29 juni - Danmark imon

2009-06-29 @ 22:04:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Kommer hem på fredag och sen blir det lite firande av Johannas mer eller mindre hela helgen - så det blir nog en längre bloggpaus nu. Ha det så fint i sommarvärmen! <3

27 juni - mysig dag

2009-06-27 @ 23:39:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har varit hos farmor idag bl.a, och senare på kvällen åkte jag till Maxi där jag mötte upp pappa och brossan. Handlade, sen åkte vi ut till någon stenbrygga där det var helt vindstilla och jättemysigt, och sen grillade vi entrecote och käkade med potatissallad och körsbärstomater. Sjult mysigt! Ikväll har jag bara chillat, käkat godis och lyssnat på musik. Nu blir det sängen, för imon ska jag till 3-kanten och plocka jordgubbar med farmor & faster. Hoho, jag kommer bränna mig.. Hejsvejs.


Ibland saknar jag mina snakebites...

27 juni - rösta!

2009-06-27 @ 13:43:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hittade en rolig tävling. Bara en kul grej, men fina priser! Biljetter till Blogawards bland annat, hur kul vore inte det? Så snälla, rösta på mig :)

Klicka på ballongen nedan, och välj sen mitt bidrag - One true love.
Make you voice heard

26 juni - löningsdag och tjofaderittan

2009-06-26 @ 13:16:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (3)
Idag får jag mina pengar! Blir att köpa Emmaboda-biljett direkt, sen är jag nästan pank... Men jag får nog en liten sommarpeng på någon hundralapp utav farmor också, så jag klarar mig nog ett tag till :)

Dagens outfitta får ni här!


HAHAHAHA, minen XDDD

Tänker inte berätta vad jag köpt saker och ting ifrån för det är inga speciella grejer idag och ingen bryr sig ändå XD
Var på marknad idag också med mamma och Isak, det var roligt! :D Började snubbla med mina skor mot slutet som jag alltid gör när jag blir trött i fötterna, men det var när vi var på väg mot bilen så det var inte så många som såg det XD Dagens inköp blev två par solbrillor eftersom de jag fick av farmor gick sönder :(



Ett par röda och ett par vita med svarta bågar :) Najs tycker jag! Ville ha ett par tvåfärgade och även ett par som syntes, och eftersom dessa är mina favoritfärger så blev det så. Fanns hur många som helst att välja mellan där, nästan så jag skulle vilja ha en i varje färg hahaha! :D Får jag råd ska jag köpa ett par till...

Nu måste jag gå ner och skala potatis annars får jag smisk av mamma! Ikväll bär det av till pappa och på tisdag blir det Danmark i tre nätter. Är till och med borta på Johannas födelsedag, hon fyller den 1 juli, usch dumt att inte vara hemma då! :( Vi får ha en brakfest till helgen när jag kommer hem snygging! <33

26 juni - bild

2009-06-26 @ 02:58:08
5. Bilder
Kommentarer (0)

25 juni - liten poserbild bara

2009-06-26 @ 00:13:31
5. Bilder
Kommentarer (0)


Okej, typ världens största poserbild med så sjukt seriöst ansiktsuttryck åde...
Men här är iallafall tröjan jag köpte idag! :D Erkänn mer tjejig än killig? ;)
Helt okej sommarkvällströja för ynka 49 kr.

25 juni - hemma!

2009-06-25 @ 16:49:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Hemma från stan nu! :D Var först på NewYorker och hjälpte brossan hitta lite tröjor, känner mig nästan stolt som lyckades hitta en vit t-shirt med en halvnaken brud på som jag visade honom och han tog den! Inte lätt att hitta kläder åt den mannen i vanliga fall. Själv hittade jag en helt okej luvtröja på killavdelningen, var rea på den så den kostade bara 49 kr så mor köpte den åt mig :)



Sen gick vi till Zorba's och käkade buffé där, asså herregud jag verkligen älskar deras käk där! Asgod kyckling med klyftpotatis och tzatziki, massa grönsaker och vitlöksbröd och jag vet inte allt. Om nom nom säger jag bara. Sen rullade vi ut.

Jag ska nog lägga mig och sova middag nu tror jag, blev sjukt trött efter maten. Så tjingeling badring! <3


25 juni - dagens låt

2009-06-25 @ 12:14:15
4. Musik
Kommentarer (0)
Dagens låt är ett kärt barndomsminne för mig. Det är "Americana" med The Offspring, och detta är verkligen en låt som ger mig ett sånt där fånigt leende på läpparna utan att man märker det.

Vi var väl sisådär ... Typ mellan 8 - 11 år, jag och mina kompisar, när vi var hemma hos Anny som vanligt en dag (jag & Frida hade en period då vi hängde väldigt mycket där). Anny hade skivan som dagens låt är med på, "Americana" med the Offspring, och vi satte igång den. Kommer så väl ihåg att jag verkligen älskade den skivan men det erkände jag aldrig. Sen fanns det en speciell låt (gissa vilken?) som vi tyckte var jätterlig för de sjöng "Fuck you" i den. Vi sminkade oss massa och hittade på en dans till denna låten... Hahaha, såna barndomsminnen! Sen när jag väl hittade the Offspring på Spotify's startsida kunde jag inte låta bli att klicka mig in där och spela hela albumet och jisses, hahaha gåshud! XD


25 juni - spenderarbyxa: "PÅ" !

2009-06-25 @ 12:05:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag blir det staden med mor och bror. På med spenderarbyxan!
Mamma, alltså.
Jag är ju pank, höhö.


25 juni - seg men värd kväll

2009-06-25 @ 00:25:39
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Idag har det varit äventyr på hög nivå.
Först fick jag köra på nästan tom tank i moppen ut till Sofie i Smedby, trodde jag skulle få bensinslut med genom ett under så fick jag icke det. Kunde tanka när jag var framme, faran över.

Körde in till stan för att handla fika. Var först på Netto, men vi insåg ganska snabbt att vi var ute efter baguette eller sallad att ta med oss till stranden. Körde vidare in mot stan. Gick till Konsum där utbudet var minimalt till högt pris, sen kläckte jag den fruktansvärda goda tanken att vi kunde gå till Graffiti där de säljer bakad potatis och färska sallader och baguetter med olika röror. Så vi gick dit och inhandlade varsin baguette med kycklingröra i. Nöjda gick vi tillbaka till moppen med baguetterna i en brun papperspåse liknande en blomkasse, och fortsatte färden mot stranden.

Väl framme letade vi upp en mysig plats vid ett träd där myrpopulationen visade sig vara mycket god. Men dem smäckte vi undan och högg istället in på våra mümsiga mackor. Sen svällde min mage upp till en ballong och jag kände mig som en gravid kvinna där jag låg på rygg med magen i vädret och pressade (jag var tvungen att sola framsidan eftersom jag brände mig på ryggen igår). Vi stekte ett tag tills det började svida på mina lår, då gick vi och badade. Kallt först, sen riktigt skönt. Doppade huvet för första gången i år, jag är bra :) Gick tillbaka upp och insåg att solen hade förflyttat sig och vår filt befann sig nu i skuggan. Var bara att flytta sig lite längre bort, men det blåste halv orkan på den lilla halvön vi befann oss på och efter en kort stund började jag frysa som ett djur och då klädde vi på oss för att gå tillbaka. Tog en sväng förbi campingen på tillbakavägen också för Sofie ville ha glass.

Släppte av Sofie i Smedby och åkte sedan hem för att duscha, skulle träffa Johanna lite senare. Planerna var "fest" i parken med Malin B och lite annat folk, visade sig sen att vi var 7 pers sammanlagt och det var bara typ 3 st som drack. Jag och Johanna tyckte det var segt, så vi hämtade våra grejer hos Malin och gick sen till Zappa grill för lite käk innan vi tog bussen hem.

Nu sitter jag här och ska nog sova, och herregud vilket långt inlägg, beröm till den som orkade läsa allt!

24 juni - FÖR kelsjuk katt!

2009-06-24 @ 11:03:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Asså, finns det något jobbigare än att sova med en katt som verkligen måste ligga inpå en hela tiden? Sån är Felix. Visst, det är mysigt när man somnar, men inte fan hela natten igenom! Han liksom... Verkligen kryper upp på en, åhh det är så jobbigt XD Var väl därför jag vaknade så tidigt idag, 09:15 är inte att leka med.



Aja, har ialla fall ätit stor frukost bestående av både macka och yoghurt med müsli, koolt lixx! Sen har jag målat naglarna äntligen åxå, måhåhåhååhåhåh :> Tror jag ska ringa och väcka Johanna snart, vi ska leka idag och hon sover vanligtvis vid denna tiden så det ska bli kul :)

23 juni - anonymous #2

2009-06-23 @ 21:56:56
5. Bilder
Kommentarer (0)


23 juni - tjat, tjat, tjat...

2009-06-23 @ 16:10:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Asså jag blir verkligen galen på folk som tjatar! Spelar ingen roll vem det är, eller vad det är för slags tjat, jag blir alltid lika irriterad. Lägg ner att tjata för i helvete...

Nästa vecka när jag åker till pappa ska vi åka till Danmark, åh jag längtar <3

Jag vill ha mat.
Och jag behöver måla naglarna...
Plus att en viss Kommandoran här hemma håller på och tjatar ihjäl sig på mig om att jag måste gå till affären och handla kattsand, asså gud jag är väl inte döv?!

Jävla idiot.

23 juni - vad göra?

2009-06-23 @ 11:17:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det är ju ganska jobbigt att min cykel står hemma hos Johanna långt åt helvete.
Mina bensinpengar till moppen består av ca 30 enkronor.
Det kan man inte tanka för :<
Det är ju jättevarmt, jag vill bada idag!!!!!!!!!!!111

23 juni - lista innan det blir godnatt

2009-06-23 @ 00:41:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har under mitt liv:

(x) rökt
( ) snusat
(x) druckit så mycket att jag spytt
( ) stulit en bil
(x) hånglat med samma kön
(x) sovit i samma säng med samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) snattat
( ) blivit påkommen av någon när jag har haft sex
( ) blivit arresterad
( ) gått på en BLIND DATE
(x) ljugit för en vän
(x) skolkat
( ) sett någon dö
(x) varit utomlands
(x) flygit flygplan
(x) gått vilse
(x) varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
(x) gråtit dig till sömns
(x) lekt tjuv och polis
(x) sjungit karaoke
(x) gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) busringt
(x) skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit till jultomten
( ) fått ett sugmärke
(x) sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) blåst såpbubblor
(x) grillat på en strand
(x) åkt inlines
( ) åkt skidor
(x) åkt skridskor
( ) åkt snowboard
( ) genomgått en operation
( ) varit förälskad i en lärare
( ) haft sex med min lärare
(x) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit bestulen
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit i en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(x) skrivit ett kärleksbrev
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) fått en önskan inslagen
(x) smakat torrfoder till ett djur
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) slickat på en lyktstolpe på vintern
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att jag inte fått luft
(/) pratat i telefon i mer än 4 timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en koja
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) brutit någon kroppsdel
(x) fångat en fjäril
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) tatuerat mig
( ) dykt djupare än trettio meter
( ) hoppat fallskärm.


Nu vet ni, godnatt.

22 juni - nytt projekt

2009-06-22 @ 23:04:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag ska införskaffa mig en spritpenna och börja ägna mig åt bra vandalism på offentliga toaletter.
Skriva peppande saker som får folk att tänka till eller bara bli glada, ungefär som den gode samariten i Bibeln?! :D
Typ: "Idag är du riktigt snygg", "Våga satsa, vad kan gå fel?", "Skit i andra och kör din egna grej", osv.

Synd att det ska vara olagligt, ägnar mig inte gärna åt olagliga saker egentligen.

22 juni - årets första dopp

2009-06-22 @ 21:51:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
HAHAHA jag är så seeen med att bada! XD Menmen, bättre sent än aldrig? Varit sjukt gutt väder idag, stranden halva dagen med Johanna, vi åkte moppe över bron och jag var helt illamående av nervositet. Sen på fastlandet körde det förbi en ful grå volvo kombi som slickade sidan av moppen i typ 100, jag blev pissur och hytte med näven som en gamling, Johanna skrattade högt bakom mig :) Jag har även inhandlat min tredje 200 grams chokladkaka på två dagar men det var sommarchokladen det handlade om och den har jag inte smakat än, så det var värt det tyckte jag. Plus att den var asgod. Sen köpte jag en chipspåse också för jag blev så jävla chipssugen (och det händer väldigt sällan), ojoj jag kommer bli både fet och pank. Jag får väl börja cykla istället för att åka moppe, men med min kondition lär det bli ett intressant projekt... Det tog mig fan 30 min att cykla hem till Johanna, och det är inte så himla långt egentligen.... Var helt slut när jag kom fram. Och min cykel står kvar där... Hur fan ska jag få hem den?

Förövrigt kommer snart mamma hem från jobbet, gaaah jag hatar när hon jobbar dag och kommer hem på kvällen, sjukt jobbigt att vara ensam hemma med Mats och Isak...  Nu är de ialla fall inte hemma, skönt att jag slipper dem! Däremot deppar jag ihop för att jag bet ner båda mina tumnaglar till knappt befintlig längd, ååååhhh jag har ju slutat att bita på naglarna?! Men de blev ojämna, och sen var det kört liksom. Nu ser det jättecepe ut :( Måste måla naglarna.



Jag älskar fan svensk sommar, jag behöver inte åka utomlands för att trivas.


22 juni - anonymous

2009-06-22 @ 21:04:41
5. Bilder
Kommentarer (1)



22 juni - flashbacks

2009-06-22 @ 19:12:55
7. Lite bättre
Kommentarer (1)
Sommaren 2007 för mig är en viktig del av mitt liv, med både positiva och negativa minnen. Men starkast är ändå allt med Tokio Hotel, bandet som har betytt otroligt mycket för mig. Det var genom dem som jag hittade mig själv och vem jag var, och även om man nu i efterhand tänker tillbaka hur barnslig och patetisk man egentligen var, så fick dem mig att växa. Bill & Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer förändrade mitt liv.



Jag upptäckte dem för ganska exakt två år sedan nu, det var hemma hos Mariam som Frida och hon googlade ordet "nichten" som de av någon anledning hade börjat säga hela tiden och ville se om det betydde något. De fick upp videon till "Spring Nicht" av Tokio Hotel som de började lyssna på, och det var som någon slags magi, jag blev fan besatt direkt. Kom hem på kvällen och bad Frida skicka några låtar som hon hade med dem, och det var så det började. Trodde väl bara att det skulle bli som med andra band, man hittar ett par bra låtar och sen är det inte mer med den saken, men med TH var det helt annorlunda. För första gången gick jag verkligen in för att hitta fler låtar med ett band, och det var och är nog fortfarande bara en låt med dem som jag inte är så förtjust i.

Året 2007 var verkligen Tokio Hotel's år, både vad gällde bandet och fansen. De slog snabbt igenom i stort sett hela världen, i varenda tjejtidning kunde man läsa om bandet och alla som hatade bandet rasade mot masshysterin kring bandet med sångaren som såg ut som en tjej. Jag gick med i Sveriges största TH-fanklubb, med världens skönaste medlemmar och jag trivdes verkligen på sidan. Vi var som en familj. Största delen av mina pengar varje månad gick till at köpa både svenska, tyska och holländska tidningar där det skrevs mest om bandet, leta artiklar, intervjuer och posters som jag sedan tapetserade hela mitt rum med. Bokstavligen. Man såg knappt vilken färg tapeten hade. Min familj började tycka att jag hade problem och att det inte var nyttigt att vara besatt av ett band på det sättet, men själv måste jag säga att det var den lyckligaste tiden i mitt liv. I slutet av sommaren skickade jag ett brev till sångaren Bill och bad om en autograf. I brevet skickade jag med ett tomt kuvert adresserat till mig med porto. I oktober fick jag tillbaka ett litet vykort med autografer, dock tryckta, men det gjorde inget för jag var ändå världens lyckligaste. Jag visste ju att Bill hade tagit i just mitt kuvert, han hade öppnat mitt brev, och bara det var stort nog för att kunna fatta. Jag ramade in vykortet med kuvert och allt i en guldram, och det står i min hylla fortfarande.



Vintern -07 fick jag reda på att de skulle komma till Stockholm för att ge en konsert. Jag blev helt galen, äntligen skulle jag få se dem live! Biljetterna släpptes klockan 10:00 samma dag som vi gick på jullov, och min pappa lovade att ringa så fort klockan slagit tio och boka biljetter. Fick reda på när jag slutat skolan att han suttit i telefonkö i nästan 1½ timme för att få tag i två biljetter till mig och Frida. Han förstod verkligen vad det betydde för mig, jag har aldrig varit så glad i hela mitt liv när jag till slut stod där hemma i köket med biljetterna i handen och förstod att till vären skulle min dröm bli sann.

Men det blev inte som jag tänkt mig. Tio dagar innan konserten meddelade bandet att Bill hade blivit allvarligt sjuk. En cysta på ena stämbandet gjorde att han var tvungen att opereras och han skulle inte kunna sjunga på ett tag. Konserten ställdes in, men bandet lovade att komma tillbaka vid ett annat tillfälle. Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde den dagen.

Bill blev snabbt frisk, och bara två månader efter operationen stod han på scen och sjöng för full hals igen. Dock inte i Sverige... De hade övergett oss i Europa för USA. Hela -08 turnerade de runt i hela USA för fullt hus, medan fansen i Europa bad att de skulle komma tillbaka hit. Det gjorde dem inte.

Jag tror att de flesta kände sig ganska svikna, även jag. Jag hade verkligen dyrkat dem fram tills dess, de var mina största idoler som bara gjorde rätt och så gjorde dem så... Tokio Hotel var hela min värld fram tills den dagen.



Nu i efterhand har jag knappt lyssnat något alls på dem. Jag nötte deras låtar som fan under nästan ett år innan jag slutligen började lyssna på annat... Och jag började allteftersom glömma bort mina idoler som tidigare fått mig att gråta av både lycka och sorg. Men det är genom detta band som jag har hittat mig själv. Det är med detta band jag har flest minnen, varje låt förknippar jag med någon speciell händelse ur mitt liv, och när det var svårt ibland var det i deras musik jag kunde drunkna och bara glömma allt. Det är fan så jag blir tårögd nu när jag återminns allt, det var så länge sen...

De släpper nytt album snart. Jag måste köpa det av den enkla anledningen att jag vill höra något nytt från dem och kunna återuppleva allt igen. Är det fortfarande samma band jag förälskade mig i för två år sedan? Lyssnade på sneakpeak:en av två av deras nya låtar som läckte ut på nätet för lite sen, och jag skojar inte när jag säger att jag fick gåshud över hela kroppen. Det kändes underbart. Och även om det inte är mitt favoritband längre och jag aldrig lyssnar på dem, har de ändå en speciell plats i mitt hjärta. Om de någon gång kommer till Sveriga så ska jag självklart gå, bara för att låta en gammal dröm slå in.

Tokio Hotel für immer und Ewigkeit.
..


22 juni - regrets

2009-06-22 @ 00:31:03
5. Bilder
Kommentarer (0)








Asså... Åh <3

21 juni - härliga midsommar

2009-06-21 @ 17:24:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Laddar upp lite bilder sen midsommar. Hade tre underbara dagar uppe på norra Öland med alltid lika roliga Sofie. Hade inte med mig min systemkamera på själva midsommarkvällen för jag är lite för rädd om den, men satan vad roligt vi hade! Jag dansade bl.a på en bil med 3-4 andra brudar, sjöng mig hes, träffade massor av 21-åriga skåningar och en norrman, har inte en aning om hur vi tog oss till bilen och ramlade sedan in i min familjs stuga uppe på Böda vid halv fyra på morgonen och tvärsomnade med kläderna på. Att sitta hukad i diket någonstans på vägen mellan Köpingsvik och Böda med fingrarna i halsen i soluppgången har aldrig varit mer värt!



















CHIPSKUKEN! :D:D:D






17 juni - GRATTIS! <3

2009-06-17 @ 00:37:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag fyller min bro' 18 år, han är stor nu den mannen :)
Jag med dock för jag fyller 18 nästa år, mähähähäh

Det är typ ganska så exakt 5 år sedan jag träffade Simon första gången, när min pappa och hans mamma blev tillsammans. Kommer ihåg att jag var sjukt rädd och nervös först och jag vågade inte gå in, (jag var bara 12 och supertöntig) men sen så. Åååh, jag har såna minnen med den familjen alltså!
Alla gånger vi sov över där och Nille alltid snällt lånade ut sitt rum till mig och Isak...
Alla gånger vi åkte till Danmark...
Allt jävla datorspelande som det var så sjukt mycket av XD
Fan vad jag saknar det.

Men sen blev det som det blev, pappa och Nilles mamma gjorde slut, men det har inte hindrat oss från att fortsätta hålla kontakten. Tror snarare att vi har bättre kontakt nu än vad vi skulle haft om pappa och L fortfarande hade varit tillsammans....

Nille, du är fan som en bror för mig. Vi har varit med om mycket tillsammans, och vi kan prata om precis allting. Jag är sjukt glad att vi har fortsatt att snacka, du betyder mycket för mig. Du är en av mina närmsta vänner, och jag ställer alltid upp för dig för jag vet att du gör det för mig :) Ha en superbra dag, bruschaaaaaan! ;) (h) <3

16 juni - åhhh jag orkar inte packa meeeeeraaa

2009-06-16 @ 23:12:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det är tråkigt, och jobbigt. Och Spotify laggar sönder, buhuuu :( </3
Langar sjumiljonertrehundrasextioåttatusentvå egobilder på mig i mitt nya hår, för jag är så så sjukt nöjd.



Okej, det blev bara en för jag vill spara de andra till framtida bildbrister.
Kom nyss på att jag glömde beställa piercings till mig och Johanna idag, fan också... Aja får ta det när jag kommer hem från Böda, det är nog ingen som dör av det tror jag? Förlåt ialla fall Leif <3

16 juni - lite nervös

2009-06-16 @ 21:11:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åååh imon åker jag till Böda tidigt tidigt, faktiskt så tidigt som 08:20. Jag är lite nervös för bussresan, lite mer än 2 timmar är det upp dit och jag vette fasen vad jag ska göra av tiden... Får väl sova lite om jag kan, annars får jag lyssna på musik och hoppas på att mobilen inte dör, vet inte hur mycket det drar på batteriet att lyssna på musik. Eftersom min brorsa tog tillbaka sin iPod helt utan egentlig anledning så måste jag ju ha min mobil, så just nu sitter jag och lägger över mer musik från datorn.

Idag vaknade jag med huvudvärk som fan och yrsel, äkta dagen efter-känsla. Usch, jag hatar att vara bakis XD Men det försvann efter lite frukost och en dusch. Lätt värd bakfylla efter gårdagen, för det var en mycket trevlig tillställning får jag lov att påstå!

Och jag älskar töntiga ord som "tillställning".

Johanna har varit här med idag, vi har varit och handlat med mamma och sen färgade vi håret svart! Fast Johanna färgade bara underhåret, jag körde på hela. Personligen tycker jag att vi båda blev skitsnygga, Johanna passade verkligen i det så det var lyckat I think!

Jag orkar inte packa min väska för jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ta med! För mycket kläder och för liten väska, känner ni igen er eller? Sen vet man ju inte vad det blir för väder, jag litar aldrig på SMHI längre för det är oftast alltid tvärtemot vad de påstår...



Sen vill jag inte glömma viktiga saker som är skitirriterande att glömma... Exempel på viktiga saker är:
  • mobilladdaren (!!!)
  • kameran, både systemen och digitalkameran till midsommarafton
  • typ rakhyvel? Tänk om mina ben börjar lurva ASMYCKET?! (fast det vore ju lite udda eftersom jag rakade dem idag)
  • deodorant
  • TANDBORSTE
  • pengarna
Osv.
Men värst vore ju fan mobilladdaren. Dör mobilen dör jag också, jag kommer aldrig klara mig utan den! Fast som tur är kommer min familj upp på midsommarafton dit också och ska bo i stuga, så jag kan ju alltid ringa hem och säga åt dem att ta med sig det jag glömt i så fall. SMART SICKAN!

Asså jag måste verkligen sätta fart nu. Måste måla naglarna och grejer innan jag åker, så jag får nog dra nu... Tjingeling, vi hörs när jag är hemma igen! <3

16 juni - kattkaos

2009-06-16 @ 12:16:22
5. Bilder
Kommentarer (0)
 Felix har blivit lite som en busfarbror för Elsa's och Freja's ungar. Lite roligt är ju att han är pappa till de minsta, så man kan ju inte skylla honom för att inte ta sitt ansvar som fader...
Och jaa, det är den stora svarta klumpen i mitten som är Felix. Han är sjukt fet för att bara vara lite mer än ett år gammal.






16 juni - natt, onykter & glad

2009-06-16 @ 02:06:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
WOHOOOO är det enda jag har att säga om kvällen asså. Fan vilken bra kväll

Var först me dRekan lite, och det var najs :D sen drog jag till parken där nille och gänget var, fan vad jag gillar de grabbarnma asså <3

och ursäkta för särsvenskan men jag orkar inte rätta till stavfelen för jag ser ändå knapp vadjag skiver, hahahahah XD

Godnatt loversssssssssss<3

15 juni - liiiite gnäll

2009-06-15 @ 14:36:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Asså, eftersom jag är jag så vore det ju helt absurt som det gick en hel dag utan att jag hittade något att gnälla på?

Jag blev allergisk mot min läppring...
...........

..........................................
.....................

Det är ju ganska irriterande.
Nu måste jag ju köpa en ny.....
....
...
....

Det var allt.


15 juni - barnsligt glad

2009-06-15 @ 14:32:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag är så sjukt glad idag! Och jag vet inte varför... Men skit i det, bara att tacka och ta emot de trevliga känslorna! :D

Egentligen borde jag vara deppig över vissa saker. Och sen har jag skitigt hår, jag är osminkad, klädd i helsvart idag och jag glömde skicka in bidraget till bdb-tävlingen. Dessutom behöver jag saft och cigg till midsommar, men det löser sig alltid. Jag lyssnar på sjukt go sommarmusik, som "Sol, vind och vatten", "Sommaren i city", "Ta mig till havet" osv. JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Igår var jag hos Sofie. Vi var ute i hennes husvagn och jag fick se hur den såg ut inuti, det var ett mycket mysigt litet boende vill jag medge! Jag älskar camping. Där ute hittade vi cyklop och simbrillor som vi lekte med, resultatet finns på bilder nedan:




HAHAHAHAHAHAHAH, våldtäktsmannen gömmer sig XD HAHAHAHHAHHA

14 juni - hos Sofie

2009-06-14 @ 19:53:52
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Det har varit ett litet blogguppehåll nu i ett par dagar för jag har varit hos farmor denna helgen.

Har inte så mycket att berätta om egentligen.... På onsdag blir det Böda! Och på midsommarafton Köpingsvik. Jag har gjort något sjukt stort som jag nu i efterhand inte egentligen fattar hur det gick till och hur jag vågade... Hoppas på det bästa nu ialla fall.

Vädret har varit sisådär, men idag har det varit stabilt och det skulle bli bättre längre fram i veckan... Asså fyfan vilket lame inlägg, vem bryr sig?! Jag fick vitlöksbröd av Sofie, mums! :D


Bild från när jag och Sofie var i stan och hade photoshoot, oredigerad

Ge mig sommar, pengar, Böda och dig?

11 juni - sommarlov!

2009-06-11 @ 15:34:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nu har man alltså ett 11 veckor långt sommarlov framför sig, vi börjar nästa termin så sjukt sent som den 27 augusti :o Nästan i september ju! Men det blir najs, hoppas på att vädret blir bra den här sommaren bara.

Var avslutningsfest hos Sofie igår med lite folk, det var ganska najs men det kunde ha varit roligare.. Hade bara 3 st 4.5 cider och det händer ju inte så jäkla mycket på såna lixom, så jag drack bara två och var nykter hela kvällen. Vi var inne i stan en sväng också, det var roligare och jag träffade lite folk :) Som helhet en bra kväll med super umgänge, nu peppar vi inför midsommar! ;)



Ska snart till Smedby när jag anser mig redo för det, ska egentligen vara hos pappa i helgen men jag vill hellre umgås med Smedbyfolk nu på lovet så jag ska bo hos lilla farmor istället. Det blir mys, hon bjuder mig på kakor! Funderar bara på om jag ska köpa en enorm godispåse i stan och samtidigt ta biblioteket så att jag har något att läsa, eller om jag ska åka direkt ut till farmor och handla på ICA och därmed vara utan bok? Det är ju jobbigt att släpa på väskan... Hmm, får se hur jag gör.

Och på tisdag blir jag svarthårig igen, YEEEEEEEEEEEEEEEEEY! :D

9 juni - dikt jag skrev i ren desperation

2009-06-09 @ 23:28:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)


Baby,
My days has been so gray since I told you goodbye
I regret my desicion which I can't deny.
Baby,
Take me back to our cold December days
And warm nights sleeping face to face
Maybe baby,
You're my one true love?
Don't let it fly away like a dove.
Please baby,
I want you so bad
Without you I've been so sad.
So one last time, baby
There's a thing I want to do
Kiss your lips and say I love you. <3


9 juni - liten inuti

2009-06-09 @ 21:07:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har varit så jävla arg idag. Vi åkte och handlade hela familjen, seriöst, det var det jobbigaste på länge.
Jag gick runt och fällde elaka och spydiga kommentarer till och mot alla i familjen och var en riktig bicth.
Isak skuttade runt som en annan Duracell-kanin och var tvungen att peta på allt och alla, han ville ha typ hela affären och fick halva, och han snackade som en annan papegoja hela tiden om allting! Så jävla jobbig.
Mats var bara allmänt sur för att han tyckte jag var jobbig eller nåt.
Sen tröttnade mamma på mig å hon blev också sur, och då hade jag ingen kvar. Jag kunde gråtit. Men sen körde Isak på Mats med vagnen, då skrattade jag inom mig.

Sen när vi kommer hem och jag studsat upp på mitt rum i värsta utbrottet kommer mamma upp med en solros + 200 kr i ett kuvert, som avslutningspresent. Jag blev skitglad och höll på att börja gråta XD Sen kom hon tillbaka med en hundralapp till som de tydligen glömt. Kramade och bad om ursäkt för mitt beteende. Sen kom hon tillbaka igen med en till hundring från henne, som jag inte fick säga något om till Mats ;) Jag älskar min mamma <3



Jag har såna fina minnen av solrosor. Det var på den lyckliga tiden då allt verkligen var perfekt, jag var mellan 3-6 år, var ensambarn och hade inga bekymmer. Pappa, jag och mamma planterade solrosor i rabatten nedanför altanen i vårt gamla hus, och de växte och blev nästan 3 m höga. Jag var med i en tävling om Ölands längsta solros, men jag kom tvåa tror jag. En gubbe vann med typ 2 cm eller något sånt där fånigt, jag minns inte riktigt.

När jag låg i min säng och skulle sova, så såg jag skuggorna av solrosorna genom rullgardinen och jag minns så väl hur jag varje sommarkväll låg där och tänkte på att de såg ut som gubbar som stod utanför mitt fönster... Herregud vad man kan bli sentimental av en växt! Jag vill hädanefter aldrig ha några andra blommor än solrosor.

9 juni - wishlist!

2009-06-09 @ 13:58:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ge mig pengar så jag kan köpa detta? :<
Lite cash till hårfärg skulle sitta fint också, jag vill ha tillbaka mitt svarta hår fast denna gången med turkost underhår...

Allt från Bluebanana





9 juni - studiedag

2009-06-09 @ 13:10:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Och Mats är en jävla analklåda, ända sen han väckte mig vid nio imorse så har jag surat på honom. Har inte sagt ett ord, och han springer runt här och tror han kan få mig att börja snacka - kan han ju glömma! Så jävla jobbig och elak, jag hatar honom verkligen.



Jag längtar tills studenten... Då ska jag vara full från morgonen till kvällen, jävlar i mig vad det ska supas! Det ska vara den sjukaste men roligaste dagen i hela mitt liv, och Mats ska inte få vara med på ett enda hörn. Inte ens när släkten samlas osv, nejnej. Han ska inte få förstöra mitt livs dag.

7 juni - ehe..

2009-06-07 @ 23:24:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag har fortfarande inte påbörjat svenskan.
Jag har ont i magen som ett as -,-



PLANER!

Måndag: En lektion till klockan nio, sen minigolf med parallellklassen! :D Vid halv ett tillbaka till skolan för att duka matsalen åt studenterna, vid tre slutar vi. Vid sex drar hela klassen till Öland till Möllstorps camping för grillfest med bad och grejer, lär bli mysigt!

Tidag: STUDIEDAG!!!!!!!!!!111 *pewpew*

Onsdag: Slutar skolan! :D Herregud, jag går redan ut första året i gymnasiet, det är ju sjukt hur snabbt tiden går... Det blir grillfest hos Sofie @ kvällen, mktmkt najs!

Nästa måndag: EC-träff, kom dit som fan

Nästa torsdag till ngn gång i helgen: BÖDA SOM FAN!'

Åååh, jag är så pepp! :D:D::D:D:D:D::D


7 juni - hungrig.

2009-06-07 @ 20:14:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Asså helt seriöst skulle jag aldrig klara av att ha anorexia. Jag skulle aldrig kunna svälta mig själv, jag älskar mat för mycket... Åhh vad jag är hungrig, jag åt för senast... 3½ timme sen.

Ska nog göra klart svenskan nu innan det blir för sent.


7 juni - så jävla trööööööööööööööööött

2009-06-07 @ 16:55:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
...på all jävla mat som jag inte tycker om! Och ingen verkar fatta eller acceptera att man har svårt för en del mat, vafan gör nåt annat då istället?! Lika bra att jag blir anorektiker direkt -.-


7 juni - natt, och sjuk!

2009-06-07 @ 01:13:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Kände mig inte alls bra tidigare ikväll, så jag gick ovh la mig tillsammans med två panodil vid halv tio... Vaknade vid halv tolv av sms, sjukt varm och febrig. Ehm, men jag har inte mycket feber... Kan vara för att takfläkten står på för fullt... Men jag är öm i kroppen och tycker synd om mig själv, jag vill ju liksom inte bli sjuk? :/

Aja, jag blev sjukt sugen på massa mat (typ köttfärs med sallad och vitlök), men jag vet inte om jag orkar gå ner från mitt ide och laga massa käk vid denna tiden..? Tråkigt och jobbigt, liksom. Fast mamma vaknar nog snart och går ner och röker, så då kan hon sällskapa mig. Tror jag kör igång en film nu.



Och jaa, enligt mig själv är det här mig som South Park-guuube, fast med ganska mycket kortare och spretigare hår... Lägg märke till onda blicken, såå mig liksom, ahahhahaaahahaa.

Nej.



6 juni - varför funkar inte min kamera?

2009-06-06 @ 16:47:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Min digitalkamera som jag fick i födelsedagspresent '08 gick sönder i januari... Köpte nytt batteri men det funkade fortfarande inte :o Och jag har inte tänkt så mycket på den, kameran har liksom bara legat och skrotat i hyllan och dessutom har jag ju min systemkamera...

Men nu är jag ganska trött på att aldrig kunna ha med mig en kamera när jag drar på fest. Vill ju inte ta med mig systemen, för 1; den är dyr och 2; den är stor och klumpig, inte direkt en kamera som man får plats med i handväskan och som man enkelt kan knäppa bilder med när man befinner sig i alkoholens dimma. Detta stör mig något så otroligt, och jag är verkligen i behov av en digitalkamera som funkar! Kanske är batteriladdaren, eftersom lampan blinkar när man stoppar i båda batterierna (den ska lysa rött och sen grönt när den är färdigladdad). ÅÅHH jag blir galen, jag vill ha en kamera med mig till Böda?!

Nu ska jag nog göra lite svenska, så hejsvejs!

6 juni - soligt än så länge

2009-06-06 @ 10:50:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Vaknade för typ 1½ timme sen, och hittills har det varit sol hela tiden :) Men eftersom jag har en tendens att bli besatt av väderprognoser så har ju jag såklart redan tagit reda på att det skulle bli molnigt och kanske regnskurar idag med... Åhh, jag vill ju ha sol! :(

Aja, jag ska nog börja fixa mig nu och sen ska jag sticka ut med mamma och brorsan och göra något. Mamma snackade om att vi kanske ska åka till någon gokartbana så Isak får köra lite men usch, hur kul är det egentligen? -.- Inte det minsta, nej precis. Bjussar på en bild på mina naglar som jag lovade igår, hahaha de har blivit fula under natten för jag målade det svarta så tjockt XD Menmen, det var första gången jag försökte mig på nåt sånt här så jag får väl öva lite...



Ha det så trevligt idag på Sveriges Nationaldag!

5 juni - myskväll!

2009-06-05 @ 23:33:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ikväll har jag bara varit hemma med familjen, vi har käkat tacos och resten av kvällen har jag spenderat på mitt rum vid datorn. För ett tag sen påbörjade jag "Operation Nagelfixning", dvs jag försöker göra mina naglar lite skojiga med mönster. Blev väl sådär, det blev lite kladd på högerhanden men det är ju för att det är svårare att måla detaljerat med vänsterhanden. Vänstern kan ni dock få se imon ;)

Råkade av en slump se att Panic! at the Disco uppträdde live på MTV ikväll vid 23:15, så jag har kollat på det en stund nu. Fast det är snart slut, så då ska jag nog tvätta av mig sminket och sen sova för jag är ganska trött... Nu börjar det igen! Vi hörs imon, puss och godnatt <3

5 juni - dagens låt

2009-06-05 @ 19:41:17
4. Musik
Kommentarer (0)
Every You Every Me - Placebo


5 juni - regnregnregn...

2009-06-05 @ 15:48:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det har regnat precis hela fucking jävla dagen, mina skor har läckt in och vi var tvugna att han terminens sista gympalektion UTOMHUS och göra världens tråkigaste lek i spöregn... Men jag var inte med, hahahah XD Men jag led med de som var med? ;)

Dagen har faktiskt varit bra i övrigt, och nu är det bestämt att Sofie också hänger med på Emmabodafestivalen som håller på mellan den 30 juni - 1 juli! :D Det ska bli galet kul, ska se bl.a Dead By April, Familjen och Navid Modiri och Gudarna och det blir övernattning och grejer, nää fyfasen alltså vad jag peppar! Annat som jag peppar inför är midsommar som jag ska fira i Böda uppe på norra Öland med Sofie. Hennes familj ska bo i husvagn där i lite mer än en vecka och över midsommarhelgen, så jag ska komma upp dit någon dag innan så vi raggar upp lite folk att hänga med under partykvällen ;) AAAAAAAAAAAASROLIGT, hahahahhaha jag är så galet glad för att det är sommar!

4 juni - dagens låt

2009-06-04 @ 21:48:40
4. Musik
Kommentarer (0)
Detta blir kvällens sista inlägg, och jävlar i min lilla låda vad jag har varit duktig på att blogga idag! Kanske för att jag har varit hemma hela dagen och inte haft något annat för mig..? ;)

Jag har ialla fall ont i magen igen, jag vet faktiskt inte vad det beror på... Magkatarr kanske? Man är ju lite stressad nu i slutet av terminen med alla arbeten som ska lämnas in eller redovisas. Har ialla fall tagit en Pepcid Duo nu så vi hoppas på att det går över innan jag går och lägger mig.

Dagens låt, mina kära vänner, blir ingen annan än "The Only Differens Between Matyrdom and Suicide Is Press Coverage" med Panic! at the Disco. Anledningen till det är att det är en av mina favoritlåtar med bandet, och jag älskar början!
Tyvärr verkar inte Youtube vilja samarbeta med mig ikväll, så jag får väl helt enkelt lägga upp videon/låten imon...
Nu blir det tv och sen sängen, godnatt <3


4 juni - jag är så jävla pank!

2009-06-04 @ 18:48:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag ska fan börja tjäna pengar på min blogg! Jag är så sjukt jävla pank hela tiden, och det borde ju löna sig lite ialla fall även om det inte är överdrivet många kronor som trillar in.

Men det är ju alltid något? Räcker kanske till en extra godispåse, en cider, ett par bussresor... Ni fattar.



4 juni - panic! at the disco

2009-06-04 @ 17:30:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Och efter denna bilden har jag bestämt mig för att aldrig mer röka förutom på fest.
Satan vad jag mådde illa -,-



Har flytit runt och gjort lite allt möjligt idag, lyckades ta mig till affären för att inhandla kattmat och choklad. Sen bäddade jag ner mig och somnade nästan innan Johanna ringde och ville komma hit, och en knapp halvtimme senare satt hon här i min säng och kokade av ilska över hur vissa personer beter sig... En sån jävla idiot säger jag bara. Sen skrattade jag åt att Albin hade tagit hennes mobil idag i skolan, slagit in fel PIN-kod och därmed låst telefonen XD Lyckat att det händer en sån mobilberoende människa som Johanna?

Och jag har en Panic! at the Disco-period just nu, så galet bra de är egentligen! Jag gillar mest det äldre albumet (A Fever You Can't Sweat Out) för det är lite tralligare låtar. Men det senaste är ganska bra det med :) Nu ska jag käka potatisbullar med mami, pusshejs <3

4 juni - det här med Facebook...

2009-06-04 @ 09:34:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Är det bara jag som är trög, eller fattar någon den sidan? :o Det gör inte jag ialla fall. Och det känns så onödigt... Jag är ju bilddagboken-tönt, så vrf ska jag hålla på och ladda upp bilder på fler ställen än bdb och bloggen?

Näfan. Jag dissar facebook.

4 juni - så sjukt ont i magen

2009-06-04 @ 08:48:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
ÅHHHHHHHHHHHHHHHH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!

Vad gör man när man har jätteont i magen? :<

3 juni - en kämpig dag till ända

2009-06-03 @ 23:11:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tack och lov för att denna dagen är slut nu! Det har bara varit motgångar hela dagen tycker jag, haha;

  • Johanna messade mig imorse och sa att hon stannade hemma för hon är sjuk.
  • Jag tog för lite kläder på mig
  • Jag failade på dataprovet (som alla andra tydligen)
  • Vi hade en böglång håltimme som jag fördrev med andra halvan av klassen på deras skapande-lektion. Jag blev precis klar att läsa upp min dikt när vi började med annat, så bara för det får jag redovisa imon istället... Fan också, jag kunde fått sovmorgon till tolv?!
  • Jag glömde pengar till Tessan
  • Det har regnat och blåst satan hela dagen
  • Vi var tvugna att gå bort till Fredriksskans och heja på skolan när vi mötte Stagg och Kagg i Triaden (friidrottstävling mellan skolorna). Vi kom trea för fjärde året i rad, känns ju inte lite ovärt att sitta ute i pissväder och glo när vi ändå förlorar?
  • Jag fick ont i magen igen
  • Jag bråkade med Mats för han gnällde över att jag inte åt ordentligt och inte fattade att jag mår illa av ugnspannkaka
  • Min bror tog tillbaka sin iPod och eftersom min blev snodd har jag ingenting att lyssna på -,-


Inte lite klagomål, men jag är bra på att gnälla (fråga Manne!).
Fast jag har faktiskt gjort klart svenskan och bokrecensionen nu, så jag har bara kvar ett test och frågor till "Ett Öga Rött"...

Oh jeeeeeeeeesus, som Akon Ackon skulle sagt.

3 juni - regn

2009-06-03 @ 20:55:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag stannar inne med katten, men nu börjar det faktiskt klarna upp... Nu blir det svenska, hejs!


3 juni - ny bloggdesign

2009-06-03 @ 16:49:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Absolut inget märkvärdigt. Men jag tröttnade på det andra och ville bara ha bort det, så jag kör på detta så länge tills jag orkar ändra det någon dag....

Om ni inte ser det så måste ni uppdatera er webbläsare genom att trycka på F5.

3 juni - fult litet test i brist på annan underhållning...

2009-06-03 @ 16:16:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? - Hade jag fått samma fråga för ett år sen, hade jag sagt tungan. Men jag har läst massa om risker om det och skrämt upp mig, så jag väljer näsan! Kanske nästa piercing...? ;)
2. Vara seriös än rolig ? - en lagom blandning av båda är bäst, men man är hellre lättsam och rolig än tråkig och allvarlig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - röd
4. brinna upp eller drunkna ? - Absolut inget!
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? föräldrar

SVARA ÄRLIGT :
1. är du kär i nån ? - Nej.
2. sol eller måne ? - sol
3. vinter eller höst ? - höst
4. vänster eller höger ? - höger
5. soligt eller regn ? - soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? - chokladglass

OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? - 16:11
2. fullständiga namn ? - Amanda Josefin Flygt
3. Vart vill du bo ? - Ensam i en etta eller tvåa, centralt i stan
4. hur många barn vill du ha ? - Bara ett, men får jag en pojk första gången ska jag ha en tjej sen XD MÅSTE!
5. vill du gifta dig ? - Klart som fan
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Skär
7. har du ätit sushi ? - Usch ja, på hemkunskapen i nian
8. lyssnar du på nu ? - Nyheterna på tv
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - inga alls, ingen som äter flingor här hemma
10. humör ? - Hyfsat

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? - Nej
2. sjungit ? - Jafan
3. blivit kramad ? - Jao
4. känt dig fånig ? - Händer ofta, så jaa
5. saknat någon ? - mjaa
6. dansat galet ? - Nää
7. klippt håret ? - Nej :<
8. gråtit ? - Näpp
9. ljugit ? - Nej
10. blivit kysst ? - Nej

GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - Nej
2. har du en hund ? - Nej
3. sover du helst sj eller med någon ? - med någon
4. tror du på spöken ? - Ja!

Och vilket jävla sär som har gjort den här listan, typ miljoner stavfel som jag fick rätta till för jag tål dem inte -,- XD

1 juni - är det verkligen sant..?

2009-06-01 @ 22:31:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det är redan första juni! Sjukt vad tiden går fort, slutar ju skolan om endast 9 dagar och det betyder att det är 6 skoldagar kvar.... Herremingud.

Jag totalälskar vädret nu! Har varit riktigt varma dagar nu de senaste 2-3 dagarna men imorgon skulle det bli lite sämre :/ Tråkigt tycker jag, men såna dagar behövs väl också antar jag. Jag har fejkat min solbränna på benen, men jag har en anledning. Och den är att jag har så fruktansvärt blek hy, och när jag börjar sola i början på säsongen så får jag örst lite färg som försvinner snabbt. Sen får jag solutslag på överarmarna och på bröstet. Till sist, efter att jag har bränt mig ordentligt så det riktigt svider i huden, kan jag börja sola som normala människor. Och jag är seriöst livrädd för att få hudcancer, och de är det ju inte särskilt smart att bränna sig så som jag gör då. Så detta året ska jag köra på brun utan sol och få en långsam solbränna för att försöka undvika att bränna mig... Och ni bryr er så mycket känner jag, så nu pratar vi om något annat XD

Jag cyklade till Värsnäs förut med mamma, Mats, Isak och hans kompisar. Var superskönt att bara sitta där på bryggan när det var helt vindstilla, åhh vad jag tycker om att det är sommar!


Familjen Schteek på bryggan + brorsan med kompisar i vattnet




Sen såg vi en orm... Dock en död. En huggis! Men jag lägger upp en liten bild som ni får förstora om ni vill se på den eftersom jag vet att en del har såndär sjukt fobi för ormar :P



Nu ska jag sova, ska ut på lite äventyr imon efter skolan ;) Hejsvejs <3

RSS 2.0