8 juli - ännu mera som jag behöver....

2009-07-08 @ 22:45:56
1. I'm drunk, I suppose
  • en ryggsäck
  • gummistövlar
Något jag tänkt skaffa länge. Praktiskt = asbra = ballt. Jag behöver verkligen ett par gummistövlar i denna regniga, svenska sommar... Och en ryggsäck. Måste erkänna att jag har nog underskattat denna inte så vackra, men ack så användbara lilla väska. Verkar som om jag har mognat till och insett att man behöver praktiska saker också, inte bara högklackat och svindyra gympaskor utan kvalité.... Och väskor med, för den delen.

För tänk liksom. Perfekt att ha när man ska sova över hos någon, när man ska åka någonstans och har lite för mycket grejer med sig för att få plats i en handväska. Passar även utmärkt på fest, festival, till skolan, eller när man ska iväg och vill ha kameran med sig men inte vill ha både axelväskan och kameraväskan. Då kan man ha kameran i ryggsäcken?! :D

Och gummistövlar liksom.... Finns det nåt man behöver nämna där för att ni ska fatta hur bra det är egentligen? NEJ DET ÄR INTE FULT OCH TÖNTIGT OCH GAMMALMODIGT! Eller joo, om man köper ett par fula mossgröna par på ÖoB i samma modell som min farmor har när hon hänger ute i rabatten och påtar eller klipper gräset, DÅ är det inte okej. Det ska vara lite stil på det hela. Då funkar det. Jag personligen vill ha ett par röda.

Nu är det ju bara pengar som fattas då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0