9 november - söndag

2008-11-09 @ 23:01:42
1. I'm drunk, I suppose
Idag var jag på stan en sväng med min porrboll Frida L. Det var sköönt, vi pratade massa över lite käk på donken. Ganska hastigt egentligen, men det var trevligt :) Fast inte fullt lika trevligt för min hals, är bättre nu men är sjukt förkyld och hostar och har ont i halsen. Så jag blev hes idag när jag var ute och sprang i nästan öde Kalmar i den kalla vinden.. Tack för det, tack så hemskt mycket..

Sen drog jag hem, och jag typ segat vid dator + TV hela dagen. Var i affären & handlade billig cola i glasflaska + billig tjeckisk choklad, ibland känner man sig verkligen rik. Lånade brossans cykel dit för jag orkade inte gå, och fysatan vilken jobbig sadel han har >.< Ont i rumpan som fan fick jag, fick typ stå hela tiden. Men detta vet inte han om, så schhhh om det ;)

Imorgon är det praktik igen som gäller, och jag vill verkligen inte. Nejnejnej, ÅÅÅHHH snälla låt mig slippa?! Det är nästan bud på att tvinga hem en vän hem till mig nu i veckan efter skolan om jag ska orka veckan, för det är verkligen tråkigt.
Frida ringde nyss, hon satt och snackade med Joacim Rudman som jag gick i samma klass med i ettan + början av tvåan, haha XD
Joacim: Hur är det?
Jag: Jodå, det är bra. Bara lite hes, haha!
Han: Vadåra?
Jag: Nää jag praktiserar ju på dagis nu...
Han: ... så du har fått sån där dagissjuka nu?
Jag: Exakt, haha XD

Jag måste faktiskt sova nu. Tyck synd om mig, åtminstone litegrann? :/ Puss & gull <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0