24 november - hejjjjjj

2014-11-24 @ 11:20:50
Hallåhallå! I helgen var det faktiskt lite sol, men såklart lagom tills jag Joline är här igen så återvänder det tråkiga vädret med regn... Hade tänkt att vi skulle gå ut lite idag men känns ju inte så kul när det är sånt här väder. Det är ju fördelen med att hon fortfarande är så pass "liten" - att hon inte bryter ihop för att vi inte går ut, för hon leker lika bra inomhus. Ute är hon ju mest och går eller står om man inte aktiverar henne själv, äldre barn roas ju mer av att vara ute eftersom de är mer rörliga, de springer, de leker på ett annat sätt. Är de i Joline's ålder så är de ju faktiskt inte jätteengagerade i att gå ut för egen maskin om man inte aktiverar dem själva som sagt. Och idag är det pissväder. Så då bestämmer jag att vi är inne och hittar på nåt istället! 

Det är så skönt nu med, i nästan två månader har hon varit inne i nån slags gnällig period då nästan allt har varit jobbigt och bökigt. Hon har sovit dåligt och vaknat ofta, hon har haft sämre tålamod på dagarna och hon har i allmänhet känts missnöjd med det mesta. Otroligt tärande i längden, och jag började undra om hon någonsin skulle gå tillbaka till lugna, glada Joline som alltid var så tillfreds med allt. Förmodligen har det varit nån utvecklingsfas kombinerat med tandsprickning, hon har blivit ordentligt sjuk nu två gånger efter varandra, hon har börjat på nytt dagis med nya ansikten och nya intryck.... Så det är väl kanske inte så konstigt att hon inte har varit sig själv riktigt på ett tag. Det är en sån lättnad nu när hon helt plötsligt bara svängt om och är som vanligt igen, hon sover jättebra och känns väldigt harmonisk i allmänhet. Att gå från att vara superspeedad och verkligen kämpa för att inte somna trots att hon varit trött, till att kunna ligga lugnt och stilla i soffan, kolla på en film och somna bredvid av sig själv.... Så skönt. Är glad att ha tillbaka hennes riktiga jag, haha! Mer utvilad, glad och pigg mamma helt enkelt.

Nu vilar hon lite förmiddag, så jag ska passa på att spela lite Sims. Har börjat spela "Destination Världen" och helvete vad roligt det var! Lätt den mest genomtänkta och innehållsrika expansionen hittills. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0