31 mars - staaaan!

2011-03-31 @ 12:40:03
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Kände för att dela med mig av min mun + dess innehåll. Mannen ville inte till stan, så jag drar med mig Linda istället! Sjukt länge sen vi träffades, ska bli kul! Förhoppningsvis får jag åka till mannen ikväll också, ska försöka hitta på nåt att muta honom med... Tips?

31 mars - lediggg

2011-03-31 @ 09:29:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)

Fast helt ledig idag är jag ju inte, hade ju lektion på morgonen som jag var tvungen att gå på... Men för övrigt så! Ska snart åka hem och fixa till mig och fördriva lite tid i väntan på att älskling ska höra av sig om han ska med till stan eller inte. Annars åker jag själv! Måste ringa min mor också så vi kan komma överens om en tid att träffas, vill ju hämta ut min klänning (!!!).



HAHA aa juste! Var ute och fotograferade nu på morgonen, inte det lättaste att försöka hitta vårtecken + makroobjektiv, hittade en fjäder åtminstone... Men det var inte det jag skulle berätta om! Jag kom där och gick på gräsmattan runt skolan för jag letade efter knoppar och sånt där i rabatterna, så helt plötsligt bara skuttar det fram en BAOUTASTOR hare ur busken som sprätter iväg precis framför mig, jag trodde jag skulle få hjärtstillestånd XD Sen när jag precis har insett att det bara var en hare så kom det en till, och asså jag blev nästan rädd för fan vad stora de är på nära håll! Herretid. Så stannade han och stirrade på mig med ond blick innan han hoppade iväg. Det var läskigt. Haha!


30 mars - yeeeeeeeeeeeess!

2011-03-30 @ 17:20:09
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Ska strax skutta iväg till bussen i mina töntsnygga knästrumpisar, HAHA! Fatta snabbt det gick, beställde igår och de kom redan idag? Fett förvånad blev jag. Min studentklänning har kommit också men ska få pengar av mamma imon i stan så jag kan hämta ut den. Fick även reda på idag att jag är ledig från praktiken imon för det är studiedag, så blir lektion på morgonen sen stan med mannen förhoppningsvis! Tjingeling badring :*

29 mars - [insert lämplig rubrik here]

2011-03-29 @ 19:44:50
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Hejhejhejhej! Min mage jävlas fortfarande med mig. Så jag har pluggat idag! Och kollat runt på massa bloggar, skaffat mig inspiration som satan och känner mig helt plötsligt taggad på ALLT! Var inne på Audrey Kitching's blogg och hittade värsta fräsiga knästrumporna med skelett-tryck på, hahahahhaha! Låter skitlöjligt med skelettknästrumpor MEN DE VAR ASUUUM. Skitcoola. Allt. Sen kom jag till problemet med att hitta en svensk återförsäljare (visst, funkar att beställa från USA och sånt med men pallar inte den fraktkostnaden). Men jag hittade en svensk sida, haha! Bara det att postförskottet kostar nästan lika mycket som strumporna i sig, mene... Det fick det vara värt tycker jag!

Sen blev jag klar med ett av mina skolarbeten, så ett mindre nu då. Farmor kom sen helt spontant och frågade om jag behövde pengar, men jag sa nej för jag får ju pengar på torsdag. "Klarar du dig tills dess då?", hahaha herregud envis farmor man har! Men jag stod fast vid att jag nog ska klara mig på mina 150 kr i två dagar till. Sen kröp det ju fram att hon tyckte jag kunde få något åtminstone för att jag tog tag i mitt skolarbete, HAHAHHA! Så bara för hon envisades då så sa jag att hon kunde betala mina strumpor som jag nyss spontanköpt. Och det ville hon. Shit, jag kommer ha blivit så jävla bortskämd den dagen jag flyttar härifrån...


Saknar förövrigt snubbigubben som jag tar fula bilder med när han vill vila och jag egentligen ska laga mat..

Sen som sista activity of the day, så klippte jag av mina zebrajeans till shorts till slut. Det blev nog bra, känns dock som att jag fått fläskigare lår över vintern (vilket i så fall inte förvånar mig särskilt), eller så är det bara som det känns. Eller att shortsen var av modellen jävligt-tajta-över-benen... Tänka lägga mig i valposition på golvet och köra situpsgrejimojer bara för det.

C YA

28 mars - nu börjar mitt nya liv!

2011-03-28 @ 22:23:31
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Pga min mage har jag suttit hemma hela dagen. Slutade med att jag satt och surfade runt på typ alla bloggarna jag har lagt till i bokmärken och kollade studentbilder, fan så jag längtar nu asså... Allt har helt plötsligt blivit så verkligt! Detta är liksom det stora målet innan man är officiellt vuxen, innan har jag blivit skrämd av tanken på att ta studenten och inte veta vad som händer sen, men nu.. Jag är så jävla taggad! Känner mig så sjukt pepp på att bara få alla jävla skolarbeten klara och sen bara kunna flyta med fram tills den 16 juni. Den Stora Dagen.

För nu har jag liksom insett att från och med nu kommer allt gå så sjukt fort. Inser att det redan har gått 2 veckor och en dag utav min praktik, vilket innebär att det plötsligt bara är 4 veckor kvar och det känns som att jag knappt har varit där än! Sen blir det påsklov, och när jag kommer tillbaka till skolan i maj är det bara ett par ynka veckor kvar, sen är det dags! Herretid!

Så idag ska jag börja med mitt nya liv! Jag ska bli pluggis och jag ska fixa det här! Jag ska banne mig fixa detta nu! Jag ska kunna springa ut med mössan på och känna att "fan, jag har verkligen gjort mig förtjänt av detta! Äntligen!", och studenten ska bli så JÄVLA NAJS!!

(vill så 9irjjweijwreio90we90wSJUKT GÄRNA lägga upp bild på mina finafina studentmössa, men jag vill inte visa upp den för världen än så det får vänta tills det är dags!)

28 mars - studentklänning fixad

2011-03-28 @ 13:06:49
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hoppas den sitter som en smäck. Hoppashoppas....
Nu har jag ett annat problem, och det är vad jag ska ha för skor på balen? Gud. Finns ju inga som paddar min klänning, så svårmatchat! Aja. Finns ju större problem i världen just nu. T.ex mina rester i skolan! Har gett mig fan på att jag ska börja med det nu, jag ska bli pluggis!

27 mars - så trött, så trött

2011-03-27 @ 16:23:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Insåg igår att Christopher's grannar är förjävla dåliga på att släcka lyset! Eller hela huset mitt emot var släckt (förutom den lägenheten där de har typ bygglampor på 24/7 utan att man ser nån människa). Här hemma släckte vi åtminstone lamporna, men datorerna var ju på, nåt annat hade man väl inte kunnat förvänta sig av älskling haha...

Idag tänkte jag förövrigt åka hem vid 15:05, men sen kom älsk på att vi glömt att ställa fram klockan, så får åka nu vid fem istället. Sjukt drygt, får vänta i stan i 50 min på bussen till Smedby. Hade jag åkt vid tre hade jag åtminstone hunnit ner en sväng på H&M och fördriva lite tid, men så blev det ju inte nu... Blä.

Har ialla fall en plan på att klippa av mina zebramönstrade jeans till shorts istället. De där jeansen tycker jag verkligen är snygga, men de är lite för långa vilket gör att de bli pösiga i benen upp till knäna ungefär så därför har jag alltid trott att jag har behövt sy in dem tills farmor berättade att de bara var för långa för några månader sen. Så istället för att de ska ligga och skräpa är det lika bra jag gör shorts av dem, eftersom det inte är särskilt troligt att jag kommer orka sy upp dem haha! Så det får bli dagens plan.

Ska gå och borsta tänderna nu och fixa iordning mig lite sen åka hem, ha en bra dag! :*


26 mars - äventyr!

2011-03-26 @ 00:31:06
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Måste säga att jag verkligen älskar fredagar på praktiken, går bara mellan 10-14 och dagen går så himla fort! Idag var det lite svenska på gång när jag kom, sen lunch vid elva, ut på rastvakt, til gympasalen och kollade på en orkesterkonsert, min egen rast sen spela skitgubbe 20 min innan jag gick hem. Fett chill!

Sen åkte jag in till stan för att få pengar av mamma, sen bar det av till Hansa med snubbi för att köpa skor! Hittade dock bara ballerinaskorna, för de vita tygskorna fanns bara med högre skaft och det vill jag inte ha. Fanns med lågt också men de var typ lite grådassiga i färgen så ville inte ha dem, finns ju faktiskt såna jag redan har på H&M för en hundring liksom så kan ju gå dit nån dag sen. Christopher hittade däremot ett par nya vita tygskor, så köpte dem till honom innan vi gick till Burger King för att det är tradition för min kära pojkvän att göra ett besök där varje gång man ändå har vägarna förbi haha! Fast pga min troliga magkatarr eller vad man ska kalla det, så ville jag inte äta nåt så jag satt som en liten anorektiter och tittade på.

När vi kom in till stan var det en timme kvar tills tåget skulle gå, så snubbi ville förbi en affär uppe på Kvasten och kolla på ett par jeans han sett. Så slutade med att han köpte ett par jeans från Humör, snygga minsann! Sen blev det tåg hem -> ofrivillig powernap på 2½ timme (la mig bara i sängen och helt plötsligt vaknade jag och klockan var halv elva) -> kladdkaka + godispåse + blå läsk. BRA DAG!


Söt men kissnödig snubbi på tåget hem, toaletterna på tåget var sönder och han satt och hoppade nervöst med båda fötterna under bordet samtidigt... XD

24 mars - sista för idag, promise!

2011-03-24 @ 19:50:25
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Känner att jag bara fullkomligt spottar ut massa onödiga inlägg idag... Blir väl så om man är hemma. Imon blir det ialla fall stan efter praktiken som sagt, sen hoppas jag att Christopher bestämmer sig för att strunta i att gå ut imon och ha hemmakväll med mig istället! ♥ Fast det blir lankväll imon i så fall. Men det gör inget, trivs så bra där ute hos honom ändå så bara jag har sällskap så är jag nöjd. Tröttnar jag på datorn så får jag väl städa eller diska eller nåt, haha finns ju alltid nåt att göra! Ska föreslå picknick på balkongen förövrigt, kvällspicknick. Hoppas det inte är alltför kallt bara, höhö.


*kräl kräl*

Ska gå och duscha nu tänkte jag. Vill också nämna att jag har förbannat ont i min tånagel som jag får när jag går i för trånga skor, misstänker att det uppkommit nu på praktiken när jag gått längre sträckor till både stallet och skogen i kängor med tjocka strumpor. Fan så ont det gör. Är ju en såndär dum jävel som måste peta också, så nu känns ju hela tån skitsvullen. Aja, hoppas det går över. Doktorn får väl passa på att undersöka den också om det nu blir så att jag vågar mig dit med min mage...

24 mars - skolistan som jag lovade (hej tidsfördriv)

2011-03-24 @ 13:25:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
MIN SKO-LISTA..
  • Mördarklackarna #1, dvs superhöga pumps med varulvstryck, platå, öppen tå och röd sammetsklädd klack på ca 11 cm. Inte använt på ett år nu, pga vädret. Har inte vågat använda dem så mycket heller om jag ska vara ärlig, sjukt ostadiga och hala som attan + att jag troligtvis har glömt bort hur det är att gå i dem och kommer se fånig som fan ut. Får börja öva inför sommaren.
  • Mördarklackarna #2, de svarta skyhöga skorna i fejkmocka med klack och platå i svart lack, ca 13 cm. Sköna trots sin höjd, men som med alla högklackade behöver man ju använda dem ofta om man ska orka gå i dem längre sträckor och egentligen lämpar de sig bara för barhäng.
  • Små svarta pumps med klack på typ 6 cm från H&M, fejkmocka. Köpte till min 18-årsfest förra året.
  • Svarta tygskor, H&M
  • Adidas-sneakers (köpta för hundra år sen men håller än)
  • Turkosa Converse
  • Vinterkängorna (ska dock kasseras efter denna vintern eftersom jag använt dem två år i rad nu och känner att de sjunger på sista versen med hål i klacken osv)
  • Höst/vinterstövlarna med låg klack
  • Gladiatorjävlaskitskorna som jag egentligen inte ville ha, men var tvungen att köpa eftersom det inte fanns något annat att tillgå förra sommaren. Får väl duga detta året också..
..INHANDLAS IMORGON
  • Ballerina-skor. Till våren/sommaren. Man behöver ju nåt att byta av med anser jag.
  • Vita tygskor. Egentligen inget jag behöver, men som jag vill ha eftersom jag inte har ägt ett par vita skor sen jag gick i ettan (de hade dessutom tre gröna broderade blommor på sidan med lampor på som blinkade när man gick samt gröna detaljer, minns att jag köpte gröna eftersom Carro och Jenny hade likadana fast vit/rosa och jag var så kär i dessa skor med blinkande lampor men ville ändå inte vara en härmis så köpte annan färg. Smart tjej redan då!) Ser däremot inte fram emot det enorma skoskavet jag kommer behöva dras med i dessa tygskor i flera veckor - strl 37 är för stort med 36 är precis på gränsen så det skaver typ överallt. Men såna är mina fötter, lite skeva sisådär.

Alla ba "care."

24 mars - meeeeen!

2011-03-24 @ 13:21:41
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Jag är så trött på min mage. Den är helt... GAH! Så irriterande! Pendlar som en jävla jojo mellan att må super, att må illa, magknip och en hel andra otrevliga saker. Fattar inte varför, jag varierar mig ju knappast i mat direkt, visst blir det väl att man kanske struntar i frukost nån gång ibland, äter mer godis i perioder osv, men det är ju ingenting som har varit ett problem innan så fattar inte hur det har kunnat bli så nu? Gud. Orkar inteeee.

Så blev till att stanna hemma idag. Ska plugga som en gnu. Och hoppas på att jag är bättre imon, eller jag ska vara bättre tills imon för då får jag pengar och ska köpa skor! Sofie himlade med ögonen och gick ut från rummet när jag nämnde att jag skulle köpa nya skor förra helgen, haha! Ska skriva en lista.

24 mars - blubb blubb

2011-03-24 @ 10:44:14
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Åkte in till skolan idag och hämtade min studentmössa. Överväldigande känsla faktiskt, jag vet liksom inte riktigt vad jag känner inför studenten och nu när man väl har fått själva mössan och tar upp den, känner på den... Det blir så verkligt helt plötsligt. Jag vill inte sluta skolan, jag vill att någon annan bestämmer åt mig! Kommer ju aldrig fixa mitt vuxna liv. Satt vid busshållplatsen och det var varmt men lite blåsigt, och föreställde mig att det är så känslan kommer vara dagen efter studenten. Då lär man ju sitta där, tidigt på morgonen med bara ben och huttra lite för att man är barklädd och det är kallt på morgonen, troligen bakis och bara "Jaha, och nu då?" . Vad ska jag göra med mitt liv? Skrämmer mig som fan allt det här... Så jag bestämde mig för att plugga järnet idag. Nu är det inte långt kvar.

22 mars - ten months ♥

2011-03-22 @ 18:57:53
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)


Insåg att jag har glömt
att visa upp mina fina födelsedagspresent som jag fick av älskling för lite mer än en vecka sen ungefär! Lite försenat, men fin fotlänk som attan och jag längtar grymt till sommaren då man kan gå i ballerinaskor och visa upp den för alla! Tihi! Love ya mitt gottistroll ♥

21 mars - sömnig

2011-03-21 @ 22:22:21
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Tänkte mest bara berätta att jag lever! Har inget speciellt att blogga om idag, det får vänta tills imon istället.

Längtar dock som en gnu tills det blir lite varmare, tills mina pengar kommer, tills jag vet att jag har ett jobb, tills... Åh. Sommaren <3


19 mars - goooodmorrrrgon

2011-03-19 @ 10:55:38
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hallojken! Jag är vaken och uppe med tuppen. Har hunnit äta frukost samt x antal chokladägg i farmors karamellskål. Den där skålen gör mina dagar! Väntar på att jag ska få sms av snubbi så jag vet när det blir av att åka till Blomstermåla. Är i desperat behov av en dusch, men pratade i tele inatt med mannen och enligt honom får jag inte duscha innan jag åker ut till honom för han vill göra det med mig sen när jag kommer dit? Haha! Så jag ska alltså behöva visa mig ute på stan med världens flottigaste hår, uuuhh mössan åker på säger jag bara!

Försöker för övrigt att komma på vad jag ska göra för rolig mat idag... Så himla svårt! Har blivit värsta kocken och försöker hela tiden komma på nya rätter att göra, men inte så lätt när man idéerna börjar ta slut. Får bli fruktsallad ikväll ialla fall för det har jag bestämt!

19 mars - kom på en sak

2011-03-19 @ 03:31:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag fick ett plötsligt ENORMT ha-begär efter ett neonrosa nagellack.
???!?!?!?!??!?!??!? WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?
Jag vet! Sjukt eller hur? Har inte ägt ett rosa nagellack sen... Jag vette fan om jag någonsin gjort det nu när jag tänker efter.... Kanske när jag var liten, men kan inte minnas ialla fall. Sen ska jag träffa mamma nån dag bestämde jag mig för nu, och hämta mitt neonorangea nagellack. Sådeså.

Och ja, klockan är halv fyra på morgonen.

18 mars - hjärnspöken

2011-03-18 @ 20:46:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ibland tror jag att jag faktiskt lider av någon slags sinnesrubbning. Att något liksom inte riktigt står rätt till i mitt huvud alla gånger. Inte att jag har nån begåvningsstörning eller liknande, utan mer att jag har en tendens att reagera väldigt mycket starkare på negativa känslor än vad vanliga, normala människor gör. Har inte en aning om vad det kallas, om det kallas nåt... Men ibland kan jag liksom känna att jag inte är riktigt som jag ska vara på det sättet. Bara en liten fundering såhär på kvällen när man är ensam och saknar lite för mycket. Tråkigt bara att man ska ta så jävla hårt på allting. Men jag klarar mig ju liksom, åtminstone nu. Är dock fundersam på hur det kommer bli om man hamnar i en kris. Tror fan jag skulle gå under då, haha! Menmen, den dagen den sorgen!

Imorgon blir det för övrigt en bra dag. Mys med världens bästa pojkis med fruktsallad och bara kärlek för hela slanten! Som jag saknat männniskan - vi sågs i onsdags senast men fan asså, det är kämpigt! Separationsångesten är inte att leka med, vågar inte ens föreställa mig hur jag skulle klara mig igenom det om han skulle åka iväg till Norge under sommaren. Men det är också en sån sak man får ta itu med när det väl sker (om det sker). Har börjat inse att man faktiskt inte kan hålla på och ta ut massa saker i förskott för då blir man knäpp i huvudet. Åtminstone jag.


Psykfallet herself..


18 mars - ledsen emofilt

2011-03-18 @ 15:33:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
- Jag har halvt ont i huvudet, sådär så att man stör sig på det fast att det ännu inte hunnit bryta ut.
- Det snöar ute igen. Helvete. Letade ju sommarskor så sent som igår, nu känns det ju helt plötsligt mycket längre till sommaren bara för det...
- Jag är små sugen på nåt men orkar inte äta nåt för jag är så uppblåst.
- Jag saknar snubbi så mycket att jag kan tänka mig att fälla en tår. Måste vänta tills imon innan vi ses...
- Jag ska göra absolut ingenting ikväll. HUR KUL EN FREDAG?!

För övrigt har jag haft en chill dag. Hade naturfoto på skolan första lektionen, sen ut till praktiken vid kl 10 och hjälpa ungarna med att rita skattkartor med rutsystem innan det blev lunch. Lasagne idag, var grymt gott faktiskt! Sen kollade jag på "Natt på muséet 2" med 2C innan jag rastade, sen var det bara en timme kvar som fördrevs på fritids genom att spela skitgubbe och pingis med barnen. Bra dag!

17 mars - flitig bloggerska idag

2011-03-17 @ 21:07:47
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Antar att jag har haft extra mycket att berätta om idag. Men jag tror det faller sig naturligt när man är på praktik och i princip bara går dit, sen hem på eftermiddan och sover. Man träffar nästan ingen, mer än kanske de närmsta kompisarna nån gång då och då och pojkvännen. Sen är man fan helt isolerad. Nästan. Visst, jag har farmor att blarra med men.. Nä.

Ska gå och sova snart tror jag. Tuggar i mig lite Nutella för att stilla mitt sockerbehov. Bjuttar på en osminkad bild på mig också, för ovanlighetens skull. Inte för att jag någonsin sminkar mig överdrivet mycket, men jag brukar ändå vilja ha nåt på fransarna för att få dem mer markerade på bilder liksom. Men jag har blivit så slapp på att sminka mig, det är riktigt tråkigt och eftersom jag nästan aldrig har några finnar och dylikt så skiter jag helt enkelt i sminket om jag inte orkar. Är jag hos Christopher dessutom så ligger jag ju hellre kvar en kvart extra i sängen och gosar med honom på morgonen än går upp och sminkar mig om jag inte är väldigt pigg (men det är ju inte så ofta det händer). Sover jag hemma och ensam så brukar jag göra mig besväret däremot. Men det är mest bara om jag har tid över. Sjukt mycket roligare att sminka sig när man ska ut! Wow. Då kan jag stå riktigt länge. Men då är det ju kul!



HAHA, åh nej och nu blev det värsta jätteinlägget om mina sminkvanor! Gud så dryg människa jag är ibland. Vem bryyyyr siiig? Ne förlåt. Det var inte meningen. Ska sluta skriva nu innan det blir ännu längre om absolut ingenting. GODNATT!

17 mars - ska sluta köpa skor

2011-03-17 @ 20:30:17
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Okej, kanske inte riktigt. Men jag hatar verkligen att köpa skor har jag kommit på. Alla mina skor går bara sönder efter typ en vecka, så får man lämna tillbaka dem och så hittar man aldrig några som man trivs lika bra i som de första. Skitskor. Ni minns mina svarta små kilklackar med snörning som jag inhandlade för ett par veckor sen? Gick hål i klacken på dem efter en vecka, så fick lämna tillbaka dem. Så fanns det ju såklart inga kvar i min storlek. Önskar ibland att jag också hade storlek 41 i skor, för det är det enda som alltid finns.

Så nu letar jag efter lämpliga kilklackar till sommaren istället, eftersom jag kände att det inte är så stor idé att köpa några mer höstiga/våriga skor nu som man ändå inte kommer använda under sommaren. Men det är fan skitsvårt! Jag har liksom kommit till insikt med att oavsett hur jävla fina skor är, så kan de inte vara hur höga som helst. Anledningarna till det är att:

1. Jag vill kunna gå i dem till vardags. Jag är inte Kissie som shoppar i 13 cm klackar - jag är människa.
2. Jag vill inte köpa några höga saker "som jag ska ha att festa i". För jag festar aldrig, och på sommaren vet man aldrig om man hamnar i parken till slut eller om man hänger på krogen hela kvällen, vilket gör det svårt att planera in heelsen i outfiten liksom.

Så nu har alltså jakten på de perfekta kilklackarna börjat. Inte för höga, men ändå inte löjligt låg klack (då kan man lika gärna dra på sig Conversen tycker jag!). Sen ska de ju helst vara dugliga till både vardag och fest. Inte för glittriga, inte för tråkiga. Inga skrikiga färger utan helst svart, kan tänka mig att sträcka mig till brunt också. Har hittat ett par på Arnold's som jag är lite spekulant på (bruna). Och sen när jag väl hittat ett par lär de gå sönder efter typ några gånger. Min vanliga tur...

17 mars - lååång dag

2011-03-17 @ 18:36:37
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Sjukt lång dag. Hade egentligen ind.val imorse till 09:30, men jag var verkligen helt slut så det slutade med att somnade och vaknade lagom tills det var dags att gå till praktiken... Men de där extra timmarna behövdes verkligen, kände mig faktiskt riktigt utvilad när jag vaknade igen. Dock ska jag gå och lägga mig tidigare ikväll, har glömt hur trött man blir av praktiken.

Idag har jag varit i stallet uppe vid Barkestorp med min handledare + en grupp på sju barn. Fick en rundvandring innan ungarna satte på sig västar och hjälmar och sen började rykta shettisarna och kratsa hovar och lite sånt. Riktigt mysigt! Och barnen var superlugna och jättekoncentrerade hela tiden. Efter lite mellanmål gick vi sen tillbaka till fritids där jag spelade pingis med några barn lite innan jag sen gick hem vid 16:45, fick gå en kvart tidigare. Man kan ju ibland känna när man leker med barn att man kanske ska "hålla igen" bara för att de ska vinna, men så som jag suger på pingis så behöver jag inte ens anstränga mig, de klassar ut mig ändå haha!

Så nu tar jag igen mig lite, har käkat Ben & Jerry's och funderar på om jag ska ta itu med lite plugg och sånt. Sen sova tidigt som sagt, är en dag imon med. Men går bara till klockan två då, skönt!

16 mars - trött tjej

2011-03-16 @ 22:32:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Lyssnar på mysig musik och känner mig lagom mätt efter att ha mumsat på både gyrostallrik + Ben & Jerry's ikväll. Men då somnar jag gott sen, sover alltid så bra när jag är mätt! Ska nog strax gå och krypa ner, ska trycka på uppdatera-knappen på Facebook lite till och se ifall något spännande händer men har suttit där och glott i flera timmar nu så... Nä. Inte så troligt. Behöver dessutom sova tidigt, jag är jämt så trött numera känns det som och man behöver mycket sömn om man ska orka passa ungar hela dagarna på praktiken så det är väl lika bra man stänger av och går och lägger sig. Ska skicka det obligatoriska godnatt-smset till snubbi innan jag somnar också, vet inte varför det har blivit så men jag gör alltid så och har alltid gjort. Rutin, liksom. :)

Ne, godnatt folk!

16 mars - fjärilar och sånt där mysigt

2011-03-16 @ 18:38:42
7. Lite bättre
Kommentarer (0)


Känslan jag får när jag är med dig är helt olik någon annan. När du ler mot mig och ser på mig på det där speciella sättet, så spritter det liksom till i hela kroppen av lycka på mig. Jag blir helt rastlös och orolig i kroppen när jag inte är med dig och börjar tänka på dig, eller när man ringer och inte får något svar. Jag älskar att ställa upp för dig - skulle kunna rensa tusen kattlådor och laga lika många pasta carbonara-rätter till dig bara för din skull. Älskar hur du ser ut: ditt hår spreta på morgonen, vax-kletigt precis innan du ska till skolan och platt och silkesmjukt när du är nyduschad. Jag älskar dina fina armar, händer och formen på dina ögon när du ler. Hur du pussar mig sådär mysigt och mjukt, och hur ditt hår kittlar mig i näsan när jag nosar dig i nacken. Jag älskar att du bråkar med mig och käftar fast att jag säger att jag inte tycker om det (fast bara när du säger efteråt att du skojar och inte när du nyps). Jag älskar att vakna med dig bredvid, eller att vakna mitt i natten av att du sitter i Teamspeak och gapskrattar åt nördiga saker i dina nördiga datorspel. Jag älskar att ge dig saker och skämma bort dig även fast det kanske bara handlar om chips och dipp och en läsk. Att veta att du är lycklig gör mig lika lycklig!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag skulle kunna spendera resten av mitt liv med dig ifall jag får. Får jag inte det är jag bara så lycklig över att få ha dig just nu, jag vet att oavsett hur saker ser ut om 1 år, 2 år eller 10 år så vet jag att du alltid kommer finnas i mitt hjärta på ett eller annat sätt. Den 22 maj 2010 när vi satt på Sofie's altan med ett gäng härliga människor i försommarvärmen och grilldoften hängde i luften, det kommer vara ett av mina bästa minnen genom livet. Det vet jag.

Christopher Weingard ♥




"Vill du fortfarande..?"
"Ja det är klart jag vill."
"För jag vill också.

14 mars - dagens

2011-03-14 @ 16:18:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)




Skuttade iväg mot min praktik halv åtta imorse, och fick veta att min handledare är på semester så hon kommer inte tillbaka förrän imon... Så fick hänga med 2C idag och sen fritids på eftermiddagen. Fritidset Ingvar, erkänn tufft namn?! Alla andra fritidshem brukar heta nåt i stil med Korallen, Kanoten, Ängen osv - väldigt naturinspirerat som allting egentligen är i skolverksamheten i de yngre åren men Ingvar... Fan vad häftigt. Och nej, det fanns ingen Ingvar i personalstyrkan som hette Ingvar heller. Så jag vet inte vart de fått namnet ifrån, coolt ialla fall.

Så idag har jag hjälpt barnen med svenskahäfte om kroppen, mattediagnoser (fast jag sög och sa fel flera gånger till barnen, så kan det gå när man är dum i huvudet på matte och måste räkna på fingrarna). Vi var även i biblioteket, och sen på fritids har jag spelat kort hela eftermiddagen i princip. Träffade även gamla goa lärare från min tid, så det lär bli skojigt med APU nu!

Ska skriva klart mitt cv och mejla in det nu, sen vid sex åker jag till snubbi för att spendera natten där. Myspys!

13 mars - once upon a time I could take anything

2011-03-13 @ 19:29:42
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hade en awesome utekväll i fredags! Firade Maggie, träffade massa folk, tog roliga bilder och nattkäkade på Max innan hemgång till Malin och Bettan och krascha i deras soffa. Jag var nykter hela kvällen! Det är fan gutt att vara nykter. Vaknade halv elva, packade ihop mig tio i tolv och begav mig till bussen in mot stan för att kolla balklänning + skor med mamma, men hittade ingenting... Så bestämde mig för att köra på mammas klänning på balen ändå. Ska ta med den till farmor nån dag för att sy in den i ryggen lite och förlänga axelbanden. Blir nog finemang! Umgicks också med min vän Frida ett par timmar efter stan innan jag avslutade kvällen hos världens bästa pojkvän med massa mys! Absolut bäst

Idag skuttade jag iväg till tåget vid ett, fick vänta i stan i 45 min på min buss så passade på att ta mig en sväng runt Gina och H&M, hittade mig ett par tjusiga svarta strumpbyxor med röda små hjärtan på all over, blev smått förälskad! Höll dock på att missa bussen för jag skulle prova ett oversize-linne med vampyrsmiley på men jag kände inga gnistor kring det så lät det hänga kvar. Ångrar det nog lite nu. Men behöver spara mina pengar så det var nog bäst så. Hem till Sofie och färga håret, sen kasta mig till ICA och köpa Nutella innan jag gick hem för att plugga.

Har dock inte börjat än. Men ska. Snart. Imon börjar min praktik på fritids btw! Kommer träffa Bosse, åh lilla Bosse-min-absoluta-favoritlärare-när-jag-var-runt-nio-år. Kommer bli kul hoppas jag :)


11 mars - utgång och sånt

2011-03-11 @ 14:28:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ska bara göra klart rapporten till projektarbetet, + massa annat som skulle vara klart idag.. Sen!


See ya!

9 mars - snurrar i min skalle

2011-03-09 @ 19:14:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Bokstavligen! Jag borde gå bort från datorn men jag har inget annat att göra... Känner någon igen sig? Saknar dessutom min man, vilket är så löjligt egentligen eftersom jag har sovit hos honom sen i söndags och en natt är liksom ingenting? Men man får väl tillåta sig att sakna lite också. Vet ju att oddsen för att jag kommer sitta ute hos honom imon kväll igen är ganska stora, värre kommer det ju bli om det nu blir att åka till Norge och jobba för hans del över sommaren....

När man talar om trollen - nu ringde han. Skulle bara berätta att han ska ut ikväll trots allt. Jaha, då ska tant Amanda sitta hemma och gnugga händerna av oro också..


9 mars - fint paket väntade mig idag när jag kom hem...

2011-03-09 @ 16:35:08
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Har ju inte varit hemma sen i söndags för blev ju sjuk i början av veckan så har snorat hos Christopher fram tills idag då jag var tvungen att släpa mig till skolan för jag behövde glasera tekannajäveln så jag får ett G i keramik... Lång mening det där, men så kan det bli ibland! Ialla fall - mina visntsmycken från A touch of evil hade kommit, så gissa hur ivrig jag var att få se vad jag fått..?



Blev så jäkla glad! Har fått dille på ringar nu känns det som, så fyra stycken nya till min lilla samling satt ju inte helt fel! Ringen längst till vänster påminner om ett robotfingerSLASHdel av en riddarrustning, alternativt Beyoncés fingersmycken i "Put a ring on it"-videon. Cool är den ialla fall! Korsringen är ju bara så underbar, liksom den med massa ord på - och den guldiga är en sån grej som jag aldrig köper själv eftersom jag är en "silverbrud" men som jag alltid stör mig på att jag aldrig har sen när man behöver guldsmycken. Så kort sagt, jag är superdupernöjd och skitglad! Tack igen!

8 mars - effektiv dag!

2011-03-08 @ 19:50:20
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Ialla fall om man ser till skolarbete. Mer än jag brukar göra åtminstone! Har blivit klar med turismen nu så det är gutt, ska bara åka in på min sovmorgon till skolan imon och göra en Powerpoint lite snabbt av det hela bara eftersom jag inte har det programmet på min dator.

Hittade en sjuuuukt fin wallpaper till datorn nyss, haha måste bara visa den för den var så jäääkla gullig!



Awwwww, så flickig och fin! HAHA! Vad töntig man kan låta, men kolla liksom - kaniner och skitfina jordgubbar i ett träd som ser asgoda ut och sen lite glittrigt tjosan och åh... *suck* Vackert! Vill du ha samma eller nån annan så hittar du den här!

8 mars - snorsnor

2011-03-08 @ 13:06:11
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Jag mår bättre idag, men har fortfarande värk i kroppen och snorar som ett annat dagisbarn. Har tydligen smittat älskling också, så idag var det jag som fick gå till affären för att köpa bröd och juice till frukost bara för att jag var mest pigg... Så irriterande att det är så himla fint väder idag när man ligger inne och är sjuk, riktigt härligt vårväder ute ju! Men men, jag har tur är det fint väder imon också för då måste jag faktiskt orka mig iväg till skolan - ska gå till keramiken och hämta mina grejer samt glasera tekannan som jag inte gjort.

Nu - mys med snubbi sen plugg!

7 mars - ajajaj!

2011-03-07 @ 13:16:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Igår skulle jag vara en trevlig flickvän och göra tacos till mannen och sen gosa ner oss till "Love and other drugs". Efterrätten var kladdkaka som jag tagit med från mamma.

Misslyckades dock med det hela när jag glömde själva tacokryddan och affären var stängd, och kladdkakan hade gått sönder i flera delar när den hade legat i väskan... Aja, man kan inte alltid lyckas!

Idag ligger jag hemma och är sjuk - värk i hela kroppen och ont i halsen. Lite oturligt eftersom jag skulle göra prov idag, men orkade verkligen inte ta mig ur sängen. Så har kollat på Solsidan eftersom jag missade det igår och väntar på att mannen ska komma hem från skolan.

GAH har inget mer att skriva! Tråkinlägg!

6 mars - seriösa nervösa funderingar inför balen och studenten

2011-03-06 @ 11:19:36
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
- Ska jag ha mammas klänning, eller ska jag köpa en egen till balen?
- Kommer jag få tid hos en frisör? Vad gör jag annars?
- Tänk om det är så jävla varmt på studenten att jag svettas bort?
- Vad händer om det regnar? Då failar ju allt!
- Tänk om jag blir helt cp i magen av champagnen? (Tål ju inte vin) Vad gör jag om jag blir akut nödig på flaket?!
- Tänk om jag själv, eller nån annan, spiller på min klänning?
- TÄNK OM JAG SPYR?!
- Vad ska jag ha för skor? Vill ju gärna ha klackar eftersom det är snyggast, men man vill ju helst orka gå runt i dem en hel dag också....
- Ska jag verkligen orka gå ut på studenten? Jag dricker ju aldrig längre. Klart man ska fira, men roligt att sitta nykter när alla andra är stupfulla?


FÅR PANIK av att inte veta nåt. Herregud. Jag är nog ett kontrollfreak ändå, jag måste fan ha koll på det mesta för att jag inte ska bli helt snurrig i huvudet och orolig i kroppen. Hjälp, hur kommer saker att lösa sig? Jag måste veta i förväg!!

5 mars - nehe

2011-03-05 @ 23:36:43
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Om man ska ta och sova kanske? Mitt virusskydd går ut om 30 min. Måste till staden imon och träffa que padre så vi kan skaffa nytt genom 3!

Gnatte :*

4 mars - buhu

2011-03-05 @ 18:18:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
- It will be fine, as long as you don't wearing that orange sweatshirt.
- ....... Don't call back here! *click*


Hahaaa, älskar fan just den scenen i "A lot like love", vet ej varför dock.

Något annat jag inte vet är varför jag känner mig så deprimerad ikväll. Har lust att bara slänga mig någonstans och storböla, men antar att det kan vara mina hormoner som cpar.... Fick sån fruktansvärd längtan efter mami när jag satt på tåget hem idag också, så var tvungen att åka hit så nu sitter jag här och ska snart gå och köpa ingredienser till kladdkaka. Kladdkaka och mami hjälper oftast så saker känns bättre <3

4 mars - I know what I want, and I want it now

2011-03-04 @ 19:18:29
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (1)
Tjenixen! Höhö. Sitter hemma hos Christopher och mår illa igen - dock är det nog för att jag inte ätit nåt vettigt för magen är okej nu igen. Smällde i mig en ryttarkaka och en halv brownie som jag delade med snubbi när jag kom hem, bageriet i skolan har ju öppet varje fredag så har börjat köpa med mig lite kakor som fredagsfika när jag kommer till Blomstermåla.

Var ju även tvungen att inviga de nya fina tekopparna som jag köpte idag. Har länge varit sugen på att köpa mig en stor temugg så man slipper koka upp en hel jävla kastrull och springa och fylla på i koppen eftersom teet aldrig räcker.... Så gick till Indiska först, de hade ju snyggast mönster men antingen var de för stora (hade seriöst fått plats med typ 4 vanliga muggar i en sån), eller för tunna (måste ju kunna tåla att diskas eller ligga i diskhon med annat ovanpå utan att de går sönder) eller för dyra (79 spänn för en kopp är ganska dyrt tycker jag...). Så då gick jag förbi Lagerhaus och hittade lagom stora, svarta tekoppar för 39 kr styck! Så köpte en till snubbi också eftersom de var så billiga, och i samma veva köpte jag även två assietter i samma stil för 29 kr st så kände att jag gjorde bra affärer idag!



Och som sagt - ska nog äta nåt normalt nu innan jag hugger in på chipsen så illamåendet försvinner. Pussenn

3 mars - 3 saker jag saknar

2011-03-03 @ 16:47:10
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
1. Min skinnjacka.
2. Mina Converse.
3. Våren!!


Tänkte att nu får det fan bli vår. Så då blev det vår i mitt huvud. (sen om jag fryser sönder mig får jag leva med för nu är det nokk med vinter!) Insåg också att jag inte har langat nån bild på min skinnjacka sen jag nitade den, så varsågod, inspireras gärna!








3 mars - saker som gör mig glad

2011-03-03 @ 13:45:23
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Blir en härmapa och gör som alla andra bloggare - skriver en lista på vad som gör mig glad.




2 mars - brrrr....

2011-03-02 @ 16:33:56
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Mysteriet med min mage continues. Stannade hemma från skolan igår för jag trodde ärligt att jag skulle spy, tänkte att jag fått maginfluensa och låg bara och väntade i sängen på att få rusa upp. Men istället somnade jag om och när jag vaknade sen var det borta. Har dock en obehaglig känsla i magen hela tiden så jag vet inte, ger det en vecka men sen måste jag nog sticka till farbror doktorn ändå bara för att kolla så jag inte är dödssjuk.

Istället så städade jag igår för jag var så rastlös. Dammsög, diskade, torkade golv, dammade... Rubbet. Till och med kylskåpet och toaletten fick sig en släng med skursvampen! Dock inte samma. Hade ju varit lite nasty. Sen duschade jag och gjorde tonfisksallad med pälski som middag och då började jag må illa igen. Dock lyckades jag ignorera det, och kunde gå ner i tvättstugan och lära mig hur man tvättar för första gången i mitt liv. Meningen var att Christopher skulle följt med ner första gången och bara visat, och att jag sen skulle klara mig själv, men eftersom källaren påminner om nåt ur en splatterfilm och jag är mörkrädd, så tvingade jag honom att följa med mig. Blev lite sura miner där ett tag. Vågade ju åtminstone gå ner själv och hämta tvätten senare, haha!


(diggar INTE ärret efter min ögonbrynspiercing, hoppas fan det bleknar....)

Förövrigt kan jag meddela att jag vann A touch of evil's månadstävling! WOHOO! Känns ju förjäkla bra, har jag (ännu mer) tur kanske jag får smyckena i brevlådan redan innan helgen? Fast i och för sig så är det ju onsdag idag, så det är väl mer troligt att de kommer nån gång under nästa vecka. Men fan så härligt, blev fett glad - hoppas jag får pistolringen för den var ju lätt min favorit! Blir dock glad ändå om jag inte får den, alla smyckena på sidan var ju grymt snygga så ;)

RSS 2.0