29 augusti - vad som står på schemat idag

2014-08-29 @ 09:56:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Inatt har jag sovit NIO TIMMAR, herregud jag kan inte minnas senast det hände. Förr kunde jag med lätthet sova så många timmar, och ibland ännu mer. Men när jag blev gravid så började detta med att vakna hundra gånger per natt - jag tror det är kroppens sätt att förbereda sig för vad som kommer ske - och när Joline var nyfödd så var det ju mycket i början med att gå upp på nätterna när hon vaknade. Sen har ju hon sovit i princip hela nätterna igenom sen hon var 3 månader, men mina sovrutiner har fortsatt vara såhär konstiga. Numera sover hon ju garanterat hela nätterna så det är ju inte det att jag vaknar av henne, jag vaknar även de nätterna när hon är hos sin pappa. Som inatt, då har jag också vaknat men det var inte förrän vid sju och det känns faktiskt i kroppen när man går upp att man är ordentligt utvilad. Fan så skönt.
 
Egentligen har jag inte tid för att blogga alls, för jag måste fixa iordning mig och sticka till Kalmar om lite mer än en timme bara. Hade ju tänkt hinna dammsuga innan också.... Men ja, jag kände att jag behövde kika in och säga hej. Idag ska jag ut till mamma en snabb sväng bara, sen ska jag tillbaka till stan för att hänga med Rebecka, dricka lite vin, snacka skit och njuta lite av det sista som sommaren har att erbjuda. Sen ikväll... Ikväll blire kul HIHO.
 
Nu ska jag lyssna på Iron Maiden, slurpa i mig det sista av kaffet och sen dammsuga!
 
 

29 augusti - GRATTIS MITT HJÄRTA

2014-08-29 @ 09:34:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
En dag i efterskott, hade inte tid att blogga igår
 
 
Nu har mitt hjärta fyllt ett år. ETT ÅR. Jag kan inte fatta det - det känns som att det var förra veckan som jag genomled tre dygns värkar innan hon väl kom. Jag ska skriva ett längre inlägg om detta, tyvärr har jag lite dåligt med tid nu över helgen men det kommer. 
 
Älskade Joline. Du betyder precis allt för mig, GRATTIS på ettårsdagen! Jag är så glad att du kom <3
 
 

25 augusti - hej

2014-08-25 @ 22:11:54
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Igår åkte jag och hämtade min avkomma, och så gick vi direkt hem till farmor. Åt middag och busade järnet. Det känns så otroligt hur mycket Joline hinner utvecklas på de dagarna hon är hos sin pappa, hon började gå ordentligt förra helgen innan jag lämnade över henne men det var fortfarande väldigt ostadigt. Så hämtade jag henne igår och hon är bara SÅ duktig. Går hea tiden istället för att krypa. Mammas stora tjej! Så inatt sov vi hos farmor, och idag har vi varit inne i stan alla tre och gått på jakt efter en höstjacka som hon kan ha nu fram tills det blir overall-tider, den hon har nu är mer som en tröja bara och eftersom höstvindarna verkligen börjar blåsa kallt nu mot för bara några veckor sen, så behöver hon nåt nytt. Vi kikade lite grann efter skor också men hittade inget passande idag, det får väl bli en annan dag. Jacka däremot hittade vi, fast hennes storlek hade de bara på Lindex i Nybro så jag skulle köpt den när vi åkte hem idag MEN vi somnade på soffan hemma hos farmor när vi kom hem sen så vi hann inte innan de stängde haha. Vi får gå dit tidigt imorgon bitti när de öppnar så ingen annan hinner före och köper den, fanns bara en storlek kvar.
 
 
För övrigt är jag sådär bubblande svinglad och går runt med ett fånigt leende på läpparna hela tiden. Allt är ändå inte toppen just nu men jag är för upptagen för att låta det ta över. Bättre att vara glad tycker jag! Roligare också!

23 augusti - personer som höjer ens humör x1000

2014-08-23 @ 20:20:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Ahhhh livet är fan toppen just nu!

22 augusti - ny telefonjävel

2014-08-22 @ 20:01:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Efter mycket (otrooooligt mycket...) velande fram och tillbaka, så gjorde jag äntligen slag i saken och gick och skaffade mig en ny telefon. Min Galaxy S3 har egentligen fungerat prima, men för någon vecka sen lyckades jag ju slå sönder kameran på den så det är glassplitter inuti själva kameran... Förödande för mig som använder kameran så mycket, selfie-queen som man är HEHE. Nej men tar ju väldigt mycket bilder på min avkomma med, så att ha en fungerande kamera i telefonen känns rätt viktigt då.
 
Mitt största dilemma hittills har varit att bestämma mig. Det känns som att alla mobiler bara blir större och större, och jag som tyckte att min nuvarande telefon nästan var i största laget höll ju på att svimma när jag fick se Sony Xperia's Z2 som var mitt förstahandsval. Mina små händer drunkar ju?! Så först skulle jag ta Compact'en, men ångrade mig. Och idag när vi var inne så stod jag och funderade svinlänge innan jag till slut bestämde mig för att ta jättetelefonen. Får ju byta om ett år tack vare Telenor Change, så tycker jag att den är för stor så är det ju bara att byta.
 
För ja... Stor är den ju, som ni kan se på bilden. Däremot är kameran fantastisk (dock har jag redigerat denna bilden i form av en vit ram i en app, sen laddat upp den på Instagram med, så den har ju tappat mycket i kvalitét, MEN jag har inte rört själva bilden eller ändrat på nåt ljus alls - här står jag i en mörk hall och den återger jättemycket ljus!). Lär älska denna i fotograferingssyfte. Lika mycket till att surfa? Tveksamt. MEN DET MÄRKER VI HEHA.

20 augusti - ibland får man ta en omväg på Yellow Brick Road

2014-08-20 @ 21:50:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Det har kört ihop sig lite på nya jobbet, tyvärr. Kort sagt så har det inte fungerat de dagarna jag har Joline, eftersom hon är under ett år så får hon ju inte börja på dagis ännu, vilket innebär att jag måste ha tag i någon annan som kan passa henne under tiden som jag är på jobbet. Och det handlar om ca tre dagar i veckan nu innan hon börjar på dagis (hon har fått dagisplats fr.o.m 2 september). Tyvärr blev det krångligare än jag räknat med då alla mina närstående såklart också jobbar, och detta har lett till att jag har fått vara borta mycket från jobbet nu särskilt denna veckan, men även förra med. Känns så tråkigt och motigt när det blir såhär, och när jag dessutom vet att det kommer fortsätta såhär tills Joline's inskolning på dagis är över i mitten av september ungefär. Det innebär att jag skulle behöva vara borta en del del fram tills dess, = inte bra.
 
Snackade dock med min chef idag, och TACK GUD, det gick att lösa. Vi bestämde helt enkelt att jag hoppar in i nästa utbildningsgrupp istället som startar i början av september, men att jag hoppar in i slutet istället. Så att jag hoppar in där jag helt enkelt är nu rent kunskapsmässigt, vilket kommer klicka perfekt med att Joline's inskolning är över. Så. Jävla. Tacksam. Detta innebär alltså att jag kommer vara hemma nu någon vecka fram tills dess att den nya utbildningen börjar. Skönt som fan på det sättet att jag slipper oroa mig över både hur det ska gå på nya jobbet och vart jag ska göra av mitt barn under tiden, nu kan jag ta henne först och ge henne tiden hon behöver innan hon börjar på förskolan. När hon väl har sitt där kan jag koncentrera mig på jobbet och allt blir frid och fröjd! Fantastiskt! 
 
 

20 augusti - bra onsdag

2014-08-20 @ 21:33:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Det är äntligen höst i luften. Så jävla skönt, för det innebär att jag får ha mina favoritkläder igen - jeans och skinnjacka. Längtar tills det blir tillräckligt kallt för att dra på sig kängor och mössa också. Får nöja mig med BMTH-västen så länge, men det är ju inte helt fel det heller!
 
Idag har jag och barnet varit ute på vift hela dagen! Åkte till fiket på förmiddagen där jag tog en laxmacka och snackade lite skit medan Joline sov. Sen åkte vi ut till mamma och Mats i dalen så att de fick träffa sitt lilla barnbarn innan de åker till Turkiet i helgen. Sen blev det raka spåret hem till Nybban igen för att ha pizzahäng med Sofie, Sabina och Cilla. Vi var hemma vid åtta här, Joline fick välling och stupade sen i säng haha, stackaren har haft en lång dag!
 
 
 

19 augusti - mitt allt

2014-08-19 @ 22:37:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Lilla Joline. Så stor tjej hon har blivit. Jag kan inte fatta att jag för ett år sen var gravid, det känns som att jag har växt så mycket som människa på otroligt kort tid. Och jag kan knappt förstå hur snabbt den där lilla människan har växt heller... Ett helt år. Det känns som att det nyss var jul, och då var hon 4 månader. Så liten, och då tyckte jag att hon var jättestor! Och när man gick runt och funderade över vad hon kommer göra när hon är si och så gammal, t.ex funderade jag jättemycket på hur det skulle kännas när hon var ett halvår. "I februari kommer hon vara 6 månader, tänk vad stor hon kommer kännas då!"
 
Och så sitter man här nu, 12 månader senare. Hon går utan stöd, busar medvetet, tar sig upp och ner från sängen helt själv och utan hjälp, hon har 4 små tänder varav de två i underkäken är sneda (precis som mammas, haha), kan säga mamma, pappa, titta, kisse och tack, och börjar på dagis i början av september. Snuttans första födelsedag infaller om 9 dagar och det känns så jäkla stort. Eller ja, det ÄR stort. Nästa helg blir det barnkalas, och då ska jag vara klar med hennes rum är tanken. Har stora planer för tösens rum ska ni veta, det ska bli så fiiiiint sååååå!! Längtar tills det är klart så jag kan visa henne och sen lägga upp bilder här.

19 augusti - ibland behöver man en käftsmäll för att orka köra igen

2014-08-19 @ 21:51:16
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 

18 augusti - orkar inte

2014-08-18 @ 16:10:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Hänger osunt mycket på Tumblr numera och bara dreglar över massa BMTH-shit. Dessa två fick mig dock att skratta högt.


"THIS IS SANDPIT TUURTLEE"



 

17 augusti - happigirl

2014-08-17 @ 10:06:01
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Idag riktar vi vårt allra största tack till Nicklas som är en sån pärla och hjälper mig med *mAnLiGa_SaKeR* ! Senast han var här nätade han in min balkong. Igår formaterade han om min dator, bjöd på donken och hade med sig högtalare som jag ska få låna (alla som klagar på mig om att man inte kan spela metal på laptopens inbyggda högtalare kan alltså andas ut och sluta med det nu!), haha jävla handyman alltså. :D

Idag blev jag väckt av Joline, som vanligt. Var otroligt trött så jag la över henne i min säng och hoppades på att hon skulle somna om. Resultatet blev istället att JAG somnade om, så efter ca en halvtimme vaknade jag av ett ryck när hon gjorde ett glädjetjut i vardagsrummet. Flög upp, visar sig att hon hade hittat en tidning som hon satt och lekte med och i köket hade hon vällt både mat-och vattenskål till katterna så hon var heeelt genomblöt haha... Hon är farlig nu alltså. Får nog börja stänga dörren till sovrummet, alternativt INTE somna om sådär....
 
Eftersom jag har alla bilder och shit på den externa hårddisken, så bjuder jag härmed på random bild på Oli Sykes. 

 
 

16 augusti - it haunts me and it fucking kills me

2014-08-16 @ 01:29:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

 

15 augusti - fredagsmys

2014-08-16 @ 00:07:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Idag efter jobbet hämtade jag Joline, och sen mötte vi upp Frida för att gå på födelsedagskalas hos hennes bror & hans sambo. Joline är så rolig för hon charmar fan alla, man behöver bara ha henne bredvid sig i nån minut innan hon plötsligt sitter i knät hos nån annan eller har krupit ut i hallen och leker med nåt haha. Otroligt självgående och social för att vara så liten.
 
Sen bar det av hem till Nybban igen och Frida följde med, nu ligger barnet och sover och vi sitter och fettar oss med chips, choklad och cola. Skrattar åt bajshistorier, diskuterar nakenbilder, och mobilnördar. Hänger. Sånt som bara vi gör allra bäst!
 

15 augusti - jobbupdate

2014-08-15 @ 23:47:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Knappt varit hemma alls i veckan så ni får ursäkta bloggbristen. Har fått vara hemma två dagar från jobbet denna veckan pga att mina barnvakter hastigt fått annat för sig, haft lite ångest över det eftersom det känns som att man missar så jävla mycket... Men när jag kom idag så visade det sig ändå att vi mest haft säljutbildning de två dagarna och det verkade inte vara jäääättemycket ändå, visste det mesta redan och mycket inom service och sälj handlar ju ändå om sunt förnuft och lite logik så jag tar nog igen det.
 
Idag på jobbet var dessutom dagen då vi skulle sätta oss i telefonen och ta emot samtal för första gången. Fick reda på detta imorse precis när vi började, haha jesus... Ville dö efter lunchen och telefonpasset närmade sig med stormsteg. Men det gick bra! Förutom att man känner sig som världens trögaste och mest omständiga person som mute'ar samtalet typ tre gånger bara för att kolla upp olika grejer, HAHAHA. Men jag förlängde ett abonnemang idag och var den enda i gruppen vad jag vet som gjorde det, så jag är nöjd.
 
 
 

11 augusti - måndag

2014-08-11 @ 21:48:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hade en otroligt bra kväll i lördags, stort tack till Maddigirl för inbjudan, det får vi göra om! Det bjöds på magisk mat, vinet smakade som det skulle, träffade fina människor ute, och kvällen avslutades på bästa sätt. Det var en bra utgång!
 
 
 
Idag är det måndag igen (fast den är nästan slut nu...), har haft en bra dag på jobbet igen och jag känner mig taggad att fortsätta utbildningen. Nu lockar sängen för det är tidigt upp imorn igen som gäller. Har inte känt mig helt hundra idag dock, halsen ömmar och känns svullen och hela kroppen värker... Håller tummarna på att det bara är en ofarlig liten förkylning. Att tvingas vara borta från jobbet nu under utbildningen vore i princip rena självmordet för det är så mycket att lära sig. Pray for me, babes!

9 augusti - *droool*

2014-08-09 @ 11:37:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


 
 
 
Tatuerade män! Nuff said.
 

9 augusti - födelsedagsfirande

2014-08-09 @ 11:33:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Nästa vecka fyller min fina farmor år. Så idag ska vi ha kalajs! Har bäddat ner barnet till sin förmiddagsvila, så nu ska jag hets-duscha jättesnabbt och färgbomba mitt hår så att vi kan kasta oss iväg. Sen åker barnet till sin faaar, och jag drar på kräftskiva. Bjuder på en bild från en annan dag då jag var jätteglad - är nästan lika glad idag minus att mitt barn åker ifrån mig... Dagarna går för fort!
 
Puss på er! :*
 

8 augusti - första arbetsveckan avklarad!

2014-08-08 @ 22:47:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Här ekar det tomt! Började ju på nya jobbet i måndags, och sen har det varit full fart heeela veckan.... Trivs som fan hittills, det är roligt folk och jobbet i sig verkar som nåt som passar mig - dock är det sjukligt mycket att lära sig. Programmen vi använder är ju mer avancerade än raketforskning, och utöver det så ska det tränas säljteknik och abonnemangsformer och gud vet allt. När halva veckan hade gått så började hjärnan bli riktigt grötig framåt eftermiddagarna kan jag säga, så jag har varit rejält polare med den förbannade automaten dessa dagarna haha. MEN DETTA BLIR BRA! Tror det mesta faller på plats sen när man väl kommer ut i fält så att säga.
 
Så ja, ni förstår säkert att bloggadet har hamnat lite på sniskan! Övriga upplysningar jag kan dela med mig av är att Joline nästan går nu, det är fler och fler steg för varje dag så hon kommer absolut gå innan sin ettårsdag nu här i slutet av augusti. Ser även fram emot min löning lite extra denna månaden, då ska jag inreda Joline's rum och göra det riktigt mysigt där inne tills hon fyller år så att hon kan visa upp sitt fina rum sen när det är dags för kalas. Fatta så sjukt att jag har varit mamma i nästan ett helt år nu... Ofattbart stort att greppa! Min stora tjej <3
 
 

3 augusti - lite såhär idag

2014-08-03 @ 10:58:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Sol. Söndag. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb!
 

3 augusti - när livet ger dig citroner

2014-08-03 @ 10:53:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
"When things turn sour, try to make them sweet
Turn something inedible into something to eat
When you hit bottom, look to the sky
At the edge of the cliff? Spread your wings and fly
Everyone falls. So get back up and stand
Learn from mistakes, keep giving a hand
Life isn't about perfection, it's about doing the best you can
It is through experiences both bitter and sweet
That you gain wisdom you need to be a woman"

 

Jag är bara så tacksam för allt. Jag har haft helt fantastiska månader nere på mitt favoritfik, min tredje sommar där och jag tror banne mig att detta har varit den bästa. Jag är så glad och tacksam över att L har sträckt ut sin hand till mig och gett mig jobb i första hand, anpassat schemat efter mig och TROTS att jag förra året var höggravid så fick jag ändå chansen att visa att jag vill och kan.

Jag är så tacksam över att jag har en sån fin familj och släkt som alltid ställer upp för mig - ekonomiskt när det har skitit sig, en säng när det har behövts, ställt upp och skjutsat och lämnat, passat Joline när saker har kört ihop sig, och som alltid står bakom mig i alla väder.

Jag är så tacksam för att jag har så många fina vänner som verkligen bryr sig om mig och ställer upp när det behövs. Och många andra människor i min närhet som peppar och hejar på, hör av sig varje dag och säger att jag är bra, det gör mig så jävla gott. Jag kan inte nog tacka alla människor som hört av sig den senaste tiden bara för att se hur det är med mig och peppar mig till att fortsätta.
 
Jag är också så oerhört tacksam för att saker och ting flyter på så bra för mig. Jag inser att allt som flyger runt måste landa igen, så just nu njuter jag bara av nuet. Av att jag har en lägenhet. Att jag har fått ett jobb. Att min dotter är ett sånt underbarn.
 
 
 
Våren 2014 kändes så svart, svår och dyster, och det kändes som att jag verkligen hade nått botten rent psykiskt. Men jag tror det är vad som behövs för att man ska orka ta sig upp igen från sina hjärnspöken av självförakt och den ständiga utmattningen av att man slåss i motvind. Jag vill aldrig må så igen. Att äntligen må som man förtjänar - att få vara nöjd med sig själv, känna sitt egenvärde, att man duger, att trivas i sin kropp och sitt sinne.... En självklarhet för många, men för mig har det inte alltid varit så. Jag har varit så fokuserad på att sätta andra människor i första hand att jag helt glömde bort mig själv och vad jag behöver.
 
 
 
 
Jag mår bra nu. Tack.
 
 

2 augusti - lilla inventeraren

2014-08-02 @ 23:46:58
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Packade med mig det lilla barnet idag och åkte till Kalmar för att besöka farmor! Joline har roat sig med att inventera aaaalla lådor i hela farmors kök, herregud vad hon drar ut grejer. Men det är så kul att se på henne när hon håller på, hon sitter på golvet och plockar med bunkar och klädnypor, just nu älskar hon att ge och ta - hon sträcker fram något till en, t.ex en klädnypa, och så säger hon "tatt" (tack) när man tar den för det har hon fattat att man ska tydligen HAHA. Så söt. Och allt är bara "titta, titta!". Älskar att hennes språk har utvecklats så mycket, hon babblar verkligen på för fullt men det är ju inte många ord hon kan än. Men man märker att hon mer och mer börjar sätta orden i sitt rätta sammanhang, innan sa hon bara orden utan att förstå vad de innebar men nu börjar det bli rätt. Som tack och titta, haha! Resten som hon säger är ju nästan bara skitsnack, men det är så roligt ändå att lyssna på, man undrar ju verkligen vad som rör sig i huvudet och vad hon TROR att hon säger haha. Älsklingen!
 
 
Sen övertalade jag farmor idag om att vi skulle göra marängswiss så det gjorde vi och åt massor av, sen blev både jag och Joline så trötta att vi somnade i soffan och sov i nästan två timmar. Otroligt skönt! Sen åkte vi hem, gjorde välling och stoppade barnet i säng - och resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför Paradise Hotel DK. Askul HAHA. Ska dock gå och sova nu, imorgon ska det bli svinvarmt igen och jag har lite ångest för jag behöver verkligen städa och ser inte fram emot att stå här och dammsuga i 30 gradersvärmen... MENMEN. Lika bra att ladda med bra nattsömn. Behöver obviously det eftersom jag börjat sova massor på dagarna igen haha.
 

1 augusti - tack som fan

2014-08-01 @ 14:30:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Riktigt kass instagram-bild, MEN denna otroligt snygga drömfångaren pryder nu min vänstra överarm. Äntligen är första gadden på plats och jag är så jäääävla nöjd alltså! Gjorde den i tisdags hos Staffan på Black Diamond i Kalmar, det är hans egen design som jag kastade mig över när han la upp skissen på insta, kände direkt att den måste jag ha. Gillar inte ens drömfångare egentligen, eller asså det känns så opersonligt med just drömfångare eftersom det är så populärt nu bland tjejer. Precis som med "evighetstecknet", små svalor i en liten flock, en fjäder med en liten text under... Ni fattar. Men denna! Cool som fan! Larvigt glad, haha.
 
Var ju ganska så nervös innan måste jag erkänna. Johanna var med som moraliskt stöd de första 20 minuterna, haha! Men nej, det var inte så farligt. Klart det gör ont, men inget jag hade problem med att hantera. Kände direkt efteråt hur peppad jag blev att göra fler, så ja, när ekonomin tillåter igen så ska jag fortsätta på armen. Oklart vad det blir för motiv osv, men det får bli Staffan som gör det iallafall för han har en speciell stil som jag diggar som fan och jag tror det blir bäst om man inte blandar flera tatuerare om man ska göra en hel arm. Ska fortsätta på svart & rött iallafall är tanken! Taggad! Glad! Bättre bild utlovas när den är läkt.
 

RSS 2.0