22 augusti - ny telefonjävel

2014-08-22 @ 20:01:47
1. I'm drunk, I suppose
 
Efter mycket (otrooooligt mycket...) velande fram och tillbaka, så gjorde jag äntligen slag i saken och gick och skaffade mig en ny telefon. Min Galaxy S3 har egentligen fungerat prima, men för någon vecka sen lyckades jag ju slå sönder kameran på den så det är glassplitter inuti själva kameran... Förödande för mig som använder kameran så mycket, selfie-queen som man är HEHE. Nej men tar ju väldigt mycket bilder på min avkomma med, så att ha en fungerande kamera i telefonen känns rätt viktigt då.
 
Mitt största dilemma hittills har varit att bestämma mig. Det känns som att alla mobiler bara blir större och större, och jag som tyckte att min nuvarande telefon nästan var i största laget höll ju på att svimma när jag fick se Sony Xperia's Z2 som var mitt förstahandsval. Mina små händer drunkar ju?! Så först skulle jag ta Compact'en, men ångrade mig. Och idag när vi var inne så stod jag och funderade svinlänge innan jag till slut bestämde mig för att ta jättetelefonen. Får ju byta om ett år tack vare Telenor Change, så tycker jag att den är för stor så är det ju bara att byta.
 
För ja... Stor är den ju, som ni kan se på bilden. Däremot är kameran fantastisk (dock har jag redigerat denna bilden i form av en vit ram i en app, sen laddat upp den på Instagram med, så den har ju tappat mycket i kvalitét, MEN jag har inte rört själva bilden eller ändrat på nåt ljus alls - här står jag i en mörk hall och den återger jättemycket ljus!). Lär älska denna i fotograferingssyfte. Lika mycket till att surfa? Tveksamt. MEN DET MÄRKER VI HEHA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0