30 juli - bajsväder

2010-07-30 @ 15:43:57
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Igår städade vi hela dagen, jag och mannen. Eller jag stod för det mesta av städningen och han tvättade. Riktigt fint blev det först, men efter ca en halvtimme var hela golvet fyllt av kläder igen.... Jaja, så kan det gå.

Idag var vi på stan en sväng, var på baken och tog ut pengar och precis när jag satte mig på bussen hemåt ringer Frida S och befaller mig att hoppa av med en väldigt panikartad ton, så jag fick vackert stiga av bussen vid Baronen. Så det blev först en sväng runt Hamnkaféet där hon tryckte i mig en jättekanelbulle och en halv negerboll innan vi åkte ut till Hansa City där vi hade smurfhits-disco i Frida's HiTech-bil utan centrallås och eldrivna fönsterhissar, det var väldigt trevligt.

Idag ska jag ut med Frida & Sara, ska bli najsigt även om jag kommer ägna en tanke åt älsklingen eftersom han åker till Stockholm imon och kommer vara borta gaaaalet länge... Kommer vara sjukt tomt, men jag får se till att ha något att göra hela tiden så jag glömmer bort att sakna honom, hihi (a)

Nu ska jag stänga in kattungeflocken som bara springer runt och jagar varandra, blir galen på dem! Jävla vildingar...

28 juli - åh nej

2010-07-28 @ 15:49:43
8. Konversationer
Kommentarer (0)




Jag minns inte ens varför jag tyckte denna var rolig, men det var ju länge sen så....

24 juli - med Fantan i högsta hugg och myggbett på asset

2010-07-24 @ 14:57:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)


Såhär glammig kan man se ut en lördagmorgon ca kl. 13:00 när man har varit vaken i en timme och fortfarande har gårdagens smink på sig och när morgonfrillan sitter där den ska. Testade massa olika outfits imorse och jag vet typ fortfarande inte vad jag ska ha på mig, eller jag vill ha det på bilden men det är så jävla tråkigt väder och jag känner inte riktigt för att förstöra mina Mördarklackar i regnet... Är det ens tillräckligt varmt för att vara barbent? GAH. Vart tog sommaren vägen?!

Egentligen borde jag inte sitta och knäppa massa egobilder hela morgonen och sen sitta vid datorn och pimpla Fanta, har en del att göra faktiskt.... Klockan börjar ju närma sig tre. Behöver raka benen som börjar bli väldigt ludna, ta bort mitt gröna Shrek-nagellack på tårna och måla på svart istället (det var faktiskt ett experiment från början som jag inte orkade ta bort), jag ska måla mina fingernaglar och när jag ändå är igång kan jag lika gärna göra ett fotbad och fila fötterna. Och annat sånt där småpyssel. Så hej så länge :*

23 juli - inget är detsamma utan dig

2010-07-23 @ 23:55:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Just hemkommen från en trevlig kväll i parken med diverse människor. Ante fyllde hela 19 år denna dag som har bestått av regnregnregn nästan hela tiden, men eftersom det finns ett regn/vindskydd av okänd anledning i parken så höll vi oss där under hela kvällen. Och när folket började dra sig mot the krog of KM gick jag till bussen för att ta mig hemåt runt elva, hade varken sovplats eller lust att betala nattaxa... Så går det när Malin inte ska sova i lägenheten där vi brukar slagga vanligtvis, och när man är för snål för att orka betala 40 jävla spänn för en bussfärd på tjugo minuter.

Så nu är jag hemma i värmen, känns länge sen jag gnällde på att det var för kallt men det var det fan ikväll trots skinnjackan som satt på. Aja, sängen nu! Puss mina gurkor :*


23 juli - we speak no americano (men svenska går bra)

2010-07-23 @ 17:55:26
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Igår vigde jag min kväll åt Frida L igen. Vi gick runt på marknaden/parken/stan ett par varv, grymt skönt att bara gå runt och snacka och kolla på saker. Varför är det utländska män i alla klädesstånd på Kalmar marknad? Bara en fundering sådär. Och alla kunde snacka bra svenska (så att man förstår, utan stapplande ord eller nåt), men de frågar ändå om man kan snacka engelska och så övergår konversationen i nån skum språkblandning där de frågar massa på engelska och man själv står där som ett fån och svarar "Eh no, there's too smutsigt in the hav" när de frågar om man inte ska ta sig ett dopp i kanalen prcis bakom. Nu sa vi ju inte så exakt, men ni fattar poängen. Han frågade ialla fall om vi skulle bada....

Träffade senare min älskade man på stationen som följde med mig hem, som jag dessutom fick laga mat till innan han däckade som en sten vid halv ett. Social kille indeed, men så går det om man lanar.

Idag har jag varit en sväng på marknaden igen med Johanna och handlat in det som jag spanade in igår - polkagrisklubba och solbrillor. Var även en sväng inne på Monki och hittade Kjolen med stort K som jag tkr är asgrym (svart med rosa dragkedjor), men eftersom att rosa inte är min färg och jag vet flera som har den så har jag inte velat köpa den. Johanna tipsade mig dock om att den fanns i grå/svart, och jag bokstavligen slängde mig över alla hungriga rea-entusiaster för att få tag i en i min storlek. Dock var det inte så jävla mycket folk omkring och knappast nån som hungrade över den kjolen, men i mitt huvud kändes det så just då i och med att jag var desperat efter den. Så för ynka 60 kr var den min, och den lär ryka på ikväll tillsammans med leo/armé-linnet och trasiga strumpbyxor när vi ska fira Ante i parken.


22 juli - åh nej

2010-07-22 @ 14:47:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag var helt enkelt tvungen. Rösta inte är ni snälla (omvänd psykologi)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att INTE vinna, rösta INTE på mina skor här!


22 juli - 2 månader med bby

2010-07-22 @ 12:16:42
7. Lite bättre
Kommentarer (0)
För andra gången...



...och jag är så kär så kär. Älskar dig min knäppis! :) ♥

22 juli - "Wasa Gustav..?"

2010-07-22 @ 12:10:16
5. Bilder
Kommentarer (0)





(Jag hittade en trollslända som låg på marken som vi inte visste om den levde eller inte - så Frida plockade upp den och tog med den till parken och matade fiskmåsar med den XD Världens skrattanfall från mig när hon lyfte upp den vill jag lova!)


































Puh. Det var morgonens jobbigaste, suttit i typ 2 timmar nu tack vare mitt sega internet... Nu blire frulle!

22 juli - lite extra elak ikväll

2010-07-22 @ 00:49:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ otäcka människa, försvinn ur mitt liiiiiv D:

21 juli - störtregn kan väl vara trevligt... eller?

2010-07-21 @ 23:34:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Mötte upp Frida i stan vid sex-tiden och under kvällens gång har vi haft det urmysigt! Sprungit runt i halva stan, chillat i parken, varit på slottet, Kalmarsundsparken.. Överallt! Och bara pratat massormassor. Sånt tycker jag om! Fast senare blev vi överraskade av världens skyfall, eller överraskade blev vi väl egentligen inte för molnen talade ju sitt klara språk ganska långt innan, men fyfan vilket regn! Helt dyngsura gick vi tillbaka till Fridas bil, hon skjutsade hem mig och nu är jag hemma - bacon och pommes är ganska fint såhär på kvällen.

Bilder lär väl dyka upp nångång :)

21 juli - pyssel

2010-07-21 @ 16:51:55
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Herre i havet vilken dålig balans jag har på vänsterbenet, tur att man inte är enbent fan.... Har ialla fall klippt sönder min Iron Maiden-tröja idag och gjort om den till ett linne efter inspiration som jag fick från detta inlägget, sjukt snyggt Slipknot-linne (läs brudens blogg; hon är en grymt häftig människa + snygg som fan, jag vill vara som henne!). Upptäckte denna brud för över ett år sen och har alltid velat göra en bandtröja till ett linne, men det har liksom aldrig blivit av... Wellwell, nu passar man ju även in lite då det känns som att var och varannan människa går runt med lösa linnen numera, och man måste ju hänga med i modet HEHEEE.

21 juli - rädslan den går över, men den där oron stannar kvar

2010-07-21 @ 13:45:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

Har suttit hela morgonen och nött musik, redigerat bilder och ätit choklad, inte helt fel. Synd bara att tiden inte vill gå snabbare än en sköldpadda som rökt brunt, dvs ganska så jävla segt (om det nu är seg man blir av att röka brass, har ju ingen egen erfarenhet att gå efter utan snackar bara om vad andra har berättat. Kände att jag behövde betona det så ingen får för sig nåt, lätt hänt). Ska leka med Frida ikväll, men eftersom hon inte slutar förrän vid fyra och ska hem och fixa sig innan vi kan ses, så är det ju några timmar kvar vilket får mig att börja fundera på vad man ska hitta på tills dess. Ska man börja duscha och fixa ihop sig eller? Känns kanske lite onödigt att börja typ tre timmar innan, men å andra sidan kan man ju vara noggrann då... Får väl se hur det blir. Ska ta med mig kameran också, känner att min blogg börjar bli lite tråkig utan alla bilder.

21 juli - jag har blivit en toffel...

2010-07-21 @ 00:38:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Lämnade min man i Blomstermåla idag för första gången på jag vet inte hur länge. Gnällde lite till Frida via sms på tåget hem då jag fick till svar; "Amanda, sluta vara en sån toffel! x)"

När exakt hände detta? Jag har alltid varit en sån där människa som tycker att förälskade par är söta tills gränsen är nådd då det börjar bli liite för löjligt när människorna i fråga börjar toffla mer och mer med varandra, vilket ofta slutar i att paret i slutänden endast umgås med varandra (undantagsvis vid festliga tillfällen då de samlas med gemensamma vänner och dricker ur varandras burkar - vad fördomsfull och dubbelmoralisk jag låter nu). Nu är jag nästan själv där. Okej, inte så att jag isolerar mig med min man, även om jag kanske inte skulle haft något emot det egentligen eftersom att jag är så dunderkär att jag helst skulle vilja låsa in mig i en källare med honom i all evighet för att få ha honom ifred, men det går ju faktiskt inte... Det är så svårt att förklara, men då jag alltid har varit en ganska ledig människa och i princip alltid haft tid för mina vänner oavsett tid på dygnet, så är det ju klart att jag hellre numera spenderar den tiden med min pojkvän istället för att jag bara kanske skulle suttit hemma, eller istället för att åka hem på kvällen efter en fest för att sova ensam så åker jag till honom istället. Hoppas ni fattar hur jag menar? Det jag vill ha sagt är ialla fall att jag är rädd att mina vänner ska tröttna på att fråga om jag ska hänga med på olika saker eller om jag ska ta en fika nån dag eftersom jag numera nästan alltid är upptagen, men samtidigt älskar jag ju att umgås med Christopher. Såklart, annars hade jag ju aldrig vigt all min lediga tid åt den mannen! Åh det är så svårt det där, svårt att matcha tiden mellan pojkvän och vänner och samtidigt göra båda parter nöjda och glada så ingen känner sig bortglömd. Det är fan så svårt...

Och ikväll sitter jag alltså ensam. Mannen skulle lana tills imon eftermiddag, och jag såg ingen anledning till att vara ensam i Blomstermåla tills dess då jag ändå ska träffa Frida framåt kvällen. Och då Christopher beger sig av mot Böda på torsdag så innebär det att vi inte ses förrän på lördag, och det var detta jag klagade över till Frida idag; hur ska jag klara mig?! Och samtidigt som min inre röst skriker "TA DIG SAMMAN KVINNA, DU ÄR 18 FÖRBANNADE ÅR OCH HAR VARIT SINGEL I NÄSTAN HELA DITT LIV, DU KLARAR DIG UTAN HONOM I FYRA DAGAR!!" så kan jag inte kunnat lämna telefonen ifrån mig under hela kvällen i hopp om att han ska höra av sig... Suck, jag är en tragisk människa.


På tal om tofflor... Såna vill jag ha. Behöver ett par ersättare till mina svarta, håriga monstertofflor med klor.
Bild: Google

14 juli - danska flaggan?

2010-07-14 @ 17:54:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag borde ha lärt mig från min tidigare erfarenhet av Långviken då jag i nian solade där i två timmar och brände hela min baksida så hårt att jag knappt kunde sitta eller ens sova på ryggen på nästan en vecka. Fruktansvärt var det. Och idag gjorde jag om nästan samma sak... Vi har legat i typ tre timmar och bara stekt på, och bara för att det blåste som fan så känner man ju inte hur mycket solen tar... Så min baksida är jävligt illa däran kan jag säga.

Ser ni en brud i små jeansshorts, orange tubtop med leopardfläckar och jääävligt röda ben, springa runt i parken... Då är det nog jag.

14 juli - dagens bästa

2010-07-14 @ 10:39:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Alltid lika roligt att bli påmind om hur mycket bättre alla andra är än en själv. Tack, det värmer att få höra sånt.

14 juli - hos que padre

2010-07-14 @ 10:09:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sov hos pappsen inatt då jag blev ovän med mamma häromdan, och då vi båda är ganska tjurskalliga (dock mest hon eheheh) så hördes vi inte av igår, så jag stack till pappa då han ändå är i Köpenhamn tills på fredag. Fick sån jäkla lust till att spela The Sims 2 igår, så först poppade jag mig popcorn och när de var uppätna högg jag in på chipsen och till slut när jag befann mig i nåt slags komatillstånd orkade jag sätta mig vid datorn och installera alla mina Sims-spel för hundrade gången. Gjorde en söt liten familj i en sjujädrans kåk med massamassa pengar, det är det jag gillar med Sims; att man inte har några begränsningar, behöver man pengar så knappar man in fuskkoden och voilá - snuskigt rik á la Joakim von Anka.

Senare började jag känna mig grymt ensam, kan inte minnas senast då jag var ensam hemma en hel kväll + natt, och efter ett telefonsamtal till mannen om hur ensam jag kände mig satte jag på tvn igen bara för ljudets skull och somnade sedan. Vet inte vad det är med mig och tystnad, men jag tror jag är så van vid att det ständigt är så "ljudligt" omkring mig att tystnaden blir liksom... för mycket. Pallar verkligen inte att vara ensam med tystnad, riktigt obehagligt är det.

Nähe, nu ska jag ta och fräscha till mig lite, sen ska jag ta mig till Långviken med Sofie för lite schtek och bad idag. Måste jobba på brännan lite till känner jag, det är galet hur snabbt det går bort alltså... Och för tillfället är jag brunare på låren än på smalbenen, men blekast är jag ändå på baksidan av hela benen. Brunast är jag på axlarna och ryggen + bröstet, så nu vet ni det. Solen tar väldigt ojämnt på mig, jag vill också vara en pepparkaka som alla blondiner och inte ljusbeige som en annan... Eh, soffdyna? Glasstrut? Bränt gräs? Whatever, ni fattar grejen.

10 juli - oh LAVV !

2010-07-10 @ 14:18:48
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


HAHA, jag, padda?! Nuuu är du ute på hal is älskling, nu jävlar asså... Kalla mig padda i bloggen, vad är det för sätt? Aja, resten var ju faktiskt himla gulligt skrivet ialla fall, tack för att du kom upp till Böda de två sista dagarna och schasade bort den otäcka 25-åringen som vägrade ge sig ;) PYSS älskling! <3

10 juli - "gnatte......blatte...BÖDDE!"

2010-07-10 @ 13:50:04
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Sammanfattning av årets vistelse på Böda Sands camping:

Vi har haft sjukt fint väder! Det har verkligen varit tropisk hetta, vi har varit på stranden minst några timmar varje dag och jag är så glad för att jag inte har bränt mig så illa som jag brukar. Har bara blivit röd liksom, men inte en skymt av något soleksem eller flagnande eller liknande. Superskönt! Jag gillar att schteka på Böda, även om jag glömde min bikini - fick låna en av Sofie's överdelar och bada i svarta hipstertrosor som efter ett dopp blev supersladdriga och jag fick trixa och greja för att de skulle sitta lagom snyggt... Wellwell, det dög ialla fall och jag har lyckats fixa mig en ganska snygg bränna.

Maten har varit awesome! Vi har grillat varje kväll, kött med potatissallad och bearnaisesås har aldrig smakat bättre. Elgrillen har varit en kär vän till oss denna tiden (seriöst, jag älskar elgrillar, perfekt värme hela tiden!), oavsett om det har varit middagsmat som grillats eller fyllekäk klockan två på natten. Fantastisk uppfinning, måste skaffa mig en sån....



Vi fick ett gäng galna 25-åriga killar som grannar dag 2. Med dem drack vi öl och skrattade när de kämpade med sitt förtält - rätt trevligt sällskap förutom det faktum att en av snubbarna hade en väldigt desperat taktik att försöka skaffa brudar på, då han gång på gång kom med skamlösa förslag till både mig och flera av de andra brudarna.... Suck säger jag bara, sjukt patetiskt. Men förutom det var det ett helt okej gäng för mig och Sofie att umgås lite med kvällen innan resten av folket kom upp, och en av dem (Calle) har blivit uttagen till nästa säsong av Paradise Hotel! Så nu kan man skryta med att vi minsann träffade honom INNAAAAN han blev dokusåpa-kändis ;) HAHA. Aja, killarna blev utslängda efter två dagar då grannarna tyckte om att gnälla på dem fast att de egentligen inte alls störde nån... Så kan det gå.





Strandkvällarna! Två kvällar i rad har vi suttit nere på stranden och snackat, druckit och spelat musik och bara njutit, och igår när Sofie's föräldrar kom tillbaka till husvagnen fick vi ju inte plats där. Så hela gänget (Fredde, Christopher, Millan, Louise, Ida, Sofie, Malin, Bettan och jag) drog ner till stan för att bara chilla. Satt uppe till typ 02:00 och hann både bli lite onyktra, nakenbada och ta massor av bilder innan vi till slut somnade på stranden i ett led i skedställningen runt tre-tiden på morgonen. Vi hade knappt hunnit sova en halvtimme innan vi väcks av en ordningsvakt som kommer på fyrhjuling och frågar vad vi gör...
- Vad gör ni..?
- Sover! XD
- Men här kan ni ju inte campa!
- Det gör vi inte, vi sover ju bara! (då hade vi väl haft ett tält  och hellre sovit i det än en jävla sandlåda liksom?)
- Jaha, nähe... Vart bor ni då?
- I Kalmar, vi har sovit hos en kompis i hennes husvagn men hennes föräldrar kom idag så vi hade ingenstans att sova, vi ska åka hem med första bussen imon!
- Jaha... Aja, plocka upp efter er bara. Vi kommer och väcker er rätt tidigt imon. Händerna på täcket nu, sov gott!
Och med de orden brummade han iväg igen, och där var den nattsömnen förstörd. Helt sjukt hur kallt det faktiskt var... Jag sov i kort kjol, t-shirt och skinnjacka, med benen inkrupna i Christophers mjukisbyxor och en liten lakanstump över resten av kroppen.... Ingen höjdare, men fan vilken upplevelse ändå!


6 juli - @ Böda, dag 1

2010-07-07 @ 01:22:24
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
(Fast egentligen så är det ju över tolv, men det bryr vi oss inte om nu)

Hejhej! Sitter just nu uppe på Böda Sand i husvagnen med Sofie. Var ett litet knix att få husvagnen på plats, men det löste lilla Mikael till slut! Ikväll har vi käkat kebab på grillen, sen gick vi en promenad längs stranden och snackade massa och fotade (bilder kommer upp sen när jag är hemma igen). Träffade tre roliga "småkillar" som glada i hatten hoppade fram till oss och började prata så in i helvete om allt mellan himmel och jord, de var lite skojiga först men vi tröttnade ganska snabbt då de var lite för pratiga, lite för dragna och dessutom ville hänga med till husvagnen... Så vi dumpade dem vid grillen/glasskiosken, och sen gick vi hemåt.

Nu sitter vi här och bara snackar och skrattar åt alla möjliga folk på facebook. "Är hon kriminell?" Smsar lite med min älskling också, lite så man saknar honom! Gick bort till toaletterna nyss, fan vad tyst det är ute! Jag menar, klockan är ju bara halv två typ...? Aja, blir väl snart sängen tror jag så ska avsluta, ha så fint så kommer det nog en uppdatering imorn ska ni se. Sofie är ju så häftig att hon har internet + dator med sig i husvagnen, så man kan ju fortfarande hålla kontakt med omvärlden ;)

Kyss sötisar!

6 juli - otursmoln

2010-07-06 @ 09:52:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag tror helt seriöst att jag har ett sånt där svart otursmoln över mig som ständigt förföljer mig. Ni vet som i tecknade filmer, där molnet bara hänger över huvudet på en person och det åskar och blixtrar och hela baletten?
För jag har alltid sån sjuk otur med allting; killar (kanske inte just nu då för en gångs skull men ni ska bara veta vad jag har stött på för idioter innan), hälsa, familjeliv och bara ren jävla otur i allmänhet.

Det var som den enda gången jag blev getingstucken. Jag var typ 2 år, satt på altanen hemma och badade i en balja då det kom en otäck geting och surrade irriterande omkring mig. Min heroiska fader var nervös att getingen skulle sticka mig, så han hämtade en flugpiska som han skulle slå iväg getingen med. Det gick ju faktiskt bra - bara det att han slog iväg den mot mig istället, så den träffade mig i pannan och jag fick världens blåtira under ögat (miffat). Tanken var snäll pappa, men den gången hade det nog varit bäst om du låtit bli...

Idag handlar det om vädret. Bara för att jag ska till Böda idag med Sofie och leva livet så regnar det ju naturligtvis. VARFÖÖÖÖÖR?!?!?!? Jag har liksom gått runt jag vet inte hur länge nu och bara bett till Gud om att det ska komma liiiite regn åtminstone så att man har en chans att överleva värmeböljan, men har det gjort det? NEJ. Och nu när man ska till Böda, bo i husvagn, grilla, spela musik och allmänt leva livet i några dagar - nä DÅ går det ytterst bra med lite regn! Tack som fan väderguden, men inte nuuuu....


Iofs så regnade det en dag förra året också när vi var där. Då bunkrade vi upp med massa onyttigheter, så antar att det får bli så idag med... Och imon skulle det faktiskt bli sol igen vet jag!

4 juli - ovärda dag-jävel....

2010-07-04 @ 19:09:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har mått pyton idag verkligen, fattar inte varför! Började imorse då jag vaknade astidigt av att jag var sjuukt nära på att spy, det var nog det vidrigaste sättet jag nånsin har vaknat på tror jag. Som tur var gjorde jag ju aldrig det, men sen kunde jag ju inte somna om så satte mig vid datorn tills klockan blev strax efter nio, sen gick jag och la mig och sov till halv tolv typ.

Mannen hastade iväg senare, jag har mått illa och inte vetat vad jag ska göra av min dag vilket slutade med att jag har suttit inne och gjort ingenting hela dagen. Gick till affären och köpte glass och kakor, var lite varmt och jag blev yr för jag har bara ätit två mackor idag. Nu väntar jag på att Christopher ska höra av sig så jag kan åka in till stan, möta honom och slutligen ta sig till Blomstermåla ikväll.

Nu ska jag ladda ner GIMP till min lilla dator, och sen ska jag ta mig in mot stan för Linda ringde nu och ville ses en snabbis - hon kommer med tåget från Göteborg vid åtta! Men ha det fint ppl, kyss va <3

2 juli - utgång

2010-07-02 @ 18:11:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Ikväll blir det utgång med brudarna, Johanna fyllde ju år igår och självklart måste man inviga den ljuva åldern 18 med krogen!

Dagens outfitta:






Korsett, vit kjol med hög midja, egna lockar i håret och uppsatt med ett rosettspänne i vit spets. Lagom puttinuttigt sådär. Nu ska jag bara ta på mig lite eyeliner och pudra mig lite innan jag drar iväg till Malin, tjingeling badring! :*


1 juli - GRATTIS JOHANNA!

2010-07-01 @ 00:44:33
7. Lite bättre
Kommentarer (1)
Äntligen 18! På fredag kör vi ;) <333


1 juli - det finns inga ord

2010-07-01 @ 00:40:53
5. Bilder
Kommentarer (0)
Det är så många här som aldrig sagt nej
och som aldrig kommer få en chans
Så många här som aldrig såg mig
och jag vet att jag haft tur som få
Så många här som ville ha dig
men vi kände samma sak
...


♥ C ♥


RSS 2.0