24 november - hejjjjjj

2014-11-24 @ 11:20:50
Kommentarer (0)
Hallåhallå! I helgen var det faktiskt lite sol, men såklart lagom tills jag Joline är här igen så återvänder det tråkiga vädret med regn... Hade tänkt att vi skulle gå ut lite idag men känns ju inte så kul när det är sånt här väder. Det är ju fördelen med att hon fortfarande är så pass "liten" - att hon inte bryter ihop för att vi inte går ut, för hon leker lika bra inomhus. Ute är hon ju mest och går eller står om man inte aktiverar henne själv, äldre barn roas ju mer av att vara ute eftersom de är mer rörliga, de springer, de leker på ett annat sätt. Är de i Joline's ålder så är de ju faktiskt inte jätteengagerade i att gå ut för egen maskin om man inte aktiverar dem själva som sagt. Och idag är det pissväder. Så då bestämmer jag att vi är inne och hittar på nåt istället! 

Det är så skönt nu med, i nästan två månader har hon varit inne i nån slags gnällig period då nästan allt har varit jobbigt och bökigt. Hon har sovit dåligt och vaknat ofta, hon har haft sämre tålamod på dagarna och hon har i allmänhet känts missnöjd med det mesta. Otroligt tärande i längden, och jag började undra om hon någonsin skulle gå tillbaka till lugna, glada Joline som alltid var så tillfreds med allt. Förmodligen har det varit nån utvecklingsfas kombinerat med tandsprickning, hon har blivit ordentligt sjuk nu två gånger efter varandra, hon har börjat på nytt dagis med nya ansikten och nya intryck.... Så det är väl kanske inte så konstigt att hon inte har varit sig själv riktigt på ett tag. Det är en sån lättnad nu när hon helt plötsligt bara svängt om och är som vanligt igen, hon sover jättebra och känns väldigt harmonisk i allmänhet. Att gå från att vara superspeedad och verkligen kämpa för att inte somna trots att hon varit trött, till att kunna ligga lugnt och stilla i soffan, kolla på en film och somna bredvid av sig själv.... Så skönt. Är glad att ha tillbaka hennes riktiga jag, haha! Mer utvilad, glad och pigg mamma helt enkelt.

Nu vilar hon lite förmiddag, så jag ska passa på att spela lite Sims. Har börjat spela "Destination Världen" och helvete vad roligt det var! Lätt den mest genomtänkta och innehållsrika expansionen hittills. 



22 november - hejhejhallåååå

2014-11-22 @ 20:00:31
Kommentarer (0)
Hallå kompisar! Här ekar det tomt. Mitt enda försvar till det är att jag har ett liv och det är fullt upp i det just nu. Det får bli lite update när det blir, helt enkelt!

Idag har jag plågats lite under nålen igen! Det vi gjorde under förra sittningen kändes inte helt läkt än då det bara var tolv dagar sen, så vi körde klart linjerna idag och så gör vi skuggning och gör klart skiten sen vid nästa sittning. Är så pepp på att få det klart trots att det faktiskt gör ganska ont ändå haha. Men den är så snygggggg. Längtar tills den är klar och jag får visa upp den


16 november - bra helg indeed

2014-11-16 @ 09:53:30
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Inte för att helgen är slut än, men ändå haha. I fredags kom Veronica ner hit från Sundsvall! Vi lärde känna varandra 2008 när båda var extrema Tokio Hotel-fans, vi har träffats en gång innan jättesnabbt när Tokio Hotel spelade i Göteborg och sen har det inte blivit mer. Hur sjukt är det inte ändå att vi har känt varandra så länge och det inte blivit av att vi setts? Haha så himla roligt att det äntligen blev av!
 
Så i fredags åkte jag och Joline in till stan för att möta upp henne på stationen. Vi gick och fikade och var en kort runda på stan innan det var dags för Joline att åka till pappsen och vi åkte hem till Nybban. Vi käkade lite och förkrökade, och sen skulle vi in till Kalmar för att kolla när mina grappar i Going Home In A Bodybag spelade på Witten tillsammans med Headstoned och Skitarg. Dock missade vi tåget, och självklart strulade bussen så vi stod först och undrade vad fasen vi skulle göra när busschauffören sa att de skulle beställa en taxi åt oss. Vi blev sena och missade nästan hela Anton & Danne's spelning, haha så det var ju lite fail men det kommer fler gånger hoppas jag! Resten av kvällen flöt på iallafall och det var så jäkla kul att se så mycket metalheads på samma ställe, banden var bra som fan och jag drack öl och var allmänt nöjd. Sen drog vi på efterfest hos Rebecka och det var också asum.
 
 
 
Igår sov vi hela dagen kändes det som, så vi tog det bara jävligt lugnt. Gick ner till affären och köpte onyttigheter, sen gick vi hem och stekte kycklingfilé med pommes och bea, och sen kollade vi på nya säsongen av True Blood innan vi däckade. Och idag har jag varit uppe med tuppen, för jag behövde tvätta. Resten av dagen får vi se vad vi gör, Veronica åker hem senare idag. Det är ju svintråkigt att det ska vara så dåligt väder för det är ju inte direkt supermysigt att gå på stan då, så ja vi får väl se vad vi hittar på! Nu ska jag gå ner till tvätten!
 
 
 

13 november - fuckyeah busy woman

2014-11-13 @ 23:34:14
Kommentarer (0)

Hallon vänner och ovänner! Såhär har det mest sett ut idag. Eller tja, hemmaslöande iallafall. 

Tänkte mest bara kika in och säga hej, samt att jag ej kan hantera det faktum att min Norrlandskvinna står på stationen här i stan imorgon klockan 14, OCH att jag inte vet hur jag ska hinna med allt jag måste göra innan dess haha. Måste tvätta och måste dammsuga. Blir stressigt! Men jag ska hinna! 

13 november - puss

2014-11-13 @ 11:01:41
Kommentarer (0)

Skrev ju igår om att min man höll på med hemligheter i köket...? Here you have it. Porterstek med en god öl till. Fyfan så fint!!! På riktigt, det var svingott. Är riktigt imponerad!

Har ju lätt världens bästa snubbe. Känt mig så jävla trött de senaste dagarna, och så kommer han hit och bara styr upp massa medan jag fick ta en dusch och ta det lugnt innan vi käkade. Sen har jag ju lovat att vi ska kolla på alla Sagan om Ringen-filmerna för att jag aldrig sett dem innan (det är tydligen en skandal), men jag somnar ju som vanligt i soffan typ femton gånger om och han blir inte ens sur haha. Såna här kvällar som man uppskattar otroligt mycket. Tack snälla du ❤

12 november - ruskväder & hemligheter

2014-11-12 @ 19:50:44
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Fyfan sånt skitväder det varit idag! Och trött har jag varit också. Blir väl lätt så när man har svårt att somna. Kände mig otroligt uppe i varv igår kväll och var inte alls trött - somnade inte förrän tolv, och sen blev jag väckt av Joline som drömde mardrömmar två eller tre gånger och somnade själv aldrig om riktigt efter det. Känt mig som ett vrak imorse. Fick tack och lov sova lite middag mitt på dan idag, och det var rätt roligt för då drömde jag att Frida hade skaffat en katt som skulle heta Kalsippen HAHA. Hysteriskt roligt med tanke på att det mycket väl hade kunnat hänt i verkligheten. Vaknade av att jag skrattade.
 
 
 
Sen kom Nicklas och hämtade oss (vi var hos farmor), och så åkte vi hem till Nybban. Och nu hela kvällen har det pågått hemligheter i mitt kök som snubben har hållt på och styra med, det är någon form av långkok och det ska bli sjukt spännande att se vad det blir! Luktar gott som sjutton iallafall. Sen fick jag en liten överrasking idag med - en fin stor ljuslykta, bara sådär lite spontant! Har ju lätt världens bästa man 
 
 

11 november - pain

2014-11-11 @ 22:12:56
Kommentarer (0)

Smygkik...

Igår satt jag och led. Anledningen till detta ser ni ovanför på bild! Nytt bläck på låret och jag är så jäääääkla pepp på att få klart hela. Dock är ju jag förmodligen världens största kärring, för ja det SÖG smärtmässigt men sen har ju jag bara överarmen att jämföra med och den känns ju inte alls. Det är ju däremot helt klart värt det och man överlever ju. Resultatet sen slår allt,det kommer bli så fett! Men avslöjar inte mer än såhär förrän den är helt färdig, så håll till godo.

10 november - dags för nytt bläck

2014-11-10 @ 11:07:08
Kommentarer (0)

7 november - folkilsk

2014-11-07 @ 21:08:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 Har varit så jävla förbannad idag. Joline också, men hon är ju faktiskt förkyld som fan så hon har ju en anledning. Skrev värsta inlägget men så försvann allt så nu är jag ännu argare.
 
Ska äta min grönsallad nu, fortsätta sleva i mig av den vita kladdkakan jag gjorde tidigare ikväll, och så ska jag glo på Sabrina Tonårshäxan tills jag däckar. Godkväll.
 
 

Draken.

7 november - självisar i min kärlek

2014-11-07 @ 12:57:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
Alla har väl ett favoritplagg i garderoben som man håller extra kärt och som man skulle kunna använda jämt och ständigt? Min absoluta favorit kommer kanske inte som en chock - min skinnjacka.
 
Skulle jag tvingas välja ett plagg som jag skulle tvingas ha på mig varje dag hela livet ut, så hade det lätt varit min skinnjacka. Vår saga började hösten 2009 när jag övertalade mina päron om att jag VERKLIGEN behövde ny jacka i äkta skinn. Dyr som ett helvete var den och det är fortfarande det dyraste plagget jag har. När Millenium-filmerna kom med Noomi Rapace i rollen som Lisbeth Salander, den ascoola datorhackern, blev jag minst sagt frälst och kände att en sån jacka vill jag fan ha (hon hade något liknande i första filmen). Inspirerad som fan så köpte jag massa nitar som jag satte fast runt kragen, och jag hittade även en random metallkedja hemma i nån vrå i flickrummet som jag pillade dit med säkerhetsnålar vid ena axeln. Jag har även två pins på den som hamnade där runt samma tidpunkt - ett rött litet hjärta som jag har för mig att nåt parti delade ut på stan för hundra år sen (minns ju inte vilket parti, dock). Även en svart dalahäst som jag fick av Sötterman en gång under perioden när han, jag och Nille i princip bodde i hans rum. Dalahästen gillar jag pga den är svart, lite udda som mig, och så känns den jävligt metal. En svart metalhäst, helt enkelt. Såhär 5 år senare så ser jackan fortfarande likadan ut.
 
Jackan är liksom en del av mig nu. Det är en del av den jag är, den står för min stil och min musiksmak, men det sitter också gamla minnen i denna jackan från tider som jag inte vill glömma. Den har blivit ordentligt solblekt, men mest stryk tog den under Emmabodafestivalen 2011 när jag stod ute i ösregnet och kollade på Movits!, och att den sen fick hänga och självtorka inne i husvagnen. Den har varit med i ur och skur, och jag kommer fan vårda den så ömt jag bara kan tills den dagen då den antingen trillar isär av sig självt eller att jag helt enkelt känner att jag vill hänga undan den. Jag hade ju blivit överlycklig om den hade varit i så pass bra skick att jag kunde överlåta den till Joline sen om hon i sin ungdom blir lika hipp som sin moder haha! Nej men det vore sjukt roligt om hon hade tagit över den sen. Se henne trippa omkring som 18-åring och bära upp morsans gamla jacka. 
 

6 november - forest

2014-11-06 @ 11:12:20
5. Bilder
Kommentarer (0)
 

Smink/styling: Rebecka
Modell: Rebecka
Foto: Jag
 
Här har ni ett axplock från min och Rebecka's plåtning i skogen! Så nöjd alltså. Nu ska jag ta itu med nästa projekt som är att redigera bilderna från gårdagens plåtning, jag har knappt kollt på bilderna själv så det ska bli spännande att se hur det blev! Det var mycket svårare igår, men tror vi fick flera guldkorn.
 

4 november - mer ducklips

2014-11-04 @ 12:43:00
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
 
 




































Hej kompisar! Det är så kul
att jag har återfått lite intresse för att göra sånt jag tycker är kul. Slutade ju
fotografera för flera år sen av oklar anledning. Jag vet faktiskt inte varför jag slutade, men jag tröttnade väl lite, fick slut på inspiration och idéer, och kände att jag aldrig utvecklades... Därför är det så kul nu när jag har fått tillbaka känslan igen. Mycket är väl tack vare Rebecka också, vi tänker likadant och har lika visioner om vad vi vill göra. Förr när jag verkligen var i mitt esse så var jag grymt mycket inne på modellfotografering med olika skruvade teman (för att jg gillar att göra udda grejer), men back in the days så var det väl ingen av mina kompisar som direkt var jätteintresserad av det som jag var. Så det blev helt enkelt att jag agerade modell själv och ställde upp kameran på stativ. Tog riktigt skumma bilder på den tiden haha, men det är roligt att kolla tillbaka på nu. 
 
Förra veckan åkte ju jag och Rebecka över till Öland för att fotografera henne lite höstigt/mystiskt vid några ruiner mitt ute i skogen (som vi aldrig hittade sen....) som jag berättade om. De bilderna är fortfarande inte klara redigeringsmässigt, så det ska jag göra idag. Sen imorgon ska vi ses igen, och då blir det blod-plåtning i badkaret! HAHA JAG VET det låter jättecreepy och kanske lite äckligt, Rebecka envisas med att jag ska vara med också men vi får väl se hur jag känner. Beror lite på hur vi löser det med att få upp kameran på stativ inne på Rebecka's trånga toalett + vilket humör jag är på, så det är sånt som man får se sen!

3 november - måndag

2014-11-03 @ 15:25:40
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
 
 
Idag har jag varit en effektiv kvinna. Sökt jobb, målat lite, och hann spela lite LoL innan Nicklas högtalare på nåt mystiskt sett vaknade till liv av sig själv och skrämde skiten ur mig. Jag är ju extremt lättskrämd, är ju vidskeplig som en gammal neandertalare och dessutom SJÄLV så när den där jäveln började spela radio helt random så höll jag ju på att skita i brallan bokstavligen haha. Väntar på att han ska komma från jobbet nu så han kan förklara varför den spökar för mig. 

1 november - nu är det officiellt vinter.

2014-11-01 @ 11:31:51
1. I'm drunk, I suppose
Kommentarer (0)
Hur fan blev det november? Känns som att den här sommaren och hösten har gått otroligt fort, känns som att det bara var typ en månad sen som man kunde sitta ute på balkongen hela kvällarna utan att frysa och nu är det riktigt kyligt ute om kvällarna...
 
Igår eftermiddag var det en snubbe här som kollade på lägenheten, han lät positiv osv och jag nämnde även att om han vill flytta in tidigare så kan vi ordna det för jag vill ju mest bara bli av med lägeheten på ett sätt. Så han skulle kolla upp det lite, så vi skulle höras av. Alltså jag har såna blandade känslor kring den här flytten - samtidigt som jag verkligen vill bort från Nybro, denna lägenheten som både är halvt omöblerad och även står för en helt annan del i mitt liv, känslan av att allt är så långt bort.. Så känns det så jävla jobbigt också. Att behöva ge upp detta som är mitt helt egna för att bli inneboende IGEN känns inte så jävla lockande, speciellt inte när jag nu har ett litet barn på deltid. Mina katter kan jag inte ta med mig vilket också känns svinjobbigt, Zantos har det dock löst sig för så jag ska ju få tillbaka han igen sen, men Simba har fortfarande ingenstans att ta vägen under dehär månaderna som det kommer bli innan jag får tag i en annan lägenhet, så jag vet verkligen inte vad jag ska göra.
 
Samtidigt så vet jag ju att detta är enda lösningen att göra såhär, och att det faktiskt är bäst just NU för jag vill ju ändå in till Kalmar på sikt i vilket fall, och en trea är ju alldeles för stor för mig att bo ensam i när jag dessutom knappt är hemma mer än när jag har Joline då. Så tröttsamt bara att det alltid ska gå i uppförsbacke för mig, det känns som att jag gått på högvarv nu i över fyra år och ständigt kämpat och fortfarande gör för att saker och ting ska ordna upp sig... Det sägs ju att hårt arbete lönar sig, så kan ju trösta mig med att det förmodligen väntar en sjuhelvetes belöning åt mig. När det blir återstår dock att se...
 
 
Det är ju tack vare den här lilla godbiten som man orkar ånga på <3
 

RSS 2.0