4 juli - ovärda dag-jävel....

2010-07-04 @ 19:09:46
1. I'm drunk, I suppose
Har mått pyton idag verkligen, fattar inte varför! Började imorse då jag vaknade astidigt av att jag var sjuukt nära på att spy, det var nog det vidrigaste sättet jag nånsin har vaknat på tror jag. Som tur var gjorde jag ju aldrig det, men sen kunde jag ju inte somna om så satte mig vid datorn tills klockan blev strax efter nio, sen gick jag och la mig och sov till halv tolv typ.

Mannen hastade iväg senare, jag har mått illa och inte vetat vad jag ska göra av min dag vilket slutade med att jag har suttit inne och gjort ingenting hela dagen. Gick till affären och köpte glass och kakor, var lite varmt och jag blev yr för jag har bara ätit två mackor idag. Nu väntar jag på att Christopher ska höra av sig så jag kan åka in till stan, möta honom och slutligen ta sig till Blomstermåla ikväll.

Nu ska jag ladda ner GIMP till min lilla dator, och sen ska jag ta mig in mot stan för Linda ringde nu och ville ses en snabbis - hon kommer med tåget från Göteborg vid åtta! Men ha det fint ppl, kyss va <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0