4 juli - ganska trött

2009-07-04 @ 21:15:31
1. I'm drunk, I suppose
Känns som om jag inte har fått den fullständiga sömn jag behöver sen jag åkte hemifrån i tisdags, haha XD Fick inte sova på tåget ner för Isak väckte mig stup i kvarten och snackade om massa olika saker.. Sen under semestern i Malmö/Köpenhamn var det frukost mellan 07:00 - 10:00 på hotellet, och det är jävligt kämpigt att släpa sig upp runt nio-tiden om mn somnar vid tolv varje natt -.- Egentligen borde det ju inte vara det, men jag är konstig för jag blir skittrött om jag blir väckt av någon annan. Helt slö blir jag och jag vaknar liksom aldrig riktigt, haha!

Sen igår var det en sjukt jobbig hemresa också, på grund av åskoväder så blev det signalfel i Emmaboda-området och det innebar förseningar med tåget -.- Vi skulle varit hemma 20:50 ungefär, var hemma 22:05.. PALLA! Men jag hade lovat Niklas och John att komma ut till 3-kanten, så jag drog ut dit nästan mitt i natten och umgicks lite sen nanade vi över där. Vaknade dock nån gång av att en viss herre SNARKADE SOM EN JÄVLA JÄVEL och det var nästan omöjligt att somna om, så därför är jag trött idag med XD Plus att jag sminkade aldrig av mig igår. Så jag går med gammal mascara på fransarna. Så najs.. Och, jag sov förut. Och då blir man slö.



Imon blir det ialla fall sovmorgon för hela slanten! Ska troligtvis till Ikea med Sofie, blev så sjukt sugen på det nu och jag har inte varit där på jättelänge... Asså, Ikea är verkligen ett perfekt ställe att besöka om man inte har något att göra. Man hittar alltid någon liten grej för typ 29 kr, man kan käka värsta middagen skitbilligt och sen kan man lägga sig i en säng och jäsa... GUTT! Och nu är värmeböljan över för denna gången, så nu blir det regn och grejer i ett par dar så då passar det ju utmärkt med ett litet Ikea-besök ;)

Nu ska jag kolla tv med pappa, sen blir det att sova. Godnatt pökgökar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0