30 juli - bajsväder

2010-07-30 @ 15:43:57
1. I'm drunk, I suppose
Igår städade vi hela dagen, jag och mannen. Eller jag stod för det mesta av städningen och han tvättade. Riktigt fint blev det först, men efter ca en halvtimme var hela golvet fyllt av kläder igen.... Jaja, så kan det gå.

Idag var vi på stan en sväng, var på baken och tog ut pengar och precis när jag satte mig på bussen hemåt ringer Frida S och befaller mig att hoppa av med en väldigt panikartad ton, så jag fick vackert stiga av bussen vid Baronen. Så det blev först en sväng runt Hamnkaféet där hon tryckte i mig en jättekanelbulle och en halv negerboll innan vi åkte ut till Hansa City där vi hade smurfhits-disco i Frida's HiTech-bil utan centrallås och eldrivna fönsterhissar, det var väldigt trevligt.

Idag ska jag ut med Frida & Sara, ska bli najsigt även om jag kommer ägna en tanke åt älsklingen eftersom han åker till Stockholm imon och kommer vara borta gaaaalet länge... Kommer vara sjukt tomt, men jag får se till att ha något att göra hela tiden så jag glömmer bort att sakna honom, hihi (a)

Nu ska jag stänga in kattungeflocken som bara springer runt och jagar varandra, blir galen på dem! Jävla vildingar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0