14 juli - insnöad på Hardcore Superstar

2009-07-14 @ 00:42:33
1. I'm drunk, I suppose
Galet värre alltså, har aldrig lyssnat på dem som jag gör nu... Mätt är jag ialla fall, käkade mannagrynsgröt med socker, mjölk och färska blåbär, så ruskigt gott så det finns inte! Blåbär jag är väldigt förtjust i, vid närmare eftertanke finns det nog bara en bärsort som jag inte älskar egentligen och det är hjortron. Är det ett bär förresten? Joo det är det va? Aja, true bärälskare är jag ialla fall, så nu vet ni det!

Peppar som fan inför Bergkvara nu i helgen och Emmabodafestivalen nästnästa helg! Nu till helgen ska jag & Johanna åka med min familj ner dit till vattenfestivalen! Ska bli skitkul, även om banden verkligen inte var något att hurra för... Menmen, jag behöver ju inte betala inträdet så då är det ju skitsamma ;) Emmaboda ska också bli sjukt kul, det blir jag och Sofie som åker och vi ska sova i hennes husvagn! Gutt blir det, längtarrrrrrrrr! Ni som också ska dit kan ju låta mig veta det genom att slänga in en kommentar, alltid kul att veta liksom.

Sitter och kollar videos med rosettfrisyrer på youtube, tänkte testa det innan jag klipper av mitt hår (som jag planerar att göra inom en mycket snar framtid). Verkar cooligt som fan, så tänkte testa det imon. Tar kort så ni får se resultatet också.

Nu ska jag borsta ur min säng för katten har legat där hela dagen. Uuh, najs... Not. Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0