31 maj - ...

2011-05-31 @ 23:12:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Har ikväll pendlat mellan att känna mig ganska lättad till extrem separationsångest till och från. Just nu vill jag bara slänga skolböckerna åt helvetet och bli av med denna jävla dan... Ska plugga röven av mig ikväll så jag kan supa som ett svin imorgon. Det är min plan, det.

31 maj - we die when love is dead

2011-05-31 @ 17:58:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Ibland funkar det inte, helt enkelt....
Tack för den bästa tiden i mitt liv <3

29 maj - adept & foto

2011-05-29 @ 13:02:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Redigerar bilderna från min lilla fototripp med farmor igår. Blir väl sådär, men jag får åtminstone VG i kursen och det är ju rätt bra det också även att jag hade velat ha MVG bara för jag har det i den andra fotokursen jag gick... Menmen, så går det när jag tar frivillig sovmorgon för ofta.

Mixtrar även
med element-bilderna, kommer upp senare idag när jag är klar med det! Kram så längeee


Fucking bebishår, hur blir man av med det?!

28 maj - unnamed love

2011-05-28 @ 17:02:22
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Music is my drug, I-I-I'm in love...


27 maj - dreams

2011-05-27 @ 20:29:46
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Väntar på att Sofie ska varva ner efter sin Stockholmsresa så jag kan dra med henne ut! Hoppas som ett litet djur, jag är fixad och klar redan innan jag ens vet att hon följer med haha! Men har backup att ringa ifall hon inte vill, synd bara att Malin är iväg på tävling för henne är det alltid kul att gå ut med. Men jag försöker övertala kvinnan nu, HÖHÖ.

Annars då? Jotack. Var på stan lite idag med Frida och blandat folk som kom och gick, letade igen efter underklänning till studenten men det går inge bra asså. Funderar på att köpa två vanliga vita linnen och sy ihop dem. Förövrigt behöver jag plugga, men det får vänta. Ikväll vill jag dansa!

27 maj - welcome to americana

2011-05-27 @ 16:10:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Fick ett ryck och målade naglarna i amerikanska flaggan. Tumnageln blev över förväntan för att vara första gången, men resten av naglarna... Vilket skämt, HAHA (om man inte är fem år, vill säga). Får öva mer. Och köpa ett nytt vitt nagellack, mitt börjar bli gammalt och segt.

På tal om nagellack så köpte jag mig ett blått och ett nude-färgat på H&M idag eftersom de har det fina erbjudandet "Tag 2 betala för 1". Inte helt fel!

26 maj - varför måste jag bry mig så jävla mycket om saker som inte är värt att bry sig om?

2011-05-26 @ 19:10:05
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Störd tjej.

25 maj - duktiga kvinnan

2011-05-25 @ 23:08:56
5. Bilder
Kommentarer (0)
Klar med NHR, miljöturismfrågorna samt halvklar med arbetsplatsbesöksrapporten. Effektiv kväll! Blev en sväng med kameran också eftersom jag har lite fotouppgifter att bli klar med också, men jag väntade för länge så solen hann ju gå ner så det blev inga höjdarbilder. Få gå ut imorgon igen. Och med det sagt ska jag önska godnatt, för nu ska jag sööööva!






25 maj - knubbis

2011-05-25 @ 14:21:07
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


MITT HÅR ÄR SVART IGEN!!! Feel's amazing. Inte färgat det sen i slutet av mars. Och eftersom mitt hår både växer som ogräs, och blir mörkbrunt efter ett tag så kan ni ju tänka er hur illa det var... Men jag har faktiskt inte haft tid, och när jag skulle gjort det (för typ två veckor sen) blev jag sjuk och sen har det bara inte blivit av. Syns ju dock inte på denna bilden, men det är ju en klar förändring i hårbotten. Jag är ju råttfärgad egentligen!

Tänkte utöva lite hjärngympa nu, vill bli klar med uppgiften om Neurotiskt Handikappades Riksförbund så jag slipper lektionen på fredag, hade lyckligtvis bara en rest kvar i det ämnet så kan alltså efter det helt och fullt koncentrera mig på de övriga inlämningarna:
  • Debattartikel
  • Webbartikel
  • Bokrecension (ska bara börja läsa boken också)
  • En rapport om valfritt ämne
  • Arbetsplatsbesök (fixar sig idag!)
  • Ett arbete om en weekend med Islandshästar
  • En weekendresa till London
  • En weekendresa till ett sol & bad-ställe (straff för min höga frånvaro i kursen under året)
  • Instuderingsfrågor om miljöturism
  • Skriva om ev. hjälpmedel i vardagen om man lider av reumatism
  • Åka rullstol (?)
Eh.... Jag har en vecka på mig. Exakt. Kanske borde börja nu...

24 maj - Jenny Challenge

2011-05-24 @ 21:05:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jaha, idag hade vi alltså den årliga traditionen Jenny Challenge på skolan. Det går ut på att alla klasser klär ut sig till varsitt gemensamt tema, samt får en karta över stan och så ska man gå runt till olika stationer som står utprickat på kartan där lärare väntar. Där ska man utföra ett uppdrag som man får poäng för. Lagets gemensamma slutpoäng plus utklädnad är med i bedömningen om vem som vinner senare. Detta är ganska kul faktiskt, alltid roligt att klä ut sig liksom och att få vara med klassen på annat sätt än i klassrummet kan ju vara kul ibland faktiskt. Vårt tema för i år var "dårhus", dvs alla skulle försöka klä sig i vitt, sminka sig till ett sjukligt utseende och se allmänt psykiskt störda ut..








Hela gänget samlat utanför Kalmar's forna mentalsjukhus som vi passande nog gick förbi under tävlingen!
(och ja, vi var endast de på bilden + jag och Emma som fotade... Tråkiga människor som ballar ur i sista stund och stannar hemma, jävla stil!)

Det jobbiga var ju bara sen att det började regna, vi gick sjukt mycket längre än tidigare år samt att vi frös och var hungriga mot slutet efter att ha vandrat i 3 timmar... Men bortsett från det hade vi kul!

24 maj - studentskor nr 2 fixade!

2011-05-24 @ 20:34:13
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sofie beställde studentskor från en engelsk sida på Internet förra veckan. Bara det att i beställningen så råkade hon först klicka på fel storlek, och eftersom det var så krångligt att ändra så struntade hon i det och beställde ett par till i den rätta storleken. Vilket betyder att hon idag fick hem ett par i hennes storlek, plus ett par 36or, och tur i oturen så är det ju min storlek! Så jag köpte dem av henne, haha! Eller aa, jag har ju inte pengar än, men snart så!



Det är jag som är den likbleka, HAHAHA. Men Sofie har ju strumpbyxor på sig också så hon blir ju lite brunare då. Fast sen är ju jag ganska vit alltid såattee..... Nu blir det dessutom svårt att välja vad man ska ha för skor på studenten, har två par nu ju! Men eftersom de jag köpte först är några cm högre så ska jag nog ha dem när vi springer ut och på flaket, sen när vi går ut på kvällen kör jag nog på dessa då de är lite mer party och även har lägre klack och inte blir lika jobbiga att gå i. Sjukt sköna! Så jag är happii now :)

23 maj - nobody's perfect

2011-05-23 @ 16:13:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


22 maj - survivor

2011-05-22 @ 14:32:28
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jaha, då har man överlevt även denna "undergång". Blir så irriterad på såna där dumma gamla gubbkräk, visst man får ha sin religion men kom igen... Med dagens teknik, hur sannolikt är det då att man ska kunna räkna ut ett exakt datum och klockslag för jordens undergång endast med hjälp av bibeln och matematiska beräkningar? Under kan ske och jag är inte den som är skeptisk inför såna här saker, men snälla liksom.. Att gubben dessutom haft fel innan säger ju ganska mycket om hur trovärdigt detta är. Och då fattar jag inte varför man ska skicka ut det i media så hela världen blir helt hispig? Shit säger jag bara. Låt gubben ha sin tro, skräm inte upp hela jävla världen för det.

Nu ska jag måla tånaglarna! Det är för övrigt bra med min lilla tå igen för er som kanske bryr er. Den är på bättringsvägen, nästan hela bra! Asuuuuum. Ska även käka soppa nu och invänta samtal från snubbi så jag kan åka <3

22 maj - <3

2011-05-22 @ 00:49:15
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Nu är klockan över tolv och det är en ny dag. Jag inser att det faktiskt är söndagen den 22 maj, vilket innebär att det är exakt ett år sedan jag och min älskade man blev tillsammans. Känns rätt fantastiskt om ni frågar mig!

Detta är mitt längsta förhållande någonsin. Om man inte räknar med lilla Daniel mellan tvåan och trean i lågstadiet, vi höll ihop i typ 1 år och 4 mån eller nåt sånt där, men hur seriöst var det på en skala? Så det räknas inte.

För ett år sen var jag så lycklig på den där grillkvällen hos Sofie. Trots att det var en av de svåraste perioderna i mitt liv, är det också en av de lyckigaste. Det hände sjukt mycket förra våren och sommaren som jag mådde dåligt över, det var början till en helt ny period i mitt liv och nu när man blickar tillbaka vill jag nästan påstå att jag tror jag lämnade en del av den gamla Amanda. Eller gick in i övergångsfasen till vad som var nytt och gammalt. Vid min sida hade jag denna underbara människan som ställde upp med närhet, boende när jag behövde det och tröst. Det betydde så jävla mycket verkligen. Jag kommer alltid minnas det med glädje och värme. Jag minns också hur arg jag blev när jag fick reda på att bekanta och känningar till oss båda slagit vad om hur länge vi skulle vara tillsammans, och oddsen låg på runt en månad... Alltså, varför? Varför bryr man sig så mycket? Extremt löjligt, omoget och fånigt. Känns gutt att nu, ett år senare, sända en tanke till dessa stackars människor och hålla finisen Christopher lite extra hårt i handen när man ser folket på stan, sträcka på ryggen samtidigt som man i fantasin sticker upp långfingret och jublar lite extra inombords. Fast jag har ju aldrig varit någon dramaqueen utåt sett. Straffar hellre folk i det tysta. De förstår ju förhoppningsvis själva hur löjligt det är och det räcker gott och väl för mig. Vi vet ju alla hur det gick ändå.
(och ja, jag vet vilka ni är.)


23 maj 2010

Christopher älskling, är så glad att jag har dig! Du är det bästa som har hänt mig, det finaste jag har och du gör mig lycklig! Jag blir helt tom på ord... Känns som att jag har sagt allting man kan säga tusen gånger om. Du är den jag vill vara med, och jag hoppas på att jag får fortsätta vara det :$ Älskar dig till månen och tillbaka, flera gånger om.. ♥ ♥ ♥

21 maj - innan allting tar slut

2011-05-21 @ 18:21:18
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag kan fortfarande bli förvånad över hur snabbt allt växlar. Men det har legat och lurat hela dagen till och från, och till slut rasar bara allting samman och när det händer så bryr jag mig inte ett skit om någonting eller vad som händer. Jag vill göra något drastiskt - spräcka den där förbannade ramen som det löjligt nog handlade om, kasta hela husets möblemang åt helvete och slutligen bryta ihop över allting för att man känner sig så jävla "whatever". Det är som att mina känslor och åsikter inte spelar någon roll alls, det är nästan så att man börjar tro på det själv och då blir man sådär tom och tung inuti.

Ibland är det så man hoppas att man ska krocka på vägen hem.

20 maj - here comes that sick bitch

2011-05-20 @ 20:32:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Kvällens outfitta:
- de, å så mogna, skelettknästrumporna
- översminkad så ögonen svider
- krimskrams i mängder

Tänkte att lite kul måste man ha. Så pluggade lite, sen sket jag i det. Fick en gnällig kommentar på fb från en bekant som sa att jag inte behöver nämna varje timme att jag pluggar för det vet alla vid detta laget... Då skrattade jag högt vid datorn. Vet ju själv hur störande det är när folk bara lägger upp samma saker, nu är man likadan själv haha! Fast det var ju ganska osmart skrivet - nu kommer jag ju bara lägga upp ännu mer sånt. För att jävlas, HAHA. Hohohoho...

Wellwell. Blir alltså utgång ikväll med lite brüdar, får se vart man hamnar men jag är pank så får klara mig på mitt mirakelvatten. Vilket det lär göra, med råge! Ha en asum kväll ppl! :*

20 maj - cowboys

2011-05-20 @ 13:49:02
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Härliga, efterlängtade fredag! Som i och för sig inte kommer handla om något annat än rent och skärt råplugg idag och imorgon. Har ca 5 arbeten i svenskan, lika många i turismen samt ca 4 st i andra ämnen som ska vara klara och inlämnade senast den 1 juni... Herregud säger jag bara. SLAVARBETE! Haha. Skämt åsido. Man har ju satt sig i situationen själv så nu får man ju bita i det sura äpplet. Önskar bara att jag inte varit så fruktansvärt omotiverad och gjort en del mycket tidigare, men jag är ju som jag är och får inte fart på saker och ting förrän i sista minuten. Alltid varit så. Och saker blir snabbare gjorda när jag är under press, fast om det nu är positivt egentligen kan man ju diskutera då man blir helt snurrig i huvudet under tiden, mene... Huvudsaken är ju att det blir gjort!

Slutade redan 11:20 idag, så käkade lite i skolan och fixade uppgifter innan jag åkte hem och hamnade här. Borde egentligen ta tag i pluggandet direkt för jag lär behöva all tid jag kan få, men jag anser att jag måste få tid att andas också och läsa bloggar + sova för annars kommer det inte gå alls. Så tänkte faktiskt lägga mig och ta en powernap på två timmar nu, ska bli skönt! För den som vill veta kan jag aldrig sova mindre än två timmar, en del kan liksom gå och lägga sig och vila i en kvart, halvtimme osv men jag sover ALLTID i två timmar. Vaknar ju förstås emellanåt och försöker varje gång gå upp men jag är komplett död - funkar inte alls. Måste ha mina två timmar. Så det ska jag göra nu! Tjingeling :*

18 maj - låt oss flyga långt härifrån, låt oss bli dom som försvann

2011-05-18 @ 21:26:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Drar en lättnadens suck innan nästa arbete påbörjas. Det här med skolan är lite som att drunka i en gyttjepöl kan jag tycka. Tänkte även skriva en liknelse här varför jag tänker så, men jag kunde inte formulera mig riktigt så ni får tolka själva.

Idag var jag ialla fall på stan med pappa! Skulle leta studentskor och hittade ett par i redan första butiken jag kollade i. För ynka 199 kr?! Värsta kapet bruschan.


199 :-, Skopunkten. Vackert med avskavt nagellack osv.

Ville ha svarta kilklackar (helst) på studenten eftersom jag ville kunna använda dem efteråt också. Har haft planera hela våren på att köpa nya kilklackar till sommaren eftersom mina gick sönder i Växjö förra året, men eftersom jag bestämde mig ganska snabbt för att jag ville ha kilklackar på studenten också så slog jag ihop idén. Sen att de var så billiga var ju för fantastiskt! Lär bli favoritskorna i sommar. Måste bara hitta en underklänning, alternativt vitt tyg till min studentklänning nu också eftersom den var så genomskinlig. Funderar även på om man skulle investera i en extra vit klänning i enklare variant ifall det händer nåt men den första, lär ju bli vilt på flaket och spiller man på den så måste man börja leta efter andra kläder att ha på kvällen och det skulle bara göra mig irriterad eftersom jag aldrig har helvitt på mig annars och jag vill inte ha svart på studenten. Även att det är på kvällen. SKA JU SYNAS ATT MAN SLUTAT JU.

Vill för övrigt så himla gärna fota min studentmössa och lägga upp i bloggen, men känns som att det heliga med alltihop försvinner då. Magin då man har allt på sig och när man har laddat upp med så jävla mycket energi, det blir liksom inte speciellt när man slänger upp bilder på bloggen och facebook då. Så det får vänta! Är dock så sjukt pirrig, det ska bli så jäkla kul detta! Måste testa hela min outfit nu bara för det, hihi! (lyckades även avsluta de sista fyra meningarna med ett utropstecken! Femte...)

16 maj - tüngt

2011-05-16 @ 17:36:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Livet är kämpigt som student just nu. Idag är det exakt 2 veckor kvar tills alla arbeten ska vara inlämnade, hårt studerande lär det vara fram tills dess. Efteråt ska jag bara känna friden och inte göra ett skvatt mer än det som faller mig in. Ska bara flyta med. Gud så jag längtar.

Samlade vuxenpoäng idag också genom att ringa samtal som jag skjutit upp i månader eftersom jag lider av lätt telefonskräck. Ringde först till auskultation-kvinnan och bad om att få en plats hos en personlig assistent en dag, hoppas jag hinner få en tid nu innan betygen sätts bara annars får jag IG i kursen. Sen när jag ändå höll på att ringa så tog jag tummen ur röven och ringde upp Socialen för att höra vad som krävs för att de ska kunna hjälpa en att skaffa eget boende. "Först behöver du en egen inkomst", balle också. Då blev jag arg så då ringde jag även kontaktpersonen på omsorgsförvaltningen som har hand om platserna till jobbet jag sökt inom äldreomsorgen och frågade när man får besked om man blivit antagen och tjatade i samma veva också om att jag verkligen vill ha och behöver jobbet och att jag är villig att arbeta hela sommaren om det ska vara så. På ett sätt hoppas jag på att jag inte får jobba hela sommaren för då kommer jag bli fett ledsen, men pengar är ju pengar och efter studenten nu så lär det vara mitt största problem någonsin så då gör det inte så mycket om jag får jobba hela sommaren ändå. Bara jag får ledigt under Emmabodafestivalen så är jag mer än nöjd!

Som käck avslutning kan jag även berätta att jag har drabbats av ett helvetiskt nageltrång (hatar ordet för det påminner mig bara om äckliga mansfötter med ohygieniska tår), får extrem panik när jag mer och mer börjar inse att det kanske inte går över av sig självt och jag måste gå till läkaren så de opererar min stackars tå. Hemska tanke! Så därför kör jag hemmakurer med bomull + plåster + Desivon, men vette fasen om det hjälper särskilt... Måste nästan älska mitt liv just nu!

16 maj - tysk rapulf

2011-05-16 @ 01:29:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känner att jag vill sätta ett nackskott på mig själv ibland.
Men jag har ju skolarbete att göra så det går ju inte.... Heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


14 maj - maybe one day i'll be enough

2011-05-14 @ 18:00:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)

Ibland går allting inuti i tusen bitar och jag vet inte varför.

13 maj - HÄYHÄY

2011-05-13 @ 16:09:59
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Storfyndade på Gina Tricot idag! Smycken, hör och häpna. De hade 75 % på en hylla och jag typ dog. Det var snygga smycken också, annars brukar det alltid vara hippiesmyckena som finns kvar när Gina rear ut smycken men inte idaaag! Så jag är glader. Se inköp på bild ovan.

För övrigt har jag grymt mycket att göra i skolan vilket förklarar det dåliga bloggandet, och det kommer nog se ut såhär ett tag... Ska försöka få in ett inlägg då och då ialla fall, men eftersom jag bara pluggar röven av mig just nu så lär det inte vara så fruktansvärt intressant att läsa om, menmen.

Ska nu skutta ner i källaren för en liten dusch, och sen dra mig in mot stan för att partaja med Malin, Bettan och kanske Johanna ikväll. ASUM! Sen tar vi nya tag inför studentpluggandet, ehehehee...

8 maj - svalde en halv potatis

2011-05-08 @ 17:31:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir alltid lika rädd när jag sväljer för snabbt utan att ha tuggat så man känner hur maten verkligen pressas ner, i detta fall en potatis, och så blir man värsta nervös att man ska kvävas och dö fast att man vet att potatisen redan passerat ingången till luftstrupen för länge sen...

Hej föressten! Får be om ursäkt för det glesa bloggandet, men förra söndagen åkte jag ut till snubbiälsk för att ta hand om honom då han låg hemma i maginfluensa, sen har jag bara inte haft tid. Har insett att jag troligen är immun mot influensa också vilket jag uppskattar grymt mycket! Har liksom spenderat en hel vecka med mannen och jag känner inget alls. Fantastiskt skönt, med tanke på att jag hela mitt liv lidit av en enorm rädsla för magsjuka och fruktat det som pesten men det behöver jag väl alltså inte göra numera då. Haaj faaajv!

Idag lyckades jag ialla fall få med mig mannen till Smedby för att kolla på när kossorna blev utsläppta. Åkte från Blomstermåla vid 09:11, möttes av en hemsk bilkö i Smedby vid 10:45 och då vi mött upp Sofie insåg vi rätt snabbt att det nog var bäst att gå istället för att åka bil. Korna var söta och glada osv, Christopher gick och träffade sin brorsa och jag och Sofie drog hem för att sola och färga håret. Men asså Gud, jag är så jävla död i kroppen att jag inte orkade få mitt hår färgat idag så gjorde bara Sofie's hår. Och jag som har en akuuut utväxt som verkligen behöver fixas... Shit. Då är man död. Så det får bli en annan dag, får köra på uppsatt hår tills dess.

RSS 2.0