10 juli - "gnatte......blatte...BÖDDE!"

2010-07-10 @ 13:50:04
1. I'm drunk, I suppose

Sammanfattning av årets vistelse på Böda Sands camping:

Vi har haft sjukt fint väder! Det har verkligen varit tropisk hetta, vi har varit på stranden minst några timmar varje dag och jag är så glad för att jag inte har bränt mig så illa som jag brukar. Har bara blivit röd liksom, men inte en skymt av något soleksem eller flagnande eller liknande. Superskönt! Jag gillar att schteka på Böda, även om jag glömde min bikini - fick låna en av Sofie's överdelar och bada i svarta hipstertrosor som efter ett dopp blev supersladdriga och jag fick trixa och greja för att de skulle sitta lagom snyggt... Wellwell, det dög ialla fall och jag har lyckats fixa mig en ganska snygg bränna.

Maten har varit awesome! Vi har grillat varje kväll, kött med potatissallad och bearnaisesås har aldrig smakat bättre. Elgrillen har varit en kär vän till oss denna tiden (seriöst, jag älskar elgrillar, perfekt värme hela tiden!), oavsett om det har varit middagsmat som grillats eller fyllekäk klockan två på natten. Fantastisk uppfinning, måste skaffa mig en sån....



Vi fick ett gäng galna 25-åriga killar som grannar dag 2. Med dem drack vi öl och skrattade när de kämpade med sitt förtält - rätt trevligt sällskap förutom det faktum att en av snubbarna hade en väldigt desperat taktik att försöka skaffa brudar på, då han gång på gång kom med skamlösa förslag till både mig och flera av de andra brudarna.... Suck säger jag bara, sjukt patetiskt. Men förutom det var det ett helt okej gäng för mig och Sofie att umgås lite med kvällen innan resten av folket kom upp, och en av dem (Calle) har blivit uttagen till nästa säsong av Paradise Hotel! Så nu kan man skryta med att vi minsann träffade honom INNAAAAN han blev dokusåpa-kändis ;) HAHA. Aja, killarna blev utslängda efter två dagar då grannarna tyckte om att gnälla på dem fast att de egentligen inte alls störde nån... Så kan det gå.





Strandkvällarna! Två kvällar i rad har vi suttit nere på stranden och snackat, druckit och spelat musik och bara njutit, och igår när Sofie's föräldrar kom tillbaka till husvagnen fick vi ju inte plats där. Så hela gänget (Fredde, Christopher, Millan, Louise, Ida, Sofie, Malin, Bettan och jag) drog ner till stan för att bara chilla. Satt uppe till typ 02:00 och hann både bli lite onyktra, nakenbada och ta massor av bilder innan vi till slut somnade på stranden i ett led i skedställningen runt tre-tiden på morgonen. Vi hade knappt hunnit sova en halvtimme innan vi väcks av en ordningsvakt som kommer på fyrhjuling och frågar vad vi gör...
- Vad gör ni..?
- Sover! XD
- Men här kan ni ju inte campa!
- Det gör vi inte, vi sover ju bara! (då hade vi väl haft ett tält  och hellre sovit i det än en jävla sandlåda liksom?)
- Jaha, nähe... Vart bor ni då?
- I Kalmar, vi har sovit hos en kompis i hennes husvagn men hennes föräldrar kom idag så vi hade ingenstans att sova, vi ska åka hem med första bussen imon!
- Jaha... Aja, plocka upp efter er bara. Vi kommer och väcker er rätt tidigt imon. Händerna på täcket nu, sov gott!
Och med de orden brummade han iväg igen, och där var den nattsömnen förstörd. Helt sjukt hur kallt det faktiskt var... Jag sov i kort kjol, t-shirt och skinnjacka, med benen inkrupna i Christophers mjukisbyxor och en liten lakanstump över resten av kroppen.... Ingen höjdare, men fan vilken upplevelse ändå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0