev relativt nöjd. Orkar inte med att fixa mer, hahaha!

För övrigt har jag även fått reda på nu att efter mycket om och men, så blir det Karlskrona imon och Hardcore Superstar! Känns ju ganska gutt, även om jag vet att det kommer bli en lång dag då vi åker tidigt och kommer hem sent. Men det ska bli roligt! För mer info om Hasslöfestivalen, klicka HÄR.


Bild från google.se

10 juli - frågor

2009-07-10 @ 00:38:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (5)
En del bloggare (snarare 99 %) brukar anordna något som kallas "frågestund", dvs en trevlig liten tillställning i bloggen där de låter läsarna fråga olika saker som bloggaren senare svarar på, blabla ni känner igen det där.

Men nu tänker jag vända på det!
IM TURNING THE TABLES!!!!!!!111
Eller vad man nu säger....
Ialla fall! Nu har jag frågor. Som jag vill at ni svarar på. Det kommer gå till ungefär som när man skrev kärleksbrev när man var liten: "Tycker du jag är söt? Ja/Nej. Får jag chans på dig? Ja/Nej/Kanske. Är jag snyggare än Maria? Ja/Nej."

....
.......
..

Fast nu handlar det om andra saker förstås.
Fast jag har glömt vad det var för frågor nu....
HAHAHHAHAHAHH SÅ JÄVLA DÅLIG!!! XD

Eller nej! Ljuset återvände till min hjärnbark!

  1. Hur många är ni som läser min blogg egentligen? Kommentera!
  2. Borde jag skaffa en annan design?
    Grejen om designen är den, att jag är för lat för att skaffa en annan. Jag trivs bra med denna, även om jag gärna skulle vilja ha en header. Kanske jag skulle börja slipa på en ny?
Det var allt. Tack och ajöken.


(jaa, jag är bajstrött.)

9 juli - stan med Karate-Leif

2009-07-09 @ 23:03:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ställde klockan på tio idag för att jag skulle ha gott om tid på mig att göra mig iordning.... Kom ändå en halvtimme försent till Leif XD Fan också, jag som brukar vara bra på att passa tider... Enligt mig själv. Aja, vi var först på Café Dream och träffade Manne och Kim, var trevligt eftersom jag inte har träffat dem sen vi slutade skolan :o Var ju sjukt länge sen! Så vi hängde där ett tag tills några av deras kompisar började droppa in, då drog vi vidare och jag nollställde nästan mitt konto (som iofs bara innehöll 100 kr XD) genom att handla donk och godis. Var snäll och skjutsade hem lilla Leif sen när vi kommit till Lindsdal, och sen åkte jag hem till Funkabo på min lilla moppeloppe.


Mmm, morötter....

Såg att både Sara och John hade kommenterat och frågat vilken festival det var Hardcore Superstar spelade på (som jag nämnde i det tidigare inlägget), så tänkte svara på det: Hasslö-festivalen i Karlskrona. Och nu har det blivit ändringar i schemat så jag ska nog inte dit... Och eftersom jag är pank kan jag inte ta mig dit utan någon som skjutsar mig heller. Så jag missar Hardcore Superstar. Ack ack, hade ju varit coolt att se dem.. Men det kommer väl fler tillfällen antar jag, ska ju på Emmabodafestivalen i slutet av månaden så jag får väl kompensera det då eller nåt (nej, Hardcore Superstar ska INTE till Emmaboda, för jag antar att nån säkert kommer fråga det nu).

Nu måste jag hjälpa Isak med James Bond-spelet, han är så jobbig och har tjatat skitlänge nu och jag lovade så jag får väl gå och göra det -.- Fattar inte varaför jag ska göra det bara, han kan ju liksom? XD Aja, hejsvejs! <3

9 juli - nu bränner de pengar på tv:n...

2009-07-09 @ 00:29:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (2)
HUR KAN HAN?!
VEM FAN BRÄNNER PENGAR?!?!?!??!?!?!?

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Shit.
Man blir ju inte lite upprörd.... -.-
Godnatt.



Och juste, på lördag ska jag förhoppningsvis på någon halvrutten festival med min familj, där 95 % av artisterna var människor jag aldrig hört talas om. Gubb- och tantmusik, med andra ord.

Men Hardcore Superstar
spelar!
Kvällens höjdpunkt.
Synd bara att arrangörerna var listiga nog att slänga upp dem sist på scenen... Det vill säga runt ett-tiden, på natten.
Men det kan nog vara värt att vänta på dem :)

8 juli - ännu mera som jag behöver....

2009-07-08 @ 22:45:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
  • en ryggsäck
  • gummistövlar
Något jag tänkt skaffa länge. Praktiskt = asbra = ballt. Jag behöver verkligen ett par gummistövlar i denna regniga, svenska sommar... Och en ryggsäck. Måste erkänna att jag har nog underskattat denna inte så vackra, men ack så användbara lilla väska. Verkar som om jag har mognat till och insett att man behöver praktiska saker också, inte bara högklackat och svindyra gympaskor utan kvalité.... Och väskor med, för den delen.

För tänk liksom. Perfekt att ha när man ska sova över hos någon, när man ska åka någonstans och har lite för mycket grejer med sig för att få plats i en handväska. Passar även utmärkt på fest, festival, till skolan, eller när man ska iväg och vill ha kameran med sig men inte vill ha både axelväskan och kameraväskan. Då kan man ha kameran i ryggsäcken?! :D

Och gummistövlar liksom.... Finns det nåt man behöver nämna där för att ni ska fatta hur bra det är egentligen? NEJ DET ÄR INTE FULT OCH TÖNTIGT OCH GAMMALMODIGT! Eller joo, om man köper ett par fula mossgröna par på ÖoB i samma modell som min farmor har när hon hänger ute i rabatten och påtar eller klipper gräset, DÅ är det inte okej. Det ska vara lite stil på det hela. Då funkar det. Jag personligen vill ha ett par röda.

Nu är det ju bara pengar som fattas då...

7 juli - höstlängtan

2009-07-07 @ 12:20:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Som vamligt runt den här tiden av året, när ungefär halva sommaren har gått, börjar jag längta till hösten igen. För ärligt talat, även om jag tycker det är skönt med sol och bad och att man kan gå runt lättklädd, så är jag ingen sommarmänniska egentligen. Det gråa och mulna vädret som har varit nu passar mig perfekt! Älskar höst och vintermode.

När vi ändå snackar mode. Till hösten måste jag införskaffa:
  • en ny skinnjacka, bikermodell denna gången
  • svarta stuprörsjeans (helst två par; ett par hela och ett par slitna)
  • en hatt
  • löshår
Okej, löshåret hörde väl inte dit egentligen, men det ska jag ändå skaffa så det fick haka på där :)
Skinnjacka ialla fall. Jag är faktiskt sugen på att köpa Kenzas egendesigade skinnjacka, den nya modellen alltså som kommer nu till hösten. Vad jag har sett av den hittills verkar det vara en sjukt snygg jacka! Men så kostar den väl säkert hundra miljoner så man inte har råd med den, förstås.... -.- Aja vi får se, min mamma är ganska lätt att övertala om man kan knepen så vi ska nog kunna göra en kompromiss ;)

Bud på att dra till affären och köpa lönn asså... Så vi hörs senare. Min hals är bättre idag också, så nu vet ni! Püss <3

6 juli - galet energilös!

2009-07-06 @ 16:02:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Varför har jag alltid halsfluss?
Seriöst asså, jag blir aldrig sjuk på annat sätt, det är alltid halsfluss! Kan alla symtomen utantill vid detta laget, så fort jag känner av lite halsont och blir öm i kroppen så vet jag redan då att det är halsfluss. Sen ligger man ett dygn senare utslagen med feber, ont överallt och nästan kvävs av mina halsmandlar... Alltid lika roligt! (y)

Bar av till doktorn idag på eftermiddagen, kom hem med Kåvepenin som vanligt (3 piller dagligen i 10 dagar) och sitter här och väntar på bättre tider. Ska tvinga mor iväg till affären sen och köpa glass, det är typ det enda jag kan få ner nu... Har levt på tuggummin sen igår, käkade lite pastasallad innan men det går inte bra, hälften stannar ju i munnen när man sväljer?! Och ni vill så gärna veta XD

För övrigt så sov Niklas här inatt, det var trevligt även om min säng är liten och att jag hade feber och var varm som en kakelugn :) OCH NU ÅKER FOLKET TILL AFFÄREN, JIPPIIIIII!!!!!! Snart får jag glass *dregeldregel*

4 juli - ganska trött

2009-07-04 @ 21:15:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känns som om jag inte har fått den fullständiga sömn jag behöver sen jag åkte hemifrån i tisdags, haha XD Fick inte sova på tåget ner för Isak väckte mig stup i kvarten och snackade om massa olika saker.. Sen under semestern i Malmö/Köpenhamn var det frukost mellan 07:00 - 10:00 på hotellet, och det är jävligt kämpigt att släpa sig upp runt nio-tiden om mn somnar vid tolv varje natt -.- Egentligen borde det ju inte vara det, men jag är konstig för jag blir skittrött om jag blir väckt av någon annan. Helt slö blir jag och jag vaknar liksom aldrig riktigt, haha!

Sen igår var det en sjukt jobbig hemresa också, på grund av åskoväder så blev det signalfel i Emmaboda-området och det innebar förseningar med tåget -.- Vi skulle varit hemma 20:50 ungefär, var hemma 22:05.. PALLA! Men jag hade lovat Niklas och John att komma ut till 3-kanten, så jag drog ut dit nästan mitt i natten och umgicks lite sen nanade vi över där. Vaknade dock nån gång av att en viss herre SNARKADE SOM EN JÄVLA JÄVEL och det var nästan omöjligt att somna om, så därför är jag trött idag med XD Plus att jag sminkade aldrig av mig igår. Så jag går med gammal mascara på fransarna. Så najs.. Och, jag sov förut. Och då blir man slö.



Imon blir det ialla fall sovmorgon för hela slanten! Ska troligtvis till Ikea med Sofie, blev så sjukt sugen på det nu och jag har inte varit där på jättelänge... Asså, Ikea är verkligen ett perfekt ställe att besöka om man inte har något att göra. Man hittar alltid någon liten grej för typ 29 kr, man kan käka värsta middagen skitbilligt och sen kan man lägga sig i en säng och jäsa... GUTT! Och nu är värmeböljan över för denna gången, så nu blir det regn och grejer i ett par dar så då passar det ju utmärkt med ett litet Ikea-besök ;)

Nu ska jag kolla tv med pappa, sen blir det att sova. Godnatt pökgökar!

4 juli - miss Li

2009-07-04 @ 12:47:34
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag har totalt snöat in på Miss Li... Varför har jag inte lyssnat på henne tidigare?! *slå på mig själv*


RSS 2.0