2 januari - gårdagens outfit

2014-01-02 @ 12:27:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Joline har så sjukt mycket kläder nu, tycker det är synd att bara vi ska behöva se allt fint som hon har så därför puttar jag upp det här så att jag kan gå tillbaka sen och förundras över vilken otroligt välklädd dotter jag hade när hon sen är tonåring och hellre föredrar trasiga jeans eller vad man nu kan tänka sig ;)





Skonade det lilla ansiktet från blixten så därav huvudlös bild idag!


Blommig tunika/klänning - KappAhl's mellandagsrea (förövrigt enda plagget jag hittade på rean?!)

Gammelrosa strumpbyxor med ballerinaskor - Noa Noa / julklapp från morfars respektive A

1 januari - tack för igår

2014-01-01 @ 12:48:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det är latmansdagen idag. Det ryktades igår kväll om att vi skulle följa med på morgonpromenad idag, men jag vet inte ens om de är vakna borta i andra huset eller om vi helt enkelt missade det där. Klockan är ju snart ett ändå!

Jaha kvällen flöt på bra, känns fortfarande himla märkligt att det är nytt år. Tiden går så fort! Detta kommer vara Joline's första år så det ska bli hur kul som helst, jag har även allt klart för hur livet delvis kommer se ut åtminstone fram till hösten - inga ord kan beskriva hur BRA det känns, jag hatar när jag inte har kontroll och allt klart för mig hur saker och ting kommer se ut. Nu ska jag fortsätta vara mammaledig, sen har jag även fortsatt sommarjobb på Hamnkaféet även denna sommaren vilket förmodligen kommer börja lite smått till våren beroende på hur snabbt sommarvädret kickar igång. Sen kommer Joline vara ganska så exakt ett år när högsäsongen är slut, och planen är då att söka nytt jobb tills dess så att jag förhoppningsvis får nåt till hösten! Måste jobba, kommer fan gå under annars.


RSS 2.0